Favorieten | Action bullet journal, Vamos! en pandacrème

30 jan 2018 | Lifestyle | 48 reacties

Elke maand ontdek ik wel gouden pareltjes, oftewel fijne, heerlijke of gewoon handige favorieten. Dat kan variëren van een prachtig notitieboekje tot een heerlijk luchtje dat ik dagelijks draag. Eerder deelde ik vaak 5 favoriete producten, maar dit keer besloot ik favorieten iets breder te nemen. Ook een leuke hotspot, een geweldige voorstelling of een grappige tv-serie verdient namelijk een plek in mijn favorieten. Daarom deel ik vandaag 9 diverse favorieten. Lees snel verder voor onder andere een fijne pandavormige crème en mijn favoriete hotspot op een idyllische locatie in Amsterdam.

action bullet journal action bullet journal

Bullet journal bij Action. Ik maakte bijna een vreugdesprongetje toen ik dit weekend bij Action een heel schap vol bullet journals tegenkwam. En dat voor maar – houd je vast! – €1,99 per stuk. Aangezien ik deze knalroze en blauw gebloemde kaft alleen al een feestje vond om naar te kijken, kon ik de bullet journals onmogelijk laten liggen. Els schreef trouwens een handige review over de kwaliteit van de bullet journals van Action. Een aanrader om te lezen als je nog twijfelt of zo’n goedkope bullet journal wel wat is. – Action: €1,99.

Perfecte hotspot in het Vondelpark. Wist je dat er een restaurant/bar midden in het Amsterdamse Vondelpark zit? Ik tot voor kort in ieder geval niet. Maar wat een leuk plekje is Vondelpark3! Ik ging er laatst wat drinken na een dag in het Rijksmuseum en vond het heel mooi opgezet en de locatie is ook prachtig natuurlijk. Nog een pluspunt: ook als je vegetarisch of vegan eet, heb je hier volop keuze. En de gerechten en drankjes zijn heel betaalbaar! – Kitchen & Bar Vondelpark3, Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam, klik hier voor de kaart.

rituals sakura body mist

Rituals The Ritual of Sakura bed & body mist. Ik kon bij de winkels van Rituals al nooit om de ‘The Ritual of Sakura bed & body mist’ heen lopen zonder er even aan te snuffelen. Eigenlijk gebruik ik altijd parfum in plaats van body mist, maar voor deze body mist maakte ik graag een uitzondering. Het is een heerlijk zoete geur en je blijft hem ook vrij lang ruiken. – Rituals: €16,50.

Vamos! Zelf vind ik de voorstellingen in het De La Mar-theater een fijn alternatief voor musicals. Je betaalt vor de entree een stuk minder dan voor musicals, maar sommige voorstellingen zijn minstens zo leuk als populaire musicals. De voorstelling Vamos! vonden mijn moeder en ik in ieder geval echt een aanrader. Het gaat over drie vrouwen die in de knoop zitten met zichzelf en daarom een B&B in Spanje beginnen. Een combinatie van leuke grappen, vrolijke muziek en Spaanse invloeden hier en daar. Leuk voor een avond uit!

kruidvat panda hand and body cream

Handcrème van Kruidvat in pandavorm*. Ik geef toe dat deze handcrème qua verzorging niet opvallend veel te bieden heeft. Hij is gewoon prima. Maar hoe leuk is deze verpakking?! Tja, alleen al daarom vond ik het een feestje om deze handcrème van een pr-bureau te mogen ontvangen. – Kruidvat: €2,49 (limited edition!).

Moordvrouw. Vooral op zondagavond zit ik de laatste tijd aan de buis gekluisterd met een tv-gids vol leuke programma’s. Mijn favoriet is op dit moment Moordvrouw. Die serie volg ik al vanaf het begin met veel plezier en wordt er zeker niet minder spannend op.

uncoverlab moleskine agendauncoverlab moleskine agenda

Gepersonaliseerde agenda*. Het komt niet zo vaak voor dat er onverwachte post op mijn deurmat ligt, maar dit weekend lag er een onbekend pakketje op me te wachten. Uit de envelop kwam een zwarte agenda van Moleskine tevoorschijn. Mét mijn logo erin gegraveerd. Hoe gaaf is dat! Ik heb hem gekregen van Uncoverlab, een bedrijf dat veel verschillende producten met een laser graveert. De agenda komt zeker goed van pas, ook vanwege het handige meeneemformaat. – Uncoverlab: €30.

Nieuwe laptop. Echt vrolijk werd ik er niet van toen mijn laptop laatst een ernstig krakgeluid maakte. Wat ooit een klein barstje was, was een enorme barst geworden, waardoor mijn beeldscherm op het punt van uit elkaar vallen stond. Tijd voor een nieuwe laptop dus! Ik kocht bij Mediamarkt een ASUS Vivobook en ben er tot nu toe erg blij mee. Hij is heel licht en snel en de batterij gaat lang mee. Ideaal ding! – Mediamarkt: Asus Vivobook S15 – €749.

catrice glitter lipstick

Catrice glitterlipstick. Lipstick en ik is dikke mik (sorry, ik heb iets met rijm!). Laatst vond ik een lipstick waar ik op slag verliefd op werd. In deze lipstick van Catrice zijn namelijk mooie, subtiele glitters verwerkt. Ook op je lippen zijn die goed zichtbaar, zonder dat je in een wandelende discobal verandert. Ik ging voor een donkerrode tint, die overigens op mijn lippen minder aanwezig is dan je op basis van de foto zou denken.

Wat is een van jouw favorieten van de afgelopen tijd?

*De Moleskine-agenda en de pandavormige handcrème heb ik ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

48 Reacties

 1. Marije

  Wat tof een gepersonaliseerde Moleskine!

  Ik zit op dit moment helemaal into de Luizenmoeder. Geweldige show.

  Antwoord
  • Romy

   Ja, Luizenmoeder is ook echt een leuk programma! Dat kijk ik ook elke week met veel plezier :)

   Antwoord
 2. Hennie

  Die organizer bij de Action: geweldig! En dat voor nog geen twee euro. Leuke vondst! Ik wil ook nog graag naar Vamos!, Lenette van Dongen is een leuk mens, en ze reageert regelmatig op mijn Facebook, ze is leuk en gortdroog. Haar filmpjes zijn ook altijd heerlijk positief. Zou echt wat voor jou zijn!

  Antwoord
  • Romy

   Lenette van Dongen deed het ook echt heel leuk in ‘Vamos!’. Ik wist niet dat ze ook zelf veel grappige filmpjes maakt. Ik ga eens kijken. Je maakt me heel nieuwsgierig :)

   Antwoord
 3. Darina

  Een prachtig gepersonaliseerd notitieboekje! Moleskine boekjes zijn ook echt mijn favoriet.

  Antwoord
 4. Neverdullmoments

  Heerlijk, boekjes! Zo tof dat ze je een moleskine hebben opgestuurd! De bullet journals heb ik inderdaad ook zien liggen! Toch maar meenemen de volgende keer denk ik ;)

  Antwoord
  • Romy

   Ze zijn het meenemen zeker meer dan waard, de bullet journals van Action :) Daar ga je vast geen spijt van krijgen.

   Antwoord
 5. Aneta

  Mijn vriendin zei inderdaad dat de schappen van de Action volgeladen zijn met Bullit journals. Soms zit ik er overna te denken om hier ook iets mee te gaan doen Rituals producten zijn echt mijn favoriet

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je misschien ook wilt gaan beginnen aan een bullet journal! Van Rituals ben ik ook echt fan. Ze hebben zulke fijne producten :)

   Antwoord
 6. Maaike

  Jeetje zeg, wat heb je een mooie Moleskine ontvangen. Echt prachtig! Ik lees geen folders, alleen die van Kruidvat. Toevallig had ik daar de panda crème in zien staan. Ze hebben volgens mij ook nog een ander diertje. Echt super schattig. Helaas ben ik nog niet zo lang geleden bij Action geweest, dus voorlopig mag ik niet ?

  Antwoord
  • Romy

   Ik ben ook zo blij met de Moleskine. Echt een leuk cadeau, dat nog heel praktisch is ook :)
   Je maakt me heel nieuwsgierig naar de crème in de andere vorm. Ik vond deze panda al zo leuk.

   Antwoord
 7. Els

  Ja, de Action bullet journal is echt een topper :-)! Leuk dat jij hem ook hebt :-).

  Antwoord
 8. Susan

  Oh wauw wat tof die agenda! Heel erg gaaf gedaan.

  Antwoord
 9. Margo

  Wauw das ook geen geld voor zo’n leuke bullet journal! Ik heb er zelf niet zo veel mee, maar als ik dit zo zie zou ik het spontaan gaan kopen :) Fijne favorietjes!

  Antwoord
 10. Sandra

  Misschien hobbel ik zo langs de Action om even te gluren of ze de Bullet Journals hier nog hebben, hihi! Aaah en wat onwijs leuk dat je die agenda opgestuurd kreeg. Mooi ding! :) Die lipstick ziet er ook mooi uit, love it. Moet ook maar eens weer een rode uit mijn verzameling(etje) pakken. :)

  Antwoord
  • Romy

   Leuk! Ik ben benieuwd of je met een eigen bullet journal bent thuisgekomen :) En rode lipsticks zijn altijd fijn! Ik voel me ook vaak meteen al iets mooier wanneer ik zo’n mooi kleurtje op mijn lippen heb :)

   Antwoord
 11. Saskia

  Wat een super fijne favorieten! Ik ben nog steeds opzoek naar dat Bullet journal van de Action, telkens niet te krijgen hier.

  Antwoord
 12. Lesley

  Wat een leuke dingen weer zeg! Ik ben ook bij Action gaan kijken voor de bullet journal maar heb hem nog niet gevonden. Lag hij bij jou gewoon in het schap van de notitieboekjes? Of in een kopstelling?

  Antwoord
  • Romy

   Jammer da je de bullet journals nog niet hebt gevonden! Bij mij lagen ze naast de notitieboekjes, onder het schap met onder andere snelhechters en mappen. Hopelijk kun je alsnog een exemplaar vinden :)

   Antwoord
 13. Loes

  Wat een toffe items! Ik vind het altijd leuk dat Action zo mee gaat met de trends, ik moet ook maar weer eens een kijkje gaan nemen zo te zien.

  Antwoord
  • Romy

   Echt zo leuk inderdaad dat Action steeds de trends volgt en daarvoor een meer betaalbaar product uitbrengt :) Ik ben ook helemaal fan.

   Antwoord
 14. Irene

  Voor oudejaarsavond kocht ik ook zo’n soort lipstick van Catrice! Heb er veel complimentjes op gekregen toen ^^ Die boekjes van de Action zien er leuk uit! Ik ga de review van Els eens lezen. En dat Moleskine boekje <3 zo tof!

  Antwoord
  • Romy

   Oh wat leuk! Die lipstick is ook echt perfect voor Oud & Nieuw inderdaad :)

   Antwoord
 15. Anna

  Wat een leuke items allemaal! Die bullet journal ziet er zo mooi uit. Het is dat ik al een fijne agenda heb… ;-)

  Antwoord
 16. Simone

  Wat een leuke en vrolijke spulletjes; daar word ik meteen al helemaal happy van. Goede tip, die bulletjournals! Wat een koopje. Ik heb laatst mijn eerste MacBook gekocht en word hier ook elke dag onwijs blij van, het is in korte tijd echt een grote favoriet geworden. Lekker snel en licht!

  Antwoord
  • Romy

   Zo’n MacBook lijkt me ook superfijn om mee te werken inderdaad. Wat fijn dat hij zo goed bevalt :)

   Antwoord
 17. Anne - YouStyle.nl

  Bullet journals zijn echt heel erg leuk, maar ik mis toch een beetje de creativiteit om ze zo pinterest-perfect in te vullen :P

  Antwoord
 18. Rianne

  Wat gaaf die gepersonaliseerde agenda! En die bulletjournal ziet er ook heel leuk uit :D

  Antwoord
 19. Manon

  Je gepersonaliseerde agenda is super! En wat is dat pandaatje schattig!
  Leuke producten weer.

  Antwoord
 20. Hermien - KouweKleren

  Wauw, superchique, die agenda! Wat een leuke verrassing, die kan je vast goed gebruiken voor grootste blogplannen!

  Antwoord
  • Romy

   Zeker weten! In die agenda kan ik heel wat leuke blogplannen en gezellige privéafspraken kwijt :)

   Antwoord
 21. Bente

  Kijk, dat zijn nog eens leuke prijsjes: 2 euro voor een bullet journal. Daar ga ik ook eens naar kijken!

  Antwoord
 22. Johanne

  Oeeh, wat gaaf dat je zo’n Moleskine hebt gekregen! En ja, die bullet journals van de Action…had niet gedacht dat ze zo goed zouden zijn! Pfoe, mijn favorieten…mijn Leuchtturm denk ik. En het boek Big Little Lies dat ik begin deze maand kreeg en onlangs uitlas.

  Antwoord
 23. Nienke

  Wat een super leuke Bullet Journal. Leuk dat de action zo met de trends mee kijkt en handige producten daar voor uitbrengt.

  Antwoord
 24. Charel

  Hele leuke agenda zeg! Ik ben dol op de lipstick, zal je goed staan Romy x

  Antwoord
 25. Meili

  Hi Romy, Heel erg leuk die bulletjournaal van de action. Ga ik zo weer een tripje plannen naar de action.Hebben ze bij de notitieboekjes liggen? Verder leuke aankopen die je gedaan hebt :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk dat je ook een kijkje gaat nemen voor de bullet journals bij Action! Ze lagen bij mij in de schappen naast de notitieboekjes, een beetje tussen de snelhechters en mappen in. Hopelijk kun jij ook nog een mooi exemplaar bemachtigen :)

   Antwoord
 26. Nikita

  Ik heb lang zitten handletteren vandaag na school en het heeft me gekalmeerd. Ik was niet van plan blogs te lezen vandaag, maar ik wilde voor jouw blog een uitzondering maken :) Tof artikel! Die moleskine is fantastisch en vooral omdat hij gepersonaliseerd is! Ook die panda creme vind ik zo schattig! Dat zou echt iets zijn dat ik zou kopen voor de verpakking en niet voor de creme zelf. Heb zo ook een klein tubetje handcreme (het lijkt bijna op een mini-verftube) met een schattige verpakking en kleine quote erop. Ik gebruik soms handcreme maar niet dagelijks, maar de verpakking deed mijn hart smelten. In de flying tiger heb ik dat ook altijd, zeker met hun snoepjes en drinken.

  Mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn mijn nieuwe sleutelhanger aan mijn pennenzak die ik kreeg van mijn lieve zus als succeswensertje. Het is zo’n sleutelhanger die aan de ene kant superzacht is, en aan de andere kant zitten er sequins op. Zulke die van kleur veranderen als je erover veegt. Het is raar uitgelegd, maar het is een trend de laatste tijd dus ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel. En als je echt niet weet wat ik bedoel, als je googelt op ‘sequins reversible’ zie je bij afbeeldingen genoeg voorbeelden haha. Verder is mijn nieuwe hobby ook een superfavoriet. Ik heb een gigantische handlettergroep op facebook ontdekt en door die creaties kriebelt het bij mij ook om te handletteren. Ik moet er alleen wat meer tijd voor maken. Want ik vind het zo ontspannend. Illustreren is leuk, maar soms kan je daar geen dipje in kwijt. Ik had vanmiddag een dipje na school en heb toen een zin uit mijn favoriete song van Marco Borsato gehandletterd en toen ik die betekenis besefte en zo geconcetreerd bezig was om alle letters mooi te zetten en de overgang te kleuren, vergat ik alles eventjes. Het was bijna magisch :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat onwijs leuk om te horen dat je tussen het handletteren door ook tijd hebt gemaakt voor mijn blog :)
   Die handcrème klinkt geweldig trouwens, alleen al de verpakking. Net als de lieve sleutelhanger die je als cadeau van je zusje kreeg. Volgens mij heb ik inderdaad weleens T-shirt gezien waarbij je sequins twee kanten op kon dragen. Heel gaaf!
   Goed om te horen dat de muziek van Marco Borsato je kon helpen tijdens een minder leuke dag op school en dat het handletteren ook zo’n fijne afleiding was. Soms gaat er niets boven iets creatiefs en even je gedachten kunnen verzetten :)

   Antwoord
 27. Mariska

  Hé wat leuk ik wist niet dat Action dat verkocht! Ga eens kijken :)

  Antwoord
 28. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  De bullet journals van action wil ik echt nog heel graag. Daarnaast kan ik echt genieten van de series de luizenmoeder en Soof

  Antwoord
 29. Maaike

  Leuke favorieten, vooral de lipstick is awesome! En wat maak je geweldige foto’s :D

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je compliment :)

   Antwoord
 30. zwartraafje

  Ik vind het leuk om hier regelmatig jouw lijstjes te lezen. Niet alleen ben ik een heuse Listomaniac ik word er gewoon ook happy van. Op dat vlak maak je je blognaam dus helemaal waar. Met een beetje geluk kom ik morgen nog eens bij Action dan ga ik zeker eens kijken of ze de BuJo’s hier in België ook aanbieden. Je gepersonaliseerde agenda vind ik trouwens ook heel fijn. Zelf ben ik heel blij met het paar wandelschoenen die ik eerder deze maand kocht. Ik kan niet lang wandelen maar in mei ga ik enkele dagen naar Londen en ik hoop dat een degelijk paar schoenen me daar de juiste ondersteuning kan geven zodat ik iets minder last heb van het vele rechtstaan en wandelen. Het was eventjes zoeken maar nu heb ik er gevonden die perfect zitten in combinatie met mijn steunzolen.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je vrolijk wordt van mijn lijstje met favorieten! Daar word ik dan ook weer blij van :)
   Trouwens heel fijn om te horen dat je de juiste schoenen hebt kunnen vinden voor je stedentrip naar Londen. Ik hoop dat ze je de perfecte ondersteuning geven om zonder al te veel last te kunnen genieten van die paar dagen in het mooie Londen :)

   Antwoord
 31. Odetta

  Rituals body mist Happy en fotoproducten van Webprint, waaronder foto’s afgedrukt op karton.
  Ook een fotocollage of een enkele prachtige foto afgedrukt op geborsteld aluminium is een echte aanrader.

  Antwoord
  • Romy

   Die fotoproducten klinken ook als een geweldige aanrader. Ik ga daar eens naar kijken. Er is niets leuker dan je eigen foto’s (mooi afgedrukt) in huis neer te zetten :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs