Outfit | Dikke truien en warme winterboots

Met de komst van de wintertijd is het warme-truienseizoen wat mij betreft officieel begonnen. Dat luid ik niet alleen in met mijn favoriete okergele trui van dit moment, maar ook met winterboots die mijn voeten zelfs bij temperaturen onder het vriespunt nog warm zouden houden. Al een paar jaar ben ik oprecht verliefd op de prachtige schoenen van Timberland. Ik maakte dan ook een klein vreugdedansje toen ik voor mijn blog de perfecte winterboots mocht uitzoeken van dit merk. In deze outfitpost laat ik je zien hoe ik deze stoere schoenen combineerde met een outfit waar ik al net zo blij van word.

Winterproof van top tot teen

Het is nog oktober en het kwik is nog niet tot onder het nulpunt gedaald, maar toch merk ik al dat ik me iets minder fit voel door de koudere en kortere dagen. Ik ben daar altijd wel gevoelig voor, maar vind het toch fijn om – ook in het najaar – elke dag minstens 20 minuten buiten te zijn. Gelukkig kunnen goede kleding en schoenen dan al veel goeds doen. In een warme outfit is het al een stuk aangenamer om door de bladeren te wandelen met een koel briesje door mijn haren. Deze winter zijn trouwens ook mijn wintertenen lekker dik ingepakt door de mooie winterboots die ik mocht uitzoeken. Maar daarover later meer!

outfit timberland boots

Trui: Stradivarius | Spijkerjasje: H&M | Rokje: New Yorker | Boots: Timberland via Etrias Marketing | Legging: Zeeman.

Als je matcht met de garagedeuren…

Het maken van deze foto’s was een feestje en een drama tegelijk. Oké, dat laatste is misschien wat overdreven, maar ik prijs me gelukkig met een geduldige vader die het niet erg vond om samen terug te gaan en een nieuwe SD-kaart te halen. Het goede nieuws? Tijdens een wandeling kwam ik een paar honderd meter bij mij vandaan deze gele garagedeuren tegen. Normaal gesproken misschien niet de meest fotogenieke omgeving, maar ik vond dat de deuren perfect matchten met mijn trui en er lagen toepasselijke herfstblaadjes ook. Enthousiast begonnen we dan ook met foto’s maken.

outfit timberland bootsoutfit timberland boots

Lang leve de laagjes!

Deze gele trui droeg ik al eerder in een outfitpost en in de tussentijd heb ik deze trui al heel wat keren met plezier gedragen. Ik heb er zoveel complimenten over gekregen en hij zit ook nog eens heerlijk. Ik denk dat ik binnenkort maar eens op zoek ga naar een soortgelijke trui in een andere kleur. Op deze foto stopte ik mijn trui in een fijn kokerrokje met ruches om taille te creëren. Over de trui heen draag ik mijn spijkerjasje. Lekker veel laagjes dus! Tja, je bent een koukleum of je bent het niet. Overigens zag ik pas later dat mijn trui een beetje slordig in mijn rokje is gestopt. De bobbel is dus niet mijn buik, maar het onderste stukje van mijn trui. Oeps!

outfit timberland bootsoutfit timberland boots

Mijn nieuwe Timberland boots

En dan nu: de Timberland boots waar ik onwijs blij mee ben. Ik mocht deze uitzoeken bij Only Brands en vind het oprecht een van de gaafste producten die ik voor mijn blog heb gekregen. Deze Timberland boots passen perfect en zijn nog warm ook, iets wat niet vaak voorkomt met mijn lastige voeten. Veel laarsjes pas ik niet en door een knobbeltje aan de zijkant van mijn rechtervoet slijten goedkope schoenen bij mij vaak nogal snel. Zonde, want ik heb dus al heel wat schoenen na een paar maanden intensief dragen moeten weggooien. Juist daarom leken deze schoenen van betere kwaliteit me een goede investering. Ik kan er hopelijk nog heel wat jaren plezier aan beleven.

Stoer en lief tegelijk

Het grappige is dat deze Timberland boots op het eerste gezicht misschien niet bij mijn vrouwelijke kledingstijl lijken te passen. Toch stond dit type schoenen al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik vind het juist wel leuk dat ze mijn outfit iets stoerder maken en tegelijkertijd vind ik het omgeslagen (nep)bontje iets lieflijks hebben. Je kunt het bontje trouwens ook omhoog vouwen, zodat de Timberland boots veterlaarsjes worden. Zelf heb ik de veters gewoon gestrikt en draag ik het bontje omlaag. Zo vind ik de schoenen goed passen bij de winter en bij de kleding die ik het liefste draag. Overigens zijn er nog meer typen Timberland-schoenen verkrijgbaar bij Only Brands. In ieder geval komen wij samen het koude najaar wel door. Mijn Timberlands en ik.

Op wat voor schoenen loop jij het liefst in de winter?

Volg:
Deel:

64 Reacties

 1. Yvonne
  31 oktober 2017 / 06:11

  Ik draag het liefst schoenen zonder veters. Ideaal met aan en uittrekken. Ik dacht gelijk: je matcht met de garagedeuren haha. Leuk hoor. Zelf zou ik deze Timberlands omhoog dragen ipv naar beneden.

  • Romy
   Auteur
   31 oktober 2017 / 07:28

   Dankjewel! :) En wat leuk om te horen dat de Timberlands ook nog op jouw verlanglijstje staan.

 2. Maaike
  31 oktober 2017 / 08:06

  Tof gedaan die foto’s! Het past allemaal erg mooi bij elkaar! En je outfit vind ik ook leuk! Ik heb toevallig laatst ook naar timberland schoenen gekeken maar ik vond ze wel nog wat aan de dure kant. Hoe mooi ik ze ook vind, ik moet er dan wel even goed over nadenken. Dus wat super dat je de schoenen voor je blog hebt gekregen! En complimenten voor het leuke artikel dat je er bij hebt gemaakt. Dat is ook nog een vak apart, het schrijven van een samenwerkingsartikel.
  Maaike blogde over…Tips voor het poten van bloembollen

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:32

   Dankjewel voor je lieve complimenten, zowel voor de foto’s als voor het artikel! :) Ik voelde me ook echt een bofkont dat ik de schoenen mocht uitzoeken en ben er zo blij mee.

 3. 31 oktober 2017 / 07:55

  Wat onwijs tof dat je schoenen uit mocht zoeken. Zelf houd ik meer van vrouwelijke schoenen met een hakje. Maar bikerboots vind ik ook wel leuk
  Aneta blogde over…What happened in Oktober

 4. 31 oktober 2017 / 08:13

  Ik vind die kleur trui zoooo leuk! Heel leuke foto’s ook:) Helaas staat die kleur me niet. Ik ben ook echt blij dat het weer tijd is voor mijn Timberlands, want ze zitten super lekker en zien er ook nog eens leuk uit! Ik ga alleen nogal eens de mist in qua laagjes. Dan heb ik het thuis best warm, maar als ik dan op de fiets stap, heb ik het super koud!
  Mevrouw Marloes blogde over…Studiekeuze deel 3: hoe maak je een keuze?

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:34

   Dankjewel! :) Wat leuk dat jij ook graag op Timberlands loopt in de winter. Ze zitten inderdaad héérlijk. Het laagjesdilemma herken ik wel een beetje trouwens. Ik ben zelf snel geneigd om wel heel veel laagjes aan te trekken, omdat ik het altijd koud heb. Maar op een onverwacht iets warmere dag pakt dat ook niet altijd goed uit ;)

 5. 31 oktober 2017 / 08:31

  Ik heb eigenlijk echt wel veel schoenen, hoge laarzen, lage laarsjes, sneakers met een bontje en zonder, laarsjes met een hakje en platte laarsjes. En vaak ook nog in verschillende kleuren, dus ik kan meer dan voldoende afwisselen.
  Ze moesten maar niet allemaal zo mooi staan blinken in de winkel :-)
  Lies blogde over…Verstrooide professor

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:34

   Haha, er zijn ook inderdaad wel heel veel leuke schoenen in de winkels te vinden! Alleen maar leuk toch dat je genoeg keuze hebt qua schoenen?! :)

 6. Lieke
  31 oktober 2017 / 08:39

  Wauw hoe tof is deze outfit! ?? En ik ben in love met die schoenen, heel leuk! Ik draag het liefst laarsjes in de winter :)

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:35

   Dankjewel voor je lieve reactie! ♥

 7. Amy
  31 oktober 2017 / 09:06

  Wat een geweldige outfit, dit staat je super! En heel tof dat je deze schoenen mocht uitzoeken, dat is nog eens een leuke samenwerking! Ze zijn heel leuk en staan heel mooi bij een outfit zoals jij die draagt.
  Amy blogde over…Fiets als een local met Stockholm City Bikes

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:36

   Dankjewel! Het was inderdaad een hele toffe samenwerking. Die schoenen ga ik vast nog heel vaak dragen, zeker in combinatie met dit soort herfstoutfits :)

 8. 31 oktober 2017 / 09:41

  Staat je goed! Ik heb jaren geleden echt dezelfde Timberlands gekocht bij Van Haren, hartstikke nep dus, maar veel plezier van gehad. Ik zou ze nu niet meer kopen, maar ik heb ze net als jij vooral graag gecombineerd met een jurkje of rokje. En lekker warm dat ze zijn! Zal met de echte nog wel beter zijn vermoed ik.
  Hermien – KouweKleren blogde over…Groene cadeaus #4: duurzame uitstapjes

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:38

   Ja, zeker weten! Deze schoenen zitten echt heerlijk warm, zeker in vergelijking met de dunne enkellaarsjes die ik meestal draag. Leuk om te horen dat jij de schoenen ook graag met een jurkje of rokje combineerde! Ik dacht van tevoren dat het nog een uitdaging zou worden om de schoenen mooi te combineren, maar ze blijken verrassend goed te passen bij heel wat kleding die ik heb :)

 9. 31 oktober 2017 / 09:48

  Ik ben ook gek op Timberlands! Binnenkort weer een nieuw paar nodig (na 4 jaar achter elkaar door de sneeuw banjeren in Finland) dus ik ga zeker weer voor het geweldig fijn zittend schoeisel! Liefs
  Anna blogde over…What to do on Halloween?

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:41

   Leuk om te horen dat jij ook gek bent op Timberlands! Zo te horen gaan ze inderdaad echt heel lang mee als je er zelfs jaren mee door de sneeuw hebt gelopen in Finland! Ik ben benieuwd voor welke Timberlands je binnenkort gaat :)

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:41

   Dankjewel voor je lieve compliment! :)

 10. 31 oktober 2017 / 09:57

  Leuk! Ik vind truien op rokjes sowieso echt geweldig en wat een leuk rokje ook :D
  Iris blogde over…Lievelings #10

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:42

   Dankjewel! Tot een tijdje terug had ik mijn twijfels of zo’n combinatie me goed zou staan, maar de laatste tijd vind ik het ook steeds leuker om een trui te combineren met een rokje :)

 11. Janne
  31 oktober 2017 / 10:35

  Mooie plek om foto’s te maken, de kleuren zijn zo warm en herfstig geworden! Fijn :)
  Ik loop eigenlijk altijd op All Stars, in de winter desnoods met wollen sokken erin… Toch overweeg ik al een tijdje om te kijken naar goede (nep)leren schoenen die stevig zijn, warm, waterdicht, en ook nog redelijk netjes. Misschien eens kijken hoe Dr. Martens mij passen. Timberlands vind ik te opvallend, waarschijnlijk heb ik dan enorme voeten. Jouw voeten kunnen dat wel hebben, maar mijn maat 43 lijkt dan maat stoomboot :P

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:44

   Ik kan me voorstellen dat dit soort schoenen met een grotere schoenmaat misschien iets minder mooi staan. Maar Dr. Martens heeft volgens mij ook hele gave schoenen. Ik ben heel benieuwd voor welke schoenen je uiteindelijk kiest :) All Stars vind ik ook altijd leuk, maar zijn in de winter inderdaad wel wat aan de koude kant ;)

 12. 31 oktober 2017 / 10:41

  Wat een super vrolijke outfit! Ik hou van die fijne herfstkleuren. Staat je erg leuk, mijn complimenten lieve Romy

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:44

   Superlief! Dankjewel voor je lieve complimenten! ♥

 13. Marloes
  31 oktober 2017 / 11:42

  Ik vind die trui nog steeds zo leuk! Ik zou hem zelf ook zo kopen, echt een perfecte herfstkleur. De Timberlands maken het geheel inderdaad wat stoerder, leuk om mee af te wisselen :) Ik heb zelf ook Timberlands, de ‘basic’ schoenen, zeg maar. Het inlopen duurde even maar daarna zitten ze heerlijk.
  Marloes blogde over…Drie maanden met Invisalign – update 1

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:47

   Ja, die trui is echt zo’n goede aankoop geweest. Ik ben er nog steeds erg blij mee. Timberlands inlopen duurt inderdaad even, maar ze beginnen nu al steeds lekkerder te zitten en ze zijn zoveel warmer dan de schoenen die ik hiervoor meestal droeg :)

 14. 31 oktober 2017 / 11:23

  Wat een leuke outfit, ik vind je rokje echt heel tof! De locatie van de foto’s is ook erg geschikt, past er inderdaad perfect bij :-)

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:45

   Dankjewel! ♥ Het zijn inderdaad de perfecte schoenen voor een wandeling of voor bijvoorbeeld een dagje weg. Ik zou ze zelf ook niet naar kantoor dragen, maar voor in mijn vrije tijd vind ik ze echt geweldig :)

 15. 31 oktober 2017 / 12:13

  Toffe boots! Maken je outfit helemaal af. Vind het rokje ook onwijs leuk. Snel weer eens een kijkje nemen bij New Yorker. En wat een mooie foto’s, heeft je vader goed gedaan!
  Simone blogde over…5 tips voor een betere concentratie

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:47

   Dankjewel! :) Ik vond het rokje ook zo leuk toen ik het tegenkwam. Ben daar ook helemaal blij mee!

 16. Nikita
  31 oktober 2017 / 14:13

  Toffe foto’s! Je straalt weer :) Die garagedeuren zijn juist heel leuk bij deze outfit! Zelf leef ik al een paar dagen in mijn huispak en daar word ik heel blij van want die is lekker fluffy en zacht :) Maar ik heb ook hele warme en zachte truien, een paar exemplaren die ik had gekocht voor de koude dagen maar nog niet heb aangehad omdat het nog niet nodig was. Dus ik hoop snel van die zachte exemplaren ook te genieten! Die boots zijn echt leuk, maar ik zwicht zoals gewoonlijk voor mijn gympen :) Daar heb ik het al een keer over gehad, maar ik voel me het beste in mijn trouwe gympen. Dan ben ik Nikita op haar best :)
  Nikita blogde over…Hoogsensitief zijn

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:49

   Heerlijk dat je nu je warme huispak weer kunt aantrekken. Zeker op koude dagen is er niets fijners dan dat :) Hopelijk kun je binnenkort ook je favoriete zachte truien weer met veel plezier dragen. En alleen maar leuk dat je zo je eigen stijl hebt qua kleding en gympen, toch?! :) Ik kan het altijd wel waarderen als iemand echt haar eigen ding doet qua kledingkeuze.

 17. 31 oktober 2017 / 15:00

  Echt een ontzettend gave outfit! Ik snap dat je blij was dat je deze schoenen uit mocht zoeken, ik vind Timberland ook een heel mooi merk. Jarenlang heb ik alleen schoenen van hen gehad; alleen nu toevallig wat anders.
  Ik heb het al eens gezegd, maar okergeel staat je echt goed!
  Josephine blogde over…6 tips voor een succesvol victoriaans huishouden

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:50

   Dankjewel voor je lieve complimenten! Leuk om te horen dat jij ook lange tijd Timberlands hebt gedragen. Ik vind het ook erg fijne schoenen, alleen al omdat ze een stuk warmer zijn dan wat ik eerder vaak aan mijn voeten droeg in de winter.

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:51

   Superlief, je reactie! Dankjewel! ♥

 18. Kim
  31 oktober 2017 / 19:38

  De schoenen staan er goed bij! En aaaah wat is het koud he de afgelopen dagen. Ik merk ook wel dat ik steeds minder fit wordt, en steeds vaker onder een dekentje thuis lig. Mooie foto’s ook, die garagedeuren passen wel perfect ja, haha!
  Kim blogde over…Daar is ze weer

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:52

   Ja, die beginnende kou is echt weer even wennen! Brr… Gelukkig kan ik ook regelmatig lekker binnen genieten van de warmte. Onder een dekentje en met een kop thee erbij wordt het meteen al een stuk aangenamer :)

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:51

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 19. 31 oktober 2017 / 20:26

  Superleuke foto’s! Vrolijk zo met die garagedeuren. Mooi rokje ook trouwens! En super fijn dat je schoenen mocht uitzoeken! Vind zo’n stoere schoenen onder een vrouwelijke outfit super tof!
  Irene blogde over…Duizend vragen aan jezelf • Deel 59

  • Romy
   Auteur
   1 november 2017 / 06:53

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik was ook helemaal enthousiast toen ik de garagedeuren zag. Ik had ze nog nooit opgemerkt, maar de kleur was echt precies goed :)

 20. 2 november 2017 / 06:50

  Die Timberlands zijn echt gaaf, wat leuk dat je ze mocht uitzoeken! Leuke outfit, staat super mooi deze kleur! :)

  • Romy
   Auteur
   5 november 2017 / 09:46

   Dankjewel! Ik vind de Timberlands ook echt heel gaaf.

 21. Odetta
  6 november 2017 / 14:08

  Wat een superleuk out-fit. Het liefste loop ik de winter op warme, comfortabele schoenen met zolen die enigszins grip hebben, want tenslotte blijft het toch het weer van Nederland.

  • Romy
   Auteur
   7 november 2017 / 07:15

   Dankjewel! De schoenen die jij omschrijft, klinken inderdaad als de perfecte winterschoenen. Mocht het deze winter gaan sneeuwen, dan heb ik aan mijn Timberlands in ieder geval goed schoeisel dit jaar :)

 22. Monique
  17 november 2017 / 20:09

  Je kleding matcht inderdaad goed met die garagedeuren, haha! Leuke foto’s en supergave schoenen! Ben ook benieuwd hoe ze staan als je dat bontje omhoog vouwt en je veterlaarsjes krijgt! Ik heb zelf vorige jaar leren veterlaarsjes aangeschaft (wel met rits aan de zijkant, lekker makkelijk) maar die zijn ook zo heerlijk warm. Als ik er dan op uit ga om te fotograferen blijven mijn voeten lekker warm terwijl ik door het natte gras banjer ;).
  Monique blogde over…Een nieuwe start

  • Romy
   Auteur
   17 november 2017 / 23:59

   Dankjewel voor je leuke reactie! :) In de winter wil ik de schoenen ook zeker eens als gewone veterlaarsjes dragen. Dan zitten ze waarschijnlijk al helemaal heerlijk warm. Jouw laarsjes klinken ook heel gaaf en fijn. Er gaat niets boven schoenen die je voeten zelfs in de winter lekker warm houden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge