Nog altijd heb ik een stiekeme voorliefde voor willekeurige feitjes. Volgens mij heeft iedere persoon wel grappige trekjes die hem of haar uniek maken. Gekke voorliefdes, bijzondere gewoontes of dingen waar je goed of juist slecht in bent. Alleen al het verzamelen van een aantal van dat soort feitjes over mezelf vind ik leuk. Daarom deel ik weer eens 15 feitjes over mij die je misschien nog niet over mij wist. En dat varieert dit keer van mijn irritante stopwoordjes tot de naam van mijn toekomstige kat. Oftewel, lekker random!

willekeurige feiten over mij
 1. Sneeuwwitje-verzameling. Als kind spaarde ik alles van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en had ik mijn hele vensterbank vol staan met knuffels en poppetjes van de zeven dwergen. Inmiddels heb ik die verzameling weggedaan en houd ik het bij Disney-dvd’s en Blond Amsterdam-servies.
 2. Geen filmkenner. Sommige filmklassiekers, zoals Lord of the Rings en Star Wars, heb ik nog nooit gezien. Volgens velen een groot gemis, maar ik sta er uiteraard voor open om het nodige “gebrek aan algemene kennis” in te halen door de films toch eens te kijken.
 3. Bijzondere concentratieskills. Ik kan me vaak prima concentreren in drukke ruimtes, zoals een druk kantoor of een propvolle bus. Voor rumoer kan ik me prima afsluiten. Een klein geluidje waarop je je kunt focussen, zoals een tikkende klok, kan me daarentegen flink uit mijn concentratie halen.
 4. Geen rood-liefhebber. Ik ben gek op een kleurrijke inrichting, maar heb niet zo veel met de kleuren rood en paars in huis. Ik heb weleens besloten om huizen op Funda niet te bezoeken, omdat ik niet aan de volledig rode (en niet vervangbare) rode keuken kon wennen.
 5. Mijn irritante stopwoordjes. Ik heb in mijn blogartikelen standaard drie stopwoordjes waarop ik mijn artikelen EIGENLIJK altijd ECHT EVEN moet nakijken. Je raadt het al: ‘eigenlijk’, ‘echt’ en ‘even’. Die drie gooi ik overal tussendoor als ik niet goed oplet.
 6. Totaal niet spiritueel. Hoewel ik graag over dingen fantaseer of droom of filosofeer en ook van diepzinnige gesprekken houd, heb ik niet zo veel met spiritualiteit. Je zult mij dan ook niet snel bij een waarzegster zien zitten, horoscopen lees ik (bijna) nooit en iets als tarotkaarten leggen is niet aan mij besteed.
 7. Een tik voor parfum. Ik vind het niet erg om met mijn blotebillengezicht (zonder make-up dus!) rond te lopen. Maar zonder parfum zal je mij niet snel de deur uit zien gaan. Ik voel me nogal kaal als ik niet eerst een lekker geurtje heb opgespoten.
 8. Geen liefde voor meloen. Ik lust bijna alle soorten fruit, maar van meloen (in alle soorten en maten) word ik niet heel erg blij. Terwijl iedereen in de zomer lijkt te genieten van een meloen, houd ik het liever bij ananas, appels en mango.
 9. Geen loterijliefhebber. Ik doe (bijna) nooit mee met loterijen, op af en toe een Decemberkalender na. Hoewel ik vast wel anders piep als ooit de hele straat (op mij na dus!) miljonair is, heb ik het niet zo op met dat soort kansspelen. Dan steek ik mijn geld liever in iets wat hoe dan ook leuk is.
 10. Mijn toekomstige kat. Als ik op mezelf woon, wil ik graag een kat nemen. Ik heb zelfs al een naam voor haar (ja, ik wil graag een klein poesje!) bedacht: Mimi of Coco.
 11. Immuun voor vliegtuiglawaai. Ik woon al mijn hele leven vlak bij Schiphol, wat betekent dat er de hele tijd vliegtuigen overvliegen. Als er mensen langskomen, zeggen ze weleens dat er zo veel vliegtuiggeluid te horen is. Zelf hoor ik dat inmiddels niet eens meer. Noem het immuniteit!
 12. Geduld is niet mijn beste eigenschap. Als ik iets in mijn hoofd heb, kan ik nauwelijks wachten van enthousiasme totdat ik die plannen kan waarmaken. Wachten op de bus doe ik niet graag en van langzaam lopende mensen op straat word ik soms een beetje kriegel. Dan komt Mrs. Ongeduld in mij naar boven.
 13. Guilty pleasure voor het slapengaan. Voor het slapengaan blader ik graag nog door een tijdschriftje (meestal een van de tijdschriften van mijn moeder die ik niet tot in detail lees). Lekker laagdrempelig en in een paar minuten uit te lezen. Ideaal!
 14. Bijna neurotisch geordende mailbox. Mijn mailbox is altijd opgeruimd. Ik heb nooit langer dan 1 dag ongelezen e-mails in mijn mailbox staan en verwijder e-mails meteen zodra ik iets heb afgerond. Als ik bij anderen zie dat zij standaard 150 ongelezen e-mails hebben staan, vraag ik me echt af hoe ze dat volhouden. Ik zou daar nogal zenuwachtig van worden.
 15. Gek op Koningsdag. Koningsdag is een van mijn favoriete dagen per jaar. Het is inmiddels een gewoonte dat ik elk jaar op Koningsdag al vroeg ’s ochtends naar de (enorme!) vrijmarkt in Amstelveen ga. Daar zie ik vaak al weken van tevoren naar uit.

Wat is een leuk willekeurig feitje over jou?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Maaike 22 april 2018 op 8:24 am - Beantwoord

  Ik kan er bijvoorbeeld heel slecht tegen als iets kwijt is terwijl ik zeker weet dat het ergens moet liggen. Ik geef ook altijd iemand anders daar de schuld van ?. Verder zijn de meeste keukens héél goed over te spuiten! Dan hoeft niet de keuken er uit, maar spuit een bedrijf de deurtjes over. Volgens mij is daar heel veel in mogelijk. Dus een voor voor als je een mooi huis ziet maar dat een rode of paarse keuken het een beetje verpest. Ik snap sowieso niet dat mensen zoiets doen. Het zou verboden moeten zijn rode of paarse keukens te plaatsen.

  • Romy 22 april 2018 op 10:19 am - Beantwoord

   Haha, dat anderen de schuld geven van kwijtgeraakte dingen herken ik wel 😉 Dan houd ik maar wijselijk mijn mond als later blijkt dat ik zelf de schuldige was 😉
   Wel een slim idee trouwens van het overspuiten van de keukendeurtjes! Ik wist niet dat dat kon met heel opvallende kleuren als rood. Ik zou zelf wel heel graag een keuken met gekleurde keukenkastdeurtjes willen of met een gekleurd mozaïekwandje, maar dan zou ik voor iets neutralers gaan dan rood of paars, haha.

  • Maaike 23 april 2018 op 9:39 pm - Beantwoord

   Precies! Rood of paars is gewoon héél erg aanwezig. Maar ik zal ook wat genuanceerder zijn, uiteindelijk moet iedereen in zijn eigen huis lekker doen waar hij of zij zich prettig bij voelt, ook als dat een rode keuken is. Dat overspuiten is echt een aanrader. In ieder geval om in overweging te nemen als je echt een prachtig huis ziet, maar waar wel een paarse keuken in zin. Er zijn dus wel mogelijkheden!

 2. Neverdullmoments 22 april 2018 op 8:42 am - Beantwoord

  Hahaha die mailbox, hoooi that’s me! Heb iets van 1500 ongelezen emails ofzo, dat is ook gewoon te veel om de klus nog te klaren :’D De belangrijke mails pik ik er uiteraard tussenuit, maar reclame blijft bij mij lekker ongelezen en beschimmeld 😉 Leuke feitjes!

  • Romy 22 april 2018 op 10:20 am - Beantwoord

   Haha, wauw! Hoe dan met zo veel mails?! Ik vind het al moeilijk om 4 ongelezen berichten in mijn mailbox te laten staan, zelfs als het reclame is 😛

 3. Shirley 22 april 2018 op 8:53 am - Beantwoord

  Mijn blogstopwoordje is ‘ook’. Dat past ook lekker overal tussen. Gelukkig dat je voor vliegtuiggeluiden immuun vent geworden. Bij mij lost de Albert Heijn voor mijn huis. Ik hoor het niet meer, maar mijn visite vindt het soms wel irritant.

  • Romy 22 april 2018 op 10:21 am - Beantwoord

   Haha, van het woordje ‘ook’ iets te vaak gebruiken, heb ik ook wel een handje.
   En grappig eigenlijk hoe je vaak zelf snel went aan bepaalde opvallende geluiden, terwijl anderen die geluiden misschien wel nog heel goed horen en irritant vinden.

 4. Sandra 22 april 2018 op 9:30 am - Beantwoord

  Hier vliegen vliegtuigen ook laag over, dus ik ben er ook aardig aan gewend! Haha, en ik ben ook totaaaaal geen filmkenner. In tegenstelling tot mijn vriend trouwens, want die weet werkelijk álles. Hij lacht mij regelmatig uit en noemt sommige dingen ‘algemene kennis. Nou eh, mijn interesse ligt er gewoon niet. :’) Geen meloen fan? Hoe kan dat? Hoeeeee dan? Hahaha. Het is mijn grootste favoriet óóit. ♡

 5. Darina 22 april 2018 op 10:03 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Ik heb ook niet altijd geduld en ik kan me behoorlijk irriteren aan rommel en chaos! Hoe weinig tijd ik ook heb, ik moet en zal het eerst opruimen 🙂

  • Romy 22 april 2018 op 10:22 am - Beantwoord

   Haha, precies dat inderdaad! Ik hoorde gisteren nog een muziekje op de Elf Fantasy Fair en zei dat het me aan De Efteling deed denken. Bleek het de soundtrack van Star Wars te zijn. Haha, oepsie!

  • Romy 22 april 2018 op 10:23 am - Beantwoord

   Groot gelijk heb je! Soms geeft orde in je huis ook meteen orde in je hoofd. Dat is in ieder geval hoe het bij mij werkt met een opgeruimde mailbox 😉

 6. Mevrouw Marloes 22 april 2018 op 10:09 am - Beantwoord

  Ik hou echt zo erg van watermeloen!!!! Hahahah, ik snap niet hoe je dat niet lekker kan vinden.
  Mijn filmkennis waren mijn vriend en ik aan het verbeteren en ik hoefde nog maar 2,5 Star Warsfilm te zien, toen ze allemaal van Netflix werden gehaald 🙁

  • Romy 22 april 2018 op 10:24 am - Beantwoord

   Haha, ik heb altijd het idee dat ik zo’n beetje de enige ben die niet van meloen houdt. Geen idee waarom niet eigenlijk, maar ik vind het gewoon niet echt lekker smaken 😉
   Balen dat Star Wars niet meer op Netflix staat! Dan wordt het ook voor mij lastig om met iemand anders die Netflix heeft nog eens mijn filmkennis te verbeteren 😉

 7. Anne 22 april 2018 op 10:42 am - Beantwoord

  Die rode keuken! Onze keuken is hoogglans met de bovenste kastjes wit en de onderste kastjes rood. Een doorn in mijn oog, bij verder een prachtig huis. Na 3 jaar wachten gaat de keuken er nu EINDELIJK uit. Ik ben zo blij! Maar verder houd ik dan weer wel van de kleur rood haha. Leuk om random feitjes over jou te lezen!

  • Romy 23 april 2018 op 1:18 am - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat je van die keuken niet zo blij werd. Wat fijn dat je nu eindelijk een nieuwe keuken krijgt. Ik ben benieuwd wat voor kleur en type keuken het gaat worden. Vast iets heel anders dan rood 😉

 8. Saskia 22 april 2018 op 10:47 am - Beantwoord

  Haha super leuk om al deze feitjes te lezen. Ik heb een tijdje terug zo’n artikel gemaakt toen ik jarig was met 30 random feitjes. Zo leuk ook om te maken. Tof om je op deze manier ook beter te leren kennen, ik wist zeker nog niet alles uit deze lijst!

  Fijne Zondag!

  • Romy 23 april 2018 op 1:19 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat er een paar voor jou nieuwe feitjes tussen zaten 🙂 Ik vind dit soort lijstjes ook zo leuk om samen te stellen. Ik verzamel de feitjes ook echt verdeeld over een aantal weken op basis van dingen die me opvallen. Alleen al dat is leuk om te doen!

 9. Kelly 22 april 2018 op 11:14 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Ik herken me heel erg in het gebrek aan geduld haha, maar mijn mailbox is wel echt intens chaotisch 🙂

 10. Daenelia 22 april 2018 op 1:42 pm - Beantwoord

  Mij zul je dus juist niet met koningsdag zien rondlopen. Niet meer. Ik blijf nu liever lekker rustig thuis met een goed boek of een fijne film. Films! Je moet geen ‘klassiekers’ kijken als het verhaal je niet aanspreekt. Waarom zou je wel Lord of the Rings kijken, als je het boek zou laten liggen, bijvoorbeeld? En eigenlijk vind ik LotR of Star Wars geen filmklassiekers in die zin: dan zou je eens West Side Story moeten zien, of The Princess Bride, of Casablanca. Maar … ik kijk ook geen films waar ik geen ruk aan vind. Dus ‘moeten’ is geen verplichting.

  • Romy 23 april 2018 op 1:23 am - Beantwoord

   Ik zal inderdaad niet snel een film kijken die me niet aanspreekt puur om de film gezien te hebben. Maar ik vind het wel leuk om in ieder geval één deel van Star Wars en Lord of the Rings te zien. Die tweede lijkt me sowieso nog best leuk. En dan weet ik daarna in ieder geval zeker of het iets voor me is of niet 😉
   De films die jij noemt, spreken me wel stiekem nog iets meer aan dan Star Wars. Daar ben ik ook wel benieuwd naar 🙂

  • Daenelia 23 april 2018 op 9:35 am - Beantwoord

   Ik denk dat ik maar eens een top tien klassiekers moet bloggen wat films betreft. 😉 Jeetje, ik kom steeds met nieuwe ideetjes voor posts… dankzij andere bloggers!

   • Romy 23 april 2018 op 9:36 pm - Beantwoord

    Wat leuk om te horen! Ik ben nu al heel benieuwd naar je artikel en ga het zeker lezen binnenkort 🙂 Ik kan nog wel wat tips voor filmklassiekers gebruiken.

 11. Claire 22 april 2018 op 2:01 pm - Beantwoord

  Haha wat een leuk lijstje! Ik ben helemaal niet zo’n fan van Koningsdag eigenlijk. Enne de films van Lord Of The Rings heb ik gezien, maar Star Wars boeit me eigenlijk niet héél erg. En he, geen meloen? Ook geen watermeloen? Ik vind dat juist heerlijk!

  • Romy 23 april 2018 op 1:25 am - Beantwoord

   Haha, gek hè van die meloen? Ik ben volgens mij nog nooit iemand tegengekomen die net als ik niet van meloen houdt 😉
   Op de vrijmarkt na vind ik Koningsdag niet super bijzonder, hoor. Maar ik ben gewoon helemaal fan van alle tweedehands koopjes die je op de vrijmarkt in Amstelveen kunt scoren 🙂 Ze hebben daar echt een enorme markt.

 12. Evelyne 22 april 2018 op 3:31 pm - Beantwoord

  Ik hou van parfum, maar oh jee, ik durf het al eens te vergeten *oeps* Ik zou eigenlijk zo’n kastje moeten hebben naast de voordeur (waar ik steeds naar buiten ga) met daarin mijn parfum in. Misschien een tip voor later 😉

 13. Iris 22 april 2018 op 6:13 pm - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje! Ik vind het zo grappig dat je ook Disney films verzameld!

 14. Johanne 22 april 2018 op 8:55 pm - Beantwoord

  Hou van random feitjes! Heb trouwens ook een paar van die woorden die ik altijd uit m’n blogs moet halen, maar te vaak overheen lees, waaronder ‘even’. M’n meest gebruikte is ‘gewoon’. Die zit soms in elke zin. Oh, net als ‘echt’. Ik ben trouwens echt het tegenovergestelde als het gaat om films en series. Ik heb al heeeel veel gezien en onthoud ook van alles over acteurs en actrices!

  • Romy 23 april 2018 op 1:25 am - Beantwoord

   Haha, zo’n kastje klinkt als een goed idee! Wat jij hebt met parfum vergeten, heb ik vaak met oorbellen en andere sieraden. Die draag ik graag, maar ik vergeet ze nogal regelmatig in of om te doen 😉

  • Romy 23 april 2018 op 1:27 am - Beantwoord

   Haha, op ‘gewoon’ betrapte ik mezelf ook laatst. Dat woord is ook GEWOON superhandig om overal tussendoor te gooien. Best grappig eigenlijk, die stopwoordjes! Je staat er nooit zo bij stil, maar vaak kun je ze overal tussendoor gooien en net zo gemakkelijk weer weglaten als je erop gaat letten.
   Wat grappig dat jij juist nogal een filmkenner bent en zelfs de acteurs en actrices kent. Ik heb regelmatig in gesprekken over films dat iedereen weet waar het over gaat behalve ik, haha. Iets met leven onder een steen!

 15. Ik heb hetzelfde met parfum! Make-up doe ik ook wel altijd op, maar ik ga echt nog eerder deodorant vergeten opdoen dan parfum, haha.

  • Romy 23 april 2018 op 1:29 am - Beantwoord

   Grappig om te horen dat ik niet de enige ben die altijd parfum opdoet. Deodorant vergeet ik ook niet snel, maar parfum gaat inderdaad voor alles 😉

 16. Rachel 22 april 2018 op 10:38 pm - Beantwoord

  haha ik heb niet zoveel met Koningsdag en vaak ben ik ook altijd die dag verkouden, nu even voor dit jaar afkloppen haha! Leuk om dit weetjes zo te lezen 🙂

  • Romy 23 april 2018 op 1:29 am - Beantwoord

   Haha, oeps! Ik ga voor je duimen dat de verkoudheid je dit jaar bespaard blijft op Koningsdag 😉

 17. Lianne 22 april 2018 op 11:01 pm - Beantwoord

  Leuk om je zo nog beter te leren kennen 🙂 Dat van die films herken ik! Ik ben ook niet zo’n ‘filmklassier-liefhebber’ als het om Star Wars of Lord of the Rings gaat! En grappig, dat wat jij met rood hebt, heb ik met geel. En ohhh Mimi of Coco, wat een leuke namen! Dat jij zo gek op Koningsdag bent! Ik niet echt eigenlijk. Iedereen gaat dan altijd feesten en drinken en ik ben daar niet zo van. Maar de markt is inderdaad nog wel leuk 🙂

  • Romy 23 april 2018 op 1:32 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie! Zo leer ik ook jou weer nóg iets beter kennen. Het feesten op Koningsdag is op zich ook niet zo aan mij besteed. Het gaat me vooral om de vrijmarkt. Daar word ik altijd super enthousiast van 🙂
   Grappig trouwens dat jij zo’n aversie voor geel hebt! Ik vind dat juist wél een heel mooie kleur, vooral voor in huis (wel in beperkte mate, haha). Zo heeft iedereen wel iets wat hij wél of juist niet mooi vindt en da’s natuurlijk maar goed ook 🙂

 18. Nikita 23 april 2018 op 7:03 am - Beantwoord

  Toen ik dat feitje van die mailbox las, moest ik aan de mijne denken. 4500 ongelezen mails ongeveer. Het meeste is van mijn oude facebook dat er mensen dingen hadden geliked etc… maar ik denk dat je gek zou worden bij mijn mails. Mijn blogmails en schoolmails hou ik wel netjes bij omdat school belangrijker is dan social media. Ik ben vaak wel eens het communicatiemiddel van de klas haha. Als leerkrachten mijn mailadres kennen en ze een mededeling hebben sturen ze hem meestal naar mij. Dat zouden mensen lastig vinden, maar ik vind dat een compliment.

  Een random feitje over mij… even denken hoor haha. Ik denk mijn gekke geheugen. Wat ik twee jaar geleden heb ingevuld op mijn examen godsdienst weet ik nog perfect. Woord voor woord. Maar waar ik mijn oortjes of gsm twee minuten geleden heb gelegd? God mag weten waar die liggen haha.

  • Romy 23 april 2018 op 9:16 pm - Beantwoord

   Haha, wauw, 4500 e-mails? Ik zou daar flink gespannen van worden 😉 Maar als je er zelf maar mee uit de voeten kunt, toch?! 🙂 Inderdaad eigenlijk wel een compliment dat docenten mededelingen vaak naar jou sturen!
   En ik moest wel lachen om het feitje over jouw geheugen. Dat klinkt inderdaad wel heel bijzonder. Gelukkig is het soms best handig om je bepaalde dingen van lang geleden nog te herinneren 😉

 19. Susan 23 april 2018 op 10:06 am - Beantwoord

  Ohhhh nummer drie heb ik ook haha! Heel apart is dat. Leuk om te lezen!

 20. Anna 23 april 2018 op 10:24 am - Beantwoord

  Leuk om je beter te leren kennen! Ik ben zelf ook niet zo dol op meloen, haha! Terwijl ik eigenlijk heel veel lust. En oh, die films heb ik ook nog nooit gezien en van mij hoeft het ook niet, hahaha!

  • Romy 23 april 2018 op 9:40 pm - Beantwoord

   Haha, eindelijk heb ik dan iemand anders ontmoet die ook niet van meloen houdt 😉 Ik had altijd het idee dat ik daarin de enige was. En gelukkig ben ik ook niet de enige die nog nooit naar Star Wars heeft gekeken 😉

 21. Sheila 23 april 2018 op 10:50 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen en zo de blogger beter te leren kennen. Ik kan me ook goed concentreren. Zelfs als het druk is. Ik had het er toevallig laatst nog over. Dat ik me makkelijk kan afsluiten voor andere geluiden. Ik kan prima een boek lezen in een drukke ruimte bijvoorbeeld. Maar inderdaad, ontdek ik dan een irritant monotoon geluid (zoals een kraan die drupt), dan word ik helemaal gek. Zo herkenbaar!!

  P.S. Was je op Elfia zaterdag? Ik dacht dat ik je zag op afstand.

  • Romy 24 april 2018 op 7:04 pm - Beantwoord

   Grappig om te horen dat je mijn puntje van de concentratieskills herkent. Ik vind het ook altijd zo apart dat ik zelfs in een propvolle bus blogartikelen kan schrijven, terwijl een druppende kraan me inderdaad wél heel erg kan afleiden.

   Ik was inderdaad op Elfia zaterdag. Wat leuk dat je me hebt gezien! 🙂 Het was mijn eerste keer op Elfia, maar ik vond het echt een geslaagde dag.

 22. Vivian 25 april 2018 op 3:47 pm - Beantwoord

  Haha, leuk weer! Herkenbaar ook: bij mij hoef je ook absoluut niet aan te komen met LotR of Star Wars, want daar heb ik echt niks mee. En die stopwoordjes, dat herken ik echt enorm haha. Wat leuk trouwens dat je Sneeuwwitje-spul verzamelde! Ik heb heel lang snowglobes gespaard, onder andere van Disney maar ook uit bijna elke stad waar ik op vakantie ging. Uiteindelijk ontgroei je dat soort dingen, maar blijft leuk om aan terug te denken.

  • Romy 25 april 2018 op 7:27 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die die films nog niet kent en die heel wat stopwoordjes iets te vaak gebruikt 😉
   Wat leuk trouwens dat je lange tijd snowglobes hebt verzameld! Ik vind dat soort globes altijd zo mooi om te zien. Maar na een tijdje ontgroei je dat soort verzamelingen inderdaad een beetje. Ik ben nu wel blij dat niet meer mijn hele kamer vol staat met dwergen 😉 Maar het blijft leuk om aan terug te denken.

 23. Marlies 26 april 2018 op 8:51 pm - Beantwoord

  Haha, die eerste 3 zijn echt super herkenbaar, wat grappig! Ik ben nu voor het eerst aan het rondkijken op je blog trouwens, en wat ziet er gezellig uit. Ik word er echt vrolijk van! 🙂

  • Romy 28 april 2018 op 1:13 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk om te horen! Dankjewel voor je leuke reactie! Daar word ik dan weer vrolijk van ?

 24. zwartraafje 7 mei 2018 op 10:02 pm - Beantwoord

  Ik vergeet telkens opnieuw op parfum op te doen. Met bodylotion heb ik exact hetzelfde voor én daar zou eigenlijk verandering in moeten komen vermits mijn huid extreem droog is én dus echt wel wat extra hydratatie kan gebruiken.

  Een persoonlijk feitje over mezelf …
  Een jaar of twee geleden heb ik voor mijn broertje zijn Hotmail-account gesorteerd. Hij had massa’s ongelezen mails doordat hij heel veel nieuwsbrieven kreeg. Dus heb ik hem gevraagd welke hij wilde blijven ontvangen en ben vervolgens eerst heel veel gaan verwijderen én vervolgens sorteren. Het was een heuse job maar ik vond het eigenlijk wel ontspannend om te doen. Leuk om die chaos te zien veranderen in iets geordend.

  • Romy 8 mei 2018 op 10:55 pm - Beantwoord

   Bodylotion kan in dat geval inderdaad zeker geen kwaad. Ik zou dat ook echt wat vaker moeten gebruiken, maar vergeet regelmatig dat ik het nog in de kast heb staan ☺️
   Wat goed trouwens dat je de hele mailbox van je broertje hebt gesorteerd! Stiekem lijkt dat me ook nog best een fijn en rustgevend klusje. En naderhand was hij je vast heel dankbaar ?

 25. Talitha 10 mei 2018 op 10:05 am - Beantwoord

  Ik heb exact dezelfde stopwoordje in teksten! Moet ik altijd goed op nalezen, inderdaad. En ik hou ook niet van meloen. Iedereen verklaart me daardoor standaard voor gek in de zomer.

  • Romy 10 mei 2018 op 9:21 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige! Zowel wat betreft de stopwoordjes als wat betreft de meloen 😉 Mensen verklaren mij inderdaad ook altijd voor gek als ik zeg dat ik écht niet van meloen houd.