verjaardag4 1

Enorm verwend! | Mijn gekregen verjaardagscadeaus

 • 27 mei 2020
 • 30 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

Maandag blies ik – spreekwoordelijk dan – 27 kaarsjes uit op mijn verjaardag. Ondanks dat ik mijn verjaardag niet voor vriendinnen en familie vierde, ben ik wel enorm verwend. Dankzij alle lieve berichtjes, de slingers, taart en mooie kaarten voelde ik me ontzettend jarig. Zo lief dat heel veel mensen aan me dachten. Dat is natuurlijk al de allergrootse verwennerij. Ik heb daarnaast zelfs een aantal lieve cadeaus gekregen. Het leek me leuk om ze aan je te laten zien.

kookboek veggie

Veggie-kookboek

Van een lieve vriendin kreeg ik onder andere dit kookboek. Vegetarisch, met heel veel groenterecepten en allemaal niet al te moeilijk. Helemaal mijn ding dus! Ik kwam bij het doorbladeren al meerdere lekkere recepten tegen die ik zeker een keer wil proberen. Superleuk! Daar ga ik vast nog heel wat keren plezier aan beleven. Ik zal het zeker laten weten zodra ik iets uit het boek heb gekookt of gebakken.

zaaipakket dille en kamille

Culinair moestuinierpakket

Over culinair gesproken, mijn broertje deed me ook een kokkerelpakketje cadeau. Van hem kreeg ik een zaaipakket voor snackgroenten, zodat ik lekker op mijn balkon of in de vensterbank aan het moestuinieren kan slaan. Onwijs leuk! Hij deed er ook een heerlijke pasta bij met daarbij de slimme opmerking dat de pasta tot 2023 goed is. De snacktomaatjes en radijsplantjes hebben dus nog even de tijd om groot te groeien voordat ze in de pastasaus hoeven te belanden.

Bloemen van broerlief

Van mijn andere broertje kreeg ik deze prachtige bos bloemen toegestuurd. Hij had zelfs speciaal een bos met roze bloemen uitgekozen omdat ik daar zo gek op ben en had er een onwijs lief kaartje bij gedaan. Een enorme verrassing, waar ik ongetwijfeld nog wel een tijdje plezier van heb.

desigual jurk blauw wit
witte gympen met bloemen

Een gloednieuwe zomeroutfit

Van mijn ouders kreeg ik onder andere deze prachtige jurk van Desigual (blauw-wit is altijd goed!), die helemaal mijn ding is. Hij past perfect en heeft een heerlijk luchtig stofje voor de zomer. Ik kan niet wachten om er op zomerse dagen lekker in rond te lopen. Hopelijk kan dat zelfs morgen al!

Ook de sneakers hierboven deden mijn ouders me cadeau. Op de foto is het niet zo goed te zien, maar ze hebben een subtiel bloemenprintje en mooie glitters. Heel tof! Ook zijn deze schoenen natuurlijk wat fijner voor mijn voeten dan alsmaar hakken dragen.

verjaardagscadeaus

Knutselen geblazen!

Verder werd ik door meerdere mensen verrast met heel wat knutselspullen. Deze periode is natuurlijk dé tijd om creatief bezig te zijn en sowieso word ik altijd blij van een aanvulling op mijn hobbykamer. Ik kreeg onder andere leuke stickers, een kleurboek, cadeauzakjes, een boek met etiketten, washi tape (heb je nooit genoeg van!) en een vrolijke kaart met katten. De komende maanden hoef ik me absoluut niet te vervelen!

De verpakking met “huisregels” is trouwens een doekje. Altijd handig, zo’n vrolijke reminder om mijn huis netjes te blijven houden!

Aquarellen maar!

Van de familie van mijn vriend kreeg ik een heel aquarelpakket met mooi papier, een verfsetje en kasten. Onwijs leuk! Ik wilde al heel lang aan het aquarellen slaan en dit mooie pakket is een goede reden om dat nu echt op te pakken. Ik heb zelfs al een Pinterest-bord aangemaakt met allerlei waterverfvoorbeelden. Eens zien wat ik er zelf van bak!

blond amsterdam mok

Nieuwe Blond Amsterdam-aanwinsten

Verder deden mijn ouders me deze Blond Amsterdam-mokken cadeau. Zoals je ziet, staan ze al mooi in mijn servieskast vol met Blond te pronken. De gele mok heb ik trouwens al ooit in mijn collectie gehad, maar sneuvelde helaas een paar jaar geleden. Heel blij dat ik die nu terug heb in mijn collectie! Ook de andere mok is helemaal my cup of tea met de vrolijke plaatjes. De bruinharige jongen heeft wel wat weg van mijn vriend. Ik lijk zelf niet zo op het meisje met de blonde paardenstaart, maar dat mag de pret niet drukken. Onwijs leuk is de mok zeker!

armbandje

Een heel lief en mooi armbandje

Door mijn vriend werd ik verrast met een onwijs lief en mooi cadeau. Hij gaf me dit zilveren armbandje. Heel mooi fijntjes en subtiel – echt precies zoals ik het mooi vind. Zo lief en mooi! Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes en weet nu al dat ik het nog heel vaak ga dragen.

Trouwens ook credits aan mijn vriend voor alle versiering in huis die achter me hangt. Hoe lief!

Cadeautje voor Pippa

Ten slotte werd ook Pippa op mijn verjaardag in de watten gelegd. Van mijn opa en oma kreeg ik namelijk (via mijn ouders) deze schattige drinkbak cadeau. Ik zocht al een tijdje een drinkbak die Pippa niet zomaar van zijn plek kan krijgen, omdat mevrouw iets te enthousiast wordt van een waterballet creëren op de vloer. Met deze drinkbak kan dat niet meer zomaar, omdat hij een stroeve onderkant heeft en overstromend water in de rand rondom de drinkbak belandt. Superhandig!

Naast dit alles ben ik ook nog enorm verwend met kaartjes, lieve berichtjes en gewoon heel veel mensen die lieten weten aan me te denken. Heel bijzonder! Dat is natuurlijk het allermooiste wat ik me op mijn verjaardag had kunnen wensen. Het was absoluut een dag met een gouden randje.

Hoe vier jij verjaardagen in coronatijd?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Daenelia 27 mei 2020 op 7:00 am - Beantwoord

  Leuk! Het gaat ook om dat mensen aan je denken op je verjaardag. Lieve kadootjes die je blij maken zijn altijd goed. En er komen weer tijden dat iedereen gezellig bij elkaar kan komen, echt. Blij dat je toch genoten heb van de dag!
  Mijn verjaardag vier ik eigenlijk al tijden corona style… Ik ben zelf al blij met een lekkere rustige dag zonder bezoek. Alleen… uit eten gaan, dat zou ik nu wel missen bij een verjaardag. Ik ben gewoon niet zo bezig met mijn verjaardagen vieren. Ik vier liever andere verjaardagen.

  • Romy 27 mei 2020 op 9:50 am - Beantwoord

   Absoluut, het allermooiste is al dat er mensen zijn die aan je denken op je verjaardag. Dat alleen al was een heel mooi cadeau.
   Ook prima toch om je verjaardagen coronastyle te vieren! Ik moet zeggen dat ik het ook wel wat vond hebben om niet op mijn verjaardag steeds van keuken naar woonkamer te rennen om iedereen van drinken en gebak te voorzien 😉

 2. Darina 27 mei 2020 op 7:02 am - Beantwoord

  Je hebt echt prachtige cadeautjes gekregen. Geniet ervan!

 3. Johanne 27 mei 2020 op 8:03 am - Beantwoord

  Heb je, naast het krijgen van super leuke cadeautjes, een fijne dag gehad? Je bent iig enorm verwend. Wat heerlijk. Vind vooral het armbandje dat je van je vriend hebt gekregen heel erg mooi. Zo subtle en fijn

  • Romy 27 mei 2020 op 9:48 am - Beantwoord

   Ja, het was een heerlijke dag! Ik heb er enorm van genoten, mede door alle lieve berichtjes die ik heb gekregen <3
   Wat een mooi armbandje hè?! Ik vond het ook zo'n lief cadeau.

 4. Lianne 27 mei 2020 op 8:26 am - Beantwoord

  Wat superlief, al die mooie cadeautjes die je hebt gekregen! Heel bijzonder dat er zo veel mensen zijn die aan je denken. Dat zou ik persoonlijk zelfs nog mooier vinden dan de cadeaus! 🙂 Mijn verjaardag is nu precies over 2 maanden, dus hopelijk mag er dan alweer wat meer bezoek komen in een keer!

  • Romy 27 mei 2020 op 9:48 am - Beantwoord

   Dat er zo veel mensen aan me dachten, was inderdaad het allermooiste cadeau dat ik me kon wensen! Dat is nog veel bijzonderder dan welk cadeau dan ook <3
   Ik duim met je mee dat op jouw verjaardag weer wat meer kan, zodat er tegen die tijd weer een leuk fysiek feestje in zit 🙂

 5. Audrey 27 mei 2020 op 8:30 am - Beantwoord

  Je bent inderdaad echt heel erg verwend! Leuk ook dat het echt allemaal dingen zijn die heel erg jou zijn.

 6. bychristiana 27 mei 2020 op 8:31 am - Beantwoord

  Ach wat een enorm lieve en leuke cadeautjes allemaal, echte Romy cadeautjes van lieve mensen die jou echt goed kennen. Ik kan me voorstellen dat je met alles even blij bent! Ik ben eind augustus jarig en normaal vieren we dat samen tijdens een stedentripje. Zo hebben we dat in ieder geval de afgelopen drie jaar gedaan. Ik denk niet dat we dat dit jaar opnieuw doen. Nu zijn we natuurlijk met de tuin bezig dus waarschijnlijk wordt het een tuinfeestje dit jaar haha;-)

  • Romy 27 mei 2020 op 9:47 am - Beantwoord

   Een tuinfeestje in jullie volledig verbouwde tuin is natuurlijk ook een héérlijk vooruitzicht 🙂

 7. Eveline Fleur 27 mei 2020 op 9:26 am - Beantwoord

  Wat een prachtige cadeaus en fijn om te horen dat je zo genoten hebt. Dat zou ik ook doen als zoveel lieve mensen aan mij denken op mijn verjaardag. Dat veggie kookboek schijnt echt fantastisch te zijn. Twee vriendinnen van mij zijn er he-le-maal aan verslingerd en koken er graag uit. Het schijnen makkelijke recepten te zijn. Ik ben benieuwd hoe je het zal vinden!

  • Romy 27 mei 2020 op 9:46 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat zij zo te spreken zijn over het kookboek. Dat maakt me natuurlijk nóg meer nieuwsgierig om snel met de recepten aan de slag te gaan 🙂

 8. Anouk 27 mei 2020 op 10:05 am - Beantwoord

  Wat een leuke cadeaus zeg! Ik heb nog geen verjaardagen gevierd in corona tijden, de enige verjaardagen die ik had waren begin april en toen bleven we allemaal nog veel meer thuis dan nu. Mijn familie is voornamelijk in de winter jarig, dus ik had net heel veel verjaardagen gehad toen corona begon, de eerste verjaardag waar ik echt heen moet is pas in juli!

 9. Naomi 27 mei 2020 op 10:18 am - Beantwoord

  Superlief, al die cadeaus die zo goed bij je passen. Tot nu toe heb ik één verjaardag gehad in coronatijd en die ging niet door. Wij hebben in maart en april altijd ‘verjaardagspauze’, dus dat kwam nu goed uit. Ben benieuwd wanneer we weer heerlijk met z’n allen bij elkaar kunnen komen.

 10. Meaghan 27 mei 2020 op 10:20 am - Beantwoord

  Hoe leuk al die cadeautjes! Je bent zo te zien enorm verwend! Die nieuwe zomeroutfit lijkt me echt prachtig. Dat kookboek heb ik ook (gekregen van een vriendin toen ik geslaagd was voor mijn hbo) en er staan echt hele lekkere dingen in! Vooral de spruitjes en de gevulde aubergine kan ik je zeker aanraden! Het armbandje van je vriend is echt super mooi en subtiel. Wat lief dat je dat van hem hebt gekregen! Mooi om te lezen dat je zo’n goede verjaardag hebt gehad!

 11. Bettie 27 mei 2020 op 10:22 am - Beantwoord

  Wauw wat een boel leuke cadeaus heb je gekregen. Zelf was ik maandag ook jarig maar wel zondag gevierd met een paar familieleden. Ook ontzettend veel leuke cadeaus gekregen en heel veel cadeaubonnen dus ik kan zelf ook nog op jacht gaan

 12. johanna 27 mei 2020 op 10:29 am - Beantwoord

  Leuke kadootjes, en fijn dat je je toch echt jarig hebt kunnen voelen. Mijn verjaardag was in het begin van de coronatijd, en toen was niets mogelijk. Ook geen kadootjes kopen. Was een vreemde verjaardag. Die bak voor Pippa is mooi, ik zou willen dat onze graag water drinkt, maar dat kunnen we haar niet aan haar verstand peuteren, dus door het eten een extra sloot water. Geniet nog na van de fijne dag. Ik ben overigens benieuwd hoe die jurk je staat.

 13. Giovanna Jansen 27 mei 2020 op 11:52 am - Beantwoord

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! Fijn dat je ondanks het jarig zijn in deze rare tijd, je toch heerlijk jarig hebt kunnen voelen.

 14. Marloes 27 mei 2020 op 12:55 pm - Beantwoord

  Wat ben je goed verwend, super leuk! Blond Amsterdam blijft geweldig!

 15. zwartraafje 27 mei 2020 op 1:12 pm - Beantwoord

  Ik weet wel dat het hem niet om de pakjes op zich gaat maar vind het wel heerlijk om te zien dat de mensen die je liefhebben echt zaken voor je hebben uitgekozen die perfect bij je passen. Dat toont immers aan dat er echt bewust over is nagedacht en maakt het nog mooier én liever. Die bloemen zijn trouwens super vrolijk daar word je echt meteen blij van. Hopelijk kan je er lang van genieten.

 16. Marloes 27 mei 2020 op 1:28 pm - Beantwoord

  Wat heb je veel leuke cadeautjes gekregen! Dat Veggie boek kreeg ik een aantal jaar geleden van mijn oma, omdat we het allebei zo’n mooi boek vonden. En wat lief dat er ook aan Pippa is gedacht, haha!

 17. Yvonne 27 mei 2020 op 7:42 pm - Beantwoord

  Alsnog van harte dan! Wat een leuke kado’s! Bloemen horen er altijd bij vind ik en die zomeroutfit! …………… Wauw! Goed verwend hoor.

 18. Will 27 mei 2020 op 10:10 pm - Beantwoord

  Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen.
  Je bent een enorme bofkont!
  Vooral die mokken van Blond Amsterdam vind ik prachtig en wat een lief armbandje.
  Ik heb mijn verjaardag in Februari gevierd en dat ging nog op de normale manier.
  Toen wisten we nog niet dat de coronavirus al onder ons was.
  Van mijn kleinkinderen zijn er al drie jarig geweest, zonder ons jammer genoeg.
  In juli is mijn man jarig en in augustus mijn kleinzoon.
  Weet nog niet hoe dat zal gaan.
  Ik behoor tot de zeer risicovolle groep, dus maar even afwachten…

 19. Maaike 27 mei 2020 op 10:59 pm - Beantwoord

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een toffe cadeaus heb je gekregen 😀 En dat waterbakje is ook zo leuk <3

 20. Odetta 28 mei 2020 op 7:09 pm - Beantwoord

  De eerste verjaardag in de Corona-tijd was van mijn schoonmoeder. Er zou een feest op 14 maart voor haar 75-jarige verjaardag worden gegeven. Maar die werd al voor de zekerheid afgeblazen. Maar goed ook, want op 15 maart werd de horeca om 18.00 uur per direct gesloten.

 21. Odetta 28 mei 2020 op 7:12 pm - Beantwoord

  Al met al heb jij toch nog een heerlijke verjaardag gehad, geweldig. Trouwens de pennen van Schneider Slider Edge XB die ik je cadeau heb gedaan, zijn mijn favoriete pennen, ze schrijven heerlijk en ze glijden als het ware over het papier.

 22. Justine 29 mei 2020 op 1:25 pm - Beantwoord

  Wat een verwennerij! Allemaal echte Romy cadeautjes volgens mij. Super leuk!

 23. Zo simpel is dan geluk 29 mei 2020 op 6:15 pm - Beantwoord

  Je hebt mooie cadeau’s gekregen!

 24. Saskia 30 mei 2020 op 10:48 am - Beantwoord

  Je hebt echt super leuke cadeaus gekregen, leuk om te zien! 🙂
  Die Blond beker heb ik ook en is erg fijn.
  Geniet van al je leuke gekregen spulletjes.

 25. Charlotte 30 mei 2020 op 4:40 pm - Beantwoord

  Wat heerlijk dat je zo verwend bent geworden & het is wat laat, maar gefeliciteerd!!! Oh wat een geweldige drinkbak, die moet ik ook hebben voor Pluisje. Ze knoeit altijd heel erg en als je dan op sokken iets te dichtbij loopt is het vaak “verrassing” 🙂

Recente blogs

Vergeten beautyproducten in de spotlights

20 oktober 2016|Positiviteit|

Ik kan altijd ontzettend blij worden van mooie beautyproducten in de winkelschappen. Al die kleuren, geuren en leuke verpakkingen bij elkaar maken het al snel verleidelijk om iets nieuws te kopen. Daardoor heb ik inmiddels een aardige voorraad beautyproducten opgebouwd, waarvan ik een groot deel na een tijdje alweer vergeten ben. Daarom vond ik het tijd om mijn beautycase uit te mesten en een aantal onterecht vergeten producten in de spotlights te zetten. Deze 6 producten wil ik de komende maanden weer meer gaan gebruiken.

14 leuke steden in Nederland waar je misschien niet zo snel aan denkt (mijn tips!)

26 augustus 2021|Op reis|

Dat je in Amsterdam mooie grachtenpanden kunt bewonderen, weten we allemaal wel. Dat Rotterdam de Erasmusbrug heeft en Utrecht de dom ook Maar er zijn ook minder bekende steden in Nederland die de moeite zeer zeker wel waard zijn. Dit zijn 14 bekende en minder bekende leuke steden in Nederland die mij enorm hebben verrast. Kan ze je van harte aanraden als je nog inspiratie zoekt voor jouw volgende toerist-in-eigen-land-tripje.