“Weet je wat jij zou moeten doen…?” Meestal is dat niet per se mijn favoriete combinatie van woorden. Toch besloot ik die uitspraak dit keer eens niet het ene oor in het andere uit te laten gaan. “Nou?”, mompelde ik. “Aan de kapper vragen wat hij je zou adviseren.” Mijn kapsel drastisch omgooien was niet per se mijn plan, maar advies vragen kan natuurlijk nooit kwaad. En zo zat ik woensdagochtend vroeg in de kappersstoel. Voordat ik het wist, floepte de bewuste vraag uit mijn mond. En voordat ik het wist stemde ik in met het wilde plan van de kapper.

Hetzelfde recept graag?

Op veel vlakken houd ik wel van afwisseling, maar mijn kapsel vormt daar absoluut een uitzondering op. Een jaar of zeven geleden liet ik mezelf mijn “oude” kapsel aanmeten en sindsdien ben ik daar erg aan gehecht. Ik heb weleens mijn haar per ongeluk te kort laten knippen en deed ook meerdere keren mislukte pogingen om mijn haar te laten groeien tot een weelderige haardos (zat er niet in!). Maar ik ben zeker niet iemand bij wie het na elk kappersbezoek een verrassing is waarmee ik thuiskom. “Twee centimeter eraf en mijn lok bijknippen graag”, is het standaard recept waarmee ik iedere keer bij de kapper aanklop. Lekker vertrouwd! Weet ik altijd dat het goed zit.

Controlfreak goes wild

Toch liet ik me dit keer overtuigen iets meer dan de beruchte twee centimeter van mijn haar af te halen. Volgens de kapper zou het geweldig staan. Ik besloot eens een keer niet de eigenwijze controlfreak te zijn die daar een eigen mening over heeft. En dus legde ik mijn lot in handen van de kapper. “Het is maar haar. Groeit vanzelf weer aan!”, siste ik mezelf toe. Toch was het even slikken toen ik de toch vrij lange afgeknipte lokken (zeker geen “puntjes”) op mijn kapperscape zag vallen. Een moment van pure ontspanning was het kappersbezoek dit keer zeer zeker niet. Komt het wel goed? Wat vinden anderen ervan? En wat vind ik ervan? “Groeit vanzelf weer aan!”, echode ik weer om het gevecht in mijn hoofd te sussen.

Lang leve mijn mede-kapperbezoeker

Een half uur later zat de zenuwslopende knipsessie erop. Mijn haar was kort. Nogal kort. Misschien iets korter dan ik had gedacht. Gelukkig voelde de kappersklant naast mij aan dat ik wel een kleine boost kon gebruiken. De aardige vrouw – de haren in aluminiumfolie gewikkeld – keek spontaan op van haar interessante roddelblad om me een compliment te geven: “Wat staat het je waanzinnig! Het lijkt wel of je veel meer haar hebt.” Mijn vertwijfelde blik maakte even plaats voor een oprechte glimlach. Ik haalde mijn hand door mijn haar, keek nog eens in de spiegel en besloot dat ik misschien maar gewoon tevreden moest zijn met de knipbeurt. De kapper had gelijk dat mijn haar een stuk vlotter zit.

Spijt? Nee hoor!

Beter spijt hebben van dingen die je hebt gedaan dan van wat je niet hebt gedaan. Ik ben blij dat ik nu eens niet met hetzelfde recept naar de kapper stapte. Soms moet je iets proberen om te ontdekken of het bij je past.

Nog steeds twijfel ik wat ik mooier vind. Of wat mooier is? De ene persoon overlaadt me met complimenten (“Je moet het nooit meer anders knippen dan dit!” riep mijn leidinggevende uit het niets), een ander geeft eerlijk toe het wel “heel kort” te vinden. En ik? Ik moest er twee dagen heel erg aan wennen, maar ben er inmiddels wel happy mee. Ik denk dat ik een volgende keer toch een centimeter of twee extra haar wil houden, maar mijn “korte koppie” voelt inmiddels zo vreemd niet meer.

En ach, het is maar haar. Groeit vanzelf weer aan! De “Weet je wat jij zou moeten doen?”-man zou trots op me zijn.

Durf jij weleens te experimenteren met je haar?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Lianne 16 november 2019 op 7:24 am - Beantwoord

  Wauw, dat is inderdaad wel héél kort! Dat is zeker even wennen, maar het staat je wel heel goed! Wat knap dat jij je eens niet hebt laten leiden door een oude vertrouwde gewoonte, maar buiten je comfortzone bent gegaan en iets nieuws hebt geprobeerd! En inderdaad, dat is het fijne van haar. Als het je niet bevalt groeit het wel weer aan 😉

  Ik heb het liefste lang haar, dat ik in één keer eraf laat knippen zodat het weer kan groeien. Ik ben ook niet zo gewaagd als het daarop aa komt. Ik heb mijn haar ooit wat korter gehad toen ik een tiener was maar dat zou ik nu niet meer doen. Hoe leuk ik het ook bij anderen vind staan!

  • Romy 20 november 2019 op 11:27 pm - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve compliment! Ik vond het ook wel heel spannend om voor iets totaal nieuws te gaan bij de kapper, maar gelukkig scheelt het al dat je aan een kapsel hooguit een maand of twee vast zit.
   Ik vind bij jou lang haar ook heel mooi staan (alhoewel haar op schouderlengte je ook prachtig stond!) en kan me voorstellen dat je daar niet graag de schaar in laat zetten. Soms heb je nu eenmaal een kapsel ontdekt waar je blij van wordt en dan is er niets mis mee om daaraan vast te houden 🙂

 2. Geke 16 november 2019 op 8:10 am - Beantwoord

  Ik vind het je ook heel erg leuk staan! Mooi fris en best pittig zo!

  Mijn haar is momenteel lang, te lang, maar ben aan het sparen om het te kunnen doneren aan Think Pink, dus dan moet er 30 cm af kunnen. Ik zit nu zo ongeveer op de grens, net wel, net niet zo.
  Ga dan voor mijn doen ook heel kort gaan. Ook dat advies gekregen, dat het wat levendiger zou staan dan lang. Dus ik ben benieuwd naar die bewuste kappersbeurt :).
  Maar qua kleur (grijs camoufleren, hoewel nu ik die 4 in mijn leeftijd staan heb, kan ik er wel wat mee leven) hou ik het toch altijd dicht bij mijn eigen haarkleur.

  • Romy 20 november 2019 op 11:28 pm - Beantwoord

   Wat prachtig zeg dat je je haar aan het opsparen bent om het uiteindelijk te doneren. Ik ben heel benieuwd hoe een wat korter kapsel je zal staan. Maar sowieso al heel mooi dat je iemand anders blij wilt gaan maken met jouw lange lokken.

 3. Naomi 16 november 2019 op 8:23 am - Beantwoord

  Staat je geweldig! Ik heb jaren geleden een poging gedaan om het lang te laten groeien en dat lukte niet. Nu wordt het niet meer langer dan een bob. Dan ren ik gelijk naar de kapper.

  • Romy 20 november 2019 op 11:29 pm - Beantwoord

   Dank je wel! En goed om te horen dat ik niet de enige ben die haar haren nog nooit echt lang heeft kunnen laten groeien. Ik haak altijd ergens rond schouderlengte af en zet dan toch maar weer de schaar erin 😉

 4. bychristiana 16 november 2019 op 8:24 am - Beantwoord

  Ik vind het je, OPRECHT, heel erg mooi staan. Super leuk gewoon, zo’n heel nieuwe look. Ik kan me natuurlijk wel voorstellen dat je even moest wennen. Ik heb mijn haar ook wel eens flink kort laten knippen, en vooral met haren wassen voelt dat dan altijd zo gek in het begin.

  • Romy 20 november 2019 op 11:30 pm - Beantwoord

   Wat een lieve reactie, dank je wel! Vorige week schrok ik in eerste instantie wel een beetje van hoe kort mijn haar was, maar ik merk dat het toch eigenlijk vrij snel went. Inmiddels ben ik best tevreden met mijn nieuwe kapsel. Alhoewel het bij het wassen nog steeds wel een beetje gek aanvoelt inderdaad. Ik ben opeens een stuk sneller klaar met haren wassen 😉

 5. Darina 16 november 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Ik vind je nieuwe kapsel heel mooi, staat je echt heel goed! Ik kan me voorstellen dat je niet geheel ontspannen in de kappersstoel zat. Het is toch even spannend. Maar het resultaat is heel mooi. Ik had vroeger heel lang haar en dat heb ik toen in een bobkapsel laten knippen. Ik wil nooit meer anders 🙂

  • Romy 20 november 2019 op 11:31 pm - Beantwoord

   Dank je! Leuk om te horen dat je het me mooi vindt staan 🙂
   Ik vind een bob bij jou ook prachtig staan! Zelf heb ik stiekem ook zo’n vermoeden dat ik mijn haar nooit meer echt heel lang zal laten worden. Heel kort ook niet, maar zo’n tussenlengte bevalt me wel.

 6. Kim 16 november 2019 op 9:26 am - Beantwoord

  Het staat je heel goed! Ik vind het mooi 🙂 Zelf zou ik ook wel eens willen dat ik het lef had om de kapper de vrije hand te geven. voor wat anders…

  • Romy 16 november 2019 op 11:55 am - Beantwoord

   Dank je! 🙂 Wie weet durf je het ook nog eens aan. Haar groeit altijd weer aan en een kleurtje of permanentje blijft ook eigenlijk helemaal niet zo lang zitten 😉
   De Hizi Hair in de winkelstraat is trouwens echt een aanrader. Ik kom daar nu standaard voor mijn knipbeurt en ben ook van de massagestoelen 😀

 7. Audrey 16 november 2019 op 9:29 am - Beantwoord

  Ik kan me wel voorstellen dat je dat heel spannend vond! Het staat je goed in elk geval. Hoe kort is het aan de achterkant eigenlijk?

  Ik ben niet zo van het experimenteren zelf. Ben vroeger wel eems van heel lang naar een stuk korter gedaan, maar na mijn kindertijd is het altijd minimaal schouderlengte geweest.

  • Romy 20 november 2019 op 11:33 pm - Beantwoord

   Dank je! De achterkant van mijn haar is nog net wat korter dan de voorkant, maar ik merk wel dat mijn haar vooral achter meteen een stuk dikker en voller lijkt. Heel tof om te zien wat laagjes en iets minder lengte met mijn haar kunnen doen!
   Ik vind wat langer haar bij jou trouwens erg mooi staan. Kan me voorstellen dat je daar graag aan vasthoudt! 🙂

 8. Tineke 16 november 2019 op 10:24 am - Beantwoord

  Geen zorgen Romy, het staat je hartstikke goed! Wat vind je vriend ervan?

  • Romy 20 november 2019 op 11:34 pm - Beantwoord

   Wat lief, dank je wel voor je compliment! Mijn vriend vindt dit nieuwe kapsel ook wel leuk staan. Hij gaf eerlijk toe dat hij een paar centimeter langer leuker vindt, maar vond dit eigenlijk ook best leuk.

 9. Mariska 16 november 2019 op 11:03 am - Beantwoord

  Ik vind het je ook leuk staan! En je moet maar zo denken, mocht het toch iets te kort zijn.. het groeit toch wel weer aan 🙂 Al moet je dan wel even geduld hebben haha.

  • Romy 20 november 2019 op 11:35 pm - Beantwoord

   Precies! Aangroeien gaat altijd sneller dan je denkt. Ik gok dat mijn haar over anderhalve maand wel weer de lengte heeft die ik het mooist vind, dus dat gaat nog best snel eigenlijk.

 10. Wendy 16 november 2019 op 11:06 am - Beantwoord

  Staat je goed hoor!
  Ik heb mijn haar ongeveer een jaar geleden ook ineens een stuk korter laten knippen. Maar dan echt een héél stuk korter, van tot over mijn schouders naar pixie. Toen ik de foto van het kapsel dat ik in gedachten had bij de kapster liet zien, keek één van de assistenten mij aan alsof ik mijn verstand verloren had. XD Dus toen heb ik gevraagd of ze dachten dat het mij niet zou staan. (Dat is inderdaad een hele goede vraag om te stellen! De meeste kappers hebben daar toch net iets meer zicht op dan wij.) Als ik er het gezicht of het haar niet voor zou hebben, voor dat kapsel, mochten ze mij van iets anders overtuigen. Zo niet, dan toch echt de schaar erin. En zo geschiedde, de schaar ging erin. 😛 In het begin was dat korte koppie erg wennen – mijn warrige “bed head” (omdat ik mijn haar niet meer kon invlechten), de invloed van de wind op mijn haar, douchen was ineens nóg heerlijker… – maar ik heb er geen moment spijt van gehad.

  • Romy 20 november 2019 op 11:38 pm - Beantwoord

   Wat goed dat je eerlijk aan de kapper hebt gevraagd wat hij van het kapsel vond. Inderdaad, mensen in de kapsalon hebben vaak wel verstand van wat je wel en niet staat, dus altijd goed om om advies te vragen. Wat fijn dat je nieuwe kapsel je nog altijd zo goed bevalt! Ik vind het je ook echt heel leuk staan. En stiekem is zo’n wat korter kapsel ook wel lekker makkelijk qua verzorging 🙂

 11. Iris 16 november 2019 op 12:45 pm - Beantwoord

  Het staat je leuk! Vlot en fris! Best tof dat je een keertje iets anders probeert. Heeft je moeder het trouwens ook niet zo kort? Ik verfde mijn haar laatst iets donkerder, maar uiteindelijk is het donker bruin geworden. Eerst schrok ik, maar nu vind ik het wel leuk.

  • Romy 20 november 2019 op 11:39 pm - Beantwoord

   Dank je wel! En klopt, mijn moeder heeft ook wat korter haar. Ik denk net iets korter dan mijn haar is. Het eerste wat ik dacht toen ik in de spiegel keek na de knipbeurt was ook “Wow, nu lijk ik wel heel erg op mijn moeder!” 😉
   Ik vind het donkerbruine haar jou trouwens ook erg mooi staan. Je kunt de kleur goed hebben, hoor.

   • Iris 21 november 2019 op 9:33 am - Beantwoord

    Haha wat leuk!! Het staat je heel mooi en ik vind het wel grappig als we steeds meer op onze moeders gaan lijken.
    Dankjewel voor je lieve compliment. Ik ben er zelf nog niet helemaal weg van. Maar ach, voor nu in de herfst is het wel even leuk 😀

 12. Laurine 16 november 2019 op 12:50 pm - Beantwoord

  Ik vind mezelf altijd heel belachelijk wanneer ik weer eens zenuwachtig ben voor een kappersbezoek, want je hebt gelijk: het is maar haar. Toch voelt dat vertrouwde kapsel vaak als een soort zelfbescherming. Super knap dus dat je dit durfde! En of je nu tevreden bent met het resultaat of niet (al denk ik dat je zeker tevreden mag zijn!), iedere keer wanneer je nu in de spiegel kijkt, mag je trots zijn op jezelf omdat je uit je comfortzone bent gestapt!

  • Romy 20 november 2019 op 11:39 pm - Beantwoord

   Wat lief dat je dat zegt! Het voelde wel als een flinke stap buiten mijn comfortzone, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan. Al is het maar om dit eens geprobeerd te hebben.

 13. Evelyne 16 november 2019 op 2:08 pm - Beantwoord

  Staat je goed! Ikzelf heb momenteel het geluk dat mijn kapster weet wat ik wil en ze er toch steeds een soort eigen touche aan geeft. Meestal zeg ik ook altijd: ‘hetzelfde als anders’ en dan gaat ze aan de slag met schaar en kam om dan toch een ietsiepietsie anders uit te komen dan anders. Erg vind ik het niet omdat ze weet wat ik wil en mijn haren voor mij makkelijk handelbaar moeten blijven (omwille van mijn job én omwille van mijn ‘onbewust niet zichtbare’ hoorapparaat). Tenslotte is mijn kapster ook familie dus respecteren we elkaars wens 😉

  • Romy 20 november 2019 op 11:41 pm - Beantwoord

   Ideaal dat je van je kapper weet dat ze altijd goed met je meedenkt en vooral bezig is met wat jij het liefste wilt. Stiekem ben ik ook altijd wel gehecht aan “mijn” kapper. Het is toch fijn dat iemand weet wat je mooi vindt en dat je er ook van op aan kunt dat de knipbeurt wel goed zal komen.

 14. Daenelia 16 november 2019 op 3:07 pm - Beantwoord

  Verandering is altijd een beetje eng. Maar er is niks mis met je kapsel. Langer stat je leuk en dit korte staat je ook leuk. Het is niet een heel erg dramatische verandering, maar het past precies bij je.
  Mijn haar valt ook a altijd prima. Ik durf dus best wel eens korter te laten knippen. En soms duurt het 3 maanden voor ik weer bij de kapper zit. Ik ben ook wel fan geweest van natuurlijke kleurtjes… maar nu even niet meer. Mijn grijze haren af en toe verdoezelen is nu het meest spannende.

  • Romy 20 november 2019 op 11:43 pm - Beantwoord

   Dank je wel! Ik merk nu, een week na het knippen, ook dat mijn nieuwe kapsel eigenlijk niet eens zo heel anders is dan anders. Over een paar maanden is het weer een stuk langer en kan ik altijd nog kijken of ik terug wil naar lang of toch dit korte wil houden. Toch handig dat haar altijd weer aangroeit (en dat eventuele spannende kleurtjes altijd vanzelf weer vervagen).

 15. Johanna 16 november 2019 op 6:54 pm - Beantwoord

  Staat pittig! Echt meer karakter nu , heel mooi hoor!

  • Romy 20 november 2019 op 11:41 pm - Beantwoord

   Wat een mooi compliment! Dank je wel!

 16. Marjan 16 november 2019 op 10:17 pm - Beantwoord

  Het staat je fantastisch! Echt erg leuk en zeker heel vlot. Ja joh, het groeit weer snel aan. Eens iets anders is leuk!

  • Romy 20 november 2019 op 11:43 pm - Beantwoord

   Wat een lief compliment! Dank je wel! 🙂

 17. Lisa 17 november 2019 op 7:02 am - Beantwoord

  Wat tof dat je het gedaan hebt, staat heel leuk. Mijn haar is dezelfde lengte maar komt van kort. Altijd fijn, een goede kapper.

  • Romy 20 november 2019 op 11:46 pm - Beantwoord

   Dank je! Leuk dat jij ook ongeveer deze lengte hebt. Ik vind zelf zo’n wat korter (of halflang) kapsel bij bijna iedereen wel tof en lekker vlot staan.

 18. Els 17 november 2019 op 12:25 pm - Beantwoord

  Het staat je echt super leuk!

 19. Justine 17 november 2019 op 9:44 pm - Beantwoord

  Poeeh, dat je dat durft! Het is inderdaad wel erg kort, maar weet je? Het staat je echt super goed! Ik vind het leuk Romy!

  • Romy 21 november 2019 op 12:03 am - Beantwoord

   Wat leuk om dat te horen! Dank je! Ik schrok ook eerst wel een beetje van hoe kort het was, maar merk dat zo’n wat korter kapsel eigenlijk nog best snel went.

 20. Anna 18 november 2019 op 10:36 am - Beantwoord

  Ik vind het je echt leuk staan! En inderdaad, haar groeit gelukkig weer aan 😀 Toch vind ik het wel altijd heel spannend om mijn haar te knippen, zeker met mijn krullen. Ik ga sinds een aantal jaar altijd naar dezelfde krullen kapper en ik laat altijd laagjes knippen. Met krullen kun je ook gewoon niet heel veel anders. Wel vind ik het leuk om af en toe te experimenteren met een kleurtje!

  • Romy 21 november 2019 op 12:19 am - Beantwoord

   Dank je wel!
   Wat fijn dat jij inmiddels een goede krullenkapper hebt gevonden. Ik kan me voorstellen dat het met krullen extra belangrijk is dat het model goed geknipt wordt door iemand die er verstand van heeft. Ik vind jouw krullenbos stiekem wel echt jaloersmakend mooi, alhoewel ik snap dat er ook heel wat werk in het verzorgen van je haar gaat zitten.

 21. Shirley 18 november 2019 op 3:55 pm - Beantwoord

  Het staat je heel mooi! En ik vind het niet echt heel kort. Oké, tot ik mijn haar zou moeten knippen dan, haha. Ik snap dus heel goed dat je moest wennen. Korter dan ’tot mijn sleutelbeen’ ben ik nog niet gekomen sinds ik tiener en volwassen ben.

  • Romy 21 november 2019 op 12:26 am - Beantwoord

   Dank je! Ik vind jou je huidige haarlengte erg mooi staan trouwens. En natuurlijk is het altijd spannend om voor iets drastisch anders te kiezen als je al heel lang één kapsel gewend bent. Het kostte mij dus ook heel wat jaren voordat ik dat weer eens aandurfde 😉

 22. Cindy 18 november 2019 op 5:30 pm - Beantwoord

  Jaaaa, dit staat je écht heel leuk! 😀
  Soms kan iets korter juist nét wat meer volume geven, waardoor het automatisch meer lijkt.

  Zelf ben ik nooit zo moeilijk met mijn haar; “gewoon weer alles eraf”, want inderdaad: het groeit wel weer aan 😉

  En joh, wat is ‘kort’… 😉
  Mijn haar is helaas niet geschikt om lang te laten groeien; fijn, futloos, stomme kruinen en halverwege de ochtend vraag je je af wanneer het voor het laatst is gewassen… Zelfs jouw lengte is voor mij al te lang, er is dan gewoon niks mee te beginnen.
  Dus vorig jaar mei ging de tondeuse erin 😉 Iets wat ik al heel lang wilde, maar niet durfde. Tot die dag, toen dacht ik “in het ergste geval is het te kort en dan groeit het wel weer aan”. Maar tot nu toe ben ik er nog steeds blij mee. Was wel even wennen, ik ging van jouw ‘korte’ kapsel naar tondeuse kammetje 4 (13 mm), dát voelt pas écht heel raar, zeker als er ’s morgens een licht briesje staat haha!

  Als ik jouw haar zie zou ik het ook best zo willen hebben, maar zoals ik al zei: niet met mijn haar… 😉

  • Romy 21 november 2019 op 12:28 am - Beantwoord

   Dank je voor je lieve compliment! En wat tof en stoer dat je “het” gewoon hebt gedaan door je haar echt heel kort te scheren. Ik ken een paar mensen die ook heel kort haar hebben en dat kan juist heel mooi en vrouwelijk staan, zeker als je verder het idee hebt niet echt veel met je haar te kunnen. Wat fijn dat dat nog steeds zo goed bevalt! En inderdaad, mocht je ooit iets anders willen, dan groeit je haar altijd sneller dan je denkt 🙂

   • Cindy 21 november 2019 op 7:20 pm - Beantwoord

    Ik bedoel met mijn ‘ik ben nooit zo moeilijk met mijn haar’ natuurlijk niet dat jij wél moeilijk bent he; nu ik het teruglees ziet het er een beetje raar uit zo haha! 😉
    Ik bedoelde eigenlijk meer dat ik met heel veel dingen moeilijk ben, maar met mijn haar dus juist níet 😉

    • Romy 28 november 2019 op 9:12 pm - Beantwoord

     Haha, zo vatte ik het niet op niet hoor 😉 En alleen maar fijn toch dat je je over je haar niet zo druk maakt 😉

 23. Suzanne 18 november 2019 op 5:52 pm - Beantwoord

  Wat leuk! Ik twijfel ook steeds om het nog wat korter te knippen, maar aan de andere kant vind ik lang ook weer super leuk!

  • Romy 21 november 2019 op 12:29 am - Beantwoord

   Het blijft ook altijd een lastige keuze tussen lang en kort. Je zou kort haar altijd eens kunnen proberen. Dan weet je, net als ik, of je dat wat vindt of niet. En anders groeit je haar daarna altijd weer aan naar een langere lengte die je mooier vindt 🙂

 24. Giovanna Jansen 18 november 2019 op 8:43 pm - Beantwoord

  Leuk hoor! Weer even iets heel anders.
  Ik heb mijn haar ook wel eens heel kort laten knippen (nog korter dan jij nu hebt) stond wel leuk, maar heb het toch maar weer langer laten groeien en zou het nu ook niet meer kort willen.

  • Romy 21 november 2019 op 12:33 am - Beantwoord

   Dank je wel! En leuk om te horen dat jij in het verleden ook weleens met verschillende kapsels hebt geëxperimenteerd. Soms moet je gewoon eens iets anders proberen om te weten hoe het je staat en wat je er zelf van vindt 🙂

 25. Rian 19 november 2019 op 9:23 am - Beantwoord

  Ik vind het ontzettend gaaf staan! Heb onlangs zelf de stap gezet om er een flink stuk af te laten knippen dus kan er helemaal inkomen dat je moest wennen! Maar hoe chill is het nu om je haren te wassen?! Haha
  Stoer dat je de stap genomen hebt, nogmaals het staat je erg goed!

  • Romy 21 november 2019 op 8:06 am - Beantwoord

   Dank je wel! En inderdaad, het is zo fijn om nu wat korter haar te kunnen wassen. Lekker snel klaar! 😉
   Tof dat jij ook een lang stuk van je haar hebt laten knippen. Soms kan een wat korter kapsel zo mooi en fris staan.