Yes, het moment is eindelijk daar. Mijn kleurrijke woonkamer is, op een paar kleine details na, helemaal af. Ik ben in ieder geval tevreden genoeg om je een nogal uitvoerig inkijkje te geven in de ruimte waar ik heel wat tijd doorbreng. Mijn woonkamer is de kamer die ik in gedachten al jaren geleden aan het inrichten was. Alles had ik al uitgedacht. En toch is de woonkamer uiteindelijk anders geworden dan ik dacht. Kleurrijker, gezelliger en – naar mijn onbescheiden mening – mooier dan ik had durven hopen. Ik laat je dan ook met plezier rondkijken in mijn kleurrijke woonkamer.

kleurrijke woonkamer

De eerste aanwinst voor mijn kleurrijke woonkamer: dé bank

Laten we beginnen met het meest prominente meubel in mijn woonkamer: de blauwe bank. De juiste bank vinden vond ik nog geen makkie. Ik wilde wel een kleurrijke bank, maar zocht ook een bank waar ik niet na twee jaar weer op uitgekeken zou zijn. Ik deed nogal wat online onderzoek naar leuke banken. Zo kwam ik bij Piet Klerkx vele mooie banken tegen, waar ik mezelf al helemaal op zag zitten. Wat is er toch veel keuze!

Uiteindelijk koos ik voor een bestaande bank die ik liet uitvoeren in een azuurblauwe stof. Twee maanden lang heb ik in spanning gewacht of de bank in werkelijkheid net zo mooi zou worden als hij in mijn hoofd al was. En ja hoor, gelukkig werd ik niet teleurgesteld!

blauwe bank met kussens

Een gezellige verzameling kussens

Op de bank liggen een aantal kussens, waarvan ik er twee al jarenlang op mijn bed had liggen in mijn ouderlijk huis. Toch leuk dat die kussens nog steeds goed van pas komen! Het kussen met bloemen rechts heb ik ooit voor € 1,- bij de kringloopwinkel gekocht. Het roze knoopkussen kreeg ik van een vriendin. Zo leuk vind ik die! En mijn visite ook. Regelmatig zitten mensen met hun handen in het kussen gevouwen op de bank.

kleurrijke woonkamer blauwe bank roze stoel

De súperzachte roze stoel

Naast de bank staat een item waarvan ik me zo kan voorstellen dat menig man zou zeggen “Weg dat ding!”. De roze velours stoel dus. Ha, dat is dan weer een voordeel van mijn vrijgezelle bestaan: een roze stoel moest en zou er komen. Voor veel aankopen in huis geldt dat er een flinke zoektocht aan vooraf is gegaan om ze te vinden. Deze stoel van Richmond Interiors is daar zo’n beetje de enige uitzondering op. Ik liep er spontaan tegenaan, ging zitten en liet de stoel nog net niet direct met een strik eromheen inpakken en in mijn auto laden. Verkocht was ik. En dat ben ik nog steeds!

kleurrijke woonkamer gele tv-kast

Mijn favoriete kleuren in de hoofdrol

Op de foto’s hierboven kun je mijn hele zithoek zien. Een heerlijk plekje met mijn drie favoriete kleuren in de hoofdrol. Welke dat zijn, is vast niet te missen: azuurblauw, okergeel en oudroze. Zelfs de onderzetters matchen met de oudroze tinten in mijn huis. Noem het neurotisch. Of gewoon leuk. Ik heb in ieder geval genoten van de zoektocht naar producten in die drie kleuren. Soms ging ik winkel in, winkel uit. Maar de kick die het gaf als ik dan toch weer vond wat ik zocht, is het meer dan waard. Zo heb ik van mijn woning mijn plekje gemaakt. En dat is elk meubelboulevardbezoekje, zelfs op een drukke Tweede Paasdag, meer dan waard.

kleurrijke woonkamer blauwe muur

De zithoek in mijn kleurrijke woonkamer

Op de foto hierboven zie je ook mijn salontafel wat beter. De salontafel is dus zo’n ding waar ik urenlang naar heb gezocht. Het hele internet heb ik afgestruind. Uiteindelijk vond ik op Marktplaats dit zo goed als nieuwe houten tafeltje. Precies wat ik zocht: praktisch, stijlvol, neutraal en niet te groot. De tafel staat op een heerlijk kleed van Kwantum, waar Pippa ook graag ’s avonds op ligt te knorren.

Voor een beetje sfeer zet ik ’s avonds de schemerlamp aan. Een zwarte lamp. Vond ik wel leuk ter afwisseling met de felle kleuren! De hanglamp is de welbekende Ikea-favoriet, die met mij waarschijnlijk half Nederland ook heeft hangen.

zonnespiegel westwing

Een zonnespiegel en heel veel mazzel

En die zonnespiegel aan de muur hè?! Ik kan er niet over uit hoe blij ik daarmee ben. Het bijzondere is dat ik hem een paar maanden geleden heb gewonnen bij LINDA. De mazzelaar die ik ben! De spiegel komt van Westwing en er hangt nogal een prijskaartje aan. Maar ik kreeg hem dus zowaar thuisgestuurd als gelukkige winnaar. Het is precies het ding dat ik nog zocht voor aan de muur.

roze fauteuil richmond interiors

Over naar de andere kant van de kamer! In de hoek kun je alvast een glimp opvangen van mijn ladderkast. Die zal ik binnenkort in wat meer detail laten zien. De mand naast mijn roze stoel wordt overigens nog gevuld met een fijne plaid. Ik moet alleen nog even tegen dat plaid aanlopen. Lees: na een eindeloze zoektocht een knoop doorhakken welke van de vele plaids het wordt.

Verder kun je alvast een glimp opvangen van mijn gele tv-meubel – een van mijn pronkstukken. Tijd om die wat beter te laten zien…

gele tv-kast
pannenkoekenplant

Mijn pronkstuk: de gele tv-kast

Daar is-ie dan. Tja, hij is ook niet echt te missen met deze kleur natuurlijk. Het kastje kocht ik bij De Kastjesdokter, een verkoopster op Marktplaats die allerlei oude kringloopkastjes opknapt. Ik kreeg er zelfs een EHBO-kit (a.k.a. een potje met verf in deze kleur geel) bij. Op mijn tv-kast staat mijn tv (duh!), in combinatie met een kandelaar en een foto van mijn oma en mij. Ook Meneer Pannenkoekenplant is er nog altijd gezellig bij. Zoals je ziet, alive and kicking.

houten eettafel steigerhout

Mijn nogal lange eettafel

Tijd voor een blik op rechts. Daar is mijn lange eettafel van 2,20 meter lang bijna niet te missen. Waarom een grote zespersoons eettafel als ik niet eens één medebewoner heb? Tja, buiten het feit dat Pippa natuurlijk minimaal één eigen stoel verdient, vind ik het vooral gewoon heel fijn om een grote tafel te hebben. Mijn eettafel doet bijvoorbeeld ook dienst als thuiswerkplek en ik zit ook regelmatig aan de tafel te knutselen. Verder vind ik zo’n lange tafel gewoon mooi. En ik had er precies de ruimte voor, dus waarom niet?

eettafel met gele en grijze stoelen

Een handgemaakte tafel

De tafel is overigens handgemaakt. Dat klinkt vast heel luxe, maar de tafel was verre van duur. Ik heb hem laten maken bij Boxb09 in Kudelstaart. Echt een aanrader als je steigerhout mooi vindt! Boxb09 wordt gerund door een echtpaar dat allerlei dingen van steigerhout maakt op maat. Ik liet hen een aantal Pinterest-plaatjes zien van wat ik mooi vond en gaf de afmetingen door. Drie dagen later werd ik al gebeld: de tafel was af. Ik heb hem zelf gelakt met doorzichtige lak, waardoor je zelfs gemorste koffievlekken heel eenvoudig van het tafelblad kunt vegen.

Inmiddels staat de tafel alweer een paar maanden in mijn woning. Ik ben er ontzettend blij mee. En ik heb er nog niet eens € 300 voor betaald!

eettafel met gele en grijze stoelen

De fijne stoelen komen trouwens van Trendhopper. Ik heb twee gele en vier grijze exemplaren. De lampen zijn van EGLO. En de schilderijen? Die kocht ik gewoon bij Ikea. Geen unieke kunststukken dus, maar wel toevallig helemaal mijn stijl en kleuren.

roze kattenbak curver stippenplant

De hoek naast mijn bank

Ten slotte nog een blik op de hoek naast mijn fijne bank. Hier vind je niet alleen Pippa’s roze kattenbak (best een stijlvol ding, toch?!), maar ook mijn nieuwe stippenplant (deze is het!) en een poefje. De poef is in principe voor Pippa bedoeld, maar haar enthousiasme daarover wisselt een beetje. Maar, zoals je in dit artikel al kon zien, gelukkig heeft ze aan andere speeltjes en zitplekken geen gebrek.

herten schilderijen ikea

Mijn kleurrijke woonkamer

Dat was ‘m dan, de rondleiding door mijn kleurrijke woonkamer! Ik vond het best wel bijzonder om na jaren van fantaseren mijn woonkamer stap voor stap steeds meer eigen te maken. Ik heb nogal een eigen stijl en realiseer me maar al te goed dat niet iedereen even enthousiast zal zijn als ik. Maar het mooie is dat ik die gedachte kan loslaten. Het kan best zijn dat buurvrouw X mijn huis “een beetje bijzonder” vindt of dat vriendin Y alleen gemaakt enthousiast is over alle felle kleuren. Maar het is precies zoals ik wilde. Tot in de kleinste details. En daar word ik nog iedere keer als ik thuis kom heel vrolijk van.

Wat voor kleuren heeft jouw woonkamer?

De link naar Piet Clerkx is gesponsord. Verder is dit artikel #nospon.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Ilona Wielinga 1 augustus 2019 op 7:25 am - Beantwoord

  Zo leuk om te zien, het past ook gewoon zo goed bij je!

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:21 pm - Beantwoord

   Wat leuk om dat te horen! Dank je wel!

 2. Geke 1 augustus 2019 op 8:09 am - Beantwoord

  Het is prachtig, Romy! Zelfs de roze zetel (en ik hou helemaal niet van roze – maar dit is geen Barbieroze natuurlijk 😉 )!
  Kan me voorstellen dat je er elke dag van geniet, je eigen plekje helemaal in je eigen stijl.

  Onze woonkamer heeft ook best wat kleur maar eerder donker gedempt. De accentmuur is auberginegrijs (grijs met een paarsige ondertoon), de andere muren en plafond een of andere soort gebroken wit. Onze Ikeabank heeft nu paarse hoezen (toen we hem kochten was ie rood, maar dat was te fel) die wonderwel matchen bij de accentmuur. En dan nog een tapijt met rood en wat bordeautinten in, op een eiken parketvloer met warme uitstraling (de originele nog van de jaren ’50, weer laten afschuren en lakken).

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:22 pm - Beantwoord

   Wat een lieve en enthousiaste reactie! Dank je wel!
   Jullie woonkamer klinkt ook prachtig en heel stijlvol trouwens. Wat mooi ook dat jullie nog de originele vloer hebben liggen. Ik heb laatst ook bij een vriendin gezien dat het opnieuw laten schuren van de vloer een enorm verschil kan maken.

 3. Jacqueline 1 augustus 2019 op 8:16 am - Beantwoord

  Echt heel leuk geworden zeg!
  Onze woonkamer wordt op dit moment opgeknapt. De bank, salontafel en bureau houden we hetzelfde, maar we zijn nog op zoek naar een eettafel en stoelen. En iets voor aan de muur en raambekleding… nog wel even bezig dus.
  Hoe heb jij eigenlijk je mediabox/muziekinstallatie ed weggewerkt? Zit dat in de ladenkast?

  • Romy 1 augustus 2019 op 8:58 am - Beantwoord

   Leuk dat jullie ook met het opknappen van de woonkamer bezig zijn. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Stiekem vind ik het zelf heerlijk om met dat soort interieurdingen in huis bezig te zijn.
   De truc van de mediabox en muziekinstallatie is stiekem dat ik die niet heb, haha. Ik zet de tv zelf al nauwelijks aan en heb dus eigenlijk alleen een afstandsbediening van de tv nodig naast de tv zelf 😉

   • Jacqueline 1 augustus 2019 op 10:01 am - Beantwoord

    Haha, ja dat kan ook natuurlijk. Hier hebben we zelfs nog een hoop zooi voor spelcomputers. Hoeft van mij ook niet zo, maar moet het er maar mee doen. 😉

 4. Shirley 1 augustus 2019 op 8:23 am - Beantwoord

  Heerlijk zo’n grote tafel! Ik zit ook graag aan tafel. Het ziet er echt gezellig uit. En ondanks dat ik zelf niet zo kleurrijk ben, vind ik je woonkamer heel mooi. Wij zijn er nog niet over uit welke kleur(en) de accessoires worden, dus die hebben we amper, haha.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:26 pm - Beantwoord

   Dank je! Ik ben ook echt blij met mijn grote tafel. Al is het maar zodat ik nooit ruimtegebrek heb voor mijn computer- en blogspullen en ondertussen ook nog kan eten zonder de rest op te ruimen 😉

 5. Darina 1 augustus 2019 op 8:25 am - Beantwoord

  Prachtige woonkamer en helemaal jou! Ik vind de bank een echte eyecatcher en ik vind de kleurencombinaties ook geweldig mooi. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je erg graag in de woonkamer zit.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:26 pm - Beantwoord

   Wat een lief compliment! Dank je wel!

 6. Daenelia 1 augustus 2019 op 8:47 am - Beantwoord

  Heel kleurrijk! Als ik weer eens tijd over heb dan gebruik ik het graag als inspiratiebron voor een kamer in mijn poppenhuis.
  Ik ben meer van donkere kleuren. En veel wit toch ook. Sterke kleuren zijn meer mijn ding dan pastel. Maar jij hebt een heerlijke combinatie van spullen en kleur en gevonden. Kudo’s!
  … moet de kattenbak echt in de woonkamer staan? Persoonlijk ben ik blij dat we de bakken in de garage hebben staan. De katten hebben dan ook wat meer privacy.

  • Romy 1 augustus 2019 op 8:55 am - Beantwoord

   Dank je wel! Donkere kleuren (zeker in combinatie met wit) kunnen ook heel mooi zijn. Wie weet kies ik daar over een paar jaar ook juist voor.
   De kattenbak moet bij mij helaas echt in de woonkamer staan, omdat Pippa ’s nachts in de woonkamer + keuken + badkamer blijft met de tussendoor dicht. Ik wil liever niet de bak steeds verplaatsen, omdat ik dan bang ben dat Pippa in de war raakt. Dus vandaar 😉 Ik geloof dat we er allebei wel oké mee zijn. Maar in een eventueel volgend huis zou ik de kattenbak ook graag een plekje in een andere kamer geven.

 7. Simone 1 augustus 2019 op 8:47 am - Beantwoord

  Wat een prachtige woonkamer, ik ben er helemaal verliefd op! Wat een mazzelaar ben je met die spiegel, hij is heel mooi.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:27 pm - Beantwoord

   Dank je! Zo leuk om dat te horen!
   Ik voelde me ook nogal een mazzelaar toen ik te horen kreeg dat ik de spiegel heb gewonnen. Het is echt precies het soort spiegel dat ik mooi vind.

 8. Giovanna Jansen 1 augustus 2019 op 8:59 am - Beantwoord

  Een super gezellig en kleurrijk huis heb je! Helemaal jij. ?

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:31 pm - Beantwoord

   Ah zo leuk om dat te horen! Dank je wel!

 9. Neverdullmoments 1 augustus 2019 op 9:06 am - Beantwoord

  Heel erg gezellig en huiselijk! Gaaf die kleuren zo. Wij hebben bruin, geel en grijs als hoofdkleuren. Een bruine muur, een paar houtkleurige meubels en dan een grijze bank + stoel en nog een gele stoel. Zo in de beschrijving klinkt het wat gek, maar het is een heel knus hoekje. Leuk om zo mee te kijken!

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:31 pm - Beantwoord

   Dank je wel! Jullie kleuren klinken trowuens ook juist heel mooi bij elkaar. Geel is altijd goed wat mij betreft 🙂

 10. Naomi 1 augustus 2019 op 9:07 am - Beantwoord

  Wauw, wauw, wauw. Ik vind ‘m echt heel erg mooi, je woonkamer! Kleurrijk en tóch rustig. Ik houd van rustig;).
  Bij mijn in de woonkamer is er vooral wit en zwart/grijs. Maar…ik heb twee rode stoelen, rode gordijnen en nog wat andere rode accenten. Jep, rood is mijn kleur. Toen ze mijn stoelen kwamen leveren, zei de chauffeur: “Mevrouw, u weet dat die stoelen rood zijn? Klopt dat?” Duhu, natuurlijk klopte dat. “En heeft u dan ook een rode bank?” Die had ik niet, maar de man vond het duidelijk heel vreemd:).

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:34 pm - Beantwoord

   Dank je! Zo leuk om je enthousiaste reactie te lezen!
   En juist heel mooi dat je een aantal rode accenten hebt in huis. Dat maakt je huis sfeervol en eigen, denk ik. En roze is ook echt wel een toffe kleur voor in huis 🙂

 11. Audrey 1 augustus 2019 op 9:11 am - Beantwoord

  Oooo, alles is zo tof! Je nieuwe plant is echt superleuk ook. En de tafel is ook awesome, en ik vind de prijs ook echt meevallen voor een custom made. Ik heb een tafel van 1,90 omdat ik 1,60 sowieso wat te krap vond.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:38 pm - Beantwoord

   Dank je! Met die plant ben ik ook onwijs blij. En hij doet het tot nu toe verrassend goed 😉
   Jij hebt ook een lekker lange tafel zo te horen. Alleen al fijn om alle ruimte te hebben aan tafel.

 12. Annelies 1 augustus 2019 op 10:32 am - Beantwoord

  Maar zo leuk! Ik zit zelf op het punt dat ik over dit soort dingen moeten beginnen nadenken, maar dat schrikt me echt af. Wat als het allemaal niet bij elkaar blijkt te passen? Kleurrijk wil ik het sowieso ook. Enfin ja, we zien wel. Inspirerend dit.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:41 pm - Beantwoord

   Die “angst” had ik ook eerst toen ik mijn meubels en accessoires uitzocht. Maar als je een aantal kleuren en ideeën in gedachten hebt, kan het bijna niet fout gaan als je spullen uitzoekt 🙂

 13. Iris 1 augustus 2019 op 10:33 am - Beantwoord

  Echt heel leuk om te zien, vind dit zo jou! En ben echt verliefd op je eetkamerstoelen <3

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:42 pm - Beantwoord

   Ah zo leuk om dat te horen! Dank je! Ik ben ook echt heel blij met de stoelen en ze zitten ook nog eens heerlijk.

 14. Lianne 1 augustus 2019 op 10:35 am - Beantwoord

  Echt een prachtig huisje! Om jaloers op te zijn. Ik woonde ook best wel kleurrijk toen ik op mezelf woonde maar toch had ik nooit helemaal het ‘af’ gevoel. Nu is onze woonkamer een beetje vanalles wat. Een beetje een mengelmoes van nieuwe meubels en meubels die ik nog had, dus veel eigen stijl is er (nog) niet. Daar gaan we nog wel verandering in brengen want ik ben er nog niet tevreden mee.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:44 pm - Beantwoord

   Juist leuk toch om gaandeweg van jullie woning echt iets eigens te maken 🙂 En ik vind dat het er nu al heel mooi en gezellig uitziet!
   Een huis is eigenlijk nooit echt af en dat heeft ook wel weer wat. Zo kun je altijd weer wat verschuiven en vernieuwen om het aan te passen aan wat je op dat moment mooi vindt. Ik heb zo’n vermoeden dat ik ook wel eeuwig bezig zal blijven met dingen aanpassen, al is het maar voor de leuk.

 15. Meaghan 1 augustus 2019 op 11:05 am - Beantwoord

  Wat een prachtige woonkamer heb je Romy! Zo helemaal jij! De kleuren zijn heel uitgesproken, maar passen echt heel mooi bij elkaar en zijn niet druk of schreeuwerig. Zo leuk hoe je alles weet te combineren! Het lijkt me echt een hele fijne plek op te zitten en met recht dat je er zo trots op bent! Vooral de schilderijtjes met hertjes aan de muur en je eetkamerstoelen vind ik echt prachtig! Geniet van je mooie plekje! <3

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:45 pm - Beantwoord

   Wat een lieve reactie op mijn interieur! Dank je wel voor je mooie complimenten! <3 Dat genieten gaat zeker goed komen.

 16. Josephine 1 augustus 2019 op 11:10 am - Beantwoord

  Ik vind het heel erg mooi geworden, Romy! Wow! Ik zou zelf niet zoveel kleuren hebben durven combineren, maar ben erg onder de indruk. Heb je toevallig je roeping als interieurdesigner gemist? 🙂

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:51 pm - Beantwoord

   Wat ontzettend leuk om je enthousiaste reactie te lezen. Dank je wel! Toevallig heb ik tijdens het inrichten wel ontdekt dat ik het echt heel leuk vind om met interieur bezig te zijn. Ik zou het in ieder geval zeker geen straf vinden om nog een keer een huis in te richten of iemand van (on)gevraagd interieuradvies te voorzien 😉

 17. Cindy 1 augustus 2019 op 12:17 pm - Beantwoord

  Echt super leuk Romy, wordt tijd dat we het eens real-life bekijken!
  En ja heeeeel toevallig hangt er hier in ons vakantie huisje ook zo’n mooie ikea lamp…hihi

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:52 pm - Beantwoord

   Haha, die lamp is bijna een begrip geworden in Nederlandse huiskamers 😉 Superleuk als jullie een keer langskomen om mijn appartement in het echt te bekijken! We kunnen vast binnenkort wel een datum prikken. Maar voor nu eerst lekker genieten van jullie vakantie! 🙂

 18. Jessica J. 1 augustus 2019 op 12:35 pm - Beantwoord

  Hoe gezellig! Past ook echt helemaal bij jou! Ik ben zo’n fan van je tv-kastje! Handig dat je er meteen ook veel in weggemoffeld krijgt. ? Wij hebben trouwens ook een eettafel voor zes personen die je zelfs nog kan uitschuiven. Ook onze salontafel is groter dan nodig, maar zo’n grote ruimte moet je natuurlijk wel opvullen als je niet met een galm wil zitten, hehe.

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:53 pm - Beantwoord

   Haha, dat is inderdaad wel een goed argument om voor een wat grotere salon- en eettafel te kiezen. Ik vind het zelf ook wel fijn om tafels niet te klein te kopen 😉 Al is het maar om het praktische.

 19. Iris - Thebeautymagazine.nl 1 augustus 2019 op 2:09 pm - Beantwoord

  Jaaaa dit is echt een perfect interieur voor jou! Zo gezellig en vrolijk! Ik snap dat je hier heel trots op bent!

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Hoe leuk om dat te horen! Dank je wel! 🙂

 20. Anouk 1 augustus 2019 op 4:54 pm - Beantwoord

  Mijn muren zijn wit, de details noodgedwongen okergeel omdat de kozijnen die kleur hebben en ik ze niet mag verven ?. Gelukkig is okergeel wel een toffe kleur!

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig is geel inderdaad een prachtige kleur. Er zijn ergere kleuren om noodgedwongen in huis te hebben 😉

 21. Hilly Nicolay 1 augustus 2019 op 5:39 pm - Beantwoord

  Wat gezellig heb je het gemaakt.
  Die kleurtjes zo mooi gecombineerd.

  Geniet van al jouw spulletjes!

  • Romy 2 augustus 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Dank je wel! Dat genieten gaat helemaal goed komen 🙂

 22. Amanda 1 augustus 2019 op 5:50 pm - Beantwoord

  Binnenkijken in jouw kleurrijke woonkamer staat garant voor een flinke dosis vrolijkheid. De kleuren, de gekozen meubeltjes, het hele sfeertje ademt Romy. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die zo hun droomwoonkamer kunnen realiseren, en jij doet het gewoon! Erg leuk om het nu zo compleet te zien. Overigens ook chapeau dat de pannenkoekenplant nog fier overeind staat, haha 😉

  • Romy 3 augustus 2019 op 9:39 am - Beantwoord

   Wat lief, je enthousiaste reactie! Dank je wel! 🙂 Ik ben ook erg blij met mijn woonkamer geheel naar mijn smaak. En ook met de nog levende pannenkoekenplant natuurlijk, die er inmiddels zelfs een paar (ook nog levende) plantachtige vriendjes bij heeft gekregen 😉

 23. Mirjam 1 augustus 2019 op 7:02 pm - Beantwoord

  Wat heerlijk om te zien! Het past heel goed bij wie je bent, heel vrolijk. En dat je na al dat speuren en zoeken niet opgegeven hebt, respect!
  Echt, je kamer is prachtig geworden! Geniet ervan!

  • Romy 3 augustus 2019 op 9:40 am - Beantwoord

   Dank je wel! Wat een lieve reactie 🙂

 24. Lisa 2 augustus 2019 op 7:39 am - Beantwoord

  Tof dat je ons een kijkje geeft. Wat is het lekker kleurrijk, gezellig en mooi gecombineerd. Ik vind het zo mooi dat de hoofdkleuren terugkomen, zelfs in de schilderijen. Fijne inspiratie.

  • Romy 3 augustus 2019 op 9:46 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je fijne en enthousiaste reactie 🙂 Heel leuk om te lezen!