Mensen zeggen weleens dat je jezelf steeds wat beter leert kennen. Ook ik ontdek nog regelmatig gekke, grappige of gewoonweg totaal nutteloze feitjes over mezelf. En laat ik nu net een zwak hebben voor nutteloze feitjes lezen bij anderen of zelf delen (dat is dus al een nutteloos feitje op zich). Ben je net als ik een tikkeltje nieuwsgierig aangelegd en ben je gek op niet al te belangrijke wetenswaardigheden? Dan kun je misschien wel je hart ophalen met deze 15 grappige feitjes over mij die je waarschijnlijk nog niet kende.

willekeurige feitjes over mij
 1. Ik heb volgens mij pas één keer in mijn leven koffie gedronken. Dat was blijkbaar totaal geen succes, want inmiddels ben ik uitgegroeid tot een theeleut in hart en nieren.
 2. In de drie maanden dat ik nu op mezelf woon, heb ik nog nooit iets live op televisie gekeken. Tv-programma’s (inclusief het journaal) kijk ik bijna altijd terug via TV-blik of NLZIET. Maar voor programma’s als Boer Zoekt Vrouw of Heel Holland Bakt of voor tv-avonden met anderen zou ik met alle liefde een uitzondering maken.
 3. Ik ben vrij goed in opruimen. Of beter gezegd: ik functioneer niet zo goed met troep om me heen en ruim eigenlijk dagelijks de spullen op die ik die dag heb gebruikt. Een nacht de afwas op het aanrecht laten staan, vind ik bijvoorbeeld al een ding. Verder breng ik regelmatig spullen naar de kringloop en lijd ik nogal eens aan een hardnekkige variant van het opruimvirus.
 4. Ik ben twee keer in mijn leven buiten Europa geweest, beide keren in New York. Er staan wel een aantal plekken buiten Europa op mijn lijstje om ooit te bezoeken. Een bezoek aan Australië of een safari in Tanzania lijkt me bijvoorbeeld geweldig. Azië trekt me dan weer niet zo. Mede uit angst voor voedselvergiftigingen en onhygiënische ziekenhuizen.
 5. Ik zit elke werkdag één uur naar mijn werk en één uur van werk naar huis in de bus. De toeristische route van de bus is niet altijd ideaal, maar inmiddels ben ik mijn dagelijkse busritjes gaan waarderen. Ik gebruik die tijd vaak om aan mijn blog te werken en ben juist in de bus productief.
 6. Als ik ooit trouw, wil ik in een witte jurk trouwen. Dat terwijl de meeste mensen om me heen verwachten dat ik op z’n minst voor knalblauw zou gaan. Nee hoor, ik heb toch echt een mooie witte Sissi-jurk in gedachten (nee, ik heb geen trouwplannen).
 7. Het nut van een tablet heb ik nooit zo goed begrepen. Ik doe het liefst alles op mijn laptop en zo nu en dan wat dingen op mijn telefoon. Ik ben er nog steeds niet achter waar een tablet dan handig voor is wat mijn laptop of telefoon niet kan. Fanatieke tabletgebruikers, kunnen jullie me overtuigen?
 8. Ik ben geen held met messen en aanstekers. Natuurlijk snijd ik groenten met een mes, maar zelfs met het minst ambitieuze mes uit mijn messenblok heb ik mezelf al de nodige sneetjes bezorgd. Ook aanstekers en lucifers vind ik op z’n minst spannend te noemen. Daar laat ik liever andere mensen “dingen mee doen”.
 9. Uit luiheid snijd ik aardappels altijd al voordat ik ze in de pan doe in plakjes of stukjes. Hoef ik ze alleen nog op mijn vork te prikken als ik ze opeet. Komt ook goed uit als ik mijn eentje een diner bij YouTube-licht houd. Oeps, heel mindful enzo!
 10. Ik ben niet zo experimenteel aangelegd als het op mijn haar aankomt. Mijn haar is nooit langer geweest dan iets-over-de-schouder-lengte, mijn scheiding zit al jarenlang op dezelfde plek en roze highlights heb ik nooit gehad. Veel meer haarexperimenten dan de boblijn die ik ooit liet knippen (geen succes!) heb ik niet gehad.
 11. Muziekinstrumenten bespelen kan ik niet. Ik ben zo muzikaal (not!) aangelegd dat ik er ooit een “eervolle vermelding” van mijn muziekdocent op de middelbare school over kreeg. “Jullie hebben het heel mooi gespeeld. Maar Romy, jij was wel een beetje uit de maat.” Tja, zelfs met meeklappen heb ik moeite om de maat aan te houden.
 12. Ik kan het woord ‘jewellery’ niet fatsoenlijk uitspreken, wat ik ook probeer.
 13. Even afkloppen, maar ik ben bijna nooit ziek. In de drie jaar dat ik nu werk, heb ik me twee keer een halve dag ziek gemeld. Een goed immuunsysteem of gewoon mazzel? Geen idee.
 14. Ik heb niet alleen iets met woorden, maar ook iets met cijfertjes. Hoewel ik vooral een grote taalfanaat ben die graag met woorden speelt, heb ik ook een ding met getallen. Ik vind het bijvoorbeeld helemaal geen straf om belastingaangifte voor mijn onderneming te doen, ben vrij snel met hoofdrekenen en vind statistieken interessante materie.
 15. Mijn grootste afleider als ik met iets nuttigs bezig ben, is niet mijn telefoon of de kat. Nee, dat is Google, de website die mij met zijn zoekbalk en eindeloze database soms als een magneet lijkt aan te trekken. Dan ben ik opeens aan het opzoeken hoe die ene acteur uit film X ook alweer heet, hoe je plant Y verzorgt of welke ingrediënten er zoal in curry zitten. Allemaal cruciale dingen die ik natuurlijk absoluut op dát moment moet weten. Ahum!

Wat is jouw grootste afleider?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Simone 23 augustus 2019 op 6:26 am - Beantwoord

  Haha zo leuk dit! Heel veel dingen ook herkenbaar. Op kantoor blijft ”jewellery” ook een ding bij ons, daar hebben we al de nodige keren om gelachen haha. Koffie drinken was bij mij Iets wat ik moest leren, maar ik geloof helemaal dat je daar geen behoefte aan hebt met alle lekkere theesmaakjes die er zijn. Wil je trouwens blijven bloggen tot (en na natuurlijk) je bruiloft? Ik denk echt dat jij een sprookjesbruiloft zou hebben en dat zou ik natuurlijk maar al te graag volgen! 🙂

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:38 am - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die bij het woord ‘jewellery’ last krijgt van een spontaan spraakgebrek 😉
   Het zou wel echt mijn droom zijn om ooit over mijn eigen bruiloft te schrijven. Maar ik heb zo’n vermoeden dat dat nog wel een paar jaar gaat duren, haha. Wie weet ooit!

 2. Sanne 23 augustus 2019 op 6:49 am - Beantwoord

  Hahaha, dat jewellery ben je niet de enige in! Struikel ik ook vaak over. Dat je koffie niet zo geslaagd vind kan ik me heel goed voorstellen. Dat heeft bij mij ook echt wel even geduurd voordat ik dat dronk. Drink het nu op een werkdag eigenlijk altijd wel. Fijn trouwens dat je die tijd in de bus nuttig kunt gebruiken!

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:39 am - Beantwoord

   Grappig om te lezen dat je koffie blijkbaar wel kunt leren waarderen. Het lijkt me trouwens wel het ideale drankje om lange vergaderingen op de vroege ochtend goed door te kunnen komen 😉

 3. Shirley 23 augustus 2019 op 7:43 am - Beantwoord

  Ik gebruik mijn grote messen niet. Te gevaarlijk. Ik snij allesmet een heel klein mesje, haha. Ik ben gewoon echt niet goed met messen. Mijn grootste afleiding is mijn telefoon… en er wordt ook heel wat afgegoogled. Mijn lijst zoekopdrachten is ongetwijfeld lang – en soms een beetje gênant.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:39 am - Beantwoord

   Haha, ben blij om te horen dat ik niet de enige ben met “messenangst”. Er is bij mij zelfs met kleine mesjes al regelmatig iets misgegaan, waardoor ik maar heb besloten dat grote messen misschien niet zo’n best idee zijn.

 4. Darina 23 augustus 2019 op 7:57 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! En sommige dingen zijn ook herkenbaar 🙂 Jewellery kan ik ook niet uitspreken zoals het hoort. Mijn grootste afleider is toch wel mijn telefoon en dan vooral de Pinterest app. Als ik me moet focussen, leg ik altijd mijn telefoon weg anders wordt het niks.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:40 am - Beantwoord

   Slim om je telefoon om die reden aan de kant te leggen! Pinterest is inderdaad ook een goede afleider waar je snel meer tijd aan besteedt dan je eigenlijk van plan was.

 5. Ilona Wielinga 23 augustus 2019 op 8:00 am - Beantwoord

  Heerlijk om te lezen! En ik kan het woord jewellery dus ook niet fatsoenlijk uitspreken. Ik weet niet hoe anderen dat doen, bij mij komt het er gewoon niet soepel uit.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:41 am - Beantwoord

   Haha, precies dat heb ik ook! Ik weet precies hoe ‘jewellery’ hoort te klinken, maar ik kan het gewoon echt niet op die manier uit mijn mond krijgen.

 6. Jantine 23 augustus 2019 op 8:22 am - Beantwoord

  Leuke weetjes!
  Een safari in Tanzania is absoluut een aanrader, maar als je toch die kant op gaat is het het meest bijzonder om niet alleen de toeristische highlights te bezoeken, maar ook een “normaal” dorpje of stadje, bij voorkeur met iemand die je kent ?
  Ik heb zelf een half jaar in Tanzania gewerkt, 16 jaar geleden en ga nog regelmatig terug.
  Mijn vrienden die in die tijd op bezoek kwamen waren allemaal eerst op safari geweest, waarna ze in “shock” waren door het andere beeld van het land dat ze kregen bij mij in het dorp.
  Mocht je ooit serieuze plannen maken, laat het weten, misschien kan ik je ook iets anders van het land laten ervaren ?
  Groetjes
  Jantine

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:42 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je handige tip over Tanzania! Wat leuk dat je er een tijdje hebt gewerkt en nog steeds regelmatig in Tanzania te vinden bent! Ik ben ook zeker iemand die niet alleen toeristische highlights wil zien, maar ook wat van de cultuur wil meekrijgen. Een reis naar Tanzania lijkt me nog steeds wel heel spannend, ook omdat ik nog nooit in Afrika ben geweest. Maar het is zeker iets wat ik ooit in mijn leven zou willen doen.
   Als het er nog eens van komt, dan weet ik je te vinden voor tips 🙂

 7. Naomi 23 augustus 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Leuk, deze weetjes! Dat met die aardappels doe ik trouwens ook steeds vaker. Bijkomend voordeel: Ze hoeven minder lang te koken (ja, echt waar) en dus kun je eerder eten.
  En mijn grootste afleider is eh…geen idee. Dat zijn fases bij mij. De ene keer mijn telefoon, de andere keer een puzzel die op tafel ligt en waar ik dan ‘even’ nog een stukje op de juiste plaats wil leggen, enz.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:43 am - Beantwoord

   Inderdaad, aardappels koken ook een stuk sneller als je ze niet in hun geheel kookt. Ideaal! En het ziet er ook nog eens wat behapbaarder uit op je bord dan wanneer je een paar enorme aardappels hebt liggen 😉

 8. Audrey 23 augustus 2019 op 8:53 am - Beantwoord

  Herkenbaar, die laatste! Aanstekers en lucifers vind ik ook nog altijd een beetje eng. Laat ik liever door iemand anders opknappen. Een uur enkele reis met de bus vind ik trouwens nog best wel lang! maar het scheelt wel al als je niet hoeft over te stappen(?) lijkt me!

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:45 am - Beantwoord

   Klopt, ik hoef gelukkig niet over te stappen onderweg. Het is inderdaad best lang, zeker als je je bedenkt dat ik er op de fiets ook een uur over zou doen (vind ik alleen net iets te ver fietsen om elke dag te doen ;)). Maar inmiddels ben ik het gelukkig wel gewend. En dat ik de reistijd nuttig kan gebruiken, is een fijn pluspunt.

 9. Giovanna Jansen 23 augustus 2019 op 10:04 am - Beantwoord

  Altijd leuk een lijstje met nutteloze feitjes! ?
  Heel herkenbaar het geen maat kunnen houden met muziek maken en zelfs niet met meeklappen. ?
  Ik had er nog nooit zo over nagedacht, maar als je het zo stelt haha ben ik nog nooit buiten Europa geweest. Amerika staat zeer hoog op mijn travel wish list, vooral New York, maar ook Australië en Nieuw Zeeland. Grappig, Azië trekt mij ook niet en dan ook vooral vanwege de (voedsel)hygiëne en slechte ziekenhuisvoorzieningen. Hoewel verhalen over enorme kakkerlakken en andere enge (te grote) beesten mij ook afschrikken.
  Slim dat je je twee uur reistijd per dag meestal goed kunt gebruiken om te bloggen! Dat maakt het lange reizen een stuk aangenamer.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:46 am - Beantwoord

   Leuk om te lezen over jouw grootste reisdromen. Hopelijk kun je alle drie de landen nog eens in je leven bezoeken. En gelukkig ben ik niet de enige die Azië wat spannend vindt 😉 De beesten die daar rondlopen (vooral insecten met een in mijn ogen te groot formaat) zijn inderdaad een extra reden om liever niet die kant op te gaan. Maar zeg nooit nooit!

 10. Irene 23 augustus 2019 op 10:31 am - Beantwoord

  Ik ben ook geen held met messen! Ik gebruik ze wel maar ik vind het ook echt enge dingen. Idem inderdaad voor aanstekers of lucifers. Brr. Ik vind een tablet wel handig trouwens! Ik vind het schermpje van mijn telefoon soms te klein en een laptop is dan weer direct te onhandig soms dus dan is een tablet ideaal. Ik teken ook op mijn tablet en dat kan ik niet op mijn telefoon of laptop.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:47 am - Beantwoord

   Om te tekenen, is een tablet volgens mij wel ideaal inderdaad. En ik kan me best voorstellen dat er situaties zijn waarin een tablet wel heel handig is. Ik denk dat ik zelf gewoon nog nooit zo’n situatie heb meegemaakt. Ach, dat scheelt me weer een paar honderd euro om aan iets anders uit te geven 😉

 11. Meaghan 23 augustus 2019 op 11:00 am - Beantwoord

  Heerlijke blog! Dit vind ik altijd een van je leukste rubrieken! Ook leuk, want zo leer ik weer wat dingetjes over je. Sommige dingen zijn ook heel herkenbaar voor mij. Ik drink bijvoorbeeld ook geen koffie en ben een echte thee liefhebber, ook ik snap de populariteit van tablets niet goed en ik kan het woord jewellery ook niet helemaal juist uitspreken haha. Ooh en natuurlijk wil ik ook trouwen in het wit, anders vind ik het niet echt een trouwjurk… 😉

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:49 am - Beantwoord

   Andersom ook leuk om zo wat meer over jou te weten te komen! 🙂 Ik ben het wel een beetje met je eens wat betreft de trouwjurk trouwens. Normaal zou ik nooit witte jurken dragen (wordt snel vies, mijn huid is al zo bleek), maar voor een trouwjurk zou ik daar zeker weten een uitzondering op maken.

 12. Anna 23 augustus 2019 op 11:29 am - Beantwoord

  Haha, wat een heerlijk lijstje! Dit soort artikelen zijn altijd een feestje om te lezen 😀 Ik begrijp de tablet-hype ook niet zo goed, haha! Maar ik denk dat het wel heel handig is voor onderweg, of op vakantie. Ik ben ook van de lazy cooking, ik maak het liefst gerechten die ik met een lepel (met één hand) kan opeten. Love it! Wat fijn trouwens dat je bijna nooit ziek bent, haha, wat is je geheim? 😀

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:50 am - Beantwoord

   Gerechten die je met een lepel kunt opeten zijn al helemaal ideaal. Dat moet ik misschien ook wat vaker proberen. Scheelt weer één hand met eten 😉
   Haha, geen idee waarom ik niet vaak ziek ben eigenlijk. Ik merk trouwens wel verschil met toen ik nog op de middelbare school zat. Toen was ik regelmatig ziek, omdat ik ook meer in contact kwam met andere mensen die ziek, zwak en misselijk waren. Op mijn werk blijven zieke mensen vaak gewoon thuis, dus misschien is dat mijn geheim 😛

 13. Evelyne 23 augustus 2019 op 11:31 am - Beantwoord

  Ik ben heel snel afgeleid. Doch ik met de jaren verstandiger word op dat gebied. Ben ik met iets belangrijk bezig is het enkel dat en niets anders. Vroeger mocht er geen enkel geluidje zijn bij het studeren, terwijl ik nu blog met de tv aan 😉 Een boek lezen is dan weer andere koek en dan moet ik mij echt gaan afzonderen.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:51 am - Beantwoord

   Zo te horen heb je toch wat stappen vooruit gemaakt in minder snel afgeleid raken. Goed bezig! Wel grappig dat bloggen met de tv aan je dan weer wel goed afgaat. Dat zou ik zelf dan weer lastig vinden, terwijl ik dan weer wel prima kan werken met gepraat van anderen op de achtergrond 😉

 14. Janne 23 augustus 2019 op 12:22 pm - Beantwoord

  De grap is dat grotere messen minder gevaarlijk zijn dan die kleine schilmesjes. Met zo’n klein mesje ga je eerder even uit de hand wat snijden, terwijl je een groot mes netjes zou gebruiken met een snijplank. Je schiet minder snel uit naar jezelf toe en je kunt makkelijker grote dingen snijden. Er staan wel filmpjes op YouTube met instructies voor het gebruik van een koksmes.

  Ik heb zelf ook geen tablet, maar ik kan me wel voorstellen dat een tablet handig kan zijn voor sommige spelletjes. Ik puzzel graag op mijn telefoon, maar vaak ben ik dan erg aan het priegelen omdat de puzzel te groot is voor mijn scherm.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:54 am - Beantwoord

   Ha, daar zit eigenlijk wel wat in! Met grote messen doe je waarschijnlijk ook automatisch al wat voorzichtiger. Misschien moet ik me toch maar eens aan wat YouTube-tutorials gaan wagen.
   Voor spelletjes lijkt een tablet me inderdaad wel handig. Ik speel zelf niet vaak spelletjes, dus misschien verklaart dat waarom ik nog nooit heb gedacht “Nu mis ik een tablet” 😉

 15. Jessica J. 23 augustus 2019 op 3:16 pm - Beantwoord

  Ik zie het nut van tablets ook écht niet in, hoor. voor grafisch ontwerpers of iets dergelijks is een iPad uiteraard wel nuttig, maar voor mij? Ik hou het inderdaad wel bij m’n iPhone en MacBook. ? Jij bent nooit ziek, ik ben altijd ziek. Een goed immuunsysteem? Wélk immuunsysteem? ? Er hoeft nog maar iemand te kuchen en ik ben verkouden.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:55 am - Beantwoord

   Oh jee, ik zou willen dat ik je wat van mijn immuunsysteem kon sturen 😉 Ik heb wel regelmatig verkouden mensen om me heen, maar om een of andere reden blijft het me toch vaak bespaard. Gelukkig maar, want áls ik dan verkouden ben, kan ik me daar wel flink beroerd door voelen.

 16. Anouk 23 augustus 2019 op 4:49 pm - Beantwoord

  Ik heb nog nooit koffie gedronken, ik vind de smaak van koffie zo vies. Ik lus al geen tiramisu of koffiesnoepjes dus ik heb me nooit aan een kopje koffie gewaagd. Met rommel om me heen functioneer ik ook niet dat is heel herkenbaar. Mijn schoonmoeder heeft een tablet, maar die heeft geen smartphone en gebruikt hem eigenlijk als smartphone, behalve dan dat ze er niet zo heel veel opzit als de gemiddelde smartphone gebruiker.

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:57 am - Beantwoord

   Wat grappig dat je schoonmoeder de tablet gebruikt als alternatief voor een smartphone. Mijn moeder heeft ook geen telefoon (ze denkt dat haar vingers daar te groot voor zijn), dus misschien moet ik haar eens overtuigen dat een tablet een goed alternatief is dat ze wél met haar (overigens echt niet heel grote) vingers kan bedienen.

 17. Kelly 23 augustus 2019 op 5:13 pm - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje! Heel grappig dat je aardappels in plakjes snijd. Ik prak ze altijd als ik ze ga eten (tenzij het gebakken aardappeltjes zijn, of course) 🙂

  • Romy 24 augustus 2019 op 9:57 am - Beantwoord

   Aardappels prakken kan natuurlijk ook. Ook best lekker! 🙂

 18. Zo simpel is dan geluk 23 augustus 2019 op 7:03 pm - Beantwoord

  Altijd leuk om te te lezen zulke feitjes. Ik snap trouwens ook echt het nut van een tablet niet!

 19. Lilian 24 augustus 2019 op 2:23 pm - Beantwoord

  Nummer twaalf heb ik nooit geweten, maar dat kan ik ook niet 🙂

  En die acteurs opzoeken doe ik ook altijd als ik series zit te kijken, waardoor ik het plot half mis.

 20. bychristiana 26 augustus 2019 op 12:46 pm - Beantwoord

  Ik kijk dus ook nooit live televisie! Sowieso eigenlijk nooit meer programma’s, als ik de tv aanzet, is het voor een serie. Grappig om te lezen dat je zo productief bent in de bus. Ik moet een klein half uurtje reizen in de trein naar mijn werk en dan ben ik juist NIET productief. Ik ga altijd bewust in een stilte coupe zitten om er lekker te kunnen lezen, of te dutten haha;-)

  • Romy 30 augustus 2019 op 10:29 pm - Beantwoord

   Ook heerlijk toch om de tijd in de trein op een ontspannen manier door te brengen. Dan begin en eindig je de werkdag lekker uitgerust 🙂

 21. Nikita 28 augustus 2019 op 10:02 am - Beantwoord

  Ik kijk net als jij amper live televisie. Ik kijk alles nadien op een app die wij hebben van onze provider, heel handig dus. Maar ik ben geen grote televisiekijker, ik lees liever of doe andere dingen. Toch kan ik van tijd tot tijd wel eens genieten van een film of serie. Daarom heb ik dus Netflix aangeschaft nu. Trouwens, wat een tablet betreft. Ik heb zelf een iPad. Ik neem hem ook overal mee naartoe. Om een paar redenen, mijn iPad heeft veeel meer geheugen dan mijn telefoon. Waardoor mijn oneindig lange muzieklijst op Spotify er zonder problemen op kan gedownload worden. Maar ik hou wel op zijn tijd van een spelletje en daarvoor is een iPad heel handig. Ook series kijk ik wel eens in bed of Youtube en dan vind ik het formaat gewoon veel fijner dan mijn grote laptop. Ik heb een iPad mini dus het formaat is ideaal voor mij. Maar ik snap dat niet iedereen weg is van een tablet. Maar ik vind het een heel handig ding en zou hem niet meer kunnen missen.

  • Romy 30 augustus 2019 op 11:33 pm - Beantwoord

   Echt heel tof dat je een Netflix-abonnement hebt genomen. Dat is alleen al een goede stok achter de deur om soms een momentje voor jezelf te nemen 🙂
   Leuk om te horen trouwens waar jij je tablet voor gebruikt! Ik kan me in jouw geval heel goed voorstellen dat je je tablet met plezier gebruikt, liever dan je telefoon in sommige gevallen.

 22. Odetta 30 augustus 2019 op 9:38 am - Beantwoord

  Mijn grootste afleider is ook google en mijn hobbyspulletjes, vooral embelishments.

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:08 am - Beantwoord

   Leuke hobbyspullen kunnen inderdaad ook een flinke bron van afleiding zijn. Maar wel een leuke bron van afleiding. Dat soort spulletjes vragen er gewoon om ernaar te blijven kijken 🙂

 23. Lianne 30 augustus 2019 op 2:17 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Herkenbaar van die koffie. Ik heb het wel eens gedronken met heel veel suiker en melk, maar dan nog vond ik het niet geweldig. Ik snap ook niet dat mensen vrijwillig zwarte koffie drinken! Ik ben gelukkig ook bijna nooit ziek en zie mezelf ook wel trouwen in een witte jurk. Helaas ben ik dan weer helemaal niet goed met cijfers, maar muziek maken kan ik gelukkig wel!

  • Romy 31 augustus 2019 op 12:28 am - Beantwoord

   Nou, echt hè?! Zelfs als ik ’s ochtends niet vooruit te branden zou zijn, zou ik nog geen zwarte koffie gaan drinken. Daar vind ik gewoon echt niets aan.
   Leuk om zo ook een paar weetjes over jou te weten te komen! Dat van de muziek wist ik natuurlijk al – echt een talent om heel trots op te zijn 🙂 Dat kunnen niet veel mensen (ik ook niet) van zichzelf zeggen.