Vrolijke vraag? Of toffe samenwerking? Mail me!

Wil je me een bericht sturen, een goede tip geven of een prangende vraag op me afvuren? Of wil je om welke reden dan ook contact met me opnemen? Hartstikke leuk! Je mag altijd een mailtje sturen naar romy@vakervrolijk.nl.

Heb je een idee voor een te gekke samenwerking? Of ben je benieuwd welke creatieve ideeën ik daarvoor heb? Scrol dan naar beneden voor meer info.

contact romy

Vaker Vrolijk in cijfers

Als tekstschrijver en blogger zijn vooral woorden mijn ding. Maar voor samenwerkingen duik ik ook graag in mijn blogcijfers.
Hieronder vind je ze op een rij:

0+
Unieke bezoekers per maand
0+
Unieke pageviews per maand
0%
Vrouwen (uit Nederland en België)
0 - 65 jaar
Gemiddelde leeftijd (voornamelijk 25-34 jaar)
0+
Instagram-volgers
0+
Facebook-volgers
0+
Pinterest-weergaven per maand

Let’s get in touch!

Een vraag, voorstel, suggestie of idee? Ik verwelkom je graag in mijn mailbox. Vul het contactformulier in om contact met me op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*

Portfolio

In de bijna 5 jaar dat ik nu blog, heb ik al met veel mooie merken mogen samenwerken. Dit kan zijn in de vorm van een review, een advertorial, een te gek SEO-proof blogartikel of een winactie. Bij een samenwerking vind ik het belangrijk dat een merk past bij mijn blog. Ik geef ieder artikel – samenwerking of niet – met liefde een echt Vaker Vrolijk-sausje.

Benieuwd naar mijn eerdere blogs voor samenwerkingen? Klik op de logo’s hieronder voor een paar voorbeelden van #spon-artikelen.

Samenwerking met Vaker Vrolijk

Werk je voor een bedrijf of een pr-bureau? Of heb je een (web)winkel? Vind je het, net als ik, geweldig om het leven van mensen vrolijker, kleurrijker, groener of mooier te maken? En wil je met die missie meer mensen bereiken op een aansprekende en vrolijke manier? Leuk, laten we samenwerken! Ik geef jouw mooie merk graag een plek op Vaker Vrolijk.

samenwerking vaker vrolijk
mogelijkheden samenwerkingen

Een samenwerking met Vaker Vrolijk kan op allerlei manieren!

Opties zijn bijvoorbeeld een advertorial, een review, een link in een bestaand artikel of een winactie.

Heb je een ander leuk idee of wil je me op je perslijst zetten? Stuur me ook dan vooral een bericht via romy@vakervrolijk.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Als creabea houd ik wel van creatief meedenken en giet ik jouw idee graag in een unieke vorm die bij jouw merk, bij Vaker Vrolijk en bij mijn lezers past.

Over Vaker Vrolijk

Op Vaker Vrolijk plaats ik al 5 jaar met heel veel plezier 5x per week een nieuw vrolijk blogartikel. Inmiddels staan er meer dan 1700 artikelen van mijn hand online.

Verwacht inhoudelijke artikelen met een vleugje kleur en een sprankje positiviteit. Ik deel liefdevolle tips, leuke lifestyle-ideeën, persoonlijke hersenspinsels en volop inspiratie. Ook vind je op Vaker Vrolijk fleurige outfits, vrolijke hersenspinsels, interieur en kleurrijke feelgood-artikelen.

Mijn missie: ervoor zorgen dat mijn lezers met een glimlach mijn blog verlaten

Dat doe ik door met humor en met beide benen op de grond te vertellen over mijn zoektocht naar positiviteit, persoonlijke groei en alles wat het leven vrolijk maakt. Niet door als wannabe-goeroe te vertellen wat werkt. Wel door mijn ervaringen te delen en goudeerlijke tips vanuit mijn hart te geven. Inclusief kleurrijke foto’s en mijn eigen schrijfstijl.

romy met kat
happy cat vrolijk
CHECK CHECK DUBBELCHECK

Een samenwerking moet goed voelen voor jou, voor mij en voor mijn lezers.

Om dat te garanderen, nog een check check dubbelcheck! voor samenwerkingen houd ik natuurlijk graag rekening met jouw voorwaarden. daarnaast heb ik zelf de volgende voorwaarden:

 • Ik schrijf mijn blogartikelen altijd 100% zelf.
  Zo weet ik zeker dat een artikel bij mijn blog én bij mijn lezers past.
 • Ik vermeld altijd onderaan een artikel in de vorm van een afbeelding dat het om een samenwerking gaat.
  Dat is verplicht vanuit de reclamecode en ik vind dat belangrijk om naar mijn lezers toe eerlijk te zijn.
 • Ik beoordeel elke samenwerking op passendheid bij mijn blog.
  Ik werk graag samen met bedrijven die passen bij mij en mijn blog. zo kan ik jouw merk goed tot zijn recht laten komen. samenwerkingen met babyluiers, casino’s en hondenbrokken behoren helaas niet tot de mogelijkheden ; )
 • Ik werk alleen samen met bedrijven die actief zijn in nederland.

Allemaal afgevinkt? Te gek! Dan lijkt het me geweldig om met jou samen te werken. Neem contact met me op via het formulier hieronder. Heb je een prangende vraag? Check ook even de FAQ hieronder.

Veelgestelde vragen

Ik maak een vreugdesprongetje als ik creatief met jou mee mag denken over een leuke samenwerkingsvorm. Er zijn nogal wat mogelijkheden. Als je me mailt, kunnen we samen brainstormen over een te gekke optie die bij jou past. Een paar opties zijn:

 • een (door mij geschreven) advertorial met een link naar jouw site;
 • een SEO-proof blogartikel over een inspirerend onderwerp;
 • een (uiteraard eerlijke) review over jouw toffe product op mijn site;
 • een te gekke winactie op mijn blog of social media;
 • een gesponsorde post of Story op Instagram, Facebook en/of Pinterest;
 • het schrijven van een betaalde gastblog voor jouw site.

Heb je een ander idee? Zoek je een combinatie van opties? Of lijkt het je leuk om samen na te denken over de mogelijkheden? Mij ook! Neem gerust contact met me op.

Dit hangt af van jouw wensen voor een samenwerking. Omdat ik in samenwerkingen voor Vaker Vrolijk veel tijd, energie en aandacht steek én jij er een mooi publiek mee kunt bereiken, reken ik voor elke vorm van samenwerking een financiële vergoeding. Via e-mail deel ik graag mijn tarieven met je. Ook kan ik je mijn media kit sturen.

Nee. De artikelen op mijn blog komen allemaal uit mijn eigen toetsenbord rollen. Ik vind schrijven zelf geweldig en schrijf dus al mijn artikelen zelf.

Nee. Wel kan ik je de samenwerkingsmogelijkheden hierboven bieden. Zo laat ik heel graag jouw merk stralen in een echt Vaker Vrolijk-sausje. Wie weet zit daar een optie tussen waar jij ook vrolijk van wordt?

Zeker wel. Laat teksten en blogs schrijven nu net mijn fulltime baan zijn als ondernemer. Ook voor jouw website tik ik graag mooie blogartikelen die nét even anders zijn. Leesbaar, creatief en met een vleugje humor. Klinkt goed? Bekijk hier de mogelijkheden die ik als ondernemende tekstschrijver bied.

Nee. Het is een bewuste keuze van mij om geen banners of pop-ups op mijn site te plaatsen.

Jazeker. Vaker Vrolijk is ingeschreven bij de KvK als onderdeel van de onderneming Romy Veul. Het KvK-nummer is 71637877.

Mail daarvoor naar romy@vakervrolijk.nl. Of vul het handige formulier op deze pagina in.