action2 6

Action shoplog | Action aqua markers, stationery & woondecoratie

 • 8 juli 2019
 • 32 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Afgelopen vrijdag had ik nieuwe panty’s nodig van Action (dikke aanrader, hun zwarte panty’s!). En je kunt vast wel raden dat ik vanaf de panty-afdeling niet in één keer richting de kassa liep. Ik moet altijd op z’n minst even een kijkje nemen tussen de notitieboekjes, pennen en andere vrolijke stationery die een werkdag acuut wat kleurrijker maken. Zowaar bleef er ook dit keer een en ander aan mijn handen plakken om pas op de lopende band bij de kassa los te laten. Ik laat je dan ook graag mijn aankopen zien. Met onder andere Action aqua markers, kleurrijke stationery en ook twee budgetproof aanwinsten voor in huis.

action planner stickers
action planner stickers
action planner stickers
action planner stickers
action planner stickers

Action planner stickers

Mijn eerste aanwinst is dit nogal fleurige boekje met stickers waar je alle kanten mee op kunt. Het zijn kleine stickers die je kunt gebruiken voor kaarten maken, bullet journaling, het oppimpen van je agenda en nog veel meer. Voor mijn part versier je je rekeningafschriften ermee. In elk boekje zitten heel wat stickervellen met deze schattige stickertjes. Er zijn meerdere soorten boekjes verkrijgbaar en ze kosten niet meer dan €0,69 per boekje.

action gekleurde pennen
action gekleurde pennen

Gekleurde pennen met quotes

Voor pennen weet ik mijn weg naar Action inmiddels wel te vinden. Ik ga regelmatig die kant op om nieuwe pennen aan te schaffen. Omdat ik felgekleurde pennen zo leuk vind staan op mijn bureau, omdat ze het goed doen op blogfoto’s en – ook niet geheel onbelangrijk – omdat de pennen van Action vaak heerlijk schrijven. Dat moet ik hebben! Dit keer kwam ik deze nieuwe pennen tegen met ieder twee kleuren en leuke quotes, die soms stiekem van het niveau cliché tegeltjeswijsheden zijn. Leuk zijn de pennen hoe dan ook! Ze kosten – uit mijn hoofd gezegd – €0,70 per drie pennen.

action gekleurde notitieboekjes

Set van 6 notitieboekjes (A6)

Een van de stationery-producten die mij als een magneet aantrok, was dit setje met 6 notitieboekjes. Je ziet vast al op de foto dat ze precies de kleuren hebben waar ik gek op ben. De boekjes zijn vrij klein (A6-formaat) en komen in een kartonnen huls. Als je echt een groot schrijver bent, heb je vast niet genoeg aan zo’n klein notitieboekje. Maar voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes vind ik dit soort mini-boekjes ideaal. Voor de prijs van €1,49 per set hoef je de boekjes in ieder geval niet te laten liggen. Ook leuk om cadeau te geven trouwens!

action aqua markers
action aqua markers

Action aqua markers

Een aankoop waarvoor ik online al was gezwicht voordat ik ze in het echt had gezien, zijn deze Action Aqua Markers. Als je ze in combinatie met water gebruikt, kun je er onder andere een prachtig waterverfeffect mee creëren op kaarten. Aangezien waterverven een van de hobby’s is die ik echt nog een keer wil proberen, was ik razend benieuwd naar deze stiften. Ik lasal eerder een handige review over deze markers op Els’ blog en kan niet wachten om ze zelf te gaan gebruiken. De Aqua Markers kosten per set van 12 markers €3,99. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, maar de markers schijnen een ware hype te zijn en zijn dus niet onbeperkt verkrijgbaar.

action gift tags
action gift tags
action gift tags

Action gift tags in boekje

Van een vriendin kreeg ik de tip dat Action nu boekjes vol cadeaulabels verkoopt. En inderdaad! In deze boekjes van Action vind je heel wat uitdrukbare labels om menig cadeauverpakking mee op te leuken. Normaal ben ik geen geweldige cadeau-inpakker, maar met deze labels krijg ik direct zin om het wat creatiever aan te pakken. In ieder boekje (er zijn meerdere varianten te koop) zitten genoeg labels om heel wat mensen op vrolijk ingepakte cadeaus te kunnen trakteren.

action gouden blad woondecoratie
action gouden blad woondecoratie

Gouden blad

Ook voor in huis kocht ik tijdens mijn laatste twee Action-bezoekjes wat. Ik zal je een foto van mijn gekochte vuilniszakken besparen, maar dit mooie gouden blad is zeker wel fotogeniek genoeg om een plekje in dit artikel te krijgen. Ik vind het blad er oprecht uitzien alsof het uit een dure designwinkel komt. Niet gek voor maar €2,99! Het blad heeft inmiddels een plek midden op mijn eettafel gekregen met een flesje met geurstokjes erop.

afdruipdoek action

Afdruipmat

“Afdruipmat” klinkt wel heel sexy en trendy. Toch vind ik dit voor de naam een verrassend hip ding. Zoals ik al eerder in het artikel over mijn keuken vertelde, ben ik fan van de afdruipmatten van Action. Ik heb een blauwe mat naast mijn gootsteen liggen, maar vond een extra exemplaar wel handig. Dat werd deze – hoe kan het ook anders – knalroze variant. De afdruipmatten kosten €1,87 en ik kan je na intensief testen zeggen dat de afdruipmatten oprecht een grote aanrader zijn. Voor wie iets minder gek is op roze dan ik zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar.

action witte prullenbak

Tafelprullenbak

En mijn laatste aankoop is een onmisbaar ding voor tijdens het knutselen: een mini-prullenbak. Ik ben momenteel de laatste hand aan mijn hobbykamer aan het leggen. Een waar feestje om te doen! Een kleine prullenbak voor op mijn bureau ontbrak nog. Niet geheel overbodig, aangezien knutselen nogal wat troep met zich meebrengt. Deze prullenbak vond ik chic en vrolijk tegelijk en was met zijn €0,84 als verkoopprijs ook zeker niet duur te noemen.

Zo, ik ga maar snel met mijn aankopen aan de slag. Tijd om de prullenbak voor het eerst vol te krijgen. En ik heb zo’n vermoeden dat je een aantal van de producten in deze Action-shoplog wel vaker op mijn blogfoto’s zult tegenkomen. Moeten ze maar niet zo fotogeniek zijn!

Heb jij nog een tip voor een leuke budgetproof aanwinst voor mij?

Action stationery shoplog

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 8 juli 2019 op 6:29 am - Beantwoord

  Wat een mooie items! Vooral de pennen met quotes vind ik geweldig!

 2. Simone 8 juli 2019 op 6:55 am - Beantwoord

  Ah wat een hoop leuks! Ik moest heel erg lachen om de rekeningafschrift opmerking haha, zou het allemaal toch een stuk leuker maken met deze stickertjes inderdaad! Hele mooie foto’s heb je ook weer gemaakt!

  • Romy 9 juli 2019 op 9:24 pm - Beantwoord

   Haha, ik zag het ook al helemaal voor me: een saaie Belastingdienst-brief met wat vrolijke stickers of een pittig bankafschrift met “#yolo” erop geplakt 😉

 3. Ilona Wielinga 8 juli 2019 op 7:59 am - Beantwoord

  Wauw wat weer een leuke dingen. Wil spontaan een bezoekje brengen aan de action, haha. Vooral dat stickerboekje lijkt me echt handig, en die markers zien er ook heel interessant uit. Vooral omdat ik veel met markers teken lijkt dit me leuk om een keer te proberen.

  • Romy 9 juli 2019 op 9:24 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen! Een vriendin van mij heeft de markers uitgebreid getest en was er erg enthousiast over. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd en hoop ze snel eens uit te testen.

 4. Josephine 8 juli 2019 op 8:03 am - Beantwoord

  “Voor mijn part versier je je rekeningafschriften ermee.” Hahaha, Romy, je maakt me hier aan het lachen met mijn kopje thee. Ik nam net een slok. 😉
  Die afdruipmat wilde ik ook nog kopen, en ik ben ook wel aan nieuwe notitieboekjes toe. Ik vind overigens veel huishoudartikelen van Action erg goed, zoals bijvoorbeeld de vuilniszakken met trekband. Die passen misschien ook wel in jouw kleurige exemplaren en ze zijn uiteraard een stuk goedkoper dan de merkvariant.

  • Romy 9 juli 2019 op 9:26 pm - Beantwoord

   Haha, excuses voor de lachbui tijdens je theemomentje 😉
   Bedankt voor de tip voor de vuilniszakken! Toevallig heb ik die een paar weken geleden voor het eerst meegenomen en ik ben inderdaad ook fan. Goed geprijsd, handig in gebruik en de trekbanden zijn ideaal. Ik koop zelf ook graag microvezeldoekjes en andere schoonmaakspullen bij Action. Hun lijn met natuurlijke schoonmaakmiddelen is bijvoorbeeld ook heel fijn (en ziet er nog vrolijk uit ook).

 5. Lisa 8 juli 2019 op 8:07 am - Beantwoord

  Toffe aankopen en mooie foto’s! Vooral de cadeau labels, de notitie boekjes en de pennen. Zouden er ook navulling en bestaan zodat je zo’n leuke pen niet weg hoeft te gooien als die leeg is?

  • Romy 9 juli 2019 op 9:37 pm - Beantwoord

   Oeh, goede vraag! Dat durf ik niet te zeggen, maar het zou kunnen dat je er de vullingen uit gewone standaard Bic-balpennen in kunt doen. Inderdaad wel zonde als je de pennen zou moeten weggooien zodra ze op zijn. Stiekem laat ik ze weleens gewoon staan als ze al op zijn. Gewoon voor de sier 😉

 6. Laura 8 juli 2019 op 8:09 am - Beantwoord

  Wat een leuke aankopen! Die aquamarkers zou ik ook graag eens testen, ze zien er erg mooi uit! En wat handig, zo’n boekje met cadeaulabels. Een erg geslaagd bezoekje aan de Action dus!

 7. Naomi 8 juli 2019 op 8:48 am - Beantwoord

  Heerlijke aankopen. Zo’n tafelprullenbak is inderdaad onmisbaar tijdens creatieve bezigheden. Ik ben er elke keer weer blij mee. En eh… ik moet straks dus nog naar de Action (echt waar, gewoon omdat ik wat nodig heb;)). Ik nam me voor om alleen te halen wat ik nodig heb. Ben benieuwd of dat nu nog gaat lukken;).

  • Romy 9 juli 2019 op 9:36 pm - Beantwoord

   Haha, dat was vast nog een uitdaging bij Action. Ik ben wel benieuwd: bleef de inhoud van je winkelmandje uiteindelijk beperkt tot het broodnodige? 😉

 8. Anouk 8 juli 2019 op 8:54 am - Beantwoord

  Heerlijk zo’n shoplog op de maandag ochtend! Ik zag dat leuke stickerboekje ook al op instagram voorbijkomen, en gezien ik vandaag nog de action in moet voor lijmstiften….

 9. Iris 8 juli 2019 op 9:34 am - Beantwoord

  Leuke spulletjes! Ik wilde vanmiddag even naar de Action. Even kijken of er weer nieuwe dingetjes zijn 😀

 10. Anna 8 juli 2019 op 10:05 am - Beantwoord

  Wat heb je weer leuke aankopen gedaan! Die afdruipmat is echt geweldig, haha, ik heb een hele saaie witte 🙁 Binnenkort maar weer eens bij de Action rondneuzen dus!

 11. Irene 8 juli 2019 op 10:53 am - Beantwoord

  Dat stickerboekje en de balpennen vind ik super tof! Maar echt, hoe vaak ik ook in onze Action ga kijken, ik kan er gewoon nooit vinden wat jij koopt :p haha. Misschien maar goed ook maar toch! Dat gouden blad is ook mooi trouwens!

  • Romy 9 juli 2019 op 9:33 pm - Beantwoord

   Haha, op zich wel veilig voor de portemonnee als je de leuke spullen niet bij Action tegenkomt 😉 Het zou kunnen dat het assortiment in België wat anders is dan in Nederland. En sommige producten (zoals die aqua markers) gaan volgens mij nogal hard. Dan wil opeens iedereen ze hebben blijkbaar.

 12. Jantine 8 juli 2019 op 12:30 pm - Beantwoord

  Na het zien van de foto’s en het lezen van je beschrijving moet ik mezelf tegenhouden om niet onmiddellijk naar de Action te rennen…
  groetjes
  Jantine

  • Romy 9 juli 2019 op 9:32 pm - Beantwoord

   Haha, leuk om dat te horen! En, is het nog gelukt om de dag gisteren door te brengen zonder een bezoekje aan Action? 😉

 13. bychristiana 8 juli 2019 op 12:31 pm - Beantwoord

  Oh, die pennen vind ik leuk. Ik had laatst ook wat nieuwe accessoires voor op mijn bureau gekocht , waaronder een pennenhouder (in de sale bij Kate Spade;-)) en ik wilde daar perse geen lelijke pennen in;-) Uiteindelijk vond ik heel leuke groene pennen bij Anthropologie, ook met teksten. Alleen waren die pennen uiteindelijk duurder dan de pennenbank zelf. Dus haha, helaas heb ik geen goede budgettip voor je.

  • Romy 9 juli 2019 op 9:32 pm - Beantwoord

   Leuke bureau-accessoires vragen natuurlijk om mooie pennen. Ik moest wel lachen om je opmerking over de prijs, maar ongetwijfeld maken ze de mooie pennenhouder wel nóg mooier 🙂

 14. Audrey 8 juli 2019 op 12:39 pm - Beantwoord

  Heel tof allemaal! Vooral die aquamarkers lijken me handig. Maar op al deze spulletjes stond gewoon jouw naam geschreven, haha!

  • Romy 9 juli 2019 op 9:31 pm - Beantwoord

   Haha, dat idee had ik ook! Alleen al de kleurtjes schreeuwden mijn naam 🙂

 15. Rianne 8 juli 2019 op 7:52 pm - Beantwoord

  Hey! Ik volg je nog niet heel lang, maar ik moet even zeggen dat ik je posts echt heel leuk vindt!
  Je hebt leuke dingen geshopt, ik word helemaal vrolijk van die kleurtjes!

  • Romy 9 juli 2019 op 9:28 pm - Beantwoord

   Wat lief dat je een reactie achterlaat! Dankjewel 🙂 En leuk hè, al die kleurrijke Action-aankopen! Ik werd ook helemaal blij van alle vrolijke kleuren.

 16. Els 8 juli 2019 op 9:03 pm - Beantwoord

  Wat een leuke shoplog en wat leuk dat je me noemt. Hopelijk ga je veel mooie dingen maken, maar dat komt vast helemaal goed :-). Veel knutsel plezier.

 17. Amy 8 juli 2019 op 9:31 pm - Beantwoord

  Wat een leuke items heb je gekocht, weer helemaal Romy! Dat gouden blad vind ik een gaaf ding, dat staat vast mooi op de eettafel.

 18. Maaike 8 juli 2019 op 11:05 pm - Beantwoord

  Super leuke shoplog. Action heeft zoveel leuke dingen <3 Binnenkort ook maar weer eens rond snuffelen.

 19. Nikita 10 juli 2019 op 3:36 pm - Beantwoord

  Ik wil binnenkort ook weer eens naar de Action om spulletjes. Mama bracht een doos aquamarkers voor me mee omdat ik dat had gevraagd. Ze werken zo fijn! Ik ben er helemaal weg van. Ik kan niet wachten om ook de andere kleuren te hebben, want ik ga er nog heel veel plezier aan beleven. Ik denk dat ik binnenkort eens een voorraad notitieboekjes ga inslaan bij hun ook. Afgelopen week kreeg ik namelijk drie notitieboekjes cadeau van mijn zusje en nu heb ik als een goeie blogger altijd iets bij om mijn ideetjes die onderweg opkomen op te schrijven. Werkt heel goed, want in drie dagen tijd heb ik al zeker 20 ideeën opgeschreven. Die staan nu in mijn Word-documentje te blinken tot ik ze ga uitwerken. Aan bloginspiratie geen gebrek de komende tijd vrees ik!
  Dat prullenbakje heb ik ook trouwens, maar in het roze. Het staat bij mijn bed om vuile zakdoeken, lege kaarshulsjes en andere rommel weg te gooien. Handig ding inderdaad en een goed formaat! Ik ben benieuwd hoe vol mijn mandje wordt als ik er weer eens heenga.

  • Romy 14 juli 2019 op 9:48 am - Beantwoord

   Wat lief dat je moeder de aquamarkers voor je heeft meegenomen. En super om te horen dat je er zo enthousiast over bent! Ik ben heel benieuwd naar je creaties daarmee. Van notitieboekjes kun je er ook nooit genoeg hebben inderdaad, zeker als blogger. En als je daarvoor ergens kunt slagen voor een klein budget, dan is het Action wel 🙂 Ik ben benieuwd naar de inhoud van je winkelmandje binnenkort.

 20. Martine 25 april 2020 op 1:28 pm - Beantwoord

  Oh, wat een vrolijke spulletjes, inderdaad! ^_^ Ik moest ook maar weer eens langs de Action fietsen, denk ik, want ben veel bezig met brieven schrijven & kaarten knutselen, in deze rare Corona-tijdens. De leuke dingen die je hier laat zien zouden me daar wel bij kunnen helpen. En inderdaad helemaal niet duur. Super! Dank je voor de tip. 🙂

  • Romy 3 mei 2020 op 10:37 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je er wat inspiratie uit kon halen! Action is zeker een goed idee – juist als je in deze periode lekker aan het knutselen bent geslagen 🙂

Recente blogs

Van Pinterest-plaatje naar droominterieur | 7 tips

6 mei 2020|Interieur|

Je interieur is meer dan een Pinterest-plaatje of een showroomcombinatie. Een interieurplaatje kan er online nog zo mooi uitzien, maar je wilt van je huis een thuis maken. Jouw eigen plekje onder de zon! Hoe maak je van een bord vol Pinterest-foto’s jouw eigen fijne plek? Ook ik stond voor die uitdaging toen ik mijn eigen huis inrichtte. Ik had een bord vol Pinterest-foto's, maar mijn eigen huis bleek toch weer anders te zijn. Van moodboard naar een fijn eigen huis – dit zijn mijn 7 tips.

Kruidige rijst met paprikacurry & cashewnoten (vegan!)

31 januari 2023|Recepten|

Mag je jezelf een paprikafreak noemen als je wekelijks 6 paprika's koopt? Wij hebben standaard een heel stel rode en gele paprika's in de koelkast liggen en zijn ware grootverbruikers. Ik vind paprika dan ook heerlijk in bijna elk gerecht. Laatst experimenteerde ik met een gerecht dat compleet in het teken staat van paprika: kruidige rijst met paprikacurry. De saus is gemaakt van geblende geroosterde paprika's, linzen, kokosmelk en heel veel lekkere kruiden. Strooi er een flinke lading gemarineerde cashewnoten overheen en je hebt een heerlijk gerecht. Deze paprikacurry staat hier thuis heel vaak op tafel. Tijd om hem een plekje op de blog te gunnen!