Action shoplog | Stickers, notitieboekjes & nog meer stickers

Action heeft twee afdelingen waar ik haast nooit met een gesloten portemonnee langs kan lopen: de knutselafdeling en de afdeling met pennen en notitieboekjes. Altijd blijft er wel iets aan mijn winkelmandje vastplakken. En zoals je begrijpt moet ik het dan ook maar afrekenen. Zo komt het dus dat ik voor schoonmaakmiddel naar de winkel ga en vervolgens met een lading stickers en een voorraad nieuwe notitieboekjes (en vooruit, het schoonmaakspul was ik ook niet vergeten!) Action weer uit ga. Ik weet ook niet waar het misgaat. Maar als je mijn aankopen ziet, kun je je er vast iets bij voorstellen.

action cadeaulabels
action cadeaulabels

Vrolijke labels van Action

Ik start dit artikel maar meteen met mijn favoriete aanwinst: setjes met zelfklevende labels. Het feit dat ik er niet één maar meteen vijf pakjes van mee naar huis nam, zegt vast al genoeg over hoe leuk ik ze vind. De labels zijn gemaakt van stevig glossypapier en hebben een subtiel reliëf. Alleen al door het formaat vind ik ze nogal schattig, maar ook de lieve patroontjes maakten me té enthousiast om de labels te laten liggen. Vooral de labels met konijntjes en huisjes vind ik geweldig. Overigens wil ik ze zelf vooral op kaarten gaan verwerken, maar natuurlijk zijn ze ook erg leuk om een cadeauverpakking mee te versieren.

action lama stickers
action lama stickers
action stickers voor bullet journal
action stickers voor bullet journal

Vrolijke stickers van Action

Ik moet eerlijk bekennen dat ik van deze “platte” stickers inmiddels heel wat vellen in mijn stickerlade heb liggen. Maar ik heb een goed excuus, want ik gebruik ze nogal regelmatig. Op zelfgemaakte kaarten staan de stickers vaak leuk, maar je kunt ze ook in je bullet journal of op een cadeauverpakking plakken. Ik moet dan ook altijd een blik op het stickerschap werpen als ik bij Action kom. Stel je toch eens voor dat er nieuwe vellen te krijgen zijn. Die mazzel had ik bij mijn vorige Action-bezoekje. Ik nam heel wat vellen mee naar huis, zoals je kunt zien. Zijn ze niet prachtig?

action foam stickers cactus
action foam stickers paspop

Foamstickers (verschillende soorten)

Ik zei het toch: dit artikel staat in het teken van stickers, stickers en nog meer stickers. Hoewel de stickerlade in mijn hobbykamer inmiddels aardig uitpuilt, kon ik het niet laten ook een paar vellen foamstickers mee naar huis te nemen. Maar geef toe: als je ze ziet, kun je me toch vast geen ongelijk geven? Vooral de stickers van paspoppen en naaimachines zijn helemaal mijn ding. Daar kan ik heel wat vrouwelijke kaarten mee maken. Alhoewel ik vast niet de enige ben die het soms bijna zonde vindt om de eerste sticker van zo’n mooi vel te halen.

hardcover notitieboekje action
hardcover notitieboekje action

Hardcover notitieboekjes

Zoals ik in mijn artikel met nieuwe aanwinsten al liet zien, ben ik sinds mijn laatste Action-bezoekje ook de trotse eigenaar van een paar nieuwe notitieboekjes. In een luxe uitvoering met harde kaft en toch maar € 2,00 – ideaal! Waarom deze boekjes? Nou, voor mijn onderneming en op mijn werk maak ik to-do-lists, aantekeningen en voorbereidende notities nog altijd ouderwets op papier. Omdat mijn huidige boekje alweer bijna helemaal vol gepend is, was het tijd om een paar nieuwe exemplaren in te slaan. Dit groenblauwe en auberginekleurige boekje (die laatste zelfs met velvet kaft – hoe leuk!) waren de gelukkigen. Ik kan weer even vooruit.

Roze schriftjes

En alsof ik nog niet genoeg plek had om mijn notities kwijt te kunnen, gooide ik ten slotte ook deze roze schriftjes in mijn winkelmand. Er waren heel wat verschillende versies van, maar ik ging voor de roze schriftjes met cheeta’s. Die doen het vast leuk op blogfoto’s en kan ik ook nog eens mooi gebruiken om aantekeningen te maken bij masterclasses of cursussen. In dat soort situaties vind ik het altijd fijn om alle aantekeningen van verschillende lessen in één boekje bij elkaar te hebben. Zo’n schriftje is dan ideaal en ziet er ook nog eens leuk uit.

Ik kan dus weer even vooruit met schrijven. En met stickeren. Nu nog tijd maken om daar lekker uitgebreid mee aan de slag te gaan!

Voor welke spullen bij Action heb jij een zwak?

Volg:
Deel:

21 Reacties

 1. 23 februari 2020 / 08:14

  Weet je wat het is? Jij pakt die dingen niet. Bij de Action hebben knutselspullen en boekjes gewoon vleugels. Die springen zo in je mandje. Kun je echt niks aan doen. Toch? Ja, dat is ‘t. Ik heb namelijk hetzelfde;). Vooral je stickers vind ik heel gaaf!
  Naomi blogde over…Het uitgehongerde monster

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:43

   Haha, het is misschien wel gewoon een Action-virus. Zonder het te weten, weten die producten hun plek in je mandje te vinden. Gelukkig ben ik niet het enige slachtoffer van dat besmettelijke virus, haha.

 2. 23 februari 2020 / 09:30

  Die roze schriftjes zijn zo leuk! Ik heb laatst ontzettend tof behang gezien met cheetah’s, maar…nergens meer plek in huis. Haha, het is toch te erg voor woorden. Alle muren zijn al voorzien van behang of verf. Jaja #luxeprobleem. Misschien moet ik dan voor zoiets gaan haha;-)
  bychristiana blogde over…Zó creëer je gezellige hoekjes in je interieur

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:42

   Haha, met dat soort dingen is het toch jammer dat je niet een huis met vijftien kamers hebt. Dat heb ik zelf ook weleens met woonaccessoires of meubels. Ik vind meer leuk dan ik kwijt kan ;)

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:41

   Haha, oeps! Stickers zijn van die producten die je ongemerkt sneller in grote hoeveelheden verzamelt dan je denkt. Dat herken ik wel ;)

 3. 23 februari 2020 / 10:58

  Ik kan de stickers van Flying Tiger niet laten hangen. Die van action vind ik een beetje saai. Maar … Ik bestel dan ook vaak stickers online dus mijn lat ligt erg hoog.
  Action is niet echt mijn winkel. Ik koop er nog wel eens glazen voor noodgevallen. Dat is het.
  Daenelia blogde over…What Brexit means for us

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:40

   Nu maak je me wel nieuwsgierig naar de stickers van Flying Tiger. Het is hoog tijd dat ik daar ook weer eens rondneus.

 4. 23 februari 2020 / 11:04

  Leuke dingen! Ik moet echt naar de Action. Ik wil die stickers en notitieboekjes ook halen, maar ik vergeet het iedere keer.

 5. noor
  23 februari 2020 / 12:33

  Hier ook een grote Action fan! Voornamelijk voor school- en mondspullen!

  Btw, ik zag op jouw IG het woord ‘inkakken’ bij jouw post. Ik dacht eerst: is dat een spellingsfout? Ken dat woord helemaal niet en in België heeft dat een heel andere betekenis! 😂

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:37

   Haha, nu maak je me wel heel erg nieuwsgierig. Wat betekent ‘inkakken’ in het Vlaams?

 6. Brenda
  23 februari 2020 / 17:40

  Heerlijk! Hier ook vooral allerlei soorten notitieboekjes, de blokken met gekleurde printjes papier en ook te vaak de grote fotoboeken waar ik in kan scrapbooken. (Je kan maar beter ‘wat’ op voorraad hebben, toch?!)
  Is er niet beter op geworden sinds de Action in het winkelcentrum aan het einde van mijn straat zit!

  • Romy
   Auteur
   29 februari 2020 / 23:30

   Action blijft een heel gevaarlijke winkel om dicht bij huis te hebben. Ze hebben er ook zulke leuke spullen, zeker voor knutselen.

 7. 24 februari 2020 / 23:43

  Leuke dingetjes heb je gescoord bij de Action :-D

 8. 25 februari 2020 / 13:54

  Oooh die roze schriftjes zijn echt super mooi! Die zou ik ook meenemen. Mag van mezelf geen stickers meer kopen omdat ik er al te veel heb en ze nooit durf gebruiken, haha :p
  Irene blogde over…21 before 2021 • Fotoshoot

  • Romy
   Auteur
   1 maart 2020 / 10:37

   Haha, stickers verzamelen is natuurlijk ook al een leuke hobby op zich ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge