7x Help! Ik leef (soms) onder een steen

Over het algemeen vind ik mezelf wel iemand van deze tijd. Ik zit op Facebook, Twitter en Instagram, volg de laatste tv-programma’s en luister Top 40-muziek. Maar toch zijn er ook dingen waarin ik niet helemaal mee ga met de tijd. Zo’n “Oh jee, ik heb onder een steen geleefd!”-gevoel. Niet erg wat mij betreft, maar wel grappig om eens uit te lichten! Daarom in dit artikel 7 situaties waarin ik soms een beetje achterloop op de rest.

leef onder een steen

 1. Ik bel nog steeds prepaid. Terwijl de helft van de twintigers append en surfend over straat loopt en in de bus YouTube-filmpjes kijkt, doe ik het nog met mijn prepaidtegoed. Voor mij onderweg geen internet en social media dus! Sommige mensen kijken me echt met open ogen aan als ik ze vertel dat ik op werk geen appjes ontvang en die alleen in de pauze even bekijk. Zelfs de telefoonverkoper werd chagrijnig dat hij me geen abonnement kon aansmeren. Maar eigenlijk vind ik het soms wel rustgevend dat ik niet overal notificaties binnenkrijg.
 2. Artiesten niet kennen. Ik mag dan regelmatig Top 40-nummers op de radio luisteren, maar met artiestennamen ben ik vaak niet zo goed. Of nou ja, ik weet nogal eens niet welke artiest bij welk nummer hoort. Pas toen half Nederland aasde op tickets voor Ed Sheeran, kwam ik erachter dat hij de zanger was van al die nummers die ik al zo lang meezong. Spuit elf hier, hoor!
 3. Achterlopen met gadgets. Ik ben nooit echt goed geweest met de nieuwste gadgets. Ik ben meer van het principe ‘Zolang het maar werkt!’. Zo liep ik na jaren nog rond met een telefoon waarvoor niet eens hoesjes meer te krijgen waren. Ik heb nog steeds geen idee wat het verschil is tussen de iPhone 5, 6 en 7. En wat er zo bijzonder is aan een MacBook? Schiet mij maar lek! Volgens mij ben ik de droom van iedere verkoper, want je kunt mij wat elektronica betreft echt alles wijsmaken.
 4. Geen Netflix. Op Twitter volgde ik de heisa rondom de seizoensfinale van Pretty Little Liars en de teleurstellingen rondom Orange is the New Black. Het lijkt soms wel alsof ik de enige ben die geen Netflix heeft en nauwelijks series kijkt. Als in: van Pretty Little Liars heb ik in mijn leven hooguit 4 afleveringen gekeken. En New Girl, 13 Reasons Why en al die andere series heb ik zelfs nog nooit gezien. Ik overleef het prima zonder Netflix, maar voel me wel soms iemand uit het jaar nul die nog gewoon tv kijkt in plaats van series.
 5. Geen hip taalgebruik. Ik vind het al heel wat dat ik er af en toe woorden tussendoor gooi als chill en dat ik inmiddels weet wat pattas zijn. Maar het komt regelmatig voor dat ik me net een oma voel als ik bepaalde hippe woorden dus echt niet ken. Sterker nog, ik gebruik weleens woorden waarvan ik denk “Kun je die eigenlijk nog wel gebruiken anno 2017?” Ach ja, ik gooi het soms maar op mijn studie Nederlands dat ik af en toe aan oude woorden vastzit.
 6. Ongevoelig voor kledingtrends. In tijdschriften en op blogs zie ik vaak de nieuwste trends voorbijkomen. In 2017 kan dan opeens echt niet meer wat iedereen in 2016 nog droeg. En ik? Ik draag ondertussen soms nog jurkjes die al vijf jaar in mijn kast hangen. Natuurlijk zie ik soms een trend voorbijkomen waarvan ik denk “Hé, leuk!”, maar meestal draag ik dan alsnog wat ik nog in mijn kast heb hangen.
 7. Maar 4 apps. Nog even over die telefoon van mij, hè. Ik heb ze geteld en ik heb blijkbaar maar 4 apps op mijn telefoon geïnstalleerd: Outlook, Instagram, WhatsApp en Facebook Messenger. Oké, ik overweeg al een tijdje om ook Twitter op mijn mobiel te zetten, maar verder is mijn telefoon eigenlijk akelig leeg. Pokémon Go heb ik aan me voorbij laten gaan en zelfs de WordPress-app heb ik nog niet geïnstalleerd. Ook hier geldt: ik vind het eigenlijk wel lekker rustig zo. Maar een beetje jaar nul is het wel misschien…

Wanneer heb jij het idee dat je onder een steen hebt geleefd?

Volg:
Deel:

53 Reacties

 1. Maaike
  9 juli 2017 / 07:54

  Dat met artiesten en muziek herken ik heel erg. Ik kan nummers ook echt heel lang erg leuk vinden maar geen idee hebben dat het van een bepaalde artiest Is. Verder vind ik het eigenlijk ook gewoon wel slim hoor, dat je bewuste keuzes maakt voor bijvoorbeeld pre paid en welke apps je op je telefoon hebt. Ik vraag mij wel af of prepaid niet duurder is dan een telefoon? Je hebt echt al abonnementen voor maar een paar Euro per maand waar je ook alleen maar mee kunt bellen en sms en.
  Maaike blogde over…Netflix: houden of opzeggen?

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 07:55

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die dus echt niet goed is met artiesten van liedjes. Je hebt wel gelijk trouwens wat betreft de abonnementen! Ik moet zeggen dat ik er al een tijdje aan zit te denken om bij bijvoorbeeld Hollandse Nieuwe een heel goedkoop abonnement af te sluiten, eventueel ook met beperkt internet erbij. Ik denk dat ik dan nog iets goedkoper uit ben dan nu.

 2. 9 juli 2017 / 09:01

  Haha wat een vrolijk berichtje! Weet je, kan jou het lekker schelen. Er zijn vast belangrijkere dingen die wel je aandacht hebben. Ik moet eeelijk bekennen dat 4 van de 7 dingen mij ook heel bekend in de oren klinken. Netflix heb ik bijvoorbeeld een week geleden pas aangeschaft. Gadget?? Wat zijn dat? Die dingen van tegenwoordig die je op je vinger kunt leggen…weer nog steeds niet hoe ze heten. En naar een artiesten naam hoef je mij al helemaal niet te vragen haha. Zo kijk ik bijvoorbeeld ook helemaal geen tv…dus ik kan vaak ook niet met andere mee praten. Sommigen vinden dat raar. Ik heb gewoon andere dingen te doen dan naar zo’n beeldbuis staren.
  Aneta blogde over…Je kind voorbereiden op de vakantie | 3 praktische tips

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 07:56

   Wat grappig dat jij ook pas sinds heel kort Netflix hebt! En leuk om te horen dat jij ook een paar dingen van het lijstje herkent en dat ik niet de enige ben die bijvoorbeeld nogal gadgetloos leeft ;) Inderdaad, soms liggen je prioriteiten gewoon ergens anders en dat kan juist best fijn en rustgevend zijn!

 3. 9 juli 2017 / 09:03

  Wat grappig om te lezen! Ik vind het juist wel leuk dat je je niet zoveel aantrekt van al die trends. Het heeft wel iets.
  Danique blogde over…PositiviTijd | Week 27

 4. 9 juli 2017 / 09:34

  Oh heeerlijk! Alsof we even teruggaan in de tijd! Nee hoor grapje ;-) Dat het onderweg rustig is zonder notificaties kan ik mij heel goed begrijpen. Ik heb die meldingen ook al jaren uit staan. Maar er gaat niets boven goed bereikbaar zijn, dus terug naar een prepaid telefoon kan ik niet hoor! Haha Behalve op reis dan :)
  Linda blogde over…Bag Talk | Designer Bags & Conscious choices

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 07:57

   Ik kan me voorstellen dat je, eenmaal gewend aan een abonnement, niet meer terug zou willen. Bereikbaar zijn vind ik wel altijd heel belangrijk, maar ik denk altijd maar ‘Als het echt heel belangrijk is, dan bellen of sms’en mensen me wel!’ ;)

 5. 9 juli 2017 / 09:39

  Wat een leuk, herkenbaar lijstje! Ik heb ook enorm vaak het gevoel alsof ik onder een steen leef.. Van alle Netflix-series heb ik nog nooit één aflevering gezien en ook modetrends gaan aan mij voorbij.
  En die gadgets kunnen mij ook gestolen worden trouwens!
  Evelien blogde over…5 blijheidjes van juni

 6. Darina
  9 juli 2017 / 08:56

  Ik ben ook heel slecht in de artiestennamen e.d. Verder ben ik ook niet goed met gadgets, maar dat komt ook omdat het me niet zoveel interesseert haha.
  Darina blogde over…My Happy Parisian Moments #1

 7. 9 juli 2017 / 10:32

  Vooral qua artiesten leef ik inderdaad wel eens onder een steen, ik ben niet extreem thuis in dat wereldje. Maar Ed Sheeran (her)ken ik wel, haha! En een prepaidtelefoon lijkt me stiekem nog best wel fijn.. Dan ben je veel bewuster met alles bezig ipv zo in je telefoon te zitten.
  Loes blogde over…Recept – Zomerse Watertjes

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 07:59

   Precies wat je zegt inderdaad! Door mijn prepaidtegoed ga ik wel heel bewust om met wanneer en hoe ik mijn telefoon gebruik en dat is wel fijn. Ik ben bang dat ik met een abonnement al snel hele dagen aan mijn telefoon vastgeplakt zou zitten ;)

 8. Simone
  9 juli 2017 / 10:07

  Met sommige dingen leef ik soms ook wel eens onder een steen hoor. Maar wat je niet kent, kun je niet echt missen denk ik.
  Simone blogde over…Trouwen | Een locatie zoeken

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 07:58

   Precies! Als je iets nooit hebt gehad, dan weet je eigenlijk ook niet wat je mist. Best rustig soms zo :)

 9. 9 juli 2017 / 11:16

  Haha, heel herkenbaar, vooral met die telefoon waar geen hoesjes meer voor te krijgen zijn! Ik heb nog steeds de Samsung galaxy s3 en die heb ik al bijna vier jaar, gewoon omdat ik ook zo’n ‘zolang hij het doet, hoef ik geen nieuwe’ mentaliteit heb! Ik heb ook geen internet ergens zomaar op straat, dat staat niet in mijn abonnement ingesteld, en ik doe niet aan sociaal media zoals twitter en instragram. Haha, ook een beetje ouderwets hier! :) voor de rest kom ik toch redelijk met de tijd mee. Ik ben goed op de hoogte van de top-40 en artiesten, en ik kijk liever Netflix dan tv!
  Lianne blogde over…Weekly Wednesdaylist: Mijn verjaardags-verlanglijstje!

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:00

   That’s the spirit: zolang hij het doet, hoef je geen nieuwe :) En alleen maar fijn toch dat je telefoon zo lang meegaat en dat je er nog steeds tevreden over bent! Scheelt een hoop geld elke maand ;) En wat die Top 40 betreft, heb ik nog veel van je te leren, haha. Ik kan vaak van alles meezingen, maar weet 9 van de 10 keer niet wie een liedje zingt.

 10. Pauline
  9 juli 2017 / 11:17

  Haha, je bent gewoon tijdloos! Niets mis mee :)
  Omdat ik met kinderen werk en mijn vriend met jongeren, ik tante ben van kinderen en tieners, krijgen wij alle rages en trends wel mee, maar anders zou ik er zelf ook niet van op de hoogte zijn ;) Vind het ook niet belangrijk!

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:01

   Haha, dat vind ik wel een leuke benaming: tijdloos! Die ga ik onthouden :) Wat leuk dat je door jouw werk en dat van je vriend altijd wel op de hoogte bent van trends! Ook al doe je er zelfs niets mee, toch is het ook wel grappig om mee te krijgen wat er nu eigenlijk op dit moment hip, hot en happening is.

 11. 9 juli 2017 / 11:26

  Hihi, heerlijk artikel! Jij en ik, wij zitten zo hard op dezelfde lijn! :D Ik heb wel een abonnement op mijn gsm, maar de apps zijn op 1 hand te tellen. Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp en Twitter. Do you need more? Qua kledij ben ik nooit mee met de trend en draag ik liefst mijn eigen comfortabele jeans of shirt die al 5 à 6 jaar in de kast hangt. Af en toe koop ik wel eens iets nieuw, zoals voor een huwelijksfeest in de familie, maar dat draag ik dan voor elk aankomend feest. Van muziek wist ik vroeger welke artiest welk liedje zong. Ik was daar toen indertijd heel hard mee bezig. Nu ik werk is dat heel wat minder en duurt het soms eeuwen alvorens ik weet wie de artiest is van wie ik het liedje al een tijd meeschreeuw :) En Netflix heb ik ook niet. Ik wil het wel, maar het is momenteel niet mogelijk. Plus, er is genoeg op tv om een ganse avond te vullen. De digibox staat trouwens propvol met vanalles ;)
  Evelyne blogde over…Mijn 365daysofphotography-project | week#27

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:03

   Wat geweldig om te horen dat ik blijkbaar niet de enige ben met maar een paar apps, niet altijd de nieuwste kleding en zonder Netflix! En inderdaad, er is al zoveel op tv (en op YouTube) dat ik Netflix vaak niet eens mis.

 12. Donna
  9 juli 2017 / 11:27

  Ik vind het op reis helemaal ideaal als je geen internet hebt! Ergens vind ik het dus ook jammer dat je nu overal internet hebt, in tegenstelling dat dat eerst zo veel kostte…. Vond het heerlijk dat je de hele dag geen bereik had en pas als je weer terug in je huis/kamer komt alle berichten binnen komen. Misschien toch maar even mijn telefoon op niet storen zetten.
  Donna blogde over…Dingen die je NIET hoeft te doen in Tokio

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:04

   Ik heb dus precies hetzelfde met mijn telefoon: ik vind het ook echt een fijn moment om bijvoorbeeld in de bus (met wifi) of thuis in één keer alle berichtjes te bekijken en te beantwoorden. Lekker rustig! Maar niet storen is inderdaad ook altijd een goede optie :)

 13. Elisabeth
  9 juli 2017 / 11:36

  Ik ben ook niet van de artiesten namen. En apps op m’n telefoon wil ik ook zo min mogelijk en sommige social media heb ik ook niet voor m’n rust, anders moet van me zelf alles volgen en bekijken enz.

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:05

   Wat fijn om te horen dat ik blijkbaar niet de enige ben! En alleen maar goed dat je aan sommige social media niet eens begonnen bent! Ik merk zelf ook dat het best wel verslavend is en het geeft me zoveel rust om niet de hele dag alles te kunnen en hoeven volgen.

 14. Alice
  9 juli 2017 / 11:37

  Leuk blog weer! Ook hier geen Netflix, niet het nieuwste van het nieuwste op gadget gebied. Wel een slaaf van mijn telefoon. En niets mis mee dat je abn spreekt! Ik vind de turbo taal ook niet alles. Qua kleding is het belangrijkste dat het lekker zit en je je er prettig in voelt. Ik kan nog blijer zijn met een hema shirt dan een merk shirt. Kortom je ben zeker niet de enige die waarde hecht aan andere dingen ?

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:06

   Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dankjewel! En ik ben blij om te horen dat ik niet de enige ben zonder al die dingen en zonder turbotaal (leuke term!) :)

 15. 9 juli 2017 / 13:23

  Haha wat grappig om te lezen! Je hoort het inderdaad niet vaak meer dat mensen alleen nog beltegoed hebben :) Maar als dat voor jou goed werkt, waarom niet? Netflix heb ik trouwens ook niet en die series heb ik ook niet gekeken, heb daar helemaal niks mee.
  Mariska blogde over…Filmpje: favorieten juni 2017

 16. 9 juli 2017 / 14:00

  Lekker toch! Lijkt me heerlijk rustig :) Ik heb het eigenlijk alleen maar met muziek, en soms met de allernieuwste apps of technologieen. Snapchat bijvoorbeeld. Daar snap ik werkelijk helemaal niets van en ik ga het ook net proberen! Zonder Netflix kan ik alleen echt niet meer, dus ik start maar weer eens een Orange is the New Black ;-).
  Johanne blogde over…Millennial-kwestie: de angst om stil te staan

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:07

   Haha, ik denk ook dat ik Netflix snel zou missen als ik toch eens overstag ga en een abonnement zou afsluiten. En Snapchat, dat snap ik ook helemaal niet. Ik ben er ook maar niet aan begonnen, want ik ken mezelf met dat soort dingen ;) Als ik het eenmaal heb, dan blijf ik bezig.

 17. 9 juli 2017 / 14:31

  6 & 7 heb ik ook hoor haha. Het nieuws volg ik daarin tegen ook al jaren niet meer. Heerlijk rustig moet ik zeggen :-)

 18. yvonne
  9 juli 2017 / 16:04

  Prima toch? Is heerlijk rustig lijkt mij. En zolang jij er tevreden mee bent is het goed toch? Ik kan ook niks met gadgets, heb geen tablet, netfilx en ook geen twitter. Van modetrends ben ik meestal wel op de hoogte maar ik doe er zelden aan mee. draag gewoon wat lekker zit en wat ik leuk vind. Zo heb je nu de badslippertrend. Die sla ik dus ook over. Het woord zegt het al .Het zijn badslippers. die draag je niet onder een normale outfit. Haalt de boel alleen maar naar beneden. Voegt echt niks toe.

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:09

   Wat fijn om te horen dat ik blijkbaar niet de enige ben zonder al die nieuwe, hippe dingen! En alleen maar goed dat je gewoon draagt wat je lekker vindt zitten of leuk vindt! En ik moet je gelijk geven wat de badslippers betreft. Die zou ik ook niet snel onder een leuke outfit aantrekken.

 19. 9 juli 2017 / 19:14

  Ik heb ook een prepaid kaart! Maar wel mobiel internet gelukkig. Of ja. Ik gebruik m’n gsm echt bijna constant en voor alles. De weg zoeken, foto’s maken en bewerken, muziek, … En ik heb Netflix. En 87564 apps op mijn telefoon (behalve Snapchat, daar snap ik echt geen hol van :p ). Ik ben veel te beïnvloedbaar door kledingtrends. Alleen van gadgets heb ik niet zoveel kaas gegeten :p
  Voor de rest vind ik niet dat je onder een steen leeft. Haha. Denk dat het net heel rustig is voor je op die manier. Minder prikkels.
  Irene blogde over…Ons huis in foto’s #1

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:11

   Oh echt? Yay, dan ben ik niet de enige met prepaidtegoed! Haha, zo’n telefoon voor apps heeft ook wel weer wat! Er is ook tegenwoordig voor alles wel een app te vinden, dus ik kan me voorstellen dat het verslavend is. En fijn om te horen dat je vindt dat ik niet echt onder een steen leef ;) Het is inderdaad wel rustig zo en tegelijkertijd heb ik gelukkig niet het gevoel dat ik helemaal in de eighties leef ;)

 20. 9 juli 2017 / 20:54

  Grappig! Een heel leuk en eerlijk lijstje Romy. Prepaid bellen vind ik bijzonder voor in deze tijd maar als het voor jou werkt why not?! Ik heb Netflix thuis maar ik kijk haast niet, het is wel fijn dat het er is ;-)
  Nesrin blogde over…Small Talk on Sunday #55

 21. Madelon
  9 juli 2017 / 20:25

  Heel leuk en eerlijk lijstje! Met artiestennamen ben ik ook niet zo handig. En ach, voor de rest valt het allemaal wel mee toch ;)
  Madelon blogde over…Speellijst | Spotify favorieten

 22. 9 juli 2017 / 22:05

  Ik heb ook geen netflix hoor, haha! Dus volg ook geen hippe/populaire series waar iedereen het over heeft.
  Maar… 4 apps op je telefoon?! Dat is wel heel weinig! Zou willen dat ik er zo weinig had haha. (Te verslaafd aan te veel)
  Joanne blogde over…Outfit | Gingham off shoulder top

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:12

   Haha, ik denk dat apps ook wel heel verslavend werken. Misschien komt er ooit nog wel verandering in en heb ik dan opeens wel een telefoon voor apps. Maar voor nu vind ik het wel lekker rustig ;)

 23. 9 juli 2017 / 22:30

  Ik bel ook nog steeds pre-paid. Het is inderdaad gewoon lekker rustig. Op zich vind ik het zelfs een aanrader om op die manier onder een steen te leven ;) Wanneer we op evenementen zijn ben ik de enige die z’n gsm nooit vastheeft en alles rechtstreeks meemaakt. Vrijwel al mijn vrienden hebben hun mobiel constant in de hand aangezien ze er zo makkelijk mee op internet kunnen. Bellen en sms’en doe ik ook zoveel mogelijk via de wifi. Dus als ik een berichtje krijg van iemand zal ik pas terugsturen als ik terug thuis ben en (en dus wifi heb). Tenzij het natuurlijk dringend is. De ideale manier om niet mobiel-verslaafd te raken eigenlijk :)
  Sarah blogde over…Cini Minis cupcakes met marshmallow glazuur

  • Romy
   Auteur
   10 juli 2017 / 08:13

   Je hebt helemaal gelijk! Juist doordat ik niet overal berichtjes binnenkrijg, kan ik wel echt genieten van waar ik op een bepaald moment mee bezig ben. Thuis raak ik continu afgeleid door notificaties, maar op mijn werk kan ik me bijvoorbeeld echt op taken voor werk concentreren. En bij een dagje weg ben ik echt even bezig daarmee in plaats van met mijn telefoon. Ik denk dat dit voor nu wel een goede zelfbescherming is om te voorkomen dat ik helemaal aan mijn telefoon vastgeplakt zit ;)

 24. Danielle
  10 juli 2017 / 00:26

  Haha ja ik heb dit ook met muziek! Ik ben altijd heeeeeel erg late to the party met “nieuwe” artiesten en nummers…

 25. 11 juli 2017 / 18:33

  Haha, joh, sommige dingen kunnen handig zijn maar verder mis je niet zoveel hoor ;) (en zeker zolang jij het zelf niet mist: who cares? :D) Ik leef zelf onder een steen als het om beroemdheden en eigenlijk alles van tv gaat. En mis dat ook echt totaal niet.
  Yvonne blogde over…Weer een week… #15: “Summer is a state of mind”

 26. Odetta
  12 juli 2017 / 10:12

  Ik heb nog een ouderwetse prepaidtelefoontje, nee nog geen smartphone. Ik heb ook nog steeds een vaste telefoon. Ook ben ik niet altijd bereikbaar, ik ben receptioniste/telefoniste en dan krijg je op een dag genoeg telefoon. En niet altijd bereikbaar zijn is wel zo rustig. Als ik weg ben, ben ik weg. Je kunt altijd nog de voicemail bij mij inspreken en ik bel je terug. Ik wil ook absoluut niet bellen in een supermarkt. Je wordt er gewoon creatiever van wanneer er iets niet is.
  Ik was overigens in shock toen ik vernam dat er wasmachines bestaan die op WIFI werken. Want heel even daarvoor had ik hierover een grapje gemaakt. Dan kun je vanaf een andere plek je wasmachine aanzetten. Misschien wel handig als je je been hebt gebroken, want mijn wasmachine staat op zolder.
  Verder ben ik ouderwets beleefd, en daar is absoluut niets mis mee.

  • Romy
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:52

   Ik kan me voorstellen dat je juist met jouw baan niet thuis en onderweg ook de hele tijd aan de telefoon wilt hangen. En wasmachines op wifi? Wauw, wat een uitvinding! Het lijkt me eigenlijk best handig, maar ik zou dan zo’n controlfreak zijn die dat liever zelf handmatig regelt ;) En beleefd zijn is zeker niets mis mee! Dat kan ik zelf altijd in mensen alleen maar waarderen.

 27. Kimberly
  12 juli 2017 / 17:07

  Wat een leuk artikel zeg! Dat niet altijd bereikbaar zijn lijkt me ook heerlijk! Soms vergeet ik wel eens m’n telefoon en meestal heb je dan ook niks gemist. Toen we vorig jaar op vakantie geen wifi hadden vond ik het eigenlijk wel bevrijdend, even niks meer moeten en ik zie wel wat ik gemist heb als ik thuis ben. Ik ben trouwens ook heel ongevoelig voor kledingtrends, ik draag wat ik leuk vind en of het nu in is of uit, ik weet het zelf vaak niet als ik het zelf maar leuk vind! En de jurkjes die we allebei al lang in onze kast hebben hangen blijven vaak toch wel de leukste , vind je ook niet?
  Kimberly blogde over…Lifestyle • Rainy Roses

  • Romy
   Auteur
   12 juli 2017 / 22:12

   Precies! Het kan zo’n fijn gevoel geven om even geen berichtjes te ontvangen op je telefoon en vaak mis je dan eigenlijk helemaal niets. En je hebt helemaal gelijk wat betreft de jurkjes: juist de jurkjes die ik al heel lang heb, zijn mijn grootste favorieten :)

 28. 15 juli 2017 / 13:49

  Ik bel ook nog steeds prepaid, hoor. Voor zo’n 15 euro per maand krijg ik meer belminuten, sms’en en mobiele data dan ik ooit op krijg – en na die maand kan ik dan m’n 15 euro opmaken! Leve Mobile Vikings! :-)
  Jessica J. blogde over…De Brooklyn Bridge in onze woonkamer!

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:16

   Haha, precies! Ik bel en sms er ook zo weinig geld doorheen dat een abonnement voor mij tot nu toe niet echt voordelig is ;)

 29. Mike
  20 juli 2017 / 11:53

  Je bent gelukkig niet de enige. Bij mij is het zelfs een tikkeltje erger. Als IT-er loop ik nog steeds rond met een klaptelefoon met inderdaad een prepaid kaartje. Inmiddels ben ik wel gewend geraakt aan de vreemde gezichten wanneer collega’s me toe willen voegen in WhatsApp.
  Mike blogde over…Fantastisch weekje #Noorwegen 02

  • Romy
   Auteur
   21 juli 2017 / 00:00

   Haha, geweldig toch! Ik kan dat altijd wel waarderen als mensen lekker hun eigen ding doen en zich niet laten leiden door wat de meeste mensen doen qua technologie, apps etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge