Alleen zijn. Het kan eenzaam en vervelend zijn, maar is soms juist ook heel fijn. Nog steeds vind ik het vaak leuk om dingen met andere mensen samen te ondernemen. Zo beleef ik mijn vakantie-avonturen altijd het liefst samen met iemand anders. Maar daarnaast kan ik me gelukkig ook prima vermaken in mijn eentje. Sterker nog, sommige dingen doe ik juist graag alleen. En nee, dan heb ik het niet alleen over naar het toilet gaan en mijn benen scheren. Dit zijn 9 leuke dingen die ik fijn vind om alleen te doen.

dingen die ik graag alleen doe

Dingen die ik fijn vind om alleen te doen

 1. Winkelen. Een shopmiddag met vriendinnen vind ik altijd gezellig, maar in mijn eentje shoppen is voor mij ook zeker geen straf. Mijn manier van winkelen is ietwat opmerkelijk: ik ga vaak vooral rechtstreeks op mijn doel af. Zoek ik een trui? Dan bedenk ik drie winkels waar ik wil kijken en zie ik in één oogopslag of ze daar dé gele trui hebben hangen die ik zocht. Als ik iets nodig heb, ga ik dan ook met alle plezier in mijn eentje naar de winkels om mijn shopmissie in een recordtijd te volbrengen.
 2. Bloggen en tekstschrijven. Je hoort weleens dat mensen graag samen studeren, werken of bloggen. Hoewel ik op mijn vaste baan onwijs blij ben dat ik leuke collega’s om me heen heb, werk ik als blogger en freelance tekstschrijver toch het liefst alleen. Dan ben ik op mijn productiefst en kan ik me goed focussen.
 3. Fotograferen. Fotograferen is een van de dingen die ik het allerliefst doe. Portretfoto’s maak ik (wel zo handig!) altijd met andere mensen, maar voor product-, landschap- en natuurfoto’s ben ik liever in mijn eentje met mijn camera in de weer. Al is het alleen al omdat ik vast niet veel anderen er een plezier mee doe om een kwartier lang een bloem vanuit alle perspectief vast te leggen.
 4. Autorijden en de weg zoeken. Je kunt mij zeker blij maken met een autorit in mijn eentje. Dat geeft me namelijk de kans om op mijn manier (lees: vals en uit de maat) mee te zingen met de liedjes op de radio zonder dat ik daarmee iemand stort. Daarnaast vind ik het fijn om even niet te hoeven praten en in de auto van alles te overdenken. Nog een pluspunt is dat het in mijn eentje minder uitmaakt als ik dankzij mijn gebrekkige navigatiekunsten ergens een afslag mis.
 5. Mijn vaste na-werk-riedeltje. Als ik net uit mijn werk kom, heb ik een vast riedeltje dat ik afwerk om tot rust te komen. Ik scrol dan bijvoorbeeld op mijn gemak door mijn Instagram-feed, neem een warme douche, check mijn mailbox en lees wat blogs bij. Juist door even alleen bezig te zijn na een werkdag, ben ik snel weer helemaal opgeladen.
 6. Films of series kijken. Mijn smaak qua films en series is niet altijd even denderend. Als in: ik heb menig klassieker nog nooit gezien, maar heb inmiddels wel heel wat dramafilms en Nederlandse romcoms van mijn lijstje met films kunnen afvinken. Dat soort films kijk ik meestal alleen. Niemand die dan commentaar heeft op het slechte acteerwerk, de cheesy muziek (die gewoon heel mooi is!) en de ongeloofwaardige happy end-scenario’s. Alhoewel ik gelukkig een paar vriendinnen heb met wie ik die voorliefde voor romantische films deel.
 7. Lekker kneuterig een blokje om lopen. Een wandeling en een goed gesprek vind ik een prima combinatie, maar ik kan ook volop genieten van een wandeling in mijn eentje. Mijn normale wandeltempo heeft nog het meeste weg van snelwandelen om een bus te halen, maar dan non-stop. Als ik dus puur een blokje om ga om even buiten te zijn en beweging te hebben, doe ik dat vaak alleen. Een wandeling door Amsterdam of gewoon door mijn eigen omgeving kan mij altijd opfleuren. En dat doe ik juist graag alleen. Of nou ja, wel vergezeld door mijn camera.
 8. Het kattenvrouwtje uithangen. Als fervent kattenliefhebber ben ik graag met onze katten in de weer. En ja, daar komen soms de nodige koosnaampjes, gekke stemmen en ware liefdesbetuigingen aan onze drie- en viervoeter aan te pas. Alleen al daarom ben ik dan het liefst zonder pottenkijkers.
 9. Uitgebreid tutten. Eens in de zoveel tijd pak ik met plezier mijn verzorgingsproducten erbij om mijn huid een verwenbeurt te geven. Scrubs, body butters, crèmes, maskertjes…alles komt eraan te pas. Dat doe ik dus graag in mijn eentje. Al is het alleen al zodat mensen me niet met een gezicht vol blauw smeersel tegen het lijf lopen en zich een hoedje schrikken.

Welke leuke dingen doe jij graag alleen?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 23 januari 2019 op 6:40 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. Ik doe ook graag dingen alleen. Winkelen, bloggen/schrijven, wandelen, in een café zitten, een stad bezoeken…ik ga er regelmatig alleen op uit.

  • Romy 23 januari 2019 op 7:56 am - Beantwoord

   Heerlijk toch dat je graag regelmatig alleen op pad gaat! Alleen in een café zitten om iets te drinken of een leuke stad bezoeken, lijkt mij ook wel heel leuk.

 2. Irene 23 januari 2019 op 6:59 am - Beantwoord

  Shoppen doe ik ook liefst alleen, net zoals mijn na-het-werkritueeltje. Mijn vriend belt me soms op als hij vanuit zijn werk vertrekt en daar ben ik natuurlijk altijd heel blij mee maar ik merk ook dat ik dan echt uit lijn bubbel word gehaald :p haha. Wandelingetjes maken vind ik mijn eentje dan weer minder leuk dus daar heb ik liefst gezelschap bij maar dan ook weer niet te veel 😉

  • Romy 23 januari 2019 op 7:56 am - Beantwoord

   Haha, ik kan me er iets bij voorstellen dat zo’n telefoontje je even uit je eigen na-het-werk-ritueeltje haalt. Ik vind het ook altijd wel fijn om dan lekker in mijn eentje te zijn. Wandelingen met andere mensen kan ik ook altijd wel waarderen, zeker als mijn “wandelpartner” net zo graag kletst als ikzelf 😉

 3. Simone 23 januari 2019 op 7:54 am - Beantwoord

  Oh heerlijk. Ik kan me ook echt goed vermaken in mijn eentje. Inderdaad lekker tutten terwijl ik mijn favo Netflix serie kijk. Ik zou wel echt eens vaker een wandeling moeten maken. Zal me goed doen!

  • Romy 23 januari 2019 op 11:51 pm - Beantwoord

   Een wandeling alleen kan inderdaad zo fijn zijn. Echt genieten is dat 🙂

 4. bychristiana 23 januari 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Toen in de titel van jouw artikel zag, was het eerste woord dat in me opkwam; WINKELEN! Haha, en dat vind jij dus blijkbaar ook. Alhoewel het stiekem soms heel handig is om iemand bij je te hebben zodat hij of zij even snel een andere maat voor jou kan pakken terwijl jij in de paskamer staat, vind ik alleen winkelen meer dan heerlijk. Alleen maar daar kijken waar jij wilt en er vervolgens zo lang over doen als je wilt. Alleen wandelen en films kijken vind ik ook fijn om te doen.

 5. Simone 23 januari 2019 op 8:08 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. Maar ik ben best een sucker voor dingen alleen doen. Al blog en lees ik blogs wel altijd alleen en kijk ik vaak series alleen. En gisteren ben ik – jawel – alleen met mijn camera op pad geweest (oh die mooie sneeuw <3 ).

  • Romy 23 januari 2019 op 11:53 pm - Beantwoord

   Haha, voor dat soort praktische dingen (en soms ook voor de gezelligheid) is samen winkelen inderdaad wel handig. Maar als ik echt iets nodig heb, vind ik het ook heerlijk om alleen naar de winkels te gaan en het winkelen op mijn tempo aan te pakken 🙂

  • Romy 23 januari 2019 op 11:55 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je gisteren alleen bent gaan fotograferen! Heerlijk om te doen, zeker omdat je dan alle tijd kunt nemen die je ervoor nodig hebt 🙂 En de sneeuw is inderdaad prachtig! Ik hoop stiekem dat er vrijdag nog wat sneeuw is blijven liggen, zodat ik ook een paar foto’s kan maken als ik vrij ben.

 6. Josephine 23 januari 2019 op 8:25 am - Beantwoord

  Winkelen doe ik ook graag alleen. Vroeger vond ik het een must dat er gezellig een vriendin meeging, maar nu vind ik het eigenlijk wel prettig om alles helemaal in mijn eigen tempo te doen. Zo hoeft er niemand lang te wachten op mijn twijfels over een trui, en ik niet op iemand die de hele winkel wil passen. ?

  • Romy 23 januari 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Haha, precies dat inderdaad! Ik vind samen winkelen nog steeds heel gezellig, maar winkel ook graag alleen op mijn eigen tempo tegenwoordig 🙂

 7. Marije 23 januari 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Winkelen doe ik ook het liefst alleen. Eigenlijk heel veel van jouw lijstje. Behalve de katten.

 8. Dana 23 januari 2019 op 8:45 am - Beantwoord

  Herkenbaar lijstje! Ik vind het inderdaad heel fijn om bepaalde dingen in mijn uppie te doen maar ik kan net zo genieten als activteiten met andere mensen.

 9. Jessica J. 23 januari 2019 op 9:06 am - Beantwoord

  Ik vind alleen winkelen ook zó veel fijner! Als ik met m’n moeder ga shoppen, sta ik altijd ongeduldig op haar te wachten nadat ik op drie minuten de hele winkel gezien heb. 😛
  Mijn vriend gaat elke dinsdagavond repeteren en werkt ook geregeld op zaterdag. Ik vind het heerlijk dat ik dan het appartement voor mezelf heb. Lekker bloggen, fotograferen, “mijn” series kijken of een boek lezen – love it! ♥ Niet dat ik dat niet kan als hij thuis is, maar dan krijg ik tenminste niet te maken met zijn judgy blikken als ik de zoveelste foute kerstfilm opzet, haha.

  • Romy 23 januari 2019 op 11:57 pm - Beantwoord

   Juist die afwisseling tussen dingen alleen doen en dingen doen met andere mensen is inderdaad wel fijn. Ik vind die balans zelf ook heerlijk 🙂

  • Romy 24 januari 2019 op 12:00 am - Beantwoord

   Haha, herkenbaar wat je zegt over het shoppen! Op z’n tijd vind ik het wel heel gezellig om met anderen te shoppen, maar soms is het wel zo fijn om lekker op mijn eigen tempo snel door de winkels te sjezen 😉
   Ik kan me voorstellen dat je die momenten voor jezelf echt koestert. Het kan héérlijk zijn om even ongestoord je eigen ding te doen en jouw (niet per se denderende) films te kijken 😛 Dat herken ik maar al te goed.

 10. Janne 23 januari 2019 op 9:36 am - Beantwoord

  Ik ben het wel eens met je lijstje. Ik vind alleen met de trein ook fijn, lekker muziek op mijn koptelefoon en wat schrijven of lezen.

  Handwerken of knutselen is ook iets wat ik graag in mijn eentje doe. Daar kan ik helemaal in opgaan en pas een uur later weer uit mijn knutseltrance wakker worden – dat gaat niet zo samen met sociaal doen.

  Uitgebreid tutten doe ik eigenlijk nooit, behalve naar de sauna gaan, en dat doe ik dan weer altijd samen. Als je in een sauna zit, moet je stil zijn, dus het is wel een heel rustige vorm van samen zijn. Ben jij wel eens naar de sauna geweest? Wat vind je ervan?

  • Romy 24 januari 2019 op 12:03 am - Beantwoord

   Zo’n treinreis in je eentje is inderdaad ook zeker geen straf. En ik herken wat je zegt over het in je eentje knutselen. Ik heb wel één vriendin met wie ik regelmatig afspreek om gezellig samen te knutselen, maar over het algemeen doe ik dat graag alleen onder het genot van een leuke film. Heerlijk!

   Naar de sauna ben ik eigenlijk nog nooit in mijn leven geweest. Misschien dat ik het op een badkledingdag toch eens overweeg. Het lijkt me best een fijne manier om te ontspannen.

 11. Karin 23 januari 2019 op 10:02 am - Beantwoord

  Ik snap best dat je die dingen graag alleen doet! Ik ga ook liever alleen te winkelen.

  Ik ben er ook achter gekomen dat ik het liefst alleen naar concerten ga. Dat kunnen sommige mensen niet zo goed begrijpen omdat ze het meer als iets sociaals zien, maar ik heb een vrij uiteenlopende muzieksmaak dus dan kan ik niet altijd iemand vinden om mee te gaan. Dus dan is het kiezen tussen niet gaan, of alleen gaan, dus dan ga ik gewoon in m’n eentje. En ik ben er eigenlijk achter gekomen dat dat eigenlijk net zo relaxt is als met z’n tweeën. Je hebt alleen geen napret om met iemand te bespreken maar verder zie ik weinig nadelen :D.

 12. Evelyne 23 januari 2019 op 10:17 am - Beantwoord

  Omdat ik vaak en snel uit mijn concentratie kan gehaald worden blog en schrijf ik ook liever alleen. Doch ik dit nog kan doen met de tv op de achtergrond. Weliswaar met een programma die ik niet volg en dus ongestoord mij in het bloggen kan verdiepen. Overdag alleen thuis zijn kan ik ook nog wel hebben, al mag dit niet te lang duren. Ik ben het gewend dat wanneer ik thuis kom er altijd iemand is. Als ik dan eens een dagje vrij heb bijvoorbeeld en mijn ouders hebben andere plannen buitenshuis, dan kan ik wel even van het alleen zijn genieten maar niet voor lang. Het voelt zo ongewoon aan dat er niemand thuis is en ik alleen ben. Vreemd, niet?

  • Romy 24 januari 2019 op 12:05 am - Beantwoord

   Ik geef je groot gelijk dat je de concerten in je eentje bezoekt. Liever alleen genieten van zo’n concert dan er niet naartoe kunnen gaan. En zo’n moment voor jezelf heeft eigenlijk ook wel weer wat 🙂
   Mijn vader gaat om diezelfde reden vaak alleen naar de film, omdat hij een wat bijzondere filmsmaak heeft. Dat is voor hem ook altijd dé manier om die films toch te zien. Ideaal!

  • Romy 24 januari 2019 op 12:07 am - Beantwoord

   Ik begrijp wel wat je zegt over het alleen thuis zijn. Zeker als je gewend bent dat er altijd iemand is, is het best wel vreemd om in een leeg huis te zitten. Dat zal ik ook nog wel even wennen vinden als ik straks mijn eigen woning heb 😉

 13. Iris 23 januari 2019 op 10:25 am - Beantwoord

  Leuke dingen! Shoppen doe ik ook het liefst alleen. Zo kan ik lekker rustig struinen door de rekken. Heerlijk!

 14. Anna 23 januari 2019 op 10:51 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel, ik kan me er heel erg in vinden, haha! Ik luister wel vaak de hele dag door muziek, dat vind ik dan wel weer heel fijn tijdens het bloggen. Films kijken in mijn eentje doe ik eigenlijk nooit, haha, wat betreft TV-kijken houd ik wel echt van gezelligheid. Vlogs kijken doe ik dan wel weer alleen en dat wil ik ook graag zo houden (#guiltypleasure) :p.

  • Romy 24 januari 2019 op 12:08 am - Beantwoord

   Haha, met vlogs heb ik precies hetzelfde als jij. Die kijk ik ook echt als een guilty pleasure, waardoor ik dat liever alleen doe dan met “pottenkijkers” 😛
   Mooie films kijk ik ook wel graag met anderen, maar de meest luchtige en laagdrempelige films kijk ik vaak liever alleen. Al is het alleen al om de opmerkingen over het slechte acteerwerk te voorkomen 😉

 15. Lianne 23 januari 2019 op 11:47 am - Beantwoord

  Oh heerlijk, al die dingen doe ik ook graag alleen! Met iemand anders vind ik winkelen of wandelen of een film kijken ook leuk, maar ik vind het ook prima om het alleen te doen. Ik werk ook het liefst alleen, vind ik heerlijk (lang leve de thuiszorg) en ik ben ook wel eens alleen naar het theater geweest. Ik kan me prima in mijn eentje vermaken!

 16. Lizzy 23 januari 2019 op 11:52 am - Beantwoord

  Ja, tutten doe ik het liefst alleen. Als ik een tutavondje heb gepland, ban ik mijn vriend altijd uit de slaapkamer, haha. Zelf vind ik het ook ontzettend leuk om alleen op vakantie te gaan. Dat is voor mij ultieme vrijheid. Toen ik net volwassen was, ging ik eigenlijk altijd alleen op vakantie. Maar nu moet ik mijn vakantiedagen meestal gebruiken om vrienden en familie te zien (ook leuk!). Toch ben ik van plan om dit jaar ten minste een weekendje alleen weg te gaan.

  • Romy 24 januari 2019 op 12:10 am - Beantwoord

   Heerlijk toch als je je ook prima alleen kunt vermaken 🙂 Dat herken ik ook wel. En wat je zegt, dingen als winkelen of een film kijken zijn heel fijn om met anderen te doen, maar soms is het ook lekker om zoiets zelf zonder anderen te doen 🙂

  • Romy 24 januari 2019 op 12:12 am - Beantwoord

   Haha, ik geef je groot gelijk dat je voor het tutten de slaapkamer even voor jezelf “opeist” 😉
   Wat gaaf trouwens dat je graag in je eentje op vakantie gaat! Dat heb ik zelf nog nooit gedaan (alhoewel ik mijn vriendin in Valencia binnenkort wel alleen ga opzoeken), maar het lijkt me zeker een toffe ervaring. Hopelijk kun jij ook een geslaagd weekendje weg voor jezelf plannen dit jaar.

 17. Rachel 23 januari 2019 op 7:33 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen, jouw foto’s zijn altijd al zo enorm vrolijk, heerlijk!
  Past ook perfect bij je website naam haha.. een tut avondje is zo lekker maar ik woon nog thuis dus ik heb weinig last van mensen om me heen. Soms komt mijn moeder of vader even binnen lopen en thats it. Soms kan ik mijn boek openslaan, in mijn bed kruipen, kaarsje aan en dan enorm genieten!

  • Romy 24 januari 2019 op 12:13 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! 🙂
   En heerlijk dat je thuis ongestoord dat soort momenten voor jezelf kunt nemen. Een boek lezen in bed met een kaarsje erbij aan, klinkt alleen al geweldig!

 18. Nikita 23 januari 2019 op 7:55 pm - Beantwoord

  Tekenen. Hoewel ik vorig jaar het altijd zalig vond om in de klas te werken en dan de sfeer te voelen, werk ik het allerliefst alleen. Ik luister wel heel graag muziek of naar iemand die vertelt als ik bezig ben. Tenzij ik echt bezig ben met hele kleine details, dan heb ik liever dat je zwijgt. Maar ik weet wel momenten in de les dat ik gewoon de slappe lach had door de klas. Een keer was ik in illustratie ons vogeltje aan het uitwerken, en ik was net aan het oog bezig. En ik moest mijn penseel opheffen omdat het niet mogelijk was om tijdens het lachen zijn oog netjes af te werken. Ik vond dat niet erg, heerlijk. Dat was op een vrijdagnammidag en ik weet nog dat ik later in de bus naar buiten aan het staren was met muziek in en ik moest weer glimlachen. Nu zelfs weer als ik aan die momenten terugdenk. Busritjes maak ik ook heel graag alleen. Ik ging drie jaar naar school met de bus, wat anderhalfuur duurt (zonder file’s of vertragingen). Terwijl je er met de trein een kwartiertje/halfuurtje over doet. De klas heeft mij heel vaak gek verklaard daarvoor. Maar ik vond het heerlijk om voor of na een schooldag in alle rust te lezen of te dromen. Het waren vaak mijn rustmomenten. Als ik nu in de stad van mijn vorige school naar de bib ga, neem ik vaak de trein uit tijdsbesparing. Ik mis die lange busritten wel. Vandaag ging ik door de sneeuw wandelen ter studeerpauze en het deed er net om dat de bus die ik altijd nam voorbijreed. En ik besefte hoe mooi die tijden zijn geweest. Ik ben meestal wel sociaal, maar ik ben ook introvert. Dus dat betekent dat ik ook heel vaak dingen alleen doe. En gelukkig durf ik nu steeds meer aan te geven dat ik ergens alleen naartoe wil! Dus stap vooruit.

  • Romy 24 januari 2019 op 12:24 am - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat je die busrit naar en van je vorige school heerlijk vond om te maken. Zo’n rit is eigenlijk heel ontspannend, zeker als je ondertussen een beetje jouw ding kunt doen door bijvoorbeeld naar muziek te luisteren of te lezen. Ik geef je groot gelijk dat je de bus alleen al om die reden verkoos boven de snellere trein.
   Wat goed dat je nu meer opkomt voor jezelf als je wat tijd voor jezelf wilt hebben. Die momenten zijn soms goud waard en het is geweldig om daar in je eentje volop van te kunnen genieten 🙂

 19. Evelien 23 januari 2019 op 8:13 pm - Beantwoord

  Ja, alleen shoppen vind ik ook heerlijk! Niemand om rekening mee te houden. Serie kijken doe ik ook het liefst alleen, net als tutten en wandelen.. Net zoals jij dus eigenlijk! En net wat je zegt, alleen zijn is niet erg, maar je alleen voelen wel. Gelukkig voel ik me niet alleen, maar dingen in m’n eentje doen blijf ik heerlijk vinden!

  • Romy 24 januari 2019 op 12:14 am - Beantwoord

   Haha, een boek lezen is inderdaad niet zo fijn als anderen je steeds onderbreken. Zoiets is wel zo fijn om alleen te kunnen doen.

  • Romy 24 januari 2019 op 12:17 am - Beantwoord

   Dat is inderdaad een cruciaal verschil. Het is heel rot om je eenzaam te voelen, maar bewust dingen in je eentje doen is wel héérlijk op z’n tijd.

 20. Alex 23 januari 2019 op 10:34 pm - Beantwoord

  Herkenbaar lijstje! Ik vind alleen shoppen soms ook fijner dan met vriendinnen. Bij mij staat zeker ook nog een boek lezen op het lijstje. Ik kan er namelijk echt niet tegen, als iemand tegen me begint te praten terwijl ik aan het lezen ben!

 21. Saskia 24 januari 2019 op 12:24 pm - Beantwoord

  Ik vind een heleboel dingen fijn om alleen te doen: wandelen, lezen, series kijken, bloggen, auto rijden… Heerlijk<3
  Nu ook allemaal extra tijd voor aan het nemen, aangezien rust een must is geworden.

  • Romy 25 januari 2019 op 6:53 pm - Beantwoord

   Heerlijk om dat soort dingen in je eentje te kunnen doen! En wat fijn dat je daar nu heel bewust wat extra tijd voor neemt! <3

 22. Anouk 26 januari 2019 op 1:28 pm - Beantwoord

  Zelf autorijden is inderdaad heerlijk! Bij mij zal het – afgezien van volgend weekend – helaas even niet zo vaak meer voorkomen voorlopig, maar ik kan er echt van genieten. Muziek lekker aan, niet hoeven praten… heerlijk. Ik ben trouwens wel iemand die de weg vaak weet of goed op navigatie kan rijden, dus daar heb ik minder last van. Alleen films en series kijken vind ik ook enorm fijn. Ondanks dat ik veel van mijn vriend houd, met hem kijken is niet altijd leuk. Niet alleen kwestie van genre smaak, maar ook omdat hij vaak wel commentaar geeft, haha.

  • Romy 26 januari 2019 op 8:40 pm - Beantwoord

   Haha, ik herken het probleem van de mannen (in mijn geval vooral mijn broers of vrienden) die commentaar hebben op films 😉 Dan is in je eentje kijken toch een stuk fijner.
   En autoritjes in je eentje kunnen inderdaad zo fijn zijn. Wel ideaal dat jij wel handig bent navigeren. Ik heb dat talent helaas nooit echt ontwikkeld, haha.

 23. Zo simpel is dan geluk 26 januari 2019 op 2:10 pm - Beantwoord

  Alleen in de auto een stuk rijden op weg naar bijvoorbeeld een vriendin, heerlijk! Ook alleen wandelen vind ik zeker erg fijn. Herkenbare punten dus!

 24. Mariska 28 januari 2019 op 8:34 pm - Beantwoord

  Ja winkelen vind ik ook heel erg fijn om alleen te doen. Je kunt je eigen gang gaan zonder rekening te houden met anderen en onnodig te wachten 🙂

 25. Justine 29 januari 2019 op 12:41 pm - Beantwoord

  Jaaaa, ik snap dit helemaal! Ik vind sommige dingen ook het fijnst om alleen te doen, waaronder inderdaad winkelen. Ik kan er echt niet tegen als ik een winkel gezien heb en door wil en iemand slentert dan nog rustig langs de rekken en wil dan nog 3892 dingen passen. Nope. EN DOOR.

  Zelfde met bloggen, autorijden, ochtendritueeltjes en thuiskomritueeltjes haha 🙂

  • Romy 30 januari 2019 op 12:11 am - Beantwoord

   Precies dat inderdaad! De tijd gaat zó langzaam als je zelf al klaar bent in een winkel en iemand anders alles nog in detail wil bekijken. Dan is alleen winkelen soms wel zo fijn 🙂 En ’s ochtends op mijn gemak wakker worden met een kop thee en een blogrondje, doe ik inderdaad ook graag alleen.