Mini Action-shoplog | Knutselspullen, notitieboekjes en véél stickers

 • 12 april 2018
 • 34 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Wie mijn blog al langere tijd volgt, weet vast wel dat ik de schappen met knutselspullen bij Action nooit zomaar voorbijloop. Er belanden altijd minstens een paar aankopen in mijn winkelmandje. Ook afgelopen weekend kwam ik met een bescheiden tasje met knutselspullen van Action weer thuis. Dit keer nam ik onder andere vrolijke stickers, gehaakte bloemetjes én een telefoonhoesje met glitters mee. In deze mini Action-shoplog laat ik mijn vondsten zien.

action shoplog knutselspullen gehaakte bloemen

action shoplog knutselspullen gehaakte bloemen

Gehaakte bloemen

Als eerste viel mijn oog op deze gehaakte bloemetjes. Ze zijn ongeveer 2 centimeter doorsnee en zijn voorzien van een strass-steentje in het midden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ik nam (nogal enthousiast!) de blauwe, lila, oudgroene en roze variant mee. Ik ga de bloemetjes zelf op kaarten gebruiken, maar ook op een cadeauverpakking zullen ze vast leuk staan. Overigens zit aan de achterkant van de bloemen een ijzerdraadje om ze mee te bevestigen. Uiteraard kun je dat ijzerdraadje ook losknippen, zodat je de bloemetjes gewoon kunt opplakken. Voor één verpakking met 12 gehaakte bloemetjes betaal je €0,68.

action shoplog knutselspullen foam stickers

action shoplog knutselspullen foam stickers

action shoplog knutselspullen foam stickers

Foamstickers

Hoe mooi zijn deze stickers van foam?! De voorraad bij mijn Action-filiaal was minimaal en dat was waarschijnlijk mijn “redding”. Anders had ik wellicht “iets” meer ingeslagen dan deze drie vellen. Door het foammateriaal zijn de stickers een beetje 3D zonder dat ze te dik zijn om te gebruiken op een kaart. Op één groot vel zitten heel wat verschillende stickers. Zelf vond ik vooral de vintageachtige stickers met bijvoorbeeld een vos en andere nostalgische elementen erg leuk. Deze stickers scoor je voor €0,89 per vel.

action shoplog knutselspullen stickers

Mini stickers

Of je nu een envelop wilt versieren, wat kleur wilt toevoegen aan je agenda of je bullet journal wilt opfleuren, voor deze mini stickers is altijd wel een doel te bedenken. Ik nam deze twee velletjes mee om cadeauverpakkingen en enveloppen iets vrolijker te maken. Saaie post is zó 2017! Voor één vel van deze stickers betaal je slechts €0,39. Er zijn nog meer varianten verkrijgbaar bij Action.

action shoplog knutselspullen stickers

action shoplog knutselspullen stickers

Glitterstickers

Nog een toevoeging aan mijn stickerverzameling zijn deze roze glitterstickers. Ze bestaan uit twee delen: papieren stickers en glitterstickers om daaroverheen te plakken. Niet alleen werd ik direct verliefd op de schattige pinguïn, maar vooral vind ik de roze glitterstickers in zijn geheel erg mooi. Deze ga ik met plezier gebruiken als eye-catchers op een kaartje. Voor het stickervel betaalde ik €0,75. Ook van dit vel kun je nog andere varianten bij Action vinden.

action shoplog notitieboekjes

action shoplog notitieboekjes

Vrolijke pennen en notitieboekjes

Op mijn flatlayfoto’s gebruik ik regelmatig fleurige pennen en kleurrijke notitieboekjes. Ook daarvoor is Action the place to be. Dit weekend kwam ik thuis met een pakje met 2 roze en 2 grijze pennen met een hip patroontje. Ze schrijven heerlijk, zijn perfect om foto’s mee op te vrolijken en staan ook nog eens leuk in mijn pennenbakje. Daarnaast nam ik twee notitieboekjes mee: één groot notitieboek met magneetsluiting en sterrenprint en één klein boekje met ringband. Handig om mee te nemen! Ben ik trouwens de enige die niet te lang naar de holografische print aan de binnenkant kan kijken? Voor €1,84 en €0,46 waren deze boekjes van mij.

action telefoonhoes voor iphone 6

action telefoonhoes voor iphone 6

Telefoonhoesje voor iPhone 6(s)

Ten slotte besloot ik mijn telefoon (letterlijk) in een nieuw jasje te steken en nam ik een telefoonhoesje mee naar huis. Nu ik een meer gangbare telefoon (een iPhone) heb, is er aan leuke hoesjes namelijk geen gebrek meer. Zo besloot ik bij Action dat dit glitterende telefoonhoesje met gouden sterren me wel heel verleidelijk aanstaarde vanuit het schap. Inmiddels heb ik het alweer een paar dagen om mijn telefoon zitten. Hoewel ik uiteindelijk toch liever voor een hardcase ga, vind ik het wel een leuk hoesje voor de afwisseling. Voor de prijs van €1,99 kan ik het in ieder geval geen miskoop noemen.

Wat was jouw laatste aankoop bij Action?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Els 12 april 2018 op 8:05 am - Beantwoord

  Wat een leuke aankopen, vooral de foam stickers. Ik moet ook echt weer naar de Action.

 2. Willy 12 april 2018 op 8:20 am - Beantwoord

  Wat leuk…op naar de Action ?

  • Romy 12 april 2018 op 9:37 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd wat je mee naar huis neemt 🙂

 3. Sija 12 april 2018 op 8:26 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben gek op notitieboekjes. Die glitter stickers zijn ook geweldig!

 4. Janne 12 april 2018 op 8:30 am - Beantwoord

  Vrolijke aankopen weer! Ik vind vooral die glitterstickers die je in combinatie met andere stickers kunt gebruiken er heel handig uitzien.
  Ik koop mijn notitieboekjes meestal bij de HEMA, omdat ze daar heel mooie A5-formaat boekjes hebben met een wat zachtere rug zodat ze goed openvallen. Ik heb nu eentje in bruine kartonkleur met een donkerblauwe rug en een donkerblauw glimmend patroontje 🙂 Kom jij weleens bij de HEMA?

  • Romy 12 april 2018 op 9:39 pm - Beantwoord

   Bij HEMA hebben ze inderdaad vaak prachtige boekjes te koop. De boekjes die jij bij HEMA vandaan hebt, klinken erg mooi en handig. Ik kom zelf ook de afgelopen jaren steeds vaker bij HEMA. Ze hebben er vooral veel leuk schrijfgerei en ook hun woonaccessoires vind ik vaak wel leuk 🙂 De kleuren zijn meestal helemaal mijn ding!

 5. Josephine 12 april 2018 op 8:39 am - Beantwoord

  Ik voel me weer zeer geïnspireerd om naar Action te gaan. Bijvoorbeeld voor die mooie pennen, dat fleurt je bureau lekker op. De kanten bloemetjes zijn inderdaag heel leuk op een cadeautje!

  Bij Action koop ik zelf meestal bureauaccessoires en schoonmaakartikelen. En de keukenafdeling vind ik ook leuk, maar mijn kastjes zitten vol! 😛

  • Romy 12 april 2018 op 9:40 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat ik je enthousiast heb gemaakt om ook een kijkje te nemen bij Action! Ik ben benieuwd waar jij mee naar huis gaat.
   Haha, die volle keukenkastjes zijn dan toch wel een redding om niet te veel keukengerei in te slaan waarvan je je pas in de winkel bedenkt hoe handig dat kan zijn 😉

 6. Sandra 12 april 2018 op 9:20 am - Beantwoord

  Dat hoesje is leuk zeg! Al die stickertjes vind ik ook heel leuk, lekker vrolijk zijn ze allemaal. 🙂 Goed om te weten Dat die pennen lekker schrijven trouwens! Misschien meen ik ze ook mee de volgende keer.
  Mijn laatste aankoop bij de Action was schoonmaakmiddel voor de badkamer. Heeeeel boeiend, haha!

 7. Darina 12 april 2018 op 9:47 am - Beantwoord

  Hele leuke items, vooral de gehaakte bloemetjes en de notitieboekjes!

 8. marije 12 april 2018 op 9:54 am - Beantwoord

  Oei die mini stickers had ik nog niet gezien. Want them!

  Leuke spullen heb je gekocht. Ik ben verliefd op die foam stickers. Heeft de Action goed gedaan

  • Romy 12 april 2018 op 9:42 pm - Beantwoord

   Die penenn zijn zeker een aanrader! Ik vind ze echt fijn in gebruik en ze zien er ook nog eens leuk uit.
   Haha, schoonmaakmiddel is inderdaad een iets minder leuke aankoop, maar wel fijn dat je het bij Action voor een prikkie kunt kopen 😉

  • Romy 12 april 2018 op 9:43 pm - Beantwoord

   Ja, die foamstickers zijn echt heel gaaf! Ze hebben er heel wat leuke varianten van liggen bij Action 🙂 Hopelijk kun jij ook nog een paar velletjes van de mini stickers vinden. Ze zijn zo leuk en je kunt ze voor bijna alles wel gebruiken.

 9. Claire 12 april 2018 op 9:56 am - Beantwoord

  Aahh ik ben gisteren bij de Action geweest en heb al die leuke stickers niet gezien! Ik heb gelukkig wel andere leuke dingetjes gescoord zoals washi tape voor mijn EPIC lootje 🙂

  • Romy 12 april 2018 op 9:43 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk! Bij Action slaag ik ook bijna altijd wel voor washi tape. Ze hebben er zo veel leuke rolletjes liggen 🙂

 10. Irene 12 april 2018 op 11:10 am - Beantwoord

  Oooh dat telefoohoesje! <3 helaas heb ik dan wel een Iphone maar een plus variant en daar vind ik ook moeilijk hoesjes voor in de winkel. Die kleine stickertjes en die glitter stickers vind ik echt super leuk! Onze Action lijkt altijd achter te zijn want ik heb ze bij ons nog niet gespot en ben er de laatste tijd al iets te vaak binnen gelopen. Haha :p

 11. Nienke 12 april 2018 op 12:18 pm - Beantwoord

  Wat een gezellige dingen zeg! Het laatste wat ik kocht waren speeltjes voor de hond.. en dat is alweer een aardige tijd geleden. Ik vind de pennen er heel leuk uitzien, en notitieboekjes heb je nooit genoeg. Ik ben zelf niet meer zo into de stickers en in telefoonhoesjes kom ik om, maar wedden dat ik met veel meer troepjes thuiskom? 😉

  • Romy 12 april 2018 op 9:53 pm - Beantwoord

   Haha, je komt inderdaad vaak toch weer met meer spullen de Action uit dan je van plan was te kopen 😉 Ze hebben er vaak zo veel leuks liggen! Voor notitieboekjes slaag ik bij Action ook bijna altijd wel.

 12. Dana 12 april 2018 op 2:27 pm - Beantwoord

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Mijn laatste aankoop bij de Action waren blarenpleisters, niet zo heel interessant dus..

  • Romy 12 april 2018 op 9:53 pm - Beantwoord

   Haha, inderdaad niet de leukste aankoop! Maar toch fijn dat je ook voor dat soort nuttige dingen bij Action terecht kunt 😉

 13. Mariska 12 april 2018 op 3:34 pm - Beantwoord

  Die stickers heb ik inderdaad vaker gezien, maar die pennen nog niet! Die zijn echt leuk en wil ik nu ook, haha! Toch maar weer even langs vandaag of morgen.

  • Romy 12 april 2018 op 9:54 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat jij ook zo enthousiast bent over die pennen! Ik ben ook blij dat ik ze heb gevonden 🙂

 14. Nikita 12 april 2018 op 6:57 pm - Beantwoord

  Leuke aankopen! Die stickers zijn zo schattig! De Action is zeker de plek om schattige stickers te scoren voor geen geld. Ik kwam er vroeger veel vaker en nam altijd wel toffe stickers mee. Inmiddels heb ik een hele stapel. Dat kleine notitieboekje is zo schattig! Ik ben gek op droomvangers. Ik heb er woensdag eentje weten te scoren voor weinig geld, alleen niet bij de Action. Ik heb er nu drie, en van mijn zusje heb ik een soort hanger gekregen waar ik nog een handletterkaart aan kan vastknijpen als ik wil. Mijn muur naast mijn bed hangt nu vol met dromenhangers en ik word zo gelukkig als ik dat zie! Ik vind ze echt heel leuk. Die foam stickers vind ik trouwens echt prachtig! Niet te geloven voor die prijs! Als je die stickers ziet in winkels kosten ze altijd zoveel, maar jij hebt er gewoon maar 89 cent voor betaald.

  De laatste keer dat ik in de Action was, was trouwens met Sinterklaas. Om mezelf te verwennen en trakteren op allerlei nieuwe tekenspulletjes! Ik vind de Action echt een hele toffe winkel. Maar vroeger woonden we er dichterbij en nu niet meer. Dat is denk ik de reden waarom ik veel minder naar de Action ga. Zonde als ik jouw shoplogs dan zie

  • Romy 12 april 2018 op 9:58 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat jij ook zo gek bent op stickers verzamelen! Daarvoor kun je bij Action volgens mij altijd wel slagen. Die foamstickers zijn inderdaad echt een koopje en ik ben er ook zo blij mee. Ik hoop er dit weekend een paar mooie kaarten mee te maken.
   Jammer dat je nu niet zo dicht bij Action woont! Aan de andere kant is het soms wel beter om daardoor niet in de verleiding te komen om te veel leuke items in die winkel te kopen, haha 🙂

 15. Mevrouw Marloes 12 april 2018 op 7:02 pm - Beantwoord

  Al die stickers zijn zo leuk! De pennen heb ik nog niet bij mijn Action gezien, maar zo vaak shop ik daar dan ook niet. Misschien binnenkort toch maar weer heen!

 16. Anna 12 april 2018 op 7:53 pm - Beantwoord

  Wat een leuke items heb je gescoord! Ik ben ook dol op notitieboekjes, kan er nooit genoeg hebben :p

 17. borduursaramsades 12 april 2018 op 11:24 pm - Beantwoord

  Mmm laatste aankoop action, schoonmaak artikelen, enz…

 18. Smurfigeknutselfan 13 april 2018 op 7:20 am - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je gekocht. Ik ben heel benieuwd hoe je hier kaarten mee maakt, laat je het zien?
  De bloemetjes zijn mooi voor kaarten daar ga ik zeker na op zoek als ik bij de action kom.

  • Romy 14 april 2018 op 9:07 am - Beantwoord

   Het lijkt me inderdaad leuk om binnenkort weer een DIY te laten zien voor kaarten maken. Wie weet komen een paar van deze aankopen daarvoor ook goed van pas 🙂
   Leuk om te horen dat jij ook enthusiast bent over de gehaakte bloemetjes!

 19. Saskia 15 april 2018 op 10:29 am - Beantwoord

  Leuk om te zien! Ze hebben echt super leuke spulletjes bij de Action. Ik kom er niet vaak meer, aangezien ik nog zóveel heb liggen en het graag eerst ga opmaken 🙂

  • Romy 15 april 2018 op 1:26 pm - Beantwoord

   Dat is op zich ook wel weer een goed streven, haha. Ik word altijd zo enthousiast van de knutselspullen bij Action dat ik maar even vergeet dat ik ook nog het nodige heb liggen 😉

 20. Odetta 16 april 2018 op 6:53 am - Beantwoord

  Die geweldig leuke foamstickers had ik ook al gescoord, hahaha!

  • Romy 16 april 2018 op 3:51 pm - Beantwoord

   Haha, ze zijn ook wel echt heel leuk, he?! ?

Recente blogs

September 2017 | De maand van…

1 oktober 2017|Persoonlijk|

Vanuit het zonnige Lissabon blik ik terug op een drukke, leuke en uitdagende eerste maand van de herfst. September 2017 was niet alleen de maand waarin de bladeren weer van de bomen vielen, maar ook de maand waarin ik een paar spannende uitdagingen aanging, hard werkte en mijn zoomlens onder het stof vandaan haalde. Het was een maand van af en toe gedag zeggen tegen mijn comfortzone en van het Hollandse herfstweer verruilen voor de Portugese zon én velden met zomerbloemen. Kijk je mee naar mijn maandoverzicht van september 2017?

April 2018 | De maand van…

1 mei 2018|Persoonlijk|

De eerste dag van mei is aangebroken. Een bijzondere maand, want dit is de maand waarin ik 25 kaarsjes mag uitblazen. Maar voordat het zover is, blik ik eerst terug op de maand april. Want ook deze eerste volledige lentemaand was er eentje om in te lijsten. Ik genoot van extra lange weekenden en van het zomerzonnetje, stond in alle vroegte op om leuke post open te maken, was voor het eerst in mijn leven op de Elf Fantasy Fair en ging talloze keren op de foto met de mooie bloesembomen. De maand eindigde iets minder fijn, maar ook dat komt wel weer goed. Oké, laten we kijken naar mijn maandoverzicht!

Kringloopvondsten #15 | De perfecte schoenen, stippen & bloemetjesprint

10 september 2019|Lifestyle|

Of ik bij mijn laatste bezoek aan de kringloopwinkel goed geslaagd ben? Jazeker! Ik kon de actie van 50% korting op alle schoenen en kleding niet aan mijn neus voorbij laten gaan en stond zaterdagochtend dan ook popelend van enthousiasme voor de deur. Ik kwam de deur vervolgens niet uit zonder een paar tweedehands aanwinsten. Zo scoorde ik de meest geweldige schoenen ooit en vond ik een paar leuke items met stippen en bloemetjesprint. Ik laat je mijn kringloopaanwinsten graag zien.