stapje terug

Ik kan hier gewoon een huishoudelijke mededeling van maken. Maar ja, ik ben niet zo van ergens maar een paar woorden aan vuil maken. Bijna vier jaar lang heb ik elke dag een artikel op Vaker Vrolijk geplaatst. Nooit heb ik een dag gemist. Tot binnenkort dus! Ik ga namelijk een heel klein stapje terug doen. Ik blijf bloggen en dingen delen, maar dan iets minder vaak: 5 in plaats van 7 keer per week. En tja, daar wil ik graag iets meer dan een huishoudelijke mededeling aan wijden.

Vier jaar lang dagelijks bloggen

Toen ik in september 2016 mijn blog begon, besloot ik om dagelijks te bloggen. Een bewuste keuze! Ik was net afgestudeerd, zocht een fijne uitlaatklep en had destijds (bij gebrek aan dé startersbaan) genoeg tijd, zin en inspiratie om elke dag tijd in mijn blog te steken. Wat toen begon als een creatieve uitspatting groeide uit tot een fijn eigen stekkie op het internet waar ik nog steeds elke dag veel plezier aan beleef. Er is nooit een moment geweest dat ik met tegenzin een artikel heb geschreven. Nog steeds steek ik met heel veel liefde en plezier bijna dagelijks tijd in Vaker Vrolijk. Mijn digitale kindje!

Ik ben veranderd

Aan mijn blogzin en -inspiratie is dus niets veranderd. Tegelijkertijd is er sinds 2016 heel veel wél veranderd. Ik ben geen thuiswonende pas afgestudeerde single meer. Ik heb een lieve vriend, een eigen huis en mijn eigen onderneming waar ik keihard voor werk. Ik ben veranderd en mijn blog veranderde steeds een beetje met mij mee.

Altijd heb ik me voorgenomen dat ik het dagelijks bloggen zou doen zolang het haalbaar is en goed voelt. De afgelopen tijd veranderde daar iets in. Voordat ik mijn vorige baan opzegde, miste ik altijd iets in mijn werk, wat mijn baan ook was. Ik wilde dingen op papier kunnen zetten en mijn persoonlijke gedachten delen. Ook wilde ik iets voor mezelf doen. Ergens mijn creativiteit in kwijt kunnen. Een eigen project hebben. Mijn blog was daarin het ontbrekende puzzelstukje. Nu is dat alles anders. Sinds ik fulltime tekstschrijver ben, ben ik ook voor werk elke dag aan het schrijven. Geweldig, want schrijven doe ik zo graag!

Niet meer alleen schrijven

Ik vind bloggen nog even leuk als altijd. Het is niet zo dat ik er de tijd niet meer voor heb. Ik máák er graag tijd voor. Ook aan inspiratie heb ik absoluut geen gebrek. Ik heb nog heel veel te vertellen en nog altijd puilt mijn onderwerpenlijstje uit. Ook maak ik ongetwijfeld de komende jaren nog genoeg dingen mee die een plekje op mijn blog verdienen. Tegelijkertijd wil ik méér. Meer diepgaande artikelen delen. Nog meer schrijven over persoonlijke groei. En – heel eerlijk – ook nóg meer bezig zijn met fijne schermloze activiteiten, zoals boeken lezen, creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met de mensen die mij dierbaar zijn.

Ik heb nog zo veel ideeën. Die wil ik allemaal de aandacht en liefde geven die ze verdienen als ik er een artikel over schrijf. Misschien ga ik vaker langere artikelen delen, meer research doen, me qua fotografie verder ontwikkelen – dat weet ik nog niet precies. Dat wil ik lekker voor mezelf gaan ontdekken. Juist om daar de liefde, aandacht en plezier in te kunnen blijven steken die het verdient, doe ik dus een piepklein stapje terug.

En nu even tot de kern!

Goed, een lichtelijk sentimentele manier om dus eigenlijk gewoon een huishoudelijke mededeling met je te delen. Ik blijf bloggen! Maar ik heb besloten om voortaan alleen nog op maandag t/m vrijdag artikelen te plaatsen en niet meer in het weekend. Misschien komt er zo nu en dan toch in het weekend een artikel online, maar dan is dat meer als extraatje omdat er plotseling een hersenspinsel in me opkomt dat onmogelijk tot na het weekend kan wachten. Over het algemeen kun je dus voortaan elke doordeweekse dag een artikel op mijn blog verwachten.

Als je in het weekend toch iets wilt teruglezen, dan kun je altijd nog eens tussen mijn 1350 eerdere blogartikelen rondneuzen. Of neem een kijkje op Facebook en Instagram. Ook daar laat ik in het weekend regelmatig van me horen.

Dank je wel!

Ik weet dat ik superlieve lezers heb en dat iedereen dit stapje terug 100% zal begrijpen. Toch wilde ik er graag dit artikel aan wijden. Niet omdat ik het gevoel heb me te verantwoorden. Totaal niet! Maar meer om voor mezelf een stukje af te sluiten. Gek, maar het voelt toch als het einde van een tijdperk! Aan de andere kant is het goed zo en verandert er eigenlijk weinig. Ik blijf (vrolijke) artikelen delen. Dat doe ik al bijna 4 jaar met heel veel plezier en dat zal ik zeker blijven doen. Alleen ietsje minder vaak dan eerst.

Rest mij nog één ding: jou bedanken dat jij mij volgt! Of je nu heel trouw elke dag meeleest of alleen zo nu en dan even komt spieken, dank je wel! Jij als lieve lezer maakt het bloggen oprecht nog vele malen leuker! <3

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Lianne 21 juni 2020 op 6:49 am - Beantwoord

  Wauw Romy, wat een verstandig en moedig besluit! Het verwonderde me altijd al hoe je dat toch allemaal deed, met een fulltime baan, huishouden én elke dag bloggen, en dat 4 jaar lang! Het scheelt natuurlijk ook dat je het graag doet. Daarom zag ik deze keuze ook niet meteen aankomen! Maar wat goed dat je nu meer voor schermloze tijd kiest en eens wat vaker boeken wilt lezen of tijd met je vriend wilt doorbrengen, want dat is minstens zo waardevol! Je hoeft je inderdaad niet te verantwoorden, het is jouw blog en je moet doen wat jij fijn vindt en goed voelt. En ook met 5 dagen per week bloggen vind iedereen je evengoed een leuk mens 🙂

  • Noor 21 juni 2020 op 10:15 am - Beantwoord

   Ik vroeg me net hetzelfde af: werken, blogs maken (heb jaren geleden ook een blog gehad dus ik weet hoeveel er komt bij kijken), socials bijhouden en dan ook nog eens tijd maken voor jezelf

   Ik lees je artikels in ieder geval met veel plezier. Fijne zondag!

  • Romy 1 juli 2020 op 11:37 pm - Beantwoord

   Wat een superlieve woorden! Dank je wel voor je lieve berichtje over deze stap! <3 Je bent een schat!

 2. Wilma 21 juni 2020 op 7:03 am - Beantwoord

  Goed voor jou! Fijn dat we iig nog 5x per week je blog kunnen blijven lezen, en ervan genieten, dank je wel. Geniet van de extra tijd.

 3. Daenelia 21 juni 2020 op 7:38 am - Beantwoord

  Yes! Ik wachtte hier al op. Je moet ook gewoon opladen in het weekend. En… je moet tijd hebben om dingen mee te maken om over te schrijven, toch?
  Genieten!

 4. Mirjam 21 juni 2020 op 7:47 am - Beantwoord

  Heel goed en dapper dat je zo’n besluit hebt genomen. Ik heb altijd veel bewondering voor je gehad (en dat heb ik nog steeds ;-)), dat je echt elke dag een blogbericht deelde! Dat je iets minder gaat bloggen is alleen maar begrijpelijk en goed. Geniet van alles wat op je pad komt en ik ben benieuwd naar je toekomstige avonturen!

  • Darina 21 juni 2020 op 8:17 am - Beantwoord

   Een mooie en goede stap. Ik bewonderde het altijd dat je elke dag zo’n goed artikel plaatste, maar je beslissing begrijp ik heel goed. Geniet van alles wat op je pad komt!

  • Romy 1 juli 2020 op 11:36 pm - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve berichtje! <3

 5. Silke 21 juni 2020 op 7:56 am - Beantwoord

  Super Romy, weer een mooie stap en ik begrijp heel goed dat het fijn is daar op deze manier aan te beginnen! 🙂

 6. Anouk 21 juni 2020 op 8:18 am - Beantwoord

  Wat een goede beslissing Romy, heel dapper ook dat je dit doet. Tijd maken om op te laden is ook heel belangrijk anders is het op de lange termijn niet vol te houden

 7. Nikita 21 juni 2020 op 8:54 am - Beantwoord

  Natuurlijk begrijpen wij dit. Dagelijks bloggen is leuk en bewonderenswaardig, maar het moet je wel gelukkig maken. Anders heeft het geen zin. Het grappige was ook dat mijn intuïtie dit had zien aankomen. Dat er op een dag een artikel zou verschijnen in deze aard. Ik heb geen idee hoe dat komt, maar dat is wel vaker met mijn intuïtie. Je moet vooral doen wat goed voelt voor jou en ik begrijp je beslissing zeker! Ik ben al meer dan een half jaar (ik moet nog drie maanden volgens mij) in social media detox. En de offline rust is inderdaad heel fijn. Ik lees nog steeds elke dag trouw, ik heb alleen niet altijd de energie om te reageren. En daar verandert helemaal niets aan als je binnenkort vijf dagen per week blogt. Ik blijf je trouw volgen <3

  • Romy 1 juli 2020 op 11:51 pm - Beantwoord

   Wat bijzonder om te horen dat je deze beslissing al een beetje zag aankomen! Ik denk ook dat deze stap goed past bij waar ik nu sta in het leven en het voelt in alle opzichten heel goed. Spannend, maar goed 🙂
   Dank je wel voor je lieve berichtje en natuurlijk voor het zo trouw lezen van mijn blogs. Ik geniet enorm van je reacties en vind het zo bijzonder dat je mijn blog al jarenlang zo trouw volgt.

 8. Zo simpel is dan geluk 21 juni 2020 op 9:00 am - Beantwoord

  Heel begrijpelijk dat je even een stapje terug doet! Het is zo belangrijk om ook lekker van het offline leven te genieten. 🙂

 9. Shirley 21 juni 2020 op 9:01 am - Beantwoord

  Mooi dat je deze keuze hebt gemaakt. Dit artikel is een mooie manier om het dagelijks bloggen af te sluiten. Ik vind 5 dagen per week bloggen nog steeds veel en knap. Aan inspiratie geen gebrek. Ik hoop dat je hierdoor wat lucht krijgt voor wat je ook wil: meer offline tijd, langere artikelen schrijven, foto’s maken.

  • Romy 1 juli 2020 op 11:49 pm - Beantwoord

   Thanks voor je lieve berichtje! Met de extra tijd gaat het zeker goed komen. Ik merk nu al dat ik voor alle drie die dingen wat meer tijd heb en geniet daar echt van 🙂

 10. Audrey 21 juni 2020 op 9:15 am - Beantwoord

  Ik heb al eerder gezegd hoe knap ik het vond dat je al zo lang dagelijks een blog plaatste. Volkomen begrijpelijk dat je nu kiest voor iets minder vaak posten 🙂

 11. Naomi 21 juni 2020 op 9:29 am - Beantwoord

  Heel begrijpelijk (en volgens mij verstandig!) besluit. Ik heb me altijd verwonderd (op een positieve manier;)) over mensen die élke dag een blog online konden zetten. dus ja, ik snap het. En ik blijf hier gezellig vijf dagen in de week lezen.

 12. Evelyne 21 juni 2020 op 10:12 am - Beantwoord

  Ik heb je altijd bewonderd voor je dagelijkse creativiteit en kwam hier ook dagelijks lezen (niet altijd reageren omdat het artikel mij ook niet altijd aansprak en dan reageer je beter niet 😉 ) Jouw beslissing begrijp ik volkomen! Nog veel schrijfplezier in álles wat je doet en ik blijf graag hier lezen 😉

  • Romy 1 juli 2020 op 11:48 pm - Beantwoord

   Dank je wel, Evelyne! En zo leuk dat je elke dag een kijkje op mijn blog komt nemen 🙂 Ik lees je reacties steeds weer met ontzettend veel plezier.

 13. Marloes 21 juni 2020 op 10:35 am - Beantwoord

  Mooie en goede stap! Ik vond het altijd zo bizar hoe jij dagelijks blogposts online kon zetten naast een baan, haha. Geef je groot gelijk dat je minder gaat bloggen. Bovendien is het nog steeds veel als je vijf posts per week plaatst! 🙂

 14. Meaghan 21 juni 2020 op 10:42 am - Beantwoord

  Mooie en dappere keuze Romy! Ik heb er altijd bewondering voor gehad dat je vanaf 2016 al elke dag een artikel online wist te plaatsen! Heel logisch dat je een stap terug wilt doen om ook tijd te kunnen besteden aan andere leuke dingen. Je nieuwe uploadschema klinkt ook ideaal! Je moet gewoon doen wat voor jou haalbaar is. Ik blijf je sowieso volgen, want jouw blogs zijn altijd weer een genietmomentje van de dag! Hopelijk kun je nu wat meer rust vinden en ook genieten van andere dingen!

  • Romy 1 juli 2020 op 11:53 pm - Beantwoord

   Thanks voor je lieve berichtje en sowieso voor alle lieve reacties die je steeds achterlaat! Een feestje om te lezen 🙂 Ik waardeer ze enorm.
   Het was best een spannende keuze om een ander uploadschema aan te nemen, maar ik merk nu al dat dit nieuwe schema voor mij ideaal werkt. Ben heel blij dat ik toch die keuze heb gemaakt.

 15. Hermien - KouweKleren 21 juni 2020 op 11:23 am - Beantwoord

  Ik heb me altijd al afgevraagd hoe je dit haalde, dus meer dan begrijpelijk! En meer offline is maar al te fijn. Het is je gegund, wijs besluit!

 16. Anouk 21 juni 2020 op 11:53 am - Beantwoord

  Ah, helemaal begrijpelijk!
  Ik waardeer het overigens altijd zo erg als zoiets wordt gedeeld! Helemaal als iets zo lang hetzelfde is geweest en het dan ineens veranderd. Je gaat anders toch denken dat er misschien iets ergs is, of dat je de memo gemist hebt
  En trouwens…. Ik vind vijf posts nog steeds veel!

  • Romy 1 juli 2020 op 11:54 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je dat zegt! 🙂 Ik vond het zelf ook heel gek voelen om zoiets drastisch niet aan te kondigen met wat toelichting. En ik wilde inderdaad niet dat mensen zouden denken dat er iets aan de hand is of dat het niet goed met me gaat. Want dat is gelukkig allebei totaal niet het geval 🙂

 17. johanna 21 juni 2020 op 2:33 pm - Beantwoord

  Nu ik kan me alleen maar aansluiten bij het voorgaande. Je blogs vind ik super, en dat er 7 per week komen een ongekende luxe. Maar dat ik me afvraag hoe je dat doet, en wanneer je nog tijd voor de rest hebt, is al bekend. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik de laatste weken wel een paar post heb gezien, waarvan ik me afvraag, waarom post ze die. Dus minder is meer, zou ik zeggen. Zowel voor jou privé als voor mij als lezer. En 5 post per week is ook nog een luxe, waar anders krijg je zoveel vrolijkheid? Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je blog, en wens je heel veel succes me alle andere projecten die je op de rails hebt gezet of aan het zetten bent. Geniet vooral van je leven!! Bedankt

  • Romy 2 juli 2020 op 12:16 am - Beantwoord

   Dank je voor je fijne reactie! Goed om te horen dat het voor jou als lezer ook juist een voordeel kan zijn als ik wat minder artikelen plaats. Zo had ik er nog niet naar gekeken. De keuze bevalt me tot nu toe goed. Ik merk dat mijn creativiteit na dit besluit juist meer dan ooit gaat borrelen. Dat is een goed teken, denk ik. En dat ik buiten het bloggen om meer leuke dingen onderneem, is dat vast ook 🙂

 18. Giovanna Jansen 21 juni 2020 op 2:49 pm - Beantwoord

  Ik begrijp het helemaal en had eigenlijk niet anders verwacht! Je doet zo veel nu én hebt een vriend, dan is 7 dagen per week bloggen uiteraard te veel. En we kunnen best in het weekend je oudere blogs herlezen hoor. 😉 Geniet van je blogvrije weekenden!!

  • Romy 2 juli 2020 op 12:11 am - Beantwoord

   Hihi, thanks voor je lieve reactie! 🙂 Dat genieten komt zeker goed!

 19. Josephine 21 juni 2020 op 4:00 pm - Beantwoord

  Heel begrijpelijk, hoor Romy! Ik heb altijd met bewondering gegeken hoe jij elke dag weer een perfect gelukt artikel de wereld in kon zenden. Een enorme presetatie die je zeker niet hoeft te onderschatten. ;-). Zelf blogde ik eerst twee keer per week, maar dat werd ook te veel. Ik wilde steeds meer onderzoek in mijn vaak toch-al-niet-zo-korte artikelen steken, en daar had ik meer ruimte voor nodig. UIteindeljk heb ik er geen spijt van (want de ‘backstage’ van een druk blog loopt ook nog gewoon door!).

  • Romy 2 juli 2020 op 12:09 am - Beantwoord

   Dank je voor het mooie compliment! Ik kreeg er spontaan blosjes van op mijn wangen 🙂
   Goed dat jij ook je blogfrequentie wat hebt teruggeschroefd. Je kunt altijd aan je artikelen afzien dat er heel veel tijd in gaat zitten en, zoals je zelf aangeeft, er komt natuurlijk meer bij kijken dan alleen het schrijven van een artikel. Dan maar beter iets meer tijd nemen voor een artikel waar je 100% tevreden over bent dan jezelf de druk opleggen om meer te publiceren dan haalbaar is.

 20. Saskia 21 juni 2020 op 5:00 pm - Beantwoord

  Groot gelijk! Ik blogde eerst ook jaren elke dag… Ben er mee gestopt en het voelt zoveel beter; nu helemaal nu ik Noa heb. Ik blog als ik tijd, zin en inspiratie heb. Hierdoor blijft het voor mezelf ook leuk. Knap dat je het al die tijd hebt volgehouden; lees hier altijd met veel plezier en ga dat zeker blijven doen 🙂 En ik snap je helemaal; toen ik een andere baan had waar ik vaak aan het typen en achter de pc zat was ik ook minder online.

  • Romy 2 juli 2020 op 12:07 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve reactie (en natuurlijk voor alle lieve reacties die je steeds op mijn blog achterlaat)! Heel begrijpelijk dat jij ook je frequentie wat hebt teruggeschroefd. Bloggen moet natuurlijk wel leuk blijven en niet als een verplichting voelen. En zeker met een kleintje erbij is je tijd ook gewoon wat meer schaars 🙂

 21. N8W8 21 juni 2020 op 5:42 pm - Beantwoord

  Slim plan voor je een eventuele burn-out tegemoet wandelt.
  Want die ligt altijd heel verraderlijk als een “stille moordenaar” op de loer!
  Geniet van je vriend, je familie, kat en andere hobby’s!
  Wij blijven je heus wel volgen want je komt altijd met verrassende blogs!

  • Romy 2 juli 2020 op 12:05 am - Beantwoord

   Dank je! Met het genieten gaat het helemaal goed komen 🙂

 22. Els 21 juni 2020 op 8:57 pm - Beantwoord

  Van 7 naar 5 artikelen in de week. Ik snap je helemaal. Ik zal 5 niet eens halen. Ik heb al genoeg aan 2 nieuwe artikelen per week. ik vind het zo knap van je dat je zoveel schrijft en de kwaliteit altijd zo hoog is :-). Dat is op andere blogs wel eens anders.

  • Romy 2 juli 2020 op 12:04 am - Beantwoord

   Dank je voor je lieve compliment! In jouw artikelen gaat volgens mij ook heel veel tijd zitten en natuurlijk gaat er nog het knutselen zelf aan vooraf. Met elke dag een artikel plaatsen zou je dan volgens mij meer dan een fulltime baan hebben 😉 Dus heel begrijpelijk dat je het bij 2 (superleuke) artikelen per week houdt.

 23. Nina - Simplynspecial 21 juni 2020 op 9:42 pm - Beantwoord

  Klinkt als een goed en weloverwogen besluit 🙂 Vind het wel super knap dat je zolang zo consistent hebt gepost, dat is mij destijds niet gelukt. Ik lees nog geregeld mee, maar comment niet vaak. Maar vandaag dus wel een keer! Keep up the good work!

  • Romy 2 juli 2020 op 12:01 am - Beantwoord

   Thanks voor je lieve berichtje! <3 En wat leuk om te horen dat je mijn blog nog geregeld leest! Ik vind het ook zo tof dat jij weer aan het bloggen bent geslagen. Ik lees je artikelen met heel veel plezier.

 24. Lisa 21 juni 2020 op 10:03 pm - Beantwoord

  Wijs besluit, goed om aan jezelf te denken. Toch mooi dat je zoveel schrijfplezier hebt aan je nieuwe werk. En des te leuker voor ons om hier uit te kijken naar een nieuw artikel. En er staat al zoveel om toch nog eens terug te lezen.

 25. bychristiana 22 juni 2020 op 9:11 am - Beantwoord

  Groot gelijk Romy! Ik vond het sowieso altijd al heel knap hoe jij wekelijks 7 blogs online zette, en dan ook nog eens van perfecte kwaliteit. Je kan altijd zien dat je er echt voor gaat zitten en niet zomaar iets afraffelt. Jij hebt echt de kwaliteit en de kwantiteit. Ik heb toevallig een aantal weken geleden dat blogstapje teruggezet naar 5 artikelen per week, en ook bij mij bevalt dat prima. En net wat je zegt, er zijn nog genoeg andere ‘oude’ artikelen om te lezen.

  • Romy 2 juli 2020 op 12:00 am - Beantwoord

   Dank je voor je mooie compliment! En wat toevallig dat jij ook bent teruggegaan naar 5 artikelen per week. Een prima frequentie zo toch?! Want ook voor jou geldt dat ik aan elk artikel kan afzien dat je onwijs veel tijd en zorg in je teksten steekt. Heel begrijpelijk dat elke dag plaatsen dan niet echt haalbaar is.

 26. Anna 22 juni 2020 op 10:27 am - Beantwoord

  Wat een goede keus! Ik vind 5 artikelen per week nog steeds heel knap, en wat heb je het lang volgehouden om 7 artikelen per week te plaatsen! Gelukkig voelt het bloggen niet als moeten, maar wel fijn om te lezen dat je meer tijd wil vrijmaken voor andere hobby’s. Ik wil deze zomer meer tijd besteden aan Studio Anna Jirina en daarom ben ik teruggegaan naar 2 artikelen per week (met af en toe een extra artikel).

  • Romy 2 juli 2020 op 9:56 pm - Beantwoord

   Wat goed dat jij ook bewust de keuze hebt gemaakt om wat minder artikelen te plaatsen, zodat je meer tijd aan je bedrijf kunt besteden. Het is soms jammer dat er niet 30 uren in een dag zitten 😉

 27. Irene 22 juni 2020 op 2:23 pm - Beantwoord

  Ik vind vijf blogjes per week alsnog veel! Vroeg me ook altijd af hoe je het toch deed om alles te combineren. Ik denk dat het een wijs besluit is om een stapje terug te doen. Alhoewel, is het echt een stapje terug als het je op andere vlakken zoveel brengt? Ik kom hier alleszins nog altijd even graag je schrijfsels lezen en ik wens je veel plezier met je offline activiteiten! 🙂

  • Romy 2 juli 2020 op 9:57 pm - Beantwoord

   Wat mooi gezegd! Het is inderdaad eigenlijk geen stapje terug, maar eerder juist een stapje vooruit. Tenminste, zo voelt het 🙂 Ben blij dat ik uiteindelijk deze knoop heb doorgehakt!

 28. Simone 23 juni 2020 op 1:06 pm - Beantwoord

  Wat een knap en goed besluit. Weet je, je leven veranderd, je krijgt andere behoeftes etc. Je wilt je leven anders gaan inrichten. Dat is alleen maar heel erg logisch. Dus eigenlijk is het hartstikke mooi wat er nu bij je gebeurt. Maar ondanks dat je misschien een paar dagen minder blogt, ik kijk even goed uit naar je leuke artikelen hoor!

  • Romy 2 juli 2020 op 10:11 pm - Beantwoord

   Wat mooi gezegd! Dat is inderdaad precies hoe het voelt. Ik ben veranderd, mijn leven is veranderd en het voelt alsof deze verandering op mijn blog daar goed bij past. Eigenlijk heel mooi hoe dat gaat 🙂