3

Action shoplog: knutselspullen in vrolijke kleuren

 • 25 november 2016
 • 26 Reacties
Categorieën: DIY

Gisteren had ik een druk dagje en besloot ik mezelf tussendoor op een bezoekje aan Action te trakteren. Daar vond ik de nodige Sinterklaas-cadeaus. Uit voorzorg laat ik die alleen nog niet zien op mijn blog: je weet maar nooit wie er nog meer een kijkje neemt op mijn blog… Wel laat ik vandaag een aantal knutselspullen zien die ik voor weinig geld in de schappen zag liggen bij Action. Een ding kan ik alvast verklappen: dit keer ging ik vooral voor kleur, kleur en nog meer kleur.  Kijk je mee wat ik zoal kocht?

action knutselspullen

Action is zo’n winkel waar ik altijd zonder lijstje naar binnen loop en vervolgens met veel te veel spullen weer uit kom. Vooral de knutselafdeling kan ik als scrapbooker nooit weerstaan. Dit keer zag ik een aantal romantische en kleurrijke artikelen liggen, die stuk voor stuk ‘zomaar’ in mijn mandje belandden. Gelukkig zijn de prijzen daar bij Action ook naar en hoefde ik me voor in totaal €15,- voor een hele mand vol knutselspullen niet al te schuldig te voelen.

action knutselspullen english blossom papierblok

Ten eerste viel ik als een blok voor dit mooie, kleurrijke papierblok. Ik ben dol op alles wat roze is en ook voor roosjes heb ik een zwak, dus dit papierblok moest mee. Er zitten 24 dubbelzijdige vellen (12 verschillende dessins) in met zowel basic als meer gedetailleerde patronen. Met een prijs van €2,- voor het hele papierblok krijg je dus zeker waar voor je geld. Perfect voor lentekaartjes of iets leuks voor Valentijnsdag!

action knutselspullen english blossom papierblok

action knutselspullen english blossom papierblok

Ik ben bang dat de (kleine en grote) meisjes in mijn omgeving de komende tijd alleen nog maar roze kaarten kunnen verwachten. Mijn handen jeuken al om met deze mooie vellen aan de slag te gaan.

action knutselspullen travel memories papier

Ook op kleiner formaat heeft Action allerlei leuke papierblokjes te koop. Ik vind vooral hun blokjes van 15 x 15 centimeter heel mooi. Het lijk erop dat Action steeds mooier papier gaat uitbrengen. Ooit waren hun velletjes nog knalpaars en waren de patroontjes vrij standaard, maar tegenwoordig is hun papier echt heel bruikbaar. Ik heb met meerdere blokjes in mijn handen gezeten, maar koos uiteindelijk voor dit vintage blokje in de kleuren zwart, blauw en beige.

action knutselspullen travel memories papier

In het papierblokje zitten 30 vellen papier (10 verschillende dessins). Het papier is wel vrij dun, maar dat doet er op zich niet toe als je het op kaartenkarton plakt. Ik betaalde voor dit papierblokje maar €0,55.

action knutselspullen hobbyframes

Mijn favoriete aankoop zijn toch wel deze prachtige frames van steenachtig materiaal. Ik gebruik dit soort versiersels al een tijdje van een duur merk, maar deze varianten van Action zijn stukken goedkoper. Ik sloeg daarom weer eens groots in, vooral van de mini frames. Daarvan kocht ik drie pakjes per variant. Oeps! Maar wat wil je als je maar €0,89 per pakje betaalt?

action knutselspullen mini decoratie

Verder kocht ik voor €0,79 een setje met 8 flesjes met mini versiersels: pailletten in de vorm van sterren en bloemetjes in allerlei felle kleuren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen idee heb waar ik deze voor wil gebruiken. Maar zeg nu zelf: deze flesjes zijn toch alleen al leuk om neer te zetten? Er staan trouwens maar zeven flesjes op de foto, omdat een flesje kapot is gegaan in mijn tas. Gelukkig viel de schade mee en zat niet alles onder de vrolijke oranje sterretjes.

action knutselspullen mal

Ik heb zelf een snij-apparaat (de Big Shot), maar helaas zijn snijmallen vaak redelijk prijzig. Deze leuke snijmallen van €0,99 konden dan ook niet in mijn mandje ontbreken. Je kunt het grote label op een kaart plakken, maar ook op zich als cadeaulabel gebruiken.

action knutselspullen embossed stickers

Mijn laatste aankoop was dit vel vintage stickers met een mooi reliëfpatroon. Ik was vooral smoorverliefd op de schattige kittens, maar ook de andere afbeeldingen aan zeker goed van pas komen.

action knutselspullen embossed stickers

Voor één pakje met twee verschillende vellen van deze stickers betaal je €0,89. Ik wil de stickers zelf gaan gebruiken voor kaarten in romantische of vintage sfeer. Wie weet zien jullie daar binnenkort nog een DIY van terug. Voorlopig kan ik in ieder geval weer even vooruit met al dit moois. Ik kan niet wachten om lekker te gaan knutselen dit weekend.

Wat is jouw favoriete aankoop uit deze shoplog?

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Iris 25 november 2016 op 8:57 am - Beantwoord

  Ik hou zo van de Action!! Ik ga er nooit weg zonder iets te kopen.

 2. priscilla 25 november 2016 op 9:33 am - Beantwoord

  Wat een leuke shoplog! Ik ben al te lang niet bij de Action geweest. Snel maar weer even langs 🙂

 3. Charel 25 november 2016 op 9:39 am - Beantwoord

  Heerlijke shoplog! Ik vind de knutselspulletjes altijd erg leuk!

 4. Denise 25 november 2016 op 10:12 am - Beantwoord

  Die papier blokken! Wow! Ik ben dol op papier om ermee te knutselen maar deze heb ik nog niet zien liggen bij de action. Leuke shoplog!

 5. Lisa 25 november 2016 op 11:31 am - Beantwoord

  Super leuk! Je kan weer hard aan de gang met knutselen zie ik hihi 🙂 Ben benieuwd naar wat je ervan gaat maken! Liefs

 6. Babs 25 november 2016 op 11:45 am - Beantwoord

  Wat een leuke producten! Die vintage stickers vind ik prachtig, doet mij zo aan vroeger denken. (ik had een poezie album)

 7. Irene 25 november 2016 op 1:55 pm - Beantwoord

  Super leuk! Die versierseltjes in die potjes zien er echt leuk uit! En die stickers, zijn die een soort van doorzichtig, of hebben ze een lichte achtergrond?

  • Romy 25 november 2016 op 4:16 pm - Beantwoord

   Ja, leuk zijn ze hè? De stickers hebben een lichte achtergrond. Op zich had ik ze doorzichtig mooier gevonden, maar het is niet zo dat je duidelijk witte randjes ziet of zoiets.

 8. Lieke - Life As Lieke 25 november 2016 op 2:26 pm - Beantwoord

  Ah superleuk! Ik kom niet zo vaak bij de Action, dat is mijn veiligheidsmaatregel voor mezelf haha! Ik heb nog heel veel liggen maar weet niet wat ik ermee moet 🙂

  • Romy 25 november 2016 op 4:16 pm - Beantwoord

   Haha, dat zou ik ook moeten doen inderdaad 😉 Het nadeel is dat Action vlakbij een plek is waar ik de komende tijd vaak naartoe moet. Ai… 😉

 9. Vlijtig Liesje 25 november 2016 op 3:42 pm - Beantwoord

  Dat laatste vel met die vintage plaatjes is mijn favoriet. Ik houd erg van die stijl.

 10. Naomi 25 november 2016 op 4:27 pm - Beantwoord

  Je hebt echt heel wat leuke dingen gekocht! Ik loop juist daarom zo weinig de Action binnen haha! Ik koop die winkel leeg als het moet. Ik heb alles wel “nodig”.

 11. Els 25 november 2016 op 4:58 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik hou van de Action :-). Dus veel spullen komen me bekend voor :-).

 12. Josephine 25 november 2016 op 5:56 pm - Beantwoord

  Die vintage vellen zijn mijn favoriet! Ik ben laatst ook begonnen met scrapbooken, maar moet er nog wat handigheid in krijgen. Action is inderdaad verslavend! 🙂

  • Romy 25 november 2016 op 8:03 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook met scrappen bent begonnen! Dat deed ik tien jaar geleden ook en ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het verslavend is 🙂

 13. Claire 25 november 2016 op 6:24 pm - Beantwoord

  Wauw wat leuk! Toevallig was ik vandaag bij de Action en ik heb ook wat knutselspullen gehaald. Zo leuk om creatief bezig te zijn!

  • Romy 25 november 2016 op 8:03 pm - Beantwoord

   Dat is toevallig 🙂 Er is inderdaad niets fijner dan lekker creatief bezig zijn. Veel plezier met je aankopen!

 14. Cynthia 25 november 2016 op 9:03 pm - Beantwoord

  Wat een mooie roze spulletjes.. Ook ik hou van roze! ❤️

 15. Jouvence 25 november 2016 op 10:46 pm - Beantwoord

  Ze hebben zulke leuke fröbel spullen bij de Action. xx

 16. Susan 26 november 2016 op 9:43 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes!

 17. Yvonne 26 november 2016 op 4:47 pm - Beantwoord

  Echt leuke spulletjes gescoord. Ik sta vaak te kijken bij de knutselafdeling, koop niet altijd wat omdat ik niet altijd weet wat ik nou moet maken. Misschien een idee om me er meer in te verdiepen, ik word blij van de vrolijke kleurtjes :).

 18. Anne-Marije 26 november 2016 op 6:53 pm - Beantwoord

  Wauw! Superleuk! Ik ben benieuwd naar het resultaat.. laat je ‘t n keer zien?

  • Romy 26 november 2016 op 7:31 pm - Beantwoord

   Zal ik doen! Er komt binnenkort op een andere blog (daarover later meer) een tutorial online voor een kerstkaartje met Action-spullen. Op mijn eigen blog wil ik binnenkort ook iets plaatsen wat ik met dit papier heb gemaakt 🙂

 19. Irene | Tussenmarsenjupiter 26 november 2016 op 7:53 pm - Beantwoord

  Oh wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ga ook altijd los in de Action. Haha. Ik vind het ook gewoon fijn om daar rond te lopen en nieuwe dingetjes te ontdekken. Denk dat het bijna onmogelijk is om daar buiten te gaan zonder iets te kopen :p

  • Romy 26 november 2016 op 8:25 pm - Beantwoord

   Haha, mij is dat inderdaad nog nooit gelukt! Veel te veel leuke spullen voor leuke prijsjes 🙂

Recente blogs

Elke dag bloggen: hoe en waarom doe ik dat?

24 juni 2017|Lifestyle|

Al sinds het begin van mijn blog, plaats ik elke dag een artikel online. Regelmatig krijg ik daar vragen over. Elke dag bloggen, hoe doe je dat? Blijf je dat ook doen als je fulltime werkt? En waarom doe je dat eigenlijk? Ik beschouw mezelf niet als de elke-dag-bloggen-expert, maar het leek me toch leuk om eens iets meer te vertellen over hoe ik dit aanpak. Ook geef ik een paar tips die mij helpen om het voor elkaar te krijgen om elke dag te bloggen.

Mijn doelen voor 2017

1 januari 2017|Persoonlijk|

Het is zover: de eerste dag van 2017 is aangebroken. Je zou het een dag als elke andere dag kunnen noemen, maar voor mij heeft 1 januari toch altijd iets speciaals. Er staat weer een heel nieuw jaar voor ons klaar met nieuwe momenten om te beleven en maar liefst 365 dagen om in te vullen. Een nieuw jaar voelt voor mij ook als een schone lei om mee te beginnen. Ik stel dan ook altijd aan het begin van het jaar een aantal doelen voor mezelf op. Aneta gaf mij de Liebster Blog Award (zo lief!) en daarbij hoorde onder andere de vraag wat mijn doelen zijn voor 2017. Die vraag wil ik vandaag beantwoorden.

De beste versie van jezelf worden – hoe dan?

13 december 2016|Persoonlijke groei|

"Hoe word je de beste versie van jezelf?" Een meer abstracte vraag bestaat er misschien niet, want wat houdt de beste versie van jezelf precies in? Voor mij betekent dit dat jij doet waar je goed in bent en vol in het leven staat. Ik wil niet beweren dat ik dat allemaal elke dag weer geweldig voor elkaar heb. Ik ben zelf juist ook zoekende en dit een vraag die me de laatste tijd veel bezighoudt. Er is veel gaande in mijn leven en ik wil het liefst alles uit mezelf halen. Maar hoe dan? Om mezelf en jou misschien ook een stukje op weg te helpen, geef ik in dit artikel 5 tips om een paar stappen in de goede richting te zetten.