Bloghop | Mijn hoogtepunten van 2017+ WINACTIE

Welkom bij mijn een-na-laatste artikel van 2017 op Vaker Vrolijk. Ben je toevallig op mijn blog gekomen via Suszie? Ik doe namelijk mee aan een eindejaarsbloghop met maar liefst 30 andere bloggers. Zo kun je op de valreep van 2017 nóg meer leuke Nederlandse bloggers ontdekken en misschien ook wel een leuke prijs in de wacht slepen. Zelf heb ik een overzicht met mijn highlights van 2017 voor je in petto. Ook staat er een winactie voor je klaar. Lees snel verder voor mijn vrolijke hoogtepunten van 2017 en om kans te maken op een vrolijk prijzenpakketje.

eindejaars bloghop vaker vrolijk winactie

Mijn hoogtepunten | 2017 was het jaar waarin…

 1. …ik begon met meerdere freelanceklussen, waardoor ik me ook zonder fulltime baan niet hoefde te vervelen.
 2. ik mijn broertje bezocht in het zonnige Barcelona, terwijl het in Nederland flink koud was.
 3. …ik stage liep op de webredactie van Tekstblad en na mijn stage de kans kreeg om voor het papieren magazine elke twee maanden een column te schrijven over bloggen en social media.
 4. …ik via mijn blog meerdere lieve meiden leerde kennen en soms ook ontmoette, zoals Lianne en Claire. ♥
 5. …ik Romy van Muchable.nl vroeg om een header voor mij te maken en nog steeds blij ben met haar ontwerp.
 6. ik me als een heuse toerist waande tussen de bloemenvelden in de Keukenhof.
 7. …ik 365 blogartikelen schreef, mijn bezoekersaantallen zag stijgen en vooral met veel plezier bleef bloggen.
 8. …ik het DIY-event van Viking mocht bezoeken, daar leuke dingen knutselde, mede-bloggers ontmoette en vooral heel erg genoot.
 9. …ik mijn grenzen met autorijden (letterlijk) steeds iets meer verlegde en heel wat uitdagingen aanging.
 10. ik werd aangenomen bij mijn huidige (toffe!) werkgever. Mijn eerste echte baan!
 11. …ik mijn eerste salaris besteedde aan mijn nog altijd erg geliefde (tweedehands) Oilily-tas.
 12. …ik de IJ-hallen voor het eerst (en vervolgens voor een tweede, derde en vierde keer) bezocht en daar veel toffe aankopen deed.
 13. …ik twee keer voor de cameralens stond, eerst voor José en later voor Iris, en erg blij was met het resultaat.
 14. …ik 24 werd en besloot om een bucketlist op te stellen met dingen die ik voor mijn 25e wil bereiken.
 15. …ik een cursus portretfotografie volgde en daarmee buiten veel van mijn comfortzones ging.
 16. ik met mijn moeder het prachtige Lissabon bezocht en daar volop genoot. 
 17. …mijn moeder en ik na een lange (niet helemaal bedoelde) klimtocht op weg naar de bergtop in Sintra uiteindelijk het prachtige paleis bereikten.
 18. …ik begon met hardlopen en sindsdien elke week twee keer 5 kilometer hardloop.
 19. …ik heel wat keren in Amsterdam te vinden was voor gezellige afspraken of om gewoon iets leuks te doen.
 20. …eindelijk weer een bezoek bracht aan Artis en met Josephine ook aan de vlindertuin Vlinders aan de Vliet.
 21. ik voor het eerst de kriebels kreeg om het huis uit te gaan, maar daarbij ook dilemma’s ervoer.
 22. …ik mijn kledingstijl een boost gaf, meer zakelijke kleding kocht en me happy voelde in wat ik aantrok.
 23. …ik in december mocht solliciteren op een hogere functie bij mijn werkgever en daarvoor tot mijn grote vreugde werd aangenomen.
 24. …ik talloze eerste keren had: mijn eerste werkdag, mijn eerste salaris, mijn eerste kerstborrel…
 25. ik ontdekte hoe fijn en waardevol kleine genietmomenten zijn. En hoe leuk het zou zijn om er daar in 2018 nog veel meer van te beleven! 

Een van die genietmomenten is voor mij een warme douchebeurt aan het einde van de dag, waarna ik mezelf insmeer met een van mijn favoriete body butters van The Body Shop en vervolgens in mijn pyjama van de rest van de avond geniet. Dat genietmoment zou ik graag nog véél vaker beleven in 2018. En dat gun ik jou ook! Daarom geef ik een leuk pakketje weg aan één gelukkige reageerder…

Winactie | Wat kun je winnen voor de eindejaars bloghop?

vaker vrolijk winactie the body shop

Wat geef ik weg?

Dat ik dol ben op (bijna) alles van The Body Shop, zal voor mijn trouwe lezers vast geen geheim meer zijn. Daarom shopte ik voor de winactie een aantal mooie producten bij The Body Shop. Speciaal voor één gelukkige winnaar. Die winnaar ontvangt alle producten op de afbeelding hierboven:

 • The Body Shop body butter Frosted Plum (50 mL)
 • The Body Shop body butter Vanilla Chai (50 mL)
 • The Body Shop body butter Frosted Berries (50 mL)
 • The Body Shop hand cream Frosted Plum
 • The Body Shop hand cream Vanilla Chai
 • The Body Shop hand cream Frosted Berries
 • The Body Shop hand cream Vanilla Pumpkin (wacht totdat je deze geur ruikt… héérlijk!)

Hoe kun je meedoen?

Je hoeft maar 2 dingen te doen om kans te maken op dit pakketje van The Body Shop:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel dat je graag wilt meedingen naar de prijs.
 • Volg mijn blog via een van mijn kanalen (Bloglovin, Facebook, Instagram of Twitter) en geef in je reactie aan waar je me volgt.

Easy peasy, toch?! Je hebt de tijd om te reageren tot 5 januari 2018 om 23.59 uur. Vervolgens trek ik willekeurig één gelukkige winnaar, die daarna persoonlijk bericht ontvangt.

De eindejaars bloghop | Het vervolg!

Wil je verdergaan met de bloghop? Leuk! Er staan genoeg andere leuke blogs voor je klaar om te ontdekken. De vorige blog bij deze bloghop was Suszie. Zij verwees je door naar mijn blog. Ik stuur je nu door naar YuStSoMe. Veel lees- en bloghopplezier en alvast een heel fijne jaarwisseling en een vrolijk 2018!

Volg:
Deel:

117 Reacties

 1. Maaike
  30 december 2017 / 08:01

  Ja hoor, echt een lijst om trots op te zijn. Hopelijk brengt het nieuwe jaar je wederom veel goeds! Ik houd ook enorm van de bodyshop en ga gewoon eens een poging doen bij de winactie. Volgens mij volg ik je overal al. Over Twitter twijfel ik omdat ik daar niet zoveel mee doe, maar dat zal ik straks direct even nakijken.
  Maaike blogde over…Over ‘Bohemian Rhapsody’ en muziek waar ik wél wat mee heb #1

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 10:40

   Dankjewel! En wat leuk dat je meedoet met de winactie :)

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 10:39

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 2. 30 december 2017 / 07:53

  Wat een leuk pakket en wat mag je trots zijn op jezelf :D ik volg je hier:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers

 3. Irene Niec
  30 december 2017 / 08:30

  Wat heerlijk allemaal, graag kom ik een kansje wagen, ik volg je op Facebook en Bloglovin
  Ik wens je een fijne jaarwisseling
  Groetjes Irene

 4. chantal
  30 december 2017 / 08:40

  Wat een mooi jaar heb je achter de rug Romy! Hopelijk wordt 2018 net zo leuk. Ik doe graag mee aan de actie! Ik volg je op bloglovin

 5. Henderica
  30 december 2017 / 08:50

  Wat een fijn lijstje! Leuk om zo in een overzicht terug te zien. Ik doe ook graag mee met de winactie..ik volg je op Bloglovin’. Alvast een goede jaarwisseling gewenst :)

 6. 30 december 2017 / 08:52

  Leuk en ik doe heel graag mee met deze toffe eindejaarsactie…..
  Ik volg jouw op al je soc.m.. zie hieronder….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 7. Roswitha
  30 december 2017 / 08:55

  Super leuk die blog hop! En een heel leuk pakket. Ik ga je volgen via bloglovin

 8. 30 december 2017 / 09:06

  Super leuke winactie :) Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin’ :)
  Fijne jaarwisseling!

  Liefs, Florence

 9. Eva Janssen-Loth
  30 december 2017 / 09:19

  Ik volg je op Bloglovin en Instagram en vind je blogs zo positief en inspirerend! Ik zou graag winnen. ?

 10. 30 december 2017 / 09:45

  Aaahh, The Body Shop ❤️ ik doe graag mee om al dit heerlijke spul te winnen! Ik volg je al op Instagram (@talitha.dhn) en Bloglovin ?
  Talitha blogde over…Mijn boeken van 2017

 11. 30 december 2017 / 10:09

  Wat een heerlijke lijstje wat je zo opnoemt.. Vooral dat puntje Barcelona zou ik nu wel willen ;-). Wat de winactie betreft sla ik even over, maar wat geef jij een leuk pakket weg!
  Femke blogde over…Win ♡ Een beauty pakket t.w.v. €50,-

 12. Sabine
  30 december 2017 / 10:37

  He waarom ken ik je blog nog niet?! ?je blognaam doet zeker eer aan, wat een sprankelend mens ben je ? volg je nu via Facebook en insta in elk geval. Je schrijft lekker weg ? En doe graag mee met de tbs actie, jaren niet meer geweest maar deze items lijken mij echte awesomeeee!

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 10:41

   Wat een lieve complimenten! Dankjewel voor je lieve reactie! :)

 13. Esther
  30 december 2017 / 10:45

  Ik doe graag mee! Volg je al een tijdje maar nog nooit een reactie achtergelaten, maar nu kan ik het niet laten!
  Ik volg je op instagram!

 14. 30 december 2017 / 11:04

  Heel toevallig heb ik bijna alle spullen van je winactie besteld! Dus ik sla even over maar het is wel een super leuk pakket!

 15. 30 december 2017 / 11:22

  Wat een heerlijke prijs! Natuurlijk doe ik heel graag aan je winactie mee. Ik volg je zowel op Bloglovin als op Instagram!
  Simone blogde over…Win: Een Rituals Giftcard

 16. 30 december 2017 / 11:31

  Wat fijn dat je zo blij bent met je baan :-). 2017 was voor mij ook een fijn jaar.ik hoop dat 2018 nog beter wordt, als kan dat bijna niet :-).

  Ik doe graag mee met je winactie natuurlijk :-). Ik volg je op insta en twitter :-).
  Els blogde over…Haken #11: Mijn favoriete haakpatronen van 2017

 17. Jolanda
  30 december 2017 / 11:43

  Wow wat leuk! Ik doe graag mee :) volg je op bloglovin en Twitter!

 18. ilsiee prins
  30 december 2017 / 11:51

  Wauw. jemig! Wat een megapakket… Wat een verwennerij zeg..
  Volg je blog al een tijdje, met plezier..
  Ik doe graag mee voor een goed en fris begin van 2018! ;)
  Groetje ilsiee

 19. Ling Choi
  30 december 2017 / 11:51

  Hier ook een grote fan van The Body shop en hoe leuk is om via deze weg kans te maken! ? Ik kom graag een kansje wagen. Volg je op Facebook.

 20. Linda
  30 december 2017 / 11:57

  Wauw,je hebt echt heel veel leuke hoogtepunten meegemaakt ? en ik begrijpt heel goed waarom je zo dol bent op de producten van the body shop. Ze zijn echt geweldig@
  Ik doe graag mee an deze leuke winactie. Die producten zijn echt goed voor een droge huid.
  Ik volg je op bloglovin :) (la87)

 21. 30 december 2017 / 12:10

  Een heel mooi overzicht van wat het (bijna) voorbije jaar voor jou heeft gebracht. Die frosted plum vind ik echt wow. Ik ding bij deze graag mee voor dit fantastische pakket. En volg jou via Bloglovin’ ;-)
  Hilde blogde over…Inpakken en weggeven (3) (+ inpaktips)

 22. 30 december 2017 / 12:23

  Wat leuk om over jouw hoogtepunten van 2017 te lezen! En wat heb je flink uitgepakt met deze winactie, wauw! Ik ben dol op The Body Shop en nu het steeds beter gaat met mijn huid (heb bijna een jaar lang alleen maar saaie crèmes van de apotheek moeten smeren, omdat ze dachten dat ik allergisch was, bleek het gewoon een soort huidziekte te zijn die eigenlijk eenvoudig op te lossen was…) kan ik eindelijk weer lekkere bodybutters smeren, yay <3 Ik volg je overal op behalve Twitter, want dat heb ik niet.
  Anna blogde over…6 dingen die ik heel erg mis van vroeger

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 14:17

   Wat fijn om te horen dat het nu zo veel beter gaat met je huid! Ik kan me voorstellen dat je de saaie crèmes na een tijdje ook wel zat was. Echt een opluchting dat het eenvoudig op te lossen bleek te zijn :) Op naar een mooi nieuw jaar zónder saaie crèmes! ;)

 23. Hannah Kagenaar
  30 december 2017 / 12:31

  Ik doe graag mee

  Bloglovin: Honeybookz
  FB: Hannah Kagenaar
  Instagram: fanartmi
  Twitter: Honeybookz

 24. Manon
  30 december 2017 / 13:33

  Wat leuk zeg om te lezen en jouw winactie is ook echt geweldig zeg! Ik heb de body butters en zijn heerlijk!!!!!! Leuk dat we allebei iets van tbs hebben gedaan

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 14:17

   Echt leuk en toevallig dat we allebei iets van The Body Shop hebben :) Het is ook zo’n fijn merk.

 25. 30 december 2017 / 12:45

  Leuk dat je ook mee doet met de Bloghop! :-)
  En wat een prachtige momenten heb je hier gedeeld <33 Op naar een super fijn 2018.

  Ik doe graag mee en volg je, zoals je weet op verschillende social media kanalen.
  <3

 26. Amélie
  30 december 2017 / 12:52

  Wat tof dat 2017 zo een tof jaar was voor jouw! Altijd tof om zo’n vrolijk lijstje te lezen
  Ik doe met veel plezier mee aan je hele mooie winactie! Ik volg je op Instagram omdat ik een echte instagram addict ben haha.

 27. Marian B
  30 december 2017 / 13:43

  Dat is een hele lijst, leuk om te lezen! Die laatste vind ik een hele mooie! Wat een heerlijk verwenpakket heb je samengesteld, hier ga je zeker iemand blij mee maken. Loot graag mee. Ik volg je op Bloglovin. Een fijne jaarwisseling gewenst.

 28. 30 december 2017 / 13:55

  Wat een mooie hoogtepunten heb jij dit jaar gehad! Je mag zeker trots zijn op al die mooie dingen en groei die je hebt doorgemaakt. Jou ontmoeten is ook zeker een van de beste dingen die mij dit jaar overkomen is <3 Daar ben ik heel blij om en dankbaar voor! Oh en The Body Shop is zo lekker :) Ik heb een aardbeien-bodylotion, dus ik ben wel erg benieuwd naar de andere geurtjes! Ik ben ook wel echt een vanille-liefhebber wat geuren betreft, dus ik ben benieuwd! Ik volg jou via Facebook en Instagram ;)

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 14:18

   Dankjewel voor je lieve woorden! ♥ En superleuk dat je meedoet met mijn winactie! :)

 29. Evelien
  30 december 2017 / 14:33

  Ik wil je graag een compliment geven voor je blog. Sinds ik je blog ben tegen gekomen, bezoek ik je blog bijna iedere dag. Ik vind het erg knap dat je elke dag (!) een leuke post plaatst.

  Een fijne jaarwisseling!

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 17:52

   Dankjewel voor je onwijs lieve compliment! Wat leuk om te horen dat je bijna iedere dag op mijn blog kijkt :)
   Fijne jaarwisseling!

 30. 30 december 2017 / 14:42

  Aan dat lijstje te zien, denk ik dat je van 2017 echt jouw jaar gemaakt hebt. Daar mag je supertrots op zijn! Hopelijk brengt 2018 veel van die kleine geluksmomentjes waar je zo dol op bent :)

  Ik doe graag mee met je winactie, want ik ben dol op The Body Shop en heel erg benieuwd naar de vanilla pumpkin geur! Ik volg je al op instagram (@kirstenlienard) en Bloglovin.

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 17:53

   Dankjewel voor je mooie reactie! Er waren zeker heel veel fijne momenten in 2017 en ik kijk met een glimlach terug op het afgelopen jaar :)
   Leuk dat je met mijn winactie meedoet!

 31. Lieke
  30 december 2017 / 14:44

  Wat een mooie dingen heb je gedaan dit jaar, superleuk! En heel knap dat je steeds weer van die leuke, originele artikelen weet neer te zetten! Toffe winactie, ik doe mee! Ik volg je op Instagram :)

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 17:53

   Dankjewel voor je mooie woorden! En superleuk dat je meedoet met de winactie :)

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 17:54

   Ja hoor, ook volgers uit België mogen meedoen! :) Leuk dat je meedoet!

 32. Margaux
  30 december 2017 / 15:26

  Ik doe mee en volg je op bloglovin :)

 33. marina
  30 december 2017 / 15:31

  Wat een hoogtepunten heb je meegemaakt! Echt leuke! Deze winacties van jullie bloggers vind ik ook een hoogtepunt ?mijn fb naam en instagram naam is marina korink. Deze producten zijn echt goed en heerlijk! Heel soms krijg ik ze eens van mijn dochter. Omdat het vrij prijzig is! Dan ben ik altijd blij! En ik kan wel een voorraadje gebruiken ???

 34. Liesbeth Barto
  30 december 2017 / 15:39

  Wat een superjaar! Echt leuk hoor, ik doe heel graag mee voor deze fantastische producten en volg je (ook) via Facebook.

 35. 30 december 2017 / 16:14

  Wat een heerlijke terugblik op 2017 en wat is het een mooi jaar voor jou geweest. :-) Je hebt een prachtig pakket samengesteld, wauw. Normaal gesproken sla ik winacties meestal over in het kader van minimaliseren, maar nu wil ik eens lief zijn voor mijzelf en beter voor mijzelf zorgen. Dit pakket zou daarin een mooi begin zijn denk ik. :-) Ik wil je alvast het allerbeste wensen voor 2018, dat al je dromen maar mogen uitkomen!
  Inge | Monsieur Mango blogde over…Win een gehaakt sterkussen

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 19:21

   Wat mooi om te horen dat je dit keer ook voor jezelf meedoet voor het verwenpakketje :) Dankjewel voor je mooie reactie! Ik wens jou ook een heel mooi 2018 toe met veel mooie momenten.

 36. Marian Zw.
  30 december 2017 / 16:45

  Een goed voornemen, lekker wat vaker de badkamer in duiken en daarna heerlijk met een kop thee op de bank tv kijken. Ga ik ook doen. Ik loot graag mee voor dit fijne pakketje. Volg je via alle kanalen.

 37. 30 december 2017 / 17:32

  Wat een leuk lijstje met mooie momenten en ervaringen. Hopelijk ga je in 2018 ook heel veel leuke dingen beleven! Ah wat leuk dat jullie een bloghop doen! Daar had ik ook wel aan mee willen doen. En ik moet ook nog zeggen dat ik je header heel leuk vind!
  Iris blogde over…Maak je eigen gelukskoekjes!

  • Romy
   Auteur
   30 december 2017 / 19:23

   Dankjewel! Ik wnes jou ook een heel mooi 2018 toe! :)
   De bloghop is trouwens georganiseerd door Northflix. Er stond een oproepje op haar blog. Ik zal je anders even tippen als ik volgend jaar weer een oproep zie staan :)

 38. Barbera
  30 december 2017 / 19:34

  Natuurlijk volg ik je blog! En eigenlijk doe ik nooit mee aan je winacties, maar omdat ik gek ben op alles van de Body Shop wil ik dit keer wel meedoen! Wie weet…….

 39. Sabrina H
  30 december 2017 / 19:46

  Ik wil heel graag meedingen naar de prijs. Ik ben dol op the body shop en dan vooral op body butters, maar ken nog niet alle geurtjes. Ik ben heel erg benieuwd naar de vanilla chai body butter en de vanilla pumpkin handcreme.

  Ik volg je overal (facebook, instagram, twitter en bloglovin)

 40. Anita te Gussinklo
  30 december 2017 / 20:04

  Superleuk om al je hoogtepunten te lezen.
  En jij verloot ook al van die heerlijke producten van The body shop.
  Ik doe graag mee en volg je op alle social media kanalen.

 41. 30 december 2017 / 20:07

  Mooi overzicht vol fijne hoogtepunten! Ik doe graag mee met je winactie, ik volgde je al op insta, twitter en bloglovin.
  Jenn blogde over…Jaaroverzicht 2017

 42. Simone
  30 december 2017 / 21:05

  Wat een fijn lijstje! Ik sla deze winactie even over. 2018 wordt voor jou ook vast een top jaar!
  Simone blogde over…Blijmakers van 2017!

 43. Vera
  30 december 2017 / 22:39

  Ik wil super graag mee doen! Zeker de vanilla chai vind ik zo lekker ruiken! Ik volg je via insta met de naam dagelijksginger :)

 44. Lisanne Bons
  30 december 2017 / 22:26

  Wat een mooie lijst. Leuk om allemaal te lezen. Hoop dat je volgend jaar weer zo’n mooie lijst hebt. Ik volgde je al op Facebook maar nu ook op instagram onder Lisanne Bons. Fijne jaarwisseling

 45. 30 december 2017 / 22:42

  Wauw. Je blog ziet er gewoon al vrolijk uit. Super leuk! Ik ben hier terecht gekomen via de bloghop en wat geef jij een super gaaf pakket weg zeg. Daar wil ik wel een kansje aan wagen. Lang geleden dat ik iets van The Body Shop in huis had. Ik heb je toegevoegd aan mijn Bloglovin lijstje dus je ziet me wellicht vaker verschijnen.

 46. Nikita
  30 december 2017 / 23:26

  Ik volg je nog geen volledig jaar, maar je hebt echt een fantastische blog :) En dat meen ik echt uit de grond van mijn hart. Ik doe ook mee trouwens aan de winactie, ik volg je op Instagram, Bloglovin en Facebook. Want een Twitter-account heb ik ook nog, maar dat gebruik ik niet meer actief. Ik vind het idee van een Bloghop trouwens enorm leuk! Ik ga morgen verder klikken, maar nu ga ik mijn bed in. Fijne jaarwisseling Romy! Ik heb eventjes mijn schade van de afgelopen dagen ingehaald :)
  Nikita blogde over…2017 was het jaar waarin …

  • Romy
   Auteur
   31 december 2017 / 10:16

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie en complimenten en sowieso voor alle mooie, uitgebreide en lieve reacties die je het afgelopen jaar voor me hebt achtergelaten. Dat betekent heel veel voor me. Dankjewel! ♥ Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en een prachtig mooi 2018 toe!

 47. 31 december 2017 / 00:35

  Je mag zeker trots zijn op jezelf!
  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie. Ik volg je via Instagram (@lotsoflauve)

 48. Kristel
  31 december 2017 / 08:13

  Leuk om te lezen je mag trots zijn op jezelf.
  Mooie prijs hier maken we graag kans op.
  Fijn oud en nieuw ✨??

 49. Grete Karina
  31 december 2017 / 09:25

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg op Twitter
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne jaarwisseling en groeten, Grete Karina

 50. Chelsey
  31 december 2017 / 09:38

  Wow, je hebt 365 artikelen geschreven?! Wat knap van je zeg! Ik doe graag mee met je winactie. Ik volgde je nog niet, dus dat ga ik meteen even doen :)

 51. 31 december 2017 / 10:22

  Heel mooi lijstje! Wat knap dat je zo vaak buiten je comfortzone bent gegaan. Heel gaaf ook dat je 365 artikelen hebt geschreven :)

  Ik doe ook mee aan je winactie en volg je via Instagram ;)
  Mevrouw Marloes blogde over…Mijn voornemens voor 2018

 52. 31 december 2017 / 10:24

  Lieve Romy, Ik lees altijd met veel plezier je blogs en geniet van de vreugde die jij uitstraalt. Leuk te horen dat jij er zelf ook van geniet en al je mooie momenten op een rijtje te zien. Dat is niet niks wat jij afgelopen jaar maar weer bereikt hebt! Ik wens je heel veel geluk en succes toe voor 2018 en hoop nog veel moois van je voorbij te zien komen. Ik sla de winactie even over, heb nog genoeg body butters liggen (ondanks dat ze heerlijk zijn hoor!) en gun dit aan iemand anders. Liefs Lesley
  Lesley blogde over…Eindejaars Bloghop, dag 2017 | Win een Dooky!

  • Romy
   Auteur
   31 december 2017 / 13:19

   Wauw, dankjewel voor je ontzettend lieve reactie! Wat een mooie woorden! ♥ Ik wens jou ook een onwijs mooi 2018 toe, samen met je vriend en straks ook met jullie kleine meisje. Veel liefs, Romy

 53. Moniek
  31 december 2017 / 11:23

  Heerlijk vrolijk!!!
  Ik volg je op Twitter en Facebook

 54. Ngoc
  31 december 2017 / 13:09

  Leuke winactie! Ik hou superveel van The Body Shop, dus doe graag mee! En jouw URL wordt een van mijn goede voornemens voor dit komende jaar; nóg meer vrolijk zijn en genieten van elke dag!

  • Ngoc
   31 december 2017 / 13:09

   Ik volg je trouwens op Bloglovin!

 55. Corinne de Graaf
  31 december 2017 / 14:14

  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin

 56. Anke Lahaije
  31 december 2017 / 15:00

  Wat een prachtjaar was 2017 ? en I?The Body Shop! Ik volg je op insta @ankelahaije

 57. 31 december 2017 / 15:28

  Wat een heerijk pakket! Daar wordt ik vrolijk van!

 58. Daniëlle
  1 januari 2018 / 18:05

  Happy new year! Wat een leuk overzichtje om zo te lezen! Ennn wat een mooie winactie, ik hou echt van The Body Shop! Ik volg je op bloglovin! (Danielle1)

 59. smurfige knutselfan
  1 januari 2018 / 21:35

  Romy, ik wil je bedanken voor je mooie blogs in 2017 en hoop dat je in 2018 gewoon doorgaat. Ik klik gewoon iedere dag je blog aan en lees deze of kom later terug voor m nog een keer goed te lezen. Ik geen nooit een commentaar wat ik wel eigenlijk vaak moet doen om je te bedanken. Daarom dit bericht voor het hele jaar; je bent een kei! :-)
  Ik wil wel een gokje wagen op de prijs maar als ik niet win dan wens ik een ander hier veel plezier mee.
  (Als ik win deel ik m met mijn dochters)
  Op naar het nieuwe jaar met veel leuke en mooie blogs van jouw! :-)

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2018 / 23:44

   Wat ontzettend lief dat je een reactie achterlaat met zulke mooie woorden. Dankjewel! :) Heel tof om te horen dat je mijn blog zo trouw leest. Ik wens jou ook een geweldig 2018 toe.

 60. Kim van Putten
  1 januari 2018 / 22:15

  Heee Romy,

  Ik heb vandaag een hoop blogs voorbij zien komen. Niet voor de winactie, maar gewoon uit nieuwsgierigheid opzoek naar leuke blogs om te volgend! Maar van jou blog werd ik bij het lezen van het informatiebalkje aan de zijkant al helemaal enthousiast!
  Je bent deze blog begonnen om jezelf en ons vaker vrolijk te maken. Alleen die zin maakt mij al extra vrolijk!
  Wat een mooie reden om een blog te beginnen! Heel gaaf!
  Ik ga je zeker volgen! Ik volg je ook op Facebook!

  Ik wens je al het geluk voor 2018! Dat je ons en jezelf maar vaak vrolijk maakt dit jaar! Ik vind je nu al een topper!

  X liefs Kim

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2018 / 23:45

   Onwijs leuk dat je mijn blog bent gaan volgen en wat een lieve reactie! Dankjewel daarvoor! Ik wens jou ook een prachtig 2018 toe!

 61. Iris
  1 januari 2018 / 22:30

  Hoi Romy,
  Hele leuke winactie, zou graag mee willen doen!
  Heel gelukkig nieuw jaar!
  Ik volg je op instagram :)
  Duimen

 62. Nadine
  1 januari 2018 / 22:42

  Ik doe super graag mee! Ik hou van de geuren van The Body Shop en ben heel benieuwd naar de Vanilla Pumpkin. Ik volg je blog via facebook! Ook op bloglovin volg ik je.

 63. Mirjam Hellingman
  1 januari 2018 / 23:30

  Allereerst een gezond en gelukkig 2018 en dat je nog vaker vrolijk mag zijn! Ik maak graag kans op je leuke Body Shop pakket, daar word ik vrolijk van!

  Ik volg je op:
  Bloglovin = mirremeid
  Facebook = Mirjam Hellingman
  Instagram = mirremeid
  Twitter = @hellingmanm

 64. Britt
  1 januari 2018 / 23:57

  Wat een ge-wel-di-ge winactie, en dat is nog zachtjes uitgedrukt. Heer-lijk. Ik doe graag mee! Ik volg je via Bloglovin (britt699), Instagram (@brittvanommeren) en Twitter (@brittvanommeren). Happy New Year!

 65. Will
  1 januari 2018 / 23:57

  Wow, wat een zalige producten, Romy.
  Met deze winactie van jouw eindejaarsbloghop doe ik graag mee.
  De postbode mag mij zo’n mooi pakketje wel brengen, zou een mooie start zijn van het nieuwe jaar.
  Ik wens je een heel gelukkig en vooral gezond 2018 toe en volg je op bloglovin.

 66. Maria
  2 januari 2018 / 07:49

  Ben benieuwd naar 2018 want er valt voor iedereen nog veel meer te beleven!

 67. 2 januari 2018 / 11:38

  Wat heb je een heerlijk jaar gehad! We zijn op best wat dezelfde plekken geweest, grappig! Barcelona, Lissabon, Keukenhof. Ik krijg meteen zin om een reisje naar Lissabon te plannen haha.
  Ik maak graag kans op het pakket en ik volg je sowieso via verschillende kanalen, Bloglovin kan ik met 100% zekerheid zeggen, ik ga meteen kijken welke kanalen ik je misschien nog niet volg.
  Veerlez blogde over…The best of 2017

  • Romy
   Auteur
   2 januari 2018 / 23:54

   Wat tof dat je naar een aantal dezelfde plaatsen bent geweest. Oh, ik zou ook zo graag deze maand nog terug willen gaan naar Lissabon. Wat een geweldige stad!
   Leuk dat je meedoet met die winactie!

 68. Iris
  2 januari 2018 / 12:13

  Wat een heerlijk pakket zeg, ik doe graag mee. Ik kende je blog nog niet, maar heel toevallig is mijn goede voornemen om vaker vrolijk te zijn in 2018 :) Ik heb nu ook een diagnose waardoor mijn negatieve mood verklaard wordt en een nieuwe job over een paar maanden, dus kom maar op 2018! Ik volg je op IG

 69. melissa
  2 januari 2018 / 14:26

  allereerst de allerbeste wensen en wat een leuke actie; ik doe graag mee en ik volg via bl, ig en FB. Liefs melissa

 70. Yvonne Drenth
  2 januari 2018 / 16:59

  Heel erg gaaf! Ook ik wil graag meedingen naar de prijs!
  Ik ben je gaan volgen op Twitter.

 71. Youssra
  2 januari 2018 / 20:37

  super lekker en leuk. Ik wil sowieso wat aan mijn moeder en oma geven :)

 72. cobi
  2 januari 2018 / 21:23

  Wat leuk deze bloghop zo (her) ontdek je weer een aantal blogs! En het is er weer een perfect weekeinde voor. Ik doe graag mee!

  Wat leuk deze bloghop zo (her) ontdek je weer een aantal blogs! En het is er weer een perfect weekeinde voor. Ik doe graag mee!

  Ik volg je op facebook

 73. Danielle
  2 januari 2018 / 21:49

  Geweldig! The Body Shop is een all time favorite! Ik doe graag mee en volg je op instagram.

 74. Adriana
  2 januari 2018 / 21:57

  Al bloghoppend wens ik je een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar! Maak er iets onvergetelijks van!

  Ik doe gráág mee met deze winactie, geweldig die frozen berries!!! <3

  Ik volg je op alle manieren die je aangaf! :)

 75. Myrthe
  3 januari 2018 / 13:18

  Ik doe graag mee met je actie! Ik vind de verpakking er zo leuk uitzien :). Ik ben erg benieuwd naar de producten van The bodyshop; die heb ik nog niet eerder geprobeerd.
  Ik volg je nu op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.
  En ik wens je natuurlijk veel moois voor 2018!

 76. yvonne
  3 januari 2018 / 14:35

  Ik kende je natuurlijk al. Superleuk dat je ook meedoet. Ik gun een ander deze prijs en hop even verder ;-)

 77. youss
  3 januari 2018 / 15:00

  ik doe mee en ik volg je op instagram : xxtrendystyle. Ik word echt vrolijk van je feed :)

 78. Tamara v Bodegom
  3 januari 2018 / 15:42

  Haihai! Die vanille handcreme heb ik hier ook in huis. De rest (helaas) niet… maar de Bodyshop heeft zoveel lekkers… <3
  Ik ga duimen hihi.

 79. Evi Huys
  4 januari 2018 / 17:57

  Ik wil heel graag kans maken op dit mooie pakketje! Ik volg je via facebook.

 80. 4 januari 2018 / 21:36

  Wat een mooi gevuld jaar heb je achter de rug. Voor mij was 2017 het jaar waarop ik toevallig je blog ontdekte en vervolgens bleef terugkomen omdat je net als ik van lijstjes houdt. Ondertussen heb ik echter al een aantal andere gemeenschappelijke interesses ontdekt. Uiteraard wil ik graag een kansje wagen op dat leuke Body Shop Pakket. Ik volg je via Bloglovin.
  zwartraafje blogde over…Traditionele post in 2017

 81. Jolijn
  4 januari 2018 / 22:48

  Leuke actie! Ik maak graag kans (:
  Ik volg je op bloglovin’

 82. Liesbeth
  5 januari 2018 / 09:53

  Wat een heerlijkheid om terug te kijken op 2017 en nu op naar een mooi nieuw jaar met nieuwe doelen! Ik doe graag mee aan je actie, wat een leuke spulletjes heb jij uitgezocht! Ik volg je op facebook, bloglovin, instagram (Liez04)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge