New in: Diana Leeflang stationery bij Kruidvat

27 aug 2017 | Lifestyle | 71 reacties

Normaal kan ik hypes best goed aan me voorbij laten gaan. Maar er is één hype waar ik geen weerstand aan kan bieden: stationery. Al een paar weken geleden ontdekte ik dat Diana Leeflang (bekend als D is for Dazzle op YouTube en Instagram) haar eigen stationery-producten bij Kruidvat heeft gelanceerd. Ik moet bekennen dat ik haar nog niet volgde (nu wel!), maar de leuke producten in de folder spraken me direct aan. Bovendien zijn ze hartstikke betaalbaar. Na een tijdje kwijlen voor het schap ging ik met de jaarplanner, het reisverslagboek en het notitieboekje weer naar huis. Ik laat ze je graag uitgebreid zien. Kijk je mee?

Zoek je de release Diana Leeflang stationery van januari 2018? Klik dan hier voor mijn artikel daarover.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Kruidvat Diana Leeflang jaarplanner 2018

Laten we beginnen met mijn favoriete item: de Diana Leeflang jaarplanner 2018. De jaarwisseling laat nog even op zich wachten en eigenlijk werk ik nooit met ringbanden, maar deze jaarplanner vond ik zó leuk. Daarvoor maak ik dit jaar graag een uitzondering om wel een ringband een kans te geven.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

De Diana Leeflang jaarplanner zit in een heel pakket met het volgende:

 • Ringband met 7 insteekvakjes (en een handige rits aan de zijkant)
 • Pagina’s voor elke week van 2018
 • 8 pagina’s voor de vakantieplanner
 • 8 doodlepagina’s
 • 4 tabbladen
 • 4 pagina’s voor to do lists

Voor dit pakket betaal je €3,99. In mijn ogen is dat echt niet duur vergeleken met de meeste andere planners die in de winkels liggen. Zeker als het om planners gaat die door bekende bloggers worden gelanceerd. Daar betaal je dan al snel veel meer voor.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Zoals je kunt zien, is de Diana Leeflang jaarplanner een (A5) ringband met 6 ringen. De planner zelf is roze (yay!) en is gemaakt van stevige stof. Het doet me een beetje denken aan nepleer en voelt best wel luxe aan. De randjes zijn afgewerkt met stiksels en zowel de buitenkant als de binnenkant is voorzien van een paar gouden teksten. Je moet zelf de pagina’s en de tabbladen nog in de planner doen, maar dat is zo gepiept. Ik vraag me wel af wat je in de vakjes van de planner zou moeten steken, maar het ziet er in ieder geval erg vrolijk uit.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018 kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

De agendapagina’s van de planner zijn ingedeeld per week. Op een spread van twee pagina’s vind je alle dagen van de week. Op sommige pagina’s staat een kleine tekening, maar verder zijn de pagina’s vrij rustig. Handig als je graag veel wilt opschrijven! Wat je op de foto hierboven niet heel goed ziet, is dat er bij elke dag een paar subtiele lijntjes staan. Bij de zaterdag en zondag heb je iets minder ruimte om dingen op te schrijven dan bij de doordeweekse dagen. De pagina’s zijn trouwens wel van vrij dun papier gemaakt, dat waarschijnlijk relatief snel scheurt of kreukelt. Maar dat is dan ook het enige minpunt dat ik kan opnoemen aan deze Diana Leeflang jaarplanner. Wat een leuk ding!

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018 kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018 kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Na het weekplangedeelte is er dus (beperkt) ruimte voor onder andere doodles, to do lists en tekeningen. Er is zelfs een pagina waarop je je vakantiebestemmingen kunt aangeven. Echt veel ruimte heb je hier niet voor, maar het idee is zeker leuk.

Kruidvat Diana Leeflang reisverslagboek + paspoorthoes

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

Ook de set van het Diana Leeflang reisverslagboek en de paspoorthoes kon ik niet laten liggen. Hoewel ik geen fanatieke wereldreiziger ben, vond ik dit boekje te leuk om te laten liggen. Het is mooi vormgegeven met een kraftkleurige kaft en een gouden opdruk van een wereldkaart en tekst. Het reisverslagboek heeft een ringband en bevat:

 • 70 pagina’s
 • 4 fotopagina’s
 • 1 boekenlegger
 • 1 envelop
 • 1 vel met labelstickers

Daarnaast krijg je er dus een roze paspoorthoes bij. Ook voor het Diana Leeflang reisverslagboek betaalde ik €3,99 bij Kruidvat.

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

De inhoud van het Diana Leeflang reisverslagboek is niet heel bijzonder, maar is wel mooi vormgegeven. Bovenaan de pagina’s staat steeds in sierlijke letters Places to go, Things to do, Destination en Date. Ik vind het wel echt een boekje voor reislustige mensen (duh, daarom heet het natuurlijk een reisverslagboek). Ik krijg zelf met mijn vakantie-ervaringen nooit zo’n heel boek volgeschreven. Misschien een goed excuus om toch vaker het vliegtuig of de auto te pakken! De pagina’s hebben genoeg schrijfruimte om in geuren en kleuren te beschrijven wat je hebt gezien en gedaan en wat je nog wilt gaan zien en wilt gaan doen. Rechtsonderin staat de quote ‘Every great dream begins with a dreamer’. Een leuk detail!

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

De paspoorthoes ziet er van binnen zo uit. Ik vind het echt een plaatje om te zien. Ook deze paspoorthoes is roze en is voorzien van mooie gouden opdrukken. Ik vind het zelf niet heel praktisch om mijn paspoort hier daadwerkelijk in op te bergen. Maar wie weet kun je er een paar pasjes (pinpas, OV-chipkaart etc.) in kwijt.

kruidvat diana leeflang reisverslagboek paspoorthoes

Diana Leeflang notitieboek

Mijn laatste aankoop qua Diana Leeflang stationery bij Kruidvat is dit leuke notitieboekje. Het is een opvallend exemplaar met zijn donkerblauwe kleur, gouden tekst en de grote wimpers op de voorkant. De kaft is gemaakt van dik karton en het boekje heeft een A5-formaat. De binnenkant van het boekje is niet zo spectaculair: alle pagina’s zijn gelineerd en bovenin kun je een datum noteren. Het papier van het notitieboekje is iets steviger dan dat van de jaarplanner en het reisverslagboek. De puntjes van de kaft van het notitieboekje zijn wel kwetsbaar voor beschadigingen, maar verder vind ik het een erg leuk boekje. Zeker voor de €1,99 die ik ervoor neerlegde.

diana leeflang notitieboek kruidvat

Conclusie over Diana Leeflang stationery

Al met al ben ik erg enthousiast over de Diana Leeflang stationery bij Kruidvat. Vooral de jaarplanner vind ik een goede aankoop. Het reisverslagboek zal ik niet heel vaak gebruiken, maar het is een leuk en mooi vormgegeven hebbeding, dat zeker meegaat naar Lissabon binnenkort. Het enige minpunt vind ik dat het papier van de jaarplanner en het reisverslagboek vrij dun is. Verder ben ik blij verrast door de leuke stationery-producten voor zo’n vriendelijk prijsje. Ook het mooie notitieboekje krijgt een prominente plaats in mijn verzameling.

Overigens vind je bij Kruidvat ook nog andere Diana Leeflang stationery. Denk aan stickers, patches, een pennenbakje en een pakket voor handletteren. Ik kan je een bezoekje aan het schap zeker aanraden.

Wat voor planner gebruik jij graag voor je afspraken?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

71 Reacties

 1. Sylvia

  Wat een leuke spulletjes! Is de agenda een a5 formaat? Vind het reisboekje ook zo leuk. Heb iets soortgelijks zelfgemaakt om voor Zoë alles in op te schrijven. Maar zou deze ook wel willen hebben! Zulke vrolijke en best mooi afgewerkte spulletjes, je word er gewoon hebberig van haha

  Antwoord
  • Romy

   Ja klopt, de agenda is A5! Haha, ik werd ook helemaal hebberig bij het zien van deze spulletjes. Ik moest me inhouden om niet ook de stickers en washi tape mee te nemen ;) Wat leuk dat je zo’n reisboekje bijhoudt voor Zoë! Dan is dit boekje van Diana Leeflang ook zeker een aanrader :)

   Antwoord
 2. bychristiana

  Haha, nou, blijkbaar heb ik onder een steen gelegen want ik heb dus nog nooit van Diana leeflang gehoord. Ik vind de spulletjes er wel ongelooflijk schattig uitzien, vooral die suikerspinroze planner. Zelf heb ik gewoon een heel saaie agenda van de HEMA.

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik volgde haar dus tot een paar dagen geleden ook niet ;) Maar dat ben ik meteen maar alsnog gaan doen, want ze heeft een erg leuke Instagram- en YouTube-account.

   Antwoord
 3. Maaike

  Ik kom veel bij kruidvat, en bekijk ook iedere week redelijk zorgvuldig de folder. Maar, dit heb ik over het hoofd gezien! Wel erg leuk hoor. Ik snap helemaal je aankopen.

  Antwoord
  • Romy

   Ja, ik vond deze spulletjes echt onweerstaanbaar. Zelf lees ik de Kruidvat-folder juist niet zo goed, maar op deze leuke spulletjes viel mijn oog direct ;)

   Antwoord
 4. Sofie

  Eens denken, in de vakjes kunnen visitekaartjes, losse to do lijstjes of boodschappenlijstjes, een aankoopbon die je niet mag vergeten, een leuke foto? Haha, ik zeg maar wat. Leuk zo’n boekjes!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, dat zijn veel goede tips! Daar kan ik wel wat mee. Tijd om ook iets leuks in de vakjes te stoppen! :)

   Antwoord
 5. Danique

  Ik volg Diana al een aantal jaren, dus ik vind het zeker tof dat ze dit allemaal voor elkaar heeft weten te krijgen. Ik ga ook snel een kijkje nemen bij het schap!

  Antwoord
 6. Djuli

  Echt zo mooi allemaal! Dat datumdingetje op je eerste foto is ook tof! Waar heb je die gekocht?

  Antwoord
  • Romy

   Ja, dat kalenderding vind ik zelf ook zo leuk :) Ik heb hem 3 jaar geleden een keer cadeau gekregen van een vriendin. Volgens mij heeft ze hem ooit bij Xenos te koop, maar ik ben bang dat hij daar nu niet meer te vinden is helaas.

   Antwoord
 7. Susan

  Super leuk deze lijn! Jammer dat ik het niet kan kopen nu haha. Vind de prijzen inderdaad ook mega betaalbaar.

  Antwoord
  • Romy

   Ja, de prijzen vielen me echt alles mee! Op zich zit je in Zweden wel veilig zonder Kruidvat. Scheelt weer de nodige verleidingen qua aankopen, haha ;)

   Antwoord
 8. Sandra

  Wat is het leuk allemaal! Ik had dit eerlijk gezegd niet echt verwacht toen ik de video van haar keek waarin ze het aankondigde. Had ook gedacht dat het veeeeel duurder zou zijn. Maar echt, wat is de vormgeving tof zeg! Ik ga aankomende week even kijken bij de Kruidvat. :D

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! :) Ik was ook echt blij verrast door hoe leuk alles eruitziet en dan ook nog eens voor zulke kleine prijsjes.

   Antwoord
 9. Marije

  Zulke leuke dingen heeft ze uitgebracht! Ik wil zeker een aantal van haar spulletjes.

  Antwoord
 10. Loes

  Ik vind deze lijn er echt super leuk uit zien! Nu gebruik ik zelf niet zo heel veel planners/stationery meer, maar misschien moet ik toch eens wat aanschaffen. Het is ook zo betaalbaar!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, de prijzen vielen me echt alles mee! Zelfs goedkoper dan als ik bij HEMA iets koop zonder ‘merkje’ :)

   Antwoord
 11. Jeanine

  Ow, wat geweldig leuk. Nu moet ik ook naar de kruitvat. Vervelend zeg . Ik ben onlangs begonnen met een bullet journal. Heerlijk om in aan te rommelen. Maar vind het meenemen (naar werk / afspraken) nog niet zo’n succes. Deze vind ik wel erg leuk om mee te nemen. Ik ga even kijken bij de kruitvat. Dank voor de tip!

  De pannen naast je notitieboekje (ook prachtig met blauw!!) waar heb je die gekocht als ik vragen mag?

  Fijne zondag.

  Antwoord
  • Romy

   Ja, de planner is echt zo leuk en ideaal om mee te nemen! Wat leuk dat je zo enthousiast bezig bent met een bullet journal :) Daar kun je de planner inderdaad ook goed voor gebruiken.
   De pennen naast het notitieboekje komen van Action. Ik heb ze een paar weken geleden gekocht, dus ik denk dat er bij de meeste filialen nog wel een paar pakjes van moeten liggen :)

   Antwoord
 12. Saskia

  Leuke spulletjes. Jammer dat de planner roze is, ben niet zo van die kleur hoewel het wel een tof dingetje is. Zal van de week eens kijken bij de Kruitvat, als er überhaupt nog dingen liggen. Ikzelf gebruik altijd een agenda voor werk van de Action.

  Antwoord
  • Romy

   Action heeft ook altijd leuke agenda’s inderdaad! De andere producten dan de planner uit deze lijn zijn niet roze trouwens. Zelf vond ik de handletterset en stempels bijvoorbeeld ook erg leuk, zeker als je van DIY’en houdt :)

   Antwoord
 13. Mariska

  Wa t een toffe items! Ik volg Diana super graag op YouTube en ben zeker van plan om morgen alvast te gaan kijken in onze Kruidvat filiaal. Ik wil graag de stickers hebben en misschien nog iets uit de collectie!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! De stickers vond ik ook erg leuk en kosten volgens mij maar 50 cent. Superbetaalbaar! Ik ben benieuwd met welke producten jij thuiskomt :)

   Antwoord
 14. Darina

  Wat een leuke spulletjes. Ik ga snel naar Kruidvat!

  Antwoord
 15. Joy

  Niet.
  Ik prop briefjes in m’n broekzak. Werkt al 30 jaar prima. Ik snap die planners hype dan ook niet, haha.
  Vind het wel heel leuk vormgegeven.

  Antwoord
  • Romy

   Haha, dat kan natuurlijk ook! Als je maar een systeem hebt dat voor jou werkt, toch? :)

   Antwoord
 16. Laurine

  Heel fijn om hier een eerlijk review over te lezen. Deze stationary lijn leek me heel leuk, maar ik had toch enkele twijfels. Nu ga ik zeker eens een kijkje nemen bij Kruidvat. Het ziet er allemaal zo leuk uit!

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! Ik ben benieuwd of je ook met leuke producten thuiskomt :)

   Antwoord
 17. Irene

  Superleuk! Ik zag op haar youtubekanaal dat ze ook stickervellen verkopen. Heb je die gezien? :) De agenda vind ik heel mooi maar ik vind persoonlijk zoiets niet zo handig. Het notitieboekje daarentegen zou ik wel kopen!

  Antwoord
  • Romy

   Ja klopt, die stickervellen zijn ook superleuk! Ze kosten ook maar 50 cent voor 2 velletjes. Ik heb ze uiteindelijk toch maar laten liggen, omdat ik deze 3 items voor nu even genoeg vond ;)

   Antwoord
 18. Els

  Wat een leuke spullen heb je gekocht :-). Die planner lijkt me heel fijn!

  Antwoord
 19. Carolien

  Wat een leuke spulletjes! Ga zeker even een bezoekje brengen aan de kruidvat van de week. Vooral de jaarplanner is echt een koopje en wil ik ook zeker proberen te bemachtigen.

  Antwoord
 20. Vivian

  Het is zeker enorm leuk ontworpen als ik het zo zie! Ik vind ringbandboekjes alleen nooit fijn werken of mooi eruitzien, dus ik laat dit even aan me voorbij gaan (ook omdat ik al méér dan genoeg stationery heb haha).

  Antwoord
  • Romy

   Haha, het probleem van té veel stationery herken ik wel ;) Zelf moest ik ook even wennen aan de ringband, maar ik wil deze planner vooral thuis gebruiken en dan werkt het voor mij ook prima. Voor in mijn tas gebruik ik inderdaad ook liever een gebonden agenda zonder ringband.

   Antwoord
 21. Neverdullmoments

  Leuk zeg! Misschien moet ik voortaan bij de Kruidvat iets minder hard langs deze schappen lopen haha. Meestal kom ik er alleen voor lichaamsproducten enzo. Leuk dat je in de wereldkaart ook kunt aangeven waar je heen wilt!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, pas maar op als je de schappen met o.a. stationery niet meer overslaat… Ook daar liggen regelmatig dit soort verleidelijke producten ;) Ik probeer zelf vaak hard voorbij het schap met nagellak van Essence te lopen bij Kruidvat. Dat is, naast de stationery, mijn grote zwakte.

   Antwoord
 22. Charel

  Ik vind het zo super leuk! Het is dat ik niet op school zit maar ik zou zo alles aanschaffen!

  Antwoord
 23. Nikita

  Ik volg een heleboel Nederlandse youtubers, Diana kende ik wel een beetje. Ik kijk niet elke video van haar maar ik weet wel wie het is. Mooie producten! Ik heb een obsessie met stationary kopen, van schriften tot schrijfgerief. Dat laatste moet ik een beetje dimmen want mijn pennenzak voor school kan amper dicht nu… Dat laatste schrift is trouwens echt mooi! Die vind ik ideaal om samenvattingen voor toetsen of examens in te maken :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je Diana al kende via YouTube! En superleuk dat je ook zo’n fan bent van mooie stationery. Het blauwe schriftje vond ik zelf ook zo mooi vormgegeven. Ik werd al helemaal blij van de kaft :)

   Antwoord
 24. Madelon

  Ik kende Diana Leeflang niet, maar de items zien er zeker tof uit!

  Antwoord
 25. Laura

  Super mooi zeg! Neem ik zeker allemaal mee als ik het ook zie liggen!

  Antwoord
 26. Evelyn

  Ik was echt benieuwd naar deze collectie, en ik hoop dat er niet een al te grote run op is in mijn plaatselijke Kruidvat want ik kan morgen niet naar de winkel.

  Antwoord
  • Romy

   Ik ga hard voor je duimen dat de spullen er overmorgen nog liggen :) Ze worden deze week officieel gelanceerd, dus ik neem aan dat er deze week nog wel spullen te verkrijgen zijn.

   Antwoord
 27. Simone

  Wat een super leuke stationary zeg! Ik wist wel dat er iets van haar zou komen. Wel erg leuk en betaalbaar ook! Daar hou ik van :D Ik denk dat ik die paspoort hoes ga aanschaffen!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, ik was ook echt blij verrast dat alles niet alleen mooi is, maar ook heel betaalbaar :) De paspoorthoes zit trouwens in een pakket met het reisverslagboek, dus je kunt hem helaas niet los kopen ;)

   Antwoord
 28. Joanne

  Inderdaad een hele mooie vormgeving! Wat ziet het er leuk uit zeg!

  Antwoord
 29. Nesrin

  Heel gaaf en zeker een mooie vormgeving. Ik ken haar van naam en heb ooit haar blog een tijdje gelezen. Een prachtig stationery en een reden meer om minder digitaal dingen op te slaan en schrijven.

  Antwoord
  • Romy

   Inderdaad! Deze planner en het boekje zijn meteen een goede reden om weer vaker met pen en papier aan de slag te gaan :)

   Antwoord
 30. Florentine

  Zo leuk!!! Met die gouden details en die roze kleur <3 Love it!

  Antwoord
 31. Annika

  Leuk! Als ik deze week bij Kruidvat kom, ga ik zeker even kijken.

  Antwoord
 32. Anna

  Oh die planner vind ik echt helemaal geweldig! Binnenkort maar even naar het Kruidvat dus :-).

  Antwoord
 33. A.Design

  Net agenda gekocht 2018. Letters en cijfers zijn zeer slecht gedrukt. Bijna niet leesbaar! Jammer hoor!

  Antwoord
  • Romy

   Wat vervelend om te horen dat de letters en cijfers bij jou niet zo goed leesbaar zijn. Ik had daar zelf geen last van bij mijn planner en kan ze gewoon goed lezen. Misschien kun je eens bij Kruidvat informeren of ze nog een exemplaar hebben liggen van de agenda die beter is gedrukt? Het zou kunnen dat het aan die ene agenda ligt.

   Antwoord
 34. Marielle

  Wat een leuke lijn, vind het design erg tof zo! Heb ze hier nog niet gezien maar ga zeker even kijken van de week.

  Antwoord
 35. Jessica J.

  Wat een leuke items allemaal, alleen ben ik iemand die mooie notitieboekjes e.d. koopt voor de heb en er dan niets mee doet, haha. Zelfs mijn agenda die ik van het werk krijg, gebruik ik vrijwel niet. :’)

  Antwoord
 36. Anne - Ditisanne

  Erg leuk! Ik gebruik zelf een gewoon notitieboekje van de HEMA waar ik een bullet journal van gemaakt heb. Werkt voor mij beter dan een standaard vormgegeven boekje maar moet zeggen dat de jaarplanner er wel echt heel mooi uitziet!!

  Antwoord
  • Romy

   Een notitieboekje kan inderdaad ook een prima bullet journal of planner zijn! Goed idee! Ik viel zelf ook als een blok voor de vormgeving van deze planner. Ik vind hem er alleen al zo leuk uitzien :)

   Antwoord
 37. ellen van egmond

  Leuke dingen! Maar is het alleen bij kruidvat te koop? Hier is er bijna niks geleverd:(

  Antwoord
  • Romy

   Ja, ik geloof dat deze set echt alleen bij Kruidvat te koop is. Wat jammer dat je de spullen bij jouw Kruidvat bijna niet zag liggen. Ik geloof dat deze week alles is uitgebracht, dus misschien komt er later nog een levering bij. Ik kan me voorstellen dat vooral die eerste levering erg snel verkocht wordt (helaas).

   Antwoord
 38. Nienke

  Super leuk design! Een van de eerste dingen die Youtubers uitbrengen en ik ook echt leuk vind, niet zo merchandise-achtig. Ik heb al mijn spulletjes al binnen voor aankomend jaar. Anders had ik wel even een kijkje genomen!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, leuk hè?! Ik koop normaal ook niet zo snel dit soort producten van YouTubers, maar was echt blij verrast door deze spulletjes.

   Antwoord
 39. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een leuke spullen, en wat veel! Bij onze Kruidvat kwam ik wel letterstempels (inclusief hamer) tegen en wat washitape, maar de rest allemaal niet. Moet ik toch eens even op zoek naar een groter filiaal :-)

  Antwoord
  • Romy

   Jammer dat je niet zoveel uit deze lijn meer tegenkwam! Ik las op internet dat deze collectie ook best wel hard gaat, maar bij een grotere Kruidvat-winkel kun je hopelijk nog wel wat leuke producten uit deze lijn vinden :)

   Antwoord
 40. Mariska

  Inderdaad wel heel erg leuk om te zien :) ik hoorde dat het nu al uitverkocht was :( wel jammer, ziet er erg leuk uit!

  Antwoord
  • Romy

   Wat jammer dat de producten nu al uitverkocht zijn! Ik had ook echt mazzel dat ik net op het juiste moment bij de Kruidvat stond en ben helemaal blij met de spullen die ik nog kon vinden.

   Antwoord
 41. Hilde

  Het was bij toeval dat ik bij Kruidvat langsging toen ik (ook :- ) ) deze spulletjes opmerkte. Alles wat van veraf of dichtbij aanzet tot creativiteit…count me in. Ik heb – voorlopig – enkel de washi-tape gekocht maar het spreekt me zeker ook aan.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je de washitape hebt gekocht! Ik vond dat ook zo’n leuke set. En deze lijn is inderdaad echt onweerstaanbaar als je hem in de schappen ziet liggen :)

   Antwoord
 42. Jazmin

  Ik ben bij 3 Kruidvats geweest maar over uitverkocht?

  Antwoord
  • Romy

   Oh wat jammer! Ik hoorde inderdaad dat de Diana Leeflang-collectie helaas best snel is uitverkocht overal.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs