action1 2

Action shoplog | Vrolijke pennen, stationery & knutselspullen

 • 10 september 2018
 • 30 Reacties
Categorieën: DIY, Lifestyle

Ja ja, het is na een hele tijd weer zover! Een Action shoplog, die stiekem iets groter is geworden dan ik had verwacht. Ik heb de afgelopen weken twee keer een bezoekje aan Action gebracht in de hoop leuke knutselspullen tegen te komen. En of ik die vond! Ik besloot ter plekke mijn recent uitgemeste hobbykast als excuus te gebruiken om niet met lege handen thuis te komen. Ik nam onder andere regenboogplakband, vrolijke pennen en de allerschattigste stempels mee. Ik laat je alles zien in deze Action shoplog met leuke stationery en knutselspullen.

action shoplog gekleurde pennen

Mijn Action shoplog met knutselspullen & stationery

Wat een vrolijke boel zijn al die items zo bij elkaar, hè?! Ik ben absoluut niet iemand die makkelijk geld over de balk smijt en loop bijna nooit met tassen vol de winkel uit. Maar het Action-knutselschap moet er toch af en toe aan geloven. En ik moet zeggen: bij het uitpakken van mijn tasje gaf ik mezelf geen ongelijk dat deze producten in mijn mandje waren beland. Een aantal producten zijn trouwens bedoeld voor een winactiepakket, dat ik later deze week ga verloten. Daarover kan ik deze week meer verklappen.

action shoplog gekleurde pennen

Gekleurde pennen

Mijn eerste aankopen in deze Action shoplog zijn deze mooie felgekleurde pennen. Ik heb al meerdere pennen uit deze serie, die je ongetwijfeld weleens op mijn flatlays hebt kunnen spotten. Maar ook deze nieuw toegevoegde pennen vond ik te mooi om te laten liggen. Een pakje met 3 pennen kost €0,75.

action shoplog veren pennen

action shoplog veren pennen

Verenpennen

Nog meer pennen van Action! Deze pennen in de vorm van veren zijn absoluut een van de leukste pennen die ik ooit ben tegengekomen. Naast dat ze een leuk hebbeding en een mooi foto-object zijn, schrijven ze ook nog eens verrassend fijn. Het zijn heel dunne fineliners, zoals je kunt zien aan de tekst “Be happy” hierboven.

action shoplog washi tape

Action washi tape

Oeps, er kwamen ook weer twee setjes washi tape van Action in mijn winkelmandje terecht. #sorrynotsorry Ik heb hier een groot zwak voor, maar gebruik ook bijna elk rolletje washi tape tot de laatste snipper. Benieuwd waar ik washi tape zoal voor gebruik? Bekijk dan eens mijn eerste en tweede DIY voor kaarten maken met washi tape.

action shoplog hobby flora stickers

action shoplog hobby flora stickers

Hobby Flora-stickers

Deze mini-stickers van Action hadden direct mijn hart gestolen. Zijn het geen schatjes door hun kleine formaat? Vooral de vlinders vond ik erg leuk, maar ook de sleuteltjes kon ik niet laten liggen. Overigens waren er ook nog stickers met spookjes en alpaca’s uit deze serie te koop. Ik betaalde €0,35 per setje stickers.

action shoplog agenda stickers

Agendastickers

Tussen de schoolspullen kwam ik deze vrolijke agendastickers tegen. Leuk voor bullet journaling, maar ook om je agenda of iets anders op te fleuren. De stickers hebben een transparante achtergrond, wat ze extra fijn maakt om te gebruiken. De stickers kosten €0,29 per set van 2 vellen.

action shoplog houten stempels

action shoplog houten stempels

Houten stempels

Ik ben altijd al gek geweest op houten stempels, maar vaak zijn die vrij prijzig. Laat ik nu net deze setjes met houten stempels tegenkomen bij Action voor €0,94 per set. Er waren nog meer varianten, maar ik viel als een blok voor de schattige dierenhoofdjes (vooral dat katje!) en de kleine dieren.

Let wel op dat de daadwerkelijke stempels kleiner zijn dan dat ze op het houten blok zijn afgebeeld. Dat kun je op de foto hierboven goed zien.

action shoplog notitieboekje

Action stationery: notitieboekje

De notitieboekjes van Action vind ik heel fijn, zeker deze kleine varianten. Je kunt ze gemakkelijk meenemen in je tas en er zitten zelfs kleine tabbladen in. Bovendien vond ik dit boekje er heel leuk uitzien. Misschien kan ik er mijn plannen voor een volgende reis in noteren. Deze notitieboekjes kosten €0,46 per stuk.

action shoplog plakbandhouder wolk

Plakbandhouder met regenboogtape

In het schap met schoolspullen kwam ik ook deze fleurige plakbandhouder in de vorm van een wolk tegen. Hoe leuk! Die móest op mijn bureau komen te staan. Er zijn trouwens ook andere varianten van deze plakbandhouder verkrijgbaar, onder andere in de vorm van een ananas. Ik geloof dat ik voor deze houder €1,50 heb betaald.

action shoplog monsterstickers

Monsterstickers met oogjes

Als groot fan van alles wat meisjesachtig is, heb ik nogal eens moeite om leuke dingen te maken voor jongens. Misschien brengen deze grappige stickers van monsters daar wel verandering in. Zijn die wiebeloogjes niet grappig?! Toch jammer dat ik geen kleine neefjes meer heb.

action shoplog vlinderpons

Vlinderpons

In mijn hoofd heb ik al tijden een leuk idee voor een kaarten-DIY waarvoor ik heel veel geponste vlindertjes wil gebruiken. Een pons van dit formaat had ik nog niet, dus nam ik deze ook mee naar huis. Ik betaalde er €0,99 voor en zie mezelf deze pons al héél vaak gebruiken.

action shoplog bullet journal roze

Action bullet journal

En dan het item uit deze Action shoplog waarvoor ik eigenlijk naar Action ging: een roze bullet journal. Deze kocht ik overigens niet voor mezelf, maar voor mijn winactie die deze week online komt. Word je hier wel enthousiast van? Houd dan zeker mijn blog in de gaten.

action shoplog stansen vleermuizen

Stansen in de vorm van vleermuizen

Elk jaar maak ik wel een of twee kaarten voor Halloween. Ik vier dat feest dan misschien niet zelf, maar vind Halloween wel een goed excuus om een spookachtige kaart te maken. Daarvoor leken deze leuke vleermuismallen me ideaal. Dit setje kostte €1,49, wat voor snijmallen niet duur is. Je hebt hiervoor wel een stansmachine nodig.

action shoplog tesa glue pen duo

Tesa Glue Pen Duo

Deze lijmpennen van Action heb ik al een tijdje geleden gekocht, maar ze zijn nog steeds verkrijgbaar. Zeker een aanrader wat mij betreft! Voor twee tubes betaal je iets meer dan €1,00 en ik ben tot nu toe heel tevreden over de kwaliteit. Ook houten figuurtjes blijven met deze lijm goed zitten bij mij. Extra fijn is dat de lijm transparant opdroogt!

action shoplog pastelkrijt

action shoplog pastelkrijt

Aquarel soft pastels

En dan de hekkensluiter van deze Action shoplog: een doos met 30 aquarelkrijtjes. Ik was al een tijdje benieuwd of dit iets voor mij zou zijn en besloot de gok te wagen voor €2,76. Ik hoop de krijtjes binnenkort uitgebreid te testen. Eens kijken of ze ook met water fijn werken, want de krijtjes zouden wateroplosbaar moeten zijn.

Ik kan in ieder geval weer even vooruit met alle aankopen uit deze Action shoplog! Gelukkig is de herfst hét seizoen om te knutselen met een kop thee erbij en een leuke serie op de achtergrond. Ik heb er zin in en hoop binnenkort ook weer een paar DIY’s te kunnen plaatsen. 

Welke hobby’s vind jij ideaal voor de herfst?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Sandra 10 september 2018 op 6:29 am - Beantwoord

  Die veren pennen: lovvvve of! Die plakbandautomaat en notitieboekje vind ik ook super leuk. Ik denk dat ik ook naar de Action wil nu, haha. Voor zulke prijsjes is het leuk om iets te kopen (wat ik eigenlijk niet eens echt nodig heb…)! Het ding bij mij is dat ik zó graag creatiever bezig wil zijn maar er gewoon totaaaaal niet de tijd voor neem. Misschien een leuk idee voor jou om eens iets over te schrijven? Hoe je je er toe kan zetten om tóch de tijd te nemen voor dit soort crea dingen te gaan doen?

  • Sandra 10 september 2018 op 6:30 am - Beantwoord

   Love af? Love it!* :’)

  • Romy 10 september 2018 op 4:14 pm - Beantwoord

   Wat een leuk idee voor een blogartikel inderdaad! Dankje voor de tip ? Ik moet zeggen dat ik er de afgelopen weken ook niet altijd de tijd voor nam, dus zo’n artikel is dan ook meteen een goede stok achter de deur voor mezelf om dat weer, net als eerst, wat vaker te doen ? Leuk om te horen dat je in mijn artikel ook wat leuke producten voor jezelf hebt gespot. Sowieso vind ik het notitieboekje echt iets voor jou ?

 2. Darina 10 september 2018 op 6:36 am - Beantwoord

  Wat een mooie items! Vooral de verenpennen en het notitieboekje 🙂

 3. Josephine 10 september 2018 op 7:35 am - Beantwoord

  De ideale herfsthobby? Lezen, natuurlijk! 🙂

  Wat een leuke en kleurige shoplog weer. Mijn belangrijkste criterium voor de aanschaf van pennen is (heel saai) of ik er met mijn lastige handen wel mee kan schrijven. Meestal is de kleur of vorm dan van ondergeschikt belang. Maar die verenpennen met fineliner zien er supergoed uit! Daar ga ik binnenkort wel eens voor langs – ze geven in de verte zelfs nog een mooie historische knipoog, wat wil ik nog meer!

  Ik ben benieuwd naar je actie deze week!

  • Romy 10 september 2018 op 4:16 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over de pennen! Ze hebben ook wel iets historisch inderdaad, maar dan in combinatie met een fel kleurtje ? Hopelijk kun jij er ook fijn mee schrijven. Ze zijn wat lang door de veer, maar de grip is eigenlijk net als bij de meeste gewone pennen ?

 4. Iris 10 september 2018 op 7:44 am - Beantwoord

  Dat plakband apparaatje!!! Die is heel cute!

 5. noor 10 september 2018 op 9:10 am - Beantwoord

  De eerste balpennen zijn helemaal mijn ding! Tijd om deze week naar Action te gaan 😉

  De agenda’s zijn trouwens ook een aanrader! Lekker veel ruimte om te schrijven en alle dagen staan op 1 week.

  • Romy 10 september 2018 op 4:18 pm - Beantwoord

   Dat klinkt als een ideale agenda inderdaad! En volgens mij hebben ze ook heel wat leuke agenda’s met felle kleuren. Het is dat ik al een agenda (en Outlook Calendar) heb, maar anders had ik het wel geweten ?

 6. irene 10 september 2018 op 9:37 am - Beantwoord

  Dat plakbandwolkje spotte ik een tijdje geleden ook maar de exemplaren in onze Action waren allemaal een beetje kapot. Spijtig want mijn huidige plakbandhouder is half opgegeten door Archie :p Die pennen vind ik wel super tof!

 7. Mariska 10 september 2018 op 11:26 am - Beantwoord

  Oh die veren pennen zijn leuk!! ♥

 8. Geke 10 september 2018 op 11:37 am - Beantwoord

  Ik denk (vrees) dat ik deze week ook een keer de Action hier een bezoekje zal brengen 🙂
  Zo’n superleuke dingen heb je gekocht. De lijmpen gaat zeker op het lijstje. Vroeger kocht ik de fotolijm van de Action maar die hebben ze niet meer helaas. En andere merken zijn best duur gezien de hoeveelheid lijm die ik verbruik met kaartenmaken.
  De vlindertjes zal ik, als ze ze hebben, ook niet kunnen weerstaan, zo mooi!
  Ik ben ook al benieuwd naar je ervaringen met de pastels.

  • Romy 10 september 2018 op 4:19 pm - Beantwoord

   Oh jee, Archie is weer bezig geweest ? Jammer dat de plakbandhouders bij jouw Action kapot waren. Bij mijn filiaal zagen de meeste exemplaren er op het eerste gezicht wel goed uit gelukkig.

  • Romy 10 september 2018 op 4:21 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Ik kan je de lijm zeker aanraden. Tot nu toe bevalt hij me goed en deze lijm is inderdaad ook lekker betaalbaar ?
   Ik hoop deze week te gaan experimenteren met de pastels. Ben er zelf ook wel benieuwd naar!

 9. Nikita 10 september 2018 op 12:37 pm - Beantwoord

  Ik ga woensdag met mijn zusje naar de Action omdat we beide nog schoolgerief nodig hebben. Die pennen heb ik trouwens met een hele lieve kaart gekregen van mijn zusje. Ik was nogal down door die toelatingsproeven en ze wilde dat ik me beter voelde. Dan voel je je direct beter. En op de kaart schreef ze dat ik niet mocht vergeten wat ik al bereikt had. Die deden me denken aan de woorden van mijn vertrouwenspersoon ooit, hij schreef dat ik nooit mocht vergeten van waar ik kom. Dat ik me zonder ervaring door het vijfde jaar op hoog niveau heb geslagen, in een keer. Daar slaagt echt niet iedereen in. Ze hebben gelijk. Ik ben benieuwd welke vrolijke spulletjes ik woensdag ga shoppen! Ik weet sowieso dat ik net als jij met veel te veel ga thuiskomen haha.

  Trouwens, ik moest zo lachen toen ik je artikel op facebook zag. Met die pennen. Ik zei nog deze week tegen mijn zusje dat jij die pennen sowieso zou gekocht hebben als je ze zag. Het feit dat je dat echt hebt gedaan is echt grappig. Ik vrees dat je voorspelbaar wordt Romy haha. Maar ik ben er zelf ook verliefd op. Denk dat ik die gele maar bij me leg tijdens het bloggen als reminder 😉

  • Romy 10 september 2018 op 5:17 pm - Beantwoord

   Wat ontzettend lief dat je die pennen van je zusje hebt gekregen, zeker met zo’n mooie boodschap erbij! ? Heel veel plezier alvast bij Action! Ik ben ook benieuwd wat je mee naar huis zult nemen ?
   Haha, superleuk dat je meteen bij het zien van de pennen wist dat die wat voor mij zouden zijn ? Volgens mij heb ik inderdaad nogal een voorspelbare smaak, haha.

 10. Laurine 10 september 2018 op 1:50 pm - Beantwoord

  Action is echt een fijne plaats voor toffe stationary voor een zacht prijsje!

  • Romy 10 september 2018 op 5:17 pm - Beantwoord

   Zeker weten! Ik kom bijna nooit met lege handen thuis ?

 11. Danielle 10 september 2018 op 5:29 pm - Beantwoord

  Ooh ooh ik zie het, dat wordt tijd voor weer een bezoekje aan de action! Wat een leuke spulletjes heb je gescoord, en die plakbandhouder! ?

  • Romy 10 september 2018 op 7:31 pm - Beantwoord

   Dat klinkt als een héél goed plan! Ik ben benieuwd waar je mee thuiskomt van Action 🙂

 12. Esmée 10 september 2018 op 5:53 pm - Beantwoord

  Wat een heerlijke vrolijke shoplog! Ik vind de pennen met de quotes zo leuk, daar heb ik er ook eentje van. Daarnaast ging mijn hartje echt sneller kloppen van de regenboog tape, hoe mooi?! ?

  • Romy 10 september 2018 op 7:31 pm - Beantwoord

   Jaaa, die tapehouder is zo leuk hè?! Hij staat nu al de hele week te shinen op mijn bureau 🙂 En die pennen blijven ook gewoon leuk!

 13. Justine 10 september 2018 op 10:17 pm - Beantwoord

  Ahhh wat een leuke spulletjes allemaal! Zo kleurrijk!
  Vooral die pennen en die washitape, ik wil ze. Echt van die must haves, maar eigenlijk heb je ze helemaal niet nodig, maar je wil ze wel heel graag, haha.

  • Romy 11 september 2018 op 9:24 pm - Beantwoord

   Haha, precies dat is wat Action met je doet inderdaad. Pas als je daar bent, zie je dat je sommige spullen plotseling eigenlijk heel hard nodig hebt 😉

 14. Smurfigeknutselfan 10 september 2018 op 10:44 pm - Beantwoord

  Wat een leuke stempels en leuke pons. Ik vind de diy van de vleermuis helemaal tof???. Helaas heb ik geen snansmachine ( misschien ooit). Veel plezier met je leuke spulletjes.

  • Romy 11 september 2018 op 9:25 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat vast lukken 🙂 Mocht je ooit een stansmachine zoeken, kun je trouwens ook op Marktplaats een kijkje nemen. Daar worden stansmachines soms voor een best prima prijs aangeboden 🙂

 15. Marije 11 september 2018 op 9:09 am - Beantwoord

  Oooh die stempels ??

  Ik mag van mijzelf eigenlijk niet meer naar de Action ?

  • Romy 11 september 2018 op 9:42 pm - Beantwoord

   Oh jee, dat klinkt als een heel goede, maar ook lastige opdracht! 😉 Action heeft vaak zulke leuke knutselspullen.

 16. Anna 11 september 2018 op 10:04 am - Beantwoord

  Wat een super leuke aankopen! Action heeft altijd zulke toffe dingen. Echt geweldig, dat regenboog tape! <3

 17. chucky1012 13 september 2018 op 7:16 am - Beantwoord

  Prachtige aankopen had je daar gedaan ?

Recente blogs

Recept havermoutpannenkoeken met banaan & rood fruit

14 april 2022|Recepten|

Pannenkoeken als ontbijt - wie wil dat nu niet? Ik word van het idee alleen al als een kind zo blij. De stapel met pannenkoeken steeds groter zien worden en er daarna rijkelijk honing of stroop overheen schenken - mij kun je niet blijer maken! Of nou, het opeten van de pannenkoeken daarna is natuurlijk het allergrootste feest. Heb jij ook zin in een pannenkoekenontbijt of -lunch of gewoon een lekkere snack? Dan heb je met dit recept voor havermoutpannenkoeken met banaan binnen no time een stapel gezonde (!) pannenkoeken klaarstaan om van te genieten.

4 tips voor als je te veel moet van jezelf

12 april 2017|Persoonlijke groei|

"Ik moet nog naar mijn werk, een vriendin bezoeken en boodschappen doen. Oh ja, ik moet ook nog een artikel schrijven, mijn e-mail checken en niet vergeten om mijn moeder even te bellen." Moeten, moeten, moeten. Het is bij veel mensen (ook bij mij!) misschien wel een van de meest voorkomende woorden in hun vocabulaire. We moeten met elkaar van alles, terwijl er helemaal geen tijd is om dat allemaal te doen. Hoe doe je dat nu: overleven in een wereld waarin je meer 'moet' dan dat je kunt doen? Ik bedacht een paar tips waar jij en ik hopelijk mee uit de voeten kunnen.

30 kleine geluksmomentjes om blij van te worden #2

22 mei 2017|Positiviteit|

Al eerder stelde ik een lijst samen met maar liefst 30 kleine geluksmomentjes waar we soms wel iets vaker bij stil mogen staan. Dit zijn kleine momenten waar we echt van kunnen genieten, maar waar we ons niet altijd echt bewust van zijn. Zonde! In mijn vorige artikel verzamelde ik moeiteloos en in een half uur tijd 30 geluksmomentjes, maar ik had nog een veel langere lijst kunnen samenstellen. Daarom breid ik die lijst vandaag uit met deel 2. Dit zijn nog 30 genietmomenten om blij van te worden.