Voor de nieuwsgierige aagjes | 9 vragen over mij beantwoord!

Willekeurige feitjes vind ik stiekem hartstikke leuk. Of ik nu feitjes over andere lees of ze deel over mezelf, ik ben er als nieuwsgierig aagje gek op. In dit artikel geef ik dan ook met plezier antwoord op 9 vragen over mij. Ik kreeg deze vragen van Loes en Haydee, die me allebei nomineerden voor de Liebster-award (hoe lief, dankjulliewel!). Hoewel ik niet echt aan awards doorgeven doe, ben ik er altijd wel voor in om een paar vragen over mezelf te beantwoorden. Ik koos van zowel Loes als Haydee een aantal leuke vragen uit. Wat is bijvoorbeeld het engste wat ik op vakantie heb meegemaakt? En op welk blogartikel ben ik het meest trots?

vragen over mij

Foto’s gemaakt door Iris Zaagman.

1. Heb je ooit spijt dat je bent begonnen met bloggen? (Loes)

Bloggen is een van de weinige dingen waarover ik (eerlijk waar!) nooit een minuut heb getwijfeld en waarvan ik ook nooit spijt heb gebracht. Mijn blog heeft me heel veel gebracht en ik zou me bijna geen leven zonder mijn blog meer kunnen voorstellen. Natuurlijk gaat er heel veel tijd zitten in een blog en in alles wat daarbij komt kijken, maar dat is het me absoluut meer dan waard als ik kijk naar alles wat mijn blog me heeft gebracht.

2.  Welke televisieserie zou jij iedereen aanraden om te kijken? (Loes)

Mijn televisiesmaak is meestal nogal – uhm – laagdrempelig. Omdat ik overdag al genoeg bezig ben met serieuze zaken, vind ik dat ik ‘s avonds best met een half oog naar iets minder intellectuele programma’s mag kijken. Toch heb ik naast veel foute programma’s ook wel een paar écht goede aanraders. Een internationale serie die ik erg leuk vond, is Modern Family. Verder kijk ik veel Nederlandse series. Daarvan zijn De Luizenmoeder, Centraal Medisch Centrum en Moordvrouw op dit moment mijn favorieten.

3. Welk item staat op jouw wishlist met luxe producten? (Loes)

Ik heb een enorm zwak voor de webshop Top Vintage en heb een tijdje geleden mijn oog laten vallen op een heleboel mooie vintage pumps in deze webshop. Ze zijn wat aan de dure kant, maar horen zeker thuis op mijn wishlist. Met een miljoen euro zou ik bij deze webshop dan ook graag helemaal losgaan.

4. Ben je meer introvert of meer extrovert? (Loes)

Voor wie mijn blog al een tijdje volgt, is het vast geen verrassing dat ik meer introvert ben dan extrovert. Ik treed niet zo graag op de voorgrond en val in grote groepen nog wel eens een beetje stil. Toch heb ik ook een meer extraverte kant. Ik ben namelijk vooral een echte kat-uit-de-boom-kijker. Als ik een groep goed ken, kan ik echt wel een kletskous zijn en de oren van je hoofd praten, maar vooral in nieuwe gezelschappen kom ik eerder een beetje timide over.

5. Op welk artikel ben je het meest trots? (Loes en Haydee)

Op dit moment ben ik het meest trots op een artikel dat ik heel recent heb geschreven: ‘Blij met je baan: 4 lessen die ik leerde van solliciteren’. Ik schreef dit artikel voor een samenwerking, maar het is ook echt een artikel dat ik recht vanuit mijn hart heb geschreven. In het artikel bespreek ik mijn eerdere zoektocht naar een baan, maar ook hoe die zoektocht uiteindelijk heel mooi heeft uitgepakt. Uren heb ik erover gedaan om de juiste woorden te vinden, maar ik ben trots op hoe het artikel is geworden. Ik hoop ook dat ik met dit artikel anderen in dezelfde situatie misschien een hart onder de riem kan steken ♥

6. Wat is de beste of leukste aankoop die je ooit gedaan hebt? (Haydee)

Ik twijfel tussen mijn spiegelreflexcamera en mijn 50 mm-lens. Ik denk dat ik toch voor die tweede kies, ook al is een cameralens natuurlijk niet echt bruikbaar zonder camerabody. Ik gebruik deze lens nu standaard voor mijn blogfoto’s. Je kunt er geweldige foto’s met scherpte-diepte mee krijgen en kunt er bijvoorbeeld bloemen net iets mooier mee op de foto zetten dankzij de wazige achtergrond.

7. Wat is het engste wat je hebt meegemaakt tijdens je reizen? (Haydee)

Eigenlijk heb ik tijdens mijn reizen nooit iets meegemaakt wat echt doodeng was. Natuurlijk ben ik weleens totaal verkeerd gelopen of gereden op reis. Ook is mijn tas ooit bijna gerold in de tram in Lissabon en liet ik een keer op Schiphol mijn vliegticket en paspoort per ongeluk in het toilet liggen voor de douanecontrole. Maar als ik voor echt eng-eng moet kiezen, dan kies ik voor de autorit over een berg langs de diepe ravijnen in Oostenrijk. Dat vond ik wel héél spannend, ook al zat ik destijds veilig op de achterbank.

8. Fiets of trein? (Haydee)

Die keuze is niet zo moeilijk. Ik ga voor de fiets, aangezien het voor mij minstens een half uur reizen met de bus is voordat ik bij een treinstation ben. Voor langere afstanden ga ik dan ook meestal met de bus of met de auto. Bovendien ben ik een groot fietsfanaat! Ook in grote steden vind ik het fijn om te fietsen. Vaak zie je op de fiets veel meer leuke wijken en kom je op de fiets ook nog eens een stuk makkelijker (en zonder overstappen) op de plek van bestemming.

9. Wanneer heb je tijd om te bloggen? (Haydee)

Ik werk bijna altijd ‘s avonds aan mijn blog. Dan heb ik de meeste inspiratie en schrijf ik vaak ook het snelst. Ook leuk om te weten, is dat ik vaak onderweg aan mijn blog werk (oké, in de bus dan, niet op de fiets!). Hoe vreemd het ook mag klinken, ik vind het extra fijn bloggen in de bus op mijn laptop (in een Word-bestand) of zelfs op mijn telefoon via de WordPress-app. Vaak werk ik mijn artikelen dan ‘s avonds verder uit en plan ik ze daarna in via WordPress. Ook in het weekend schrijf ik regelmatig artikelen vooruit en maak ik daarnaast vaak blogfoto’s. Drie keer raden dus wat er voor vandaag onder andere op mijn planning staat… :)

Wat is het engste wat jij hebt meegemaakt tijdens een reis?

Volg:
Deel:

51 Reacties

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:10

   Oh jee, ik kan me de angst in zo’n situatie goed voorstellen. Zeker als zelfs de stewardessen gespannen zijn, lijkt het me best lastig om dan kalm te blijven.

 1. 3 maart 2018 / 08:09

  Wat een leuke vragen en antwoorden. En een slimme oplossing om het zo te doen. Ik kan mij voorstellen dat je veel genomineerd wordt voor de Award! Het engste wat ik heb meegemaakt tijdens een reis… wat er nu meteen in mij opkomt is een grote bizon in Yellowstone NP. Hij stond precies op het pad van onze wandelroute. Hij stond heel rustig te herkauwen. Wat moesten we doen? We besloten er met een boog omheen te lopen want dat zagen we andere mensen ook doen. Nu hebben we het er nog wel eens over hoe stom dat was. Die beesten kunnen heel gevaarlijk zijn.
  Maaike blogde over…Fotografeer eens in bad!

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:12

   Dankje! Ik vond het wel zo eerlijk om iets te doen met de award en vond de vragen leuk genoeg om er op deze manier een artikel aan te wijden ?
   Poeh, die bizon klinkt ook best eng inderdaad. Ik kan me voorstellen dat je op het moment zelf dan echt even geen idee hebt wat je moet doen. Gelukkig is het bij jullie goed afgelopen.

 2. 3 maart 2018 / 08:41

  Wat een leuke vragen! Ik ben ook ontzettend tevreden met mijn 50 mm lens. Het is echt mijn kleine baby geworden! Wat televisie series betreft ben ik helemaal gek op Grey’s Anatomy… Liefs¡
  Anna blogde over…Iceskating adventures

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:14

   Ja, wat een geweldige lens is het, hè?! Ik kan ook niet meer zonder. Grey’s Anatomy wil ik trouwens ook graag nog eens zien. Toevallig heb ik daarvan een dvd-box gevonden bij de kringloopwinkel vorige week ?

 3. 3 maart 2018 / 08:42

  Leuke vragen heb je gekregen! Oei, bij jou vraag aan het eind slaat mijn hart nog steeds een beetje over door de herinnering die ene vakantie. Het was in Zwitserland, ik was nog best jong. Mijn moeder en een vriendin gingen wandelen op een bergpad en wij bleven met een groepje bovenaan. Na een tijdje zag ik mijn moeder en rende ik richting de rand om haar gedag te zeggen, het ging net goed maar ik stond wel iets te dichtbij de rand … Hoogtevrees als gevolg!
  Neverdullmoments blogde over…Meedenkende zwager

  • 3 maart 2018 / 08:42

   Typte ik echt “jou vraag” ?! Dit is hét spellingsfoutje van mijn vriend waar ik hem altijd mee pest, uhhhl ;) kwam door de zweterige handjes van mijn verhaal dat zou komen denk ik hahaha.
   Neverdullmoments blogde over…Meedenkende zwager

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:20

   Oeh, ik krijg ook al bijna kippenvel bij het lezen van jouw beschrijving. Ik heb een soort plaatsvervangend hoogtevrees en vind het doodeng als andere mensen langs een rand van een ravijn staan ? Ik kan me voorstellen dat je sindsdien de hoogtevrees wel te pakken hebt.
   Enne, dat taalfoutje zie ik wel door de vingers, hoor. Ik maak zelf ook wel eens foutjes waarvan ik later denk “Oh, dat kan echt niet!” ?

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:22

   Oh jee, dat moet inderdaad wel spannend zijn geweest! Je weet maar nooit wat voor dier er dan opeens tevoorschijn komt vanuit de bosjes.

 4. 3 maart 2018 / 09:26

  Leuke feitjes! Zelf heb ik nog nooit iets engs meegemaakt tijdens een reis. Iets wat me wel altijd is bijgebleven is een dame in de trein die helemaal flipte omdat ze een boete in de trein had gekregen. Haar geschreeuw, haar gescheld en haar gegooi met kranten zal ik nooit meer vergeten..
  Evelien blogde over…Waarom ik zolang offline was

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:23

   Jeetje, wat een gedoe om een boete en zeker als je met je gedrag dan ook nog eens een (in negatieve zin) onuitwisbare indruk achterlaat bij je medepassagiers.

 5. 3 maart 2018 / 09:31

  Leuk om je antwoorden te lezen! Mijn engste ervaring was tijdens een (familie) vakantie in Tsjechie. Mijn ouders en ik waren op weg naar de huis en toen kwamen we plots in een sneeuwstorm terecht. De auto gleed zo de heuvel af. Ik was nog een kind, maar dit vergeet ik nooit meer. Het is wel goed afgelopen, want mijn vader heeft de auto veilig kunnen neerzetten en toen was het wachten tot het over was.
  Darina blogde over…Vijf Keer Typisch Parijs #2

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:25

   Oeh, dat klinkt nogal heftig inderdaad! Zo’n sneeuwstorm kan volgens mij nogal gevaarlijk zijn. Gelukkig is het bij jullie allemaal goed afgelopen en kon je vader de auto nog op een veilige plek wegzetten.

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:27

   Haha, op dat moment zelf kreeg ik ook wel echt een halve hartverzakking. Gelukkig kwam ik er al na een paar minuten achter, want anders had het nog best wel wat problemen opgeleverd. Sindsdien bewaak ik mijn handbagage en paspoort wel echt met mijn leven op reis ?

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:28

   Haha, normaal ben ik ook juist een controlfreak op het vliegveld, dus in raakte flink in paniek op dat moment. Gelukkig is het toen goedgekomen en dit overkomt me vast nooit meer ?

 6. 3 maart 2018 / 14:02

  Modern Family is ook een van mijn favoriete series.
  Ik heb de WordPress App voor op mijn telefoon nog nooit gebruikt, maar ik ben nu toch wel een beetje nieuwsgierig.

  Het engste wat ik heb meegemaakt op reis.. Bijna het vliegtuig missen in Londen, omdat het ontzettend druk was onderweg. Achteraf viel het allemaal wel mee en waren we net (maar dan ook echt net..) op tijd. Ik heb dus niet echt hele enge dingen meegemaakt!

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:31

   Ik vind de WordPress-app echt ideaal, bijvoorbeeld als ik alvast een lijstje voor een conceptartikel wil maken of om reacties mee te beantwoorden. Ook deze reactie typ ik nu met die app in de bus ?
   Wauw, een vlucht net missen lijkt me inderdaad niet echt goed voor je bloeddruk ? Ik zou dan ook flink stressen.

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:32

   Oh jee, wat een stress moet dat hebben opgeleverd. Persoonlijke ringen zijn ook echt iets wat je absoluut niet kwijt wilt raken. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen uiteindelijk!

 7. 3 maart 2018 / 14:59

  Leuke vragen én antwoorden natuurlijk :). Ik wil ook heel graag een 50 mm lens trouwens, maar ik weet niet welke ik moet halen. Dus als je nog tips hebt! Mijn vakanties zijn eigenlijk niet echt eng. Nooit geweest ook. Ik ben alleen niet zo’n fan van vliegen dus als er turbulentie is, dan wil ik al snel in paniek raken. En een paar jaar geleden moest ik ooit voor het eerst helemaal alleen het vliegtuig in en dat vond ik verschrikkelijk. Maar dat zijn niet echt eng-enge dingen, haha.
  Johanne blogde over…10 dingen die mijn maand nóg beter maakten | Februari

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:36

   Van de aankoop van een 50mm-lens ga je zeker geen spijt krijgen. Het is zo’n fijn ding. Ik heb zelf de f/1.8 van Canon. Ik heb hem gekocht bij eglobal central. Het duurde wel even voordat in hem in huis had, maar dat scheelde een paar tientjes met andere webwinkels. Heb je daar iets aan? Anders kan ik vanavond wel even een linkje voor je opzoeken ?
   Een vliegreis alleen lijkt me ook nog best spannend trouwens. Volgens mij is dat echt zo’n moment waarop je gedachten even met je aan de haal kunnen gaan. En echt heel spannende dingen maak ik verder ook niet mee op reis. Ik zoek de meest gevaarlijke bestemmingen niet bepaald op ?

 8. 3 maart 2018 / 17:25

  Aaahh wat super leuk om dit te lezen. En sinds wanneer kijk jij series haha? Het engste wat ik heb meegemaakt.. Ik ging met school naar New York en ik was de weg kwijt. En doordat ik geen internet had op mijn telefoon kon ik ook het hotel niet opzoeken haha. Ik was zó in paniek. Uiteindelijk bleek ik serieus een paar meter van het hotel vandaan te zitten haha, oeps.
  Claire blogde over…Hoe gaat het met mij + win kaartjes voor VeggieWorld 2018

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:39

   Haha, ik kijk al jarenlang series, maar bijna altijd met een half oog terwijl ik kaarten maak of zoiets ? En bijna alleen Nederlandse series bij gebrek aan Netflix ?
   Oeh, dat verdwaald raken in een vreemde stad zou ook echt mijn nachtmerrie zijn, zeker als je alleen bent. Haha, zal je inderdaad altijd zien dat je eigenlijk gewoon rondjes loopt om de plek waar je moet zijn ? Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, maar ik snap dat het op dat moment zelf iets minder leuk was.

 9. 3 maart 2018 / 17:29

  Leuk idee! Ik ben nog niet vaak op reis geweest en een echt eng iets heb ik nog niet meegemaakt. Het enige dat ik momenteel kan bedenken is dat ik ooit de groep kwijt was en in paniek raakte op fotografie-reis in Parijs. Ik had nochtans verteld aan de klas dat ik bang ben om achter gelaten te worden in onbekende steden en mijn oriëntatie nul komma nul is en toch waren we er in geslaagd om elkaar uit het oog te verliezen. In paniek belde ik degene waar ik altijd mee op stap was maar hij kon niet luid praten omdat hij in de kerk zat. Oh my, was me dat even verschieten, haha.
  Evelyne blogde over…10 dingen die je nog niet over mij wist

  • Romy
   Auteur
   3 maart 2018 / 18:41

   Oh jeetje, wat een enge situatie, zeker als je richtingsgevoel ook niet zo best is (dat probleem heb ik helaas ook, haha). Je zult ook net zien dat op zo’n moment alles een beetje in de soep loopt. Gelukkig is het uiteindelijk toch nog gelukt om iedereen terug te vinden!

 10. 3 maart 2018 / 19:12

  Wat een leuke en gezellige vragen! Wat betreft je favoriete tv programma’s zijn dit ook wel mijn favoriete. Het zijn vaak ook maar twee dagen waarvoor ik echt wel eens wil gaan zitten; zondag en maandag!

  • Romy
   Auteur
   4 maart 2018 / 10:40

   Ik heb precies hetzelfde inderdaad. Op zondag en maandag zijn echt de leukste programma’s op tv en dat zijn ook twee van de weinige dagen dat ik echt even bewust voor de tv ga zitten :)

  • Romy
   Auteur
   4 maart 2018 / 10:43

   Precies! Zo’n reis is zo voorbij als je hem al bloggend doorbrengt :) Ik schrijf zelf ook vaak extra geconcentreerd in de bus, veel meer dan thuis. Best bijzonder eigenlijk tussen de vele mensen in de bus en zonder muziek in mijn oren (in vergelijking met een slaapkamer waar ik alleen en zonder geluid zit), haha.

 11. 4 maart 2018 / 12:47

  Ik ben een (zeer) nieuwsgierig aagje en het is inderdaad leuk om te lezen! Ik zou zelf ook geen leven zonder blog meer kunnen bedenken en ben ook wel meer introvert dan extrovert.
  Maar dat je je paspoort en vliegticket liet liggen zou ik al behoorlijk eng vinden hoor, maar dat komt misschien omdat ik nog nooit met een vliegtuig ben weggeweest dus alles daaromheen lijkt me al eng :p
  Dinja blogde over…Shoplog Februari 2018

  • Romy
   Auteur
   4 maart 2018 / 18:49

   Haha, het was ook wel flink schrikken toen ik ontdekte dat ik mijn paspoort en tickets niet bij de hand had. Gelukkig kwam ik er al na een paar minuten achter. Maar het is zeker geen aanrader, haha.

 12. 4 maart 2018 / 15:25

  Wat een leuke en originele vragen! Leuk je zo beter te leren kennen, Romy!
  Het engste wat ik tijdens het reizen heb meegemaakt? Hmm.. tijdens mijn tijd in Australië vond ik t super vet en eng tegelijk toen ik een haai zag tijdens het snorkelen, al was het gelukkig maar een reef shark. Of toen ik bijna op een slang stapte. Tijdens een andere reis (een aantal jaar terug) ben ik en wat vrienden bedreigt met een mes. Gelukkig niks gebeurd, maar wel even schrikken!
  Justine blogde over…Australia stories #24 – dagje fietsen op Rottnest Island

  • Romy
   Auteur
   4 maart 2018 / 18:47

   Wauw, een haai! Ik geloof dat ik dan acuut het water uit gegaan was van angst, haha. Hetzelfde geldt trouwens voor de slagn.
   Jeetje, bedreigd worden met een mes? Dat is wel echt heel eng en nog gevaarlijk ook. Gelukkig maar dat het allemaal goed is afgelopen.

 13. 5 maart 2018 / 10:56

  Wat een super leuke vragen, heel leuk om meer over je te weten te komen! Ik vond je artikel over het solliciteren heel goed geschreven en ook super interessant! :-) Eigenlijk heb ik ook nooit iets heel engs meegemaakt op reis, maar net als jij vond ik het rijden door de bergen soms ook wel spannend.
  Anna blogde over…Lissabon diaries #1 | Een dagje naar het prachtige Sintra!

  • Romy
   Auteur
   5 maart 2018 / 21:21

   Dankjewel voor je lieve compliment! En gelukkig maar dat jij ook niet echt enge dingen op reis hebt meegemaakt. Ik vond zelf zo’n rit door de bergen ook al wel spannend genoeg ;)

 14. 5 maart 2018 / 13:31

  Zo leuk om jouw antwoorden te lezen!! En ik vind het helemaal niet raar dat je graag op de bus aan je blog werkt hoor. :) Onderweg zijn, wakkert bij mij ook vaak inspiratie aan. Zelfs op een lange tramrit durf ik wel eens mijn laptop openklappen, haha!

  • Romy
   Auteur
   5 maart 2018 / 21:33

   Herkenbaar! Ik denk dat het mij ook juist wel inspireert om tussen veel mensen te zitten als ik schrijf. Dat vind ik misschien wel fijner dan in doodse stilte bloggen. En groot gelijk heb je om ook in de tram je laptop open te klappen. Als ik een kwartier in de tram zit, doe ik dat ook nog wel eens.

 15. 5 maart 2018 / 13:55

  Oh nee, ik heb ook zo’n autorit meegemaakt! Busrit, zelfs! Op eindejaarsreis op een Grieks bergweggetje. Doodeng. Je zag soms zelfs de baan niet meer, enkel afgrond! Leuke feitjes! Altijd tof om meer over iemand die je enkel online kent te weten te komen. :-)
  Jessica J. blogde over…Waarom ik de Minimalism Challenge aanga

  • Romy
   Auteur
   5 maart 2018 / 21:36

   Ai, die rit klinkt ook heel erg eng. Ik ben op zo’n moment wel blij dat Nederland gewoon lekker vlak is ;)

 16. 5 maart 2018 / 19:06

  Ik heb gelukkig in Parijs niks engs meegemaakt, nergens eigenlijk. Maar mijn leerkracht had verteld over wat er jaren geleden al eens is misgelopen (omdat onze klas dat soort verhalen graag hoort) en een keer is er zelfs politie bijgekomen omdat er iemand drugs had meegesmokkeld. Dat was schrikken. Maar zelf heb ik nog nooit erge dingen meegemaakt. Integendeel, Parijs was fantastisch! En dit soort artikels vind ik echt leuk om te lezen. Dan krijg je niet antwoord op de standaard vragen zoals wat je favoriete kleur of eten is. Dit zijn vragen waar je de persoon achter de blog echt beter leert kennen, op een diepere manier :)
  Nikita blogde over…4x waar ik wat minder hard voor mezelf mag zijn!

  • Romy
   Auteur
   5 maart 2018 / 21:43

   Dat is inderdaad wel flink schrikken, zo’n drugssmokkelaar in de groep! Gelukkig is het bij jullie allemaal zonder problemen verlopen in Parijs.
   Wat leuk om te horen dat je mijn antwoorden met plezier hebt gelezen :) Ik vond het zelf ook erg leuk om deze vragen allemaal te beantwoorden.

 17. 6 maart 2018 / 22:26

  Het is niet echt een reis maar toen ik met de jeugdbeweging op kamp kreeg ben ik de eerste avond (door een combinatie van héél warm weer en mijn diabetes) in coma gegaan. De ochtend nadien kwam ik alleen bij in een ziekenhuiskamer en wist ik totaal niet wat er gebeurd was. Bovendien hoorde ik de mensen in een andere taal spreken en dat was toen even heel vies. Al helemaal omdat ik zo’n operatiepakje aanhad en aan een infuus lag. Gelukkig werd nadien alles uitgelegd en kwamen mijn ouders niet veel later toe maar die gebeurtenis heeft echt wel een grote indruk nagelaten.

  • Romy
   Auteur
   7 maart 2018 / 00:23

   Jeetje, wat een heftige gebeurtenis zeg! In coma raken moet echt heel erg schrikken zijn geweest en wat heftig ook om dan wakker te worden tussen mensen die een andere taal spreken en zonder te weten wat er is gebeurd. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, maar ik snap dat die gebeurtenis er flink inhakte.

 18. 9 maart 2018 / 12:13

  Leuke vragen en antwoorden! Echt enge dingen heb ik nooit meegemaakt, maar ik ben wel een keer bijna weggerangeerd in de trein… Maar ze hoorden me op het raam kloppen, dus ik kon er alsnog uit.
  Jenn blogde over…Overstappen naar een eerlijke bank

  • Romy
   Auteur
   10 maart 2018 / 09:14

   Oeh, dat lijkt me ook wel echt heel eng! Gelukkig is het goed afgelopen en kon je toch nog uit de trein gehaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge