bijzondere dingen door bloggen

Als blogger doe je eigenlijk veel meer dan leuke stukjes typen. Maar het mooie is dat je er ook heel veel voor terugkrijgt. In de afgelopen drie jaar heb ik dankzij mijn blog veel bijzondere dingen meegemaakt. Bijzondere reacties, onvergetelijke ervaringen of bizarre statistieken – 12 van die bijzondere dingen zet ik in dit artikel op een rij. En ik heb een leuke aankondiging!

 1. Op straat worden aangesproken. Het is me in totaal drie keer overkomen dat ik op een willekeurige plek opeens werd aangesproken door iemand. “Hé, jij bent Romy van Vaker Vrolijk!” En een paar keer kreeg ik achteraf van mensen een berichtje dat ze me hadden zien lopen. Toch wel bijzonder (en toevallig)!
 2. Onverwachte meelezers. Dat je op een verjaardag zit of in een winkelcentrum toevallig de tante van een oude bekende die je al tien jaar niet hebt gezien tegenkomt, en dat die opeens je blog blijkt te lezen. Best wel grappig!
 3. Bezoek aan het MOCO Museum. Ik heb zo nu en dan samenwerkingen met bedrijven. Daarbij vond ik de samenwerking met het MOCO Museum (voor dit artikel) wel heel tof. Best wel bijzonder om voor mijn blog zoiets te bezoeken. Oké, echt heel grote bloggers krijgen vast vakanties naar de Malediven of op z’n minst weekendjes in luxe Centerparcs-huisjes cadeau, maar ik vond dit middagje weg met mijn moeder al heel gaaf.
 4. Mijn eigen “dichtbundel” dankzij een vriendin. Op mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin een wel heel bijzonder (en lief) cadeau, dat ik indirect aan mijn blog te danken had. Ze had een boekje gemaakt waarin veel van mijn Vaker Vrolijk-gedichten van Instagram zijn verzameld. Heel bijzonder om zoiets te hebben!
 5. Pakketjes uitwisselen. Ik ben dol op post, zowel om te ontvangen als om te versturen. Een van mijn leukste ervaringen is (een paar keer al) meedoen aan Echte Post Is Cool, waarbij je met een andere persoon verrassingspakketjes uitwisselt. Een waar feestje, niet alleen het pakketje zelf, maar ook het meedoen. En – je raadt het al – dat heb ik te danken aan mijn blog.
 6. Met één artikel 20.000 bezoekers halen. Laatst was mijn artikel over beginnen met vegetarisch eten ergens gedeeld en kreeg ik daardoor op één dag 20.000 unieke bezoekers. Ik stond even verbijsterd te kijken toen ik in Google Analytics zag dat er op dat moment 15 mensen tegelijk online waren. Ook wel grappig dat dat soort dingen net gebeuren bij de artikelen waarbij je dat het minst verwacht.
 7. Een jurk op maat laten maken. Een van mijn bijzonderste samenwerkingen was die met Miss Abeille Rouge. Debbie, de eigenaresse van de winkel, maakte voor mij een jurk op maat voor dit outfitartikel. Nog steeds is het een van mijn allermooiste jurken en het idee dat hij speciaal voor mij is gemaakt maakt hem voor mij nóg mooier.
 8. Andere bloggers ontmoeten. Het is toch bijzonder dat je het idee kunt hebben iemand al heel goed te kennen, terwijl je diegene nog nooit in het echt hebt gezien. Gelukkig bleek elk van de leuke bloggers die ik tot nu toe heb ontmoet, ook in het echt hartstikke leuk te zijn. Ik heb er zelfs een paar leuke contacten aan overgehouden.
 9. Leuke tekstschrijfopdrachten. Ook heb ik aan mijn blog een paar keer heel leuke tekstschrijfopdrachten overgehouden als freelance tekstschrijver. Ik heb zelfs een keer gehad dat iemand mij dankzij mijn blog voor een écht grote opdracht aannam als vaste tekstschrijver. Leuk hoe dat kan lopen!
 10. Voorsprong bij sollicitaties. Soms vragen mensen me of ik het in verband met sollicitaties niet eng vind om allerlei persoonlijke dingen op het wereldwijde web te gooien. Eerlijk? Mijn blog heeft me tot nu toe alleen maar geholpen bij sollicitaties. Ik heb er tot nu toe bij gesprekken altijd positieve reacties op gehad. (Naast het feit dat ik dingen als politieke voorkeuren, hypotheekafschriften of hormonale problemen natuurlijk bewust buiten beeld houd op mijn blog.)
 11. Bijzondere berichtjes. Ook de wel heel speciale berichtjes die ik van lezers mag ontvangen, zijn iets bijzonders aan het bloggen. Zo heb ik weleens een privéberichtje ontvangen van iemand met een burn-out die aangaf dat mijn artikelen haar hielpen. Ook op mijn gedichtjes heb ik regelmatig lieve reacties ontvangen van mensen die daar wat aan hadden. Zulke dingen wennen nooit.
 12. Een lezing geven. En laatst deed ik dankzij mijn blog iets wel heel spannends en bijzonders. Ik gaf een lezing over mijn ervaringen met “anders” zijn als roodharige op de – hoe kan het ook anders? – Roodharigendag. Een onvergetelijke ervaring waar ik heel blij mee ben.

Kun je je voorstellen dat ik alleen al om al die redenen nog steeds heel blij ben dat ik (volgende maand alweer 3 jaar geleden) mijn blog ben begonnen? Ooit een plan op een blauwe maandag, nu een onderdeel van mijn leven dat me al heel veel schrijfplezier, vrolijkheid en dus ook bijzondere momenten heeft opgeleverd. #dankbaar

bijzondere dingen door bloggen

En ik kom vanavond bij Man Bijt Hond!

Maar het meest bijzondere heb ik tot het laatst bewaard. Zoals ik al eerder vertelde, werd ik een tijdje geleden via mijn blog benaderd door een tv-redacteur. Of ik in Man Bijt Hond iets over mijn kledingstijl wilde vertellen. In een paar minuten tijd ging ik van “Eh, ik ben helemaal niet goed met tv” naar “Ja lijkt me leuk!” en voordat ik het wist stond er een week later een cameraploeg van twee man in mijn woonkamer. Het is natuurlijk maar te hopen dat ik niet net totaal onhandige dingen heb gezegd die wat kunstig zijn gemonteerd, maar alleen al de opnames waren een bijzondere ervaring op zich.

En bij deze dus de aankondiging… vanavond komt het fragment op tv. Het wordt om 19.30 uur uitgezonden op SBS6, maar waarschijnlijk kun je de uitzending ook terugkijken via TVblik of Uitzending Gemist. Dus mocht je benieuwd zijn, neem een kijkje bij de uitzending!

Kun jij iets bijzonders noemen wat jij onlangs hebt meegemaakt?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 30 augustus 2019 op 6:46 am - Beantwoord

  Hele bijzondere en mooie dingen die je mooie en inspirerende blog je hebben gebracht. Ik lees je blog ontzettend graag. En wat gaaf dat je op tv komt, ik ga zeker kijken.
  Het is niet recent maar ik blijf het bijzonder vinden dat ik met een interview in de Vriendin heb gestaan nav een schrijfwedstrijd. Er kwam een fotograaf en visagist aan huis, heel bijzonder om mee te maken 🙂

  • Romy 30 augustus 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Wat een ontzettend lieve reactie! Dank je wel!
   En hoe gaaf zeg, dat interview in de Vriendin! Zeker met visagie en professionele fotografie erbij! Ik kan me voorstellen dat dat heel bijzonder was om mee te maken (en nu op terug te kijken).

 2. Sanne 30 augustus 2019 op 7:21 am - Beantwoord

  Ik wilde eerst reageren op alle bijzondere dingen die je had meegemaakt uit het lijstje, maar ben nu helemaal enthousiast over dat Man Bijt Hond stukje. Wat leuk! Ik ga het zeker kijken. Dat op straat herkend worden lijkt me trouwens wel heel raar!

  • Romy 30 augustus 2019 op 11:55 pm - Beantwoord

   Onwijs leuk dat je ook gaat kijken (of hebt gekeken) naar Man Bijt Hond!
   Dat herkend worden was ook wel heel vreemd. Het is ook maar een paar keer gebeurd, maar ik was elk van die keren wel een beetje overdonderd 😉

 3. Simone 30 augustus 2019 op 7:23 am - Beantwoord

  Ik zit vanavond klaar voor de televisie hoor, ik ben super benieuwd. Wat een hoop tofs heb je al mogen en kunnen doen. Heel lief ook van de vriendin die je gedichtjes heeft gebundeld, heel bijzonder om dat te hebben lijkt me!

  • Romy 30 augustus 2019 op 11:57 pm - Beantwoord

   Echt leuk dat je gaat kijken (of hebt gekeken) naar de uitzending!
   Die dichtbundel was inderdaad wel een heel lief cadeau. Ik was zó verrast toen ik dat boekje uit het cadeaupapier haalde.

 4. Ilona Wielinga 30 augustus 2019 op 7:26 am - Beantwoord

  Zo onwijs leuk om te lezen. Ik blijf samenwerkingen met bedrijven ook zo onwijs bijzonder vinden. En het is altijd leuk als een artikel, waarbij je het niet verwacht, het zo goed doet.

  • Romy 30 augustus 2019 op 11:58 pm - Beantwoord

   Samenwerkingen zijn inderdaad op zich al heel bijzonder. En ik blijf het ook wel grappig vinden dat vaak juist de artikelen waarbij je dat het minst verwacht het zo goed doen.

 5. Naomi 30 augustus 2019 op 7:47 am - Beantwoord

  Wat een mooie dingen levert dat bloggen eigenlijk op. Ik ben pas net begonnen, maar door de reacties op blogs zijn er al diverse winacties (waaronder één van jou;)) in mijn brievenbus beland. Alleen al dat vind ik een feestje. En wat te denken van de lieve reacties? Zó leuk.
  Maar hallo, 20000 bezoekers op één dag, wow!
  Ik was ‘vroeger’ nooit zo’n fan van Man bijt Hond. Deze week heb ik al een paar keer zitten kijken, terwijl ik ondertussen wat creatiefs zat te doen en stiekem vind ik het best leuk. Vanavond ga ik zéker kijken; ben benieuwd!

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:00 am - Beantwoord

   Absoluut, bloggen kan je heel veel moois brengen. Alleen al de reacties onder artikelen (zoals deze) maken het bloggen een feestje.
   Onwijs leuk dat je ook naar Man Bijt Hond gaat kijken! Ik ben er deze week ook twee keer voor gaan zitten (waaronder vanavond ;)) en het is best vermakelijk om te zien. Een welkome afwisseling tussen de serieuze opinieprogramma’s en nieuwsuitzendingen wat mij betreft.

 6. Hilly Nicolay 30 augustus 2019 op 8:40 am - Beantwoord

  Ik heb zojuist veel van je gedichten gelezen op je instagram-pagina.
  Heel mooi en zo waar wat je schrijft.
  Het bloggen heeft jou veel goeds gebracht, leuk.
  ‘Vaker vrolijk met een glimlach’ jouw blog maakt z’n naam waar!

  Hoe leuk dat je op tv komt, ik ga kijken.

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:02 am - Beantwoord

   Wat een mooie woorden, dank je wel! Bloggen heeft me zeker heel veel moois opgeleverd en daar ben ik nog altijd heel dankbaar voor.

 7. Josephine 30 augustus 2019 op 9:11 am - Beantwoord

  Gaaf dat vanavond de uitzending is, Romy! Ik kan het niet live zien, dus neem het op. Spannend hoor!

  Ik herken helemaal je gevoel dat bloggen zoveel meer brengt dan een online schrijfplatform. Voor mij zijn dat ook leuke contacten, mooie culturele belevenissen en nu een heus boek. Dat had ik zelf 3 jaar geleden ook niet gedacht! 🙂

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:03 am - Beantwoord

   Prachtig om te lezen wat bloggen jou allemaal heeft gebracht. Je eigen boek is natuurlijk wel een geweldig mooie mijlpaal, waar je ontzettend trots op mag zijn (en volgens mij ook echt heel hard voor hebt gewerkt) 🙂

 8. Odetta 30 augustus 2019 op 9:16 am - Beantwoord

  Oh, ik ga zeker naar mijn lieve vriendinnetjes kijken!
  Onlangs spontane, leuke gesprekken in Strasbourg gehad met jonge vrouwen die midden in het leven staan.
  Het waren vrouwen die zich ook internationaal bewegen in Europa en die openstaan voor een gesprek met zomaar iemand.
  Heel verrassend en verfrissend, heel anders toen ik net zo oud was.
  Tegenwoordig is het vrij normaal om in het buitenland stage te lopen of te werken.
  Ik ben dol op spontane gesprekken, vooral nu wij in een wereld leven waar vele mensen meer bezig zijn met hun mobiele telefoon.

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:05 am - Beantwoord

   Wat mooi om te horen dat jij nog zo veel waarde hecht aan spontane gesprekken. Juist in deze tijd van mobiele telefoons schiet dat er bij sommige mensen inderdaad nog weleens bij in. En prachtig dat je in Strasbourg zo’n bijzonder gesprek had met een aantal jonge vrouwen. Dat zijn de fijne dingen die je dag (en vakantie) kunnen maken 🙂

 9. Johanne 30 augustus 2019 op 9:31 am - Beantwoord

  Oooh, wat leuk!! Ik zit vanavond voor de buis hoor. Geweldig! En alle andere dingen die je dankzij je blog hebt mogen meemaken zijn dat uiteraard ook. Had zelf ook nooit verwacht via het bloggen zulke leuke mensen (twee, jij en Shirley ?) te mogen ontmoeten.

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:06 am - Beantwoord

   Superleuk dat je de aflevering gaat kijken!
   Ik vind het ook heel bijzonder dat je via bloggen niet alleen maar stukjes de wereld in stuurt, maar zelfs leuke mede-bloggers (waaronder jij!) kunt ontmoeten. Daarover gesproken, misschien kunnen we binnenkort weer eens een leuke shopdag/middag plannen 🙂

 10. bychristiana 30 augustus 2019 op 9:33 am - Beantwoord

  Ja, geweldig zulke dingen! Bloggen is inderdaad veel meer dan wat foto’s maken en stukjes tekst typen. Ik denk dat bloggers zoals jij en ik toch wel dagelijks bezig zijn met het uitwerken van nieuwe ideeën, ontwikkelen van content en het bijhouden van social media en mail. Je steekt er toch vele meer tijd in dan ‘slechts’ het tikken van de artikelen en het maken van de foto’s. leuk ook om te lezen hoe dankbaar je bent voor al deze bijzondere ervaringen.

  • Shirley 30 augustus 2019 op 9:47 am - Beantwoord

   Ik kan niet live naar de uitzending kijken, maar ik ga het terugkijken. Ik ben heel benieuwd. Vind je het spannend om er zelf naar te kijken? Ik heb door mijn blog(s) meerdere mensen ontmoet, waaronder jou natuurlijk! Op sollicitaties beginnen ze er ook vaak over. Verder nooit herkend of andere grootse dingen meegemaakt, maar dit is al heel wat eigenlijk.

   • Romy 31 augustus 2019 op 12:22 am - Beantwoord

    Het terugkijken van de aflevering vond ik eigenlijk nog wel spannender dan het opnemen zelf 😉 Ik was eerst heel bang dat ik misschien net iets doms zou hebben gezegd, maar gelukkig ben ik wel blij met hoe het fragment is geworden. Mijn enige blooper waren de prijsstickertjes die blijkbaar nog onder mijn hakken geplakt zaten, haha.

    Heel tof dat we elkaar via het bloggen hebben ontmoet! Het blijft toch heel bijzonder dat dat uit bloggen kan voortkomen 🙂

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:07 am - Beantwoord

   Precies! Elke dag gaat er wel tijd in bloggen zitten. Dat is niet erg, want het is mijn allergrootste passie en ik doe zelfs het versturen van mailtjes voor mijn blog met veel plezier. Ook bij jou blijkt uit alles hoeveel passie je hebt voor het bloggen en alles wat daarbij komt kijken. Heel mooi om dat te zien!

 11. Audrey 30 augustus 2019 op 9:40 am - Beantwoord

  O leuk zeg, ik ga vanavond zeker even kijken! Leuk om bewegend beeld en een stem bij je te krijgen.

  En wauw: die 20.000 unieke bezoekers op een dag is wel heel bizar! Ik heb wel eens mini-viraltjes gehad, maar die stellen niks voor bij die van jou. Het is wel altijd een heel leuke verrassing.

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:20 am - Beantwoord

   Die 20.000 waren voor mij ook wel echt een uitschieter. Normaal haal ik daar maar een fractie van 😉 Maar bijzonder was het wel!
   Leuk dat je de uitzending van Man Bijt Hond hebt gekeken 🙂 Ik ben zelf stiekem vaak ook wel benieuwd naar hoe andere bloggers op bewegend beeld zullen zijn. Maakt het toch wel wat meer “echt”.

 12. evelien 30 augustus 2019 op 10:04 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen allemaal!
  Het is zo bijzonder als je wordt herkent op straat.
  Ik snap het helemaal dat je het tof vondt dat je een samenwerking had met het Moco museum, super leuk!

  Liefs,
  Evelien

 13. Jessica J. 30 augustus 2019 op 11:46 am - Beantwoord

  Wauw, hoe mooi dat jouw schrijfsels iemand bij een burn-out kunnen helpen. Wat moet dat een bijzonder gevoel zijn. En hoe leuk dat je vanavond op tv komt! Hopelijk kan deze Belg zonder tv-abonnement het later ook ergens terugkijken! ?

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:26 am - Beantwoord

   Ik vermoed dat je het in België wel via Kijk.nl of Tvblik kunt terugzien. En anders kan ik je eventueel wel het filmpje (amateuristisch met mijn telefoon opgenomen van de tv) sturen via de mail 🙂

 14. Bettie 30 augustus 2019 op 11:54 am - Beantwoord

  Waaah, wat super leuk dat je vanavond op tv komt. Helaas kijk ik op dat moment al naar het Nederlands elftal maar misschien kan ik het terugkijken.
  Bloggen kan echt zorgen dat er bijzondere dingen op je pad terechtkomen. Super leuk is dat.

 15. Lianne 30 augustus 2019 op 2:31 pm - Beantwoord

  Wat leuk dat het bloggen je zoveel gebracht heeft en zoveel hebt meegemaakt daardoor! Gaaf ook dat je vanavond op tv komt! Spannend zeg 🙂 Ik heb, op wat andere bloggers ontmoeten na, helaas (nog) niet echt veel meegemaakt met mijn blog. Zelfs nog geen samenwerkingen. Heel jammer! Hopelijk komt daar ooit verandering in en word ik ook op straat aangesproken en krijg ik ook nog ooit een eigen boekje, een aanbod voor een lezing of een stukje in een tv-programma! Misschien leuke bucketlist-items 🙂

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:48 am - Beantwoord

   Alleen al het feit dat je met plezier blogt, andere bloggers hebt ontmoet (ik ben nog steeds heel blij dat wij elkaar zo hebben gevonden!) en lieve en leuke reacties krijgt op je blog, is al iets heel bijzonders. En je blog is sowieso iets om ontzettend trots op te zijn – je eigen pagina waar je al je passie en plezier in stopt. Of je nu duizenden volgers, een door sponsors verzorgde reis naar het buitenland of nóg grotere dingen hebt of niet, een blog gevuld met jouw teksten is op zich al een enorme prestatie waar je heel trots op mag zijn. <3 Echt waar!
   Maar een fijne bucketlist als blogger houden, blijft natuurlijk altijd leuk 🙂

 16. Giovanna Jansen 30 augustus 2019 op 9:43 pm - Beantwoord

  Wat een geweldige leuke en bijzonder dingen heb je meegemaakt door je blog. En zo gaaf dat je vanavond bij Man bijt hond was. Op naar nog meer gave dingen komend jaar!

 17. Meaghan 30 augustus 2019 op 10:21 pm - Beantwoord

  Wat een mooi lijstje! Inderdaad stuk voor stuk bijzondere dingen. Vooral dat je zo veel lezers hebt gehad op je artikel en natuurlijk dat je door je blog mocht spreken op de Roodharigendag, ontzettend gaaf! En ik heb trouwens even jouw fragment bij Man Bijt Hond teruggekeken. Ik vind het programma zelf niet zo boeiend, maar ik vond het item met jou erg leuk om te zien! Het is zo anders om je een keer te horen praten en te zien bewegen in plaats van enkel je schrijfsels te lezen. Je hebt het super goed gedaan! Echt mooi dat je zo zelfverzekerd bent over je kledingstijl en dat je dat op de televisie deelt! Super stoer! <3

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:50 am - Beantwoord

   Ah hoe leuk dat je het fragment hebt teruggekeken! Ik vond het best wel spannend om een keer bewegend en pratend in beeld te zijn in plaats van schrijvend achter mijn computer 😉 Maar het is onwijs leuk om er zulke enthousiaste reacties op te ontvangen. Thanks! <3

 18. Evelyne 31 augustus 2019 op 12:48 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Zelf heb ik helaas geen zo’n dingen te danken aan mijn blog, maar dat vind ik niet erg. Mijn blog is een soort van uitlaatklep en ik hoef niet wereldberoemd te worden, haha. Nee, grapje. Ik ben blij voor Jou wat je allemaal aan je blog te danken hebt. Hoe wijs is het trouwens om op tv te komen! Ik kwam ooit onverwacht in een lokale nieuwsreportage. Het was niet mijn mooiste kant, maar ik vond het een fijn tv-debuut. Ik ben trouwens benieuwd naar jouw stuk, maar helaas kan ik hier in België deze Nederlandse zender niet nemen.. Zou je het op YouTube ofzo ook kunnen bekijken?

  • Romy 31 augustus 2019 op 10:20 am - Beantwoord

   Prachtig toch dat je blog een belangrijke uitlaatklep voor je is. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste wat bloggen je brengt.
   Onwijs leuk trouwens dat je op het lokale nieuws bent geweest! Zoiets is toch een onvergetelijke ervaring 🙂
   Je zou kunnen proberen het fragment via Kijk.nl te kijken (het is de aflevering van ‘Man bijt hond’ van gisteren). En mocht dat niet lukken, dan kan ik je eventueel een mobiele opname van het filmpje mailen, als je dat leuk vindt 🙂

 19. Ria Van Sonnen 31 augustus 2019 op 9:49 pm - Beantwoord

  Hoi Romy, wat leuk dat ik getipt werd van hè op tv dat is toch Romy van het forum?
  Leuk om je zo te zien hoor.
  Groetjes, Ria

  • Romy 3 september 2019 op 6:54 pm - Beantwoord

   Ha wat ontzettend leuk dat je me herkende! Dank je wel voor je leuke reactie!

 20. Anna 1 september 2019 op 12:52 pm - Beantwoord

  Super leuk om te lezen! En wauw, wat gaaf dat je artikel over beginnen met vegetarisch eten zo goed werd gelezen! En zo leuk, je fragment in Man Bijt Hond. Ik heb het net even teruggekeken via Uitzending Gemist!

  • Romy 3 september 2019 op 7:40 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je het fragment speciaal hebt teruggekeken! Thanks voor je leuke reactie!

 21. Anouk 1 september 2019 op 1:06 pm - Beantwoord

  Wat een toffe dingen allemaal Romy!

 22. Nikki 2 september 2019 op 2:46 pm - Beantwoord

  Wow wat een hysterisch vrolijke blog heb jij. Tof! Ik ga vanavond eens even rustig verder lezen 🙂

  • Romy 3 september 2019 op 8:49 pm - Beantwoord

   Wat een lief compliment! Dank je wel!

 23. Mariska 7 september 2019 op 5:34 pm - Beantwoord

  Dat is wel een hele mooie lijst met allemaal stuk voor stuk mooie dingen 🙂 Mag je zeker trots op zijn!

 24. Saskia 7 september 2019 op 10:17 pm - Beantwoord

  Prachtig he, wat bloggen allemaal teweeg brengt… Ik heb ook zeker heel wat prachtige momenten meegemaakt door het bloggen en ook heel wat leuke samenwerkingen 🙂

 25. Nikita 11 september 2019 op 10:25 am - Beantwoord

  Dit zijn allemaal inderdaad hele bijzondere dingen wat je opnoemt. En nee, jij krijgt inderdaad geen reizen naar de Malediven of luxe huisjes bij Centerparks aangeboden. Maar jij bent wel degene die altijd vertelt dat je het kleine moet eren en volgens mij heb je dat zeker gedaan met de samenwerking met het MOCO Museum. Voor mij ben je mijn voorbeeld. Dus ik denk dat dat alles al genoeg zegt hoe graag ik je blog lees. Zo mooi dat je dit soort dingen mag meemaken door je blog. Dat lijkt mij nog echt het mooiste van al aan bloggen. En dat je zoveel mensen inspireert en kan blijmaken met je schrijfsels.

  • Romy 15 september 2019 op 12:01 am - Beantwoord

   Wauw, dat zijn nog eens mooie woorden! Jouw reacties en het besef dat je veel uit mijn artikelen kunt halen is absoluut een van de dingen die het bloggen nog vele malen leuker maakt <3 Dank je wel daarvoor!