3 6

AliExpress shoplog: pennen en notitieboekjes

 • 10 maart 2017
 • 42 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Jarenlang durfde ik niets in het buitenland te bestellen. Ik was bang voor torenhoge invoerrechten, oneerlijke verkopers of producten van slechte kwaliteit. Maar na talloze shoplogs van andere bloggers te hebben gezien, kon ik niet anders dan ook eens rond te neuzen op AliExpress. Als een kind in een snoepwinkel keek ik mijn ogen uit naar alle mooie stationery items die ik tegenkwam, zoals mooie pennen en prachtige notitieboekjes. De afgelopen weken werd ik regelmatig verrast door interessante pakketjes met Chinese tekens. In deze AliExpress shoplog laat ik je zien wat er zoal in die pakketjes zat.

aliexpress shoplog stationery

Voor mijn blogfoto’s kon ik ter afwisseling wel wat nieuwe pennen en notitieboekjes gebruiken. Ik heb inmiddels een aardig stapeltje notitieboekjes opgebouwd, maar grijp toch vaak naar dezelfde boekjes en pennen. Ik wist dat ik allerlei moois kon vinden op AliExpress, maar ik moet zeggen dat het nog best wel een zoektocht was. Het aanbod is enorm en elk product staat vaak voor wel 4-5 verschillende prijzen online. Uiteindelijk heb ik willekeurig wat zoekwoorden ingetypt en kwam ik zo uit bij een paar leuke verkopers, waar ik mijn slag sloeg.

AliExpress shoplog stationery pennen

AliExpress shoplog stationery pennen

Bij ons thuis verslinden we balpennen en raken er helaas ook regelmatig pennen kwijt. Daarom is er altijd een goede reden om onze pennenverzameling een beetje aan te vullen. Ik zocht als eerste deze gebloemde pennen uit met daarop de tekst ‘Your Happy Story’. De prijzen van de producten heb ik niet onthouden, maar ik geloof dat ik voor alle pennensets hooguit 1,50 euro per set betaalde.

AliExpress shoplog stationery pennen

AliExpress shoplog stationery pennen

Misschien nog wel leuker vond ik deze pennen met badeendjes. Hoewel ik geen fanatieke badeendjesverzamelaar ben, vond ik deze pennen te leuk om te laten liggen. De pennen zelf zijn voorzien van een leuk patroon en het klikmechanisme is dus een badeendje. Hoe leuk!

aliexpress shoplog stationery pen kat

aliexpress shoplog stationery pen kat

Als kattenliefhebber vond ik deze stoere kattenpen te leuk om niet mee te bestellen. Voor mijn scrapbookcreaties ben ik altijd op zoek naar zwarte fineliners. Nog leuker natuurlijk als zo’n handige fineliner er ook nog eens heel gaaf uitziet. Helaas zijn de oogjes van de kat een beetje weggevaagd, maar desondanks blijf ik het een schattige pen vinden.

aliexpress shoplog stationery notitieboekje

aliexpress shoplog stationery notitieboekje

Verder kocht ik twee vrolijke notitieboekjes. Het bovenste fleurige boekje heb je misschien al gespot op mijn foto bij dit artikel. Beide boekjes vind ik qua uiterlijk erg leuk, maar heel praktisch zijn ze helaas niet. Een tip als je op AliExpress naar notitieboekjes zoekt: check altijd het aantal pagina’s. Met maar 20 pagina’s per boekje kan ik namelijk niet bepaald veel neerpennen in deze twee boekjes. Op de foto hieronder kun je zien dat het boekje écht heel erg dun is.

aliexpress shoplog stationery notitieboekje

Als je aardig wat pennen bij elkaar shopt, is een etui onmisbaar om ze allemaal bij elkaar te houden. Ik viel als een blok voor dit zachtroze exemplaar. Ook de quote op de etui vond ik erg mooi: “What sunshine is to flowers, smiles are to humanity”. Daar kan ik me wel in vinden. De etui is gemaakt van een soort canvasstof, is vrij stevig en biedt plek voor een hele verzameling aan mooie pennen en ander schrijfgerei.

aliexpress shoplog stationery etui

Ten slotte kon ik als scrapbooker ook de afdeling van AliExpress met snijmallen niet overslaan. Wie ook een stansapparaat heeft, zal vast wel weten dat de prijzen van een set snijmallen soms wel kunnen oplopen tot €20,- per set. Op AliExpress kun je soortgelijke sets veel voordeliger vinden. Hieronder zie je een aantal mallen waarvan ik sets heb besteld. Voor een set van 6 mallen betaalde ik vaak maar een paar euro.

aliexpress shoplog snijmallen

Ik wacht nog steeds op een pakketje met oorbellen en kettinkjes van AliExpress, maar daarnaast heb ik nu toch echt alle meeste pakketjes binnen. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aankopen voor kleine prijsjes. Ik kan weer heel wat af schrijven en fotograferen. En ik vrees tegelijk dat dit mijn eerste, maar niet mijn laatste bestelling bij AliExpress was…

Heb jij weleens een bestelling geplaatst bij AliExpress?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 10 maart 2017 op 7:43 am - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je gevonden! Ik vind de notitieboekjes super leuk, ondanks de dikte.

  Ik heb op Ali stickers en washi bestelt. Echt lekker goedkoop en heel veel leuke dingen.

  • Romy 10 maart 2017 op 8:10 pm - Beantwoord

   Ah wat leuk! Ik heb me ook al even zitten verlekkeren aan alle leuke stickers en washi tape. Wie weet bestel ik daar ook nog eens iets van 🙂

 2. Aneta 10 maart 2017 op 8:14 am - Beantwoord

  Goed geshopt! Super leuke items. En die badeendje zijn te schattig. Ik durf eerlijk gezegd daar niets te bestellen. Ik ben bang dat het niet binnen komt of dat de spullen stuk zijn of dat het pas na drie maanden binnen komt. Genoeg excuses haha. Maar de prijsjes zijn daar wel erg leuk. Dus…..heel misschien ga ik me er een keer aan wagen.

 3. Nathalie 10 maart 2017 op 8:31 am - Beantwoord

  Aaaaah wat een leuke spulletjes, die pennen met die eentjes en katje vind ik echt geweldig ?

  Liefs, Nathalie

 4. Marlieke 10 maart 2017 op 8:35 am - Beantwoord

  Ohhhh die mallen zijn gaaf!!!!! Moet ik dan toch naar AliExpress? Ik ben zeer selectief in bestellingen vanuit het buitenland en AliExpress durf ik dus echt niet.
  Je hebt lekker geshopt. Ziet er gezellig uit allemaal, veel schrijfplezier met je nieuwe spullen 🙂
  Oh ja….je vorige posts heb ik ook gelezen trouwens hoor. Niet gereageerd, maar wel in mijn hoofd mee bezig 😉

 5. Sylvia 10 maart 2017 op 8:40 am - Beantwoord

  Wauw wat een leuke spulletjes allemaal. Nog nooit iets besteld bij een chinese webshop.. Ben altijd een beetje bang dat het misgaat en heel veel import kosten moet betalen..

 6. evelien 10 maart 2017 op 8:47 am - Beantwoord

  Ik heb nog nooit besteld bij aliexpres maar wordt wel heel erg nieuwsgierig nu!
  Wat een schattige items, en die katten pen is zo lief!
  Liefs.
  Evelien

 7. Laura 10 maart 2017 op 9:00 am - Beantwoord

  Mijn vriendinnen slaan ook regelmatig hun slag bij de AliExpress, ik heb er tot nu toe nog nooit rondgeneusd. Nu ga ik dat zeker weten doen, wat een leuke spulletjes allemaal!!

  • Romy 10 maart 2017 op 8:12 pm - Beantwoord

   Om eerlijk te zijn had ik precies dezelfde angsten als die jij hebt, maar het valt echt heel erg mee. Ik kreeg mijn eerste pakketjes al na 7 dagen binnen en de laatste druppelen nu (ongeveer 4 weken later) binnen. Als je een pakketje niet hebt ontvangen na 2 maanden, dan kun je je geld terugvragen via AliExpress, dus het is echt heel veilig. Ook als iets stuk binnenkomt, kun je volgens mij je geld terugkrijgen. Bij mij is alles gewoon goed aangekomen tot nu toe en heel netjes verpakt. Als je echt twijfelt, kun je ook altijd eerst een minibestelling plaatsen van minder dan 1 euro om dan af te wachten hoe dat gaat. Want de prijsjes zijn inderdaad alleen al erg leuk 🙂

  • Romy 10 maart 2017 op 8:14 pm - Beantwoord

   Ik kan je AliExpress echt aanraden. Zelf had ik hiervoor nog nooit iets in het buitenland besteld, maar de service hier is heel fijn. Als je een pakketje niet ontvangt of als het kapot aankomt, kun je bijvoorbeeld je geld terugkrijgen. Je kunt ook gewoon betalen via iDeal en komt, bij de meeste dingen, niet boven het bedrag uit waarbij je invoerrechten moet gaan betalen. Ik vind het ideaal en heb mijn sceptische houding inmiddels wel overboord gegooid 😉
   En wat mooi om te lezen dat mijn vorige posts je aan het denken hebben gezet 🙂

  • Romy 10 maart 2017 op 8:15 pm - Beantwoord

   Bij AliExpress valt dat echt heel erg mee. Je hoeft pas invoerrechten te betalen vanaf 22 euro en bij AlieXpress is alles zo goedkoop dat je daar eigenlijk niet snel overheen gaat 😉 Als iets niet aankomt of stuk gaat, kun je ook geld terugvragen, dus dat is echt ideaal. Ik kan me je angst wel goed voorstellen en had dat zelf ook heel erg, maar ik ben blij verrast 🙂

  • Romy 10 maart 2017 op 8:16 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je er nu ook je slag wilt slaan! Pas op: het werkt wel erg verslavend en ze hebben echt bijna alles 😉

 8. Klaske 10 maart 2017 op 9:02 am - Beantwoord

  Wat heb je leuke dingen besteld! Die kattenpen is zó tof, haha. Ik heb een tijdje geleden allemaal patches besteld bij aliexpress, die druppelen nu ook langzaam binnen. Zo leuk dat je telkens weer zo’n klein pakketje krijgt. 🙂

  • Romy 10 maart 2017 op 8:16 pm - Beantwoord

   Ah wat leuk! Ik ben zo benieuwd naar je patches nu 🙂 En inderdaad, die pakketjes die een voor een binnenkomen zijn echt een feestje steeds.

 9. Susan 10 maart 2017 op 9:37 am - Beantwoord

  Goed geshopt zeg! Ik vind het allemaal echt super schattig en leuk.

 10. Nina Simplynspecial 10 maart 2017 op 9:56 am - Beantwoord

  Vooral die pennen zijn tof, echt van die leuke hebbedingen 🙂 Ik snap wel waarom je ze hebt besteld hihi.

 11. Irene 10 maart 2017 op 10:29 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes. Doet mij een beetje denken aan het Diddl tijdperk(positief bedoeld) toen had je ook van die leuke pennen. Ik ga toch eens kijken op Aliexpress!

  • Romy 10 maart 2017 op 8:17 pm - Beantwoord

   Haha, die tijd kan ik me ook nog herinneren inderdaad. Ik was ook een groot Diddl-verzamelaar en ik geef je gelijk dat de pennen er wel iets van weg hebben 🙂

 12. Mariëlle 10 maart 2017 op 10:34 am - Beantwoord

  Wat een leuke foto’s! Ik ben niet meer zo van de spullen zoals je weet, maar erg schattig 🙂

 13. Josephine 10 maart 2017 op 10:34 am - Beantwoord

  Gaaf! Ik heb nog nooit wat bij AliExpress besteld, maar dit ziet er goed uit! Vooral de bloemige pennen en schriftjes vind ik leuk!

 14. Mariska 10 maart 2017 op 10:44 am - Beantwoord

  Ik heb nog nooit echt gekocht op AliExpress maar lees er wel hele goede verhalen over 🙂 toch maar eens proberen denk ik. In ieder geval even kijken en hopen dat ik niet alles wil haha!

  • Romy 10 maart 2017 op 8:18 pm - Beantwoord

   Haha, dat wordt nog een lastige opdracht 😉 Ik bestelde ook net iets meer dan ik eigenlijk van plan was.

 15. Elke 10 maart 2017 op 11:30 am - Beantwoord

  Wat een zalige items heb je geshopt op aliexpress! Vind dit zo enorm leuk om te zien!

 16. Anouk 10 maart 2017 op 11:39 am - Beantwoord

  Zo leuk allemaal! Jammer dat de notitieboekjes zo dun zijn want ze zijn echt heel tof

 17. Jessica J. 10 maart 2017 op 12:06 pm - Beantwoord

  AliExpress is zo verslavend! Ik heb er laatst een case en een hoes voor m’n nieuwe MacBook Pro gekocht. De case was meer dan € 10 goedkoper dan in eender welke Benelux-webshop waar ik exáct dezelfde gezien heb… Nu moet ik effe wel dimmen. Iets met een no-buy en alleen dingen mogen kopen die ik écht nodig heb. :’)
  Die kattenpen zou zelfs zónder opdruk nog schattig zijn! Leuke aankoopjes!

  • Romy 10 maart 2017 op 8:19 pm - Beantwoord

   Wat een goede aankopen en zeker voor die AliExpress-prijsjes! Het is inderdaad wel een beetje verslavend, heb ik ook gemerkt. Misschien kun je tijdens een no-buy de website maar beter even blocken met al die aantrekkelijke spulletjes 😉

 18. Danique 10 maart 2017 op 1:27 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, erg lenteachtig allemaal!

 19. Patricia 10 maart 2017 op 3:07 pm - Beantwoord

  Leuke spullen. Vooral die pennen met die badeendjes haha te cute… ! En wat maak je mooie foto’s ?

 20. Simone 10 maart 2017 op 3:48 pm - Beantwoord

  Oeh wat een leuke spulletjes! Daar kan ik ook erg hebberig van worden.

 21. Aileen 10 maart 2017 op 7:59 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes allemaal. Vooral die kattenpen. Love it!

 22. Marielle 10 maart 2017 op 8:27 pm - Beantwoord

  De pennen zijn erg tof! Ze hebben ook altijd leuke washi tape 😉

 23. Irene 10 maart 2017 op 9:54 pm - Beantwoord

  Ik bestel elke maand wel iets en ik heb nog nooit problemen gehad! Een keer had ik een kapotte oorbel en daar k reeg ik gewoon mijn geld voor terug. Daar doen ze over het algemeen niet echt moeilijk over 🙂 Heerlijk hé. Die eendjesbalpennen zijn m’n favoriet! Zo schattig! 😀

  • Romy 10 maart 2017 op 11:08 pm - Beantwoord

   Ja, zo fijn die service en ze hebben zoveel leuke spulletjes! Die pennen met badeendjes vond ik zelf ook echt te leuk 🙂

 24. Saskia 10 maart 2017 op 10:36 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke spulletjes. Veel plezier ervan 🙂
  Vooral die leuke zwarte kat, liefde!

  • Romy 10 maart 2017 op 11:08 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat vast goed komen 🙂

 25. Babs 11 maart 2017 op 11:37 am - Beantwoord

  Die pennen zijn geweldig! Ik heb nog nooit wat op ALIExpress besteld. Ik bestel wel af en toe iets op Wish.com. Ook spotgoedkope spullen hebben zij daar.

  • Romy 11 maart 2017 op 8:14 pm - Beantwoord

   Oh goed om te weten 🙂 Dankjewel voor de tip! Ik ga meteen even een kijkje nemen.

 26. Suzanne | Beauty & Sparkle 13 maart 2017 op 5:18 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijke items heb je gekocht! En wat grappig dat de mallen daar goedkoper zijn. Ik weet dat mijn tante ook een stansapparaat heeft, echt een leuk en handig ding.

  • Romy 13 maart 2017 op 11:02 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, ik ben echt zo blij met die vrij goedkope mallen. Echt een goede vondst! Wat leuk dat je tante ook zo’n apparaat heeft. Ik ben zelf nog steeds erg blij met mijn stansapparaat.

 27. MM 14 maart 2017 op 8:50 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Toevallig heb ik afgelopen zondag voor het eerst een bestelling gedaan bij Aliexpress. Ik ben benieuwd hoe deze pakketjes aankomen. Je shoplog is al veelbelovend 🙂

Recente blogs

Overprikkeling voorkomen? Zo vind je stilte in jezelf (9 tips)!

17 januari 2022|Zelfliefde|

Soms lijkt het alsof rust en stilte er niet meer bij zijn. Als je niet uitkijkt, word je de hele dag bestookt met berichtjes, telefoontjes en e-mails. Overal waar je kijkt zijn mensen, geluiden en dingen te zien. En dan is het ook nog vaak lastig om de stilte in jezelf te vinden. We moeten vaak van alles - en als je niets moet van anderen, dan heb je vaak zelf wel iets wat moet. Maar het goede nieuws: jij kunt temidden van de drukte overprikkeling voorkomen en de stilte in jezelf vinden. Deze 9 tips helpen mij daarbij; jou hopelijk ook.