Vrolijke cadeautip: HEMA Happiness Planner

Deze week gooide een vriendin een onwijs lief cadeautje bij mij door de brievenbus: de HEMA Happiness Planner. Er zat een heel lief briefje bij, waarin ze vertelde dat ze mijn blog graag las en bij deze planner meteen aan mij moest denken. Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht door dit spontane, persoonlijke cadeau en het lieve briefje. Die glimlach werd nog groter toen ik de Happiness Planner opensloeg en de inhoud bekeek. In dit artikel laat ik je meekijken in dit vrolijke notitieboekje.

Hema Happiness planner

Laat ik ermee beginnen dat de happiness planner erg mooi vormgegeven is. Tja, het oog wil ook wat. De kaft is lichtroze met een gouden opdruk met daaronder de tekst. De taalfanaten onder ons hebben vast al ontdekt dat er eigenlijk een spelfoutje in ‘Happyness’ zit, maar dat mag de pret niet drukken. Ik las laatst dat Hema inmiddels een nieuwe lading planners aan het drukken is met de correcte spelling. Maar spelfout of niet, ik vind het boekje er gewoon heel lief, maar ook chic uitzien.

Hema happiness planner zijkant

Ook aan de zijkanten van het boekje is gedacht. De pagina’s zijn namelijk aan de zijkant voorzien van een gouden laagje, dat perfect matcht met de opdruk op de kaft. Overigens meet het boekje 15,5 x 21,5 centimeter en bestaat het uit 200 pagina’s. Aan schrijfruimte geen gebrek dus!

Hema Happiness Planner

Mijn vriendin plakte deze sticker voorin het notitieboekje, die eigenlijk de lading van de hele Happiness Planner dekt. In dit notitieboekje is namelijk ruimte om mooie momenten op te schrijven die jou die dag of week of zelfs dat jaar vrolijk maakten. Maar zoals de naam planner al doet vermoeden, zijn er ook pagina’s waarop je jouw vrolijke momenten in de toekomst kunt inplannen. Zeker voor mijn blog vind ik dit boekje ideaal. Tot nu toe hield ik altijd in een Word-document mijn blogideeën en vrolijke gedachten bij, maar ik heb natuurlijk niet altijd een computer bij de hand. Zo’n boekje past veel gemakkelijker in je tas en kun je dus overal mee naartoe nemen.

Hema Happiness plannerIn de hele Happiness Planner vind je vier soorten pagina. Voorin de planner staan een aantal pagina’s met What makes me happy, waarop je een aantal willekeurige blijmakers kunt opschrijven. Daarnaast vind je er de Planner, een ideale kalender om je vrolijke plannen voor de komende week, maand of wanneer dan ook kwijt kunt. Verder zijn er pagina’s met Good things about today. Hier kun je bijvoorbeeld elke avond bijhouden wat jij die dag aan leuke dingen hebt gedaan, gehoord of meegemaakt. Op de pagina daarnaast kun je je Plans for tomorrow kwijt. Ook is er een vakje voor jouw geniale inggevingen. Ideaal voor zo iemand als ik, die de hele dag op de meest ongelegen momenten ideetjes krijgt en ze maar niet kan loslaten.

Hema Happiness planner

Verder staan er door het boekje heen een aantal vrolijke quotes. Sommige zijn misschien wat cheesy of cliché, maar ze maken het boekje wel tot een kleurrijk en vrolijk geheel.

Hema Happiness plannerHema Happiness planner

Het moge duidelijk zijn dat ik ontzettend blij ben met dit leuke cadeau. Voortaan wil ik er mijn lijstjes voor de Vaker Vrolijkheid blogjes in bijhouden, maar ook andere blogideeën in opschrijven. Dit is wat Linda schreef op het briefje dat ze bij het boekje had gedaan: “Soms zie je iets en dan moet je gelijk aan iemand denken. Dat had ik met dit notitieboekje. Een vrolijke boekje met een vrolijke titel, een boekje dat maar bij één iemand past en dat ben jij!” Naast het feit dat ik ontzettend blij werd van die woorden, had ze me inderdaad geen leuker cadeau kunnen geven. Dus wil jij ook iemand verrassen of gewoon jezelf heel erg blij maken? Dan kan ik je deze Happiness Planner zeker aanraden. Hoewel het niet netjes is om de prijs van een cadeau op te zoeken, leek dat me voor dit blogje toch wel handig. De planner is verkrijgbaar bij HEMA en kost €3,00.

Dankjewel voor dit superlieve cadeau, Linda! <3

Wat is jouw manier om mooie momenten niet te vergeten?

Volg:
Deel:

50 Reacties

 1. 12 december 2016 / 10:13

  Wat zeg je? Kost ie maar €3?? Dan ga ik er dus 2 halen! Eén voor mezelf en 1 voor mijn nicht! Ik MOET hem hebben, zo cute <3

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:24

   Ja, echt waar! Wat een koopje, hè?! Ik lees wel in een paar andere reacties dat de planners nogal populair zijn en soms uitverkocht zijn, maar hopelijk heeft jouw filiaal er nog een paar liggen :)

 2. Nina
  12 december 2016 / 10:16

  Deze ga ik ook aanschaffen, nu ben ik om haha. Wat een leukerd :) En voor die prijs hoef ik het niet te laten.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:22

   Ja precies! Wat een koopje en hij is zo leuk! :)

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:22

   Ah jeetje, wat balen! :( Hopelijk kun je hem snel alsnog vinden! Ik kan me ook wel voorstellen dat ze voor deze prijs erg snel gaan.

 3. Lisa
  12 december 2016 / 10:32

  Wat een leuk boekje, zo lekker vrolijk! Wel enorm jammer van de taalfout op de kaft, maar goed om te horen dat Hema die gaat aanpassen. Ik vraag me toch af hoe je zo’n grote spelfout kan missen tijdens het drukken van het boekje?! Haha. Ik denk dat ik deze ga kopen voor het dobbelspel met vriendinnetjes aankomend weekend :) Liefs
  Lisa blogde over…Inspiratie: 23 leuke kerstcadeautjes voor vrouwen!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:21

   Haha, dat vroeg ik me ook af inderdaad. Volgens mij gaat een product altijd eerst langs tien mensen voordat het wordt gemaakt. Hoe kunnen zoveel mensen die taalfout missen? Haha! Wat een leuk idee om hem te kopen voor een dobbelspel! Ik lees wel net in een paar reacties dat niet elke HEMA hem nog heeft op dit moment, maar hopelijk jouw filiaal wel! :)

 4. 12 december 2016 / 10:40

  Wat een onwijs leuk item is dit! Ik ga vanmiddag meteen even een kijkje nemen in de winkel, want ik doe dit ook iemand graag cadeau.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:20

   Wat leuk om te horen! Ik lees net in een paar reacties dat ze bij sommige HEMA’s nogal hard gaan, maar hopelijk heeft jouw filiaal er wel nog een te koop liggen! :) Wat lief om er een cadeau te doen!

 5. 12 december 2016 / 11:38

  Mooie planner, vooral die gouden rand maakt hem wat mij betreft bijzonder. Wel grappig dat je net als ik zo gevoelig bent voor spelfoutjes, haha.

  Wat lief dat je hem zomaar kado kreeg, en met zo’n lief tekstje. Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij van werd. :)

  Ik vind het altijd leuk om na te denken over je afsluitende vraag…en vandaag moest ik even extra diep nadenken. Ik leg het liefste mooie momenten vast op een foto, maar in deze digitale tijd doe ik soms ook juist extra mijn best om er gewoon met mijn volle aandacht bij te zijn. Niet verscholen achter mobiel, tablet of camera, maar gewoon in het moment zelf zijn en het opslaan in mijn geheugen. Goh, dat klinkt eigenlijk best zweverig, haha, maar zo doe ik het echt.
  Josephine blogde over…Kerstmis op z’n victoriaans

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:09

   Ik vind het zo leuk dat jij altijd echt nadenkt over de vragen aan het einde van mijn blogs. Het is heerlijk om je uitgebreide antwoorden daarop te lezen :) Ik geef je groot gelijk wat betreft het onthouden van de mooie momenten. Het fijnste is het nog steeds als je die gewoon in je hoofd kunt opslaan en altijd kunt terughalen.

 6. 12 december 2016 / 11:43

  Aaah hij is zo tof! Ik zag hem bij ons nog niet maar ik ga binnenkort nog een keer kijken! €3 is ook echt geen geld. Leuk cadautje! Wat grappig dat er een fout op staat. Haha. Zo raar dat niemand bij HEMA dat opmerkte!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:08

   Ja, echt hè? Ik denk dat er daar een paar medewerkers hebben liggen slapen, haha. Maar een leuk boekje is het wel, zeker voor die prijs!

 7. Tarinda
  12 december 2016 / 10:58

  Ik vind deze ZO leuk! Maar bij mijn Hema is hij ook elke keer uitverkocht. Zo jammer.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 11:19

   Oh echt? Wat jammer! Hopelijk kun je er snel alsnog een bemachtigen!

 8. 12 december 2016 / 12:07

  Ontzettend lief dat je die zomaar hebt gekregen. Spontane cadeaus zijn de beste cadeaus. Onwijs leuk boekje trouwens. Ik neem hem de volgende keer ook mee als ik bij de Hema ben. Ik denk dat die ‘Good things about today’ ook heel leuk zijn om terug te lezen als het boekje vol zit. Stiekem moet ik ook lachen om je reactie op de spelfout haha.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:07

   Ja precies! Het is niet alleen een leuk boekje om in te schrijven, maar ook om later nog eens door te lezen :) Ik las in een paar reacties dat ze bij sommige HEMA-filialen wel erg hard gaan, maar hopelijk kun jij er nog eentje scoren :)

 9. 12 december 2016 / 12:09

  Leuk! Ik heb er pas ook mee in mijn handen gestaan toen ik cadeautjes voor het sinterklaasspel moest kopen, maar de andere deelnemers van het spel zijn niet zulke types voor zo’n boekje.
  Weet niet of je een Flying Tiger in de buurt hebt, maar die heeft een vergelijkbaar boekje, ook ontzettend leuk!
  Ik ben sowieso notitieboekjes-addict dus vind dit echt geweldig leuke dingen!
  Anne – Ditisanne.nl blogde over…Acht redenen waarom Facebook steeds minder leuk wordt!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:06

   Wat een fijne tip! Ik ga binnenkort zeker eens kijken daar. Sinds ik blog, heb ik ook echt iets met notitieboekjes!

  • Willem
   12 december 2016 / 22:33

   Hoe ziet die planner eruit dan bij flying tiger

 10. 12 december 2016 / 12:26

  Waw zo leuk! Eens kijken of ik ‘m in België ook vind. Hebben! :)

 11. 12 december 2016 / 13:13

  Wauw wat een koopje! Hij ziet er echt supergaaf uit.

 12. 12 december 2016 / 13:51

  Ik heb deze Hema Happiness planner al op verschillende blogs voorbij zien komen en hij ziet er superleuk uit. Ik wil hem ook! Want ik heb nog niet genoeg notitieboekjes… ahum, haha!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:03

   Haha, van notitieboekjes kun je er nooit genoeg hebben! Leuk om te horen dat je hem ook wilt hebben! :)

 13. Lieke - Life As Lieke
  12 december 2016 / 13:24

  Wauw wat een leuk boekje! Hij ziet er echt heel mooi uit!?

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:02

   Hihi, dat herken ik wel! ;) Ik ga voor je duimen dat de kerstman hem binnenkort komt brengen :)

 14. Birgit
  12 december 2016 / 19:37

  Wat lief van je vriendin, echt een leuk cadeau! De Hema heeft altijd zo’n leuke items :)
  Liefs
  Birgit x

  • Romy
   Auteur
   13 december 2016 / 01:07

   Ja, zeker weten! Ik heb in een ver verleden nog eens bij HEMA gewerkt en kwam toen ook regelmatig met de leukste spullen thuis. Te verleidelijk om daar rond te lopen ;)

  • Romy
   Auteur
   13 december 2016 / 01:06

   Klopt inderdaad! Dat was me ook al opgevallen. Het schijnt dat HEMA nu ook een nieuwe lading van de planners drukt met de juiste spelling.

 15. 12 december 2016 / 21:33

  Ahhh! Dit is echt een ontzettend leuk ding. Misschien dat ik hem wel voor een vriendin van me koop die nogal in de knoop zit. Dan is zo’n cadeautje natuurlijk heel erg welkom. Super lief van die vriendin van je, dat ze zomaar een cadeautje door de brievenbus gooit. <3

  • Romy
   Auteur
   13 december 2016 / 01:06

   Wat lief dat je hem aan haar cadeau wilt doen! Het is zeker een lief cadeautje! Ik was echt blij verrast toen ik de envelop in de brievenbus vond :)

 16. Lifeaholic.nl
  12 december 2016 / 20:59

  Wat een leuke planner! Echt 1 die bij mij past. Snel maar een kijkje nemen bij de Hema! Ik word er helemaal vrolijk van haha!

 17. 12 december 2016 / 23:13

  Wat een koopje voor maar 3 euro?! Super. Het lijkt me ook een super plezant boekje om als blog-planner te gebruiken :)

 18. Kiki Vogels
  15 december 2016 / 01:10

  In de HEMA kan je echt veel te veel leuke dingen vinden he.
  Leuke keuze!

  Liefs,

  Kiki

  • Romy
   Auteur
   15 december 2016 / 01:11

   Ja zeker weten! Het is zo’n toffe winkel waar ik bijna nooit zonder iets naar buiten loop :)

  • Romy
   Auteur
   15 december 2016 / 19:00

   Ja, leuk is-ie hè? Ik vond het zelf ook een onwijs lief gebaar!

 19. 2 januari 2017 / 14:33

  Chips, ik lees dit nu pas! Wat een onwijs leuke planner, die wil ik ook gaan halen! Strakjes gauw langs bij de Hema, hopelijk hebben ze hem nog.

 20. Priscilla
  2 januari 2017 / 22:23

  Ik ben bang dat deze planner niet meer verkrijgbaar is maar ik vind hem wel onwijs leuk. Lief van je vriendin om hem cadeau te doen.

  • 3 januari 2017 / 11:42

   Ik heb hem net besteld, op de site is hij nog op voorraad! Valt onder de categorie “Notitieboeken”.

   • Romy
    Auteur
    3 januari 2017 / 20:03

    Wat fijn dat hij nog beschikbaar is! Heel veel plezier ermee :)

 21. 17 februari 2017 / 11:52

  Yes ik hoopte al dat je hier over had geschreven zodat ik er even in kon kijken. Ziet er superleuk uit! Die spelfout vind ik trouwens echt fascinerend, je zou bijna denken dat ze het met opzet hebben gedaan haha.

 22. Anne
  29 juli 2017 / 23:54

  Hoi hoi, ik heb deze behoorlijk gemist! Heb je dit jaar ook weer zoon topper?!

  • Romy
   Auteur
   30 juli 2017 / 21:21

   Een nieuwe editie van de happiness planner bedoel je? Ik heb tot nu toe nog geen soortgelijke boekjes gezien. Wel kun je bij Hema ook vaak terecht voor andere leuke notitieboekjes, maar niet echt met dezelfde pagina’s qua inhoud als de happiness planner. Helaas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge