Contact / Samenwerken

samenwerken met vaker vrolijk

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je me om een andere reden een berichtje sturen? Hartstikke leuk! Je kunt altijd een mailtje sturen naar romy@vakervrolijk.nl. Dan zal ik je zo snel mogelijk een reactie sturen.

Natuurlijk kun je me ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Samenwerking met Vaker Vrolijk (zakelijk contact)

Werk je voor een bedrijf of een pr-bureau? Of heb je een (web)winkel? Leuk! Een samenwerking met Vaker Vrolijk is zeker mogelijk. Ik maak graag (virtueel) kennis met jou om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met het schrijven van advertorials en reviews, maar ook een winactie behoort tot de mogelijkheden. Heb je een ander leuk idee of wil je me op je perslijst zetten? Schroom ook dan niet om me te benaderen via romy@vakervrolijk.nl. Ik denk graag met je mee.

Mijn blog Vaker Vrolijk is mijn grote passie, waarop ik met veel plezier dagelijks een nieuw artikel plaats. Je vindt op Vaker Vrolijk onder andere positieve lijstjes, fleurige outfits, vrolijke hersenspinsels en lifestyle-artikelen. Inmiddels mag ik maandelijks meer dan 25.000 unieke bezoekers (150.000+ pageviews per maand) op mijn blog verwelkomen.

Ik heb eerder samengewerkt met mooie merken, waaronder OTTO.nl, Purpuz Planner, Allianz, Greetz, T-Mobile, Esprit en My Jewellery, en met diverse marketingbureaus. Bij een samenwerking vind ik het belangrijk dat een merk past bij mijn blog. Ik geef ieder artikel – samenwerking of niet – dan ook met liefde een echt Vaker Vrolijk-sausje.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar romy@vakervrolijk.nl. Dan stuur ik je snel een mailtje terug!
Ook kan ik je op aanvraag de media kit van Vaker Vrolijk sturen.

Vaker Vrolijk is ingeschreven bij de KvK als onderdeel van de onderneming Romy Veul. Het KvK-nummer is 71637877. 

samenwerken met vaker vrolijk

Foto 2 bovenaan en foto 1 onderaan zijn gemaakt door Iris Zaagman.