Lijstjes zijn nogal mijn ding. Na lijstjes met mijlpalen die ik al lang en hoog en breed heb kunnen afvinken en lijstjes met mooie plannen, wilde ik eens een heel ander lijstje opstellen. Namelijk een lijstje met dingen die ik juist nog nóóit heb gedaan. En dan heb ik het niet over bungeejumpen en naar de Noordpool afreizen, maar over doodnormale dingen die ik nog niet heb gedaan. Koffie drinken bijvoorbeeld. Dat en 11 andere dingen die ik (gek genoeg?) in mijn 26 levensjaren nog niet heb meegemaakt, deel ik in dit artikel.

 1. Koffie drinken dus. Volgens mij heb ik serieus, op één slok koffie na, nog nooit ook maar een beker koffie gedronken. Ik heb zo’n vermoeden dat ik koffie alleen lekker vind met een heleboel extra ingrediënten die ervoor zorgen dat het minder naar koffie smaakt. Doe mij dan maar thee!
 2. Mijn haar verven. Mijn haar is nog nooit blauw, paars of ook maar blond of bruin geweest. Staat ook niet op mijn bucketlist trouwens. Ik ben helemaal happy met mijn rode lokken.
 3. Dronken worden. Lijkt me ook niet per se een bucketlistitem! Aangezien ik vrijwel nooit alcohol drink, heb ik ook nog nooit aangeschoten of dronken dansjes gedaan of onder invloed van alcohol gekke dingen uitgekraamd (ietwat gekke uitspraken floepen vaak genoeg uit mijn mond, maar dan in niet dronken toestand!). Het fijne daaraan is dat de kater op the day after mij ook bespaard blijft.
 4. In het buitenland autorijden. Met mijn rijbewijs alweer vijf jaar op zak heb ik er heel wat veilige kilometers opzitten. Toch heb ik nog nooit ook maar een paar kilometer over de Nederlandse grens gereden. Misschien had ik na mijn bezoekje aan Nijmegen laatst die paar extra kilometer oostwaarts toch moeten afleggen om in ieder geval te kunnen zeggen dat mijn auto de Duitse grens heeft aangetikt.
 5. Naar de sauna gaan. Naar het zwembad ben ik al in geen jaren meer geweest (is ook niet per se mijn ding!), maar een sauna heb ik zelfs helemaal nooit bezocht. Misschien toch eens proberen! Relaxen in een warme omgeving waarvoor je geen duur vliegticket nodig hebt, klinkt zo slecht nog niet. Dan wel graag op de badkledingdag!
 6. Alle Harry Potter-films kijken. Deel 1 t/m 5 heb ik allemaal trouw gezien in de bioscoop, maar blijkbaar kon ik het met alle nieuwe films na een tijdje niet meer bijbenen. Vanaf nummer 6 ben ik afgehaakt. Ik heb nog steeds het goede voornemen om deel 6, 7 en 8 een keer alsnog te kijken. Sterker nog, ik heb de dvd’s al klaarliggen in de kast. Nu nog ergens een dvd-speler en wat extra tijd zien te regelen!
dingen die ik nog nooit heb gedaan

 1. Nog zoiets: Game of Thrones en Lord of the Rings heb ik nog nooit gezien. Ik weet dat Carice van Houten in de eerste serie speelt en dat LotR is gebaseerd op een boek van Tolkien, maar verder ben ik een broekie wat fantasy betreft. Ik geloof dat ik gewoon nog nooit enthousiast genoeg geweest om deze serie en films flink te gaan bingewatchen. Doe mij maar liever komedie, drama en crimeseries.
 2. Een band plakken. Sorry, deze behoort tot de klusjes die ik graag aan mannen uitbesteed. Gelukkig kan ik me mijn laatste lekke band al niet eens meer herinneren (even afkloppen!). Misschien moet ik als heuse independent woman toch eens overwegen een paar YouTube-tutorials te bekijken voor het geval dat.
 3. Langer dan één nacht in een tent slapen. Een luxepaard ben ik zeer zeker niet, maar in een tent slapen is ook weer niet helemaal mijn ding. Ik heb het een paar keer op schoolkampen een nacht gedaan, maar heb er nog geen enkele kampeervakantie met tent opzitten. Glamping lijkt me nog best leuk trouwens, maar dat vind ik stiekem een beetje vals spelen.
 4. Een boek in één dag uitlezen. Lezen is wel aan mij besteed, maar een heel boek op één dag uitlezen is me nog nooit gelukt. Het kost me meestal wel een paar dagen of avonden voordat ik op de laatste pagina van een boek beland. Niet erg, want zo geniet ik er langer van!
 5. Eten laten bezorgen. Ik vind boodschappen doen absoluut geen vervelend klusje. Geen probleem dus voor mij om wekelijks een of twee keer met een winkelmandje langs de supermarktschappen te lopen. Mijn boodschappen doe ik dan ook liever zelf dan daarvoor bezorgers in te schakelen. Ik heb overigens ook nog nooit eten thuis laten bezorgen. Ligt misschien ook aan het feit dat de supermarkt voor mij maar 100 meter lopen is!
 6. Zelf een ovenschotel maken. Lasagne maken kan ik inmiddels afvinken van mijn culinaire bucketlist; een ovenschotel maken nog niet. Alhoewel ik zo’n flauw vermoeden heb dat die ovenschotel uit eigen keuken niet lang meer op zich laat wachten.

Wat vind jij: heb ik aan een van deze dingen echt iets gemist?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Naomi 14 november 2019 op 7:25 am - Beantwoord

  Nee joh, je hebt niks gemist hoor. Ik deel de meeste dingen met je. Dat ik wel langer dan één nacht in een tent heb geslapen, is niet iets waar ik blij mee ben, dus ik zou ‘m niet testen als ik jou was;). Nummer 4, 8, 9, 10 en 12 heb ik wel gedaan, waarbij de band uitliep op een mislukking en de tent me dus ook niet heel blij maakte. Ben benieuwd of je nog iets van dit lijstje af gaat vinken binnenkort.

  • Romy 20 november 2019 op 10:26 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen wat jouw ervaringen met een paar van deze punten zijn. En goed om te weten dat ik met het kamperen niet echt iets gemist heb 😉 Ik ben zelf ook wel benieuwd of ik over een aantal jaar alsnog iets van dit lijstje zal hebben afgevinkt. Ik denk dat het plakken van een band een goede kanshebber is om nog eens te verwezenlijken 😉

 2. bychristiana 14 november 2019 op 7:50 am - Beantwoord

  Een aantal dingen van jouw lijstje heb ik ook nog nooit gedaan; zoals koffie drinken en dronken worden. Dronken worden van alcohol dus, niet van koffie;-) Aan de andere kant heb ik alle Harry Potter films ontelbaar vaak gekeken. Ik blijf ze schitterend vinden en als de eerste delen je aanspreken, dan MOET je eigenlijk de rest ook zien. In dat opzicht heb je dus wel iets gemist wat mij betreft;-) Geldt ook voor LOTR! Bij Game of Thrones ben ik al bij de eerste aflevering afgehaakt. Ik vond het ZO gewelddadig dt dat ik alleen maar dacht: ‘Waar zit ik nu eigenlijk naar te kijken?’ En van horen zeggen wordt het alleen maar (veeeeeeel) erger.

  • Romy 20 november 2019 op 10:28 pm - Beantwoord

   Ik heb zelf ook zo’n vermoeden dat ik de laatste Harry Potter-films echt nog eens moet gaan zien. Al is het maar voor mijn eigen idee dat ik dan de hele serie ken. Dat punt ga ik dus vast nog eens van dit lijstje afvinken 😉 Goed om te horen dat Game of Thrones dan weer niet zo’n aanrader is. Dat scheelt heel wat kijkuren die ik dan mooi aan luchtigere series kan besteden 😛

 3. Darina 14 november 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Nee hoor, niks gemist 🙂 De sauna is eigenlijk niks voor mij en Game of Thrones is niet zo mijn genre. Gelukkig zijn er nog een heleboel andere leuke dingen!

 4. Janne 14 november 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Er zijn een boel dingen op jouw lijstje die ik ook nog nooit gedaan heb. Mijn haar verven, autorijden, Harry Potter, Lord of the Rings en Game of Thrones kijken, dronken worden en eten laten bezorgen. Ik wil mijn haar ooit nog groen verven, maar het is nu heel kort en dan vind ik het zonde van de moeite 😀
  Een ovenschotel maken kan ik wel aanraden; ik vind shepherd’s pie altijd erg lekker en je kunt het erg goed vegetarisch maken met bruine linzen. Ook kan ik je het aanraden om een keer een boek in één dag uit te lezen. Ik doe dat regelmatig en het is heel bijzonder hoe diep je weg kunt dromen in een boek en dan is je dag ineens voorbij. Ik heb toen ik zestien was de Ontdekking van de Hemel in één dag uitgelezen, maar dat kan ik niet aanraden, ik was zó moe aan het eind!

  • Romy 20 november 2019 op 10:32 pm - Beantwoord

   Wat gaaf dat je je haar graag eens een groen kleurtje wilt geven. Zou leuk zijn als je dat doel nog eens kunt verwezenlijken!
   Eigenlijk lijkt het mij ook wel wat om een keer een boek in één dag uit te lezen. Al is het maar om eens echt heel uitgebreid te ontspannen na een werkdag. Of nou ja, dat is wel afhankelijk van het boek dat ik zou uitkiezen natuurlijk 😉

 5. Els 14 november 2019 op 8:04 am - Beantwoord

  Haha, ik weet niet wat je gemist hebt. Punt 1,3,4,6,7,8,9 en 10 heb ik ook nog nooit gedaan :-).

 6. Irene 14 november 2019 op 8:23 am - Beantwoord

  Haha wat een tof lijstje! Ik heb naast een paar slokjes ook nog nooit echt koffie gedronken en dronken ben ik ook nog nooit geweest. Heb ook de intentie niet om daar verandering in te brengen. Een band plakken deed ik ook nog nooit, sauna wel maar dat vind ik ook niet leuk.
  Een ovenschotel maken kan ik je wel echt aanraden! Super simpel en heel lekker 🙂

  • Romy 20 november 2019 op 10:34 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen wat jij wel en niet hebt gedaan van dit lijstje. Een ovenschotel maken staat ook zeker op mijn lijstje om nog eens te doen. Mijn vriend “zeurt” er al weken over, dus ik heb zo’n vermoeden dat ik dat punt op niet al te lange termijn zal afvinken 😉

 7. Mariska 14 november 2019 op 9:22 am - Beantwoord

  Eten laten bezorgen haha! Dat is af en toe zo fijn 🙂 Niet dat ik het elke week doe, misschien een keer in de 2 a 3 maanden ofzo of nog niet eens. En dronken worden, is op zich ook wel ervaring haha.

  • Romy 20 november 2019 op 10:36 pm - Beantwoord

   Haha, ik heb zo’n vermoeden dat het dronken worden er niet meer van zal komen 😉 Dat staat niet per se op mijn bucketlist. Eten bezorgen zal er vast nog weleens van komen. Al is het maar om dat ook eens te ervaren 😉

 8. Meaghan 14 november 2019 op 9:23 am - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje! Ook tof dat je sommige dingen alsnog wilt doen, ondanks dat je ze nog nooit hebt gedaan, terwijl je van andere dingen zeker weet dat je het nooit gaat doen. Sowieso is het leuk dat je alle delen van Harry Potter nog eens wilt bekijken. Zelf ben ik echt met Harry Potter opgegroeid en heb ik alle boeken en films al meer dan 15 keer gelezen en gezien. Echte fan hier haha!
  Ik ben toevallig afgelopen dinsdag naar de sauna geweest en dat kan ik echt iedereen aanraden. Je komt er ontzettend zen uit, kan al je zorgen even laten varen, er zijn geen beeldschermen en het is zo’n rustige omgeving. Plan één tot twee keer per jaar een dagje sauna en dat vind ik echt heerlijk! Doet me veel goed altijd.
  Ooh en Game of Thrones zou ik je toch aanraden. Ik was eerst ook heel erg sceptisch en het eerste seizoen vond ik vreselijk. Het was ingewikkeld, gewelddadig en ik kon het allemaal niet volgen. Toen ben ik op aandringen van mijn vriend toch door gaan kijken en in seizoen twee landde alles, kwamen alle stukjes bij elkaar en bleek het echt een hele goede en spannende serie te zijn! Ik was echt verrast dat ik het zo leuk vond, terwijl ik normaal echt niet van dit genre houd. 😉 Mijn vriend en ik zijn daarna zelfs naar Belfast gegaan, waar Game of Thrones is opgenomen om bepaalde locaties te bekijken waar ze opnames hebben gehad en dat was prachtig (Zelfs voor de niet-game of thrones kijkers!)

  • Romy 20 november 2019 op 10:40 pm - Beantwoord

   Wauw, zo te horen ben jij inderdaad nogal een Harry Potter-fan. Leuk hoor! Voor mij zijn de eerste films ook echt jeugdsentiment, dus alleen al daarom wil ik de laatste delen nog eens zien.
   Goed om te horen hoe fijn jij de sauna vindt en hoeveel het met je doet. Dat klinkt eerlijk gezegd echt heerlijk. Misschien ga ik toch ook nog maar eens naar de sauna. Maar wel op een badkledingdag 😉
   Wat goed dat je door je vriend alsnog bent doorgegaan met Game of Thrones kijken en de serie zelfs echt bent gaan waarderen. Toch grappig hoe een serie je dan echt kan verrassen. Ik ben zelf stiekem niet echt een volhouder met series. Als iets me tegenvalt, kan ik zelfs na twee afleveringen al afhaken…oeps!

 9. Audrey 14 november 2019 op 9:33 am - Beantwoord

  Ik heb ook heel veel dingen van jouw lijstje nog niet gedaan! Wel in een tent geslapen (als kind), een band geplakt (hoewel mijn moeder me uiteindelijk wel heel erg heeft moeten helpen), een boek in een dag uitgelezen en al veel ovenschotels gemaakt.

  • Romy 20 november 2019 op 10:37 pm - Beantwoord

   Dat van de ovenschotel had ik kunnen raden bij jou 😉 Jouw ovenschotelrecepten op je blog zien er altijd zó goed uit. Dat punt moet ik me ook echt eens aan gaan wagen.

 10. Anouk 14 november 2019 op 9:37 am - Beantwoord

  Hier heb je absoluut weinig aan gemist, koffie heb ik ook nog nooit gedronken evenmin als punt 2, 3, 5, 7 8 en 11. Ik ben zelf wel heel erg dol op kamperen, ik kampeerde elk jaar met mijn ouders en sinds dit jaar met mijn vriend en dat vind ik heerlijk. Lord of the Rings heb ik wel gezien en vond ik als fantasy liefhebber heelt tof maar ietwat overhyped. Game of Thrones ben ik nooit aan begonnen.

  • Romy 20 november 2019 op 10:42 pm - Beantwoord

   Goed om te horen dat ik in veel opzichten weinig heb gemist door dit lijstje. Wel heel tof dat je graag kampeert en dat al van jongs af aan doet. Ik kan me voorstellen dat dat heel leuk kan zijn om te doen, zeker als je ermee opgegroeid bent.

 11. Jessica J. 14 november 2019 op 10:44 am - Beantwoord

  Wat ik je ten zeerste kan aanraden, is een bezoekje aan een privésauna! Mijn vriend en ik gaan ongeveer eens per jaar naar een privésauna hier in Antwerpen. Wij boeken dan een soort privé-eilandje voor een aantal uren. Zwemmen, sauna, bubbelbad, relaxen op een ligstoel … Héérlijk! Misschien een ideetje voor jullie? ?

  • Romy 20 november 2019 op 10:43 pm - Beantwoord

   Oh zo’n privésauna klinkt wel echt heerlijk! Ik heb zo’n vermoeden dat mijn vriend al enthousiast wordt bij het lezen van het woord ‘relaxen’ 😉 Dus misschien moet ik dat inderdaad eens aan hem voorstellen.

 12. Lianne 14 november 2019 op 10:57 am - Beantwoord

  De sauna is echt wel een aanrader! En eten bezorgen is soms ook wel heerlijk makkelijk. Voor de rest heb je niet echt veel gemist, hoor! Tenminste, in mijn optiek niet echt. Ik heb wel eens koffie gedronken en mijn haren wat lichter bruin geverfd, maar daar ben ik al gauw mee afgemaakt. En herkenbaar van die fantasyseries/films. Waarom zou ik me daaraan wagen als ik er niks mee heb? 🙂 Haha, een boek binnen één dag uitlezen lukt mij meestal ook niet!

  • Romy 20 november 2019 op 10:44 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen aan welke van deze 12 dingen jij je ook nog niet hebt gewaagd. En inderdaad, nergens voor nodig om allerlei fantasyseries te gaan kijken als dat gewoon niet zo je ding is. Ik houd het wel bij Harry Potter 😉

 13. Hermien - KouweKleren 14 november 2019 op 11:57 am - Beantwoord

  Grappige benadering! Ik heb geen rijbewijs, ben te blij met mijn haarkleur en Game of Trones heb ik ook geskipt. Toevalligerwijs heb ik twee keer een stukje opgepikt, allebei precies dezelfde gruwelijke scene en dat gaf geen aandrang om verder te kijken, haha!

  • Romy 20 november 2019 op 10:49 pm - Beantwoord

   Haha, ik had al zo’n vermoeden dat er heel wat bloederige scènes in Game of Thrones zitten. Reden genoeg ook voor mij om me niet eens aan die serie te wagen 😉

 14. Ilona Wielinga 14 november 2019 op 12:22 pm - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje. Koffie drink ik regelmatig, wel met melk erin. Maar dan vind ik het best lekker. Grappig feitje is wel dat ik het heb leren drinken tijdens mijn opname, eigenlijk door een hoop slaap tekort probeerde ik zo de dag nog een beetje door te komen, haha.
  En mijn haar heeft ook al verschillende vrolijke kleuren gehad. Maar net als jij heb ik nooit alle Harry Potter films gekeken, heb er überhaupt nooit een afgekeken.

  • Romy 20 november 2019 op 10:51 pm - Beantwoord

   Grappig dat je op die manier hebt geleerd om koffie te waarderen! Ik hoor inderdaad weleens van mensen om me heen dat ze koffie vooral ’s ochtends vroeg lekker vinden omdat ze er dan beter wakker door blijven.
   Een van de Harry Potter-films afkijken kan ik je trouwens wel aanraden. Ik blijf het toffe films vinden, ook al moet ik de laatste drie films dus nog steeds een keer kijken. Wie weet ga ik me daar deze kerstvakantie maar eens aan wagen.

 15. Tamara 14 november 2019 op 12:27 pm - Beantwoord

  Wat een grappig lijstje! Een band plakken, dat zou ik ook graag eens willen leren. Scheelt een hoop ritjes naar de fietsenmaker. Eten thuis laten bezorgen heb ik weleens gedaan, maar niet regelmatig. Boodschappen thuis laten bezorgen heb ik nog nooit gedaan en trekt mij ook totaal niet. Ik vind het rondje in de supermarkt veelste leuk en bedenk altijd spontaan nieuwe recepten. Ben overigens benieuwd hoe je de sauna vindt, wel het proberen waard!

  • Romy 20 november 2019 op 10:53 pm - Beantwoord

   Heel herkenbaar wat je zegt over boodschappen doen. Ik vind een rondje door de supermarkt ook juist heel leuk. Dat zou ik niet graag aan een ander uitbesteden 😉
   Wie weet ga ik me toch nog eens aan een saunabezoekje wagen. Ik ben inmiddels ook wel benieuwd geworden wat ik daarvan zal vinden.

 16. Suzanne 14 november 2019 op 3:34 pm - Beantwoord

  Een aantal dingen van jouw lijstje gelden ook voor mij. Ik ben ook nog nooit echt dronken geweest. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst echt gedronken haha (21 jaar..) en toen was ik licht aangeschoten.

 17. Jacqueline 14 november 2019 op 8:25 pm - Beantwoord

  Behalve koffie en Game of thrones is het allemaal best leuk om een keer gedaan te hebben. 😉

 18. Nikita 14 november 2019 op 9:48 pm - Beantwoord

  De meeste dingen heb ik ook nog nooit gedaan om eerlijk te zijn. Alleen nummertje 10 wel, maar waarschijnlijk verbaast dat je niet eens. Meer nog, toen ik vroeger een goeie concentratie had slaagde ik daar soms meerdere dagen in de week in. Heerlijk vond ik dat. Maar nu lukt dat niet meer door alles wat ik heb meegemaakt en ik baal daar best wel van. Ik moet geduld hebben met mezelf en op zich heb ik dat ondertussen ook wel. Maar soms is dat echt wel lastig en ik mis dat veelvuldig lezen wel. Lezen heeft me destijds geholpen door het verdriet van oma haar sterven heen. Nu doet tekenen dat, maar ik zou heel graag terug wat meer lezen. Die boze stapel boeken in de verte vind ik maar niks. En troost je, ik ben een diehard boekenwurm en lees gemiddeld 75 boeken per jaar (al vraag ik me af of het dit jaar wel zover komt om eerlijk te zijn) en ik heb nog nooit de volledige serie van Harry Potter gelezen. Ook de films niet gezien. Dus je bent nog niet zo slecht bezig haha. En daarnaast, jij hebt andere talenten 😉

  • Romy 20 november 2019 op 11:08 pm - Beantwoord

   Wat rot dat het nu niet echt meer lukt om een boek in één dag uit te lezen. Hopelijk krijg je de concentratie en het geduld daarvoor langzaamaan terug, want ik kan me voorstellen dat dat juist nu een fijne uitlaatklep zou zijn. Toch heb je alsnog zo te horen heel wat boeken gelezen dit jaar. Gaaf hoor! Het is mooi om te merken wat lezen met je kan doen in positieve zin 🙂

 19. Marloes 14 november 2019 op 11:19 pm - Beantwoord

  Ik heb ook nog nooit auto gereden in het buitenland en nog nooit een band geplakt. Ooh, ik vind toch wel dat je iets hebt gemist als je nooit naar de sauna bent geweest. Heerlijk is dat, zeker in een drukkere periode. Mocht je het eng vinden om naakt naar de sauna te gaan: er zijn ook badkledingdagen. Misschien kun je dat eerst proberen 🙂 Kamperen heb ik lang niet meer gedaan, dat vond ik altijd leuk om te doen. Zeker een aanrader om toch eens te doen, des noods op een Glamping.

  • Romy 20 november 2019 op 11:09 pm - Beantwoord

   Zo’n badkledingdag in de sauna lijkt me inderdaad zo’n slecht idee nog niet. Ik denk dat ik me daar nog weleens aan wil wagen.
   Glamping zou me trouwens zo erg nog niet lijken. Op die manier kamperen lijkt me nog best leuk, zeker om bijvoorbeeld met mijn vriend te doen.

 20. Giovanna Jansen 15 november 2019 op 8:20 am - Beantwoord

  Nee zeker geen gemis! Hoewel koffie wel heel lekker is hoor :p.
  Ik ben ook nog nooit dronken geweest (en heb dus ook nog nooit een kater gehad, reuze fijn om dat nooit te hebben hoeven meemaken. 🙂
  Een band plakken heb ik wel eens gedaan, wat een ramp zeg! Uiteindelijk heb ik hem toch naar de fietsenmaker moeten brengen en helaas bleef mijn gemodder niet onopgemerkt, ik had de band met de bandenlichters juist nog meer lek geprikt…. Daarna nooit meer zelf gedaan!

  • Romy 20 november 2019 op 11:14 pm - Beantwoord

   Precies! Ik ben toch blij dat die kater me door het niet dronken worden ook bespaard is gebleven 😉
   Slim dat je het plakken van een band voortaan maar aan fietsenmakers overlaat. Ik kan me zo voorstellen dat dat bij mij ook niet direct vlekkeloos zou verlopen. Misschien moet ik mijn vader maar eens om wat tips daarvoor vragen 😉

 21. Anna 15 november 2019 op 10:54 am - Beantwoord

  Wat een super leuk artikel, heel origineel! Punt 7, 8 en 12 zijn heel herkenbaar. Haha! Een band plakken klinkt ook niet als iets wat ik zou kunnen :p. Koffie zou ik echt niet meer kunnen wegdenken uit mijn leven, kan daar zo van genieten! Maar tegelijkertijd kan ik me ook goed voorstellen dat je het niet lust, de smaak is heel specifiek. Vroeger vond ik het helemaal niet lekker en had ik er geen behoefte aan, ben het denk ik echt gaan drinken vanaf mijn stage, toen ik 20 was. De sauna vind ik af en toe wel lekker (en het is super gezond!), maar ik geniet stiekem het meest van een uitgebreide gezichtsbehandeling.

  • Romy 20 november 2019 op 11:20 pm - Beantwoord

   Grappig om te horen dat jij koffie bent gaan leren drinken! Dat hoor ik ook weleens bij mensen om me heen. Het schijnt wel een ideaal drankje te zijn om een beetje wakker te blijven op lange werkdagen 😉
   Een uitgebreide gezichtsbehandeling vind ik trouwens ook heel fijn. Dat heb ik deze zomer voor het eerst sinds tijden weer eens gedaan en ik merkte dat ik daar echt van genoot.

 22. Zo simpel is dan geluk 15 november 2019 op 7:45 pm - Beantwoord

  Lotr heb ik wel eens geprobeerd te kijken, maar ik kwam er niet in. Was wel dat ik nog jong was, dus misschien moet ik het nog eens proberen.

 23. Lisa 15 november 2019 op 9:27 pm - Beantwoord

  Tof zo’n lijstje. Game of thrones is ook niets voor mij. Verder heb ik nog nooit een glas bier gedronken, zal ook niet gebeuren net zoals dronken zijn. Thuisbezorgen wel, maar een boek in één dag uit ook niet.