action2 1 4

Action-koopjes | Stickers, letterbord, perfecte panty's & meer

 • 7 februari 2019
 • 29 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Mijn nieuwe woning is voor mij een geweldig goede reden (ahum, een perfect excuus!) om regelmatig naar Action te rijden. En als ik toch tussen de huishoudproducten en opbergdozen zit te neuzen, is een wandeling naar het schap met knutselspullen natuurlijk snel gemaakt. Mede dankzij een paar handige tips van mijn vriendin Jolanda wist ik weer wat leuke knutselspullen van Action te scoren. Ik laat je onder andere vrolijke chipboardstickers, de Action Paper Craft Sets en een paar ideale mandjes zien.

Action chipboard stickers vrolijk
Action chipboard stickers

Chipboardstickers van Action

De tip dat ik deze chipboardstickers móest hebben, kwam van Jolanda. Ik ken haar inmiddels al heel wat jaren via een scrapbookforum, waarvan wij ooit op zestienjarige leeftijd lid werden. Inmiddels zijn we geen lid meer van het forum, maar vriendinnen zijn we altijd gebleven. Ook hebben we in elkaar een perfecte Action-hotline gevonden. Oftewel, we lichten elkaar vaak in als we weer eens iets onmisbaars in de Action-schappen hebben zien liggen. Deze stickers van chipboard bijvoorbeeld. Voor stickers heb ik een groot zwak en ik gebruik ze ook volop, dus voor deze wat dikkere stickers maakte ik met alle liefde een tripje naar Action. Ze kosten €0,56 per vel en er zijn meerdere varianten verkrijgbaar.

Action paper craft set

Action Paper Craft Sets

Ook voor deze Action Paper Craft Sets was Jolanda mijn tipgever. Toen ik net begon met scrappen, werkte ik vaak met vrij duur papier. Ik kon zo €1,50 aan een vel papier uitgeven. Tegenwoordig gebruik ik bijna altijd budgetproof papier van Action. Ze hebben ook zó veel leuks liggen dat die dure aankopen niet meer zo hard nodig zijn. Deze papierpakketten bijvoorbeeld. Zijn ze niet geweldig? Ook erg leuk voor je bullet journal trouwens! In één pakket van €1,49 zitten 8 A4-vellen papier, 8 kleinere vellen, 4 vellen die-cuts, een paar labels en 2 stickervellen. Daar kun je heel wat mee maken! Ik hield me in en ging met twee van de vier Action Paper Craft Sets naar huis.

Action mandjes voor knutselspullen
Action mandjes voor knutselspullen

Opbergmandjes voor knutselspullen

En wat doe je als je met een tas vol knutselspullen naar huis gaat? Juist, dan koop je een paar mandjes om alles netjes te kunnen opbergen. Deze stapelbare mandjes zijn ideaal, ook met het oog op mijn toekomstige hobby- en werkkamer in mijn nieuwe woning. Ze zien er leuk uit, zijn handig en je kunt er heel wat schrijfgerei of knutselspul in kwijt. Ook voor in je keukenkastjes zijn ze ongetwijfeld perfect. Per mandje betaal je €0,54. Aangezien ik de opruimkriebels flink te pakken heb, nam ik er meteen vier mee.

Action stansmal voor envelop

Action-stansmal voor een envelop

Ook leuk vond ik deze stansmal van Action. Ik kan me voorstellen dat je je bij het zien van deze foto afvraagt waarom ik dit vage ding écht nodig had in mijn leven. Nou, je kunt met deze stansmal een vorm uit karton stansen waar je vervolgens een envelopje van kunt vouwen. Misschien is het zo lastig te zien, maar de hoek boven wordt het flapje van de envelop. Zo leuk! Daarvoor stof ik mijn stansapparaat (ik heb een Sizzix Big shot) graag af, zodat ik lekker aan het kaarten maken én enveloppen maken kan slaan.

Action cotton balls

Action cotton balls

Verder nam ik deze glitterige dingen mee naar huis, die luisteren naar de naam “cotton balls”. Deze lichtslingers zijn ideaal om wat gezelligheid in huis aan te brengen en doen het ook altijd goed op blogfoto’s. Ik heb voor heel wat flatlays mijn inmiddels bijna beruchte roze cotton balls gebruikt totdat het snoertje na een hele tijd in twee stukken lag (de katten wisten van niks – slimmeriken!). Gelukkig kan ik nu weer even vooruit en weet ik dat ik inmiddels onze ondeugende viervoeters iets beter in de gaten moet houden. De cotton balls kosten €3,99 en zijn ook in andere kleurencombinaties verkrijgbaar.

Action panty

Dé perfecte panty’s

Daarnaast nam ik mijn favoriete Action-panty’s mee naar huis. Voor dikkere panty’s (40 den of 60 den) ga ik tegenwoordig altijd naar Action. Hun panty’s blijven bij mij vrij lang ladderloos en zitten prima. Ze kosten tussen de €1,50 en €2,50 per stuk en bevallen mij beter dan duurdere exemplaren van onder andere Hema. Overigens wel met de tip om de panty’s een maat te groot te kopen. Ik heb normaal maat XS en kocht daarom eerst altijd panty’s in maat 36/40. Die waren qua wijdte prima, maar waren véél te kort. Met een maat groter ben ik er zeker van dat er geen oncharmant pantykruis halverwege mijn benen bungelt. Ideaal!

Action to do blokje

To Do-blokje

Mijn laatste item van deze Action shoplog is dit kleine blokje voor to-do-lists. Een ideaal formaat voor wie zijn to do lists graag wil beperken. Maar even zonder dollen, ik vond dit blokje vooral gewoon handig om tijdens telefoongesprekken iets neer te pennen. En hij ziet er ook gewoon zo leuk uit! Helemaal mijn kleur! Er waren ook nog een paar andere soorten te krijgen, bijvoorbeeld eentje in het roze. De blokjes kosten €0,79 per stuk. Hmm, zal ik nog eens teruggaan om de roze ook te halen?!

action vilten letterbord

Knalblauw vilten letterbord

En mijn favoriete aankoop is er een voor – hoe kan het ook anders! – mijn nieuwe woning. Ik had dit letterbord al in het roze, maar hoopte heel hard dat ik ook een blauw exemplaar op de kop kon tikken. En dat lukte! Voor €3,99 nam ik dit bord mee. Die krijgt straks waarschijnlijk een mooi plekje in mijn woonkamer of keuken! En ik beloof bij deze plechtig dat ik tegen die tijd een minder flauwe tekst zal bedenken voor op het bord.

Wat is jouw beste aankoop van de afgelopen tijd?

Action shoplog knutselspullen en meer Pinterest

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 7 februari 2019 op 7:00 am - Beantwoord

  Mooie items! Die cotton bals vind ik erg leuk. Ik moet nodig weer eens naar de Action 🙂

  • Romy 7 februari 2019 op 8:05 am - Beantwoord

   Ja, leuk zijn ze hè?! En heel betaalbaar ook! Ik denk dat ik ze in mijn nieuwe huis ook maar eens ergens ga ophangen ter decoratie.

 2. Anouk 7 februari 2019 op 7:31 am - Beantwoord

  Wat een top aankoopjes! Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken

 3. Audrey 7 februari 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Oe, leuk! Ik heb het meeste eergisteren bij de Action ook zien liggen en weten te weerstaan. Kon alleen een turquoise notitieboekje niet laten liggen!

  • Romy 7 februari 2019 op 8:05 am - Beantwoord

   Thanks! Ik hoop binnenkort weer eens een DIY op mijn blog te laten zien 🙂

  • Romy 7 februari 2019 op 8:07 am - Beantwoord

   Complimenten dat je heel wat hebt weten te weerstaan bij Action! Dat blijft toch altijd een uitdaging 😉 Dat boekje klinkt wel erg leuk! Ik denk dat dat het boekje met stoffen kaft is dat ik een paar maanden geleden ook niet kon laten liggen – haha, oeps! 😉

 4. Els 7 februari 2019 op 8:28 am - Beantwoord

  Wat leuk, dat zomerse papiersetje heb ik ook gekocht. Ga ik in mijn bullet journal deze zomer gebruiken :-). Verder leuke aankopen :-).

  • Romy 8 februari 2019 op 7:52 am - Beantwoord

   Superleuk! Ik ben nu al heel benieuwd naar je zomerse spreads in je bullet journal over een tijdje 🙂

 5. Josephine 7 februari 2019 op 8:52 am - Beantwoord

  Handig, die envelop-vorm! Ik maakte vroeger ook altijd mijn eigen enveloppen door een standaardexemplaar open te maken, over te trekken op een mooi papier en uit te knippen. Dit is wel wat makkelijker! Bedankt voor de tip! De mandjes lijken me ook heel handig op mijn bureau.

  • Romy 8 februari 2019 op 7:54 am - Beantwoord

   Zo’n stansmal werkt inderdaad ideaal! Ook heel leuk dat ik hiermee bijpassende enveloppen kan maken bij kaartjes. Ook de mandjes vind ik zeker een aanrader. Ideaal om bijvoorbeeld pennen netjes op te bergen.

 6. Simone 7 februari 2019 op 9:00 am - Beantwoord

  Wat een leuke vrolijke items. Bij de Action blijft er ook altijd wel iets aan m’n handen plakken haha.

 7. marije 7 februari 2019 op 9:28 am - Beantwoord

  De papierpakketten blijf ik echt geweldig vinden en gebruik ik heel vaak. De nieuwe varianten zijn weer erg leuk.
  De bakjes had ik toevallig ook laatst gescoord, super handig als je aan het Marie Kondo’en bent.

 8. Simone 7 februari 2019 op 9:52 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes heb je weer gescoord! Ik kom (bijna) wekelijks bij de action. Ik vind het gewoon een super fijne winkel en eigenlijk als ik wat nodig heb, kijk ik vrijwel eerst bij de action voor ik andere (duurdere) winkels probeer.

  • Romy 8 februari 2019 op 7:55 am - Beantwoord

   De bakjes zijn inderdaad perfect als je het Marie Kondo-virus flink te pakken hebt 🙂 Ruimt lekker op!
   Leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over de papierpakketten. Je kunt er ook zó veel mee.

  • Romy 8 februari 2019 op 7:57 am - Beantwoord

   Precies! Ook voor bijvoorbeeld huishoudelijke spullen en woondecoratie kun je vaak bij Action wel goed slagen voor een klein prijsje. Ideaal!

 9. Anna 7 februari 2019 op 10:12 am - Beantwoord

  Wat een ontzettend leuk artikel weer Romy! Dat letter bord is echt geweldig! Zo een mooi kleurtje! Denk dat ik zelf ook weer binnenkort naar de action ga! Is altijd een leuk snuffel avontuur! Liefs

  • Romy 8 februari 2019 op 7:58 am - Beantwoord

   Dankjewel! Dat letterbord vond ik zelf ook zo’n leuke eyecatcher, zeker in deze opvallende kleur. Ik ben benieuwd wat jij bij Action zult scoren 🙂

 10. Anna 7 februari 2019 op 10:29 am - Beantwoord

  Dat letterbord is echt gaaf! Ik vind de panty’s van de Action ook erg fijn. Ze vallen inderdaad wel klein, haha!

 11. Lianne 7 februari 2019 op 11:16 am - Beantwoord

  Leuke spullen! Gaaf ook, dat blauwe letterbord! Ik ben daar al lang niet meer geweest, maar toch ziet het er naar uit dat ik weer eens inspiratie voor mijn werkkamer daar prima op kan doen!

  • Romy 8 februari 2019 op 7:59 am - Beantwoord

   Bij Action kun je inderdaad heel wat leuke dingen vinden voor bijvoorbeeld een werkkamer. Ze hebben ook heel wat leuke roze dingen liggen, dus ik denk zeker dat je dat daar goed zou kunnen slagen 🙂

 12. Mariska 7 februari 2019 op 7:43 pm - Beantwoord

  Hé dat witte bakje heb ik ook gekocht haha! En gisteren heb ik nog wat mandjes gekocht met een bamboo look, vond die ook wel leuk.

  • Romy 8 februari 2019 op 8:01 am - Beantwoord

   Leuk! Bij Action hebben ze ook zó veel fijne opbergspullen te koop.

 13. Nikita 8 februari 2019 op 11:33 am - Beantwoord

  Ik ga binnenkort ook eens richting Action om wat opbergdingen te kopen voor in mijn kast met tekenmateriaal. Het begint echt een serieuze hoop te worden. Ik heb afgelopen tijd mijn kamer opgeruimd, uit mijn tekenmateriaal is er niks verdwenen. Ik gebruik nog alles. En mijn tekengerief is voor mij ook heilig, het heeft me al door heel veel heen geholpen. Ik heb trouwens sinds kort ook de vloeibare waterverf die jij op je blog toonde! Heb er al heel vaak handletterwerkjes mee gemaakt. In principe is het gewoon ecoline, en ik wilde van de week weten bij een potje of het rood was, omdat ecoline nogal donker kan zijn als je het potje ziet. Dus ik doopte er mijn vinger voorzichtig in. Alleen was ik vergeten dat ecoline een verfsoort is die je na een week nog niet van je handen krijgt. Er hangen nog steeds resten aan mijn handen. Dat wordt een kleurrijke start maandag aan het tweede semester haha!

  Leuke spulletjes heb je weer gekocht trouwens! Ik wil binnenkort ook nog eens langsgaan om te kijken of ik nog dingen vind om de kamer mee te decoreren. En om een voorraad kaarsjes in te slaan. Momenteel ben ik bij kaarsen niet weg te slaan, omdat ik het heerlijk vind om ’s avonds te lezen bij kaarsjes en lichtjes. Die cotton balls heb ik ook, maar in andere kleurtjes. Die kocht ik een jaar geleden op de kersmarkt. Alleen heeft ons vogeltje al twee ballen eraf gebeten. Dus ook ik moet mijn lichtjes scherp in de gaten houden haha! Huisdieren he… 😀

  • Romy 9 februari 2019 op 6:17 pm - Beantwoord

   Haha, dat verhaal van de ecoline is stiekem hilarisch! Jij hebt het idee van ‘kleurrijk leven’ wel heel letterlijk genomen, haha 😉
   Maar nu even zonder dollen. Wat leuk om te horen dat je al volop met de vloeibare waterverf aan de slag bent gegaan! Ik ben nu al heel nieuwsgierig naar je creaties. Ik weet zeker dat je voor de kaarsjes en andere woondecoratie ook goed zult slagen bij Action. Daar hebben ze heel wat leuks voor liggen 🙂

 14. Smurfige knutselfan 8 februari 2019 op 1:13 pm - Beantwoord

  Oh wat een leuke spullen heb je meegenomen.
  De paper craft sets zijn leuk, die wil ik ook wel. Wat leuk die stans voor enveloppen.
  Maar dat letterbord is dat ook van de action? Deze is zo mooi.
  Geniet van al je producten en maak er mooie dingen mee.

  • Romy 9 februari 2019 op 6:22 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over een aantal van de producten! Het letterbord komt inderdaad ook van Action. Gaaf hè?! Het is in meerdere kleuren (roze, zwart en blauw) te koop en kost ook nog eens maar €3,99.

 15. Saskia 9 februari 2019 op 11:58 am - Beantwoord

  Leuke aankoopjes. Ik was gisteren ook weer eens bij de Action, ze hebben daar zeker veel leuke dingen.

 16. Jenn 11 februari 2019 op 2:09 pm - Beantwoord

  Leuke aankopen! Grappig, ik vind de panty’s van de Action juist helemaal niet lekker zitten, en die van de HEMA wel.

  • Romy 11 februari 2019 op 7:38 pm - Beantwoord

   Haha, zo zie je maar dat smaken verschillen 😉 Ik vind die van Hema op zich wel oké zitten, maar trek daar steeds ladders in. Maar dat kan ook aan mijn eigen onhandigheid liggen, haha.

Recente blogs

Inkiekje #20 | 15 seconds of fame, 24 cadeaus & 1 foute kersttrui

30 november 2020|Persoonlijk|

Daar ben ik weer met een hele lading foto's. Ik legde de afgelopen weken een deel van mijn leven vast op de gevoelige plaat. Natuurlijk neem ik je weer mee in mijn telefoonkiekjes. Ik kocht onder andere mijn allereerste foute kersttrui, deed alvast wat andere kerstinkopen, beleefde mijn 15 seconds of fame op de radio en genoot van mijn eerste (en zeker niet laatste) kop snert sinds 14 jaar.

September 2018 | De maand van kattenkwaad, rijmelarij & tranentrekkers

1 oktober 2018|Persoonlijk|

De eerste maand met de 'r' in zijn naam is alweer ten einde. September was een zonnige herfstmaand met alleen hier en daar een regenbui. Tot zover het weerbericht! Laten we overgaan naar vrolijker zaken: mijn maandoverzicht van de afgelopen 30 dagen. September was voor mij écht een heel fijne maand. Ik heb veel leuke belevenissen, afspraken met lieve mensen en mooie ontwikkelingen om op terug te blikken. Tijd voor een overzicht van mijn hoogtepunten van september! Met onder andere kattenkwaad, een update over mijn nieuwe werk én mijn eerste rijmkunsten.

De lente in huis halen (ja, nu al!) | 9 tips

30 januari 2020|Interieur|

"Laat die winter nog maar even duren", is een uitspraak die je waarschijnlijk nooit uit mijn mond zal horen. Als lentemeisje heb ik ook hartje winter graag het voorjaar in mijn bol. Daarom doe ik er alles aan om de lente in huis te halen. Nu vind je in mijn huis het hele jaar door nogal wat kleur, maar tijdens deze grauwe winterdagen doe ik extra mijn best om er binnenshuis iets fleurigs van te maken. Ben jij ook wel toe aan wat kleur en vrolijkheid? Ik deel 9 simpele tips om in huis een beetje lente te creëren.