10 willekeurige feiten over mij #3

7 nov 2017 | Persoonlijk | 60 reacties

Ben je net als ik een nieuwsgierig aagje? Misschien vind je het dan ook wel leuk om een inkijkje te krijgen in de grappige gewoontes, ergernissen of voorliefdes van anderen. In dat geval ben je bij dit artikel aan het juiste adres. Ik vond het namelijk na 8 maanden tijd voor een nieuw artikel met 10 willekeurige feiten over mezelf. Wat voor eten kan ik bijvoorbeeld echt niet uitstaan? Praat ik met een accent? En wist je dat ik sinds een paar maanden een eigen column heb? Je leest er alles over in deze 10 willekeurige feiten over mij.

willekeurige feiten over mij

 1. Geduld is een schone zaak, maar zelf ben ik soms een tikkeltje ongeduldig. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan wil ik dat het liefst direct uitvoeren. Ik ben dan ook gek op de “nu bestellen, morgen in huis”-service, kan niet zo goed tegen lang wachten op de bus en vind het fijn om soms lekker impulsief direct plannen waar te maken.
 2. Als kind maakte ik weleens mijn huiswerk in een stoel voor de televisie, terwijl mijn moeder aan het stofzuigen was. Ook nu nog kan ik me verrassend goed focussen als ik aan een blogartikel werk in een overvolle bus. In mijn eentje op mijn slaapkamer werken zonder geroezemoes vind ik daarentegen een stuk lastiger.
 3. Aan mijn stage op een webredactie heb ik een column in Tekstblad overgehouden. Elke twee maanden schrijf ik over mijn ervaringen met bloggen en social media voor dit tijdschrift voor tekstschrijvers. Inmiddels heb ik alweer 5 columns met veel plezier geschreven.
 4. Op de foto gaan vind ik absoluut geen probleem. Ik glimlach graag naar de camera en vind het ook op vakantie niet erg om ‘voor het plakboek’ voor de ene na de andere toeristische trekpleister te poseren. Daarentegen ben ik geen fan van video-opnames en wil ik daar nog weleens voor wegduiken.
 5. Ik krijg regelmatig van mensen te horen dat ik nogal een open boek ben. Als ik iemand iets beter ken, ben ik vaak zelfs over vrij persoonlijke dingen best wel openhartig. Misschien is dat niet echt een verrassing als je mijn blog leest (alhoewel ik goed oplet dat ik niet té openhartig ben), maar in het dagelijks leven zijn mensen weleens verbaasd dat ik ook over minder leuke dingen heel open kan zijn.
 6. Ik heb al van kinds af aan een enorme afkeer van schimmelkaas en brie. Als kind al kreeg ik brie nauwelijks door mijn keel, maar inmiddels kan ik zelfs de geur ervan bijna niet uitstaan. Ik kan me dan ook moeilijk voorstellen dat sommige mensen toastjes met brie een echte delicatesse vinden.
 7. Als ik alleen ben, loop ik meestal met grote passen. Ik word er soms zelfs een beetje iebelig van als ik bijvoorbeeld tussen slenterend winkelpubliek loop, dat wel heel langzaam vooruitgaat. Zigzaggend baan ik me dan een weg door de mensenmassa die me iets te traag gaat.
 8. Stiekem ben ik dol op clichés en dan niet alleen op romantische clichés. Doe mij maar films en boeken die lekker cliché goed aflopen. Ook de kerstshow van All You Need Is Love, die al jarenlang bijna hetzelfde verloopt, kijk ik nog steeds met veel plezier en met tranen in mijn ogen. Laat mij maar zwijmelen!
 9. Ik ben nog nooit verhuisd in mijn leven. Of nou ja, ik ben ooit verhuisd van de ene naar de andere slaapkamer in hetzelfde huis, maar dat telt niet mee. Dat wordt nog wat als ik het huis uit ga en voor het eerst van mijn leven verhuisdozen moet inpakken en met mijn twee linkerhanden aan het klussen sla…
 10. Ik dacht altijd dat ik redelijk accentloos Nederlands spreek, maar de laatste jaren krijg ik weleens van eerlijke mensen te horen dat ik een Gooische ‘r’ heb gekregen. En dat vind ik echt vre-se-lijk! Ik woon namelijk niet eens in het Gooi. Ach ja, niemand is perfect, toch?!

Hoe vaak ben jij verhuisd in je leven?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

60 Reacties

 1. Darina

  Heel leuk om te lezen. Gaaf dat je een column hebt in Tekstblad.
  Ik ben “maar” twee keer verhuisd in mijn leven en heb voorlopig ook geen plannen om ergens anders te gaan wonen.

  Antwoord
  • Romy

   Alleen maar fijn toch dat je niet zo vaak bent verhuisd? Het lijkt me ook best wel een gedoe om je hele hebben en houwen te moeten verplaatsen naar een ander huis en weer aan een nieuwe omgeving te moeten wennen.

   Antwoord
 2. Maaike

  Wat een leuk lijstje. En zoals hierboven ook al wordt gezegd, bijzonder dat je dit soort ‘gewone’ dingen weet! Ik heb wel eens geprobeerd zo’n lijstje te maken maar ik kom niet verder dan dat ik geen krentenbollen lust en dat greys anatomy mijn favoriete serie is :) In totaal ben ik al zeven keer verhuisd. En ben nu redelijk honkvast. Ik zie verhuizen een beetje als een grote opruimronde.

  Antwoord
  • Romy

   Fijn om te horen dat je nu op je plek zit in jullie eigen huis! Een verhuizing is inderdaad ook zoiets als een opruimronde of een frisse, nieuwe start.
   Zo’n lijstje met feitjes opstellen moet je vast lukken trouwens :) Wat mij helpt, is om af en toe een ingeving in een notitieboekje te noteren. Voordat ik het wist, kwam ik zo op 10 feitjes over mezelf uit.

   Antwoord
 3. Sofie

  Ik ben nu drie keer verhuisd: 1 keer nog met mijn ouders, dan naar een appartement en als laatste naar een huis. Ik vind het wel goed nu ?.

  Antwoord
  • Romy

   Haha, dat kan ik me voorstellen! Gelukkig zit je nu lekker op je plekje in jullie huis :)

   Antwoord
 4. Hilde

  Van harte proficiat met je eigen column, die zal ongetwijfeld dezelfde positiviteit uitstralen als hier op jouw blog ;-) Altijd leuk zulke weetjes om de blogger achter de blog een beetje beter te leren kennen… En ik lust wel kaas maar geen blauwe schimmelkazen… Bij mij is het zo’n beetje omgekeerd: ik kan me in stilte terugtrekken al geniet ik zeker ook graag van een mooi streepje muziek.
  Een tijdje terug postte ik toevallig iets gelijkaardig (in: 13 x… random facts die je (misschien) nog niet over me wist). Daarin ook het antwoord op jouw vraag ‘Hoe vaak ben jij al verhuisd?’. ;-)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je dat zegt! Dankjewel :) Mijn columns zijn wel iets meer kritisch en spottend dan mijn blogartikelen, omdat dat beter bij het tijdschrift past. Maar ik schrijf ze altijd met veel plezier.
   Wat leuk dat je laatst ook dit soort random facts over jezelf hebt gedeeld. Ik ga vanavond even een kijkje nemen :)

   Antwoord
 5. Josephine

  Leuk dat je een column hebt, die ga ik straks eens even lezen! :) Ik vind het trouwens erg grappig hoe je weer op dit lijstje van random facts gekomen bent. Het zijn zulke gewone dingen dat ik het eigenlijk wel knap vind dat je je er bewust van bent – zoals lopen met grote stappen of dat je je goed kunt focussen.

  Zelf ben ik 5 keer verhuisd, en dan tel ik mijn studie-uitwisseling in het buitenland niet mee, omdat ik nog thuis ingeschreven stond. 3 van die verhuizingen zijn als volwassene; van een studio naar samenwonen en dan een beter appartement. Niet zo heel wild, dus. ;)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je compliment! Ik vond het ook een leuke uitdaging om dit soort willekeurige feitjes over mezelf te verzamelen.
   Mijn columns zijn trouwens volgens mij niet online te vinden, maar alleen in het tekstblad. Op de site van Tekstblad staan wel een paar soortgelijke columns die ik ooit met mijn naam erbij heb gepubliceerd. Die zijn vast nog wel ergens in hun sitearchief terug te vinden.
   Vijf verhuizingen valt inderdaad nog best mee. En als je er een groter of mooier appartement voor terugkrijgt, is zo’n verhuizing uiteindelijk alleen maar fijn :)

   Antwoord
 6. evelien

  wat een leuk artikel! Ik ben ook maar een keer in mijn leven verhuisd en de tweede keer zal zijn als ik uit huis ga haha. :)
  Ik ben ook heel erg ongeduldig, als ik iets in mijn hoofd heb wil ik het direct geregeld hebben!
  Liefs,
  Evelien

  Antwoord
  • Romy

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die nul verhuiservaring heeft. Mijn eerste verhuizing wordt ook het moment dat ik het huis uit ga :) Eigenlijk vind ik het ook wel fijn dat ik altijd lekker rustig in hetzelfde huis heb gewoond.

   Antwoord
 7. Amy

  Ah wat leuk een eigen column, misschien kan je er een keertje een hier delen? Ben wel benieuwd naar jouw stukjes! En verhuizen.. dat heb ik inmiddels al veel te vaak gedaan. Al voordat ik naar de middelbare school ging verhuisden we met het hele gezin al 5 keer. Inmiddels kom ik ruim boven de 10 keer uit dus efficiënt verhuizen is wel aan mij besteed!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je benieuwd bent naar mijn columns! Ik zal eens vragen of ik (in verband met copyright) een tekst op mijn blog mag delen. Lijkt me leuk!
   Wauw, 10 verhuizingen is inderdaad wel veel. Het lijkt me nog best lastig om zo vaak van huis en buurt te veranderen. Maar het voordeel is inderdaad wel dat je ongetwijfeld heel handig bent geworden in hoe je zo’n verhuizing moet aanpakken ;)

   Antwoord
 8. Michelle

  Punt 7 is enorm herkenbaar! Ik hou echt zo niet van slenteren en inderdaad al helemaal niet als ik alleen ben! Ik ben vier keer verhuisd. Twee keer met mijn ouders en nu net een week geleden voor de tweede keer met mijn vriend.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je net bent verhuisd naar jullie nieuwe woning! Ik wens jullie daar heel veel geluk als gezin :)

   Antwoord
 9. Kirsten

  Ik heb je column meteen even opgezocht, leuke stukjes zeg! Er staan ook weer een aantal herkenbare punten in je lijstje. Ik vind de meeste kaassoorten ook maar niets, net zoals slenteren op straat. Behalve op vakantie, dan mag het wel!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Mijn echte columns voor het tijdschrift zijn alleen volgens mij niet online te zien ;) Maar ik geloof dat er op de Tekstblad-site wel nog een paar iets kortere columns staan die ik ooit voor mijn stage heb geschreven. Leuk dat je ze hebt opgezocht! :)

   Antwoord
 10. Saskia

  Leuk om deze weetjes te lezen! Ik wist nog niet alles.
  Ik ben zelf toen ik jong was 4 keer verhuisd, waarvan 2 keer toen ik heel erg klein was. Geen idee meer dus ;-) (van woonboot – naar flat)
  Daarna toen ik jaar of 4 was verhuist naar de stad Leiden, en daarna ook in leiden (Zuid-West) Laatst genoemde zijn echt beide mijn ouderlijke huizen. In de stad was ik 12 toen ik ging verhuizen en mijn ouders wonen nog in het laatst genoemde huis.

  Daarna natuurlijk nog 2 keer zelf. 1 keer vanuit huis naar het appartement en nu in onze eengezinswoning. Ik hoop nooit meer te hoeven verhuizen :-)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen over jouw verhuiservaringen! Heel bijzonder dat je ouders nog altijd in het huis wonen waar jullie in gingen wonen toen je 12 was.
   Zo fijn dat je in jullie woning echt je eigen plekje hebt gevonden! Hopelijk kun je hier nog heel lang met veel plezier blijven wonen :)

   Antwoord
 11. zwartraafje

  Ik heb mijn hele jeugd in hetzelfde huis opgegroeid. Vervolgens ben ik tweemaal verhuisd. Eerst ging ik met mijn vriend (ondertussen man) samenwonen in een huurhuis en nadien verhuisden we naar ons eigen huis. Oh nee, ik vergeet nog een mini-verhuis. Tijdens de verbouwing aan ons eigen huis hebben we een tijdje in het huis van onze buurman (mijn schoonbroer) gewoond. Dat was echter maar een gedeeltelijke verhuizing vermits het meeste van onze inboedel op de bovenverdieping werd opgeslagen terwijl de benedenverdieping een aanbouw kreeg.

  Antwoord
  • Romy

   Heel leuk om een kijkje te krijgen in jouw verhuiservaringen! Wat bijzonder dat je ook je hele jeugd in hetzelfde huis hebt gewoond! En ideaal dat je tijdens een verbouwing tijdelijk ergens anders kon wonen. Dat scheelt toch weer de nodige frustraties als je eigen huis drastisch wordt verbouwd, denk ik :)

   Antwoord
 12. Laura

  Wat grappig om te lezen! Ik herken me wel in enkele punten! Ik ben ook mega ongeduldig en als ik in winkel of openbaar vervoer publiek loop word ik zo pissig als mensen slenteren aaaah haha ik loop ook altijd in grote passen. En ik ben ook echt een cliché persoon haha, wat cool dat je al 5 columns hebt mogen schrijven!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die niet zo goed tegen slenteren kan ;) Ik ga daar vaak alleen maar nóg harder van lopen.
   Dankjewel voor je leuke reactie :)

   Antwoord
 13. Nesrin

  Leuk om te lezen! Ik ben slechts één keer verhuisd, ik ging van het ouderlijk nest naar de woning waar mijn man en ik nu wonen.

  Ik vind brie ontzettend lekker, vooral in combinatie met schijfjes tomaat.

  Antwoord
  • Romy

   Wat fijn dat jij ook maar één verhuizing hebt meegemaakt! Ik vind het ook een luxe dat ik er nog niet zoveel verhuizingen op heb zitten en straks direct vanuit het ouderlijk huis naar een eigen woning ga.

   Antwoord
 14. EmilyLotus

  Ik zig-zag ook door de mensen heen. Slenteren maakt me zo moe!
  Leuk om je wat beter te leren kennen zo. :)

  Antwoord
 15. Kaylin

  Mensen zeggen vaak dat ik ondanks mijn korte beentjes wel goed kan doorwandelen en dat vind ik altijd leuk om te horen.
  Ik ben al een aantal keer verhuisd. Als peuter ben ik verhuisd van Canada naar Belgie, op kleuterleeftijd zijn we dan naar een andere gemeente verhuisd en vorig jaar ben ik nogmaals verhuisd. Hopelijk komt volgend jaar verhuizing vier erbij zodat ik mijn eigen huisje heb dan

  Antwoord
  • Romy

   Ik wist helemaal niet dat je hiervoor in Canada woonde. Wat bijzonder dat je vanaf daar naar België bent gekomen! :)
   Ik ga hard vor je duimen dat de verhuizing volgend jaar gaat lukken, zodat je daarna van je eigen plekje kunt genieten.

   Antwoord
 16. Rianne

  Ik ben niet van de ene naar de andere kant van het huis, maar naar de andere kant van de straat verhuist! Mijn oude huis staat recht tegenover het nieuwe, maar dit is wat groter en mijn vader wilde waarschijnlijk niet te ver zoeken voor een grotere woning ;)

  Antwoord
  • Romy

   Haha, dat heeft je vader nog best slim bekeken met een ander huis in dezelfde straat! ;) Het lijkt me ook wel fijn dat je dan in ieder geval niet aan een nieuwe omgeving hoeft te wennen.

   Antwoord
 17. Sam - singlereadytomingleblog

  Ik ben één keer met mijn ouders verhuisd en binnenkort ga ik dus zelf iets huren in Brussel :-) En hahaha, ik begrijp je volledig in dat snel stappen. Ik pas mijn tempo wel makkelijk aan aan vrienden of zo, maar als ik alleen ben en ik word verplicht om te slenteren (bijvoorbeeld op een marktje), dan word ik echt helemaal kregelig haha.

  Antwoord
  • Romy

   Heel spannend dat je binnenkort naar Brussel verhuist :)
   En gelukkig maar dat ik niet de enige ben die flink doorstapt, haha. Ik pas mijn tempo ook altijd wel aan vrienden aan, maar in mijn eentje kan ik het niet uitstaan als het looptempo van anderen ver onder mijn looptempo ligt ;)

   Antwoord
 18. Johanne

  Oooh, ik hoopte al dat je ging vragen over het aantal verhuizingen haha. Ik wil niet opscheppen, maar ben best vaak verhuisd ;p. Ok, ik heb even geteld en ik ben inmiddels 11 keer verhuisd (inclusieve tijdelijk terug naar het ouderlijke huis-verhuizingen). En daar komen nog wel een paar bij, vrees ik.

  Superleuk dat je maandelijks een column mag schrijven over bloggen en social media. En terecht ook natuurlijk! Ben wel heel benieuwd naar je Gooische R ;-). Ik kom zelf dus uit Groningen en mensen zijn altijd heel erg verbaasd als ze me ‘gewoon’ ABN horen praten. ‘Oh, ik hoor helemaal niet dat je uit het Noorden komt!’ Gelukkig niet zeg!

  Ohja, en ik vind brie heeeerlijk!

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, 11 verhuizingen is inderdaad wel een stuk meer verhuizingen dan ik, haha. Ik doe het je niet na! Het lijkt me best wel stressvol om regelmatig naar een ander huis te moeten gaan.
   Haha, ik kan me voorstellen dat je blij bent dat je gewoon ABN spreekt en dat het Groningse niet aan je te horen is. Ik vind zelf sommige accenten (bijvoorbeeld Limburgs) wel leuk, maar ben toch blij dat ik (naast de Gooische R) ABN spreek ;)

   Antwoord
 19. Loes

  Leuk artikel! Ik herken me vooral in het snelle lopen, mijn vriend vraagt regelmatig of ik de bus nog moet halen omdat ik zo snel loop haha.. Oeps!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, die vraag krijg ik ook weleens inderdaad! Mijn tempo is vaak ook wel het tempo dat je zou aanhouden als je flinke haast hebt ;)

   Antwoord
 20. Nikita

  Leuke feitjes! Die feitjes zijn altijd zo willekeurig -inderdaad- maar altijd leuk. Het zijn kleine dingen die je over iemand te weten komt maar dat vind ik leuk. Ik schrijf zelf ook graag zulke blogposts, maar vind het moeilijk om feitjes te bedenken haha.

  Hoe vaak ik verhuisd ben? Goh, we zijn in december 2015 buitengezet (allee, toen kregen we de brief) en toen in augustus 2016 zijn we effectief verhuisd. Was wennen, van een huis naar een appartement ten eerste. Ik heb die hele periode tussen die twee datums die ik net noemde slecht in mijn vel gezeten, want ik voelde mijn ouders hun stress. En ik en wennen aan een nieuwe omgeving gaat enorm moeilijk. Dus het heeft wel een tijdje geduurd voor ik gewend was. Nu ben ik het wel gewend en woon ik hier liever dan in ons vorige huis. Maar ik denk nog wel vaak terug aan ons vorig huis. Maar nu wonen we 5 minuten van de bibliotheek af en deze boekenwurm vindt dat natuurlijk een voordeel! Ik zei nog voor de grap dat ik bij de bibliotheek wou wonen en vind het tot op de dag van vandaag nog altijd fantastisch dat mijn grap is uitgekomen haha :)

  Antwoord
  • Romy

   Zelf vond ik het ook erg leuk om dit soort feitjes over mezelf te verzamelen. Wat me daarbij hielp, is om het gewoon op te schrijven zodra er iets in me opkwam. Zo kom je gaandeweg wel tot 10 willekeurige dingen over jezelf :)
   Wat naar om te horen dat de verhuizing naar een appartement je niet echt goed heeft gedaan in die tijd, zeker omdat je ouders er ook veel stress over hadden. Ook zo’n nieuwe omgeving lijkt me inderdaad nogal wennen. Fijn om te horen dat je nu je draai hebt gevonden in dit huis. En een bibliotheek op loopafstand is inderdaad niet bepaald een straf ;)

   Antwoord
 21. Talitha

  Ik heb tot mijn 17e in hetzelfde huis in België gewoond met mijn ouders. Toen ben ik verhuisd naar Haarlem, omdat ik aan de UvA ging studeren maar een kamer vinden in Amsterdam al moeilijk genoeg is, zéker vanuit een ander land. Na een half jaar ben ik daar toch in geslaagd: mijn tweede verhuis. Na 1,5 jaar opnieuw, naar een betere en grotere kamer. Na 2 jaar ben ik weer verhuisd, dit keer naar Leiden om er 8 maanden te studeren. Toen miste ik Amsterdam weer erg hard en ben ik teruggekeerd: mijn 5e verhuizing, naar het appartement waar ik nu, 3,5 jaar later, nog steeds woon met mijn vriend!

  Antwoord
  • Romy

   Heel leuk om iets meer te lezen over jouw verhuiservaringen! Ik vind het sowieso heel dapper dat je vanuit België in je eentje naar Nederland bent verhuisd, maar ook dat je de stap hebt gezet om een paar keer naar een andere stad in Nederland te gaan. Fijn dat je nu al 3,5 jaar een mooi plekje hebt met je vriend :)

   Antwoord
 22. Inge | Monsieur Mango

  Ik wist helemaal niet dat je een column hebt! Wat tof! Vroeger was ik ook niet dol op camembert en brie, maar inmiddels vind ik het juist wel lekker. :-) Ik ben inmiddels een stuk of 6 keer verhuisd geloof ik, inclusief 2 jaar naar Zweden. :-)

  Antwoord
  • Romy

   Echt heel gaaf dat je zo’n lange tijd in Zweden hebt gewoond! Heel dapper ook om naar het buitenland te verhuizen :) Ik zou dat zelf nog best wel eng vinden.

   Antwoord
 23. Mariska

  Vooral punt 1 kan iets zijn wat ik zelf geschreven zou hebben, impulsief ook. Heeft me zelfs wel wat narigheid gegeven helaas. En brie vind ik juist heel erg lekker, net nog een stuk gegeten, haha sorry!

  Antwoord
  • Romy

   Ongeduld kan inderdaad soms helaas iets minder positief uitpakken. Zelf probeer ik er wel voor te waken dat ik niet te impulsief handel. Gelukkig ben ik altijd wel een denker in dat opzicht ;)

   Antwoord
 24. Marije

  Leuke feitjes! Ik vind brie ook vies ?. Misschien wel het vieste wat er is ??

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik ook! Andere ‘vieze’ dingen krijg ik met moeite nog wel weg, maar brie vind ik echt niet te doen ;)

   Antwoord
 25. Irene

  Ik verhuisde nog maar 1 keer, dit jaar, toen mijn vriend en ik gingen samenwonen. Had er totaal geen moeite mee. Al denk ik wel nog vaak aan “thuis wonen”. Als in bij mijn ouders. Het voelt altijd wat raar als ik bij hen op bezoek ga. Dat ik daar dan niet meer woon.

  Antwoord
  • Romy

   Wat mooi eigenlijk dat je ook je hele jeugd in hetzelfde huis hebt gewoond. Ik zie dat zelf in ieder geval echt als een luxe :) Ik kan me voorstellen dat het wel even wennen is om uit huis te gaan en dat je soms terugverlangt naar hoe het was. Gelukkig kun je altijd nog op bezoek gaan, maar ik snap dat dat soms een beetje apart voelt ;)

   Antwoord
 26. Simone

  Oh punt 1 is zo enorm herkenbaar! Ik moet ook altijd dat wat ik in mijn hoofd heb meteen gedaan hebben. Geldt overigens niet voor huishoudelijke taken :P

  Antwoord
 27. Evelyne

  Ik ben in mijn leven nooit verhuisd. Maar daar kan binnenkort mssn wel verandering in komen ;)

  Antwoord
  • Romy

   Wat spannend dat je misschien binnenkort voor het eerst gaat verhuizen! Ik ga hard voor je duimen dat je die mooie, maar ook hele spannende stap kunt zetten :)

   Antwoord
 28. Anna

  Wat leuk om te lezen! Hier ook een beetje een Gooische R in het mooie Groningen, haha! Maar dat komt omdat ik de ‘rrrrr’ niet goed kan uitspreken :’). Ik ben trouwens wel een toastjes met brie fan, maar niet alle brie is lekker! Ik herken wel wat je zegt over de geur. Ik heb altijd de goedkope brie (wat vast niet ‘de echte’ brie is…), maar die vind ik juist lekker omdat hij niet zo plakkerig is en niet zo stinkt haha! Ik ben trouwens ook heel ongeduldig wat betreft mensen die voor me lopen, of zeg maar gerust ‘in de weg lopen’, haha :p

  Antwoord
  • Romy

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige niet-Gooische die toch een Gooische R heeft gekregen. Ik vind het zelf totaal niet fijn, maar hij is er nu nog moeilijk uit te krijgen, haha.

   Antwoord
 29. Lana

  Leuk om je door middel van zo’n lijstje wat beter te leren kennen! Ik herken me echt nummertje 7. Kan er heel slecht dat mensen zo langzaam lopen in de winkelstraat haha. Als ik dan alleen ben loop ik ook zigzaggend door die langzaam lopende mensen massa.

  Antwoord
 30. Elisabeth

  Leuke weetjes weer! Ik ben al redelijk vaak verhuisd in mijn leven. Een stuk of tien keer. Maar dat had te maken met op kamers wonen, weer thuis wonen, ziek zijn en weer op kamers wonen, bij andere mensen wonen, weer bij mijn ouders enz. Nu woon ik samen met mijn vriend en hoop voorlopig hier te blijven wonen.

  Antwoord
  • Romy

   Tien keer verhuizen zijn inderdaad heel wat verhuizingen. Wat fijn dat je nu een plekje hebt met je vriend! Hopelijk kunnen jullie samen nog lang met plezier in dit huis blijven wonen :)

   Antwoord
 31. Maaike

  Heel leuk om te lezen! Ik vind brie zelf ook heel goor :P

  Antwoord
 32. Vivian

  Leuk om te lezen! Wat tof dat je columnist bent voor Tekstblad, dat wist ik nog niet. En haha, dat van dat snel lopen is heel herkenbaar: dat doen mijn ouders ook, en mijn moeder zeker als ze achter mijn rolstoel loopt, dan halen we echt iedereen in en dan moet je soms die gezichten eens zien van wandelende mensen die we voorbij stiefelen :)

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik zie het al helemaal voor me hoe je moeder met grote stappen achter de rolstoel loopt. Dat moet een grappig gezicht zijn :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs