DSKR

Een cadeautje voor mezelf | Sieraden van DRKS

 • 19 juni 2018
 • 38 Reacties
Categorieën: Outfits

Cadeaus kopen voor anderen is bijna een hobby geworden. Iets leuks kopen om mezelf cadeau te doen? Dát vind ik dan weer een veel grotere uitdaging. Vaak laat ik mijn geld liever braaf op mijn spaarrekening staan. Op zich niets mis mee, maar soms heeft het juist wel wat om jezelf iets moois cadeau te doen waar je al tijden naar hunkert. Bovenaan mijn lijstje stonden nog mooie, kwalitatieve sieraden die ik jarenlang met plezier kan dragen. Toen ik van DRKS beeldschone sieraden mocht uitzoeken uit hun collectie, twijfelde ik dan ook geen moment. Ik laat je met plezier de pareltjes zien die ik uitkoos voor mezelf.

DSKR rosé gouden sieraden

Als je het lastig vindt om jezelf te trakteren…

Als het op cadeaus voor mezelf aankomt, houd ik mijn portemonnee vaak liever gesloten. Als puntje bij paaltje komt, heb ik altijd wel een excuus om een duurdere aankoop te laten. Met als nummer 1 reden dat mijn toekomstige koophuis ergens van betaald moet worden! Op zich goed om niet in een opwelling een tas ter waarde van een maandsalaris te kopen. Maar als je al maanden verlekkerd naar een product kijkt, is het zo’n slecht idee nog niet om daarvoor geld apart te leggen. Je hebt er dan immers lang genoeg over nagedacht om bewust je spaargeld aan dat pareltje te besteden.

Een mooie toevoeging aan mijn sieradenkist

Bovenaan mijn persoonlijke verlanglijstje stonden, naast een jurk van Ted Baker en een portemonnee van Desigual, vooral mooie sieraden. Mijn sieradenverzameling is zonder twijfel heel bescheiden te noemen. Ik heb niet eens een doosje vol met sieraden. En wat ik heb, is meestal niet van al te goede kwaliteit. Ik was dan ook al lange tijd op zoek naar écht mooie en kwalitatieve sieraden die ik ook na een jaar nog met plezier draag. Eigenlijk vergelijkbaar met de Oilily-tas die ik van mijn allereerste salaris kocht. Een iets duurdere aankoop waarvan ik gewoon weet dat ik hem tot de laatste snik “op” ga maken.

DSKR rosé gouden sieraden oorbellen

Een snoepdoosje van DRKS

Voor een samenwerking mocht ik van DRKS, een fijne online juwelier, een klein snoepdoosje met sieraden ontvangen. Lastig was het nog wel om het mooiste van het mooiste uit te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een rosé vergulde armband uit de Daily Luxury-serie en een paar bijpassende oorbellen. Het feestje begon al toen ik de sieraden uit de verpakking haalde. Zo’n chic wit doosje is toch wat anders dan de plastic blisters waar ik normaal mijn sieraden van af moet halen. Ik geef toe: ik vond de sieraden eerst zelfs zo mooi dat ik ze nauwelijks uit de verpakking durfde te halen. Gelukkig ben ik inmiddels over die drempel heen en draag ik deze pareltjes met veel plezier bijna dagelijks.

DRKS daily luxury oorbellen rosé goud
DSKR rosé gouden sieraden armband

Bling bling, zeg maar echt mijn ding

Zowel de oorbellen als de armband zijn rosé verguld en zijn voorzien van mooie zirkonia’s. Daardoor glinsteren ze je al vanaf een afstand tegemoet. Daar word ik als liefhebber van bling bling wel blij van! De oorbellen staan heel chic, terwijl je ze ook op een normale dag prima kunt dragen. Gelukkig zijn ze bovendien totaal niet zwaar, waardoor mijn oorlellen geen strijd tegen de zwaartekracht hoeven te leveren. Ook de armband sluit goed aan en is een mooi stukje bling dat ik graag om mijn pols draag. Zeker in combinatie vind ik de set geweldig. Het is een mooi cadeautje voor mezelf om ’s ochtends vroeg met iets moois in mijn oren en om mijn pols de deur uit te gaan.

Treat yourself (nou ja, een beetje dan!)

Deze mooie pareltjes van DRKS hebben me ervan overtuigd om vaker sieraden te dragen. Deze sieraden liggen namelijk niet voor de sier (sorry, slechte woordspeling!) te liggen. Ik bewaar ze zelfs met trots op mijn nachtkastje, zodat ik ze ’s ochtends niet vergeet in en om te doen. Ook ben ik er dankzij dit luxe setje van overtuigd om mezelf een paar keer per jaar iets écht moois cadeau te doen. Niet zomaar, maar wel als ik ergens mijn oog op heb laten vallen en een mooi item maar door mijn hoofd blijft spoken. Treat yourself is niet bepaald mijn motto. Maar als ik ergens zeker nog jaren plezier aan beleef, dan is het zo’n slecht streven nog niet. Goh, waar was die Desigual-portemonnee ook alweer te koop?!

Wat is het laatste ‘cadeau’ dat jij voor jezelf kocht?

Deze sieraden heb ik ontvangen van DSKR in ruil voor een blogartikel.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 19 juni 2018 op 6:41 am - Beantwoord

  Hele mooie sieraden heb je gekozen. Ze staan je mooi. Wat ik mijzelf cadeau heb gedaan? Een Desigual tas. Ben er zo blij mee.

  • Romy 19 juni 2018 op 9:35 am - Beantwoord

   Dankjewel! En wat gaaf, een tas van Desigual! Ik vind hun kleurrijke tassen ook altijd erg mooi ?

 2. Marije 19 juni 2018 op 7:35 am - Beantwoord

  Mooie sieraden heb je gekozen.

  Ik heb mijzelf een nieuwe Pandora armband cadeau gedaan afgelopen vakantie.

  • Romy 19 juni 2018 op 9:35 am - Beantwoord

   Wat een mooi cadeau! Ook een sieraad dat je nog lange tijd met veel plezier kunt blijven dragen ?

 3. Anna 19 juni 2018 op 7:55 am - Beantwoord

  Wat een prachtige sieraden zeg, ik vind de foto’s ook heel mooi geworden! <3 Ik vind het ook zeker belangrijk om te sparen, maar soms mag je inderdaad weleens wat minder streng voor jezelf zijn. En wie weet wat er in de toekomst gebeurt, je leeft NU ;-).

  • Romy 19 juni 2018 op 9:37 am - Beantwoord

   Dankjewel! De foto’s zijn met dank aan mijn vader ? En je hebt helemaal gelijk wat betreft jezelf trakteren. Het is eigenlijk zonde om alleen maar met de toekomst bezig te zijn en om die reden niet NU te genieten ?

 4. Lesley 19 juni 2018 op 8:00 am - Beantwoord

  Wat heb je een mooi setje uitgezocht zeg! Prachtig. Ted baker jurken staan ook nog steeds op m’n lijstje. Op een of andere manier schaf ik hier makkelijker een tas van aan dan een jurk. Omdat ik bang ben ivm de maten dat hij dan niet meer past. Heb zelf gespaarde voor een bepaalde designer tas. Helaas is de wachtlijst er nu afgehaald en komt er slechts 1 per 2 weken binnen. Je moet dan net het geluk hebben dat je in Amsterdam bent (lees kleine kans vanaf hier hha)

  • Romy 19 juni 2018 op 7:17 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben zelf ook zo blij met mijn nieuwe sieraden 🙂
   Ik ga voor je duimen dat je misschien toch een keer voor die mooie designertas in aanmerking komt! Je hebt trouwens wel gelijk dat een tas natuurlijk tijdlozer is dan een jurk als je eventueel over een tijdje een andere maat hebt. Ik ben nu wel heel benieuwd naar de tas die je op het oog hebt trouwens 🙂

   • Lesley 20 juni 2018 op 11:46 am - Beantwoord

    Haha de Louis Vuitton Pochette Métis. Een heel gewild model en ik grijp steeds mis. Je kunt hem wel tweedehands kopen en mijn meeste designertassen zijn ook vintage. Alleen deze zou ik graag gewoon voor het eerst echt in de winkel willen aanschaffen. (tweedehands zijn ze trouwens doordat ze zo gewild zijn veel duurder dan nieuw)

    • Romy 21 juni 2018 op 7:24 am - Beantwoord

     Grappig dat er zó veel vraag is naar deze tas! Ik hoop dat je hem snel op de kop kunt tikken in de winkel. Juist als je al lange tijd hoopt om iets te bemachtigen, is het zo tof als je jezelf er uiteindelijk op kunt trakteren 🙂

 5. Sarah 19 juni 2018 op 8:04 am - Beantwoord

  Zo mooi! Zo’n setje voelt ook altijd wat extra luxe aan vind ik altijd 🙂 Zelf vind ik het ook erg belangrijk om te sparen, maar jezelf af en toe verwennen mag af en toe weleens. Het leven is tekort om het niet te doen!

  • Romy 19 juni 2018 op 7:18 pm - Beantwoord

   Absoluut! Deze oorbellen en armband voelen al een stuk luxer dan bijvoorbeeld goedkope sieraden van de drogist. Ben er helemaal blij mee!
   En je hebt helemaal gelijk wat betreft sparen. Het is zonde als je je hele leven alleen maar geld opzij zet en daarvoor leuke dingen laat zitten.

 6. Irene 19 juni 2018 op 8:45 am - Beantwoord

  Zo mooie oorbellen! Ze staan je ook echt héél mooi vind ik. Vind ze op jouw foto’s ook mooier dan op de website 🙂 geeft meteen zo’n fijn gevoel hé, dat je iets kwalitatiefs draagt. En je mag jezelf zo nu en dan wel eens verwennen! Ik heb daar helaas iets minder moeite mee. Haha 😀

  • Romy 19 juni 2018 op 7:19 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik zal je compliment over mijn foto’s aan mijn vader doorgeven. Hij was de fotograaf 🙂
   Haha, jezelf iets te vaak willen verwennen is dan weer het andere uiterste inderdaad 😉 Maar op zich is met een verwennerij op zijn tijd niets mis.

 7. Meaghan 19 juni 2018 op 9:15 am - Beantwoord

  Wat een prachtige sieraden! Vooral de oorbellen vind ik heel erg leuk. Ik ben ook altijd super zuinig met mijn geld en ik vind het, net als jij, lastig om mijzelf een keer te trakteren. Wat goed dat je het toch gedaan hebt, want soms verdien je gewoon eens een wat duurder cadeau, helemaal als je bijna nooit iets speciaals voor jezelf koopt. Dat maakt het alleen maar extra speciaal!

 8. Lindsey Beljaars 19 juni 2018 op 9:40 am - Beantwoord

  Wat heb je prachtige sieraden gekozen. Staat je super!

  • Romy 19 juni 2018 op 7:21 pm - Beantwoord

   Het is soms ook gewoon echt wel lastig om iets voor jezelf te kopen, terwijl het eigenlijk juist fijn is om zo nu en dan iets extra moois voor jezelf te kopen. Juist omdat het dan zo speciaal is inderdaad 🙂

  • Romy 19 juni 2018 op 7:21 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂

 9. Anja - Minimalist Dutchie 19 juni 2018 op 10:03 am - Beantwoord

  Mijn laatste aankoop was een maand geleden: een zwarte, medium-length Cora Kemperman jurk in een stof die mooi blijft als je reist. Heb ‘m tweedehands aangeschaft. Ik vind ’t tof als een merk iets anders doet dan mainstream werk.

  • Romy 19 juni 2018 op 7:22 pm - Beantwoord

   Dat klinkt als een perfecte aankoop en al helemaal tof dat je hem ook nog eens tweedehands kon aanschaffen! Ik ben het helemaal met je eens trouwens: unieke ontwerpen/producten hebben bij mij ook altijd een streepje voor 🙂

 10. Tamara 19 juni 2018 op 10:13 am - Beantwoord

  Wow, ze staan je echt heel erg mooi! Ik ben vooral weg van die armband.. Toch maar die site eens opzoeken!

 11. Saskia 19 juni 2018 op 12:45 pm - Beantwoord

  Wat een toffe sieraden heb je gekozen. En oh, wat herkenbaar, voor mezelf hou ik m’n portemonnee ook altijd gesloten…

  • Romy 19 juni 2018 op 7:23 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over de sieraden. DRKS heeft heel wat mooie sieraden in haar assortiment, dus het was een feestje om iets te mogen uitzoeken 🙂

  • Romy 19 juni 2018 op 7:24 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En soms best lastig hè om jezelf iets cadeau te doen?! Natuurlijk is het goed om geen geld over de balk te smijten, maar soms zou het best fijn zijn als ik iets makkelijker zo af en toe iets speciaals voor mezelf kon kopen 😉

 12. Lianne 19 juni 2018 op 1:07 pm - Beantwoord

  Wauw, wat een prachtige sieraden! Ze staan je erg mooi <3 Ik ga meteen eens op hun site kijken. En er is niets mis mee om jezelf ook eens op z'n tijd te verwennen, hoor! Ik koop ook niet erg vaak iets duurs (bankrekening loop dan wel heel erg leeg), maar gewoon een klein dingetje op z'n tijd zoals een boek kan op z'n tijd wel vind ik!

  • Romy 19 juni 2018 op 7:37 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik was ook onwijs blij dat ik de sieraden mocht ontvangen 🙂 Ik draag ze al een paar weken bijna dagelijks.
   Mooi om te horen dat jij jezelf ook zo af en toe trakteert op iets moois. Dat kan soms zo’n fijn gevoel geven. En zolang je jezelf niet dagelijks op dingen trakteert en niet je hele maandsalaris aan dure designeritems uitgeeft, kan het volgens mij geen kwaad 🙂

 13. Geke 19 juni 2018 op 8:21 pm - Beantwoord

  Wat een prachtige juweeltjes. Je hebt echt een goeie keuze gemaakt, ze zijn echt helemaal ‘Romy’ 🙂
  Het laatste waar ik mezelf echt mee verwend heb, waren twee beha’s van een duur(der) merk. Had van mijn meter voor mijn 40ste verjaardag een mooi centje gehad en dat kwam toen wel van pas.
  Ik moet het nog leren, durven in mezelf investeren. Maar al doende leert men, zullen we maar zeggen 🙂

  • Geke 19 juni 2018 op 8:42 pm - Beantwoord

   En oja, eigenlijk nog iets afgelopen week: het e-book van ‘The curated closet’ om hopelijk eindelijk ook wat meer mijn eigen stijl te ontdekken. Dus eigenlijk best ook wel een waardevol cadeau voor de toekomst (hopelijk) 🙂

   • Romy 20 juni 2018 op 5:22 pm - Beantwoord

    Oeh, wat een leuk cadeau! En dat klinkt inderdaad ook als een goede investering voor een meer eigen kledingstijl in de toekomst ?

  • Romy 20 juni 2018 op 5:21 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je de oorbellen goed bij mij vindt passen ? En goed om te horen dat je in ieder geval gaandeweg leert om jezelf af en toe ergens mee te verwennen. Mooie lingerie is ook altijd een prachtig cadeau voor jezelf ?

 14. Elisabeth 20 juni 2018 op 12:35 pm - Beantwoord

  De sieraden passen heel goed bij je! Wat een mooie ook. Ik verwen mezelf ook wel eens door iets te kopen wat ik graag wil hebben. Maar dat hoeft niet eens iets te zijn met sieraden.

 15. zwartraafje 20 juni 2018 op 4:40 pm - Beantwoord

  Ik kocht vroeger vooral cadeautjes voor anderen. Dat doe ik nu nog steeds hoor, maar ik heb ondertussen ook geleerd om af en toe iets voor mezelf te kopen. Meestal zijn dat kleine zaken. Een boek dat ik heel graag wil, een mooi notitieboek, knutselmateriaal, een mooi jurkje, een boeketje bloemen om het huis wat op te vrolijken, …

  • Romy 21 juni 2018 op 7:30 am - Beantwoord

   Mooi om te horen dat je jezelf de laatste tijd wat vaker trakteert op iets kleins. Ook een klein cadeautje voor jezelf kan al een echte opvrolijker zijn 🙂

 16. Nikita 20 juni 2018 op 6:38 pm - Beantwoord

  Toen ik die foto’s zag wist ik direct dat ik je sieraden maar ook gewoon die foto’s van jou heel erg mooi vind! Jezelf trakteren is oke, maar heel lastig. Ik struggel er altijd mee en altijd is het als mijn zusje erbij is. En dan is zij degene die me erop wijst dat ik een cadeautje voor mezelf echt wel verdiend heb. En gelukkig geloof ik dat ook steeds meer waardoor ik mezelf af en toe echt iets duurders gun, maar iets waar ik heel blij van word!

  • Romy 21 juni 2018 op 7:41 am - Beantwoord

   Wat goed dat je tegenwoordig toch vaker jezelf op iets moois trakteert waar je echt blij van wordt. Het is soms best een uitdaging om jezelf te trakteren, maar het kan zo fijn zijn om het zo af en toe te doen.

 17. Esmeralda 21 juni 2018 op 9:56 pm - Beantwoord

  Ik heb laatst nog 2 boeken gekocht, vind het heerlijk om te lezen en doe het te weinig maar wil er echt tijd voor gaan maken!

  • Romy 23 juni 2018 op 8:43 am - Beantwoord

   Leuk dat je meer tijd wilt gaan máken voor boeken lezen! Een boek is ook altijd wel een leuk cadeautje voor jezelf 🙂

Recente blogs

15x overbodige ballast die ik uit mijn rugzak heb getild (of wil tillen)

10 september 2021|Persoonlijk, Persoonlijke groei, Zelfliefde|

Ongemerkt kun je heel wat kilo’s aan ballast meezeulen op een dag. Dan heb ik het niet over de zware tas vol weekboodschappen of de stenen voor het nieuwe tuinpad. Ook je spreekwoordelijke rugzakje kan aardig vol raken met emoties, moetjes, onnodig leed en andere overbodige meuk die zich in je hersenen of agenda heeft gewurmd. Dit zijn 15 soorten ballast die ik met plezier uit mijn stampvolle rugzak heb gegooid (of er voorzichtig uit aan het gooien ben).

Gebakken havermout met vijgen, walnoten & chocola

15 oktober 2023|Recepten|

Ontbijtjes die smaken alsof je je tanden in een toetje zet? Daar mag je mij letterlijk voor wakker maken. Dit havermoutontbijt is er zo één! Toen Albert Heijn me er met een goede bonusaanbieding laatst aan herinnerde dat het vijgentijd is, moest en zou ik die een plek in mijn havermoutkom geven. Als er iets is waar ik met dit weer naar snak, dan is het wel een warme bak met havermout, een goede bodem voor mijn maag en een heerlijk zoet tintje. Dat alles zit met deze gebakken havermout met vijgen wel goed. Na een half uurtje wachten op de oven heb je een havermout om met plezier je vork in te zetten.

Maak van elke dag een beetje vrijdag!

12 juni 2017|Positiviteit|

Vooral sinds ik fulltime werk (hoe leuk mijn werk ook is!), vind ik de vrijdag altijd een magische dag. Het begint al als ik ’s ochtends vroeg opsta met de gedachte dat ik de volgende twee dagen langer kan blijven l