“Goh, dat had ik nou echt niet van jou verwacht!” Het is een opmerking waarbij ik vaak even een wenkbrauw optrek, maar die ik tegelijkertijd ook wel grappig vind. Of het nu gaat om het soort muziek dat je luistert of om dingen die je hebt meegemaakt, je kunt andere mensen nog weleens verbazen. Zelf vind ik het eigenlijk wel grappig om te horen wat mensen niet achter mij hadden gezocht. Benieuwd naar een paar eigenaardigheden die mensen blijkbaar niet direct bij mij vinden passen? Ik deel in dit artikel 10 dingen die je misschien niet van mij had verwacht.

 1. Werk jij bij een bank?! Ik merk regelmatig dat mensen soms een stereotype beeld hebben van werken bij een bank. En op basis van dat beeld zijn mensen nog weleens verrast als ik zeg dat ik bij een bank (of nou ja, officieel een kredietverstrekker!) werk. Stiekem moet ik daar wel om lachen. Overigens voel ik me zelf veel meer een communicatiepadviseur dan een ‘bankmedewerker’ en ben ik er helemaal niet zo mee bezig.
 2. Studiewitch?! In 6vwo had ik geen flauw idee wat ik voor studie wilde volgen. Uiteindelijk schreef ik me in voor psychologie. Ik volgde daar inderdaad de introductieweek, maar ben nog in die week overgestapt op de studie Nederlands. Het was nogal een impulsieve beslissing en dat past totaal niet bij mij als controlfreak. Toch was het achteraf een van de beste beslissingen die ik heb genomen.
 3. Kletskous?! Wanneer mensen me net ontmoeten, kom ik misschien wat stil en teruggetrokken over. Ik zal niet snel het hoogste woord hebben, maar toch kan ik echt een kletskous zijn. Als ik eenmaal de kat uit de boom heb gekeken en me helemaal op mijn gemak voel, kan ik de oren van je hoofd kletsen.
 4. Open boek?! Omdat ik vaak in het begin een beetje stil en terughoudend ben, verwachten mensen vaak niet dat ik best wel openhartig ben. Zo ben ik best wel open over dingen waar ik tegenaan loop, maar kan ik ook hele leuke dingen bijna nooit voor me houden. Ook op mijn werk bespreek ik weleens onderwerpen die een ander misschien nooit tijdens de lunchpauze zou durven aansnijden. Ach ja, that’s me.
goh dat had ik niet van jou verwacht

Foto’s gemaakt door Iris Zaagman.

 1. Lekker fout?! Als mensen horen dat ik cum laude ben geslaagd voor mijn master, denken ze weleens dat ik vooral bloedserieuze programma’s en intellectuele quizzen kijk. Niets is minder waar. Ik ben juist gek op nogal foute televisie. Mijn guilty pleasure! Ook voor foute (woord)grappen heb ik overigens een zwak. Zo heb ik ooit een heel college in een deuk gelegen toen de docent het over “scheidbare werkwoorden” had. Oeps!
 2. 24?! De meeste verbaasde reacties krijg ik toch wel wanneer ik mijn leeftijd noem. Ik word nog weleens aangezien voor de stagiaire op het werk en ook collectanten aan de deur vragen nog weleens of ik wel al meerderjarig ben. Dat wordt nog wat als ik een eigen huis heb…
 3. Belangst?! Als kind had ik een flinke angst voor bellen. Ik kan me nog herinneren dat ik ooit voor een stage ouders moest bellen en mijn hele belscript letterlijk had uitgeschreven om het zo voor te lezen. Nog steeds is bellen absoluut niet mijn hobby, iets wat best bijzonder is voor een communicatieadviseur. Ik ben een stuk ‘beter’ geworden in bellen, maar nog steeds pak ik nooit ‘even snel’ de telefoon erbij.
 4. Gillende keukenmeid?! Over het algemeen ben ik het tegenovergestelde van luidruchtig, maar in de achtbaan neemt mijn stemvolume toch wel flink toe. Dan kan ik het soms niet laten om onwijs hard te gillen. Met als gevolg dat degene naast me soms nogal verbaasd is over het aantal decibel dat ik produceer.
 5. Fanatiekeling?! Als het op dingen met een competitie-element aankomt, dan kan ik onwijs fanatiek zijn. Zelfs toen ik laatst in de race was voor een heuse pen (jawel!) bij een quiz op het werk, ging ik helemaal voor de eerste plaats. Leuke prijs of niet, ik moet en zal dan winnen.
 6. 6 apps?! Als blogger wordt er nog weleens van je verwacht dat je nogal wat tijd op apps doorbrengt. Bij mij is niets minder waar. Misschien leef ik onder een steen, maar ik heb dus maar 6 apps op mijn telefoon staan. Zelfs de Buienradar- en Twitter-app heb ik niet. En eerlijk? Ik vind het nog wel lekker rustig ook, alhoewel ik niet uitsluit dat ik ooit toch overstag ga.

Wat is iets wat mensen misschien niet van jou verwachten?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 26 januari 2018 op 6:14 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! De belangst is heel herkenbaar, ook niet handig als je secretaresse bent :).

  • Romy 26 januari 2018 op 10:27 pm - Beantwoord

   Dat is inderdaad geen ideale combinatie 😉 Maar gelukkig kan belangst wel in de loop der jaren flink afnemen.

 2. Marije 26 januari 2018 op 6:21 am - Beantwoord

  Grappig lijstje. Ik heb ook heel lang bel angts gehad en ik werk nog wel in de verkoop ??

 3. Nikita 26 januari 2018 op 6:48 am - Beantwoord

  Grappig lijstje! Ik zag sommige dingen aankomen, maar sommige ook echt niet. Je leeftijd wist ik wel, maar dat puntje is zo herkenbaar! Ook ik ben een fanatiekeling. Een ding wat mensen niet van mij verwachten is dat ik als kind lezen haatte. Ik deed het echt niet graag. Wat ik me nu niet kan voorstellen. Als ik dit ooit aan mijn klas vertel, ik ben benieuwd naar hun koppen dan haha. Ook was ik vroeger spijbelaar en iemand die alles vergat en amper huisweek maakte. En nu? Nu hou ik mijn hart vast als ik mijn taak niet optijd af heb en volg ik braaf de regels op school. Gek hoe je door jaren heen kan veranderen!

  • Romy 26 januari 2018 op 10:28 pm - Beantwoord

   Wat grappig inderdaad dat je als kind juist totaal niet van boeken lezen hield. Zo te horen ben je best wel veranderd in de loop der jaren. Toch wel bijzonder hoe je gedrag of passies soms in de loop der jaren heel erg kunnen veranderen 🙂

 4. Josephine 26 januari 2018 op 7:21 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen, en dapper om alles zo neer te pennen. 😀 Ik heb je natuurlijk maar één keer ontmoet, maar sommige dingen kan ik me best wel bij je voorstellen. Wij houden hier thuis ook van foute woordgrappen – die iedereen echt ontzettend nerdig vindt – maar gelukkig vinden we in ieder geval elkaar erg grappig.

  Leuke vraag aan het einde van je blog, daar ga ik eens over nadenken!

  • Romy 26 januari 2018 op 10:30 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je je sommige dingen wel bij mij kunt voorstellen! En gelukkig ben ik niet de enige die fan is van foute woordgrapjes 😉 Heerlijk als je die voorliefde met je man kunt delen!

 5. Shirley 26 januari 2018 op 8:07 am - Beantwoord

  Tegenwoordig komt het minder voor, maar vroeger dachten mensen altijd dat ik arrogant/ aardig was en als ze me dan kenden, zeiden ze: ‘goh, ik had niet gedacht dat je zo aardig was.’ Oke, bedankt voor dit bijzondere compliment. Ik word ook nog vaak jonger geschat, maar inmiddels nog maar 4 jaar jonger dan ik echt ben. Ik maak vorderingen. Later als we oud zijn, worden we hopelijk ook nog jonger geschat!

 6. Aneta 26 januari 2018 op 8:20 am - Beantwoord

  Hahaha leuk om dit te lezen. Ik word in de supermarkt ook nog steeds 26 geschat, terwijl ik toch echt 34 ben. Als ik met mijn flesje wijn bij de kassa kom moet ik m’n legitimatie laten zien.

  • Romy 26 januari 2018 op 10:35 pm - Beantwoord

   Haha, dat is inderdaad een nogal – uhm – apart compliment 😉 Dan vraag je je toch af hoe mensen je zo verkeerd kunnen inschatten. Ik ben zelf trouwens weleens bang dat mensen, doordat ik wat stiller en serieuzer ben soms, verwachten dat dat arrogantie is (wat het totaal niet is!), maar gelukkig heb ik dat nog nooit te horen gekregen.
   Fijn om te horen dat het jonger schatten ook steeds iets minder wordt. 4 jaar valt inderdaad nog best mee. En ik weet zeker dat we het inderdaad over een jaar of 10/15 wel kunnen waarderen als we jonger geschat worden 😉

  • Romy 26 januari 2018 op 10:36 pm - Beantwoord

   Haha, oeps! Dat is voor zo’n caissière dan toch ook best wel gênant. Ik probeer mezelf altijd maar te bedenken dat ik het over heel wat jaren vast wel prima vind om jonger geschat te worden. Maar op deze leeftijd is dat niet altijd wat je te horen wilt krijgen 😉

 7. Maaike 26 januari 2018 op 9:58 am - Beantwoord

  Ik ben ook absoluut geen beller. Nooit geweest en ik ga het ook niet worden. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig genoeg andere communicatie middelen voor. Wat weten mensen niet van mij? Uhm, dat ik nooit goed heb leren duiken en niet met ogen open onder water kan zwemmen? Het is mij een raadsel hoe ik ooit mijn zwemdiploma’s heb gehaald. Misschien viel ik totaal niet op omdat ik nogal stil en verlegen was. Heeft dat toch zo zijn voordeel gehad!

  • Romy 26 januari 2018 op 10:38 pm - Beantwoord

   Precies! Er zijn gelukkig genoeg andere opties dan bellen. Lang leve degene die ooit e-mail heeft uitgevonden 😉
   Grappig dat je niet zonder ogen open onder water kunt zwemmen, maar wel je zwemdiploma’s hebt gehaald. Ik denk dat het in zo’n geval inderdaad nog best wel kan helpen als je niet zo luidruchtig bent en daardoor niet echt opvalt. Dan heeft een rustig karakter ook zo zijn voordelen 🙂

 8. Zo simpel is dan geluk 26 januari 2018 op 10:08 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. Ik word ook altijd jonger geschat.

 9. Irene 26 januari 2018 op 10:12 am - Beantwoord

  Haha 3, 4, 6 en 7 vind ik heel herkenbaar en gaan voor mij ook op. Ik word echt altijd jonger geschat. Op mijn werk wat nu eigenlijk mijn werk niet meer is (toevallig ook bij een bank) had ik ook eens een klant: “Ah werk jij hier al lang? (sinds maart) Ah maar dan ben jij zeker de jobstudent hé, ja ik dacht het al hoor, je ziet er nog jong uiy. Hoe oud ben je?” 26… Ze zei niets meer toen :p

 10. Eline 26 januari 2018 op 10:23 am - Beantwoord

  Haha, wat leuk om te lezen! Als mensen mij net leren kennen zien ze mij vaak als braaf of lief en verwachten ze dat ik vooral rustige muziek of vrolijke pop-liedjes luister. Wanneer ik vertel dat ik enorm kan genieten van rock en metal geloven mensen me vaak niet eens.

  Liefs, Eline

  • Romy 26 januari 2018 op 10:40 pm - Beantwoord

   Haha, oeps! Jonger geschat worden levert inderdaad nog weleens grappige situaties op. Ik werd overigens in het begin ook nog weleens voor stagiaire aangezien. Tegenwoordig werken er op onze klantenservice-afdeling veel studenten via een uitzendbureau. Ik heb het idee dat mensen vermoeden dat ik daar eigenlijk ook tussen hoor, terwijl ik toch echt gewoon afgestudeerd ben en met een vast contract bij communicatie werk 😉

  • Romy 26 januari 2018 op 10:41 pm - Beantwoord

   Grappig dat veel mensen je muzieksmaak heel anders inschatten als ze je net leren kennen. Ik vind het zelf juist wel leuk als mensen iets hebben of leuk vinden wat je misschien niet totaal van ze verwacht, bijvoorbeeld een voorliefde voor rock inderdaad 🙂

 11. Tineke 26 januari 2018 op 10:35 am - Beantwoord

  Leuke blogpost! Zo zie je maar dat je iemand eerst toch altijd goed moet leren kennen.
  Liefs

 12. evelien 26 januari 2018 op 10:43 am - Beantwoord

  Haha wat een leuk artikel! Bij mij denken ze altijd al dat ik kinderen heb en getrouwd ben. Als ik dan zeg dat ik pas 21 ben zeggen ze: ‘ECHT?!’. Ook ben ik een echte allemansvriend en noemen mensen mij altijd lief en schattig, als ik dan mijn ‘pittige’ kant laten zien denken ze ook altijd dat ze dat niet van mij hadden verwacht.
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 26 januari 2018 op 10:42 pm - Beantwoord

   Oh wauw! Ouder geschat worden kan natuurlijk ook, maar wel heel apart dat mensen soms zelfs denken dat je al kinderen hebt! Dan hoef je in ieder geval vast geen legitimatie te laten zien als je drank koopt 😉
   Grappig dat mensen die pittige kant ook niet zo van je hadden verwacht! Ik vind het zelf juist wel mooi als mensen zowel een zachtaardige als een wat pittigere kant hebben.

 13. Jessica J. 26 januari 2018 op 10:46 am - Beantwoord

  Die belangst heb ik ook. Nu minder dan vroeger, maar ze is toch nog aanwezig. Wel balen als je in de communicatie werkt, haha.

 14. Malou | Blonde Blossom 26 januari 2018 op 11:22 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! Ik hou zelf ook echt niet van bellen, ik verander dan echt in de meest awkward persoon op aarde. Wat grappig dat je bij een bank werkt, dat wist ik eigenlijk niet! En heerlijk toch, 6 apps. Dat is tenminste lekker rustig! Malou x

  • Romy 26 januari 2018 op 10:43 pm - Beantwoord

   Haha, het is inderdaad niet ideaal! Maar ik moet zeggen dat de belangst bij mij wel in een paar maanden tijd zó veel minder is geworden. Ik heb in ieder geval niet meer zo’n uitgetypt belscript voor mijn neus, haha.

  • Romy 26 januari 2018 op 10:44 pm - Beantwoord

   Haha, ik heb ook het idee dat ik in telefoongesprekken nog weleens heel awkward overkom. Bellen is gewoon niet echt mijn grote hobby 😉

 15. Anna 26 januari 2018 op 11:35 am - Beantwoord

  Maar 6 apps, grappig, ik heb er 7 en krijg er ook altijd reacties op! Liefs

  • Romy 26 januari 2018 op 10:44 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige met weinig apps! Alhoewel ik wel de Efteling-app wil installeren voor als ik morgen naar de Efteling ga. Dan kom ik toch nog op 7 uit 😉

 16. Johanne 26 januari 2018 op 11:42 am - Beantwoord

  Haha, heerlijk! Ik herken best veel! Heb ook heel erg last gehad van belangst en in mijn eerste baan moest ik heel veel mensen telefonisch interviewen (wethouders, burgemeesters, raadsleden..) en in mijn tweede baan was ik eerste aanspreekpunt, dus moest ik altijd aan de telefoon hangen. #hoezoverkeerdelevenskeuzes. Anyway, mijn leeftijd is ook nog vaak een dingetje, mar daar ben ik nu wel heel blij mee. Bedoel, mensen schatten me geen 19 meer 😉 Maar ergens midden twintig willen ze me nog wel geven, haha. Mensen verwachten vooral niet van mij dat ik van voetbal houd, dat ik mijn eigen xbox heb (met nul vrouwenspelletjes) en dat ik tatoeages heb (‘je lijkt altijd zo lief’ ehm…)

  • Romy 26 januari 2018 op 10:51 pm - Beantwoord

   Haha, dat zijn inderdaad niet de meest perfecte baantjes als je belangst hebt 😉 Maar wie weet heeft het je juist wel geholpen om er wat stappen in te zetten om van die angst af te komen.
   Gelukkig is je geschatte leeftijd in de loop der jaren wel iets omhoog gegaan 😉 Midden twintig is inderdaad al iets beter dan 19 worden geschat.
   Leuk om te horen wat nog meer dingen zijn die mensen niet van je verwachten! Best apart hoe mensen soms zo’n duidelijk beeld van je denken te hebben, dat dan eigenlijk helemaal niet perfect klopt.

 17. Simone 26 januari 2018 op 1:21 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen! Je komt inderdaad over als een rustige meid, maar de kat uit de boom kijken is sowieso niet verkeerd. Ik praat wel redelijk makkelijk, ik kijk nooit heel erg lang de kat uit de boom. En ik floep er soms dan ook wel eens wat onhandige dingen over mezelf bijvoorbeeld uit. 😛

  • Romy 26 januari 2018 op 10:49 pm - Beantwoord

   Klopt! Vaak is iemand wel veel meer dan wat je in eerste instantie zou verwachten. Ik heb zelf ook weleens dat ik iemand op een bepaalde manier inschat en dat diegene vervolgens in positieve zin heel anders blijkt te zijn 🙂

  • Romy 26 januari 2018 op 10:50 pm - Beantwoord

   De kat uit de boom kijken vind ik inderdaad ook zo erg nog niet. Het geeft me juist wel een veilig gevoel soms. Het onhandige dingen over mezelf vertellen herken ik wel trouwens. Soms vertel ik iets meer dan ik van plan was, haha.

 18. Iris 26 januari 2018 op 3:28 pm - Beantwoord

  Leuk om dit te lezen! Zo zie je maar weer, dat een eerste indruk niet gelijk alles zegt over iemand. Belangst had ik vroeger trouwens ook, maar dan vooral met dingen zoals de tandarts bellen, niet zozeer vrienden ofzo.

 19. Lieke van Veen 26 januari 2018 op 3:43 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen. Ik vind bellen nog steeds echt vreselijk haha.
  Wat een leuke foto’s.

 20. Evelyne 26 januari 2018 op 4:27 pm - Beantwoord

  Mensen schatten mij meestal ook jonger dan ik er uit zie, maar onlangs was ik aan het praten met een jobstudent en ging het over leeftijden. Ik vroeg haar om eens te raden hoe oud ik ben en die zei zonder nadenken ’43’. Ik keek haar verwondert aan en er kwam een ‘wat?’ uit mijn mond. ‘Oei’ zegt ze ‘ik ben precies niet juist’ waarop ik zei dat ik 10 jaar jonger ben. Ze kwam zo rood als een tomaat, haha.

  • Romy 26 januari 2018 op 10:48 pm - Beantwoord

   Wauw, wel apart dat je opeens juist veel ouder werd geschat, tewrijl mensen meestal juist denken dat je jonger bent dan 33. Ik kan me er iets bij voorstellen dat diegene daarna knalrood werd, haha.

 21. Saskia 26 januari 2018 op 5:55 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen. 6 heb ik ook echt mega vaak. Ik word echt heel erg vaak veel jonger geschat dan dat ik daadwerkelijk ben. Op zich een compliment maar met sommige momenten wel vervelend. Denk aan drank halen of naar de bios gaan… Of ergens waar je je ID moet laten zien.

  Leuk om deze dingen, ik wist er al een aantal op een rijtje te zetten in een blogpost.

  • Romy 26 januari 2018 op 10:46 pm - Beantwoord

   Haha, dat denk ik ook! Ik hoorde laatst van een collega met 90 apps dat hij dat al vond meevallen 😉

  • Romy 26 januari 2018 op 10:47 pm - Beantwoord

   Het kan inderdaad nog weleens lastig zijn om jonger geschat te worden. Meestal kan ik er wel om lachen, maar het is niet heel handig als je ergens net zonder ID-kaart staat. Zie dan maar eens iemand te overtuigen dat je écht 24 bent, terwijl hij je nog geen 18 schat, haha.

 22. Mariska 26 januari 2018 op 6:05 pm - Beantwoord

  Grappig deze lijst! En je bent denk ik een van de weinigen met maar 6 apps haha!

 23. Tineke 27 januari 2018 op 11:16 am - Beantwoord

  Leuk lijstje. En grappig hoe verbaasd mensen kunnen zijn over de persoon. Never judge a book by its cover, vind ik hier wel heel mooi bij passen.

  • Romy 28 januari 2018 op 9:58 am - Beantwoord

   Die quote sluit inderdaad perfect aan bij mijn blogartikel. Soms gaat er veel meer achter iemand schuil dan je in eerste denkt.

 24. Anna 27 januari 2018 op 3:33 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen! Grappig dat mensen altijd zo in hokjes denken, haha. Al maak ik mezelf er ook weleens schuldig aan! Het lijkt me trouwens best vervelend om zo vaak jonger te worden geschat. Tenminste, het is maar hoe je het bekijkt! Al is het wel altijd zo suffig als je bijvoorbeeld om je ID kaart wordt gevraagd als je drank wilt kopen :p Ik had zelf ook weleens iemand van 27 gevraagd om zich te legitimeren, oepsie.

  • Romy 28 januari 2018 op 10:05 am - Beantwoord

   Ik denk dat we onbewust eigenlijk allemaal wel een beetje aan hokjesdenken doen. Soms lijkt het ook gewoon bijna automatisch te gaan. Juist daarom vind ik het vaak fijn om mensen beter te leren kennen en dan ook andere kanten van iemand te ontdekken 🙂
   Jonger geschat worden is inderdaad niet altijd even leuk. Sowieso wordt altijd om mijn ID-kaart gevraagd als ik alcohol koop, maar dat vind ik nog niet eens zo’n probleem. Ik vind het vooral lastig als mensen me niet serieus nemen, omdat ze denken dat ik net van de middelbare school kom, haha. Ik heb daardoor weleens het gevoel dat ik mezelf extra moet bewijzen, bijvoorbeeld op mijn werk.

 25. Anouk 27 januari 2018 op 3:35 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen, die leeftijd herken ik wel. Ik ben nu 19, maar wordt regelmatig voor 16 aangezien.

 26. Silke 27 januari 2018 op 3:50 pm - Beantwoord

  Hihi, dat van die 6 apps vind ik wel straf! Maar ik kan me wel inbeelden dat het extra rust brengt 🙂 Leuke blogpost & die foto van je is zo goed gelukt! Liefs 🙂

  • Romy 28 januari 2018 op 10:05 am - Beantwoord

   Dankje voor je compliment over de foto 🙂 Alle credits daarvoor gaan naar Iris Zaagman. Ik vind haar foto’s ook zo mooi geworden.
   De 6 apps vind ik inderdaad stiekem wel rustgevend. Ik krijg in ieder geval niet de hele dag pushmeldingen 😉

 27. Sam - singlereadytomingleblog 28 januari 2018 op 4:33 pm - Beantwoord

  Ik vind bellen ook echt ver-schri-kke-lijk, haha. Iets typisch voor onze generatie, volgens mij. Mensen verwachten altijd dat mijn Frans supergoed is omdat ik in Brussel woon, terwijl ik het tegenwoordig amper nog moet gebruiken en je dat er ook wel aan hoort, haha. Best terug even opfrissen 🙂

  • Romy 29 januari 2018 op 7:35 am - Beantwoord

   Grappig om te horen dat jouw Frans niet zo goed is als mensen zouden verwachten! En die belangst is inderdaad best opvallend in deze tijd waarin heel wat mensen de hele dag aan hun telefoon vastgeplakt lijken te zitten 😉

 28. Elisabeth 28 januari 2018 op 7:56 pm - Beantwoord

  De .leeftijd is zo herkenbaar. Ik heb vaak gehad dat ik wel 5 jaar jonger werd geschat. Wat ik eigenlijk een belediging vond. Terwijl in mijn tienerjaren ik altijd ouder werd geschat zo’n 3 jaar ongeveer.

  • Elisabeth 28 januari 2018 op 7:57 pm - Beantwoord

   En de bel angst herken ik ook heel erg. :O

  • Romy 29 januari 2018 op 7:07 pm - Beantwoord

   Wat apart eigenlijk dat je eerst veel jonger werd geschat en later juist iets ouder! Ik kan me voorstellen dat het weleens als een belediging voelde wanneer je 5 jaar jonger werd