Normaal kan ik hypes best goed aan me voorbij laten gaan. Maar er is één hype waar ik geen weerstand aan kan bieden: stationery. Al een paar weken geleden ontdekte ik dat Diana Leeflang (bekend als D is for Dazzle op YouTube en Instagram) haar eigen stationery-producten bij Kruidvat heeft gelanceerd. Ik moet bekennen dat ik haar nog niet volgde (nu wel!), maar de leuke producten in de folder spraken me direct aan. Bovendien zijn ze hartstikke betaalbaar. Na een tijdje kwijlen voor het schap ging ik met de jaarplanner, het reisverslagboek en het notitieboekje weer naar huis. Ik laat ze je graag uitgebreid zien. Kijk je mee?

Zoek je de release Diana Leeflang stationery van januari 2018? Klik dan hier voor mijn artikel daarover.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Kruidvat Diana Leeflang jaarplanner 2018

Laten we beginnen met mijn favoriete item: de Diana Leeflang jaarplanner 2018. De jaarwisseling laat nog even op zich wachten en eigenlijk werk ik nooit met ringbanden, maar deze jaarplanner vond ik zó leuk. Daarvoor maak ik dit jaar graag een uitzondering om wel een ringband een kans te geven.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

De Diana Leeflang jaarplanner zit in een heel pakket met het volgende:

 • Ringband met 7 insteekvakjes (en een handige rits aan de zijkant)
 • Pagina’s voor elke week van 2018
 • 8 pagina’s voor de vakantieplanner
 • 8 doodlepagina’s
 • 4 tabbladen
 • 4 pagina’s voor to do lists

Voor dit pakket betaal je €3,99. In mijn ogen is dat echt niet duur vergeleken met de meeste andere planners die in de winkels liggen. Zeker als het om planners gaat die door bekende bloggers worden gelanceerd. Daar betaal je dan al snel veel meer voor.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Zoals je kunt zien, is de Diana Leeflang jaarplanner een (A5) ringband met 6 ringen. De planner zelf is roze (yay!) en is gemaakt van stevige stof. Het doet me een beetje denken aan nepleer en voelt best wel luxe aan. De randjes zijn afgewerkt met stiksels en zowel de buitenkant als de binnenkant is voorzien van een paar gouden teksten. Je moet zelf de pagina’s en de tabbladen nog in de planner doen, maar dat is zo gepiept. Ik vraag me wel af wat je in de vakjes van de planner zou moeten steken, maar het ziet er in ieder geval erg vrolijk uit.

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

De agendapagina’s van de planner zijn ingedeeld per week. Op een spread van twee pagina’s vind je alle dagen van de week. Op sommige pagina’s staat een kleine tekening, maar verder zijn de pagina’s vrij rustig. Handig als je graag veel wilt opschrijven! Wat je op de foto hierboven niet heel goed ziet, is dat er bij elke dag een paar subtiele lijntjes staan. Bij de zaterdag en zondag heb je iets minder ruimte om dingen op te schrijven dan bij de doordeweekse dagen. De pagina’s zijn trouwens wel van vrij dun papier gemaakt, dat waarschijnlijk relatief snel scheurt of kreukelt. Maar dat is dan ook het enige minpunt dat ik kan opnoemen aan deze Diana Leeflang jaarplanner. Wat een leuk ding!

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

kruidvat diana leeflang jaarplanner 2018

Na het weekplangedeelte is er dus (beperkt) ruimte voor onder andere doodles, to do lists en tekeningen. Er is zelfs een pagina waarop je je vakantiebestemmingen kunt aangeven. Echt veel ruimte heb je hier niet voor, maar het idee is zeker leuk.

Kruidvat Diana Leeflang reisverslagboek + paspoorthoes

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

Ook de set van het Diana Leeflang reisverslagboek en de paspoorthoes kon ik niet laten liggen. Hoewel ik geen fanatieke wereldreiziger ben, vond ik dit boekje te leuk om te laten liggen. Het is mooi vormgegeven met een kraftkleurige kaft en een gouden opdruk van een wereldkaart en tekst. Het reisverslagboek heeft een ringband en bevat:

 • 70 pagina’s
 • 4 fotopagina’s
 • 1 boekenlegger
 • 1 envelop
 • 1 vel met labelstickers

Daarnaast krijg je er dus een roze paspoorthoes bij. Ook voor het Diana Leeflang reisverslagboek betaalde ik €3,99 bij Kruidvat.

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

De inhoud van het Diana Leeflang reisverslagboek is niet heel bijzonder, maar is wel mooi vormgegeven. Bovenaan de pagina’s staat steeds in sierlijke letters Places to go, Things to do, Destination en Date. Ik vind het wel echt een boekje voor reislustige mensen (duh, daarom heet het natuurlijk een reisverslagboek). Ik krijg zelf met mijn vakantie-ervaringen nooit zo’n heel boek volgeschreven. Misschien een goed excuus om toch vaker het vliegtuig of de auto te pakken! De pagina’s hebben genoeg schrijfruimte om in geuren en kleuren te beschrijven wat je hebt gezien en gedaan en wat je nog wilt gaan zien en wilt gaan doen. Rechtsonderin staat de quote ‘Every great dream begins with a dreamer’. Een leuk detail!

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

kruidvat diana leeflang reisverslagboek

De paspoorthoes ziet er van binnen zo uit. Ik vind het echt een plaatje om te zien. Ook deze paspoorthoes is roze en is voorzien van mooie gouden opdrukken. Ik vind het zelf niet heel praktisch om mijn paspoort hier daadwerkelijk in op te bergen. Maar wie weet kun je er een paar pasjes (pinpas, OV-chipkaart etc.) in kwijt.

kruidvat diana leeflang reisverslagboek paspoorthoes

Diana Leeflang notitieboek

Mijn laatste aankoop qua Diana Leeflang stationery bij Kruidvat is dit leuke notitieboekje. Het is een opvallend exemplaar met zijn donkerblauwe kleur, gouden tekst en de grote wimpers op de voorkant. De kaft is gemaakt van dik karton en het boekje heeft een A5-formaat. De binnenkant van het boekje is niet zo spectaculair: alle pagina’s zijn gelineerd en bovenin kun je een datum noteren. Het papier van het notitieboekje is iets steviger dan dat van de jaarplanner en het reisverslagboek. De puntjes van de kaft van het notitieboekje zijn wel kwetsbaar voor beschadigingen, maar verder vind ik het een erg leuk boekje. Zeker voor de €1,99 die ik ervoor neerlegde.

diana leeflang notitieboek kruidvat

Conclusie over Diana Leeflang stationery

Al met al ben ik erg enthousiast over de Diana Leeflang stationery bij Kruidvat. Vooral de jaarplanner vind ik een goede aankoop. Het reisverslagboek zal ik niet heel vaak gebruiken, maar het is een leuk en mooi vormgegeven hebbeding, dat zeker meegaat naar Lissabon binnenkort. Het enige minpunt vind ik dat het papier van de jaarplanner en het reisverslagboek vrij dun is. Verder ben ik blij verrast door de leuke stationery-producten voor zo’n vriendelijk prijsje. Ook het mooie notitieboekje krijgt een prominente plaats in mijn verzameling.

Overigens vind je bij Kruidvat ook nog andere Diana Leeflang stationery. Denk aan stickers, patches, een pennenbakje en een pakket voor handletteren. Ik kan je een bezoekje aan het schap zeker aanraden.

Wat voor planner gebruik jij graag voor je afspraken?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Sylvia 27 augustus 2017 op 6:53 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Is de agenda een a5 formaat? Vind het reisboekje ook zo leuk. Heb iets soortgelijks zelfgemaakt om voor Zoë alles in op te schrijven. Maar zou deze ook wel willen hebben! Zulke vrolijke en best mooi afgewerkte spulletjes, je word er gewoon hebberig van haha

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:02 pm - Beantwoord

   Ja klopt, de agenda is A5! Haha, ik werd ook helemaal hebberig bij het zien van deze spulletjes. Ik moest me inhouden om niet ook de stickers en washi tape mee te nemen 😉 Wat leuk dat je zo’n reisboekje bijhoudt voor Zoë! Dan is dit boekje van Diana Leeflang ook zeker een aanrader 🙂

 2. bychristiana 27 augustus 2017 op 7:19 am - Beantwoord

  Haha, nou, blijkbaar heb ik onder een steen gelegen want ik heb dus nog nooit van Diana leeflang gehoord. Ik vind de spulletjes er wel ongelooflijk schattig uitzien, vooral die suikerspinroze planner. Zelf heb ik gewoon een heel saaie agenda van de HEMA.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:03 pm - Beantwoord

   Haha, ik volgde haar dus tot een paar dagen geleden ook niet 😉 Maar dat ben ik meteen maar alsnog gaan doen, want ze heeft een erg leuke Instagram- en YouTube-account.

 3. Maaike 27 augustus 2017 op 7:58 am - Beantwoord

  Ik kom veel bij kruidvat, en bekijk ook iedere week redelijk zorgvuldig de folder. Maar, dit heb ik over het hoofd gezien! Wel erg leuk hoor. Ik snap helemaal je aankopen.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:04 pm - Beantwoord

   Ja, ik vond deze spulletjes echt onweerstaanbaar. Zelf lees ik de Kruidvat-folder juist niet zo goed, maar op deze leuke spulletjes viel mijn oog direct 😉

 4. Sofie 27 augustus 2017 op 8:04 am - Beantwoord

  Eens denken, in de vakjes kunnen visitekaartjes, losse to do lijstjes of boodschappenlijstjes, een aankoopbon die je niet mag vergeten, een leuke foto? Haha, ik zeg maar wat. Leuk zo’n boekjes!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:04 pm - Beantwoord

   Haha, dat zijn veel goede tips! Daar kan ik wel wat mee. Tijd om ook iets leuks in de vakjes te stoppen! 🙂

 5. Danique 27 augustus 2017 op 8:46 am - Beantwoord

  Ik volg Diana al een aantal jaren, dus ik vind het zeker tof dat ze dit allemaal voor elkaar heeft weten te krijgen. Ik ga ook snel een kijkje nemen bij het schap!

 6. Djuli 27 augustus 2017 op 9:23 am - Beantwoord

  Echt zo mooi allemaal! Dat datumdingetje op je eerste foto is ook tof! Waar heb je die gekocht?

 7. Susan 27 augustus 2017 op 9:24 am - Beantwoord

  Super leuk deze lijn! Jammer dat ik het niet kan kopen nu haha. Vind de prijzen inderdaad ook mega betaalbaar.

 8. Sandra 27 augustus 2017 op 9:29 am - Beantwoord

  Wat is het leuk allemaal! Ik had dit eerlijk gezegd niet echt verwacht toen ik de video van haar keek waarin ze het aankondigde. Had ook gedacht dat het veeeeel duurder zou zijn. Maar echt, wat is de vormgeving tof zeg! Ik ga aankomende week even kijken bij de Kruidvat. 😀

 9. Marije 27 augustus 2017 op 9:34 am - Beantwoord

  Zulke leuke dingen heeft ze uitgebracht! Ik wil zeker een aantal van haar spulletjes.

 10. Mariska 27 augustus 2017 op 9:40 am - Beantwoord

  Wa t een toffe items! Ik volg Diana super graag op YouTube en ben zeker van plan om morgen alvast te gaan kijken in onze Kruidvat filiaal. Ik wil graag de stickers hebben en misschien nog iets uit de collectie!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:05 pm - Beantwoord

   Ja, dat kalenderding vind ik zelf ook zo leuk 🙂 Ik heb hem 3 jaar geleden een keer cadeau gekregen van een vriendin. Volgens mij heeft ze hem ooit bij Xenos te koop, maar ik ben bang dat hij daar nu niet meer te vinden is helaas.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:06 pm - Beantwoord

   Ja, de prijzen vielen me echt alles mee! Op zich zit je in Zweden wel veilig zonder Kruidvat. Scheelt weer de nodige verleidingen qua aankopen, haha 😉

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:09 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! 🙂 Ik was ook echt blij verrast door hoe leuk alles eruitziet en dan ook nog eens voor zulke kleine prijsjes.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:09 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! De stickers vond ik ook erg leuk en kosten volgens mij maar 50 cent. Superbetaalbaar! Ik ben benieuwd met welke producten jij thuiskomt 🙂

 11. Loes 27 augustus 2017 op 9:56 am - Beantwoord

  Ik vind deze lijn er echt super leuk uit zien! Nu gebruik ik zelf niet zo heel veel planners/stationery meer, maar misschien moet ik toch eens wat aanschaffen. Het is ook zo betaalbaar!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:10 pm - Beantwoord

   Ja, de prijzen vielen me echt alles mee! Zelfs goedkoper dan als ik bij HEMA iets koop zonder ‘merkje’ 🙂

 12. Darina 27 augustus 2017 op 9:58 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes. Ik ga snel naar Kruidvat!

 13. Jeanine 27 augustus 2017 op 10:04 am - Beantwoord

  Ow, wat geweldig leuk. Nu moet ik ook naar de kruitvat. Vervelend zeg . Ik ben onlangs begonnen met een bullet journal. Heerlijk om in aan te rommelen. Maar vind het meenemen (naar werk / afspraken) nog niet zo’n succes. Deze vind ik wel erg leuk om mee te nemen. Ik ga even kijken bij de kruitvat. Dank voor de tip!

  De pannen naast je notitieboekje (ook prachtig met blauw!!) waar heb je die gekocht als ik vragen mag?

  Fijne zondag.

 14. Saskia 27 augustus 2017 op 10:13 am - Beantwoord

  Leuke spulletjes. Jammer dat de planner roze is, ben niet zo van die kleur hoewel het wel een tof dingetje is. Zal van de week eens kijken bij de Kruitvat, als er überhaupt nog dingen liggen. Ikzelf gebruik altijd een agenda voor werk van de Action.

 15. Joy 27 augustus 2017 op 11:17 am - Beantwoord

  Niet.
  Ik prop briefjes in m’n broekzak. Werkt al 30 jaar prima. Ik snap die planners hype dan ook niet, haha.
  Vind het wel heel leuk vormgegeven.

 16. Laurine 27 augustus 2017 op 12:41 pm - Beantwoord

  Heel fijn om hier een eerlijk review over te lezen. Deze stationary lijn leek me heel leuk, maar ik had toch enkele twijfels. Nu ga ik zeker eens een kijkje nemen bij Kruidvat. Het ziet er allemaal zo leuk uit!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:12 pm - Beantwoord

   Ja, de planner is echt zo leuk en ideaal om mee te nemen! Wat leuk dat je zo enthousiast bezig bent met een bullet journal 🙂 Daar kun je de planner inderdaad ook goed voor gebruiken.
   De pennen naast het notitieboekje komen van Action. Ik heb ze een paar weken geleden gekocht, dus ik denk dat er bij de meeste filialen nog wel een paar pakjes van moeten liggen 🙂

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:13 pm - Beantwoord

   Action heeft ook altijd leuke agenda’s inderdaad! De andere producten dan de planner uit deze lijn zijn niet roze trouwens. Zelf vond ik de handletterset en stempels bijvoorbeeld ook erg leuk, zeker als je van DIY’en houdt 🙂

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:14 pm - Beantwoord

   Haha, dat kan natuurlijk ook! Als je maar een systeem hebt dat voor jou werkt, toch? 🙂

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:14 pm - Beantwoord

   Leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! Ik ben benieuwd of je ook met leuke producten thuiskomt 🙂

 17. Irene 27 augustus 2017 op 12:45 pm - Beantwoord

  Superleuk! Ik zag op haar youtubekanaal dat ze ook stickervellen verkopen. Heb je die gezien? 🙂 De agenda vind ik heel mooi maar ik vind persoonlijk zoiets niet zo handig. Het notitieboekje daarentegen zou ik wel kopen!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:15 pm - Beantwoord

   Ja klopt, die stickervellen zijn ook superleuk! Ze kosten ook maar 50 cent voor 2 velletjes. Ik heb ze uiteindelijk toch maar laten liggen, omdat ik deze 3 items voor nu even genoeg vond 😉

 18. Els 27 augustus 2017 op 12:56 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je gekocht :-). Die planner lijkt me heel fijn!

 19. Carolien 27 augustus 2017 op 1:19 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Ga zeker even een bezoekje brengen aan de kruidvat van de week. Vooral de jaarplanner is echt een koopje en wil ik ook zeker proberen te bemachtigen.

 20. Vivian 27 augustus 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

  Het is zeker enorm leuk ontworpen als ik het zo zie! Ik vind ringbandboekjes alleen nooit fijn werken of mooi eruitzien, dus ik laat dit even aan me voorbij gaan (ook omdat ik al méér dan genoeg stationery heb haha).

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:16 pm - Beantwoord

   Haha, het probleem van té veel stationery herken ik wel 😉 Zelf moest ik ook even wennen aan de ringband, maar ik wil deze planner vooral thuis gebruiken en dan werkt het voor mij ook prima. Voor in mijn tas gebruik ik inderdaad ook liever een gebonden agenda zonder ringband.

 21. Charel 27 augustus 2017 op 2:39 pm - Beantwoord

  Ik vind het zo super leuk! Het is dat ik niet op school zit maar ik zou zo alles aanschaffen!

 22. Neverdullmoments 27 augustus 2017 op 3:10 pm - Beantwoord

  Leuk zeg! Misschien moet ik voortaan bij de Kruidvat iets minder hard langs deze schappen lopen haha. Meestal kom ik er alleen voor lichaamsproducten enzo. Leuk dat je in de wereldkaart ook kunt aangeven waar je heen wilt!

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:18 pm - Beantwoord

   Haha, pas maar op als je de schappen met o.a. stationery niet meer overslaat… Ook daar liggen regelmatig dit soort verleidelijke producten 😉 Ik probeer zelf vaak hard voorbij het schap met nagellak van Essence te lopen bij Kruidvat. Dat is, naast de stationery, mijn grote zwakte.

 23. Nikita 27 augustus 2017 op 3:19 pm - Beantwoord

  Ik volg een heleboel Nederlandse youtubers, Diana kende ik wel een beetje. Ik kijk niet elke video van haar maar ik weet wel wie het is. Mooie producten! Ik heb een obsessie met stationary kopen, van schriften tot schrijfgerief. Dat laatste moet ik een beetje dimmen want mijn pennenzak voor school kan amper dicht nu… Dat laatste schrift is trouwens echt mooi! Die vind ik ideaal om samenvattingen voor toetsen of examens in te maken 🙂

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:19 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je Diana al kende via YouTube! En superleuk dat je ook zo’n fan bent van mooie stationery. Het blauwe schriftje vond ik zelf ook zo mooi vormgegeven. Ik werd al helemaal blij van de kaft 🙂

 24. Madelon 27 augustus 2017 op 5:24 pm - Beantwoord

  Ik kende Diana Leeflang niet, maar de items zien er zeker tof uit!

 25. Laura 27 augustus 2017 op 6:34 pm - Beantwoord

  Super mooi zeg! Neem ik zeker allemaal mee als ik het ook zie liggen!

 26. Veronique 27 augustus 2017 op 6:54 pm - Beantwoord

  Te leuk! 🙂

 27. Evelyn 27 augustus 2017 op 7:14 pm - Beantwoord

  Ik was echt benieuwd naar deze collectie, en ik hoop dat er niet een al te grote run op is in mijn plaatselijke Kruidvat want ik kan morgen niet naar de winkel.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:26 pm - Beantwoord

   Ik ga hard voor je duimen dat de spullen er overmorgen nog liggen 🙂 Ze worden deze week officieel gelanceerd, dus ik neem aan dat er deze week nog wel spullen te verkrijgen zijn.

 28. Simone 27 augustus 2017 op 8:30 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke stationary zeg! Ik wist wel dat er iets van haar zou komen. Wel erg leuk en betaalbaar ook! Daar hou ik van 😀 Ik denk dat ik die paspoort hoes ga aanschaffen!

 29. Joanne 27 augustus 2017 op 10:17 pm - Beantwoord

  Inderdaad een hele mooie vormgeving! Wat ziet het er leuk uit zeg!

 30. Nesrin 27 augustus 2017 op 11:27 pm - Beantwoord

  Heel gaaf en zeker een mooie vormgeving. Ik ken haar van naam en heb ooit haar blog een tijdje gelezen. Een prachtig stationery en een reden meer om minder digitaal dingen op te slaan en schrijven.

  • Romy 27 augustus 2017 op 11:30 pm - Beantwoord

   Inderdaad! Deze planner en het boekje zijn meteen een goede reden om weer vaker met pen en papier aan de slag te gaan 🙂

 31. Florentine 28 augustus 2017 op 12:09 am - Beantwoord

  Zo leuk!!! Met die gouden details en die roze kleur <3 Love it!

 32. Annika 28 augustus 2017 op 12:13 pm - Beantwoord

  Leuk! Als ik deze week bij Kruidvat kom, ga ik zeker even kijken.

 33. Anna 28 augustus 2017 op 1:49 pm - Beantwoord

  Oh die planner vind ik echt helemaal geweldig! Binnenkort maar even naar het Kruidvat dus :-).

 34. A.Design 28 augustus 2017 op 2:05 pm - Beantwoord

  Net agenda gekocht 2018. Letters en cijfers zijn zeer slecht gedrukt. Bijna niet leesbaar! Jammer hoor!

  • Romy 28 augustus 2017 op 6:42 pm - Beantwoord

   Wat vervelend om te horen dat de lette