Contact / Samenwerken

samenwerken met vaker vrolijk

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je me om een andere reden een berichtje sturen? Hartstikke leuk! Je kunt altijd een mailtje sturen naar romy@vakervrolijk.nl. Dan zal ik je zo snel mogelijk een reactie sturen.

Natuurlijk kun je me ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Samenwerking met Vaker Vrolijk (zakelijk contact)

Werk je voor een bedrijf of een pr-bureau? Of heb je een (web)winkel? Leuk! Een samenwerking met Vaker Vrolijk is zeker mogelijk. Ik maak graag (virtueel) kennis met jou om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met het schrijven van advertorials en reviews, maar ook een winactie behoort tot de mogelijkheden. Heb je een ander leuk idee of wil je me op je perslijst zetten? Schroom ook dan niet om me te benaderen via romy@vakervrolijk.nl. Ik denk graag met je mee.

Mijn blog Vaker Vrolijk is mijn grote passie, waarop ik met veel plezier 5x per week een nieuw artikel plaats. Je vindt op Vaker Vrolijk onder andere tips voor vrolijk, bewust en duurzaam leven. Ook deel ik op mijn blog fleurige outfits, vrolijke hersenspinsels, kleurrijke interieurartikelen en lifestyle-artikelen over alles wat het leven leuker maakt. Inmiddels mag ik maandelijks meer dan 29.000 unieke bezoekers (200.000+ pageviews per maand) op mijn blog verwelkomen.

Ik heb eerder samengewerkt met mooie merken, waaronder Allianz, Greetz, T-Mobile, GreenChoice, OMODA, NLZIET, Paper & Boo en Pokon. Dit kan zijn in de vorm van een review, een advertorial of een winactie. Bij een samenwerking vind ik het belangrijk dat een merk past bij mijn blog. Ik geef ieder artikel – samenwerking of niet – met liefde een echt Vaker Vrolijk-sausje. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen jij als merk, maar ook mijn lezers er enthousiast van worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar romy@vakervrolijk.nl. Dan stuur ik je snel een mailtje terug!
Ook kan ik je op aanvraag de media kit van Vaker Vrolijk sturen.

Vaker Vrolijk is ingeschreven bij de KvK als onderdeel van de onderneming Romy Veul. Het KvK-nummer is 71637877. 

samenwerken met vaker vrolijk

Foto 2 bovenaan en foto 1 onderaan zijn gemaakt door Iris Zaagman.