Duizelingwekkende mijlpaal! | 1000 blogartikelen op Vaker Vrolijk

vaker vrolijk 1000 blogartikelen
Foto gemaakt door Melanie Smulders.

In mijn bestaan als blogger sla ik mijlpalen niet graag over. Maar de mijlpaal die ik vandaag heb bereikt, vond ik het zeker wel waard om even bij stil te staan. Dit is namelijk mijn 1000e blogartikel. Duizend. 1000. Er staan gewoon duizend schrijfsels online op Vaker Vrolijk. Dat betekent honderdduizenden woorden en zeker wel een paar duizend uur die ik met plezier schrijvend heb doorgebracht. Hoe bizar! Tijd voor een korte trip down memory lane door mooie mijlpalen, heerlijke herinneringen en vooral veel vrolijkheid.

Vaker Vrolijk: het begin

Het is inmiddels precies duizend dagen geleden dat ik voor het eerst een artikel op Vaker Vrolijk plaatste – een onwennig artikel dat door welgeteld een paar lieve familieleden en vrienden werd gelezen. Ik was gek op schrijven en speelde al jaren met het idee om ooit een digitaal plekje voor mijn schrijfsels aan te maken. Op die bewuste dag, 11 september 2016, vond ik dat mijn digitale plekje het levenslicht mocht zien. Ik was net klaar met mijn master en stond op het punt om aan mijn werkzame leven te beginnen. Wat ik precies wilde, dat wist ik niet. Ik wist alleen dat ik weer wilde gaan schrijven en iets zocht waar ik blij van zou worden. Dat werd Vaker Vrolijk.

Duizend artikelen en vele stappen verder

Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik nu, precies 1000 dagen later, nog steeds minstens zoveel plezier aan Vaker Vrolijk zou beleven als toen. Vaker Vrolijk is voor mij het digitale dagboek dat in de loop der jaren met mij is meegegroeid.

Als ik nu terugdenk aan het prille begin van Vaker Vrolijk, dan was ik toen nog echt een meisje. Onzeker, onwetend en – toegegeven! – niet altijd even positief. In die tijd was mijn blog mijn uitlaatklep en mijn stok achter de deur. Van me af schrijven (met een positieve insteek) hielp me enorm om me staande te houden in de spannende grotemensenwereld waarin ik destijds sollicitatiebrief na sollicitatiebrief schreef en een leuke invulling van mijn leven als niet-meer-student zocht. Inmiddels is mijn leven in positieve zin veranderd, maar ik haal nog altijd oneindig veel plezier, afleiding en positiviteit uit dit digitaal plekje.

De vriendin die je alles toevertrouwt

In de tussentijd is er veel veranderd. Ik durf wel te zeggen dat mijn blog nu meer dan ooit een verlengstuk is van mij. Het is niet meer de plek die ik nodig heb om me staande te houden in een grote boze wereld. Het is juist de plek die ik oprecht graag de mooiste momenten en de leukste dingen uit mijn leven toevertrouw. Vaker Vrolijk is een plek waar ik mijn ervaringen wil delen om daar mensen mee te inspireren en om zelf stil te staan bij wat goed gaat, wat mij blij maakt en wat nog beter kan. Ken je dat gevoel dat je iets heel bijzonders meemaakt en niet kunt wachten om je vriendin te bellen om het te delen? Precies dat is wat Vaker Vrolijk voor mij is (hoewel ik gelukkig ook lieve vriendinnen heb met wie ik die dingen deel!).

Van vrolijke lijstjes tot interieurinkijkjes

Ik heb duizend dagen lang iedere dag een artikel geplaatst. Van artikelen over persoonlijke groei tot DIY’s, van vrolijke lijstjes tot outfits die steeds kleurrijker en vrouwelijker werden, en van mijn belevenissen als starter op de arbeidsmarkt en als kersverse ondernemer tot mijn avonturen in mijn allereerste eigen huis. Soms schreef ik artikelen in een mum van tijd, terwijl er ook momenten waren waarop ik urenlang mijn teksten aan het verbeteren was. Ik werkte samen met mooie merken, ik sprak af met lieve mede-bloggers en ik mocht heel veel (om precies te zijn 20.000 in totaal) reacties ontvangen waar ik nog iedere keer heel dankbaar voor ben.

Dagelijkse routine en een vleugje vrolijkheid

En dan zit je dus opeens op de duizend. 1000. Nee, ik heb geen taartje voor mezelf klaarstaan en ook hoef ik niet per se op de foto met vier ballonnen om dat indrukwekkende getal in beeld te brengen. Maar ik vond het wel een te mooie mijlpaal om ongemerkt voorbij te laten gaan. Mijn blog is na 1000 artikelen onderdeel van mijn dagelijkse routine. Het is mijn favoriete bezigheid, mijn creatieve uitlaatklep en vaak ook een extra vleugje vrolijkheid in mijn leven. En als ik dan door mijn blog scrol en zie dat daar duizenden uren werk in zitten die vele met liefde geschreven artikelen hebben opgeleverd, dan durf ik zelfs wel te zeggen dat ik zelfs een beetje trots ben op wat Vaker Vrolijk is geworden.

Dankjewel, lieve lezer!

Natuurlijk vraagt een blogfeestje ook om een leuke winactie. Die volgt dan ook dit weekend! Maar voordat het zover is, wil ik jou, lieve bloglezer, bedanken voor wat jij me hebt gebracht. Want dat jij daadwerkelijk leest wat ik op mijn oude vertrouwde laptopje typ voor deze site, dat maakt het bloggen nog duizend maal leuker. Al duizend artikelen lang. Dankjewel!

Sinds wanneer volg jij mijn blog eigenlijk?

Volg:
Deel:

68 Reacties

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 09:32

   Dankjewel voor je lieve reactie en sowieso voor alle lieve reacties die je in de loop der jaren hebt achtergelaten. Dat waardeer ik echt enorm! <3

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 10:07

   Dankjewel voor je lieve reactie en sowieso voor alle lieve reacties die je in de loop der jaren hebt achtergelaten. Dat waardeer ik echt enorm! <3

 1. Lisa
  7 juni 2019 / 07:34

  Gefeliciteerd!! Ik volg je pas sinds een half jaar, maar ben zo blij dat ik deze blog gevonden heb! Je bent een unieke topper. Soms lukt het lezen ‘s morgens niet en dan ben ik helemaal blij als ik er ‘s avonds voor kan gaan zitten. En omdat ik je nog niet zo lang volg heb ik ook veel ‘terug’ te lezen. Dank voor de vrolijkheid, inspiratie en het toffe kijkje in je leven. Ik hoop dat je nog lang blijft.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 10:07

   Wauw, wat een onwijs lieve reactie! Dankjewel! <3

 2. Yvonne
  7 juni 2019 / 07:38

  Gefeliciteerd en graag gedaan! Ik volg je een haar of 3 denk ik.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 10:11

   Superleuk dat je me al zo lang volgt :) Dankjewel voor je felicitatie!

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 13:55

   Dankjewel voor je lieve berichtje! Zo lief dat je vaak de moeite neemt om een reactie achter te laten! Dat waardeer ik echt heel erg :)

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 13:56

   Dankjewel voor je lieve berichtje!

 3. Laura
  7 juni 2019 / 08:17

  Wow, 1000 dagen en 1000 artikelen verder, wat een mijlpaal! Ik volg je nog maar sinds een tijdje, maar word heel vrolijk van je blog. Lief dat je je lezers bedankt, maar jij ook bedankt voor alle artikelen die je hebt geplaatst en alle antwoorden op onze reacties! Dat maakt het extra leuk om een reactie achter te laten!.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 13:56

   Wat een lief berichtje! Dankjewel!
   Ik vind het zelf ook fijn om de reacties te beantwoorden. Kleine moeite, maar wel een blijk van waardering voor het feit dat iemand een berichtje achterlaat :)

 4. 7 juni 2019 / 08:19

  Hoi Romy, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Echt ontzettend knap dat je zonder ook maar één dag te hebben overgeslagen, altijd zulke leuke artikelen hebt geschreven! Ik lees je blog al vanaf de eerste paar maanden, volgens mij. In ieder geval al vanaf je afstuderen, want dat herinner ik me nog. Wat heb je in de tussentijd veel bereikt!

  Eerst las ik je blog altijd als ochtendkrant, nu door drukte soms als binge feed. Ook erg leuk! Vandaag heb ik na mijn vakantie even bijgelezen over Pippa, je keuken en het blond-servies. Allemaal leuk! Je zult me dus nog wel vaker zien verschijnen. :-)
  Josephine blogde over…Zien: Het Charles Dickens Kabinet in Deventer

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 13:59

   Dankjewel voor je lieve bericht en sowieso voor de vele reacties die je bij me hebt achtergelaten!
   Volgens mij volgen we elkaar al zo’n beetje vanaf het prille begin. Heel leuk om zo elkaars ontwikkelingen (bij jou bijvoorbeeld het feit dat je nu een boek aan het schrijven bent) te kunnen zien :)

 5. 7 juni 2019 / 08:25

  Wauw, dit is terecht een mijlpaal om even aandacht aan te besteden. Ik volg je blog denk ik sinds maart ofzo. Trouwens wel dapper dat je gelijk bent begonnen met dagelijks bloggen en dat al zo lang vol hebt gehouden. Gelukkig is dit niet gelijk een afscheidsblog, want ik lees je graag.
  Naomi blogde over…Kom je bij me eten? (2)

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:00

   Dankjewel voor je lieve bericht! Een afscheidsblog is het zeker niet ;) Er zullen vast nog vele blogs volgen.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:00

   Dankjewel voor je lieve compliment!

 6. 7 juni 2019 / 08:36

  HOERAAAA! Wat een mijlpaal! Ik volg je denk ik van zo goed als het begin al? Ben niet helemaal zeker. We zijn alleszins bijna rond dezelfde periode gestart :) Vind het echt heel bewonderenswaardig dat je elke dag een artikel gepost hebt. Je doet het echt super goed en ik vind dit een fijn plekje om wat van m’n tijd door te brengen :)
  Irene blogde over…Day Zero Project | Update 16

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:01

   Jaa, volgens mij volgen wij elkaar al zo’n beetje vanaf het begin. Echt heel tof eigenlijk! :)
   Dankjewel voor je lieve berichtje! En ik kan niet anders zeggen dan dat andersom precies hetzelfde geldt: ook op jouw fijne blog breng ik maar al te graag wat van mijn tijd door.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:02

   Superleuk dat je me al zo lang volgt! Dankjewel voor je lieve berichtje! <3

 7. J
  7 juni 2019 / 08:55

  Wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerd! Ik volg je blog nog niet zo heel erg lang. Wat ik zo fijn vind aan jou blog is dat er elke dag opnieuw een ontzettend positief stukje te lezen is. Ik kan me voorstellen dat dat veel werk voor je is, maar nooit is er een artikel afgeraffeld. Het plezier dat je beschrijft te hebben in het bloggen klinkt echt in ieder artikel door. Dat vind ik bewonderenswaardig en inspirerend! Ik vind het ook leuk dat je bijna altijd de tijd en moeite neemt om op reacties te reageren. Ik hoop dat je het plezier in bloggen nog lang behoudt, zodat ik elke dag weer even een momentje kan genieten met het lezen ervan.

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:02

   Wauw, wat een prachtige woorden! Wat ontzettend leuk om te horen dat het plezier ook van mijn blogartikelen afstraalt en dat je mijn blog met plezier leest. Een mooier compliment kan ik me niet wensen :) Dankjewel!

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:03

   Superleuk dat je mijn blog zo trouw bent gaan lezen! Ik werd helemaal blij van je reactie :) Dankjewel!

 8. 7 juni 2019 / 09:20

  Ik mis inderdaad de blogger-proof foto met een bed als achtergrond, samen met vier ballonnen haha! Nee hoor meis, ik vind het juist zo leuk dat je alles lekker op je eigen manier doet. Het is zo’n heerlijke, vrolijke en inspirerende plek waar veel mensen met plezier samenkomen. Op naar de 2000 artikelen!

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:04

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie op mijn 1000e blog, lieve Linda, ook al ontbreken de cliché foto’s met ballonnen bij mijn artikel ;)

 9. 7 juni 2019 / 09:21

  Wauw, zo veel artikelen al! Dat is zeker een mijlpaal! Ik denk ook dat ik bijna al je artikelen heb gelezen, aangezien ik je vanaf eind 2016 al volg! :-) Ik vind het ook echt leuk om je zo te zien groeien, zowel persoonlijk als op je blog. De tips die je deelt zijn altijd heel handig en de verhalen die je schrijft lees ik altijd met plezier. Zeker zo doorgaan, je mag er trots op zijn!
  Zelf blog in al sinds juni 2013, maar ik heb de 1000 blogs nog lang niet aantikt, daarvoor plaats ik te weinig. Het is voor mij niet haalbaar om elke dag een artikel te plaatsen, dus ik doe het gewoon alleen als ik er tijd voor heb en zin in heb. Zo blijft het leuk voor mij en voelt het niet als een verplichting. Wel lees ik dagelijks blogs van anderen, waaronder die van jou!
  Meaghan blogde over…Music of the moment (3)

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:06

   Wauw, hoe leuk dat je mij al zo lang volgt! Ik word elke keer weer blij van je lieve, mooie en soms ook heel persoonlijke reacties :) Dankjewel daarvoor!
   En je hebt groot gelijk dat je vooral blogt op momenten waarop je daar tijd voor en zin in hebt. Het belangrijkste is dat je blogt met plezier, hoe vaak dat dan ook zo zijn :)

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:07

   Dankjewel voor je lieve berichtje, Sandra! Volgens mij volg je mij inderdaad al een hele tijd (net als ik jou). Echt superleuk!

 10. 7 juni 2019 / 10:03

  1000! Wauw, Romy! Daar mag je ontzettend trots op zijn. Het plezier straalt er elke post ook weer vanaf.
  Simone blogde over…On My Mind #2

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:07

   Wat een mooi compliment! Dankjewel! <3

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:08

   Ja, zeker een heel bijzondere mijlpaal! Ik moest zelf ook even een paar keer knipperen toen ik toch echt de 1000 zag staan :)
   Dankjewel voor je lieve berichtje!

 11. 7 juni 2019 / 13:41

  Wauwww, wat geweldig zeg!! Gefeliciteerd. Ik vind het zo ongelofelijk knap dat je er iedere dag een leuk & origineel bericht op weet te zetten. Op naar de volgende duizend! Ik volgde al voordat ik mijn eigen blog online had in 2017, dus best lang alweer! :D
  Johanne blogde over…Miss Petite: het project dat al mijn tijd opslokt

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:10

   Jaaa, zo leuk dat je mij al een hele tijd volgt (en ik volg jou volgens mij ook al sinds het begin) :) Dankjewel voor je lieve compliment!

 12. 7 juni 2019 / 16:03

  Wauw, wauw, wauw! Wat een bijzondere mijlpaal die zeker gevierd mag worden, want jouw blog is echt een fijne plek op het internet. Je mag trots zijn op wat je tot nu toe al bereikt hebt met je blog. Je bedankt ons als lezers, maar wij moeten jou bedanken voor die dagelijkse vrolijkheid in je artikels. DANKJE! :)
  Laurine blogde over…Bullet journal | Juni

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:11

   Wat een lieve woorden, zeg! Ik werd er helemaal blij van. Dankjewel! :)

 13. 7 juni 2019 / 17:39

  Wat een geweldige mijlpaal! En wat ontzettend gaaf dat je gewoon iedere dag een nieuw artikel online geplaatst heb. Dat noem ik nou doorzettingsvermogen of juist een onwijs grote passie!

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:11

   Dankjewel voor je lieve berichtje! Het is denk ik vooral een enorme passie voor het bloggen. Ik doe het met veel plezier, waardoor dagelijks bloggen meer als een geweldige leuke hobby dan als een verplichting voelt :)

 14. Odetta
  7 juni 2019 / 18:34

  Gefeliciteerd met jouw mijlpaal! Jouw is een genot om te lezen en zeer herkenbaar! Sinds een jaar kijk ik regelmatig op jouw blog omdat ik er vrolijk ben en omdat ik heel erg nieuwsgierig en belangstellend ben naar wat je weer geschreven bent. Ik zie het als een soort van digitale column. Ga zo door, want ik word er zo vrolijk van!

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:12

   Zo onwijs leuk om dat te horen! Dankjewel voor je lieve woorden over mijn blog, Odetta! :)

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:12

   Dankjewel voor je felicitatie! Die 20.000 reacties stond ik ook wel even van te kijken toen ik het aantal zag. Zo bijzonder dat er al zo vaak mensen de tijd en moeite hebben genomen om een reactie achter te laten :)

 15. 7 juni 2019 / 19:40

  Wauw! Wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Ik volg je volgens mij sinds oktober 2018 ofzo. Maar ik merk dat ik weleens een blogje oversla en er dan ineens achter kom dat je jarig bent geweest ofzo ;-) Superleuk en ik hoop dat je vrolijk door blijft bloggen!
  Mirjam blogde over…Friday Fun #12 5 memes die je aan het schrijven zetten

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:13

   Haha, late felicitaties zijn ook felicitaties én zorgen ervoor dat ik me langer jarig voel ;)
   Dankjewel voor je lieve bericht!

 16. 7 juni 2019 / 22:18

  Wat een fantastische mijlpaal, hoeveel comments zal ik wel al niet hebben achtergelaten! Ik heb eigenlijk geen idee sinds wanneer ik je volg, toen je druk bezig was met sollickteren voor je eerste baan. Maar hoe lang dat geleden is, geen idee
  Anouk blogde over…Mijn Minimalistische bullet journal set-up | Juni 2019

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:14

   Oeh, daar ben ik nu eigenlijk ook wel benieuwd naar! Ik waardeer je berichtjes in ieder geval ENORM. Zo lief dat je heel vaak de tijd neemt om een lief berichtje achter te laten. Dankjewel daarvoor! :)

 17. 7 juni 2019 / 23:21

  1000 artikelen, wauw! En wat is je blog snel gegroeid en groot geworden. Je gaat als een speer, super leuk om te lezen. Wel benieuwd hoeveel woorden je gemiddeld per artikel schrijft als het er vele miljoenen zijn.. ;-) Maar even stil staan bij deze mooie mijlpaal mag zeker! Eigenlijk heb ik maar 1 vraag: HOE doe je dit naast fulltime werken? Vind het zo knap dat je dat zo gestructureerd blijft doen!
  Amy blogde over…Wat te doen in Kristiansand (Noorwegen)? Bezoek deze charmante stad in één dag

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:16

   Dankjewel voor je lieve felicitatie! En voor je oplettendheid over de “miljoenen” woorden, haha. Ik had me een nulletje vergist en heb het meteen even aangepast ;)
   Ik denk dat het elke dag bloggen vooral lukt doordat ik er heel veel plezier aan beleef en vaak de tijd van en naar mijn werk kan gebruiken om artikelen te tikken. Daar kan ik echt van genieten :)

 18. 8 juni 2019 / 01:01

  Waaauw! Proficiat met deze mijlpaal! Ik zit amper op de helft, maar nu ik om de 2 dagen blog begin ik toch aardig in de buurt te komen. Ik vind het fantastisch hoe jij dat doet, gewoon elke dag een afgewerkt artikel online toveren. Daar geniet ik gewoon van. Doe zo voort! Op naar de 2000 :p

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:23

   Dankjewel voor je lieve bericht! En jij mag ook hartstikke trots zijn op je blog en op hoe je het doet! <3

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 08:56

   Dankjewel voor je lieve berichtje! Superleuk dat je me al een hele tijd volgt! :)

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:11

   Dankjewel voor je mooie reactie :)

 19. 10 juni 2019 / 10:32

  Wauw, duizend artikelen! Dat doe ik je niet zo snel na. Toch hoop ik op een dag ook deze mijlpaal te kunnen bereiken. Ik volg je blog nog niet van het allereerste artikel, maar wel van 10 juli 2017 denk ik. Zoiets moet het zijn. En elke dag met plezier! Zoals ik al vaker zeg, je blog is een van de eerste waarop ik kijk als ik blogs ga bijlezen. Ik vind het enorm knap dat je dagelijks blogt en dat al 1000 artikelen lang. Betekent ook dat je al 1000 dagen blogt eigenlijk. Vooral je artikels over pyschologie en een beter leven vind ik altijd het tofste om te lezen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Voor die artikels maak ik graag extra tijd om een mooie reactie te geven. Ook voor andere natuurlijk, maar dat zijn mijn favorietjes. Dan heb ik het over artikels over zelfvertrouwen, jezelf dingen gunnen, het verleden loslaten. Maar tegelijkertijd vind ik het super om je verhuisavonturen te lezen en alle andere persoonlijke mijlpalen. Dus ik ben zeker een trouwe volger en ik hoop dat nog jaren te blijven!
  Nikita blogde over…Persoonlijk | Waarom er deze week geen weekoverzichtje is

  • Romy
   Auteur
   12 juni 2019 / 08:48

   Dankjewel, lieve Nikita, dat je mijn blog zo trouw volgt en regelmatig zulke lieve, persoonlijke en uitgebreide reacties achterlaat. Daar word ik iedere keer vrolijk van. Ik waardeer het echt enorm! <3

 20. 12 juni 2019 / 12:19

  Wat een prachtige mijlpaal lieve Romy! Gefeliciteerd met dit mooie aantal en geniet nog altijd van je artikelen. Op naar de volgende mijlpaal.

  Ik blog zelf als sinds 2009 en bloggen is ook zeker een verlengstuk van mezelf geworden. Doe het ook nog steeds met heel erg veel plezier.
  Saskia blogde over…Oh Baby | Een brief aan ons ongeboren kind #babypeanut

  • Romy
   Auteur
   13 juni 2019 / 19:18

   Dankjewel voor je lieve bericht! En wat mooi om te horen dat jij na tien jaar (echt een enorme mijlpaal!) nog steeds met zo veel plezier blogt.

 21. Katrien
  14 juni 2019 / 16:00

  Ik lees dit artikel met een beetje vertraging (wegens vakantie en de daarbij horende digitale detox!) en wil je graag nog even feliciteren met deze mooie mijlpaal. Ik denk dat ik jouw blog al een tweetal jaar volg en ik kijk elke dag met plezier uit naar je creatieve schrijfsels. Uit elk artikel blijkt met hoeveel plezier, enthousiasme en grote zorg je aan je blog werkt. Echt een heel fijn plekje op het wereldwijde web. Ik wens jou nog vele mooie jaren hier en ook daarbuiten natuurlijk!

  • Romy
   Auteur
   15 juni 2019 / 09:11

   Wat lief dat je ook na je vakantie een berichtje achterlaat om me te feliciteren. Dankjewel voor je ontzettend lieve woorden over mijn blog. Daar word ik echt heel blij van :)

 22. sabrina
  26 juni 2019 / 19:06

  Gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd, ik denk wel zowat van het begin. toen al vond ik je zo bijzonder, en eigenlijk al heel professioneel! Je bent echt een unieke persoon in de blogwereld, hopelijk komen er nog vele 1000en artikelen bij :)

  • Romy
   Auteur
   28 juni 2019 / 08:56

   Wauw, wat een lieve woorden over mij en mijn blog. Ik word er helemaal stil van :) Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge