Heb je zin om weer eens het nieuwsgierige aagje uit te hangen? Dat komt goed uit, want in dit artikel deel ik maar weer eens de nodige feitjes over mezelf. Het zijn weer 15 dingen die je misschien nog niet over mij wist. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat de enige film is waarbij ik ooit heb gehuild? Of wil je weten welke groenten ik echt niet lust? En of ik een fervent dekbed-instopper of juist niet ben? Dan vind je in dit artikel het antwoord op al die vragen.

willekeurige feitjes over mij
 1. Ik huil bijna nooit om films. En dat terwijl ik normaal best wel snel geraakt word door dingen. Ik heb welgeteld bij één film moeten huilen: My Sister’s Keeper. Die film keek ik – heel handig! – precies tijdens een vliegreis naar New York, waardoor ik vervolgens de tranen over mijn wangen had lopen toen de stewardess vroeg of ik wat drinken wilde bestellen. Tja, dat is ook een emotionele vraag natuurlijk!
 2. Als ik online wil shoppen, bestel ik vaak uiteindelijk niets. Ik vind het alleen al een ontspannende bezigheid om mijn virtuele mandje vol te laden. Vaak bedenk ik me dan uiteindelijk, bij het afrekenen, dat ik eigenlijk geen van al die spullen écht nodig heb. Wel een goedkope hobby zo!
 3. Ik heb examen gedaan in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Latijn. Op de middelbare school deed ik Economie & Maatschappij inclusief alle talen. Mijn Engels is sinds mijn examen zeker wel verder vooruitgegaan dankzij alle Engelse colleges en teksten op de universiteit. Hoe het zit met mijn Duits en Frans? Eh, laten we het erop houden dat ik wel een opfriscursus kan gebruiken.
 4. Ik ga ’s avonds altijd laat naar bed. Het komt bijna nooit voor dat ik eerder dan 12 uur naar bed ga, soms zelfs pas om half 1. Ik ben nogal een avondmens of nachtbraker of hoe je dat ook noemt. En daar heb ik in de ochtend nog wel eens spijt van als de wekker al vroeg gaat.
 5. Ik stop altijd mijn dekbed in. Het schijnt dat mensen óf altijd met hun dekbed ingestopt óf altijd met hun dekbed los willen slapen. Ik behoor tot die eerste groep. Ik ga er zelfs midden in de nacht mijn bed voor uit als blijkt dat mijn dekbed niet meer goed onder mijn matras gepropt zit.
 6. Ik heb nog nooit Goede Tijden Slechte Tijden gekeken. De grootste soapserie van Nederland is ouder dan dat ik ben. Toch heb ik nog nooit een hele aflevering van GTST gekeken. Het interesseert me niet echt. Ook ben ik iemand die snel op series uitgekeken is. Jarenlang dagelijks dezelfde serie kijken zou ik niet volhouden.
 7. Ik heb nog nooit mijn haren geverfd. Sterker nog, ik heb ook nog nooit highlights aangebracht. Ik ben tevreden over mijn eigen haarkleur en heb nooit de behoefte gehad om een kleurtje in mijn haar te doen.
 8. Ik word zenuwachtig van een bijna-lege batterij. Zodra mijn batterij in de buurt van 20% komt, weet ik niet hoe snel ik hem moet opladen, zeker als ik van huis ben. Hetzelfde heb ik overigens met mijn benzinetank. Ik krijg al de neiging om opnieuw te tanken als mijn metertje nog ‘halfvol’ aangeeft.
 9. De helft van mijn familie woont in de kop van Noord-Holland. Het grappige is dat ik het als kind altijd ENORM ver rijden vond naar mijn opa en oma. Dat uur rijden voelde voor mij als een wereldreis. Sinds ik zelf autorijd, vind ik die autorit eigenlijk zo ver nog niet.
 10. Ik lust bijna alle groenten en peulvruchten. Zelfs met spruitjes doe je mij een plezier. De enige groenten die je mij absoluut niet moet voorschotelen, zijn zuurkool en rode kool. En van stamppot ben ik ook niet echt fan.
 11. Ik gebruik geen wenkbrauwproducten. Oké, op een pincet na! Ben ik de enige die geen wenkbrauwpotlood, -poeder of wat dan ook gebruikt? Ik heb een lichte huid en lichte wenkbrauwen en heb het idee dat het er al snel clownesk uitziet als ik iets met mijn wenkbrauwen doe. Daar komt nog bij dat ik er niet het geduld voor heb om dagelijks tien minuten bezig te zijn voor “wenkies on fleek”. Epileren doe ik dan weer wel braaf.
 12. Ik drink geen koffie. Nooit gedaan ook! Hoewel ik koffie best lekker vind ruiken, spreekt het me niet zo aan. Doe mij maar een kop thee. Hoe groter, hoe beter!
 13. Ik heb altijd Smint bij me. Als er iets is wat ik niet kan missen onderweg, dan is het wel mijn doosje met Smint-pepermuntjes. Ik kan prima zonder een hele lading make-upspullen op stap gaan, maar mijn geliefde pepermuntjes voor een frisse adem laat ik liever niet thuis.
 14. Ik kan niet mijn lachen inhouden. Als ik zelf over iets grappigs vertel, begin ik vaak al te lachen voordat ik mijn verhaal heb afgemaakt. Gevolg is wel dat de verhalen die in mijn hoofd onwijs grappig zijn, niet altijd even samenhangend zijn.
 15. Ik drink het liefst groene thee met een smaakje. Groene thee met kokos en groene thee met citroen zijn mijn favoriete smaken. Gewone groene thee zonder smaakje vind ik gek genoeg niet heel lekker. Verder drink ik weleens sterrenmuntthee en op een terrasje bestel ik standaard verse muntthee. Dat vind ik echt een traktatie.

Ik ben ook benieuwd naar jou! Wat is een leuk feitje over jou?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 29 november 2018 op 6:28 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Grappig van de groene thee; ik heb het net andersom 🙂 Een feitje over mij is dat alles echt opgeruimd moet zijn omdat ik anders alles kwijt ben. En rommel maakt me onrustig.

  • Romy 29 november 2018 op 12:51 pm - Beantwoord

   Leuk om dat over jou te weten te komen! En eigenlijk wel een heel goede eigenschap dat je zo opgeruimd bent. Het is nooit verkeerd, ook niet voor de mensen om je heen, om in een opgeruimd huis te komen 🙂

 2. chucky1012 29 november 2018 op 6:29 am - Beantwoord

  Hihihi zo leuk.
  Vooral dat jij uit je bed komt wanneer je merkt dat midden in de nacht je dekbed niet onder je matras ingestopt is bij het voeteneinde…..

  Een fijne dag ?

 3. Veronique 29 november 2018 op 6:57 am - Beantwoord

  Leuk! Ik gebruik geen make-up. Heb het me nooit aangeleerd en voel de noodzaak niet ?

  • Romy 29 november 2018 op 12:51 pm - Beantwoord

   Leuk om dat feitje over jou te weten te komen! En eigenlijk wel heel mooi dat je het liefst puur natuur bent zonder make-up 🙂

 4. Marije 29 november 2018 op 6:58 am - Beantwoord

  Batterij en tank half vol heb ik ook.. voelt als een geruststelling als alles gewoon 100% vol is.
  Koffie dronk ik ook nooit, nu alleen soms een Starbucks maar dat voelt meer als een dessert.

 5. Josephine 29 november 2018 op 7:40 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Ik dacht dat ik de enige in Nederland was die nog nooit haar haren had geverfd. 😛 Verder gebruik ik ook geen wenkbrauwproducten en had ik dezelfde talen op school. Later heb ik Spaans nog ingehaald, want die miste ik in het rijtje. Hoezo, streber?

  Weetje over mij: Ik ben zo niet bezig met mijn telefoon dat ik niet eens weet of de Wifi aan staat. Je kunt bij mij gerust een paar dagen wachten op een appje. (Lekker rustig…). Maar ik heb nog wel een vaste telefoonlijn in huis!

  • Romy 29 november 2018 op 12:52 pm - Beantwoord

   Precies! Het liefst heb ik dat zowel mijn tank als de batterij van mijn telefoon altijd toch wel minstens 80% is 😉 Voelt gewoon wel zo veilig!

  • Romy 29 november 2018 op 12:54 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik dan blijkbaar ook niet de enige Nederlander die nog nooit haar haren heeft geverfd én geen wenkbrauwproducten gebruikt 😉
   Wat leuk dat je ook nog Spaans hebt geleerd! Ik heb het altijd jammer gevonden dat ik het vak Spaans niet kon volgen op de middelbare school. Dat was voor de roosteraar niet meer mogelijk, omdat ik al het maximale aantal vakken had 😛
   Leuk om dat telefoonfeitje over jou te weten te komen! Eigenlijk wel heel waardevol, juist in het digitale tijdperk nu, dat jij de telefoon gerust de hele dag links kunt laten liggen. Overigens hebben we bij mijn ouders thuis ook nog een vaste telefoonlijn. Maar zodra ik op mezelf woon, zou ik het toch wel bij alleen een mobiele telefoon houden 😉

 6. Laurine 29 november 2018 op 8:01 am - Beantwoord

  Haha heel herkenbaar van die batterij! Ik heb dit ook met mijn elektrische fiets. Zodra er 2 balkjes van de 5 weg zijn, wil ik hem het liefst meteen opladen. Slaa’t nergens op natuurlijk, de batterij is nog niet eens voor de helft leeg, haha.

  • Romy 29 november 2018 op 12:55 pm - Beantwoord

   Haha, ik begrijp je wel, hoor! Het is toch een fijn gevoel als zo’n batterij (bijna) helemaal vol is!

 7. Simone 29 november 2018 op 9:19 am - Beantwoord

  Haha, wat een leuke feitjes! Vind het grappig hoe we in sommige dingen heel erg verschillen en in sommige dingen juist overeenkomen! Zo word ik ook zenuwachtig van een bijna lege batterij en ik kan mijn lachen ook niet inhouden (tot ongenoegen van mijn collega’s soms haha, oeps!).

  • Romy 29 november 2018 op 7:28 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je sommige feitjes niet en sommige juist wel herkent! Nu ben ik stiekem ook wel benieuwd naar wat feitjes over jou 🙂
   Gelukkig ben ik niet de enige die soms hardop lacht, haha. Ik had het gisteren nog op mijn werk toen het net helemaal stil was. Oeps! 😛

 8. Meaghan 29 november 2018 op 9:46 am - Beantwoord

  Leuke feitjes, zo leer ik je weer wat beter kennen! Groene thee, sterrenmunt thee en verse muntthee zijn ook echt mijn favorieten! Ik drink zelf ook geen koffie, hoewel ik chocolade met koffiesmaak dan weer wel lekker vind.
  Dat van die bijna lege batterij en benzinetank herken ik ook! Ik kan daar ook niet zo goed tegen en maak mij dan snel zorgen of ik het wel red. Zelf heb ik echt jarenlang GTST gekeken, haha, tot ik een relatie kreeg met mijn vriend vier jaar geleden. Hij vond het niets en wilde nooit meekijken en ging de serie afkraken, waardoor ikzelf begon in te zien dat het eigenlijk helemaal geen goede serie is en ik meer uit gewoonte keek dan uit plezier haha. Dus daar stopte ik toen mee na een tijdje. Ooh en mijn wenkbrauwen moet ik wel echt doen, anders heb ik gewoon geen duidelijke wenkbrauwen haha!

  • Romy 29 november 2018 op 7:29 pm - Beantwoord

   Ha, wat leuk! Ik ben nu al heel benieuwd naar jouw lijstje met feitjes. Dat soort artikelen vind ik stiekem ook altijd heel leuk om bij anderen te lezen 🙂

  • Romy 29 november 2018 op 7:31 pm - Beantwoord

   Eten met koffiesmaak is inderdaad vaak nog best lekker. Ik vraag me bij dat soort producten weleens af of ze echt naar koffie zullen smaken 😛
   Haha, jouw verhaal over het kijken van GTST is wel echt hilarisch. Ik kan me voorstellen dat je wel heel anders naar een serie gaat kijken als je steeds naast iemand zit die de serie afkraakt 😛
   Leuk om jou zo ook wat beter te leren kennen!

 9. Anja - Minimalist Dutchie 29 november 2018 op 10:47 am - Beantwoord

  Haha, binnenkort schrijf ik mijn 200e blogbericht en op verzoek van lezers maak ik er ook een Random Facts about Me post van. Leuk om die van jou te lezen! Dat van de batterij herken ik. Word ik onrustig van!

 10. Lianne 29 november 2018 op 12:00 pm - Beantwoord

  Wat een leuke feitjes over jou! Sommige dingen wist ik nog niet 🙂 Dat van die films is heel herkenbaar! Volgens mij is Titanic de enige film waarbij ik ooit heb gehuild. Ook met boeken heb ik dat niet. Als mensen zeggen van ‘Oh die film/dat boek is zo mooi, houd de zakdoeken maar vast paraat!’ dan weet ik van tevoren al dat die zakdoeken gewoon onaangeroerd blijven. Ik weet niet wat het is, ik ben gewoon niet zo’n jankerd als het om films of boeken gaat. Blij dat ik dus tenminste niet de enige ben die dat heeft. Ik heb ook examen gedaan in Nederlands, Engels, Duits en Frans, maar die laatste twee mag ik nog best een keer bij gaan scholen! Dat van GTST is zo herkenbaar! Iedereen keek het al van jongs af aan, maar omdat mijn ouders om die tijd altijd het journaal keken, heb ik het als kind zijnde nooit kunnen kijken. Wel eens een losse aflevering als ik bij iemand anders was, dus ik ken de personages op zich wel, maar ik ben het nooit uit mezelf gaan kijken. Toen vond ik het wel jammer, want bij mij keken veel mensen uit mijn klas naar GTST en toen kon ik er nooit over meepraten, maar nu interesseert het me niet meer zo erg. Mede dankzij de journaalverslaving van mijn ouders ben ik nooit soapverslaafd geraakt, haha! En gek hè, ik lust ook een koffie, maar vind het wel lekker ruiken. Hetzelfde heb ik bij sommige boterhammenvlees. Ik vind het wel lekker ruiken maar toch lust ik het niet. Heel raar is dat! Ach, als het maar bij ruiken blijft vind ik het prima 🙂

  • Lianne 29 november 2018 op 12:03 pm - Beantwoord

   Sorry, foutje! *Een koffie = geen koffie!

  • Romy 29 november 2018 op 7:42 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen welke feitjes jij herkent uit mijn lijstje 🙂
   Ik ben andersom ook opgelucht dat ik niet de enige ben die haast nooit zakdoekjes nodig heeft bij films. Het gekke is dat ik om documentaires dan weer wel regelmatig moet halen. Misschien heeft dat ermee te maken dat documentaires waargebeurd zijn en me daardoor meer raken. Geen idee! 😉 Maar bij films heb ik in ieder geval, net als jij, nooit een tissuebox naast me staan.
   Volgens mij was GTST inderdaad enorm populair toen wij jong waren. Tegenwoordig hoor ik bijna niemand meer die het kijkt en spreekt het me ook niet echt aan. Maar als kind voelde ik me weleens een vreemde eend in de bijt dat ik die soapserie nooit keek.
   Grappig dat jij hetzelfde met koffie hebt als ik! Ik herken wel wat je zegt. Ik vind bijvoorbeeld bananengeur ook heerlijk (ik heb zelfs een tijdje bananenshampoo gehad en vind body butter met banaan ook heerlijk), terwijl ik helemaal niet zo van echte bananen houd. Beetje gek wel 😉

 11. Jessica J. 29 november 2018 op 12:36 pm - Beantwoord

  Mijn dekbed móét ook ingestopt zijn. Mijn vriend boeit het niet zo, met als gevolg dat soms mijn kant ingestopt is en de zijne niet, haha.

  • Romy 29 november 2018 op 7:42 pm - Beantwoord

   Haha, ik begrijp je helemaal! Voor mijn gevoel zou ik niet eens in slaap kunnen vallen als mijn dekbed niet ingestopt is 😉

 12. Simone 29 november 2018 op 4:12 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen! En ik gebruik ook maar heel erg zelden een wenkbrauwpotloot. Het is me vaak teveel gedoe. Zeker nu het nog zo donker is in de ochtend zie ik het niet goed. Dan sla ik het liever over i.p.v. er bij te lopen als clown 😉

  • Romy 29 november 2018 op 7:46 pm - Beantwoord

   Haha, gelijk heb je! Met wenkbrauwen bijtekenen steekt het nogal nauw. Je hoeft maar een beetje uit te schieten of het ziet er al heel – ehm – bijzonder uit 😉

 13. Evelyne 29 november 2018 op 4:20 pm - Beantwoord

  Zenuwachtig worden als je batterij van je gsm op 20% staat, zo herkenbaar. En wanneer je benzinetank ‘bijna’ leeg blijkt te zijn. Met mijn vorige auto kon ik het moeilijk checken en gaf die blokjes weer hoever mijn tank nog gevuld was. Bij het voorlaatste blokje begon ik te panikeren en wou ik gaan tanken. Mijn ouders lachten mij dikwijls uit daarmee. Nu met mijn nieuwe auto heb ik een knop (wellicht heeft iedereen dit tegenwoordig denk ik) waar ik kan zien hoeveel km’s ik nog kan rijden met die tank. Ik ben nu veel geruster, hoe vreemd dit nu klinkt 🙂

 14. Ilona Wielinga 29 november 2018 op 4:37 pm - Beantwoord

  Erg leuk om te lezen! En je bent niet de enige die bijna nooit huilt om films ? ik slaap echter wel met mn dekbed los. S ochtends stop ik m in zodat het er netjes uitziet, maar als ik s avonds in bed stap is het eerste was ik doe mijn dekbed lostrekken, haha.
  En mijn haren heb ik al een paar keer geverfd, lichtblond, rosegold en roze. Highlights heb ik echter nooit hoeven te zetten, want dat doet de zon al voor me 🙂

  • Romy 29 november 2018 op 7:47 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat het wel fijn is om zo’n knop te hebben met het exacte aantal kilometers dat je nog kunt rijden. Ik heb die zelf niet, maar het klinkt ideaal. Ik snap wel dat je je daardoor minder snel druk maakt of je tank al bijna leeg is.

  • Romy 29 november 2018 op 7:48 pm - Beantwoord

   Oh echt?! Haha, ik vind het dus echt moeilijk voor te stellen dat mensen hun dekbed niet instoppen 😛 Wel grappig dat daarin zulke verschillen zijn tussen mensen.
   Gaaf dat je je haar in verschillende kleuren hebt geverfd! En die natuurlijke highlights dankzij de zon zijn natuurlijk al helemaal ideaal 🙂

 15. Karin 29 november 2018 op 11:36 pm - Beantwoord

  De enige keer dat ik over een film heb gehuild was ook in het vliegtuig! Ik vloog terug vanuit Japan en was best verdrietig dat ik weer naar huis ging, en toen keek ik een Koreaanse film over een zwangere vrouw in de gevangenis die haar kindje moest afstaan 🙁

  Ik wil juist slapen met niet-ingestopt dekbed want dan zitten m’n voeten zo platgedrukt!

  En die legetank-vrees had ik ook heel lang. Liefst tankte ik al met halfleeg. Maar mijn vriend heeft een dieselauto, en als daar het lampje gaat branden dan kun je er letterlijk nog half Nederland mee rijden. Dus met mijn werkauto dacht ik ook “ach, ik kan nog heel ver” toen het lampje brandde. Maar toen de pomp pas bij 35 liter benzine afsloeg, terwijl de tank ook 35 liter groot is, schrok ik toch wel even!! Dus nu weet ik dat ik wél echt moet tanken bij het rode lampje, heh…

  • Romy 30 november 2018 op 9:49 am - Beantwoord

   Oh jee, dat is ook wel echt toevallig net een slechte timing van een verdrietige film en een verdrietig moment.
   En ik moest wel lachen om jouw perikelen met benzine tanken. Ik kan me wel voorstellen dat je dat lampje anders gaat interpreteren als het in de auto van je vriend zo’n andere betekenis heeft. Gelukkig is het goed gekomen ?

   • Karin 30 november 2018 op 5:19 pm - Beantwoord

    Tja, af en toe speelt mijn blonde haarkleur me parten 😉 Maar sindsdien weet ik precies wanneer ik moet tanken. Ik heb ook een werkauto waarmee ik geen privekilometers mag maken, dus ik rijd altijd dezelfde route en aantal kilometers.

 16. Jacqueline 30 november 2018 op 8:33 pm - Beantwoord

  Als ik jouw haar had, zou ik het ook niet verven. Je hebt een prachtige kleur!
  Een weetje over mij: ik heb nooit mijn middelbare schooldiploma gehaald. (Later wel andere diploma’s, dus het is nog wel goed gekomen)

  • Romy 1 december 2018 op 12:21 am - Beantwoord

   Wat een mooi compliment! Dankjewel!
   En juist heel knap dat je het, ondanks dat je geen middelbare-schooldiploma’s hebt, zo ver hebt geschopt! Niet voor niets zeggen mensen weleens “Don’t peak in high school” 🙂

 17. Sara | MevrouwMiauw.nl 1 december 2018 op 11:08 pm - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje is dit! Ik lust trouwens ook echt geen koffie. Mijn vriend drinkt het ook niet. Als mensen bij ons op bezoek komen moeten ze daarom altijd genoegen nemen met een kopje Senseo. En dat apparaat moeten wij dan eerst nog ergens uit een kast vissen ofzo. Geef ons maar thee hoor. Heerlijk! Enne.. wij slapen soms trouwens met een ingestopt dekbed en soms met een los dekbed. Ik denk dus dat wij echte gekkies zijn..

 18. Mariska 2 december 2018 op 11:40 am - Beantwoord

  Gelijk punt 1: ik huil dus ook nooit bij films en kijk ook niet zo vaak films. Niet zo mijn ding. Maar ook bij andere dingen op tv huil ik nooit.

  • Romy 2 december 2018 op 10:46 pm - Beantwoord

   Gelukkig ben ik niet de enige die niet snel huilt om films. Soms kunnen programma’s of documentaires op tv me wel emotioneel maken, maar met films heb ik dat haast nooit.

 19. Giovanna Jansen 2 december 2018 op 1:34 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen!
  Ik word ook heel zenuwachtig van een bijna lege batterij, alleen heb ik dat vaak al als die op 40% komt. En dan vooral omdat ik bang ben dat ik geen foto’s meer zal kunnen nemen haha.
  Ik heb ook nog nooit wenkbrauwproducten gebruikt, behalve af en toe eens de pincet. 😉
  En ik heb ook áltijd Smint bij mij.

  Ik huil trouwens wel vaak bij films. Dat is volgens mij als kind al begonnen bij Bambi, toen zijn moeder doodgeschoten werd. Tranendal! Geen idee waarom, maar films raken mij vaak wel, nog steeds, en bij zielige stukken heb ik dan op z’n minst een flinke brok in mijn keel.

  • Romy 2 december 2018 op 10:55 pm - Beantwoord

   Haha, die angst voor geen foto’s meer kunnen maken herken ik wel. Je zou maar net met een te lage batterij opeens iets heel leuks en fotogenieks tegenkomen… 😉 En gelukkig ben ik niet de enige zonder wenkbrauwproducten en mét een flinke voorraad Smint, haha.
   Het brok in mijn keel heb ik wel vaak bij films, maar tot tranen komt het niet vaak. En dat terwijl films me wel heel vaak echt raken. Geen idee eigenlijk waarom die tranen dan niet snel komen bij mij.

 20. Anna 3 december 2018 op 11:22 am - Beantwoord

  Wat een leuke feitjes! Wat betreft het niet lusten van zuurkool en rode kool zitten we op een lijn, haha! Ik krijg daar echt de rillingen van. Groene thee vind ik ook heerlijk, maar dan juist de pure variant, haha!

  • Romy 3 december 2018 op 10:14 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die niets heeft met rode kool en zuurkool. Ik keek laatst een vlog over blind dingen proeven en een van de vloggers proefde zuurkool en vond dat blijkbaar heel lekker. Ik kreeg alleen al rillingen van het kijken naar hoe zij zuurkool at, haha.

 21. Celine 15 december 2018 op 9:28 pm - Beantwoord

  Wat een leuk feitjes! Ik ben ook zo’n nieuwsgierig aagje, oeps!
  Ik huil juist best wel vaak bij films en boeken als ze heel verdrietig zijn.
  Je zegt dat je examen hebt gedaan in alle talen, maar je hebt geen Oud-Grieks. Was die niet beschikbaar op je school? Ik vind het wel heel knap dat je zoveel talen hebt gedaan! Zou ik ook wel willen, maar dat mag ik helaas niet. Ik moet dit jaar namelijk mijn pakket kiezen! Ik ga voor Natuur & Gezondheid, maar ben vind talen zelf ook heel leuk. Duits vind ik dan weer echt afschuwelijk. Qua talen kies ik Grieks, maar ik twijfel nog tussen Frans en Spaans. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.
  Ik slaap zelf altijd met mijn dekens los, maar heb GTST nog nooit gezien! Ik vind die serie echt 10x niks! Kokosnoot in je thee vind ik ook niks, omdat ik kokosnoot over het algemeen gewoon verschrikkelijk vind!

  • Romy 16 december 2018 op 10:01 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie!
   Ik heb geen Grieks gedaan, omdat je op mijn middelbare school moest kiezen tussen Latijn en Grieks. Ik had al het maximale aantal vakken, dus Grieks erbij ging helaas niet 😉 Leuk dat je N&G wilt gaan doen met de taalvakken erbij! Ik vond zelf Frans geweldig leuk en ben nog altijd blij dat ik een (klein) woordje Frans spreek. Maar Spaans is op zich ook een heel mooie taal waar je veel aan hebt. Het is natuurlijk net wat jouzelf het meeste aanspreekt.

 22. Jessica 18 december 2018 op 3:30 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen.
  Zelf lust ik nog steeds geen koffie (28 inmiddels) en zit er altijd wel iets van kauwgom, lippenstift/vaseline in mijn tas.

  • Romy 18 december 2018 op 9:43 pm - Beantwoord

   Leuk om een paar feitjes over jou te lezen! En gelukkig ben ik niet de enige die geen koffie lust 😉