De hele Black Friday-mania heb ik grotendeels aan me voorbij laten gaan. Heel wat nieuwsbrieven met denderende kortingen, “op mij afgestemde” aanbiedingen en spetterende deals kon ik wel weerstaan. Maar van een bezoekje aan Action kon ik onmogelijk met lege handen thuiskomen. Ik kocht dit keer onder andere een roze letterbord, vloeibare waterverf, vrolijke pennen en een grote washi tape giftset. Kijk je mee naar mijn aankopen? Vooral voor knutselliefhebbers is er weer heel wat moois bij Action te vinden.

action shoplog action letterbord roze

Roze letterbord van Action

Een groot vilten letterbord wilde ik al een tijdje. En als dat dan ook nog eens in het roze te vinden is, dan ben ik natuurlijk al helemaal laaiend enthousiast. Dit roze letterbord van Action kocht ik eigenlijk als Sintcadeau voor een dobbelspel. En raad eens wie er aan het einde van het spel met het bord naar huis ging? Moi! Dat vond ik uiteraard geen enkel probleem. Het roze letterbord van Action is vrij groot, dus je kunt er heel wat tekst op kwijt. Ook kost het letterbord maar €3,98. Enige nadeel is dat er maar één vel met letters bij zit (zie foto), wat niet veel is als je het hele bord wilt vullen met je favoriete cheesy quote.

action shoplog donut worry mok

Donut Worry Bee Happy-mok

Deze leuke mok vond ik wel heel toepasselijk voor iemand met een blog die Vaker Vrolijk heet (ik noem geen namen!). Ik werd er in ieder geval direct vrolijk van. Voor de prijs van €0,99 kon ik de mok niet laten staan. Hij doet nu dienst als pennenbak op mijn bureau.

action shoplog pennen

action shoplog pennen

Vrolijke balpennen

Ik heb al heel wat pennen van Action in huis, maar deze balpennen zijn absoluut mijn favoriet. Niet alleen doen eerder gekochte pennen uit deze serie het al tijden goed op mijn flatlayfoto’s, maar ze schrijven ook heel fijn. Bij Action vond ik een paar nieuwe soorten balpennen uit deze serie. Ik nam een pakje met blauw/lila pennen en een pakje met blauw/roze pennen mee. De pennen kosten €0,79 per pakje van 4.

action shoplog confetti

Vrolijke confetti

Met kleurrijke confetti kun je van alles een feestje maken. Ik gebruik dit soort confetti bijvoorbeeld graag op foto’s voor mijn blog. Maar ook is het leuk om confetti in cadeaudoosjes of -tasjes te stoppen. Zo maak je van cadeautjes uitpakken letterlijk een feestje. Verder denk ik eraan om een keer confetti in een transparant envelopje te stoppen en dat op een kaart te verwerken. Kortom, ik hoef niet bang te zijn dat dit doosje confetti van €0,99 niet goed van pas komt.

action shoplog gekleurde enveloppen

Gekleurde enveloppen

Over vrolijke verrassingen gesproken, met zo’n gekleurde envelop wordt het ook nóg leuker om een kaartje te ontvangen. Ik maak zelf graag kaarten en verstuur die ook regelmatig, maar ik vond het altijd zo saai om een vrolijke kaart in een suffe witte envelop te stoppen. Daarom nam ik deze leuke enveloppen met print mee. De enveloppen kosten (uit mijn hoofd gezegd) € 0,49 per pakje van 10.

action shoplog notitieboek wit met gouden stippen

Wit notitieboek met gouden stippen

Ik heb al een tijdje geen nieuwe notitieboekjes gekocht, maar voor dit boekje met stoffen kaft maakte ik met alle liefde een uitzondering. Ik geloof dat de vrolijke kaft het ‘m weer eens deed voor mij. Het boek is vanwege de stevige stoffen kaft wat prijziger dan de meeste notitieboekjes bij Action, maar ik vind € 2,96 nog steeds wel meevallen.

action shoplog washi tape set

Washi tape giftset

Mijn verzameling notitieboekjes blijft dan misschien enigszins beperkt, maar dat geldt niet voor mijn verzameling washi tape. Ik gebruik die tape dan ook heel veel voor mijn zelfgemaakte kaarten en bullet journal, dus het komt altijd goed van pas. Bij Action vond ik deze washi tape giftset met maar liefst 24 rollen in allerlei soorten en maten voor maar €2,99. Helemaal leuk! De glittertape plakt helaas niet zo goed, dus daar zal je wel lijm bij nodig hebben. Maar de andere tape blijft prima zitten bij mij.

action shoplog action embossed stickers

Reliëfstickers

Ik ben gek op stickers, vooral stickers van foam of ander dik materiaal. Maar ja, in een bullet journal kun je natuurlijk moeilijk dikke stickers kwijt. Gelukkig hebben ze bij Action ook leuke “platte” stickers met subtiel reliëf. Ik heb al eerder een aantal van die stickers gebruikt op deze spread, maar vond deze set met 2 vellen ook heel leuk. Wie weet zie je ze binnenkort voorbijkomen bij een nieuw Blij Lijstje.

action shoplog action liquid watercolor paint

Liquid Watercolor

Vloeibare waterverf? Naar dit product was ik direct onwijs benieuwd toen ik de potjes zag staan. Het lijkt me heel leuk om een keer wat te proberen met waterverf. Een echte tekenaar ben ik niet, maar wie weet kan ik er leuke achtergrondjes mee maken op kaarten of kan ik de verf combineren met stempels. Anyway, ik nam twee verpakkingen mee naar huis. Een verpakking met 5 potjes van 30 ml kost € 1,99. Ik heb ook een blauw/groene variant gekocht. Het zou kunnen dat er bij sommige Action-filialen nog meer varianten verkrijgbaar zijn.

action shoplog action parelmoerverf

action shoplog action parelmoerverf

Waterverf met parelmoerglans

Tja, als ik in mijn hoofd heb dat ik iets met verf wil uitproberen, dan wil ik het ook meteen goed doen. En dus kocht ik ook een palet met parelmoerwaterverf (21 kleuren) voor €1,46. Zoals je ziet, glanst deze verf heel mooi. Ik hoop ook dit palet binnenkort te gaan testen op papier. Je hoort het al: na het maken van deze Action shoplog met knutselspullen is het hoog tijd om mijn kwasten en stevige papier weer eens uit de kast te halen!

Wat was jouw laatste aankoop bij Action?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Else-Marie 25 november 2018 op 8:18 am - Beantwoord

  Ik ben laatste ook bij de action geweest. Daar heb ik toen de zwarte variant van het letterbord meegenomen. Herkenbaar dat er weinig letters bij zitten. Je moet wel een beetje creatief zijn. Een nul werd een ‘o’ bij mij. Verder toen ook dat setje washi tape meegenomen, knijpers en een kadootje voor sint voor mijn nichtje.

  • Romy 25 november 2018 op 9:22 am - Beantwoord

   Jammer hè dat er niet echt veel letters bij zitten. Daardoor ben je toch een beetje beperkt in de quotes die je kunt vormen. Wel een slim idee trouwens om een 0 als o te gebruiken. En volgens mij moet een omgekeerde 3 bijvoorbeeld ook kunnen als e. Zo kun je er met een beetje creativiteit toch nog wat van maken 🙂

   • Martine 25 november 2018 op 11:59 am - Beantwoord

    Hoi! Bij de Kwantum zag ik vorige week losse sets van deze letters en symbolen liggen voor € 3,-.

    • Romy 25 november 2018 op 7:28 pm - Beantwoord

     Wat een goede tip! Dankjewel! Dan ga ik daar eens een kijkje nemen 🙂

    • Else-Marie 25 november 2018 op 8:01 pm - Beantwoord

     Wat een fijne tip! Thanks!

 2. Anouk 25 november 2018 op 8:20 am - Beantwoord

  Het doosje met washi tape heb ik ook! Min moedee heeft ze voor mij gescoord omdat ze bij mijn action steeds uitverkocht waren. De dunne glitter tape plakt bij mij overigens wel goed 🙂

  • Romy 25 november 2018 op 9:23 am - Beantwoord

   Superleuk dat jij de washi tape ook hebt gekocht! De dunne glittertape plakt bij mij gelukkig ook wel aardig, maar alsnog doe ik er voor de zekerheid een beetje lijm op 😉

 3. marije 25 november 2018 op 8:37 am - Beantwoord

  Wat een leuke spullen! Ben heel erg benieuwd naar de vleibare waterverf. Heb je die al geprobeerd?
  Fijne zondag!

  • Romy 25 november 2018 op 9:24 am - Beantwoord

   Ik ben daar zelf ook onwijs benieuwd naar. Ik hoop de vloeibare waterverf morgen te gaan proberen. Misschien deel ik er binnenkort op mijn blog een review over of voorbeeldje van 🙂
   Fijne zondag!

   • Marije 28 november 2018 op 11:35 am - Beantwoord

    Leuk! Ik hou je blog in de gaten.

 4. Marije 25 november 2018 op 9:14 am - Beantwoord

  Oei, die waterverf moet ik allebei hebben. Tijd om naar de Action te gaan dus.

 5. Meaghan 25 november 2018 op 9:30 am - Beantwoord

  Leuke spullen heb je gekocht! Dat roze letterbord heb ik ook als verjaardagscadeautje voor een vriendin gekocht. Zij was op zoek naar een vrolijk letterbord, maar niet al te groot. Deze was echt perfect. Leuk dat jij deze ook hebt! De Action is altijd een goede winkel om leuke en goedkope spullen te scoren. Zelf ga ik er ook altijd heen voor cadeautjes, knutselspullen en ook huiselijke versiering.

  • Romy 25 november 2018 op 6:25 pm - Beantwoord

   Wat een lief cadeau voor je vriendin! Ik vind dit letterbord er ook zo lekker vrolijk uitzien. En voor cadeaus en versiering voor in huis is Action inderdaad ook perfect. Ze hebben eigenlijk altijd wel wat leuks liggen 🙂

 6. Katrien 25 november 2018 op 9:37 am - Beantwoord

  Ik heb de washi tape ook gekocht zodat ik binnenkort mooie kerstkaartjes kan maken of saaie enveloppen een upgrade kan geven ? en geschenkjes feestelijk kan inpakken.

 7. Darina 25 november 2018 op 10:43 am - Beantwoord

  Wat een mooie items! Het notitieboekje en de reliefstickers ga ik halen bij de Action 🙂

  • Romy 25 november 2018 op 6:26 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je de washi tape ook hebt! Daar kun je ongetwijfeld heel wat moois mee maken. En met een beetje tape wordt ook een ingepakt cadeau nog net iets leuker 🙂

  • Romy 25 november 2018 op 6:26 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen! 🙂 Veel shopplezier!

 8. Yanine 25 november 2018 op 11:35 am - Beantwoord

  Leuke dingen! Ik zou wel een goede penseel kopen voor het water verven, vind zelf de penselen en ook de stiften van de action niet zo goed werken 🙂 ben benieuwd naar je tekeningen want ik ben zelf ook net een paar weken bezig.
  Groetjes en fijne zondag

  • Romy 25 november 2018 op 7:27 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor de tip! Goed om te weten dat de penselen van Action niet zo’n aanrader zijn. Ik heb er zelf nog een paar liggen van Flying Tiger, dus ik denk dat ik die maar ga gebruiken.
   Fijne avond! 🙂

 9. Ilona Wielinga 25 november 2018 op 11:40 am - Beantwoord

  Gezien kerst er aan komt had ik het plan om even niet te veel uit te geven, maar als ik dit zo zie ren ik het liefst naar de Action. Oke fiets, rennen is misschien iets te ver. Ik blijf je flatlayfoto’s ook altijd onwijs mooi vinden overigens!

  • Romy 25 november 2018 op 7:28 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! En ik geef je groot gelijk dat je toch snel naar Action rent voor wat aankopen. Gelukkig is het niet bepaald de duurste winkel, dus dat scheelt 😉

 10. Carolien 25 november 2018 op 12:18 pm - Beantwoord

  Super leuke aankoopjes! Ik heb de waterverf en confetti hier nog niet gezien maar ga er zeker even op letten. Die confetti ia echt perfect voor in mijn kerstpaketten die binnenkort worden weggeven op mijn blog.

  • Romy 26 november 2018 op 7:23 am - Beantwoord

   Daar is de confetti inderdaad perfect voor! Ze hadden er trouwens ook nog sets in andere kleuren van, zoals zwart/wit/goud. Hopelijk kom je de confetti snel alsnog tegen bij Action 🙂 Bij “mijn” Action lagen die sets bij de inpakspullen en cadeautasjes.

 11. Nikita 25 november 2018 op 12:52 pm - Beantwoord

  Romy, je bent echt slecht voor mijn loon :p Want ik had nog nooit van vloeibare waterverf gehoord en nu jij schrijft dat er te koop is bij de Action en nog met varianten, vrees ik dat ik ze allemaal mee ga hebben als ik nog eens in de Action ben :p Je doet mijn creatieveling in mij springen en kriebelen haha. En die washi tape! Die is echt schattig 😮
  Van Black Friday gesproken, ik heb niet zoveel in de solden geshopt. Alleen een ding. Ik speel ‘The Sims’ en in de gamewinkel hier in de buurt was er een serieuze korting. Een uitbreidingspakket (met dan weer nieuwe spelopties) kost normaal 40 euro en ik heb er twee voor 20 euro te pakken gekregen. Twee voor de prijs van een! Na alles wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt en doorgemaakt, vond ik dat ik wel een beloning verdiende. Stiekem dacht ik hetzelfde toen ik gisteren die mug van Harry Potter zag staan. Hedwig is ook gewoon veel te schattig haha.

  • Romy 26 november 2018 op 7:26 am - Beantwoord

   Hihi, leuk om te horen dat je nu ook zo enthousiast bent over de vloeibare waterverf! Zeker als je van tekenen of verven houdt, is die verf volgens mij ideaal 🙂
   Wat een koopje trouwens, die twee uitbreidingssets van The Sims! Dat is nog eens een goede Black Friday-deal. En ik geef je groot gelijk: je hebt zo’n kleine traktatie best verdiend!

 12. chucky1012 25 november 2018 op 1:28 pm - Beantwoord

  Prachtige items ?
  Ben dol op dit soort spullen….
  Dus ik moet snel naar winkel….

  Een prachtige dag ?

 13. Johanne 25 november 2018 op 2:25 pm - Beantwoord

  Wat Nikita zegt, haha. Daar gaan mijn centjes! Ben al een tijdje op zoek naar een betaalbaar letterbord, wist niet dat ik die gewoon bij de Action kon halen. En die set washi tape: 😮 😮 :o. Kort gezegd, zeg maar. Denk dat ik morgen meteen een bezoekje ga brengen.

 14. Hilly Nicolay 25 november 2018 op 5:29 pm - Beantwoord

  Leuke aankoop.

  Het laatste wat ik bij Action kocht was een klos met kant.
  Dit heb ik gebruikt om zeepjes leuk in te pakken.

  • Romy 26 november 2018 op 7:47 am - Beantwoord

   Wat leuk! Zo maak je zeepjes waarschijnlijk nog leuker om te geven 🙂

 15. Evelien 25 november 2018 op 10:31 pm - Beantwoord

  Die mok is geweldig, en jeetje maar 99 cent. Goed idee om ook wat te kopen voor flat lay foto’s, ik ga daar ook zeker eens naar kijken. Ik heb nu één blad als ondergrond, lekker armoedig hahaha maar ik heb echt geen idee nog wat ik meer kan neerleggen ? Ik vind die gekleurde enveloppen echt supertof trouwens. Lang leve de Action <3!

  • Romy 26 november 2018 op 7:56 am - Beantwoord

   Als je leuke spullen zoekt voor blogfoto’s, kun je daarvoor bij Action zeker wel genoeg leuks vinden ? Zo zijn placemats, kleedjes, grote planners of kussenhoesjes ook heel leuk als ondergrond 🙂

 16. Justine 25 november 2018 op 10:47 pm - Beantwoord

  Ahhh wat een leuke dingen heb je allemaal gevonden! Dat letterbord is heel cute!
  Ik zou ook wel eens willen water verven, maar ik ken mezelf en weet dat het dan zo’n one time only projectje gaat zijn, waarbij ik dan eerst alles koop en dan na 1/2 keer gebruiken nooit meer aanraak omdat ik er de tijd niet voor kan vinden/maken. Dus ik houd het bij toekijken hoe anderen het doen haha 😉

  • Romy 26 november 2018 op 7:57 am - Beantwoord

   Haha, ik geef je groot gelijk, hoor! Zonde als je allemaal spullen voor een nieuwe hobby koopt en die hobby al snel weer zat bent. Gelukkig is toekijken naar hoe anderen bezig zijn met een hobby ook al leuk ?

 17. Simone 26 november 2018 op 11:46 am - Beantwoord

  Wat een leuke aankoopjes weer! Ik ben ook echt fan van de Action en kom er soms wel wekelijks. Ik vind het heerlijk om daar rond te kijken haha! Ik geloof dat mijn laatste aankopen bij de Action niet zo spannend waren. Waarschijnlijk douchegel en dat soort benodigdheden. Ik heb namelijk een beetje een shop-stop i.v.m. ons nieuwe huis 🙂

  • Romy 27 november 2018 op 7:09 am - Beantwoord

   Ook voor dat soort broodnodige aankopen kun je vaak wel bij Action terecht inderdaad. En oh jee, een shop-stop! Maar gelukkig is het wel met een goed doel voor ogen: jullie eigen woning 🙂

 18. Lianne 26 november 2018 op 1:12 pm - Beantwoord

  Ohh wat leuk, dat roze letterbord <3 Echt iets voor mij! Die andere spullen zijn ook zo leuk! Ik zal maar niet naar de Action gaan, anders kom ik met heel veel dingen thuis die ik eigenlijk niet nodig heb, haha!

  • Romy 27 november 2018 op 7:15 am - Beantwoord

   Ja, dat letterbord is zo leuk! Ik ben er ook helemaal blij mee, zeker voor dit prijsje 🙂
   Maar wat je zegt, is wel herkenbaar. De meeste aankopen die mensen bij Action doen (ook die van mij soms), zijn niet helemaal gepland, haha.

 19. Mariska 26 november 2018 op 7:44 pm - Beantwoord

  Dat roze letterbord is wel heel erg leuk! Zelf heb ik een zwarte ook van Action. Blijft leuk 🙂

 20. Anna 27 november 2018 op 11:08 am - Beantwoord

  Wat een super leuke aankopen! Ik krijg nu helemaal zin om naar de Action te gaan, alhoewel ik daar op de een of andere manier nooit zulke leuke dingen tegenkom, haha!

  • Romy 27 november 2018 op 8:28 pm - Beantwoord

   Oh echt?! Haha, ik kom eigenlijk altijd wel met heel wat leuke spullen uit de Action vandaan 😛

 21. irene | tussenmarsenjupiter 27 november 2018 op 5:28 pm - Beantwoord

  Aaaah dat setje met tapejes wil ik ook! En dat letterbord stiekem ook, ook al heb ik er al een. Maar eentje kan nog wel in de slaapkamer 😉 haha. Misschien een idee om via Ali extra letters te kopen? Al heb ik voor mijn huidige letterbord in de Hema een set met extra letters gekocht. Die waren wel in kleur.

  • Romy 27 november 2018 op 9:02 pm - Beantwoord

   Oh wat een goede tip van Ali! Daar zullen dit soort lettertjes vast niet zo duur zijn. Ik ga eens een kijkje nemen 🙂

 22. Saskia 22 juli 2019 op 5:08 pm - Beantwoord

  Beetje late reactie, maar heb pas je blog ontdekt en vind ‘m geweldig! Maar waar komt dat leuke horloge toch vandaan die ik vaak in foto’s terugzie? Complimenten voor je blog!

  • Romy 22 juli 2019 op 8:33 pm - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve compliment! Het horloge komt stiekem gewoon van AliExpress. Kostte volgens mij zelfs niet meer dan 3 euro 🙂