Soms schaam ik me bijna als ik weer bij Action ben geweest. Ik vind mezelf niet echt een shopaholic, maar kan me met knutselspullen gewoon nooit zo goed inhouden. Zo ook afgelopen week. Ik had nieuwe kleding nodig en er zat toevallig een Action om de hoek. Ik wilde eigenlijk alleen even rondkijken, maar kwam iets te veel leuke knutselspullen tegen. Uiteindelijk ging ik met een tas vol stickers en andere spullen weer naar huis. In deze Action shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

action shoplog foam stickers

action shoplog foam stickers

Action foam stickers

Als eerste kocht ik een paar pakjes foam stickers in verschillende soorten. Op deze kleurrijke stickervellen vind je allerlei verschillende kleine stickers gemaakt van (hoe kan het ook anders!) foam. Zelf vind ik vooral het vel met roodborstjes en bloemen heel mooi. Het doet me een beetje denken aan de tekeningen van Marjolein Bastin. De stickers zijn trouwens door het foam een beetje dik, dus dat is niet echt ideaal voor in bijvoorbeeld een bullet journal. Wel kun je er heel goed scrapbookpagina’s of kaarten mee versieren. De foam stickers kosten per vel €0,86.

action shoplog puffy stickers

Action puffy stickers

Deze puffy stickers zijn per stuk maar ongeveer 1 centimeter doorsnee en zijn dus een leuk klein detail op bijvoorbeeld een kaart of envelop. Je kunt er van alles op een simpele manier mee versieren. Zelf vind ik vooral de stickers met rozen en polka dots erg leuk. Die ga ik een keer gebruiken op een meisjesachtige kaart. Voor deze stickers betaal je trouwens maar €0,39 per vel.

action shoplog houten hobby stickers

Action MDF stickers

Deze MDF stickers van Action, oftewel houten stickers, zijn in vijf verschillende soorten te koop. Op elk vel zitten meerdere houten figuren met mooie lettertypes en quotes en metallic accenten. Als je een van de grote figuren op een kaart gebruikt, heb je verder bijna niets meer nodig om een  mooie kaart te maken. Je zou de stickers ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een doosje of een notitieboekje op te leuken. Ik zie het al helemaal voor me. De stickers kosten per vel €0,76.

action shoplog chipboard figuren

Action chipboard figuren

Al eerder bracht Action mooie chipboard figuren uit, maar dit keer zijn er weer een aantal nieuwe soorten te koop. Ik kwam deze drie soorten tegen en kon ze alle drie niet laten liggen. Vooral de eerste verpakking met onder andere de elegante kandelaar vond ik heel tof. En hoe leuk is die chipboard snor voor op bijvoorbeeld een kaart voor Vaderdag? De chipboard figuren kosten €0,69 per vel. De oude series chipboard figuren waren bij ‘mijn’ Action ook nog verkrijgbaar. Die liet ik eerder in deze Action shoplog zien en ik maakte er al eerder deze kaart mee.

action shoplog stencils

Action deco stencil set

Deze deco stencils van Action zijn op allerlei manieren te gebruiken als sjablonen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om met gesso, verf of kleurpotloden een mooi patroon aan te brengen op papier. Of, als je eens echt gek wilt doen, kun je ze zelfs gebruiken voor een vrolijk patroon op de muur. Normaal betaal ik voor dit soort stencils zo’n €4,- per stuk bij scrapbookwinkels, maar bij Action vond ik deze sets met in ieder pakje 5 (!) stencils voor maar €0,67.

action shoplog studs stickers

Action metal stud stickers

Ik sluit deze Action shoplog af met de metal stud stickers. Ze doen een beetje denken aan de studs op een spijkerjasje of spijkerbroek, maar dan zijn het stickers. Heel handig, want daardoor heb je geen gedoe meer met onhandige splitpennen om ze te bevestigen. De studs zijn ook in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals je op de foto kunt zien. Ik vind zelf vooral de sterretjes erg leuk. Voor een pakje met 36 studs betaal je €0,52.

Heb jij de laatste tijd nog leuke aankopen gedaan bij Action?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Sylvia 7 mei 2017 op 7:57 am - Beantwoord

  Oh ik kan niet wachten totdat we weer in nl zijn. Ik word altijd stikjaloers als ik al die blogs/vlogs zie met spulletjes vd action. Deze stickers vind ik ook geweldig!! Tja als de prijzen zo goedkoop zijn zou ik er ook wel elke week heen willen. En meestal is het nog kwalitatief goed spul ook. Dus waarom zou je duurder kopen?

  • Romy 7 mei 2017 op 5:54 pm - Beantwoord

   Haha, ik kan me voorstellen dat je Action in het buitenland wel een beetje mist. Ze hebben ook altijd zulke leuke spullen! En inderdaad, de prijzen zijn zo laag en het is ook echt goed spul, dus reden genoeg om lekker ‘in te slaan’ 😉

 2. Marije 7 mei 2017 op 8:05 am - Beantwoord

  Oh nee, dit had ik niet moeten zien ?. Wilde morgen alleen even langs de Action voor een foto lijstje en de stencils. Maar die stickers wil ik gewoon hebben.

  • Romy 7 mei 2017 op 5:54 pm - Beantwoord

   Haha, die stickers zijn inderdaad onweerstaanbaar 🙂 Veel shopplezier morgen!

 3. Jonna@burgertrutjes 7 mei 2017 op 8:50 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke spulletjes! De foamstickers zijn zo leuk! Ik had ze laatst bijna gekocht maar mijn mandje was al bomvol haha.

  • Romy 7 mei 2017 op 5:55 pm - Beantwoord

   Haha, wist je dat ze ook grote blauwe rijkarretjes in plaats van mandjes hebben staan? Dan kun je je mandje nóg voller gooien 😉

 4. Saskia 7 mei 2017 op 9:09 am - Beantwoord

  Ja leuk! Ik heb er ook een aantal meegenomen voor mijn DIY projecten of om te plakken op leuke kaarten 🙂

 5. Josephine 7 mei 2017 op 9:10 am - Beantwoord

  Ja, Action is verslavend hè? Je hebt weer leuke stickers gevonden! Gebruik je het ook echt veel, of heb je vooral een hele grote voorraad? Of allebei? De laatste keer bij Action heb ik vooral huishoudelijke spullen gekocht. Ik wilde nog verder gaan snuffelen, maar toen bedacht ik me dat ik niet alles mee kon nemen op de fiets. Misschien moet ik die ‘voorzorgsmaatregel’ maar vaker gaan gebruiken. ?

 6. Darina 7 mei 2017 op 9:38 am - Beantwoord

  Wat een prachtige spulletjes! Ik kom ook nooit zonder lege handen uit de Action. De laatste keer heb ik de witte ananas gescoord. Was de laatste 🙂

  • Romy 7 mei 2017 op 5:56 pm - Beantwoord

   Superleuk dat je ook een aantal van deze spullen hebt gekocht! Ik ben heel benieuwd wat je ermee gaat maken! Leuk idee trouwens om de stickers op kaarten te gebruiken 🙂

  • Romy 7 mei 2017 op 5:58 pm - Beantwoord

   Haha, goede vraag! Het is inderdaad een kwestie van beide: ik let wel altijd goed op dat het daadwerkelijk spullen zijn die ik zou kunnen gebruiken. De resin frames die ik een tijdje geleden kocht, gebruik ik bijvoorbeeld tegenwoordig op bijna al mijn creaties. Er zijn ook wat andere spullen die wat langer blijven liggen, maar het plan is in ieder geval altijd om het wel te gebruiken 😉 Op de fiets naar Action gaan is inderdaad een goede voorzorgsmaatregel. Misschien moet ik dat ook eens proberen. Alhoewel, ik heb een grote krat voorop mijn fiets staan, dus daarin kan ik alsnog aardig wat meenemen 😉

  • Romy 7 mei 2017 op 5:58 pm - Beantwoord

   Oh die witte ananas zag ik inderdaad laatst ook voorbijkomen. Die is zo leuk! En groot gelijk heb je om de Action nooit zonder leuke aankopen te verlaten 🙂

 7. Sandra 7 mei 2017 op 9:40 am - Beantwoord

  Al die stickers: zó leuk! Ahhh ik zou zo naar de Action willen rennen nu, haha. Die houten stickers zien er ook echt tof uit. Ik doe alleen niks met stickers en zou ook niet weten waar ik ze momenteel voor kan gebruiken (ik ben niet zo’n creabea als dat jij bent!). Al lees ik wel hierboven dat iemand ze ook gebruikt voor op kaarten te plakken. Dat is een leuk idee!!

  • Romy 7 mei 2017 op 5:59 pm - Beantwoord

   Haha, ja, die stickers vond ik ook echt te leuk om te laten liggen. Ook als niet-creabea kun je er trouwens vast wel iets leuks voor bedenken. Je kunt ze inderdaad op kaartjes gebruiken of op een agenda of notitieboekje 🙂

 8. Sija 7 mei 2017 op 10:12 am - Beantwoord

  Ah wat een leuke spullen!! Vooral die foam stickers zijn echt super leuk. Nu kan ik niet meer wachten om naar de Action te gaan, haha! Liefs, Sija

 9. Claire 7 mei 2017 op 10:19 am - Beantwoord

  Wat een leuke items! Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd ook meer van dat soort knutselspullen haal. Niet dat ik er echt een plek voor heb maar ach 😉

 10. Mariëlle 7 mei 2017 op 10:27 am - Beantwoord

  Ik kijk nooit meer bij de knutselspulletjes, omdat ik het niet nodig heb en dan ook niet in de verleiding wil komen haha. Maar ooooh die laatste zijn gaaf!

  • Romy 7 mei 2017 op 6:00 pm - Beantwoord

   Haha, ja, ze hebben weer zoveel leuks liggen! Zeker een bezoekje waard als je nog wat leuke stickers zoekt 🙂 Liefs!

  • Romy 7 mei 2017 op 6:00 pm - Beantwoord

   Superleuk dat je ook wat vaker knutselspullen koopt de laatste tijd! Ik ben heel benieuwd wat je ermee gaat maken 🙂 En voor sommige spullen moet je gewoon plek máken, toch?! Haha!

  • Romy 7 mei 2017 op 6:01 pm - Beantwoord

   Ja, leuk hè, die studs?! En goed idee om de knutselafdeling af en toe maar over te slaan. De verleiding is daar inderdaad wel groot om iets mee te nemen, haha.

 11. Danique 7 mei 2017 op 11:12 am - Beantwoord

  Wat een toffe stickers! Deze had ik nog niet gezien, maar ze zien er erg leuk uit!<3

 12. Anouk 7 mei 2017 op 11:35 am - Beantwoord

  Wauw wat veel zeg, super tof!

  • Romy 7 mei 2017 op 6:02 pm - Beantwoord

   Haha, ja, ik liet me een beetje gaan, geloof ik 😉 Maar ze hadden ook zoveel leuks liggen!

 13. Pauline 7 mei 2017 op 11:42 am - Beantwoord

  Ik ben echt super nieuwsgierig naar je creaties hiermee 🙂 zelf heb ik onlangs een DIY circuslamp in de vorm van een ster gekocht, inmiddels met grijze decoverf van action en eigen materiaal (behang) gemaakt, aanrader!

 14. Benthe 7 mei 2017 op 11:52 am - Beantwoord

  Te leuke spulletjes! Bij de Action vind ik het ook altijd lastig om me in te houden. Te veel schattige dingen! Happy scrapping ?!

 15. Susan 7 mei 2017 op 12:30 pm - Beantwoord

  Wat leuk zeg!

 16. Lena 7 mei 2017 op 12:59 pm - Beantwoord

  Wow! Sooo cool! :))….thanl you for sharing this inspiration! I’m searching for some creative ideas, as I’m not talented in such things :D…shame on me! So thank you and have a nice sunday! Best wishes from südtirol passeiertal ! Lenchen :)) <3

 17. Johanne 7 mei 2017 op 1:20 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Ik kom regelmatig in de action, maar meestal ren ik snel door naar de dingen die ik nodig heb zodat ik niet wéérmet te veel thuis kom haha.

  • Romy 7 mei 2017 op 6:03 pm - Beantwoord

   Wauw, die lamp klinkt echt heel erg gaaf! Wat een leuk idee om daar met verf en behang mee aan de slag te gaan! 🙂 Ik wil zelf ook nog eens een wat groter DIY project proberen in plaats van altijd scrapbookpagina’s en kaarten en dit klinkt wel als een aanrader inderdaad.

  • Romy 7 mei 2017 op 6:03 pm - Beantwoord

   Dankje 🙂 Dat happy scrapping gaat helemaal goed komen! En ik kan me helemaal vinden in jouw woorden: zelfs als niet-shopaholic kan ik me bij Action nooit echt inhouden 😉

  • Romy 7 mei 2017 op 6:04 pm - Beantwoord

   Haha, dat doorrennen naar de juiste afdeling is eigenlijk wel een goed plan! Misschien moet ik dat bij mijn volgende bezoekje ook maar eens proberen voordat de schade te groot is 😉

 18. Esmee 7 mei 2017 op 3:52 pm - Beantwoord

  Wat een leuke stickers! Ik wil ze allemaal! Dat wordt binnenkort weer eens een tripje Action… oh jee!

 19. Laura 7 mei 2017 op 4:29 pm - Beantwoord

  Ooh die Clipboard figuren vind ik helemaal leuk!! Laat ik nou onderweg terug van mijn werk een Action tegenkomen 😉

  • Romy 7 mei 2017 op 6:05 pm - Beantwoord

   Haha, oeps, ik gok zo dat de Action morgen niet veilig is voor jou 😉

 20. Joanne 7 mei 2017 op 5:15 pm - Beantwoord

  Zo leuk allemaal! Ik kom ook wel eens met van die (best wel nutteloze) prulletjes de winkel uit haha!

 21. Alyssa 7 mei 2017 op 6:00 pm - Beantwoord

  Ooh, zo leuk al die stickers!

 22. Kaylin 7 mei 2017 op 6:27 pm - Beantwoord

  AAAAH wat word ik hier blij van! En de inspiratie voor kaartjes/brieven/enveloppen te versieren komt meteen. Ik vind de foam en MDF stickers zo leuk! De puffy stickers hadden ze vorig jaar ook maar met andere tekeningen. Die van nu vind ik eigenlijk wel nog leuker! Zo’n deco stencil set zie ik mezelf ook wel aanschaffen.Leuke toevoeging aan mijn collectie knutselspulletjes.

  • Romy 7 mei 2017 op 11:53 pm - Beantwoord

   Oh superleuk om te horen dat je meteen geïnspireerd bent geraakt om ook te gaan knutselen 🙂 Ik vond de stickers ook zó leuk! Ik wist niet dat die puffy stickers er vorig jaar ook al waren. Deze motiefjes vond ik in ieder geval erg leuk. En de stencils zijn zeker een aanrader. Wat een koopje, hè?!

 23. Irene 7 mei 2017 op 8:59 pm - Beantwoord

  Ooh die foamstickers zijn mooi!

 24. Nesrin 7 mei 2017 op 9:08 pm - Beantwoord

  Leuk!! Ik wil ook naar de Action. Ik denk dat mijn kinderen heel leuk vinden, moeders hier is niet zo goed met knutselen 😉

  • Romy 7 mei 2017 op 11:54 pm - Beantwoord

   Haha, wat niet is, kan nog komen toch? 😉 Wat leuk dat je kinderen in ieder geval dol zijn op knutselen. Mijn nichtjes (6 en 11 jaar) zijn ook echt dol op alles wat ze bij Action verkopen 🙂

 25. marleen 8 mei 2017 op 3:06 pm - Beantwoord

  Oooh wat een leuke spullen! Action werkt zo verslavend! Het is maar goed dat die bij ons even dicht was voor verbouwing, haha!

  • Romy 8 mei 2017 op 10:09 pm - Beantwoord

   Haha, die verbouwing is inderdaad een geluk bij een ongeluk. Dat scheelt weer heel wat volle manden met spullen 😉

 26. Dinja 8 mei 2017 op 3:41 pm - Beantwoord

  Oh nee! Ik heb een zwak voor stickers dus nu moet ik eigenlijk de Action vermijden haha, ik heb nog zoveel stickers *oops*.
  Maar… ik moet binnenkort naar de Action voor schoonmaakmiddelen… Help! :’)

  • Romy 8 mei 2017 op 10:10 pm - Beantwoord

   Haha, oeps, ik ken het: het is zo moeilijk om de knutselafdeling zomaar voorbij te lopen 😉 Misschien kun je je handen even als oogkleppen voor je ogen houden en je tempo heel erg versnellen om direct naar de schoonmaakmiddelen door te lopen 😉

  • Dinja 8 mei 2017 op 10:22 pm - Beantwoord

   Dat moet ik misschien maar doen ja :’)

 27. Anouk 10 mei 2017 op 12:29 pm - Beantwoord

  Oeh die gouden stickers zijn erg leuk! Ik moest sowieso nog even naar Action 😉

Recente blogs