Over mij

Romy Vaker Vrolijk About Me pagina

Foto gemaakt door By José Chan.

Over Vaker Vrolijk

“Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen.” Dat motto beschrijft het doel van Vaker Vrolijk misschien wel het beste. Ik wil je met mijn blog inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Ik neem je op mijn blog mee in mijn zoektocht naar positiviteit, persoonlijke groei en alles wat het leven vrolijk maakt. Je vindt hier vrolijke lijstjes, hersenspinsels, vrolijke outfits en shoplogs. Ook geef ik je zo nu en dan een inkijkje in mijn eigen leven. Mijn doel? Dat jij met een glimlach op je gezicht mijn blog weer verlaat.

Over mij

Mijn naam is Romy en ik ben de 24-jarige theeleut die de stukjes op Vaker Vrolijk met veel liefde en passie typt. Ik ben een trotse ginger die graag het hele jaar door zomerjurkjes draagt. Het liefst zou ik mijn hele spaarrekening opmaken aan stedentrips en zou ik de hele wereld willen ontdekken. Ik zit bijna vastgelijmd aan mijn Canon EOS 1100D en ontdek graag de wereld vanachter het schermpje van mijn camera. Soms ben ik een tikkeltje gek, impulsief of iets te enthousiast. Maar hé, that’s me.

Samen met mijn ouders, twee broertjes en onze beestenboel woon ik in het noorden van het land. Ik ben net afgestudeerd in Nederlands (yep, taalfanaat hier!) en ben onlangs begonnen met mijn eerste échte baan als communicatiemedeweker. Schrijven is dan ook mijn grootste passie. Die ik gelukkig ook op mijn blog helemaal kwijt kan.

Mijn andere grote hobby is scrapbooken. Ben je benieuwd naar wat ik zoal maak? Mijn meeste creaties vind je op mijn scrapbookblog: Scrapstuff and More.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Stuur je e-mail naar romy@vakervrolijk.nl.

Je kunt mij ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Liefs,

Romy

2 Reacties

  1. 25 september 2016 / 12:54

    Super leuke blog. En het past bij het mijne. Je hebt er een volger bij! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *