10 dingen die ik dus écht NIET kan

Niemand is een alleskunner of een duizendpoot. Ook ik heb de nodige dingen waar ik niet bepaald goed in ben en waarvan ik dat gelukkig al járen heb geaccepteerd. Soms is het mischien lastig of frustrerend, maar regelmatig ook best wel grappig. Zo laat ik plattegronden lezen en spinnen vangen liever over aan anderen en durf ik te zeggen dat ik niet de lekkerste koffie maak. Benieuwd welke 10 dingen ik nog meer écht NIET kan? Dit zijn 10 dingen waar ik met mijn 24 jaar nog steeds niet zoveel van bak.

dingen die ik niet kan

 1. Kort van stof zijn. Als je mijn blog al langer leest, dan heb je vast gemerkt dat ik mijn artikelen meestal niet bepaald kort zijn. Iets heel kort en bondig zeggen, is niet echt mijn sterkste kant. Naast blogartikelen, zijn ook mijn appjes en e-mails vaak nogal uitgebreid. Tja, mag ik dat als schrijfliefhebber beroepsdeformatie noemen?
 2. De weg vinden. Dit punt heb ik al vaker benoemd, maar ik ben er echt onwijs slecht in. Zeker als ik besluit om op mijn intuïtie te vertrouwen, loop ik vaak helemaal mis. Laten we het erop houden dat ik een stuk dichterbij de 10.000 stappen per dag kom door de vele keren dat ik de verkeerde kant op ga.
 3. HTML en programmeren. Ik ben dus echt niet handig met de PC. Gepruts met HTML-codes vind ik doodeng en voor elk wissewasje of foutmelding googel ik er maar al te graag op los. Lang leve de computerfora waar ik vaak niet de enige blijk te zijn die er niet altijd uit komt zonder een beetje hulp.
 4. Knippen met mijn vingers en fluiten. Ik voel me nog weleens een kluns als mensen bij een concert meefluiten of met hun vingers knippen. Beide heb ik namelijk nooit gekund. Als ik met mijn vingers knip, komt er nul geluid van af. En een geluid produceren dat enigszins op fluiten lijkt? Nope, ik kan het niet!
 5. Zingen. Natuurlijk zing ik weleens mee met de radio als ik alleen in de auto zit. Maar of het dan ook mooi is wat er uit mijn mond komt? Ehm, ik vrees van niet. Ik heb het ‘talent’ om de teksten van liedjes vaak precies fout te zingen, mijn ritmegevoel is niet al te best en qua toonhoogte zit ik er meestal volledig naast. Ach ja, gelukkig heb ik ook geen ambities in die richting.
 6. Uitslapen. Iets wat ik ook écht niet kan, is uitslapen. Gelukkig is dat meestal niet zo’n probleem. Als ochtendmens kom ik nu eenmaal graag niet al te laat mijn bed uit. Zelfs in het weekend komt het niet vaak voor dat ik langer slaap dan tot een uur of negen. En ja, dat gebeurt dus zelfs als ik de avond daarvoor ver na middernacht ben gaan slapen… Oeps!
 7. Volleybal. Piepjestesten of lange afstanden lopen vond ik tijdens de gymlessen geen probleem, maar met volleyball maak je me echt niet blij. Ik bak er simpelweg helemaal niets van en kan maar één ding: de bal keihard tegen het plafond slaan. Laat dat nu net goed zijn voor een strafpunt… Oeps!
 8. Krachtpatsen. Als er iets is wat ik niet heb, dan zijn dat wel spierballen. Zwaar tilwerk is bijvoorbeeld niet aan mij besteed en een krachtpatser ben ik ook niet bepaald. Ooit kreeg ik bij een cursus zelfverdediging zelfs te horen dat ik “zo schattig ben als ik sla”. Tja, je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor mij.
 9. Acteren. Zelfs een pokerface trekken lukt mij niet echt. Als ik leuk nieuws niet mag verklappen, spreekt mijn gezicht bijvoorbeeld al boekdelen. Dus echt acteren in een toneelstuk? Ik ben bang dat ik daar weinig van bak. Ooit speelde ik het meisje met de zwavelstokjes in groep 8, maar daar eindigde mijn ‘acteercarrière’ dan ook.
 10. Planten verzorgen. Mijn kamer is op dit moment volledig plantloos, op een paar nepbloemen na. Eigenlijk is het best wel bijzonder dat ik geen groene vingers heb, terwijl mijn moeder volop tuiniert. In de tweede klas van de middelbare school liet ik al een pindaplant beschimmelen en even later heb ik een cactus per ongeluk laten verzuipen. Wie weet wordt het ooit nog wat. Maar voor nu kan ik het gewoon écht NIET.

Wat is iets wat jij écht NIET kan?

Volg:
Deel:

65 Reacties

  • Romy
   Auteur
   27 oktober 2017 / 06:47

   Oeh, ik zou jouw navigatietalent ook wel willen hebben. Soms zou dat wel erg handig zijn :) Schoonmaakgenen heb ik trouwens helaas ook niet. Maar wat iet is kan misschien nog komen als ik een eigen huisje heb ;)

 1. Sylvia - alovelyadventure
  27 oktober 2017 / 07:23

  Wat grappig om te lezen! Ik kan ook helemaal niet programmeren of html. Probeer het ook niet laat het gelukkig door iemand anders doen. Zingen .. tja mn dochtertje valt meestal wel snel in slaap maar ofdat komt van het geweldige geluid ofdat ze er zsm van af wil zijn durf ik nog niet te zeggen haha. Volleybal kon en kan ik ook nog steeds niet.. Wat een piepspel! Hadden na zon lesje altijd de hele dag pijn in mn handen..
  Sylvia – alovelyadventure blogde over…Lanzarote van plaats tot plaats: Rancho Texas

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:11

   Ideaal als je iemand hebt die je kan helpen met programmeren en HTML! Ik heb ook de mazzel dat mijn broertje informatica studeert en daar het nodige van afweet :)
   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die niet zoveel bakt van volleybal. Ik vond het ook echt helemaal niets om te volleyballen en had de volgende dag altijd pijn aan mijn polsen… ;)

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:12

   Haha, gelukkig is skiën in ieder geval niet heel hard nodig om te kunnen ;) Ik heb dat trouwens nog nooit van mijn leven gedaan, maar ik vermoed zo dat ik er ook niet echt een ster in zal zijn ;)

 2. 27 oktober 2017 / 07:42

  Ik kan ook echt niet uitslapen! Dan dus maar overleven op koffie, die ik ook vaak wel eens te sterk wil zetten haha. Bij mij ontbreekt het verder ook aan ruimtelijk inzicht en multitasken ben ik ook niet zo’n pro in haha.
  Neverdullmoments blogde over…Tijd is goud

 3. Darina
  27 oktober 2017 / 07:01

  HTML en programmeren kan ik ook écht niet en dat geldt ook voor koken. Soepen en salades gaat nog wel :) maar als er meerdere pannen aan de pas moeten komen, raak ik lichtelijk in paniek haha
  Darina blogde over…Parijse Dagdroom | Schrijfster in Parijs

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:10

   Haha, koken is helaas ook niet mijn sterkste kant ;) Gelukkig kom je met soepen en salades en beschrijvingen achterop verpakkingen soms al een heel eind ;)

 4. Lieke
  27 oktober 2017 / 08:33

  Jaaa punt 4… eindelijk iemand die dat ook niet kan! Hahaha, ik dacht dat ik de enige was! ?

 5. Maaike
  27 oktober 2017 / 08:52

  Met de vingers knippen kan ik ook niet. Gewoon fluiten kan ik wel, maar op je vingers fluiten kan ik ook niet. Verder kan ik de r niet goed uitspreken. Ik heb er vroeger spraakles voor gehad maar het is nog steeds niet zoals het zou moeten :)
  Maaike blogde over…Wandelen in Luxemburg mét kleine kinderen – routes < 5 km

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:15

   Wat grappig dat je fluiten wel kunt, maar met je vingers knippen niet. Ik dacht altijd dat ik de enige was die dat knippen niet kan ;) De ‘r’ is ook best een lastige klank trouwens. Ik schijn hem zelf altijd (onbewust) op z’n Gooisch uit te spreken. Of ik daar nu blij mee ben… haha!

 6. 27 oktober 2017 / 09:27

  Ik kan dus ook niet programmeren, maar ik zou het wel heel graag willen! Voor mijn blog heb ik bij mijn thema een hele handige plugin gekregen die het eigenlijk overbodig maakt om te programmeren. Heel fijn. Met mijn vingers knippen lukt me nog wel, maar fluiten niet. Mijn ex zei ooit tegen me dat ik compleet uit ritme fluit. Zal wel ;-). Ben verder verschrikkelijk slecht in inparkeren, achteruit rijden en mijn diepte-perspectief is ook niet je van het.
  Johanne blogde over…3x hoe uitstelgedrag je de nek kan omdraaien

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:17

   Grappig om te lezen in welke dingen jij geen ster bent. Achteruit rijden blijf ik ook doodeng vinden trouwens, net als veel andere capriolen in de auto trouwens (bijvoorbeeld de hellingproef) ;)
   Die plug-in klinkt trouwens echt heel handig! Ik ben ook blij dat mijn thema ooit volledig is geïnstalleerd door het bedrijf waar ik het heb gekocht. Daardoor heb ik er maar weinig omkijken naar.

 7. Marloes
  27 oktober 2017 / 09:34

  De weg vinden kan ik ook echt niet! Ik onthoud het gewoon niet. Dat was met rijles wel een dingetje, haha. “Bij het stoplicht naar links, de tweede afslag bij eerstvolgende rotonde en daarna bij het stoplicht rechtdoor.” Uhh, waar moest ik ook al weer heen? ? Navigeren met de tomtom kan ik ook niet, ik kan heel slecht inschatten op zo’n schermpje waar de afslag is. Verder ben ik ook heel slecht in alles wat ook maar een beetje technisch is.
  Marloes blogde over…Movietime oktober

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:19

   Haha, zo herkenbaar van de rijlessen! Ik kon ook vaak alleen stap 1 onthouden, maar was dan al snel helemaal vergeten wat ik daarna ook alweer moest doen. En inderdaad, zelfs met Tomtom is navigeren soms een drama. Ik presteer het ook om met Tomtom nog afslagen te missen. Oeps! ;)

 8. 27 oktober 2017 / 10:26

  Programmeren had ik ooit de basis van op school, maar was zeker niet mijn ding. Daarom dat ik ook maar gewoon bij WordPress zit voor mijn blog en geen eigen domein heb.
  En ik heb ook totaal geen groene vingers. Alleen planten die 1 keer per week wat water willen en verder niets, die overleven het bij mij.
  Lies blogde over…Vergeten is het ergste

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:23

   Lang leve WordPress! Ik ben ook blij dat het zo’n toegankelijk systeem is waarvoor je niet zoveel programmeerkennis nodig hebt. En heel herkenbaar van die planten! Alhoewel, zelfs planten die geen water nodig hebben, weet ik nog weleens per ongeluk te laten verzuipen ;)

 9. Simone
  27 oktober 2017 / 09:29

  Haha een hoop van jou lijstje kan ik ook niet. En ik heb ook zeker geen groene vingers. Ik ben altijd blij als ik een plant op nieuw in bloei kan krijgen haha.
  Simone blogde over…Echte Post Is Cool 5.0!

 10. Madelon
  27 oktober 2017 / 09:43

  Wat een leuk artikel! Ik kan niet fluiten. Heel vroeger kon ik het wel, maar nadat ik een beugel heb gehad lukt het me gewoon niet meer. En tot voor kort faalde ik enorm met het openen van blikken met een blikopener, maar hé oefening baart kunst!
  Madelon blogde over…Halloween | Boekentips

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:20

   Haha, blikken openen is ook nog best een uitdaging inderdaad! Ik vrees ook dat ik de nodige huishoudelijke klusjes nog best een uitdaging ga vinden als ik eenmaal op mezelf woon ;)

 11. 27 oktober 2017 / 10:49

  Ik kan ook niet echt uitslapen. De ene keer lukt het me wel en de andere keer lukt het me niet. Ik ben ook echt afhankelijk van Google Maps als ik de weg moet vinden. Mijn internetbundel is op voor deze maand en ik ging eergisteren naar een aantal vriendinnen. De weg had ik van tevoren goed opgezocht. Eindstand: ik fietste een half uur rondjes en belde uiteindelijk maar een vriendin, omdat ik het echt niet kon vinden, hahah!
  Mevrouw Marloes blogde over…Dagje Utrecht

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:25

   Haha, zelfs met de weg van tevoren opzoeken kan het inderdaad lastig zijn om een plek te vinden. Heel herkenbaar! Ik fietste laatst zelfs per ongeluk een rondje toen ik vanaf het huis van een vriendin (naar wie ik al minstens 10 jaar regelmatig op de fiets ga) naar huis ging. Ik dacht een afsnijdroute te nemen, maar kwam dus precies weer uit bij het huis van die vriendin. Oeps!

 12. 27 oktober 2017 / 11:03

  Haha herkenbaar! Kort van stof zijn, planten verzorgen, de weg vinden…
  In dat laatste is mijn vriend nog slechter dan ik, dus je kan je voorstellen hoe avontuurlijk onze vakanties altijd zijn, zelfs al gaan we alleen naar België.
  EmilyLotus blogde over…Een nieuwe richting op

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:26

   Haha, het wordt inderdaad al helemaal een uitdaging als ook je vriend niet zo goed is in de weg vinden. Ik hoop ook altijd maar dat degene met wie ik ergens naartoe ga, iets beter is in navigeren dan ik ;)

 13. 27 oktober 2017 / 11:04

  Haha, bij mij staat precies deze blog ook in mijn concepten om binnenkort online te gooien! :p Ik kan ook echt niet knippen met mijn vingers. uitslapen kan ik ook niet en planten verzorgen is een drama.oooh en krachtpatser is ook zoiets: kan ik ook écht niet. :’)
  Sandra blogde over…Hoe ontdek je je eigen woonstijl? 9 Tips!

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:26

   Haha, wat leuk en super toevallig! Ik ben nu heel nieuwsgierig naar jouw artikel :D

 14. 27 oktober 2017 / 11:28

  Wauw, ook hier staan er weer heel wat tussen die ik zelf niet onder de knie krijg. Bondig zijn lukt me echt niet. Zowel mijn blogposts als online reacties, whatsapp-berichtjes, sms, kaartjes en brieven zijn meestal het best te omschrijven als uitvoerig. Vingerknippen én fluiten lukt me ook absoluut niet. Er zijn er nog hoor maar dan wordt deze reactie weer erg lang. :)
  zwartraafje blogde over…Screenshots tonen aan dat … #4

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:27

   Haha, voor iemand die niet vaak kort van stof is, is je reactie heel netjes niet al te lang :P Wat grappig om te horen dat je zoveel herkent! Ik ben ook wel een beetje opgelucht om te horen dat ik niet de enige ben die niet kan fluiten en ook niet kan knippen met haar vingers. Ik dacht echt dat ik een uitzondering was daarmee ;)

 15. 27 oktober 2017 / 11:29

  Leuk artikeltje! Ik kan zelf ook niet fluiten, maar wat echt een vaardigheid is die mij is ontgaan is ballonnen opblazen. Na jaren van proberen en oefenen lukt het mij nog steeds niet. Geen idee waar het aan ligt, maar feestjes zijn bij mij thuis zonder ballonnen, haha.
  Laurine blogde over…8x dit herken je als boekenliefhebber

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:29

   Haha, zo toevallig dat je dat punt van de ballonnen noemt! Dat punt wilde ik eerst ook nog op mijn lijstje zetten, maar heb ik uiteindelijk vervangen door een ander punt. Ik kan namelijk ook totaal geen ballonnen opblazen en heb daar gewoon niet de puf voor in me ofzo. Dat wordt dus een goede ballonpomp aanschaffen als ik op mezelf woon ;)

 16. 27 oktober 2017 / 11:32

  Ik ben ook niet snel kort van stof en moet ook mijn best doen om mijn punt/vraag or whatsoever kort en krachtig duidelijk te maken. Ik vind korte replies op mijn e-mails dan ook best bot overkomen soms ;-)

  Ik krijg het voor elkaar om de weg niet vinden met het navigatiesysteem aan ;-)
  Nesrin blogde over…Louis Vuitton V Hoops oorbellen & onlangs geshopt

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:30

   Oeh, dat herken ik wel! Ik kan er ook heel slecht tegen als mensen heel kortaf of niet reageren, terwijl ik graag veel moeite steek in uitgebreide e-mails ;)

 17. 27 oktober 2017 / 11:33

  Troost je, kort van stof, programmeren, fluiten en volleybal kan ik ook totaal niet! Alsmede mijn tong krullen, rekenen/wiskunde, en enig andere vorm van sport zijn niet bepaald dingen waar ik in uitblink. Nou ja, ik heb het inmiddels geaccepteerd. Er zijn daarbij ook genoeg andere dingen die ik dan weer wél kan :)

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:30

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige in die dingen! En inderdaad, als je het zelf maar geaccepteerd hebt en ook de dingen ziet waar je wél goed in bent. Want die zijn er gelukkig ook altijd :)

 18. 27 oktober 2017 / 12:02

  Haha, heerlijk vind ik dit om te lezen! Goed dat je jezelf zo goed kent :-). Ik moest vooral lachen om je volleybal verhaal, haha. Ik heb vroeger aan volleybal gedaan maar eerlijk gezegd bakte ik er ook helemaal niets van. Ik vind het trouwens ook erg lastig om kort van stof te zijn, dat merk je misschien zelfs wel aan mijn reacties op je blog!
  Simone blogde over…End of 2017 wishlist

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:32

   Haha, ik vind het echt knap dat je volleybal zo lang hebt volgehouden als sport. Ik vond veel dingen wel prima met gym, maar volleybal vond ik dus écht helemaal niets ;)
   En alleen maar leuk toch als je niet te kort van stof bent. Zelf vind ik het altijd wel leuk als mensen iets uitgebreider zijn, of dat nu is in een reactie of in een persoonlijke e-mail :)

 19. Elisabeth
  27 oktober 2017 / 11:42

  Bij de titel van je bericht was ik wel heel nieuwsgierig :) De eerste was al raak voor mij dat kan ik ook echt niet en met pc enz bezig zijn vraag ik graag aan mn vriend. die is icter en weet bijna alles
  Elisabeth blogde over…Unboxing: Bestellingen Hobby liefde

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:31

   Wat ideaal dat je vriend ICT’er is! :) Ik kan me voorstellen dat dat soms heel handig is als je zelf niet zo handig bent met de computer.

 20. 27 oktober 2017 / 13:25

  Hahah oeps, helaas herken ik een hele boel dingen in dit artikel. Waaronder zingen en planten verzorgen. Zelfs als het valt onder een makkelijke plant, lukt het me nog steeds niet. Leuk artikel!
  Rebecca blogde over…Domme dingen die ik heb gedaan als kind

 21. 27 oktober 2017 / 17:33

  6& 8 zijn zeker ook niet mijn sterkste kwaliteiten. De rest kan ik aardig van dit lijstje, het andere beter dan een ander. erg leuk artikel om te lezen en om over na te denken.

  Wat ik echt niet kan? Rekensommen, stil zitten, niks doen, mijn mond houden als dit soms beter is (haha), liegen is ook iets wat ik niet goed kan. Alleen maar fijn ;-)

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:33

   Stiekem vind ik het wel knap dat je veel dingen van mijn lijstje wel kunt. Grappig dat wat voor de ene niet zo moeilijk is, voor een ander echt een uitdaging kan zijn :) Niks doen en liegen zijn trouwens ook niet mijn sterkste kant. Maar dat laatste vind ik inderdaad ook alleen maar positief :)

  • Romy
   Auteur
   28 oktober 2017 / 00:34

   Haha, herkenbaar! Ook mij moet je niet vertrouwen als ik je de weg wijs. Niet uit kwade opzet, maar omdat ik er gewoon niet zoveel van bak om je de goede kant op te sturen ;)

 22. 27 oktober 2017 / 22:17

  Leuk artikel! Wat jij hebt met niet uit kunnen slapen heb ik met vroeg opstaan. Ik kan echt niet vroeg opstaan… Zou ik wel graag willen kunnen ;-). En ik kan ook niet fluiten!

 23. 28 oktober 2017 / 16:38

  HAHA dit is echt veel te herkenbaar. Ik kan ook niets vanop je lijst :p Toevallig had ik gisteren een conversatie met m’n schoonzus en het kwam er op neer dat ik zei dat ik eigenlijk altijd voor 9u wakker ben. Écht uitslapen lukt mij ook echt al jaren niet meer. Rarara wat ik vanmorgen deed? Was pas om 10u wakker. Typisch ;) Maar normaal is dit dus niet zo!
  Irene blogde over…M’n nieuwe Ban.do agenda

  • Romy
   Auteur
   29 oktober 2017 / 11:16

   Haha, blijkbaar kun je toch iets beter uitslapen dan je dacht! ;) Leuk om te horen dat ik niet de enige ben die niet echt uitblinkt in deze 10 dingen!

 24. Nikita
  28 oktober 2017 / 19:24

  Het is leuk om dingen niet te kunnen ;) Ik doe nu mijn opleiding Publiciteit en Illustratie. Dus tekenen, schilderen, ontwerpen en vooral illustreren zijn mijn vakken en deze heb ik inmiddels ook wel vrij goed onder de knie. Mijn zusje is bezig met allerlei technieken in kapsels aan het leren, op school maar ook thuis. Ze droomt om in haar latere middelbare schooljaar haarzorg te doen. En het is mooi om elkaar te helpen onder zussen. Heeft zij een tekening nodig of een ontwerp voor iets? Ik ben haar man (vrouw in dit geval). En wil ik iets speciaals in mijn haar? Dan kom ik naar haar toe en doet ze dat met heel veel liefde en plezier!

  Iets wat ik ook totaal niet kan is koken. Ik heb me vaak plat gelegd van het lachen tijdens mislukte of aangebrande gerechten en dingen die compleet misliepen. Er gaat dus geen keukenprinses aan mij verloren. En ik vind het nog niet eens zo erg, je kan niet alles goed kunnen. Met een stevige portie humor na een mislukking kan ik die faaltjes wel aan ;)
  Nikita blogde over…Als ik een tovenaar kon zijn….

  • Romy
   Auteur
   29 oktober 2017 / 11:19

   Wat mooi om te horen hoe jullie elkaar ook echt kunnen helpen met de dingen waar jullie beide goed in zijn. Wat dat betreft is het soms ook alleen maar goed als je iets niet kunt. Anders zou het leven maar saai zijn :)
   Ik moest wel lachen om je bekentenis over het koken. Zolang je er maar grappig naar kunt kijken, is het inderdaad best oké om dingen niet te kunnen ;)

  • Romy
   Auteur
   30 oktober 2017 / 00:52

   Haha, cactussen zijn dan inderdaad al iets makkelijker om mee te beginnen. Alhoewel ik dus ook ooit een cactus heb laten verzuipen door hem in één keer té veel water te geven. Oeps! ;)

 25. 30 oktober 2017 / 05:06

  Ik ben ook echt héél slecht in de weg zoeken! Op elke citytrip roep ik wel eens “Hoe exact deden mensen dit voor Google Maps”? Ik zit nu in NY (lees: geen 4G) en jongens wat een hel haha!
  Sam – singlereadytomingleblog blogde over…Rambo pt. 3

  • Romy
   Auteur
   31 oktober 2017 / 01:03

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die niet heel handig is in de weg vinden. New York vond ik trouwens nog best een overzichtelijke plaats qua navigatie, omdat de meeste straten in het centrum genummerd zijn ;) Geniet van je verblijf daar!

 26. 30 oktober 2017 / 09:22

  Zo leuk om te lezen! Volleyballen was bij mij ook nooit zo`n succes tijdens de gymles. Op de een of andere manier knakten altijd mijn vingers om of kreeg ik een bal in mijn gezicht, haha.
  Iets wat ik echt niet kan is ballonnen opblazen…
  Evelien blogde over…Travel – Mijn eerste keer in Stockholm (+tips)

  • Romy
   Auteur
   31 oktober 2017 / 01:15

   Haha, precies dat had ik ook altijd met volleybal! Ik had weleens het gevoel dat mijn handen daar gewoon niet voor gemaakt waren of zoiets ;) En ballonnen opblazen kan ik inderdaad ook niet. Of nou ja, pas na een aantal keer proberen ;)

 27. 30 oktober 2017 / 21:13

  Haha ik kan ook niet de weg vinden, ik verdwaal heel snel. En eyeliner mooi aanbrengen, dat kan ik ook niet. Net als nagellak mooi aanbrengen :P

  • Romy
   Auteur
   31 oktober 2017 / 07:27

   Haha, eyeliner en nagellak aanbrengen verlopen bij mij ook vaak wat problematisch inderdaad ;)

 28. 9 november 2017 / 16:29

  Haha, heel leuk lijstje! De eerste punten zijn echt heel erg herkenbaar, alsof het over mij gaat haha. Maar vanaf uitslapen gaat het mis met wat we gemeen hebben hoor, want dat kan ik juist wel heel goed! En met planten verzorgen, krachtpatsen, acteren en volleybal heb ik geen ervaring dus geen idee of ik die dingen kan. Maar dat is misschien ook maar goed ook =D
  Vivian blogde over…Girlboss | Thuiswerken: zo haal je alles eruit wat erin zit!

  • Romy
   Auteur
   10 november 2017 / 07:40

   Haha, leuk om te horen dat je zoveel herkent, op het uitslapen na dan. Ik vind het maar knap dat mensen dat kunnen, want voor mij voelt 9 uur al als flink uitslapen in het weekend ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge