action1 7

Action-aankopen | Washi tape, kerstpapier & vrolijke servetten

 • 30 september 2019
 • 35 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Een vriendin tipte me laatst dat het hoog tijd was voor een bezoekje aan Action. Er lagen nieuwe papierblokken voor kerst en daar kun je natuurlijk niet vroeg genoeg bij zijn. Ik niet in ieder geval. Bij het doorspitten van de schappen bleef er uiteraard iets meer aan mijn handen kleven dan alleen het kerstpapier. Zo kocht ik ook servetten voor kaarten maken, washi tape en schoonmaakspul dat écht lekker ruikt. In dit artikel laat ik je al mijn Action-aankopen zien.

action servetten herfst
action servetten herfst

Vrolijke servetten van Action

Als eerste dit pakje servetten. Deze servetten liep ik toevallig tegen het spreekwoordelijke lijf toen ik onderweg was naar de schoonmaakspullen. Sowieso had ik nog geen servetten in huis, maar bij het zien van dit vrolijke printje kwamen er ook meteen een aantal ideeën voor kaarten maken in me op. Dit pakje moest dan ook mee naar huis. Sterker nog, ik ben er gisteren al mee aan de slag gegaan en zal je binnenkort mijn servetkaarten laten zien. De rest van de servetten heb ik maar vlug in de kast opgeborgen, zodat niet al mijn servetten verknipt zijn als ik ze een keer écht nodig heb. Het leven van een knutselaar!

De servetten kosten € 0,99 per pakje van 20.

action decorative stencils hartjes
action decorative stencils hartjes

Action Deco Stencils

Dit soort stencils heb ik wel vaker bij Action gekocht. Ze zijn leuk om te gebruiken met verf of stiften. Zo kun je zelfs zonder tekentalent en ook zonder liniaal een mooi patroon maken dat nog klopt ook. Leuk voor in je bullet journal, voor kaarten maken of voor wat je ook maar wilt opfleuren met een patroontje.

Voor een pakje met 5 stencils betaal je € 0,67.

action washi tape set
action washi tape set

Action washi tape set

Dat ik een ding heb met washi tape zal je vast niet zijn ontgaan. Niet voor niets schreef ik eerder over 44 manieren om washi tape te gebruiken. Dit keer viel ik voor een grote set washi tape in mooie rode, roze en beige tinten. De schattige hondjes met strik waren een van de redenen dat ik deze set onmogelijk kon laten liggen. De glittertape is overigens niet van geweldige kwaliteit; die heeft wel een dotje lijm nodig. Maar verder ben ik zeker te spreken over de tape van Action.

Voor deze flinke set met 24 rollen washi tape betaalde ik € 2,99.

action kerstpapier luxe paper block
action kerstpapier luxe paper block
action kerstpapier luxe paper block
action kerstpapier luxe paper block
action kerstpapier luxe paper block

Action Luxe Paper Blocks voor kerst

Kerst laat natuurlijk niet lang meer op zich wachten. Ahum! En dan te bedenken dat ik een van die mensen ben die trots verkondigt dat ze uit principe vóór november geen enkele pepernoot in huis haalt. Maar met kerstpapier kun je er volgens mij niet vroeg genoeg bij zijn. Kerstkaarten maken is een flinke klus waar ik het liefst op tijd mee begin en laten deze papierblokken van Action daar nu perfect voor zijn. In elk blok zitten heel wat figuurtjes die je kunt uitstansen, samen met vellen papier en zelfs een glittervel. Ik ben fan! Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om ook nu nu de blaadjes pas net van de bomen vallen al aan de kerstkaarten te beginnen.

De papierblokken kosten € 1,59 per stuk.

action luxe paper block kerst
action luxe paper block kerst
action luxe paper block kerst
action papierblok voor kerst
action papierblok voor kerst

Action blok met papier voor kerst

Het eerste papierblok dat ik kocht, is vooral nostalgisch. Het tweede is meer schattig en vrolijk. De leuke uil alleen al vond ik een goede reden om dit blok mee te nemen. Ik heb vorig jaar ook al kerstkaarten gemaakt met de papierblokken van Action en ben er dolenthousiast over. Met één blok kun je heel wat kaarten maken en je hoeft ook nog eens niet zelf allerlei spullen bij elkaar te zoeken. Ideaal!

action panty

Iets heel anders: panty’s

Heb ik al eerder verteld dat ik nooit andere zwarte panty’s draag dan die van Action? Ik vind hun 40 den-panty’s geweldig. Ik heb heel wat panty’s geprobeerd, maar deze blijven bij mij het langst laddervrij. Ik neem bijna standaard een nieuwe panty mee als ik weer bij Action binnen loop. Ze kosten trouwens ook maar € 1,49 per stuk. Duurdere panty’s die ik heb getest, gingen bij mij een stuk sneller kapot. Dus mocht je nog panty’s zoeken, deze zijn top! Koop ze vooral een of zelfs een paar maten te groot. Dat doe ik ook om te voorkomen dat de panty lager hangt te bungelen dan de bedoeling was.

action kitchen cleaner

Kitchen Cleaner

En ten slotte nog een aankoop voor de voorraadkast: schoonmaakmiddel voor de keuken. Noem me een suffe huisvrouw, maar ik word dus altijd enthousiast van het schap met schoonmaakspul bij Action. Vooral het type schoonmaakspul hierboven werkt heel fijn. Ik had er al de allesreiniger en badkamerreiniger van, dus deze keukenreiniger mocht niet ontbreken voor mijn schoonmaakroutine. Ruikt heerlijk, doet goed zijn werk en is ook nog eens grotendeels natuurlijk! Zeker een aanrader wat mij betreft – ook al heb ik het woord ‘aanrader’ nu al een paar keer laten vallen.

Voor de prijs van € 1,27 hoef je het trouwens ook niet te laten.

Voor welk product ga jij standaard naar Action?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 30 september 2019 op 6:46 am - Beantwoord

  Hele leuke items, vooral de servetten en de papierblokken. Ik ben al veels te lang niet meer bij de Action geweest.

 2. Lisa 30 september 2019 op 7:04 am - Beantwoord

  Fijne tips, het blijft een toffe winkel. Die servetten zijn erg leuk, hopelijk zijn ze er nog als ik volgend weekend ga kijken. Panties koop ik ook altijd 2 maten groter. En dat kerst papier, zo leuk al.

 3. Tineke 30 september 2019 op 7:17 am - Beantwoord

  Oh dank je voor de tip van dw Action panty’. Ik haal altijd die van Hema en Primark. Zal die van Action ook eens proberen.

 4. Naomi 30 september 2019 op 7:45 am - Beantwoord

  Nog wel een beetje vroeg voor kerst, maar ja, ik snap wel dat je dit moest hebben;). Ik lees en hoor steeds vaker enthousiaste verhalen over schoonmaakmiddelen (en wasmiddelen) van de Action, dus ik heb besloten dat ik die ook eens moet gaan proberen. Verder kom ik standaard bij de Action voor de zoveelste (onnodige;)) aanvulling van mijn knutselspullen.

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:22 am - Beantwoord

   Haha, de knutselafdeling mag je inderdaad zéker niet overslaan bij een bezoekje aan Action. Onnodig of niet 😉 De schoonmaakmiddelen zijn absoluut een aanrader. Vooral de fles uit dit artikel en zijn twee broertjes (de badkamerreiniger en allesreiniger) zijn fijn en ruiken nog heerlijk ook.

 5. Sanne 30 september 2019 op 7:52 am - Beantwoord

  Goed geslaagd! Ik heb tegenwoordig geen Action in de buurt, alleen eentje in de stad en daar kom ik sinds die no-buy eigenlijk zo goed als niet, dus daardoor denk ik er ook niet zo snel meer aan om naar de Action te gaan. Ik kocht er eerst al mijn schoonmaakmiddel!

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:23 am - Beantwoord

   Op zich wel heel veilig dat Action voor jou niet om de hoek ligt. Het blijft een “gevaarlijke” winkel 😉 Ik kan me er in ieder geval nooit zo goed inhouden, haha, terwijl ik verder best wel kritisch ben met aankopen.

 6. Josephine 30 september 2019 op 8:06 am - Beantwoord

  Bedankt voor de panty-tip! En de cleaners van Action vind ik soms ook heel makkelijk – en ze zitten in zo’n leuke fles! 😛

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:29 am - Beantwoord

   Haha, ik moet bekennen dat de leuke fles van het schoonmaakmiddel ook voor mij een van de redenen was dat ik hem móest kopen 😉

 7. Audrey 30 september 2019 op 8:58 am - Beantwoord

  Ooo, die servetten zijn idd superleuk! Ik vind die kitchen cleaner er ook zo vrolijk uitzien. Ik zou er bijna zin in schoonmaken van krijgen. Bijna dan 😉

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:30 am - Beantwoord

   Haha, met de nadruk op “bijna” 😛 Ik moet zeggen dat deze flessen schoonmaken inderdaad wel wat leuker maken. En ze ruiken ook zó lekker.

 8. Giovanna Jansen 30 september 2019 op 8:59 am - Beantwoord

  Wat een leuke servetten!
  Ik ga altijd even de Action in voor de notitieboekjes en pennen. Maar ook andere schrijfwaren en ook keukenspullen haal ik er graag.

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:31 am - Beantwoord

   Voor knutsel- en schrijfspullen is Action inderdaad de plek waar je moet zijn. Die paden kan ik ook nooit voorbijlopen zonder iets mee te nemen 😉

 9. Ilona Wielinga 30 september 2019 op 10:23 am - Beantwoord

  Je hebt weer leuke items gescoord. Die servetten zijn ook echt te leuk gewoon.
  Ik mag van mezelf echt geen washi tape meer kopen, want ik heb in overvloed. Dus tegenwoordig ga ik voor de stickers, haha.

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:32 am - Beantwoord

   Haha, die washi tape-verzameling is héél herkenbaar. Daar kan ik ook nooit genoeg van hebben. Maar stickers zijn natuurlijk een goed alternatief 😉

 10. Irene 30 september 2019 op 10:27 am - Beantwoord

  Die keukenreiniger heb ik ook! Ben er ook fan van, echt goed spul! En van die panty’s, dat heb ik dus ook hé. Duurdere exemplaren gaan altijd super snel stuk. Ik heb er nog nooit van de Action gekocht maar haal de mijne altijd bij de Zeeman, maar dat zal misschien allemaal gelijkaardig zijn qua kwaliteit. Die set met washitape vind ik wel de moeite. Als ik nog eens in de buurt van onze Action ben ga ik daar wel eens een blik op werpen.

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:33 am - Beantwoord

   De panty’s van Zeeman zijn inderdaad ook heel fijn. Ik koop daar altijd mijn huidkleurige panty’s. Toch wel grappig dat goedkope panty’s een stuk beter blijken dan de duurdere. Ook wel eens fijn om te merken dat goedkoop niet altijd duurkoop is 😉
   De washi tape bij Action is echt leuk. Zeker de moeite waard om weer eens een kijkje bij te nemen 🙂

 11. bychristiana 30 september 2019 op 11:08 am - Beantwoord

  Die servetten zijn leuk zeg. Alleen zijn dat nu van die typische dingen die ik wel eens koop en vervolgens nooit gebruik, haha;-) Laatst organiseerden we een high tea voor mijn nichtje en ik zou de tafelaankleding verzorgen. Toen was ik juist de servetten vergeten te kopen, oeps;-)

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:35 am - Beantwoord

   Haha, zal je altijd zien dat je net geen servetten hebt op het moment dat je ze een keer nodig hebt 😉 Ik heb ze nu toevallig in huis omdat ik deze servetten voor het knutselen wilde gebruiken. Maar ik heb zo’n vermoeden dat ik, als er met kerst iemand op bezoek komt, mijn bezoek nog steeds met deze herfstservetten moet opzadelen, haha.

 12. Anouk 30 september 2019 op 12:15 pm - Beantwoord

  Bij die papierblokken heb ik ook staan kijken, maar ik vond ze allemaal een beetje meh. De washi tape heb ik in een andere versie 🙂

 13. Simone 30 september 2019 op 5:16 pm - Beantwoord

  Die servetten zijn wel mega leuk zeg! Ik ga vaak voor doucheproducten, schoonmaakmiddelen en ook wel eens decoratie naar de Action!

 14. Laurine 30 september 2019 op 5:44 pm - Beantwoord

  Wat een leuke washi-tape!

 15. Geke 30 september 2019 op 6:52 pm - Beantwoord

  Die servetten zijn echt zo leuk! (en ik heb geen servettenkoopstop)
  De allesreiniger heb ik ook al gehad, ruikt lekker maar voor mij misschien iets te sterk. De fles is inderdaad zo leuk hé, die heb ik gehouden, vul hem nu altijd met een drupje afwasmiddel met water erbij. Werkt ook als allesreiniger voor het aanrecht enzo 🙂

  Wat ik er standaard koop is niet zo spannend: vuilniszakjes en bakpapier 🙂

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:38 am - Beantwoord

   Wat een handige tip om de fles te hergebruiken met afwasmiddel en water! Die ga ik onthouden 🙂

 16. Mariska 30 september 2019 op 10:06 pm - Beantwoord

  Ik heb ook de panty’s van Action en ik vind ze ideaal, ook de 40den inderdaad. Heb er best wat en ze gaan helemaal niet zo snel stuk. Die kitchen cleaner heb ik ook, net als de allesreiniger, glasreiniger, douche reiniger en de afwaszeep haha

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:39 am - Beantwoord

   Haha, leuk om te horen dat jij ook fan bent van de panty’s en de schoonmaakmiddelen van Action. Het afwasmiddel in dezelfde leuke verpakking als de schoonmaakspullen wil ik ook nog eens gaan proberen. Alleen al vanwege de leuke fles en kleur 😉

 17. Cindy 30 september 2019 op 10:10 pm - Beantwoord

  Die servetten zijn leuk! 😀
  Staat hetzelfde vosje op als op een van de papierblokken die ik heb.
  Ik heb de roze spray, die ruikt ook zo lekker, maar hij lekt wel enorm (heb ik al van meer mensen gehoord), dus kijk uit waar je ‘m neerzet.

  Ik heb iets té vaak van die scrapblokken daar gekocht, dus heb er nu 25. Geen idee wat ik ermee moet, ik scrap niet eens… 😉
  Daarom kom ik er nu niet meer zo vaak, scheelt weer miskopen haha.

  Mijn laatste aankoop was trouwens heel bescheiden, 2 bakjes met lovertjes. Ik kan me wel inhouden haha 😉

  • Romy 6 oktober 2019 op 9:40 am - Beantwoord

   Het klopt inderdaad dat de schoonmaakmiddelen van Action (helaas) wel nogal lekken. Daar heb ik met de roze fles ook last van. Maar voor het fijne spul, de lekkere geur en de leuke fles heb ik dat wel over 😉
   Haha, 25 papierblokken zijn er inderdaad aardig wat als je niet aan scrapbooken doet 😉 Misschien kun je er een paar gebruiken om kaarten te maken. Daar zijn ze ook ideaal voor!

 18. Maaike 30 september 2019 op 11:03 pm - Beantwoord

  Heel leuke aankopen. Panty’s van de Action vind ik ook heel fijn.

 19. Rosanne 1 oktober 2019 op 3:49 pm - Beantwoord

  Die panty’s ga ik meenemen de eerst volgende keer als ik bij de Action ben. Zelf gebruik ik de panty’s van de Primark, al vallen ze mij steeds meer tegen. Dus goede tip thanks!

  • Romy 6 oktober 2019 op 11:20 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je iets aan mijn tip van de Action-panty’s heb. Ik heb veel panty’s geprobeerd en die van Action zijn absoluut mijn favoriet.

 20. Els 2 oktober 2019 op 6:41 pm - Beantwoord

  Aan dat papierblok voor kerst ga je echt veel plezier hebben :-). Ik heb er al diverse kaarten meegemaakt :-).

  • Romy 6 oktober 2019 op 2:06 pm - Beantwoord

   Dat denk ik ook! Echt een fijn papierblok is dat 🙂 Leuk dat jij er ook al volop mee aan het knutselen bent geslagen!

 21. Cindy 6 oktober 2019 op 11:01 am - Beantwoord

  Ik maak (op een enkele verjaardagskaart na) geen kaarten meer… ?

 22. Craftyvox 13 mei 2020 op 11:01 pm - Beantwoord

  Ohhh die servetten heb ik destijds helemaal gemist. Wat jammer, ze zijn echt superleuk en ik ben gek op die diertjes en deze stijl. Wie weet komen ze dit najaar ook weer naar de schappen 🙂

Recente blogs

Vleesvervangers in de test #6 (met 2 burgers die je móet proeven)

22 december 2020|Groen doen, Lifestyle|

Vega-reviews zijn zeker weten een van mijn favoriete artikelen om aan te werken. Vooral het proefgedeelte vind ik bepaald geen straf. Ik ben vast niet de enige die bij elk supermarktbezoekje weer hoopvol voor het vega-schap staat in de hoop een paar nieuwe vega-burgers te ontdekken. En ja hoor, dat is weer gelukt! Hieronder vertel ik je goudeerlijk voor welke vleesvervangers de eerste keer proeven ook de laatste keer was en welke ik wél een succes vond.

19 dingen die ik deze zomer wil gaan doen

14 juni 2022|Persoonlijk|

Terwijl ik nog een paar weken aan het knallen ben voor werk, komen de geblokte pagina's met "Zomervakantie" in mijn agenda steeds dichterbij. De zomer is in aantocht. De vakantie, de terrasjes, de relaxte niets-moet-alles-mag-dagen, de avonden die eindeloos lijken te duren en waarop de zon om tien uur nog niet onder is - ik heb er als een kind zoveel zin in. Omdat voorpret onderdeel is van de zomerpret, maakte ik alvast een lijstje. Dit zijn 19 dingen die ik sowieso wil doen deze zomer (vooral in mijn 2 weken vakantie). Willen, niet moeten uiteraard. "Niets moet, nietsen mag!" blijft het credo.