“Dat jurkje past helemaal bij jou!” en “Oh, dat rokje is écht jouw stijl!”. Veel mensen in mijn omgeving weten inmiddels dat je mij kunt uittekenen in vrolijke jurkjes en rokjes. Als het maar zwiert en het liefst in vrolijke kleuren en met een rok op knielengte. Inmiddels ben ik helemaal happy met de kleding die ik in mijn kast heb hangen, maar dat heeft best wel een zoektocht en de nodige miskopen gekost. Hoe zie ik mijn kledingstijl? Wat is het verhaal erachter? En hoe heb ik in de loop der tijd mijn eigen stijl ontdekt?

outfit paarse bloemenjurk desigual

Deze twee foto’s zijn gemaakt door José Chan. De rest is gemaakt door mijn vader of moeder ♥

Van kledingtrends naar camouflagemateriaal

Op de basisschool en middelbare school had ik niet echt een uitgesproken kledingstijl. Ik wilde vooral dragen wat iedereen droeg. Waren de skinny jeans in de mode? Dan moest ik er een hebben. Droeg iedereen gladiatorschoenen? Dan wilde ik die ook! Alleen de Uggs-rage heb ik volgens mij aan mijn neus voorbij laten gaan. Die kledingkeuzes veranderden toen ik na een tijdje onzekerder werd over mijn uiterlijk. Vanaf toen werd mijn nummer 1-criterium voor kleding “Als het maar wijd zit!”. Het liefst droeg ik rokjes met een sweater erboven of een lekker wijd T-shirt. Geen charmante combinaties, maar ideaal om me in te verstoppen.

Van verstopkleding naar mooie jurken

Jarenlang was kleding voor mij vooral een omhulsel. Iets om je lichaam in te verstoppen. Ik had in die tijd waarschijnlijk zo in de Modepolitie gepast als slanke meid die werkelijk alles van haar lichaam verhulde met twee of zelfs drie lagen kleding. Dat was totdat ik een paar jaar later in een winkel op een prachtig jurkje stuitte. Ik trok het aan en merkte meteen dat mijn zelfvertrouwen een kleine boost kreeg. Ik voelde me mooier, vrouwelijker en stijlvoller als ik een jurkje aantrok. In die tijd droeg ik overigens niet heel vaak jurkjes. Ik was bang dat mensen er iets van zouden vinden en beperkte ze daarom vaak tot twee dagen per week.

outfit roze

Van miskopen naar “Romy-jurkjes”

Wat begon met één simpel vlinderjurkje van Primark (dat ik overigens nog steeds heb!), is inmiddels toch uitgegroeid tot een flinke collectie jurkjes. Vooral in het begin kocht ik weleens talloze jurkjes voor een habbekrats, waarvan ik een groot deel dan vaak nauwelijks droeg. Veel jurkjes waren een beetje vormloos of eigenlijk wel erg kort. In de loop der tijd ben ik daar andere keuzes in gaan maken. Ik ben kritischer geworden op wat ik koop en wil nu nog alleen echte “Romy-jurkjes”. Zo wissel ik inmiddels goedkope jurkjes af met iets duurdere en soms ook tweedehands exemplaren. Soms speur ik ‘s avonds online winkels met retrojurken af. Dan weer ga ik in het weekend op zoek naar tweedehands vondsten of ik bestel online een leuk jurkje waar mijn oog op is gevallen.

Van simpel zwart tot knalgeel

Die collectie jurkjes en rokjes is met de jaren alleen maar gegroeid, maar ik draag ook écht wat er in mijn kast hangt. Mijn kleding is vaak romantisch en vrouwelijk. Ik houd van kant, bloemetjes of juist hele felle kleuren. Ik ben dol op zomerjurkjes, maar vind feestjurken ook geweldig mooi. Zo heb ik er een aantal bij Otto.nl gezien. Meestal draag ik dus jurkjes, soms ook een rokje, en vaak draag ik daar een legging. Dat laatste is overigens vooral een onzekerheidsdingetje (te dikke benen, te wit…). Verder is kleding voor mij eigenlijk altijd meteen yay or nay. Ik val vaak als een blok voor kleding of zie meteen dat het niets is voor mij. Soms ga ik voor kleur, dan weer voor chic en een andere keer kan ik een simpel jurkje met streepjes juist meer waarderen. De enige kleur die ik nooit draag, is oranje. Dat vind ik met mijn haar niet zo’n goede match.

outfit gestreepte jurk c&a tulpen

Van comfortzone naar open rug

Ondanks dat ik blij ben met mijn kledingstijl, probeer ik mezelf zo nu en dan ook uit te dagen door eens iets anders qua kleding te kiezen. Dat kan een jurk zijn met een strak lijfje, een trui met een open rug of een jurk in een wel heel felle kleur. Juist door af en toe iets te kopen wat ik in eerste instantie zou laten hangen, heb ik wat meer afwisseling in mijn kledingkast. Dat voelt voor mij goed en ik merk dat ik er ook regelmatig lieve complimentjes over krijg als ik eens iets anders dan anders draag. Altijd leuk!

Van comfy naar werkoutfit

Mijn werk heeft trouwens wel wat invloed gehad op mijn kledingkeuzes. Voordat ik begon met werken, heb ik bijvoorbeeld eerst een aantal blazers aangeschaft. Ook mooie pumps zijn voor mij bijna een must geworden als ik naar kantoor ga. Ook hiervan vond ik een aantal leuke paren bij Otto.nl. Ik vind het belangrijk om er netjes uit te zien op mijn werk, maar wil aan de andere kant ook trouw blijven aan mijn eigen stijl. Daarom combineer ik graag mijn zomerjurkjes met een net jasje. Een beetje mij en een beetje chic. Tegelijkertijd heb ik stille hoop dat ik door een jasje of hakken misschien iets ouder lijk. Tja, laatst werd ik als 24-jarige nog 17 (!) geschat door iemand. Dus of het echt werkt?

outfit gele jurk witte stippen

Je kledingstijl ontdekken, hoe doe je dat?

Of je nu dol bent op retrojurken, graag strakke spijkerbroeken en shirtjes draagt of liever kiest voor baggy en stoer, kleding kan soms meer met je doen dan je denkt. Ik kan je zeker aanraden om eens uit je comfortzone te stappen of dat unieke item te kopen dat jou aanspreekt, ook als het misschien niet helemaal in de mode is. Kijk ook eens in tweedehands winkels of op Marktplaats. Daar vind je kledingstukken die niet iedereen draagt. En kom je een keer een item tegen dat meteen je aandacht trekt? Investeer er dan in. Een uniek en mooi kledingstuk is zijn geld vaak meer dan waard. Misschien vindt niet iedereen het leuk wat je draagt. Maar uiteindelijk gaat het erom dat jij blij wordt van je outfits en er met plezier in rondloopt ♥

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Neverdullmoments 12 augustus 2017 op 7:58 am - Beantwoord

  Echt tof dat je zo gaandeweg je stijl hebt gevonden! Ik denk dat iedereen zich inderdaad het prettigst voelt in zijn/haar eigen stijl, dat straal je dan ook echt uit! Mijn stijl is een beetje chic meets stoer denk ik!

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:07 pm - Beantwoord

   Ja, zeker weten! Ik voel me in veel andere kleding echt meteen een stuk minder zeker over mezelf dan als ik iets draag waar ik blij van word 🙂 Jouw stijl klinkt ook heel tof trouwens!

 2. Lisette 12 augustus 2017 op 8:36 am - Beantwoord

  Mooi dat je een passende kledingstijl hebt gevonden. De jurkjes staan je erg leuk. Ik vind bloemetjes vaak erg leuk, maar moet goed oppassen hoe ik dit combineren zodat het niet te truttig wordt.

 3. Maaike 12 augustus 2017 op 8:40 am - Beantwoord

  Leuk dat je gaandeweg je stijl hebt gevonden! Ik weet niet zo goed wat voor stijl ik heb. Ik kies vaak voor makkelijk en heb daarnaast wel periodes waarbij ik vind dat ik wat meer aandacht moet besteden om er op alledaagse dagen er ook leuk uit te zien. Door leuke kleding voel je je immer toch ook gewoon beter!

 4. Darina 12 augustus 2017 op 8:48 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen hoe je zo in de jaren je eigen stijl hebt ontwikkeld. Mij kon je vroeger uittekenen in leggings en jeans met gaten (volgens mij is dat weer in de mode :)) en tegewoordig draag ik meer casual chic ook door mijn werk. Maar de jeans blijft favoriet!

 5. Mariska 12 augustus 2017 op 9:11 am - Beantwoord

  Fijn dat je een eigen stijl hebt ontwikkeld! En ook erg belangrijk denk ik 🙂
  Grappig ook, als ik door bloglovin scroll zie ik het ook altijd direct als het een blog van jou is. Daarin heb je dus ook je eigen stijl doorgezet!

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:08 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Ja, bloemetjes zijn vaak wel wat lastiger te combineren, maar ze kunnen echt heel leuk staan met een wat feller kleurtje of juist chic zwart erbij.

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:09 pm - Beantwoord

   Ja, zeker weten. Kleding kan zoveel met je doen en kan er echt voor zorgen dat je lekkerder in je vel zit 🙂 Maar ik kan me voorstellen dat je soms ook gewoon snel voor iets makkelijks wilt kiezen. Dat kan soms ook fijn zijn en ziet er vaak nog wel leuk uit ook.

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:10 pm - Beantwoord

   Leuk dat je regelmatig voor casual chic gaat! Dat vind ik altijd een mooie stijl. Maar jeans kunnen ook erg leuk staan. Grappig trouwens dat je vroeger dingen doreg die nu eigenlijk ook weer in de mode zijn 🙂

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:10 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je mijn stijl ook herkent in mijn blog 🙂 Ik heb inderdaad wel vaak specifieke dingen die ik mooi of leuk vind en val daar dan graag regelmatig op terug.

 6. Susan 12 augustus 2017 op 9:18 am - Beantwoord

  Fijn dat je je eigen kledingstijl helemaal ontdekt hebt. 🙂

 7. Patricia 12 augustus 2017 op 9:33 am - Beantwoord

  Mijn kledingstijl is een mix van sportief en classy. Ik hou van rokjes en bloesjes. Maar ook een spijkerbroek met gympen vind ik fijn om te dragen. Je hebt een leuke kledingstijl. Vrolijk en past echt bij jou.

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:22 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Wat leuk dat jij zowel sportieve als klassieke kleding graag draagt! Juist de afwisseling van verschillende stijlen kan soms zo leuk zijn.

 8. Loes 12 augustus 2017 op 10:06 am - Beantwoord

  Leuk om te zien hoe je stijl zich ontwikkeld heeft! Ik merk dat ik nog heel erg in het proces van ontwikkelen zit. Mijn stijl varieert van wat stoerder naar wat meer chique en vrouwelijk, ik heb echt twee kanten daarin. Ik vind het allerleukst aan jouw stijl dat je zo vaak mooie kleuren draagt!

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:23 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Ik word zelf ook altijd blij van vrolijke kleurtjes, maar ik heb in het verleden wel periodes gehad waarin ik juist veel zwart droeg. Leuk dat jij echt twee verschillende soorten stijlen hebt! Soms hoef je ook niet per se één stijl te hebben, maar kan juist afwisseling heel leuk zijn 🙂

 9. Anne 12 augustus 2017 op 11:10 am - Beantwoord

  Hee, dat jurkje met die streepjes heb ik ook! Ik ben er helemaal blij mee, dat soort jurkjes staan zo leuk bij mij. Verbergen de probleemgebieden haha. Je hebt een ontzettend vrolijke en fleurige kledingstijl en daar bewonder ik je om! Ik ga zelf best vaak voor zwart en donkere kleuren, maar krijg zo veel complimenten als ik iets kleurigs draag. En zie het maar als compliment dat ze je nog 17 schatten, mijn vriend is 33 en zou er volgens mij alles voor geven om jonger geschat te worden hahahaha

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:25 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk dat je dat jurkje ook hebt! Het is echt een van mijn lievelingsjurkjes van C&A 🙂 Dankjewel voor je compliment! En ik kan het je zeker aanraden om vaker vrolijke kleuren te dragen! Ik krijg er regelmatig complimentjes over, maar merk dat het mijzelf ook oppept als ik iets fleurigs draag.
   Ik moest wel lachen om de opmerking over je vriend trouwens 😉 Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen juist ideaal klinkt om eens iets jonger geschat te worden.

 10. Lianne 12 augustus 2017 op 11:13 am - Beantwoord

  Zo leuk dat jij een eigen stijl hebt ontwikkeld waar je je goed bij voelt en die bij je past! Ik vind jouw jurkjes ook erg leuk en goed bij jou passen 🙂 Ik heb niet echt een ‘eigen’ kledingstijl, gewoon een beetje vanalles wat. Op het werk draag ik vaak iets makkelijks, zoals een jeans en een t-shirt. Ik doe ook graag dingen combineren zoals een jeans met een net blouseje. Toch merk ik dat mijn hart het snelste gaat kloppen van vintage, romantisch en klassiek. Als ik op Facebook wel eens van die prachtige jurken en outfits tegenkom die echt bij mij passen, word ik op slag verliefd! Ik vind sites zoals topvintage ook echt geweldig 🙂 Helaas koop ik zoiets bijna nooit, omdat het vaak vrij duur is en omdat ik toch niet weet wanneer ik het aan moet doen. Wel zonde eigenlijk. Ik wou dat ik daarin wel iets meer was als jij 🙂

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:44 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vind de kleding die jij draagt je ook echt onwijs leuk staan! Leuk dat je ook graag dingen combineert in verschillende stijlen. Dat kan ook heel tof staan! En wat betreft die vintage-achtige jurkjes, daar wennen mensen vaak snel genoeg aan. Ik krijg er eigenlijk alleen maar positieve opmerkingen over 🙂 Ik heb trouwens ooit shoptegoed van €100 gewonnen bij Top Vintage. Toen voelde ik me wel echt even een kind in een snoepwinkel. Ze hebben daar zulke leuke dingen, maar het is inderdaad helaas wel vrij prijzig.

 11. Irene 12 augustus 2017 op 12:15 pm - Beantwoord

  Ik weet niet zo goed hoe ik mijn stijl zou omschrijven. Haha :p casual vooral met hier en daar een iets chiquer stuk. Ik houd van kleur en felle printjes maar ook van basics. En het gaat ook in periodes bij mij. Ik heb een tijd gehad dat ik elke dag zo’n spannende knierok droeg en nu ben ik weer meer into jeans met een bloesje of t-shirt in. Als ik iets mooi vind en ik kan het combineren, dan mag het mee (ofja, nu niet echt want ik doe m’n best om duurzaam te kopen maar vooral veel minder dus ik houd me in 😉 ).
  Super dat je een eigen stijl hebt gevonden! Die jurkjes passen ook echt bij je ^^

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:47 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂 Leuk dat jouw kledingstijl vaak een beetje fases doormaakt. Juist afwisseling kan soms zo fijn zijn 🙂 Die duurzame-kledingchallenge lijkt me wel echt een uitdaging, maar supergoed dat je hem aangaat!

 12. Els 12 augustus 2017 op 1:13 pm - Beantwoord

  Wow, wat leuk om de verschillen te zien. Ik vind jouw kleding style echt super tof :-). Staat je goed :-).

 13. Michelle 12 augustus 2017 op 1:26 pm - Beantwoord

  Dat gele jurken vind ik echt heel tof, maar zo niet ik. Stom, want ik zou hem daardoor niet kopen terwijl ik m echt heel leuk vind. Mijn stijl is gewon haha. Meestal een spijkerbroek met een shirt of blouse. Niet heel bijzonder eigenlijk.

 14. Anna 12 augustus 2017 op 2:27 pm - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! En wat fijn dat jij je eigen kledingstijl hebt ontdekt. Ik heb meestal van die fases, ook al dacht ik dat ik mijn stijl wel had gevonden. Maar nee. Ik ben nu 22 en ik draag in een week soms een hele stoere outfit met creepers en een choker bijvoorbeeld, een nette blouse met hakken en dan weer een super comfy outfit met een fijne jeans. Haha. Maar goed, misschien zien anderen het wel als een bepaalde stijl, ondanks dat het erg verschillend is :-). Ik weet wel goed wat ik leuk vind, maar ik ben gewoon snel op iets uitgekeken. Gelukkig heb ik wel een aantal kledingstukken die altijd goed zijn, zoals mijn leren jasje. Ook probeer ik vaak af te wisselen met een clutch erbij. En ik wil meer rokjes en jurkjes gaan dragen, maar de jurkjes van tegenwoordig zijn zo ontzettend kort, balen!

 15. Nesrin 12 augustus 2017 op 4:59 pm - Beantwoord

  Heel leuk om te hoe jij je kledingstijl hebt ontdekt. Heel soms ben ik heel snel uitgekeken op een kledingstuk maar ik heb ook spijkerbroeken die al 12 jaar in mijn kast liggen en die ik nog steeds met plezier draag.

  Streepjes staan jou trouwens heel goed!

  • Romy 12 augustus 2017 op 6:51 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Ik vind streepjes zelf ook zo leuk!

 16. Nikita 12 augustus 2017 op 7:11 pm - Beantwoord

  Mijn kledingstijl is eigenlijk vooral schattig, nog wat kinderlijk (maar dat vind ik niet zo erg) en heel veel kleurtjes en dieren. Oh ja, en quotes! Daar heb ik er ook een heleboel van liggen haha. Toen ik laatst mijn kledingkast heb opgeruimd viel mijn kledingstijl me op. Waar ik vroeger net als jij niet anders durfde zijn, ben ik dat nu wel. Als ik mijn kledingkast bekijk, zie ik Nikita. Wie ik ben. En daar ben ik gewoon blij mee. Zie ik een t-shirt vol met vogeltjes, reken maar dat ik verkocht ben. Mijn beste aankoop van tijden had ik deze week nog aan en morgen ook trouwens. Ik had ooit in de H&M een bloesje gezien, marineblauw met witte brilletjes. Ik hou van dat bloesje, niet normaal! Omdat het net een beetje die nerdy look heeft en dat past bij mij. Ik ben stiekem ook gewoon een nerd, en meeste mensen zien dat als een scheldwoord. Maar ik niet. Ik herken me in de eigenschappen die meestal als nerdy worden omschreven en ik ben daar gewoon blij mee. Want ja, ik ben een brillendrager en ik hou van lezen en studeren. En ik heb altijd, maar dan ook altijd een jeans aan. Of het is een shortje, of een broek. En mensen hebben me al zo vaak gezegd dat ik een prachtig figuur heb en echt moet beginnen jurkjes en kleedjes dragen. Ik voel mij daar echter niet goed in, niet perse onzekerheid. Ik voel me gewoon het beste in een jeans en all-stars. That’s just me 🙂

  PS: Nu je toch over kleding schreef, ik was vandaag in de Primark. Ten eerste heb ik een paar hele leuke dingen gescoord maar ik zag jouw jurkje wat je enkele blogposts geleden hebt beschreven. Dat roze jurkje. Ik zag het hangen en moest direct, maar dan ook direct aan jou denken! Ik werd er wel vrolijk van trouwens 🙂

  • Romy 13 augustus 2017 op 11:45 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen wat voor kleding jij graag draagt. Zo te horen heb je een hele leuke, vrolijke en eigen stijl! Het belangrijkste is dat je jezelf er gewoon goed in voelt. En als jij je het beste voelt in jeans met een blouseje of een shirtje, dan weet ik zeker dat dat ook aan je af te zien is en dat die kleding je het mooiste staat 🙂 Dat blouseje met brilletjes klinkt superleuk trouwens. Enne, niets mis met een beetje nerdy! Ik vind dat zelf altijd juist wel leuk.

   Supertoevallig dat je mijn roze jurkje bij Primark zag hangen en ook meteen aan mij moest denken 🙂 Echt leuk om te horen!

 17. yvonne 12 augustus 2017 op 8:41 pm - Beantwoord

  En met je laatste zinnen ben ik het helemaal eens!

 18. Irene 13 augustus 2017 op 9:42 am - Beantwoord

  Ik vind echt dat je een leuke kledingsstyle hebt. Wordt er altijd vrolijk van! Ik draag ookniet meer de de kleren die ik vroeger droeg. Ben namelijk niet zo’n fan van spijkerbroeken. Ik ga tegenwoordig vaker opzoek naar leuke harembroeken, maar ook leggings en rokjes,

  • Romy 13 augustus 2017 op 11:58 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Dankjewel! En leuk dat jij ook steeds meer je eigen kledingstijl aan hetontdekken bent. Vooral rokjes vind ik altijd erg leuk staan!

 19. Claire 13 augustus 2017 op 9:27 pm - Beantwoord

  Wauw wat een prachtige foto’s en wat sta je overal vrolijk (no pun intended) op! Ik vind het gestreepte jurkje echt super leuk en het gele staat je ook ontzettend mooi. Enne, ik weet dat het misschien niets toevoegd maar ik vind dat je een PRACHTIG figuur hebt! Helemaal niets om onzeker te zijn 😉 Ik ben steeds meer bezig met het ontdekken van mijn eigen kledingstijl. Zo merk ik dat ik steeds meer hou van basic kleding met een unieke ’touch’. Een blousje met een gek printje, een pantalon met een grote strik of juist een trui met een wat diepere V-hals. Vroeger was ik inderdaad ook heel gevoelig voor trends, maar dat is tegenwoordig wel gezakt omdat ik merk dat ik anders niet zo lang die kleding kan dragen.

  • Romy 13 augustus 2017 op 11:36 pm - Beantwoord

   Wauw, echt SUPERlief, je reactie! Dankjewel! <3
   En zo leuk om te horen dat jij ook meer je eigen stijl aan het ontdekken bent. Ik vind jouw kleding altijd zo tof en herken er inderdaad vaak zo'n unieke touch in. Dat blouseje op je avatar met de bijzondere print vind ik bijvoorbeeld echt heel gaaf en het staat je heel mooi!

 20. Nienke 15 augustus 2017 op 3:59 pm - Beantwoord

  Super tof! Het ontdekken van je eigen kledingstijl gaat bij iedereen wel gepaard met een aantal miskopen. Op dit moment ben ik nog niet mega tevreden met de inhoud van mijn kledingkast, maar ben van plan om binnenkort alles uit te zoeken en een deel te verkopen. Ik draag veel kleur, en ben dol op printjes. Vooral veel playsuitjes. 🙂

  • Romy 15 augustus 2017 op 8:21 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je graag kleur en printjes draagt! Zo te horen heb je al een hele leuke stijl, maar het is altijd fijn om je kledingkast eens in te duiken en alles uit te zoeken 🙂 Veel succes met je kledingopruiming en -zoektocht!

 21. Kimberly 16 augustus 2017 op 5:44 pm - Beantwoord

  Ik herken je zoektocht helemaal! In het begin droeg ik ook vaak wat iedereen droeg zodat ik er niet buiten zou vallen. Nu draag ik ook meer printjes en vrolijkere kleuren ook al vinden sommige mensen het helemaal niks, het maakt mij dan veel minder uit dan vroeger, als ik me er maar goed in voel. Ik vind jouw kledingstyle in ieder geval heel erg leuk en vrolijk, ik word er blij van, vooral van je gele jurkje! 😀

  • Romy 17 augustus 2017 op 6:59 am - Beantwoord

   Dankjewel, wat een lief compliment! En wat goed dat jij ook steeds meer je eigen stijl aan het ontdekken, onafhankelijk van wat andere mensen ervan zouden vinden. Er zijn altijd wel mensen die het niet mooi vinden wat je draagt, maar het belangrijkste is dat je er zelf blij van wordt 🙂

 22. Vivian 3 oktober 2017 op 1:24 pm - Beantwoord

  Leuk stuk, Romy! Ik vind je kledingstijl inderdaad ook altijd erg leuk, lekker vrolijk en toch netjes. Ik denk dat mijn stijl wel een beetje hetzelfde is: ik draag niet zoveel rokjes of jurkjes maar ik hou wel enorm van leuke printjes, bloemen, frutsels en vrolijke kleuren, kleren die passen bij mijn eigen open en levendige karakter 🙂

  • Romy 4 oktober 2017 op 6:52 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! En jouw kledingstijl klinkt ook zó leuk en vrolijk en helemaal passend bij jou als persoon 🙂

Recente blogs