kaart8 2

Action Gift Tag Set | Review en zelf kaarten maken

 • 27 juli 2019
 • 21 Reacties
Categorieën: DIY

Toen ik afgelopen week op zoek was naar een paar cadeautjes bij Action, bleef ik meteen even plakken bij de afdeling met knutselspullen. Niet omdat de lijm net had gelekt, maar omdat ik wel heel leuke pakjes met tags zag liggen. Sinds mijn hobbykamer gebruiksklaar is en niet meer vol staat met verhuisdozen, heb ik de knutselzin weer helemaal te pakken. En dus moest de fleurige Action Gift Tag Set wel mee naar huis. Of beter gezegd ‘sets’, want ik nam er maar meteen drie mee. Ik laat je in dit artikel de sets zien en show ook meteen de kaarten die ik ermee heb gemaakt.

Action Gift Tag Set

De Action Gift Tag Set dus. Het is een setje met 8 labels en bijpassende labelhouders. Allemaal gemaakt van stevig, glanzend karton. Op elk label staat iets anders, maar de teksten zijn vrij standaard. I love you, Thank you, Happy birthday – allemaal positieve wensen die je vast wel aan minstens één persoon kunt of wilt sturen. De tags zijn een paar centimeter hoog en zijn bijvoorbeeld te gebruiken om aan een cadeautje vast te maken – voor de creatieve inpakkers onder ons – of gewoon als versiering op bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart.

action gift tag set
zelf kaarten maken met action producten

Wat zit er in de Gift Tag Sets?

Er zijn vier verschillende sets te koop. Ik nam zelf drie setjes mee, waarvan ik het kleurrijke setje hierboven het leukst vond. Bij elk setje kun je de labels uit de kartonnen houders schuiven, zodat je meer van de labels kunt zien. Eventueel kun je wat schrijven op de achterkant (mits je het héél kort houdt of nogal klein kunt schrijven). Je koopt de labels trouwens voor € 0,69 per setje. Niet duur dus! Bij de labels krijg je ook een klein klosje touw met goudkleurige draad. De labels zijn overigens wel een beetje gevoelig voor deukjes en krasjes, dus check bij Action even of je een goed pakje meeneemt voordat je naar de kassa gaat.

zelfgemaakte kaart met tags action

Kaarten maken met de Action Gift Tag Set

Allemaal leuk en aardig, maar je koopt dit soort labels natuurlijk niet alleen voor de heb (of nou ja, dat kan ook!). Ik besloot er maar direct mee aan de slag te gaan, aangezien kaarten maken binnen me een betere besteding van weer een nieuwe Hollandse-hittegolf-dag leek dan naar buiten gaan. Ik maakte er zelf onder andere drie wenskaarten mee. Toevallig had ik nog een paar kaarten nodig voor een jarige vriendin en voor de kersverse ouders van een lief jongetje, dus dat kwam mooi uit. Schaar en tape erbij en ik had binnen een mum van tijd een paar kaarten in elkaar geknutseld.

action gift tag set
action gift tag set
zelfgemaakte kaart voor jongens
zelfgemaakte kaart voor jongens
kaarten maken met action gift tag set

Zelf kaarten maken met Action Gift Tag Set

Op elk van mijn kaarten heb ik simpelweg wat labels bij elkaar gezocht. Sommige labels haalde ik uit de houders, andere liet ik er juist in zitten. Vervolgens sloeg ik aan het schuiven en puzzelen totdat ik helemaal tevreden was. Het handige is dat je op die manier naast de setjes met labels bijna niets anders nodig hebt voor een leuke kaart. Zo zie je maar: het maken van een kaart hoeft geen zeeën van tijd te kosten en is ook echt geen aanslag op je portemonnee.

Bij de botanische kaart maakte ik overigens ook nog een bijpassend label voor aan een cadeautje. Je ziet het: ik zat helemaal in de flow.

Een aanrader?

Wat mij betreft is de Action Gift Tag Set zeker een aanrader. De tags zijn voor van alles te gebruiken. Ik vind ze dus erg leuk voor simpele kaarten, maar je kunt ze ook gewoon op een cadeauverpakking plakken of aan een fles wijn hangen. Net wat je leuk vindt!

action notitieboekjes vrolijk

Nog een tip: leuke notitieboekjes!

Mocht je trouwens naar Action gaan voor de Gift Tags Sets, vergeet zeker niet een blik te werpen op de notitieboekjes (er zijn immers minstens 15 excuses om notitieboekjes te kopen!). De boekjes hierboven nam ik voor € 0,49 per boekje mee en zijn wat mij betreft ook zeker een blik waard. En nee, ik heb geen aandelen bij Action 🙂

Verstuur jij nog weleens kaarten?

action gift tag set
blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Anouk 27 juli 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Nooit gedacht dat je zulke toffe kaarten kan maken met gift tags!

  • Romy 27 juli 2019 op 4:41 pm - Beantwoord

   Dank je! Ik vond het zelf ook wel leuk om met de tags eens wat anders dan anders te maken.

 2. Rachel 27 juli 2019 op 8:42 am - Beantwoord

  Wat een mega vrolijke en leuke kaarten zeg, leuke review heb je ervan gemaakt! Fijn weekend

  • Romy 27 juli 2019 op 4:41 pm - Beantwoord

   Dank je! Voor jou ook een mooi weekend! 🙂

 3. Melissa 27 juli 2019 op 8:49 am - Beantwoord

  Origineel om er kaarten van te maken! Ik heb ook twee setjes en plak ze altijd op cadeautjes of doe ze om het handvat van cadeautasjes!

  • Romy 27 juli 2019 op 4:42 pm - Beantwoord

   Leuk! Bij een cadeautje staan ze natuurlijk ook lekker feestelijk 🙂

 4. Darina 27 juli 2019 op 9:21 am - Beantwoord

  Hele mooie kaarten! Leuk om ze zelf te maken. En de notitieboekjes vind ik ook erg leuk:)

  • Romy 27 juli 2019 op 4:42 pm - Beantwoord

   Dank je wel! Ja, die notitieboekjes zijn ook leuk, he?!

 5. Audrey 27 juli 2019 op 9:51 am - Beantwoord

  Ooo, die notitieboekjes! Ik ben verliefd! De gift tags lijken me ook wel handig om in huis te hebben. Altijd leuk om een cadeautje mee op te fleuren.

  • Romy 27 juli 2019 op 4:43 pm - Beantwoord

   Ja leuk he?! Ik kon het ook niet laten om de boekjes maar gewoon alle drie mee te nemen ☺️

 6. Iris - Thebeautymagazine.nl 27 juli 2019 op 10:02 am - Beantwoord

  Wat leuk! Perfect om cadeautjes nog feestelijk te maken!

 7. Naomi 27 juli 2019 op 11:13 am - Beantwoord

  Jij bent lekker bezig geweest zeg. Echt heel mooi, al die kaarten!

  • Romy 27 juli 2019 op 4:45 pm - Beantwoord

   Dank je! Ik zat even helemaal in de kaartenmaakflow ?

 8. Citlali 27 juli 2019 op 12:52 pm - Beantwoord

  Cute, ik heb veel te veel knutselspulletjes en al helemaal notitieboekjes hahaha.

  • Romy 27 juli 2019 op 4:46 pm - Beantwoord

   Haha, er is ook zo veel leuks te krijgen ??

 9. Els 28 juli 2019 op 2:46 pm - Beantwoord

  Wow, wat zijn je kaarten super mooi gemaakt :-). De kleuren passen echt bij elkaar. Deze gift tags ben ik nog niet tegen gekomen maar zo te zien echt een aanrader om te kopen.

  • Romy 30 juli 2019 op 8:09 am - Beantwoord

   Dank je wel! 🙂 Ik vond het ook echt leuk om de kaarten te maken.

 10. Saskia 28 juli 2019 op 8:50 pm - Beantwoord

  Jaaa mijn kaartje staat er ook bij<3 Zo blij mee. Je bent lekker aan de knutsel geweest. Ik ben juist weer bezig met knutselen aan borden en die speenkoorden enzo, zo leuk om te doen.

  • Romy 30 juli 2019 op 8:14 am - Beantwoord

   Jouw creaties zijn ook zó mooi geworden. Echt heel leuk dat je lekker aan het knutselen bent geslagen voor Noa 🙂

 11. Nikita 4 augustus 2019 op 6:36 pm - Beantwoord

  Experimenteren met nieuw materiaal is altijd leuk. Zelf ging ik ook aan de slag met de aquamarkers van de Action. Die bevallen me enorm goed. Maar het is op manieren zoals deze dat je weer een iets anders doet. Dat houdt je hobby, maar vooral je creativiteit in leven. En mijn complimenten Romy, want wat heb je er weer prachtige werkjes van gemaakt 🙂

  • Romy 6 augustus 2019 op 8:31 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve compliment! En wat leuk om te horen dat jij volop met de aquamarkers hebt geëxperimenteerd én dat ze zo goed bevallen.

Recente blogs

Mijn Blond Amsterdam verzameling

23 oktober 2016|Lifestyle|

Volgens mij ben ik niet de enige die voor het kleurrijke servies van Blond Amsterdam is gezwicht. De oranje gestipte mok die ik ooit voor mijn verjaardag kreeg, vormde al snel het begin van een alsmaar groeiende verzameling. Ik ben niet echt iemand die spullen voor haar uitzet ver van tevoren koopt, maar voor dit leuke servies maak ik graag een uitzondering. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal heb staan aan Blond Amsterdam spullen. Ook vertel ik je het verhaal achter een paar bijzondere items. Kijk je mee?

Over laatbloeiers, volwassen worden en gewoon wat aanrommelen

13 januari 2021|Persoonlijke groei|

Heel lang zag ik mezelf als een laatbloeier. Zo iemand die de grote stappen in het leven iets later zette dan de gemiddelde leeftijdsgenoot. Een auto kopen, een Prince Charming vinden, een huis bemachtigen en sowieso onder de vleugels van mijn ouders vandaan kruipen? Tja, het voelde steeds alsof ik achterliep op de feiten (míjn zelfbedachte feiten) doordat ik die dingen op mijn 24e nog niet had bereikt. Achteraf vind ik dat vooral een schattige naïeve gedachte. Want gaat het leven niet om heel andere dingen dan mijlpalen afvinken? En bewandelt niet iedereen zijn eigen pad?

Mijn laatste werkdag | Waar een deur dichtgaat…

15 mei 2020|Carrière en ondernemen, Persoonlijk|

Half elf. Tijd om te Zoomen met mijn collega. Onze statusupdate zoals we die elke week hebben. Toch is er vandaag iets anders dan bij alle eerdere Zoom-meetings. Gisteren was namelijk de allerlaatste keer Zoomen. Sterker nog, vandaag is zelfs mijn allerlaatste werkdag voor mijn werkgever. Over een paar mailtjes trek ik een virtuele deur achter me dicht en opent er tegelijkertijd een andere deur. Mijn ondernemersavontuur gaat beginnen en mijn laatste werkdag is aangebroken.

Ga naar de bovenkant