Echte Post Is Cool #6 | Mijn verstuurde en ontvangen EPIC-post!

Echte Post Is Cool! Dat is een feit, maar ook de naam van een onwijs leuke swap die nu voor de vijfde keer werd georganiseerd. Juist in deze tijd van e-mails, snelle appjes en vlugge Facebook-comments is het zo leuk om weer eens échte post te ontvangen. Met een handgeschreven etiket, vrolijk inpakpapier en met zorg uitgekozen cadeautjes. En zo’n uitpakfeestje van echte post beleefde ik gisteravond! Om klokslag 12 uur scheurde ik het vrolijke gele inpakpapier van mijn ontvangen pakketje om de inhoud te bekijken. En of die leuk was! Ik laat je graag zien wat ik ontving voor Echte Post Is Cool en wat ik naar mijn eigen lootje stuurde.

echte post is cool 5

Wat is Echte Post Is Cool?

Nog even voor wie Echte Post Is Cool (aka #epic) niet kent: het is dus de bedoeling dat je als deelnemer een lijstje met jouw wensen en voorkeuren online doorgeeft. Dat lootje van jou verdwijnt in de hoge hoed en je krijgt er weer een ander willekeurig lootje uit de hoge hoed voor terug, voor wie jij cadeautjes mag shoppen. Op basis van het lootje en op basis van de blog of social media van die persoon stel je voor diegene een mooi pakket samen. En andersom bezorgt de postbode ook bij jou een mooi pakket aan de deur van degene die jouw lootje heeft getrokken. Een feestje om aan mee te doen!

echte post is cool 5

Wat kwam er uit mijn pakketje tevoorschijn?

Mijn pakketje voor Echte Post Is Cool ontving ik van Northflix. Ik volg haar heerlijk eerlijke blog met een flinke dosis Friese nuchterheid en humor al lange tijd met veel plezier. Deze dame uit Drachten kan zelfs over haarelastiekjes nog een lekker cynisch artikel schrijven en is ook op het juiste moment kritisch en direct. En deze week ontving ik dus leuke post van haar uit het verre Drachten voor Echte Post Is Cool. Grappig detail: mijn doos was bij de buurvrouw bezorgd, maar de buurkinderen bleken zo enthousiast te zijn over het knalgele inpakpapier dat er al wat papier opengescheurd was. Ha, ik kon hen geen ongelijk geven!

echte post is cool 5

Een uitpakfeestje!

De inhoud van de doos bleek minstens zo kleurrijk en leuk als het inpakpapier eromheen. Mijn oorspronkelijke plan was om om middernacht alleen de afzender van mijn pakketje te achterhalen en om het uitpakken tot de volgende ochtend uit te stellen. Missie mislukt uiteraard, want hoe kun je deze leuke, kleurrijke zakjes nu allemaal ongeopend laten liggen… Uiterst voorzichtig maakte ik ze open om alvast alle inhoud te bekijken en die vanochtend vroeg alsnog op de foto te zetten. Tja, geduld is niet mijn beste eigenschap! Ik voelde me weer even een klein meisje dat zenuwachtig wakker wordt op de dag van haar verjaardagsfeestje.

echte post is cool 5

Wat zat er in mijn pakketje?

De gekleurde zakjes waren niet bepaald leeg. Er zaten allerlei leuke producten in die helemaal bij mij passen. Wie mijn blog en mijn vele roze uitspattingen kent, begrijpt vast dat ik dolenthousiast werd van deze knalroze handcrème en douchegel van DM. Hallo, er staat zelfs een eenhoorn op de douchegel! Dan kun je de plank bij mij ook gewoon niet misslaan. En met thee, nagellak en vrolijk schrijfgerei zit je bij mij ook altijd wel goed!

echte post is cool 5 echte post is cool 5 echte post is cool 5

Rainbows & unicorns

Geloof het of niet, maar met dit knalroze notitieboekje stond ik dus laatst nog bij Action in mijn handen. Hoe leuk dat ik het nu uit mijn doos voor Echte Post Is Cool tevoorschijn kon toveren. Daar word ik blij van! Net als van het roze nagellakje (oeh, deze kleur roze is té leuk!) en een pakje met thee trouwens. Ik zie mezelf al helemaal zitten met mijn roze nagellak op, schrijvend in een roze notitieboekje met een roze pen, nippend aan een kop thee, met een maskertje op mijn gezicht en ruikend naar rainbows & unicorns van de heerlijke douchegel. Ja hoor, laat de me-time maar komen!

Dankjewel, Northflix!

Lieve Northflix, dankjewel voor je onwijs mooie pakket! Alles past perfect bij mij. En wat heb je het trouwens goed verborgen gehouden dat jij mijn lootje had getrokken. Ondanks dat je laatst al de mooie roze doucheproducten liet zien op Twitter en eerder aangaf dat je lootje niet zo blij werd van chocolade, had ik geen idee dat je mij zou hebben getrokken. Je kleurrijke pakketje was een leuke verrassing waar ik nog lang van ga genieten.

En wat stuurde ik zelf op?

Ook het samenstellen van mijn eigen pakketje voor Echte Post Is Cool was een feestje. Ik laat je graag zien wat ik opstuurde naar mijn lootje.

echte post is cool 5

 

Ik had als lootje Els van Nobody Else, een echte creatieveling wiens blog ik ook al lange tijd volg. Ze maakt de leukste gehaakte beestjes, prachtige kaarten en bedenkt ook hele gave DIY’s. Aangezien ik zelf ook graag creatief bezig ben (hoewel ik voor haken nog wel een spoedcursus van haar zou kunnen gebruiken!), heb ik met veel plezier een creatief pakket voor haar samengesteld. Een inpaktalent ben ik helaas niet, dus maakte ik dankbaar gebruik van cadeautasjes en flamingovormige LED-lampjes. Hierboven zie je wat ik voor Els kocht, met onder andere stempels, een haakpakketje van Takkie (♥) en haar favoriete chocolade. Mocht je de inhoud van mijn pakketje voor Els in detail willen zien, dan kun je daarvoor vast binnenkort een kijkje nemen op haar blog.

echte post is cool 5

Uiteraard mocht ook een zelgemaakte kaart in de doos voor Els niet ontbreken. Ik stuurde haar de bovenstaande pastelkleurige kaart en fotografeerde die natuurlijk gezellig tussen de flamingolampjes, waarvan ik zelf overigens inmiddels ook helemaal weg ben. Lieve Els, het was erg leuk om voor jou te shoppen!

Op naar de volgende editie!

Wat is echte post toch leuk cool! Overigens nog even een groot welverdiend compliment voor Northflix en Monsieur Mango voor de geweldige organisatie! Ik ga nu al duimen dat er weer een nieuwe editie komt, want dan doe ik zeker met heel veel plezier opnieuw mee.

Heb jij weleens meegedaan met een swap?

Volg:
Deel:

38 Reacties

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:14

   Absoluut! Het was zo leuk om zo’n vrolijk pakketje uit te pakken ?

 1. 21 april 2018 / 09:05

  Super leuke dingen! Ik ga mijn pakketje zo open maken dus ben heel erg benieuwd!

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:14

   Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar de inhoud van jouw pakketje ?

 2. 21 april 2018 / 09:20

  Nog nooit gedaan! Ziet er wel ontzettend leuk uit! Echte post is ook echt veel toffer dan alles online. Heel leuk!

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:17

   Ja, echte post is juist nu zo leuk ? Mocht je ooit tijd hebben om mee te doen met EPIC, dan is dat zeker een aanrader. Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen ?

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:18

   Zo leuk om te horen dat je blij bent met de inhoud! ? Ik heb alles met veel plezier voor je bij elkaar geshopt ?

 3. 21 april 2018 / 09:30

  Deze artikelen zijn altijd een feestje om te lezen. Zo leuk om te zien wat je gekregen en verstuurd hebt. Het is een heel erg kleurrijk feestje geworden. Extra leuk dat alles zo goed bij je past!
  Linda blogde over…MYOMY My Carry Bag

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:19

   Ja, leuk he?! Ik vond het ook zo tof dat alles perfect in mijn straatje past. De swap is alleen al zo leuk om aan mee te doen en het zien wat andere mensen hebben verstuurd en ontvangen, maakt het nog leuker ?

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:21

   Ik was ook meteen enthousiast toen ik vorig jaar voor het eerst van EPIC hoorde. Het is zo’n leuk initiatief! En ik ben helemaal blij ook met de inhoud ?

 4. 21 april 2018 / 09:46

  Ik heb deze editie even overgeslagen. Ik moet natuurlijk sparen voor de bruiloft en ook was ik te veel met andere dingen bezig dat ik er ook gewoon even geen tijd voor had. Maar wel heb ik alles weer op de voet gevold en was weer leuk om te lezen hoe nieuwsgierig iedereen is :P
  Simone blogde over…Gezocht: Gastblogger!

  • Romy
   Auteur
   21 april 2018 / 10:23

   Heel begrijpelijk dat je deze editie hebt overgeslagen! Maar het volgen van iedereen die in spanning afwacht wat er in zijn pakketje zit, is inderdaad al een feestje op zich. Ik heb alle enthousiaste reacties ook met veel plezier gevolgd op Twitter de afgelopen tijd ?

 5. Yvonne
  21 april 2018 / 10:48

  Zo leuk! Wat je ontvangen hebt en wat je hebt verstuurd. Ik heb ook meegedaan. Heb mijn best gedaan voor mijn lootje. Hoop dat ze er blij mee is.

  • Romy
   Auteur
   22 april 2018 / 10:15

   Wat leuk dat je ook hebt meegedaan met Echte Post Is Cool! Ik ben heel benieuwd naar je verstuurde en ontvangen pakketje :)

 6. 21 april 2018 / 13:08

  Wat heb je een mooi pakketje gegeven en gekregen! Ik heb deze keer voor het eerst meegedaan aan EPIC, de vorige keer was ik net te laat. Ik heb een heel leuk pakketje gekregen en mijn lootje heeft mij laten weten dat zij haar pakketje ook leuk vond :-) Ik kan nu al niet wachten op de volgende editie!!!
  Mevrouw Marloes blogde over…Graffitiworkshop / Schilderworkshop | Wine Art Gallery

  • Romy
   Auteur
   22 april 2018 / 10:16

   Superleuk dat je ook hebt meegedaan met EPIC! Ik ben heel benieuwd wat je hebt gekregen en ontvangen :) Ik heb vorige keer voor het eerst meegedaan en ben nu ook een beetje verslaafd. Hopelijk komt er heel snel weer een volgende editie :)

 7. 21 april 2018 / 15:42

  Wat super leuk die pakketjes!! Ik heb van alle kanten blije reacties gezien, wat een ontzettend toffe actie is dit. Volgende keer misschien toch maar meedoen ;)
  Neverdullmoments blogde over…Grrrrrrove fout

  • Romy
   Auteur
   22 april 2018 / 10:16

   Zeker doen! Het is zo leuk om mee te doen, alleen al vanwege alle enthousiaste reacties op social media in aanloop naar het uitpakmoment ;)

 8. 21 april 2018 / 21:57

  Aaah wat een toffe en super gave items heb je gekregen van Northflix zeg! En wat een ontzettend mooi pakket heb jij aan Els gegeven. Ik heb ook dit keer weer meegedaan, het blijft echt een geweldig project. En ik ben ook echt enorm blij met mijn pakketje. Ik hoop ook echt op een nieuwe editie, dan ga ik ook zeker weer meedoen. Veel plezier met jouw cadeautjes :) !

  • Romy
   Auteur
   22 april 2018 / 10:17

   EPIC is inderdaad zo’n leuk project om aan mee te doen. Echt heel tof dat zoiets bestaat, juist in een tijd waarin er niet meer zo vaak echte post wordt verstuurd. Hopelijk volgt er snel weer een nieuwe editie!
   Jouw pakketje zag er ook heel gaaf uit trouwens. Het blijft toch bijzonder dat er in zo’n pakketje vaak dingen zitten die je echt op het lijf geschreven zijn :)

  • Romy
   Auteur
   22 april 2018 / 10:17

   EPIC is inderdaad zo’n leuk project om aan mee te doen. Echt heel tof dat zoiets bestaat, juist in een tijd waarin er niet meer zo vaak echte post wordt verstuurd. Hopelijk volgt er snel weer een nieuwe editie!
   Jouw pakketje zag er ook heel gaaf uit trouwens. Het blijft toch bijzonder dat er in zo’n pakketje vaak dingen zitten die je echt op het lijf geschreven zijn :)

 9. 21 april 2018 / 23:07

  Hele leuke pakketten! Zelf heb ik niet zoveel tijd om mee te doen maar ik ben wel altijd nieuwsgierig naar mensen hun swaps :)

 10. 22 april 2018 / 10:53

  Super leuk (en roze) pakket heb je gekregen zeg! Leuk om te zien, maar ook een fijn pakket wat je hebt gestuurd. Mijn artikel over deze editie komt morgen online. Het was weer een feestje<3

  • Romy
   Auteur
   23 april 2018 / 01:21

   Ik heb inderdaad echt een prachtig pakket ontvangen :) Zo blij mee! Ik ben nu al heel benieuwd naar jouw pakketje!

 11. 22 april 2018 / 21:12

  Wauw, wat heeft Northflix een mooi, roze pakket voor je samengesteld! Overduidelijk Romy, dat kan niet anders én lekker vrolijk. Zelfs ik zou zwichten voor die roze douchegel met unicorn.. :D Jij hebt Els ook schandalig verwend zo te zien, hoe leuk! Die flamingo lampjes zijn echt té gaaf! Dankjewel voor het meedoen! <3
  Inge | Monsieur Mango blogde over…Lush Moederdagcollectie 2018

  • Romy
   Auteur
   23 april 2018 / 01:28

   Dankjewel voor je leuke reactie en natuurlijk voor het organiseren van EPIC samen met Northflix! <3 Wat was het weer een feestje om mee te doen! Ik ben ook zo blij met mijn ontvangen pakketje. Het past helemaal bij mij, alleen al met alle leuke roze items :)

 12. 23 april 2018 / 06:53

  Een Romy-pakketje! Die douchegel zou mijn zusje komen stelen met haar unicorn-addiction. Maar dat zijn echt toffe spulletjes en je hebt ook een heel leuk pakket samengesteld voor jouw lootje! Ik wil trouwens ook ooit eens een swap doen, lijkt me heel leuk!
  Nikita blogde over…7x Vreugde & Positiviteit!

  • Romy
   Auteur
   23 april 2018 / 20:48

   Het pakketje is me inderdaad echt op het lijf geschreven :) Die douchegel met eenhoorn op de fles vind ik ook helemaal geweldig.
   Meedoen met een swap is overigens echt een aanrader. Ik vind het zo leuk om te doen: zowel het shoppen voor iemand anders als het openen van mijn ontvangen pakketje :)

  • Romy
   Auteur
   23 april 2018 / 21:38

   Jaa, ik ben helemaal blij met mijn roze pakket! :) Zou superleuk zijn als je bij de volgende editie ook weer meedoet met EPIC!

  • Romy
   Auteur
   23 april 2018 / 21:42

   Wat leuk om te horen dat je de producten helemaal bij Els vindt passen! Ik vond het ook erg leuk om een pakketje voor haar samen te stellen :)

 13. 25 april 2018 / 17:04

  Aah die flamingo lampjes zijn geweldig, wat een gaaf cadeau! Je hebt zelf ook hele leuke dingen gekregen :) Het lijkt mij super leuk om een keer mee te doen

  • Romy
   Auteur
   25 april 2018 / 19:29

   Ja, die flamingolampjes zijn leuk, hè?! Ik wilde ze bijna ook voor mezelf kopen ;)
   Mocht je ooit de kans hebben om ook mee te doen met EPIC, zeker doen! Ik vind het echt een toffe swap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge