Action aankopen 3

Action shoplog: vrolijke posters, home deco & knutselspullen

 • 8 maart 2019
 • 33 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Dat Action een gevaarlijke winkel is, wist ik al. Maar afgelopen week werd ik weer eens met mijn neus op die feiten gedrukt. Ik moest bij Action zijn voor verfrollers, schuursponsen en andere broodnodige klusaankopen. Je begrijpt vast dat ik uiteindelijk met iets meer dan dat terugkwam. Er was ook zo veel moois in de schappen te vinden dit keer. Onder andere kleurrijke posters, stickers en een te gekke bloempot. Mijn nieuwe aankopen voor knutselen en voor in huis laat ik je in deze Action shoplog zien.

Action posters met bloemen
Action posters met bloemen
Action posters met bloemen

Kleurrijke posters van Action

Mijn eerste aankoop waren deze posters van Action. Ik ben gek op posters voor in huis, al helemaal als ze lekker fel van kleur zijn en voorzien zijn van vrolijke motiefjes. Je begrijpt vast dat ik bovenstaande posterset om die reden niet bij Action kon laten liggen. Ideaal voor de collage van posters die ik in mijn hoofd heb voor in huis. In één verpakking zitten 17 posters van verschillende formaten. De posters zijn echt stevig. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit, zeker voor het bedrag van €0,99 dat ik voor de hele set betaalde.

Overigens zijn er ook andere varianten van deze posters te krijgen.

Bloempot met botanische print

Ook voor in huis is deze bloempot met botanische print. Deze kocht ik alvast voor mijn toekomstige plantjes. Ik heb een groot gebrek aan groene vingers, maar ben vastbesloten om daar verandering in te gaan brengen nu ik huiseigenaar ben. Ook om mijn twee balkons straks met wat groen te kunnen opvrolijken. De plant of bloem moet nog komen, maar de bloempot heb ik alvast. Deze botanisch getinte bloempot van Action kocht ik voor €1,49.

Fotolijstje met hibiscusbloemen

Nog iets voor in huis: een blikvanger onder de fotolijstjes. Is dit vrolijke lijstje in tropische sferen niet een feestje om te zien? Action heeft verschillende varianten van deze lijstjes te koop. Zo zijn er ook een papegaai en een roze bloemvormig lijstje. Ik viel als een blok voor dit blauwe lijstje met hibiscusbloemen. Kun je me ongelijk geven? Ik betaalde er €0,99 voor. Overigens moet de ietwat cheesy quote in het fotolijstje binnenkort plaatsmaken voor een foto.

Metallic stickers

Daarnaast kocht ik een aantal materialen voor kaarten maken en bullet journaling. Als eerste belandden deze twee vellen met metallic stickers in mijn winkelmandje. Door de algemene teksten en kleine figuurtjes lenen ze zich perfect voor een spread in mijn bullet journal. Alleen al handig om de datum mee aan te geven! De stickers kosten niet meer dan €0,39 per vel.

Action die-cuts
Action decoration set
Action decoration set

Decotime Decoration Sets

Ik heb een enorm zwak voor vrolijke en kleurrijke versiersels om te gebruiken op zelfgemaakte kaarten. Action heeft daarvoor de Decotime Decoration Set uitgebracht met heel veel verschillende figuurtjes om op te plakken. Ik ben fan! Ik nam drie pakjes met kleurrijke bloemen, insecten en tropische figuurtjes mee. De pakjes kosten €0,68 per set. En voor dat geld krijg je heel wat figuurtjes.

Action sticker books
Action sticker blocks
Action sticker blocks
Action sticker blocks

Action Sticker Blocks

Ook erg leuk vond ik de Sticker Blocks van Action. Dit zijn boekjes met ieder maar liefst 20 velletjes met stickers in heel veel soorten en maten. Er zitten vooral kleine stickers in, die heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld je bullet journal. Denk aan hartjes, pijltjes, banners en getallen. Er lagen meerdere boekjes in het schap, maar ik hield het bij “slechts” twee van deze stickerboekjes. Alhoewel ik niet uitsluit dat ik een van de andere exemplaren misschien ook nog een keer insla voor slechts €0,89.

En weet je wat het mooie is? Ook nadat ik me in al mijn enthousiasme had laten gaan op de knutselafdeling van Action, was ik mijn verfgerei niet eens vergeten. Een hele prestatie voor iemand als ik die zich graag laat afleiden door leuk spul bij Action!

Waar koop jij graag budgetproof spullen voor in huis?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 8 maart 2019 op 6:52 am - Beantwoord

  Mooie items heb je op de kop getikt. Ik vind het bloempotje met botanische print erg leuk. Ik shop ook graag bij de Kwantum. Daar kun je zulke leuke budgetproof items vinden.

  • Romy 8 maart 2019 op 2:12 pm - Beantwoord

   Kwantum is inderdaad ook echt een leuke winkel. Daar kom ik ook graag voor woondecoratie.

 2. evelien 8 maart 2019 op 7:22 am - Beantwoord

  Wat leuk die stickers en versiersels!
  Daar was ik toevallig nog opzoek naar voor mijn fotoboeken. <3
  Leuke shoplog!

  Liefs,
  Evelien

 3. Josephine 8 maart 2019 op 7:39 am - Beantwoord

  Haha, goed dat je de verfspullen op het laatst niet vergeten bent! Ook bij mij wordt mijn Action-boodschappenlijstje wel eens bijzaak. 🙂 De posterset vind ik erg leuk!

  • Romy 8 maart 2019 op 2:12 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen! Voor decoratie voor je fotoboeken kun je zeker goed slagen bij Action ?

  • Romy 8 maart 2019 op 3:00 pm - Beantwoord

   Haha, ik vond het ook een prestatie op zich dat ik uiteindelijk niet zonder kwasten de winkel uit liep ? Gelukkig ben ik niet de enige die weleens wat afgeleid raakt bij Action ?

 4. Naomi 8 maart 2019 op 8:08 am - Beantwoord

  Ja, Action is een gevaarlijke winkel. Ik was er deze week ook al twee keer in inderdaad, dan zit ’t mandje al vol en moet ik nog even bedenken waar ik eigenlijk voor kwam. Superfijne spullen heb jij op de kop getikt.

  • Romy 8 maart 2019 op 3:01 pm - Beantwoord

   Haha, herkenbaar! Je komt altijd wel spullen tegen bij Action die je niet op je lijstje had staan, maar die je acuut nodig blijkt te hebben ?

 5. Veronique 8 maart 2019 op 8:27 am - Beantwoord

  Lekker vrolijk! In mijn nieuwe planner wil ik ook stickers en plaatjes hebben. Dus op maar Action!

 6. Vandaag ga ik weer naar de Action! Er zijn weer leuke nieuwe dingetjes bij gekomen, zo te zien! Die decoration sets zien er heel erg leuk uit. Vooral die met die beestjes!

  • Romy 8 maart 2019 op 3:02 pm - Beantwoord

   Leuk! Voor vrolijke decoratie voor in je planner moet je zeker bij Action zijn ?

  • Romy 8 maart 2019 op 3:02 pm - Beantwoord

   Wat leuk! Shop ze vandaag bij Action! Ik ben heel benieuwd waar je mee thuiskomt ?

 7. Ilona Wielinga 8 maart 2019 op 10:00 am - Beantwoord

  Erg toffe items heb je weer weten te verzamelen! Als ik naar de Action ga, dan loop ik bewust alleen naar de schappen waar ik iets nodig heb, om te voorkomen dat ik met meer thuiskom dan de bedoeling was. Maar als ik dit zo allemaal zie moet ik zeker een keer weer lekker door de Action struinen.

  • Romy 8 maart 2019 op 3:04 pm - Beantwoord

   Best een slim plan om bewust de schappen over te slaan waaruit je niets nodig hebt! Ik denk dat het overslaan van het schap met knutselspullen mij ook al het nodige geld zou schelen ?

 8. Audrey 8 maart 2019 op 10:08 am - Beantwoord

  Wat een superleuke spulletjes! Ik heb ook geen groene vingers, dus ik ben ook echt supertrots op mezelf dat ik een plantje dat ik kreeg als housewarming-cadeautje na 8 maanden nog steeds in leven heb weten te houden 😉

 9. marije 8 maart 2019 op 11:19 am - Beantwoord

  Oei die stickers en decoration sets gaan op mijn lijstje. Die wil ik echt hebben. Net alsof ik nog niet genoeg heb maar goed, je snapt mij vast wel .. hahaha

  • Romy 8 maart 2019 op 3:05 pm - Beantwoord

   Wat goed! Een hele prestatie dat het plantje het al zo lang goed doet. Ik vond het al een hele prestatie dat mijn narcissen na een paar dagen uitkwamen en nog goed in leven zijn ??

  • Romy 8 maart 2019 op 3:05 pm - Beantwoord

   Haha, van dit soort spullen kun je ook gewoon nooit genoeg hebben ?

 10. Irene 8 maart 2019 op 1:21 pm - Beantwoord

  Oh die posters en die decoratiesetjes zijn echt super mooi! Ik kocht zelf ook ooit van die posters bij de Action in de stijl van van die vintage planten en vlinder dingen. Super tof! Ik wil -als onze gang ooit af raakt- een hele muur vol met van die posters en foto’s in allemaal verschillende lijsten. Ik zit soms al rond te kijken maar aangezien ik werkelijk geen idee heb wanneer het af gaat raken probeer ik me nog wat in te houden met spul kopen :p

  • Romy 8 maart 2019 op 3:07 pm - Beantwoord

   Wat een tof idee, zo’n wand vol met posters. Ik heb zelf ook een soort collage van posters en/of foto’s in mijn hoofd. Eens zien of dat er nog van komt ? Hopelijk kun jij jouw wand vol posters ook binnenkort realiseren ?

 11. Anna 8 maart 2019 op 1:50 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke aankopen! Vooral de bloempot vind ik echt onwijs schattig, ik houd van die print! <3

 12. Sandra 8 maart 2019 op 1:50 pm - Beantwoord

  Leuk Leuk!! Die decotime decoratiesets heb ik laatst ook meegenomen. Ik haal graag mijn knutselspullen bij de action maar ook schoonmaakmiddelen of sokken…. Action is inderdaad een gevaarlijke winkel….:)

  • Romy 8 maart 2019 op 3:08 pm - Beantwoord

   Ja, botanische print is altijd goed! Ik ben ook gek op alles met zo’n soort patroon ?

  • Romy 8 maart 2019 op 3:09 pm - Beantwoord

   Goed om te weten dat je bij Action ook goed schoonmaakspul kunt vinden. Daar ga ik ook eens naar kijken als ik er weer ben ?

 13. Silke 8 maart 2019 op 5:33 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijke dingen heb je gekocht haha! Past helemaal bij jouw stijl volgens mij 🙂
  Ik moet mij ook altijd inhouden bij de Action, voor ik het weet koop ik dingen die ik niet nodig heb. Het is ook zo goedkoop!

  • Romy 10 maart 2019 op 12:27 am - Beantwoord

   Precies dat inderdaad! Als je voor weinig geld leuke hebbedingetjes kunt kopen, is het knap lastig om je in te houden 🙂

 14. Geke 8 maart 2019 op 6:49 pm - Beantwoord

  Wat een heerlijke aankopen heb je gedaan!
  Ja, hier ook een fan van de Action. Hoewel ik eigenlijk een beetje een minder-kopen-plan heb wegens al zoveel (lees: veel te veel) hebbend…
  Maar nu ik maandelijks een kaartenmaaknamiddag met een vriendin heb (die wel nog vanalles aanschaft), is het wel weer veel verleidelijker geworden geef ik toe.

  • Romy 10 maart 2019 op 12:28 am - Beantwoord

   Ik herken wel wat je zegt: het Action-virus is best wel aanstekelijk. Ik heb ook een vriendin die net als ik gek is op de knutselafdeling van Action. We tippen eigenlijk steeds elkaar voor leuke nieuwe koopjes. Als zij weer wat heeft gescoord, weet ik niet hoe snel ik ook naar Action moet en andersom 😉

 15. Mariska 10 maart 2019 op 3:20 pm - Beantwoord

  Ook het liefste bij Action, maar Xenos is ook een goede favoriet geworden. Daar heb ik een poef vandaan in roze velvet bijvoorbeeld 🙂

  • Romy 10 maart 2019 op 10:06 pm - Beantwoord

   Xenos heeft inderdaad ook leuke woonaccessoires. Die poef klinkt heel tof! Ik zou ook weer eens wat vaker bij Xenos (en bij Casa, een soortgelijke winkel) moeten kijken.

 16. Odetta 10 maart 2019 op 5:33 pm - Beantwoord

  Bij de Action en de kringloopwinkel.

 17. Jessica 18 maart 2019 op 9:35 am - Beantwoord

  De Action is eigenlijk wel een erge winkel. Je komt altijd met meer thuis dan nodig.
  Nu ga ik vandaag naar de Action, maar wel een beetje voorbereid.
  Ik mag van mezelf weer wat kopen op de knutsel/crae afdeling, maar niet te veel. Voorkomt dat ik onnodig veel geld uitgeef. ;P
  De stickerboekjes lijken me wel erg handig, zeker voor Bullet Journaling.

  • Romy 19 maart 2019 op 8:03 am - Beantwoord

   Haha, slim dat je goed voorbereid naar Action gaat. Anders kom je toch altijd wel meer tegen dan je van plan was te kopen 😉 De stickerboekjes zijn zeker een aanrader. Je krijgt heel wat stickers voor vrij weinig geld en ze zijn ook écht leuk.

Recente blogs

Niet in slaap komen – 11 tips om wél te slapen als een roosje

23 juli 2021|Lifestyle|

Niet in slaap komen is superfrustrerend. Je bent doodmoe en hoopt direct naar dromenland te vertrekken zodra je hoofd je kussen raakt, maar in werkelijkheid blijf je maar woelen en zijn je gedachten niet stil te krijgen. "Waarom kan ik niet slapen?", vraag je je steeds af. Ondertussen pieker je vrolijk door over hoe je morgen ooit de dag moet doorkomen als je wekker al over zes uur gaat. Ik ken het probleem en deel 11 tips die voor mij helpen om van slapeloze nachten af te komen.

Aankomen in gewicht terwijl “iedereen afvalt” | Hoe was dat? + 9 tips

13 mei 2022|Persoonlijke groei, Zelfliefde|

“Joh, weet je wel hoeveel suiker er in zo’n taartje zit?”, vroeg iemand me toen ik vrolijk met mijn vork in een stuk appelgebak prikte. En “Nu nog even zondigen, morgen gaan we weer richting de sportschool om de kilo’s eraf te trainen”, klinkt het vaak genoeg bij het kerstdiner. Tegenwoordig doen die opmerkingen van anderen me weinig. Maar toen ik in mijn herstel van mijn eetstoornis zit, viel het me pas op: mensen zijn massaal bezig met gewicht, labels op voedingsstoffen plakken, afvallen en bikinistress. Best lastig als jij juist moet aankomen in gewicht. Dit is hoe ik daar destijds mijn weg in heb gevonden en toch 14 kilo kon aankomen.

Recept voor vegetarische ratatouille met zoete aardappel

2 juni 2020|Recepten|

Als groentegek kan de hoeveelheid groenten op mijn bord me niet groot genoeg zijn. Ik ben dan ook gek op elk recept waarin een hele lading verse groenten verwerkt is. Mijn favoriet? Ratatouille! Ik maak het minimaal één keer per week klaar en heb er ook echt al-tijd zin in. Supersimpel te maken, heel snel klaar en heel gezond. Wat wil je nog meer? Het recept misschien? Nou, dat komt goed uit. Hieronder deel ik mijn recept voor vegetarische ratatouille.