Over mij

Romy Vaker Vrolijk About Me pagina

Foto gemaakt door By José Chan.

Over Vaker Vrolijk

“Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen.” Dat motto beschrijft het doel van Vaker Vrolijk misschien wel het beste. Ik wil jou met mijn blog inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar positiviteit, persoonlijke groei en alles wat het leven vrolijk maakt. Je vindt hier blije lijstjes, hersenspinsels, vrolijke outfits en tips om alles uit jouw leven te halen. Ook geef ik je zo nu en dan een inkijkje in mijn eigen leven. Mijn doel? Dat jij met een glimlach op je gezicht mijn blog weer verlaat.

Over mij

Mijn naam is Romy en ik ben de 24-jarige theeleut die de stukjes op Vaker Vrolijk met veel liefde en passie typt. Ik ben een trotse ginger die graag het hele jaar door zomerjurkjes draagt. Het liefst zou ik mijn hele spaarrekening opmaken aan stedentrips en musicals. Ik zit bijna vastgeplakt aan mijn Canon EOS 1100D en ontdek bij voorkeur de mooiste bloemen en kleurrijke hotspots door het schermpje van mijn camera. Verder ben ik graag enthousiast, ben ik dol op onze katten en heb ik een voorliefde voor roze, die ik niet onder stoelen of banken steek.

Samen met mijn ouders, twee broertjes en onze beestenboel woon ik vlakbij het mooie Amsterdam. Ik ben vorig jaar afgestudeerd in Nederlands (yep, taalfanaat hier!) en ben onlangs begonnen met mijn eerste échte baan als communicatiemedewerker. Schrijven is dan ook mijn grootste passie en daar houd ik me ook voor mijn blog maar al te graag mee bezig.

Mijn andere grote hobby is scrapbooken. Ben je benieuwd naar wat ik zoal maak? Mijn meeste creaties vind je op mijn scrapbookblog: Scrapstuff and More.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Of wil je iets kwijt? Stuur je e-mail naar romy@vakervrolijk.nl ♥

Je kunt mij ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Liefs,

Romy

4 Reacties

 1. 25 september 2016 / 12:54

  Super leuke blog. En het past bij het mijne. Je hebt er een volger bij! 😍

 2. 1 juli 2017 / 18:45

  Wat een ontzettend leuke blog! Ik kom net voor het eerst erop maar werd al spontaan vrolijk! Ik kom vaker langs :D

  • 1 juli 2017 / 19:50

   Wauw, wat een mooi compliment :) Dankjewel voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *