favoriete thee

Twee weken geleden kwam ik plotseling voor een “enorm probleem” te staan. Of nou ja, laten we het erop houden dat ik me acuut ontpopte tot een ware dramakoningin toen mijn favoriete theesoort plotseling uit het assortiment was gehaald. Dé theesoort die ik al meer dan een jaar lang altijd thuis drink, soms wel zes keer op een dag. Je begrijpt: serieuze crisis! Oké, zo erg was het nu ook weer niet. Wel was ik hard op zoek naar nieuwe favoriete thee om te ontdekken. Na twee weken experimenteren heb ik een paar nieuwe favoriete theesoorten ontdekt. Ik zet ze graag op een rij.

Groene thee met een smaakje

Mijn voormalige favoriete thee was overigens groene thee met kokos. Ik ben zelf gek op groene thee, maar groene thee zonder smaakje vind ik eerlijk gezegd niet veel aan. Ik houd wel van een subtiel en zoet tintje. En kokos vond ik daar héérlijk bij! Helaas dacht blijkbaar een groot deel van Nederland daar anders over, waardoor het schap van die theesoort de afgelopen weken angstvallig leeg bleef. Daarom ging ik op zoek naar andere soorten thee die enigszins aan mijn geliefde kokosthee kunnen tippen. Ik zocht én ik vond. Mede dankzij een paar fijne tips op Instagram kan ik je mijn nieuwe favoriete theesoorten laten zien.

pickwick groene thee met aardbei
pickwick groene thee met mango
pickwick green tea variation box

Pickwick Green Tea variation box

Ik begin maar meteen met mijn meest favoriete thee. Een paar weken geleden zag ik opeens dit doosje staan tussen de andere soorten groene thee. In dit Pickwick-doosje zitten 4 smaken, waaronder dus kokos. Die valt sowieso in de smaak! Ook naar de andere soorten was ik erg benieuwd. Cranberry’s lust ik helaas niet, dus aan de groene thee met cranberry heb ik me niet gewaagd. Maar de smaken mango-jasmijn en aardbei-citroengras zijn wat mij betreft absoluut goedgekeurd. Ze smaken heerlijk zoet, maar niet té zoet. Vooral de mangosmaak is wat mij betreft een tropische aanrader! Ik vind hem zelf lekkerder dan zwarte thee met mangosmaak.

favoriete thee groene thee met mango en kokos

Groene thee mango & kokos van AH

Aangezien mango blijkbaar wel mijn ding is, had ik goede hoop dat deze groene thee met mango en kokos van AH-huismerk bij mij ook wel in de smaak zou vallen. En inderdaad! Ik moet zeggen dat ik de Pickwick-thee wel lekkerder vind dan deze van Albert Heijn, maar ook de variant van AH smaakt zeker niet verkeerd. Overigens viel het me wel op dat in deze theesmaak wat vreemde (vond ik in ieder geval!) ingrediënten zitten. Ik ben normaal gesproken niet iemand die alle ingrediëntenlijstjes tot op de puntkomma uitpluist, maar ik drink toch liever thee waar geen suiker aan is toegevoegd. Ook heb ik het idee dat deze thee wat kunstmatig smaakt.

favoriete thee

Groene thee met kokos van Jumbo

Excuses voor de kokos-overkill! Ik heb daar nu eenmaal een lichte voorkeur voor. In mijn zoektocht naar een alternatief voor mijn favoriete Pickwick-thee kwam ik deze vergelijkbare variant van Jumbo-huismerk tegen. Wat mij betreft kan hij niet tippen aan het alternatief van de concurrent, maar met het lege schap bij die theesoort in mijn achterhoofd vind ik ook deze smaak van Jumbo zeker niet verkeerd.

groene thee met smaakje

Clipper groene thee met citroen

Van het merk Clipper vind ik bijna alle theesoorten wel lekker, maar deze groene thee met citroen is absoluut grote favoriet. Helaas is Clipper-thee vrij prijzig. Maar mocht je een keer jezelf op een extra lekker kopje thee willen trakteren, probeer eens een thee van Clipper! De smaken zijn best wel intens en soms ook wat kruidig. Heerlijk, vind ik. Ik zou hier wel eindeloos van kunnen blijven drinken. Bij de volgende bonusactie ga ik zeker wat doosjes van deze thee inslaan.

favoriete theesoorten

Sterrenmuntthee van Pickwick

Voordat mijn verslaving voor kokosthee ontstond, was ik verslingerd aan sterrenmuntthee. Ik dronk toen vele koppen van deze thee per dag. Daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, omdat ik op de site van Pickwick zelf had gelezen dat deze thee je bloeddruk kan verhogen. Nu snap ik dat dat niet zo’n vaart loopt, maar ik besloot toch om wat minder dan zes koppen op een dag te drinken. Nog steeds vind ik sterrenmuntthee héérlijk. Het is best wel een heftige smaak waar je van moet houden, maar alleen al de geur trekt mij aan. Zo nu dan drink ik nog steeds een of twee kopjes van deze fijne kruidenthee.

favoriete thee

Joy of Tea van Pickwick

Alleen al de doosjes van de Joy of Tea-lijn van Pickwick vind ik een feestje om te zien. Die riepen gewoon mijn naam toen ik ze in de supermarkt spotte. Maar – belangrijker nog! – de meeste soorten thee uit deze serie vind ik ook zeker niet verkeerd smaken. Er zitten een paar tropische smaken bij, maar de chaithee uit dit vrolijke oranje doosje is wat mij betreft ook absoluut goedgekeurd. Yum!

Wat is jouw favoriete thee? Heb jij nog de ultieme theetip voor mij?

Favoriete theesoorten Pinterest

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Lianne 14 april 2019 op 7:09 am - Beantwoord

  Oh eerlijk gezegd lijkt me die kokos-thee helemaal niks, ik houd echt niet van kokos! Zo zie je maar hoe smaken kunnen verschillen 😉 Maar wel jammer dat hij uit het assortiment is gehaald als je hem graag drinkt. Voor de rest vind ik eigenlijk alle thee wel goed te drinken. Sterrenmuntthee vind ik ook wel lekker en drink ik ook weleens als ik ergens ben en die hebben ze als smaakje. Ik wist helemaal niet dat die je bloeddruk kan verhogen!
  Ik heb helaas niet echt thee-aanraders voor je, aangezien ik thuis gewoon een beetje normale theesoorten heb en ik het thuis ook eigenlijk bijna nooit drink, alleen met visite. Ik moet ook nooit meer dan twee koppen op een dag drinken, anders blijf ik naar de wc lopen. Dus zes keer op een dag een kop thee is niet voor me weggelegd 😉

  • Romy 14 april 2019 op 11:37 pm - Beantwoord

   Haha, dan is kokosthee inderdaad niet echt ideaal! 😉 Wel grappig hoe smaken kunnen verschillen. Ik ken bijvoorbeeld veel mensen die de variant met cranberry heerlijk vinden, terwijl ik die echt niet te pruimen vind.
   Thee is inderdaad wel goed voor je doorstroming – om het maar netjes te houden, haha. Ik denk dat mijn lichaam daar inmiddels aan gewend is, want bij mij lukt 6-7 koppen thee per dag inmiddels prima zonder steeds naar het toilet te hoeven 😛

 2. Ilona Wielinga 14 april 2019 op 7:09 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel. Ik ben zelf dol op fruitige thee, zoals bosvruchten, mango en meloen.

 3. Anouk 14 april 2019 op 7:56 am - Beantwoord

  Leuk artikel!
  Kijk ook eens naar losse theeën. Die heb ik zelf een aantal jaar geleden (pas) ontdekt en vind ik vaak niet alleen lekkerder maar ook echt een feestje om te zetten.

  • Romy 14 april 2019 op 11:37 pm - Beantwoord

   Goede tip! Ik denk inderdaad dat verse thee soms nog net wat lekkerder is dan thee in zakjes. Misschien moet ik gewoon eens een winkel instappen en wat verse smaakjes proberen. Ik ben benieuwd!

 4. Shirley 14 april 2019 op 8:03 am - Beantwoord

  Ik drink thuis meestal losse thee. Qua zakjes vind ik Lipton Sencha nu lekker. Ook een zoetige groene thee, dus misschien is het iets voor jou.

  • Romy 14 april 2019 op 11:38 pm - Beantwoord

   Oeh, dat klinkt goed! Zoete groene thee doet het bij mij (bijna) altijd wel goed. Ik ga die smaak eens proberen.

 5. Marije 14 april 2019 op 8:07 am - Beantwoord

  Clipper aloe Vera is een van mijn favorieten. En de citrus green tea van Lipton, die koop ik vaak bij de Action.

  • Romy 14 april 2019 op 11:39 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor de tips! Beide smaken lijken mij ook wel wat. En ideaal dat ze ook bij Action te koop zijn (voor waarschijnlijk wat minder geld dan anders). Ik ga daar eens bij het theeschap kijken 🙂

 6. Else-Marie 14 april 2019 op 8:18 am - Beantwoord

  Ik hou vooral van witte en groene thee, maar drink alleen verse thee. Heb geen zakjes thuis met smaakjes;)

  • Romy 14 april 2019 op 11:39 pm - Beantwoord

   Verse thee is ook heerlijk! Daar zou ik eigenlijk ook eens wat vaker naar moeten kijken. Volgens mij zijn daar heel wat lekkere keuzes in 🙂

 7. Daenelia 14 april 2019 op 8:45 am - Beantwoord

  Pickwick thee vind ik echt niet lekker meer, geen enkele variatie. Mijn thee nummer 1 is Twinings. Ook duurder dan pickwick, net als Clipper, maar Clipper is een goeie nummer 2 bij mij.
  En ik hou niet van kokos! Dus ik denk dat je wat smaak van mij geen tips moet volgen… ligt iets te ver uit elkaar. Lapsang Soochong moet je dus maar vermijden…

  • Karin 14 april 2019 op 9:51 am - Beantwoord

   Lapsang souchong vind ik smaken naar vis :’) Ik werkte eens bij een koffie/thee bedrijf en de grap was daar om dat te maken als je collega zei “oh, smaak maakt niet uit” :’)

   • Romy 14 april 2019 op 11:48 pm - Beantwoord

    Haha, stiekem krijg ik nu bijna de neiging om eens een doosje van deze thee te kopen. Puur om te proeven of ik de vissmaak er ook in herken 😛

    • Karin 14 april 2019 op 11:55 pm - Beantwoord

     Ohh je hoeft alleen aan het doosje/zakje te ruiken, das al genoeg 😉 ze roken de theebladeren op dezelfde manier als paling (als ik het goed heb onthouden) dus vandaar die associatie!

     • Romy 15 april 2019 op 12:08 am

      Haha, dat klinkt wel echt heel vies. Eens kijken of ik de thee ergens kan vinden om er in ieder geval een keer aan te ruiken 😉

  • Romy 14 april 2019 op 11:41 pm - Beantwoord

   Twinings vind ik vaak net wat te sterk. Ik ben zo iemand die volgens de Engelsen waarschijnlijk geen echte thee drinkt 😉 Ik dip vaak groene thee 2 keer in mijn mok, waardoor je het nauwelijks als thee herkent, haha. Zo vind ik mijn thee vaak het lekkerst.

 8. Lisa 14 april 2019 op 9:23 am - Beantwoord

  Erg hè, als je favoriet er ineens niet meer is. Ik heb dat met herfstthee autumn storm…die kan ik het hele jaar drinken. Deze chai is ook lekker, en fijn dat het rooibos is. Een andere favoriet is thee van matcha poeder.

  • Romy 14 april 2019 op 11:42 pm - Beantwoord

   Autumn Storm vind ik ook een lekkere thee inderdaad. Ook buiten de herfst om smaakt die thee prima. Ik kan me wel voorstellen dat dat je favoriet is!

 9. Naomi 14 april 2019 op 9:29 am - Beantwoord

  Kokosthee zou ik me geloof ik nooit aan wagen, maar zo zie je maar weer dat smaken verschillen. Ik ben zelf ook fan van groene thee en drink ‘m meestal echt puur, of met citroen. Aardbei en sinaasappel enzo ben ik niet van in de thee. Mango vind ik dan weer wel lekker. En het allerlekkerst vind ik verse muntthee, lekker ergens op een terrasje.

  • Romy 14 april 2019 op 11:42 pm - Beantwoord

   Oeh ja, verse muntthee is bij mij ook grote favoriet! Als ik op terrasjes zit, is dat standaard wat ik bestel. Echt genieten vind ik dat! Misschien moet ik mezelf maar eens verwennen door een bosje verse munt te kopen, zodat ik daar ook thuis eens van kan genieten.

 10. Wendy 14 april 2019 op 9:32 am - Beantwoord

  Hier een echte Earl Grey fan! 🙂 Verder houd ik ook heel erg van losse thee, zoals de Charming Chai van Simon Lévelt (als het overdag koud is) of de “Ontspanning” kruidenmelange van Dille & Kamille, met kamille, appel en lindebloesem (voor ’s avonds).

  • Romy 14 april 2019 op 11:43 pm - Beantwoord

   Beide theesoorten klinken heerlijk. Losse thee is volgens mij sowieso wel een aanrader. Misschien moet ik ook maar eens naar Simon Lévelt gaan om wat smaakjes uit te proberen 🙂

 11. Silke 14 april 2019 op 9:45 am - Beantwoord

  hahah al die kokos 😉 Ik heb al tijden groene thee met kokos in huis en ben juist niet zo’n fan. Ik ben dan ook blij dat hij bijna op is haha! Trouwens ik vind de groene thee met cranberry juist super lekker, dus zelfs als je geen cranberry lust misschien toch een poging wagen? 😀

  • Romy 14 april 2019 op 11:45 pm - Beantwoord

   Haha, echt waar?! Ik werd haast verdrietig toen ik mijn laatste zakje van de kokosthee uit het zakje haalde 😛
   De thee met cranberry (althans, een andere variant van Pickwick) heb ik weleens geprobeerd en vond ik toen helaas niet zo mijn ding. Maar misschien probeer ik deze week toch eens een van de zakjes uit dit doosje. Het zou zomaar kunnen dat ze de smaak de afgelopen jaren wat hebben veranderd en dat ik hem nu wel oké vind 🙂

 12. Karin 14 april 2019 op 9:49 am - Beantwoord

  *paniek* IS DE KOKOSTHEE ER NIET MEER?!? Dat wist ik nog niet! Ik dacht dat ik ‘m laatst toevallig niet meer kon vinden. Ik dronk jaaaaaren geleden in Zweden eens kokosthee en die was zo lekker, maar toen kon ik niks vinden in Nederland, alleen bij de Xenos hadden ze thee met kokos maar die smaakte naar inkt 🙁 Goed om te weten dat ie er nog wel is van de Jumbo.

  Vroeger sloeg ik altijd de winterthee voor een heel jaar :’) Daarna ben ik overgegaan op groene thee. Ik houd heel erg van jasmijnthee maar die vind ik moeilijk te vinden. Ik geloof wel dat ie in die lijn met leuke verpakkingen zit van Pickwick. De laatste tijd drink ik meer zwarte thee zoals Earl Grey, want ik vind de groene wat “slap” worden.

  • Hermien - KouweKleren 14 april 2019 op 1:15 pm - Beantwoord

   Bij toko’s en Aziatische (super)markten kun je altijd goede, losse jasmijnthee kopen!

  • Romy 14 april 2019 op 11:47 pm - Beantwoord

   Precies dat was mijn reactie ook een paar weken geleden. Wat móet ik zonder kokosthee?! Haha! Zoals je ziet, heb ik inmiddels wat alternatieven gevonden. Het lekkerst vind ik nog steeds het doosje met 4 varianten (gekocht bij Jumbo!), waar ook de traditionele kokosvariant van Pickwick in zit. Zo heb ik toch nog een beetje van de vertrouwde smaak in huis. In dat doosje zit trouwens ook een mango-jasmijnvariant. Ik weet niet of die echt smaakt zoals traditionele jasmijnthee, maar ik vond hem zelf wel erg lekker (en ook niet te slap van smaak).

 13. Darina 14 april 2019 op 10:39 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. Ik drink vooral losse thee van Kusmi, Rituals of zakjesthee van Lipton met rooibos, gember en gember-kurkuma thee van Zonnatura

 14. Anouk 14 april 2019 op 10:49 am - Beantwoord

  Clipper thee is mijn absolute favoriet, maar inderdaad peperduur. Ik drink nu meestal losse thee met mango van de sostrene grene die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ook echt een aanrader!

  • Romy 14 april 2019 op 11:49 pm - Beantwoord

   Oh, losse thee met mangosmaak klinkt zeker goed! Ik houd sowieso van dat soort zoete smaakjes. En losse thee is volgens mij altijd wel goed 🙂

 15. Veronique 14 april 2019 op 10:56 am - Beantwoord

  Heerlijke blog! Ik ben gek op thee. Het liefste allerlei smaken. Van rooibos tot aan groene thee. Ik heb veel verschillende soorten. ?

 16. Liset - Beautydagboek 14 april 2019 op 12:06 pm - Beantwoord

  Ik drink standaard groene thee met citroen of alleen puur, heerlijk! Net zoals jij ben ik trouwens ook niet dol op cranberry’s, maar die groene thee cranberry is juist een aanrader! Heel lekker en ook nog eens extra gezond. Heb je hem wel geprobeerd? Want echt, hij is totaal niet cranberry-achtig met zo’n bittere nasmaak! En bedankt voor die Pickwick Spicy Chai tip, is hij wat kruidig van smaak?

  • Romy 15 april 2019 op 12:17 am - Beantwoord

   Oh goed om te weten dat de cranberrythee ook voor niet-cranberryliefhebbers een optie is. Ik heb een paar jaar geleden eens cranberrythee gedronken en vond die toen niet echt niet lekker. Misschien moet ik toch eens een zakje uit dit doosje proberen. Wie weet is mijn smaak (of de smaak van de Pickwick-thee) de afgelopen jaren wat veranderd. Het is het proberen waard 🙂
   De Spicy Chai-thee smaakt inderdaad wat kruidig, maar ik vind hem niet té kruidig. Het is een rooibosthee, waardoor ik hem lekkerder vind dan veel andere kruidige theesoorten.

 17. Mariska 14 april 2019 op 12:38 pm - Beantwoord

  Ik was altijd gek op de meloen thee maar die is er al heel lang niet meer. Nu drink ik vaak nog Winter Glow, Hersft storm of caramel peer van Pickwick. 🙂

  • Romy 15 april 2019 op 12:15 am - Beantwoord

   Die drie smaakjes vind ik ook erg lekker. Wel fijne kruidige en tegelijkertijd zoete theesmaakjes 🙂

 18. Ada 14 april 2019 op 12:42 pm - Beantwoord

  Ik ben erg fan van losse thee, maar Joy of tea green tropical vind ik erg lekker. Ook Orange jaypur van lipton, groene thee appel kiwi van AH en winterthee van dille en kamille behoren tot mijn favorieten. Lekker gevarieerd ?

  • Romy 15 april 2019 op 12:15 am - Beantwoord

   Leuk om over jouw theefavorieten te lezen! De groene variant van Joy of Tea kende ik nog niet, maar wil ik zeker ook eens proberen. Naar de groene thee met appel en kiwi ben ik wel benieuwd. Ik was eerst een beetje sceptisch toen ik die smaak in de AH zag staan, maar je maakt me wel een beetje nieuwsgierig.

 19. Evelyne 14 april 2019 op 1:00 pm - Beantwoord

  Ik ben absoluut geen thee-drinker, maar sinds mijn zware verkoudheid laatst ben ik wel thee beginnen drinken. Alleen thuis, niet op een andere plaats. Ik dronk sinaasappel met mango (denk ik) van Lipton. Wie weet word ik toch nog een theeleut, haha!

  • Romy 15 april 2019 op 12:14 am - Beantwoord

   Zeker als ik ziek ben, is de thee bij mij niet aan te slepen 😉 Wie weet heeft het bij jou ook het theevirus voorgoed aangewakkerd. Als je fruitthee lekker vindt, kun je bij Pickwick je hart ophalen. Dat merk heeft heel wat lekkere fruitthee in zijn assortiment.

 20. Hermien - KouweKleren 14 april 2019 op 1:13 pm - Beantwoord

  Fijn dat je weer een nieuwe favorieten hebt! Ik mag bíjna weer thee kopen, nadat ik (serieus) jaren mijn voorraad aan het opdrinken ben geweest. Ik koop eigenlijk alleen losse theeën, al vind ik de rooibos van fair trade original ook heel lekker. Ik ben eigenlijk niet zo kritisch op theesmaakjes, als het maar geen bod=svruchten of aardbeien is. Dat vind ik echt veel te zoet.

  • Romy 15 april 2019 op 12:11 am - Beantwoord

   Wat goed dat je je theevoorraad eerst hebt opgemaakt! Zeker met losse thee heb je volgens mij ook al snel vrij veel in huis. Gewone aardbeienthee is normaal ook niet zo mijn ding, maar de groene theevariant met aardbei vond ik dan weer wel erg lekker.

 21. Saskia 14 april 2019 op 1:45 pm - Beantwoord

  Wat heerlijk deze theetjes! Ik ga ze zeker onthouden, want drink nu niet alles meer i.v.m. theïne die erin zit i.v.m. zwangerschap. Ik drink nu dus vooral veel muntthee, biologische thee en groene thee. Ook heb ik van de Kruitvat Mama relax moment thee, ook heerlijk!

  • Lisa 14 april 2019 op 2:12 pm - Beantwoord

   Hi Saskia, dit smaakje Spicy Chai is rooibos zonder theïne!!

  • Romy 14 april 2019 op 11:56 pm - Beantwoord

   Nooit geweten dat je als je zwanger bent ook op theïne moet letten. Weer wat geleerd! Gelukkig is verse muntthee ook altijd goed 🙂

 22. Alexandra 14 april 2019 op 2:22 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen! Ik drink, na tips van vriendinnen, eigenlijk alleen nog maar biologische thee, omdat hier minder toevoegingen etc. in zitten. Ik drink vooral groene thee, gemberthee (zakje of vers) en soms groene thee. Ik houd absoluut niet van zoete theesoorten haha 😉

  xx

  • Romy 15 april 2019 op 12:03 am - Beantwoord

   Zeker goed om alleen nog biologische thee te drinken! De toevoegingen vond ik ook wel een dingetje toen ik achterop het pakje thee van Albert Heijn keek. Clipper is volgens mij wel redelijk goed qua ingrediënten, ook al betaal je daar helaas wel voor.

 23. Laura Louise 14 april 2019 op 6:54 pm - Beantwoord

  Wat een leuk artikel!
  Ik ben dol op thee maar drink eigenlijk nooit Pickwick theetjes. Mijn favoriete merken zijn Taylors of Harrogate, Yogi tea, PUKKA en Heath & Heather en dan vooral hele kruidige theetjes.
  In de zomer drink ik het liefst verse munt thee!

  • Romy 15 april 2019 op 12:04 am - Beantwoord

   Verse muntthee is bij mij ook grote favoriet. Misschien moet ik mezelf wat vaker verse munt cadeau doen om ook thuis eens van een kop muntthee te genieten 🙂
   Je maakt me wel nieuwsgierig naar een aantal van de merken die je noemt. Daar wil ik er zeker ook eens een paar van proberen.

 24. Mevrouw Marloes 14 april 2019 op 7:36 pm - Beantwoord

  Ik hou heel erg van groene thee, dus ik drink vaak groene thee en variaties daarmee (zoals met kokos). Ook vind ik die Spicy Chai lekker. In de ochtend drink ik graag Earl Grey, maar soms ben ik een beetje klaar met die smaak. Dan drink ik Russian Earl Grey of Lady Grey. Ook echte aanraders!

  Liefs,
  Marloes

  • Romy 15 april 2019 op 12:05 am - Beantwoord

   Dei twee klinken goed! Zo te horen hebben we wel een beetje dezelfde smaak qua thee, dus je maakt me zeker nieuwsgierig naar de Russian Earl Grey en Lady Grey. Ik ga ze eens proberen.

 25. Irene 14 april 2019 op 9:24 pm - Beantwoord

  Oh die Clipper thee is lekker hé! Ik moet ook nog maar eens zo’n doosje halen. Ik heb het wel voor citrussmaakjes, ook liefst groene thee. Kokossmaak heb ik nog niet gedronken maar ik ben niet zo’n enorme kokosfan. Iets zoet gaat er ook wel altijd in dus die mango of aardbeienthee lijkt me ook wel lekker!