cadeau1 1

Wat heb ik gekregen voor mijn 26e verjaardag?

 • 2 juni 2019
 • 32 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Vorige week was ik jarig. Ik heb het niet groots gevierd, maar ben wel nogal verwend door een paar lieve vriendinnen en familieleden. Zo kreeg ik een ovenschaal en wokpan die in mijn keuken goed van pas komen, een cadeaubon voor Steps (daar ga ik wat leuks van kopen!) en een set schroevendraaiers zodat ik niet steeds die van mijn ouders hoef te lenen. Maar ik werd met nog meer dan dat flink verwend. Tijd om een deel van mijn cadeautjes in dit artikel in het zonnetje te zetten. Inclusief een wel heel lief en persoonlijk boekje!

cadeautjes voor verjaardag

Douchefoam, parfum, kaarsjes, potloden & vaasje

Met lekker ruikende producten maak je mij altijd blij. Ik kreeg van Lianne onder andere drie roze (!) douchefoams van Hema. Ze zien er haast te leuk uit om te gebruiken, maar de geur van alle drie is onweerstaanbaar genoeg om er toch volop gebruik van te gaan maken onder de douche. Ook met de body mist ben ik heel blij. De fruitige geur past helemaal bij mij en met zo’n grote fles ben ik (letterlijk) nog wel even zoet.

Verder zie je op de foto hierboven een mooi vaasje, dat ik van Jolanda kreeg. Ze vertelde later dat ze het vaasje zelfs naast foto’s van mijn slaapkamer had gehouden om te zien of het zou matchen. En of het dat deed! Het vaasje heeft precies de kleur van mijn gordijnen en staat nu op een van mijn nachtkastjes te pronken.

vaker vrolijk gedichtenbundel
vaker vrolijk gedichtenbundel

Een wel heel persoonlijk boekje

Van een andere vriendin kreeg ik een wel heel persoonlijk en lief cadeautje. Ik stond even perplex toen ik een boekje met de titel van mijn blog uit het cadeaupapier haalde. Wat zou daar in staan? Ik werd er stil van toen ik het boekje open deed. Op elke pagina staat een van mijn eigen Vaker Vrolijk-gedichtjes, die ik zelf schrijf en 1-2 keer per week op Instagram deel. Zo ontzettend leuk en lief! Het voelt wel heel erg gaaf dat ik nu een eigen dichtbundeltje op mijn salontafel heb liggen. Ook gaf ze me het boek Steeds leuker van Jelle van So Chicken, het boek dat ik haar vorig jaar cadeau had gedaan. Hoe leuk om het cadeau door te geven! Ik was namelijk zelf al heel lang razend benieuwd naar dit boek.

verjaardagskalender winkeltje van anne
verjaardagskalender winkeltje van anne

Vrolijke verjaardagskalender

Verder kreeg ik onder andere deze vrolijke verjaardagskalender. Een kalender had ik nog niet, maar is altijd handig om te hebben om geen verjaardag meer te missen. Ik heb er een mooi plekje op mijn hobbykamer voor gevonden en ga er binnenkort eens voor zitten om alle verjaardagen op te schrijven. De kalender komt van Winkeltje van Anne en is op elke pagina voorzien van een vrolijk gedichtje of quote. Helemaal mijn ding natuurlijk!

roze hortensia
kalanchoe plant

Plantjes!

Ja ja, ik ben sinds kort niet alleen een kattenmama, maar ook een plantenmama. Ik heb zowaar een paar planten toevertrouwd gekregen. Zo kreeg ik twee mooie vetplantjes en deze roze hortensia in een roze pot. Ik had nooit verwacht dat ik nog eens enthousiast zou worden van plantjes verzorgen, maar toch is het echt zo. Deze plantjes fleuren de boel letterlijk een beetje op. Helemaal trots ben ik dat ik de hortensia nog geen enkele dag ben vergeten water te geven. Zou het toch wat worden, ik en planten?

cadeautjes voor verjaardag action knutselspullen

Crea-bea-spullen

Mijn eigen hobbykamer die nu in de maak is, betekent ook dat ik weer plek heb voor nieuwe hobbyspullen. Ha! Dat moet een van mijn vriendinnen geweten hebben toen ze me dit mooie pakket met hobbyspullen cadeau deed. Daar ga ik binnenkort zeker gebruik van maken om wat fleurige kaartjes mee in elkaar te fröbelen. Ik kan stiekem niet wachten om weer creatief aan de slag te gaan.

blond amsterdam voorraadpot voor kat

Iets vrolijks voor de kattenbrokken

Van mijn ouders kreeg ik onder andere deze mooie voorraadpot voor kattenbrokken van Blond Amsterdam cadeau. Dat ik fan ben van Blond Amsterdam, wist je vast al. Maar deze voorraadpot kwam al helemaal geweldig goed van pas. Hij paste nog precies op een leeg plekje op het aanrecht en is inmiddels gevuld met Pippa’s brokjes. Dat weet Pippa zelf ook trouwens. Zij wordt net zo enthousiast als ik wanneer ik met deze pot in de weer ben. Wel om een andere reden dan de vrolijke uitstraling van de pot zelf, vermoed ik.

blond amsterdam kom de efteling

De Efteling in huis

Nog meer Blond Amsterdam voor in mijn servieskast! Ook dit prachtige kommetje kreeg ik van mijn ouders cadeau. De kom is gebaseerd op sprookjes uit de Efteling. Ik hoor de liedjes al bijna bij het kijken naar de kom. Mijn moeder constateerde al terecht dat er nog wel wat plek is in mijn servieskast voor Blond Amsterdam-servies. Op een van die voormalig lege plekjes staat inmiddels deze prachtige kom te pronken.

verjaardagskaarten

Pippa ♥

Maar leuker dan welk Blond Amsterdam-item dan ook, is dat mijn ouders als cadeautje aanboden om de adoptiekosten voor Pippa te betalen. Ik kreeg daarvoor symbolisch dit knuffeltje van een knalroze poes in mijn handen gedrukt. Het knuffeltje heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een nog veel grotere knuffel: mijn lieve Pippa. Die door dit gebaar van mijn ouders nog een echt verjaardagscadeautje is geworden ook.

hema letterbord zwart

Letterbord met teksten

Verder kreeg ik dit prachtige letterbord cadeau. Precies wat op mijn verlanglijstje stond – hoe leuk! Op mijn toilet heb ik inmiddels een blauw letterbord staan en in mijn hobbykamer komen een roze en deze zwarte met tekst erop te staan. Ja, ik ben fan! Eerst nog even wat Pinterest-inspiratie opdoen voor een leuke (niet cliché) tekst en dan ga ik ook dit mooie letterbord een mooi plekje geven.

cadeaupakket verjaardag
cadeaupakket verjaardag

Een verrassingsdoos vol moois

Alsof ik nog niet voldoende schandalig verwend was, kreeg ik ook van Odetta een wel heel lief pakketje bij de post. Ik ken haar nog via mijn scrapbookblog en we verrassen elkaar regelmatig met leuke post. Nou, dat verrassen was zeker gelukt! Het leek wel Echte Post Is Cool 2.0. Ik haalde uit de doos het ene na het andere leuke item tevoorschijn. Onder andere een heerlijke body lotion, een fleurige theedoek, een prachtige dromenvanger en een heel leuk theespelletje om met vriendinnen te spelen. Er ontsnapten heel wat oh’s en ah’s uit mijn mond tijdens het uitpakken. Wat een feestje!

Ik heb een heerlijke verjaardag gehad en voel me een ware bofkont dat ik mijn verjaardag de afgelopen weken een paar keer met lieve mensen (en met Pippa) heb kunnen vieren. Dat is absoluut nog mooier dan welk cadeautje dan ook.

Wat vraag jij het liefst voor je verjaardag?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Ilona 2 juni 2019 op 6:47 am - Beantwoord

  Wat enorm lief van je ouders om de adoptiekosten van Pippa te betalen! Pippa maakt van je huis echt een THUIS! En wat leuk dat Pippa al reageert als je de brokjes pot pakt:-) Katten zijn enorm slimme dieren ze hebben feilloos door waar de lekkere dingen te halen zijn! Fijne zondag.

  • Romy 4 juni 2019 op 8:34 am - Beantwoord

   Ik vond het ook zo lief dat mijn ouders de adoptiekosten hebben betaald. Echt een heel mooi cadeau! En Pippa is natuurlijk elke dag een cadeautje. Thuis komen voelt nu al nóg fijner 🙂

 2. Shirley 2 juni 2019 op 8:51 am - Beantwoord

  Toch altijd leuk als je je verjaardag niet expliciet viert en mensen eraan denken. En hopelijk heb je binnenkort meer tijd om creatief aan de slag te gaan, in plaats van ‘creatief’ te klussen in huis, haha.

  • Romy 4 juni 2019 op 8:35 am - Beantwoord

   Haha, dat hoop ik ook inderdaad. Moet vast goed komen. Na een paar laatste Ikea-kastjes valt er hopelijk weinig meer creatief te klussen in huis 😛

 3. Darina 2 juni 2019 op 9:03 am - Beantwoord

  Prachtige cadeautjes heb je gekregen! Heel lief van je ouders om de adoptiekosten van Pippa te betalen. Fijne zondag

 4. Ilona Wielinga 2 juni 2019 op 9:06 am - Beantwoord

  Wat heb je ontzettend leuke (en handige) dingen gekregen zeg. Dat boekje met gedichten is echt ontzettend leuk en origineel.

 5. Naomi 2 juni 2019 op 9:16 am - Beantwoord

  Wat ontzettend lief, zulke persoonlijke cadeaus. Dat boekje laat je terecht op je tafel staan. Iedereen mag je gedichten natuurlijk lezen;).
  Ik weet nooit iets voor m’n verjaardag, dus eh…meestal krijg ik gewoon niks. Lieve mensen die even komen vind ik ook al een cadeau, moet je maar denken. Wij zijn vrij makkelijk thuis: Als iemand iets weet, krijgt hij iets. Als iemand niets weet, doen we ook niet moeilijk en is je aanwezigheid meer dan voldoende.

  • Romy 4 juni 2019 op 8:36 am - Beantwoord

   Wel een fijne manier om tegen cadeautjes aan te kijken inderdaad! Het is zonde als je iets geeft om het geven waar de ander eigenlijk niet zo veel mee kan. En wat je zegt, eigenlijk is het mooiste al dat iemand er voor je is op je verjaardag 🙂

 6. J 2 juni 2019 op 10:35 am - Beantwoord

  Stuk voor stuk hele leuke, persoonlijke cadeautjes! Wat ontzettend lief dat je vriendin jouw eigen gedichtenbundeltje heeft laten drukken. En het cadeau van je ouders is ook wel heel speciaal.

  • Romy 4 juni 2019 op 8:36 am - Beantwoord

   Inderdaad echt een heel lief gebaar! Dat soort persoonlijke cadeaus vind ik toch wel heel bijzonder 🙂

 7. Anouk 2 juni 2019 op 10:42 am - Beantwoord

  Wauw wat ben je geweldig verwend dit jaar! Ik vraag graag dingen die al langere tijd op mijn wishlist staan (zoals een nieuwe dopper), maar ook vaak stationery die eigenlijk net te duur is om zelf te kopen

  • Romy 4 juni 2019 op 8:37 am - Beantwoord

   Voor dat soort net iets te dure producten om zelf te kopen is je verlanglijstje inderdaad ideaal 🙂 Dat is een van de redenen dat ik vaak Blond-servies voor mijn verjaardag vraag.
   Hopelijk word je binnenkort inderdaad op een Dopper en wat leuke stationery getrakteerd.

 8. Meaghan 2 juni 2019 op 11:35 am - Beantwoord

  Wauw, wat kent jouw omgeving je goed zeg! Allemaal hele leuke cadeautjes waar je zo te lezen ontzettend blij mee bent. Vooral dat boekje van je Instagram Posts is een erg origineel cadeau. Leuk dat je servies ook weer wat uitgebreid is al die plantjes zullen prachtig staan in je huis! Wat lief dat je ouders zo hebben bijgedragen aan het adopteren van Pippa! Je boft maar met ze! <3
  Ik vind het altijd lastig wat ik voor mijn verjaardag moet vragen en het is ook elk jaar net wat anders. Het hangt er een beetje vanaf wat ik nodig heb, maar meestal heb ik niet echt iets nodig! Afgelopen verjaardag heb ik vegan kookboeken gevraagd en leuke spelletjes gevraagd om te kunnen doen met een groepje vriendinnen of familie. En verder vind ik het ook altijd leuk als iemand me meeneemt op een uitje! Mijn vriend neemt me elk jaar mee uit eten of een weekendje weg. En mijn vriendinnen vinden het leuk om met mij naar musea, dierentuinen of naar concerten te gaan! Ik vind herinneringen altijd nog net iets waardervoller dan spullen 🙂 En dan zit ik ook minder met het probleem van 'wat zal ik dit jaar eens vragen?'

  • Romy 4 juni 2019 op 8:41 am - Beantwoord

   Ik voelde me inderdaad echt een bofkont met zulke lieve cadeautjes waar mensen uit mijn omgeving echt over nagedacht hebben. Zo lief!
   Dagjes (of weekendjes) weg zijn ook altijd een leuk cadeau-idee. Een belevenis in plaats van een fysiek cadeautje heeft toch ook wel wat bijzonders. Mensen zeggen niet voor niets vaak dat belevenissen (en de herinneringen die je eraan overhoudt) onbetaalbaar zijn 🙂

 9. Giovanna Jansen 2 juni 2019 op 12:09 pm - Beantwoord

  Wat een geweldig leuke, lieve en mooie cadeautjes! Wat leuk ook om te zien dat je cadeautjes hebt gekregen die zo goed bij jou passen, een mooie toevoeging aan je huis zijn, fijn bruikbaar zijn, die je nu nodig hebt (lekker praktisch :)) en nodig zult hebben. Geniet er van!

  • Romy 4 juni 2019 op 8:41 am - Beantwoord

   Absoluut! Ik vond het ook wel heel mooi en speciaal om te merken dat iedereen me zo goed kent en echt spullen heeft weten uit te kiezen waar ik blij van word 🙂

 10. Nikita 2 juni 2019 op 12:10 pm - Beantwoord

  Je bent goed verwend lieve Romy! Ik vind het bijzonderste wel dat boekje met de gedichtjes. Maar dat was voor jou zelf ook wel een verrassing zo te lezen. Maar het is meer dan terecht dat ze samengezet zijn in een boekje. Want ook ik lees je gedichtjes altijd met heel veel plezier. En altijd de waarheid. Dus zoals ik al zei, veel meer dan terecht dat je ze nu gebundeld op je salontafel kan leggen. Ik denk dat (niet enkel door de cadeautjes natuurlijk) je verjaardag echt een feestje was dit jaar! Die knuffelkat vind ik trouwens zo schattig! Al is Pippa nog schattiger natuurlijk 🙂

  Mijn verjaardag komt eraan! Over een goeie 23 dagen ben ik aan de beurt. Ik was vanmorgen aan het appen met een goeie vriendin van me. Ik heb haar leren kennen door de game ‘The Sims’ en we spelen heel vaak samen en tijdens het spelen kletsen we dan via Whatsapp. Ik zei vanmorgen dat een van mijn cd’s al meer dan een half jaar of langer kapot is. Ze heeft voor mijn verjaardag vanmorgen de productcode gestuurd van een nieuwe game zodat ik hem online kon activeren. Nu is mijn collectie games weer compleet! Ik was zo blij toen ik dat hoorde. Ik ben haar ook heel dankbaar. Vooral omdat ik dacht dat ik effectief tot mijn verjaardag zou moeten wachten (niet dat ik dat erg zou vinden, ben zo al dankbaar). Tot ik een appje kreeg ik dat ik ‘m kon installeren. Mijn zondag kan alvast niet meer stuk! Maar sowieso niet, ik heb deze middag afgesproken om met vrienden naar het strand te gaan met dit fantastische weer. Dus dat wordt ook genieten en ik kijk er heel erg naar uit!

  • Romy 4 juni 2019 op 8:48 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie, ook op mijn gedichtjes! Zo leuk om dat te lezen. Ik was inderdaad blij verrast door dat lieve en persoonlijke cadeau. Ik schrijf de gedichtjes met plezier, maar het is al helemaal leuk om ze nu gebundeld bij elkaar te hebben 🙂
   Wat ontzettend lief trouwens dat je de code voor de game hebt ontvangen! Zo’n lief gebaar waar je volgens mij echt heel veel plezier aan gaat beleven 🙂 Geniet er lekker van!

 11. Odetta 2 juni 2019 op 2:13 pm - Beantwoord

  Wat een heerlijke verjaardag heb je gehad! Echt een verjaardag met een gouden randje!
  Heel erg fijn om te lezen dat je heel erg blij was met mijn blije doos, hahaha!

  Verjaardagpost vind ik altijd super!
  Het liefst heb ik nuttige cadeaubonnen zoals van de action of de keuze cadeaubon van de Primera (met deze bon kun je zelf een andere cadeaubon naar eigen keuze uitzoeken of bij de Primera zelf besteden, heel erg handig en altijd goed) cadeau.
  Of gewoon als cadeau een high tea met een vriendin gaan doen.

  • Romy 4 juni 2019 op 8:46 am - Beantwoord

   Nogmaals bedankt voor jouw prachtige blije doos, die mij zeker ook héél blij maakte! <3
   Een bon is inderdaad ook altijd leuk. Alleen al omdat dat een goed excuus is om jezelf eens op wat leuks te trakteren bij je favoriete winkel 🙂

 12. Evelyne 2 juni 2019 op 2:15 pm - Beantwoord

  Wat een heleboel fijne en leuke kado’s heb je gekregen! Wanneer ik verjaar krijg ik meestal een lunch of etentje getrakteerd door mijn ouders. Ach, ik ga mijn verjaardag ook niet meer zo uitbundig vieren met vrienden zoals enkele jaren geleden. We worden allemaal ouder en de één heeft al kinderen, de ander is al getrouwd en ja.. dan groei je uit elkaar 😉

  • Romy 4 juni 2019 op 8:45 am - Beantwoord

   Een lunch of etentje is ook altijd een leuk idee! Een belevenis is soms zelfs nog leuker dan een fysiek cadeautje 🙂
   Groot gelijk heb je om je verjaardag niet altijd uitbundig te vieren als je die behoefte niet hebt of als dat niet zo past. Ik vier het zelf ook lang niet meer zo uitgebreid als een paar jaar geleden. Ik heb liever een paar vriendinnen over de vloer dan dat ik een huis vol bezoek heb en de hele tijd aan het heen en weer rennen ben van en naar de keuken 😉

 13. Dana 2 juni 2019 op 6:50 pm - Beantwoord

  Je bent goed verwend en de blond spullen zijn zo leuk!

 14. Hilly Nicolay 2 juni 2019 op 7:27 pm - Beantwoord

  Helemaal jou kleurtjes en dingetjes.
  Leuke cadeaus.

 15. Maaike 3 juni 2019 op 12:04 am - Beantwoord

  Wat een toffe gifts heb je gekregen! <3

 16. Mirjam 3 juni 2019 op 7:07 pm - Beantwoord

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne dag gehad, maar als ik al die cadeaus zo zie, zal het vast wel goedgekomen zijn 😉
  Geniet ervan!

  • Romy 4 juni 2019 op 8:58 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve felicitatie! Een heel geslaagde dag was het zeker 🙂

 17. Mariska 3 juni 2019 op 7:47 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je gehad! Ik vind die Blond Amsterdam pot voor de kattenbrokken wel echt heel leuk ook 🙂 Je kunt wel weer lekker knutselen ook haha!

 18. Simone 3 juni 2019 op 9:41 pm - Beantwoord

  Wat een leuke cadeau’s heb je gehad. Dat boekje met al je gedichtjes is wel echt heel speciaal. Super lief dat je dat hebt gekregen!

 19. Anna 4 juni 2019 op 10:22 am - Beantwoord

  Wauw wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Dat boekje met jouw gedichten erin is wel echt heel lief en origineel zeg <3

 20. zwartraafje 9 juni 2019 op 8:14 pm - Beantwoord

  Zo leuk dat zowel je ouders als vriendinnen er voor gezorgd hebben dat je met heel fijne herinneringen kan terugdenken aan je verjaardag. Wat een lieve en vooral heel attente cadeautjes heb je van hen gekregen. Een doos vol verrassingen, een cadeautje waar je nog jarenlang knuffels van gaat krijgen, … het boekje waarin je eigen gedichten verzameld werden vind ik echter ook een heel origineel cadeau.

  • Romy 10 juni 2019 op 9:27 am - Beantwoord

   Absoluut! Het zijn stuk voor stuk zulke leuke en persoonlijke cadeautjes. Daar kan ik echt heel blij van worden 🙂

Recente blogs

Inkiekje #35 | Buitenbruiloft, Pips prikpaniek en voetbal vergeten

28 juni 2021|Persoonlijk|

Als persoon die houdt van een lege agenda heb ik toch aardig wat beleefd de afgelopen weken. Zo ging ik naar de buitenbruiloft van een vriendin, kregen Pip en ik tegelijkertijd een vaccinatiebrief en vond Pip haar cocktailuitnodiging bepaald geen feest. Verder bleek maar weer eens dat ik weinig heb met voetbal, maar werd ik wél heel blij van een stap dichterbij het nieuwe ontwerp voor Vaker Vrolijk. Ik laat je weer lekker meekieken.

Mijn maandoverzicht: april 2017

1 mei 2017|Persoonlijk|

Het is weer zover: het is tijd voor een nieuw maandoverzicht. Ik ben overigens nog op zoek naar een nieuwe naam voor mijn maandoverzicht, omdat ik die naam een beetje suf vind. Mocht je nog suggesties hebben, laat ze gerust achter in een reactie. Maar goed, voor nu over naar mijn maandoverzicht van april 2017. Waar heb ik de afgelopen 30 dagen zoal aan besteed? Ik rondde onder andere mijn stage af, kocht een nieuwe telefoon, had een paar gezellige uitjes en begon aan een cursus portretfotografie. In dit maandoverzicht blik ik terug op de maand april en praat ik je helemaal bij over dit alles.