Ik heb een waslijst met dingen die ik ooit nog eens zou willen doen. En dat is maar goed ook, want zo blijf je leuke plannen voor jezelf maken. Maar naast die lijst met plannen voor ooit, zijn er ook heel wat dingen die ik juist NOOIT zou doen. Dan heb ik het niet over dingen als ‘ik zou nooit iemand vermoorden’, want dat lijkt me vanzelfsprekend. Ik heb het juist over dingen die misschien bij menigeen hoog op hun bucketlist staan, maar die ik juist niet snel zou doen. Omdat het niet bij me past, omdat ik het niet leuk vind of omdat ik het als held op sokken gewoonweg niet durf. Wat de reden ook is, deze 12 dingen laat ik graag aan mijn neus voorbijgaan.

dingen die ik nooit zou doen
 1. Bungeejumpen en parachutespringen. Ik begin dit lijstje lekker cliché. Maar nee, ik zie mezelf niet echt uit een vliegtuig springen of me op mijn kop aan een touwtje van een brug af storten. Als held op sokken krijg ik al bijna plaatsvervangende angst als ik iemand anders dit zie doen.
 2. Honderden euro’s aan een tas uitgeven. Ik vond het al heel wat toen ik van mijn eerste salaris deze Oilily-tas kocht. Maar een écht dure tas van Louis Vuitton of Michael Kors? Nee, die zie ik mezelf nog niet zo snel aanschaffen. Misschien ook omdat ik in mijn hoofd nog steeds in studentenbudgetten denk.
 3. Een tatoeage nemen. Bij mij persoonlijk vind ik een tatoeage echt niet passen en ik zie mezelf er dan ook nooit een nemen. Dat neemt niet weg dat iedereen dit natuurlijk voor zich moet weten en dat ik het ook oprecht interessant vind om het verhaal achter de tattoo van iemand anders te horen. Maar bij mezelf? Nee, dat niet.
 4. In een drukke (!) buitenlandse stad autorijden. Ik mag dan grotendeels over mijn rijangst heen zijn, maar er zijn grenzen. In Lissabon was ik bijvoorbeeld zwaar onder de indruk van de auto’s die soms in de meest steile straatjes stonden gefileparkeerd. Hoe dan?! Of ken je de drukke rotonde rondom de Arc de Triomphe in Parijs? Mij niet gezien dat ik ooit met de auto door zo’n drukke stad rijd.
 5. In de polyp op de kermis gaan. Goh, ik doe mijn imago als held op sokken wel eer aan met dit artikel. Ook wat betreft attracties ben ik namelijk niet echt een durfal. Of nou ja, over de kop durf ik nog wel, maar bij de poliep op de kermis blijf ik toch liever met beide benen op de grond staan toekijken. 
 6. Op wereldreis gaan. Er zijn best veel plekken op de wereld die ik heel graag nog eens wil zien. Ik zie mezelf zeker nog wel de nodige stedentrips en reisjes maken. Maar een wereldreis? Nee, dat zou niets zijn voor mij. Ik denk dat ik mijn huis, mijn familie en vrienden en Nederland dan té veel zou missen.
 7. In the middle of nowhere wonen. Sommige mensen vinden het geweldig om op een afgelegen plek te wonen. Ik zie mezelf dat alleen nog niet echt doen. Zo vind ik het heerlijk om een paar dagen op Texel te zitten, maar ik zou mezelf daar absoluut niet zien wonen. Ben ik dan toch een Randstadmeisje geworden?
 8. Op busreis naar de Costa del Sol. Als ik aan lange busreizen denk, dan denk ik aan benen die vastplakken aan je stoel en aan zweetdruppels op je voorhoofd, terwijl je wanhopige pogingen doet om een oog dicht te doen en iets minder brak aan te komen. Nope, zo’n busreis zie ik echt niet zitten.
 9. Een marathon lopen. 5 kilometer hardlopen vind ik best prima en ook 10 kilometer zou ik (na veel trainen!) nog oké vinden. Maar 42 kilometer hardlopen lijkt me wel een heel ander verhaal. Diep respect voor mensen die wel zo’n afstand wel rennen, maar ik denk niet dat ik het je ooit zal nadoen.
 10. Onnodig sleutelen aan mijn lichaam. Hoewel ik me sommige cosmetische ingrepen wel kan voorstellen en ik zoiets als een ooglift nog best zou kunnen overwegen, hoef ik verder geen plastische chirurgie. Zelfs als ik een borstvergroting of een facelift gratis zou krijgen, zou ik vriendelijk bedanken voor het aanbod.
 11. Het Noorderlicht in de winter bekijken. In mij schuilt een enorme koukleum. En daarom – hoe geweldig mooi het Noorderlicht me ook lijkt – zie ik mezelf daar nog niet zo snel naartoe reizen met temperaturen ver onder het vriespunt. Ik bewonder dit mooie natuurverschijnsel dan toch liever op foto’s.
 12. Een bouwval opknappen. Misschien ben ik te veel beïnvloed door programma’s als Bouwval gezocht, maar ik zie mezelf ook niet een bouwval kopen en die helemaal opknappen tot een droompaleis. Met mijn nul verstand van techniek en neiging tot twee linkerhanden denk ik niet dat dat een succes wordt.

Maar hé, je weet maar nooit hoe het leven loopt. Wie weet zit ik over vijf jaar wel in een opgeknapte bouwval in een afgelegen dorpje met 10 inwoners bij te komen van een uitgelopen marathon met als beloning een Louis Vuitton-tas om mijn arm. Zeg nooit nooit.

Wat is iets wat jij echt NOOIT zou doen?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 12 oktober 2017 op 6:29 am - Beantwoord

  Leuk artikel! Ik zou ook nooit een tattoe nemen. Past totaal niet bij mij. En ook ik ben geen durfal met attracties 🙂

 2. Marije 12 oktober 2017 op 6:30 am - Beantwoord

  Toen ik je lijstje las, dacht ik meteen zeg nooit nooit. Staan best wel wat dingen op waar je je mening over kan veranderen ?

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:11 am - Beantwoord

   Haha, klopt! Bij sommige punten (bijvoorbeeld de tatoeage) denk ik niet dat mijn mening ooit verandert, maar met een paar andere dingen verander ik misschien ooit nog eens van gedachten 😉

 3. Donna 12 oktober 2017 op 7:23 am - Beantwoord

  Oh, zo’n busreis! Ik snap niet dat mensen vrijwillig 12 tot 20 uur in een bus gaan zitten terwijl je voor een paar tientjes meer in een paar uur naar je bestemming gevlogen bent!

 4. Danielle 12 oktober 2017 op 7:25 am - Beantwoord

  Super leuk om te lezen dit, er zitten toch wel een aantal dingen tussen die ik wel heel graag nog zou willen doen 🙂 Maar ook ben ik het met een heleboel dingen eens zoals bungeejumpen!

 5. Iris 12 oktober 2017 op 7:53 am - Beantwoord

  Haha wat grappig! Ik herken mezelf heel erg in dit lijstje. Hoewel ik een wereldreis maken wel heel tof zou vinden.

 6. Veronique 12 oktober 2017 op 8:00 am - Beantwoord

  Paragliden etc. Alles met hoogtes brrr…. Ik moet er niet aan denken. En op wandelvakantie gaan. Ik vind wandelen wel eens leuk.. Maar om nou de helr vakantie te wandelen.. Nee. Brr.

 7. Susan 12 oktober 2017 op 8:03 am - Beantwoord

  Haha ja zo’n busreis naar een warm land zou ik ook nooit doen. Bah. Hier doe ik het wel, maar dan zweet je tenminste niet zoveel haha!

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:12 am - Beantwoord

   Haha, precies dat vraag ik me dus ook weleens af. Dan kies ik toch liever voor een relaxte vliegreis 🙂

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:12 am - Beantwoord

   Haha, die wandelvakantie zie ik mezelf ook niet echt maken. Eén dag wandelen op vakantie lijkt me best prima, maar ook ik zie mezelf niet een hele vakantie wandelend doorbrengen.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:13 am - Beantwoord

   Haha, een busreis in Zweden of Noorwegen is inderdaad iets minder warm en plakkerig 😉 Hopelijk heb je een geweldige reis gehad!

 8. Shirley 12 oktober 2017 op 8:19 am - Beantwoord

  Hehe, veel dingen zijn herkenbaar. Ik heb zelf wel een wat duurdere tas (250 euro ofzo). Een echte designtas zou ik niet willen. Straks herkenmen mensen de tas en zien ze me als ideaal zakkenroldoelwit. In een dure tas zitten vast dute spullen.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:13 am - Beantwoord

   Daar had ik nog niet eens zo bij stilgestaan, maar je hebt helemaal gelijk inderdaad. Een hele dure tas trekt toch meer de aandacht van zakkenrollers dan een simpele handtas.

 9. Edith-Sofia 12 oktober 2017 op 8:25 am - Beantwoord

  Haha wat grappig. In sommige dingen herken ik mezelf wel. Bungeejumpen zou ik noooooooit doen, auto rijden in een drukke stad daarentegen. Afgelopen zomer was ik in Amerika en heb ik door Las Vegas & over de strip gereden. Super druk maar ook super gaaf! In een grote Amerikaanse auto, love it!

 10. Josephine 12 oktober 2017 op 8:46 am - Beantwoord

  Haha, in bijna dit hele lijstje kan ik me vinden! Ik ben namelijk ook een held op sokken en een notoire koukleum! De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat ik op 16-jarige leeftijd met de bus naar de Costa Blanca ben geweest, maar dat zou ik nu niet meer doen.

  Het enige van jouw lijstje dat ik juist heel graag zou doen, is het Noorderlicht gaan zien. Ik heb gehoord, dat ze skipakken met verwarming hebben…. 😉

  Goh, je lijstje is zo compleet, dat ik even niks kan bedenken wat ik nog meer nooit zou doen!

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:26 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je je in bijna het hele lijstje wel kunt vinden! Ik vind het maar dapper, hoor, zo’n reis naar Costa Blanca! Ook op die leeftijd deed ik het je niet snel na 😉 Zo’n skipak met verwarming klinkt nog wel heel aanlokkelijk trouwens. Hmm, misschien is het Noorderlicht dan toch nog een overweging waard ooit 😉

 11. Madelon 12 oktober 2017 op 9:00 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! Ik zou eerlijk gezegd ook nooit iets van parachutespringen. Daarvoor heb ik teveel hoogtevrees en ben ik een te grote controle-freak. Een wereldreis lijkt me ook niet veel. Er zijn veel plekken die ik graag wil zien, maar ook genoeg plekken waar ik zelf niet zo nodig heen hoef.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:14 am - Beantwoord

   Wauw, ik doe het je echt niet na! Maar ik kan me voorstellen dat het wel een onwijs gave belevenis was om door zo’n mooie en grote stad te rijden in een typisch Amerikaanse auto 🙂

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:27 am - Beantwoord

   Haha, die controlfreakneigingen heb ik inderdaad ook. Alleen al daarom is parachutespringen vast neits voor mij. En ik herken me wel in wat je zegt over een wereldreis. Er zijn ook landen die mij totaal niet trekken.

 12. Kim 12 oktober 2017 op 9:13 am - Beantwoord

  Bungeejumpen en ‘aan mezelf laten sleutelen’ zou ik echt niet doen maar verder ben ik niet zo heel erg bang.

 13. Maaike 12 oktober 2017 op 9:33 am - Beantwoord

  Een tattoo is ook niet mijn ding, al vind ik het bij sommige mensen wel echt heel mooi. En zo’n busreis? Geen haar op mijn hoofd die dat zou overwegen. Hierboven wordt al gezegd, zeg nooit nooit! Maar, ik heb er even over nagedacht, dat maakt dit lijstje eigenlijk ook leuk. Zo’n lijstje geeft stiekem ook aan dat mensen kunnen veranderen want we weten niks zeker in het leven. Diep hè? 🙂 Erg leuke insteek voor een artikel!

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:28 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke compliment! En inderdaad, het is juist leuk om zo’n lijstje op te stellen, zodat je ooit eens kunt kijken of je je er echt aan hebt gehouden. Die tattoo zie ik mezelf écht nooit nemen, maar wie weet reis ik toch nog ooit eens af naar het Noorderlicht 😉 Ik zal over vijf jaar eens een terugblikartikel schrijven 🙂

 14. Liset - Beautydagboek 12 oktober 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Haha, wat een leuk artikel! Ik herken zeker wat puntjes, maar het Noorderlicht zou ik zeker eens willen bekijken. En ik ben ook niet zo’n kermisganger hoor, veel te hard die atrracties, ik word er misselijk van! En een tattoeage zou ik ook nooit nemen. Past ook niet bij mij :).

 15. Marloes 12 oktober 2017 op 11:45 am - Beantwoord

  Toen ik de titel zag, dacht ik gelijk zeg nooit nooit! Maar een busreis naar Spanje oid zou ik inderdaad ook nooit doen! Vreselijk haha, ga toch lekker vliegen. Verder kan ik vrij weinig dingen bedenken die ik nooit zou doen. Ik doe nu namelijk ook dingen waarvan ik een paar jaar geleden dacht nooit te gaan doen. 1, 2, 3 (maar dan nooit een tattoo op mijn nek of zo, dat dan weer niet) 4, 6 en 11 zou ik juist wel graag willen doen. Zelfs 7 en 11 sluit ik niet uit, haha. Je weet maar nooit… :p
  Ohja. Wat ik nou echt nooit, nooit, nooit zou doen is op een olifant rijden of met zo’n versufte tijger of leeuw op de foto gaan. Of andere van die dingen waar dieren voor worden mishandeld.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:31 am - Beantwoord

   Wat leuk om te lezen welke dingen uit mijn lijstje je herkent en welke juist totaal niet. Ik vind het maar knap dat je sommige van deze dingen juist wel graag zou willen of zelfs echt nog eens ziet doen 🙂
   Dierenmishandeling zou ik ook nooit aan willen bijdragen. Zo’n olifantreis laat ik dan ook graag aan mijn neus voorbij gaan.

 16. Manon 12 oktober 2017 op 11:49 am - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen, ik heb al tattoo’s en een wereldreis zie ik ergens wel zitten maar ben ook te veel een huismus. Aan mezelf laten sleutelen en bungeejumpen zou ik ook nooit doen, net zoals duiken (ik raak al in paniek als er zeewier aan mijn teen blijft hangen)

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:31 am - Beantwoord

   Duiken lijkt mij inderdaad ook echt doodeng. Ik denk dat ik dat ook nooit zou doen. Snorkelen lijkt me nog wel wat, maar dan zou ik eerst mijn lichte fobie voor vissen moeten overwinnen, haha.

 17. Lesley 12 oktober 2017 op 11:52 am - Beantwoord

  Haha sommige dingen zijn heel herkenbaar. Ik schreef ooit een artikel over de dingen die ik nooit zou doen maar toch gedaan heb. Daar staat dus onder andere die designertas in haha.

 18. Annika 12 oktober 2017 op 11:12 am - Beantwoord

  Ik ben ooit op wintersport geweest met de bus, ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik dat echt nooit meer ga doen. Als je achterin de bus zit, achter de wielen, dan hang je dus mooi boven de afgrond in al die haarspeldbochten. Je kunt je bijna niet bewegen, slapen is een ramp, er komt een punt dat het een beetje muf wordt. Ow, en skiën vind ik ook niks, gewoon niet mijn ding.

  Ik wil ooit nog wel een tatoeage, op mijn pols of enkel of zo, maar ik ga dus ook nooit vrijwillig parachutespringen of bungeejumpen. Waarom doen mensen dat? Ik krijg ook wel een kick van een achtbaan, en dat is een stuk veiliger.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:29 am - Beantwoord

   Haha, jouw ervaringen met een busreis naar een bestemming klinkt inderdaad niet erg aantrekkelijk. Ook zo’n rit per bus door de bergen lijkt me niet alleen geen pretje, maar ook nog eens doodeng. En een achtbaan zou ook mijn voorkeur hebben boven een wel hele spannende parachutesprong 😉

 19. Lies 12 oktober 2017 op 2:19 pm - Beantwoord

  Ik heb ooit ook eens zo’n lijstje gemaakt op mijn blog (wel iets luchtiger opgevat: https://levelieze.com/2016/12/08/3-dingen-die-ik-zeker-nooit-zal-doen/).
  Het Noorderlicht zien lijkt me wel machtig om te doen, maar uit een vliegtuig springen zou ik ook niet doen.
  En een bouwval opknappen ook niet, maar ik heb wel plannen om nieuw te bouwen en dat is al net even spannend.

 20. Charel 12 oktober 2017 op 3:51 pm - Beantwoord

  Dit is echt een super leuke blog! Zo’n busreis lijkt me ook vreselijk hoor, daar moet wel een hele mooie bestemming op me wachten dan haha!

 21. Lianne 12 oktober 2017 op 5:30 pm - Beantwoord

  Het bungeejump-skydive-gedeelte is inderdaad ook niks voor mij. Op zich herken ik veel uit het lijstje, alleen heb ik wel een tas van Michael Kors, haha. Maar die had ik niet gekocht voor de naam, maar omdat ik op slag verliefd werd op de kleur en omdat ik weet dat zo’n tas lang meegaat. Wat ik trouwens ook NOOIT zou doen, is ook maar een vorm van drugs gebruiken. Dat is gewoon niks voor mij en niet iets waar ik de behoefte aan heb om uit te proberen!

 22. Irene 12 oktober 2017 op 6:45 pm - Beantwoord

  Haha de meeste dingen zie ik mezelf ook niet doen. Skydiven of bungeejumpen? No thanks. Marathon lopen? No thanks! Een bouwval opknappen? No thanks. Veel te veel stress! Op wereldreis gaan hoeft ook niet. En kermisattracties zijn sowieso al niets voor mij. Autorijden in de drukte ook niet. Een chirurgische ingreep wel nog, als ik me echt ergens super slecht over zou gaan voelen. En ik zou denk ik wel ergens in the middle of nowhere willen wonen. Met een bos en een meer in de buurt. En het noorderlicht wil ik wel graag zien, ook al is het er stervenskoud (ben ook een koukleum hoor, maar dat lijkt me echt zo geweldig! en erna warme choco drinken 😉 ).
  Ik zou verder NOOIT een tepelpiercing nemen (brr) en drugs gebruiken. Ook een grote dikke no go! Leuk idee wel voor een artikel!

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:32 am - Beantwoord

   Wat een leuk idee, zo’n terugblikartikel! Ik ben ook van plan om dat over een paar jaar nog eens te doen. Ik ben benieuwd of ik dan misschien toch iets van dit lijstje heb gedaan 🙂

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:33 am - Beantwoord

   Wat leuk dat je hier ook een lijstje van hebt gemaakt! Ik ga het snel even lezen 🙂
   En een nieuwbouwproject lijkt me inderdaad ook al onwijs spannend. Wat stoer dat je dat gaat doen 🙂

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:34 am - Beantwoord

   Ik kan me jouw Michael Kors-aankoop goed voorstellen, want het is ook wel écht een mooie tas in de perfecte kleur 🙂 Drugs gebruiken zou ik trouwens ook echt nooit doen. Dat is niets voor mij en ik zou daar ook echt niet mee willen experimenteren.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:35 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen welke dingen je wel of juist niet in herkent! Met een kop warme chocolademelk achteraf wordt zo’n tocht naar het Noorderlicht inderdaad misschien al iets minder erg als je een koukleum bent 😉
   Een tepelpiercing plaatsen of drugs gebruiken, zou ik trouwens ook nooit doen. Dat lijkt me ook allebei helemaal niets! 😉

 23. Wendy (B) 12 oktober 2017 op 8:00 pm - Beantwoord

  Nooit zal ik roken of iets van drugs nemen.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:35 am - Beantwoord

   Goed punt! Die twee dingen zou ik inderdaad ook nooit willen doen.

 24. Sam - singlereadytomingleblog 12 oktober 2017 op 8:06 pm - Beantwoord

  Haha, ik wil dolgraag op wereldreis en dan liefst nog op één van die coole bestemmingen skydiven 😉 Lekker cliché hehe. Zo’n busreis is ook wel echt niks voor mij haha!

 25. Evelyne 12 oktober 2017 op 8:18 pm - Beantwoord

  Evelyne in een drukke stad laten rondrijden is NOOIT een goed idee! Ik heb totaal geen oriëntatie en met mij zou je dus in Afrika kunnen uitkomen wanneer je naar Amsterdam wil, haha.

 26. Nikita 12 oktober 2017 op 9:09 pm - Beantwoord

  Als held op sokken leven is niet verkeerd toch? Je bent gewoon voorzichtiger 🙂 Zolang je maar voorzichtig je grenzen verlegt dan komt het helemaal goed! Heb ik ook gedaan

  Iets wat ik nooit zou doen is iemands facebook hacken. En dat zou ik vooraf ook niet doen, maar na vandaag zeker niet. Het is mij namelijk zelf overkomen. Ik was nietsvermoedend aan het eten vanmiddag en ik wou mijn sociale media controleren en ik raakte er niet op. Heb toen mama gebeld en hij is effectief gehackt. Mijn klasgenoot heeft er alles aan gedaan om het terug te hacken, maar de hacker wist goed met wat hij bezig was. Profiel weg. Dus ik heb in de avond een nieuw aangemaakt en kan dus weer van nul beginnen… Maar ik ben er eigenlijk al een hele dag mee aan het lachen eigenlijk, ik kan het positief of negatief bekijken. Dan kies ik wel voor dat eerste 😉 Zo’n frisse start heeft ook wel iets haha

 27. Jenn 12 oktober 2017 op 9:13 pm - Beantwoord

  Haha, 2, 8 en 10 zou ik ook nooit doen. 7 ligt er echt aan hoe lang. Een paar weken op een afgelegen plek lijkt me zelfs wel wat, maar dan is het ook wel weer mooi geweest.

 28. Neverdullmoments 12 oktober 2017 op 9:26 pm - Beantwoord

  Hahaha die poliep, zo herkenbaar. Nog een held op sokken hier! En die tas? No way. Leuk lijstje!

 29. Simone 12 oktober 2017 op 9:30 pm - Beantwoord

  Ik kan me bijna helemaal aansluiten bij je lijstje. Alleen ik heb wel een tattoage, dus ja dat kan ik niet zeggen. Wat ik wel kan zeggen: nooit meer een erbij! 😛

 30. Demi 12 oktober 2017 op 9:45 pm - Beantwoord

  Hahaha ik ging stuk bij dat stukje over fileparkeren in Lissabon. Toen ik daar was met mijn zusje verbaasde ik mezelf namelijk precies over hetzelfde fenomeen. Ik heb de chauffeur van onze tuktuk zelfs het woord ‘hellingproef’ geleerd zodat hij bij de volgende Nederlanders een grapje kon maken als hij weer eens op de rem moest op een steile helling.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:36 am - Beantwoord

   Haha, ik vind het maar dapper dat je durft! Zo’n skydive lijkt me echt dood- en doodeng 😉

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:36 am - Beantwoord

   Haha, dat gebrek aan een goed navigatievermogen herken ik helaas ook maar al te goed 😉 Alleen al daarom kun je mij inderdaad beter niet in een drukke stad laten rijden die ik niet ken.

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:38 am - Beantwoord

   Precies! Eigenlijk ben ik gewoon een beetje voorzichtig en dat is zo erg nog niet 🙂 Alhoewel ik sommige grenzen (een tattoo nemen of parachutespringen bijvoorbeeld) nooit zal verleggen, haha.
   Jeetje, wat onwijs vervelend dat je Facebookaccount gisteren is gehackt. Gelukkig kon je er toch nog een beetje om lachen en het als een frisse start zien. Zo heeft het toch nog een klein beetje een positieve kant 😉

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:39 am - Beantwoord

   Haha, wat leuk dat jullie tuktukchauffeur nu het woord ‘hellingproef’ kent. Die chauffeurs in Lissabon kunnen wel echt parkeren als de beste en ik was ook wel een beetje jaloers op de hellingproefskills van onze tuktukchauffeur naar Sintra 😉

 31. Nesrin 12 oktober 2017 op 9:49 pm - Beantwoord

  Zeg nooit nooit 😉
  Een tatoeage nemen zou ik ook niet snel doen maar honderden euro’s aan een designertas wel. Ik twijfel over bungeejumpen, het lijkt me ontzettend kicken maar ook te eng om te doen.

 32. Lieke 12 oktober 2017 op 10:39 pm - Beantwoord

  Haha, het had mijn lijstje wel kunnen zijn ?

 33. Puck 13 oktober 2017 op 12:28 am - Beantwoord

  Leuk lijstje! In dingen als bungeejumpen en parachutespringen herken ik me wel. Lijkt me ook helemaal niks! Vind achtbanen en kermisattracties al verschrikkelijk haha! Het Noorderlicht zien lijkt me wel heel vet. Oh, en ik heb al een aantal tattoos haha!

  • Romy 13 oktober 2017 op 7:40 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen waar je je wel of juist niet in herkent 🙂 Ik vind achtbanen ook altijd al eng zat en zie mezelf echt niet aan een parachute hangen 😉

 34. Dinja 14 oktober 2017 op 12:04 am - Beantwoord

  Leuk dat je een wishlist deelt met dingen die je niet zou willen doen!
  Ik zou o