fav1 3

Favorieten | Chocola voor in je haar, souvenirs & binnengluren

 • 23 februari 2019
 • 23 Reacties
Categorieën: Lifestyle
happiness boutique oorbellen ervaring

Yes, ik heb weer een aantal favoriete producten uit de kast getrokken. Eens in de zoveel tijd zet ik met veel liefde een aantal producten, diensten, apps of series in de spotlights. Gewoon omdat ze mij een dienst hebben bewezen en een beetje extra aandacht meer dan waard zijn. In deze editie zie je een aantal van mijn favorieten van februari. Met onder andere witte chocolade om in je haar te smeren, twee fleurige souvenirs uit Valencia en een tv-programma voor de nieuwsgierige aagjes onder ons.

Tv voor binnengluurders

Ik kijk de laatste tijd nauwelijks tv, maar voor één programma maak ik een uitzondering: Makelaars met een Missie. In elke aflevering van dit programma gaan drie makelaars voor iemand op zoek naar het perfecte huis. Dat kan een eenkamerappartementje in Rotterdam zijn, maar ook een vrijstaande villa in Friesland of een waanzinnig duur huis in Haarlem. Absoluut een aanrader voor als je, net als ik, graag bij huizen naar binnen gluurt en benieuwd bent wat huizenkopers in andere regio’s zoal voor hun budget krijgen.

Makelaars met een missie is terug te kijken via RTL Gemist of op Videoland.

Budgethome @Instagram

Als je als interieurliefhebber op zoek bent naar betaalbare shoptips voor je woning, volg @Budgethome op Instagram! Hier worden allerlei budgetproof tips gedeeld voor leuke interieuritems. Van de kleurrijke kratjes van Hema tot aan een flamingotheepot van Xenos en zelfs verrassend leuke en betaalbare items van Lidl. Echt een leuke tip voor wie graag op de hoogte blijft van interieurkoopjes.

balea shampoo witte chocolade

Witte chocolade voor in je haar

Deze shampoo van Balea kocht ik vorig jaar bij DM in Düsseldorf. Hoewel ik normaal niet zo’n chocoladefreak ben, vind ik de geur van deze shampoo wél onweerstaanbaar. Bij het ruiken van deze geur zou je bijna (met de nadruk op ‘bijna’!) een klodder willen proeven. Een aanrader om mee te nemen als je een keer bij DM langsgaat.

pinterest vaker vrolijk

Pinnen, pinnen, pinnen

Nee, ik ben niet mijn hele spaarrekening aan het leeg pinnen (een huis kopen kost al genoeg!). Wel ben ik volop aan het pinnen op mijn Pinterest-account. Ik heb Pinterest helemaal herontdekt en ben dagelijks mijn bord ‘Droomhuis’ aan het vullen met kleurrijke interieurideeën. Ook het aantal foto’s op mijn Pinterest-bord met schattige katten groeit gestaag, net als mijn voorraad creatieve ideetjes om nog eens uit te voeren.

happiness boutique oorbellen ervaring
ervaring happiness boutique oorbellen
ervaring happiness boutique oorbellen

Happiness Boutique oorbellen

Van de Duitse webshop Happiness Boutique mocht ik twee paar oorbellen uitzoeken, waar ik nogal mee in mijn nopjes ben. Op de foto’s zaten ze nog op het kaartje, maar uiteraard heb ik ze al met plezier gedragen. Ik koos voor gouden staafjes met pareltjes als aanvulling op mijn bescheiden collectie minimalistische sieraden . En omdat er op z’n tijd ook wel een ekster in mij schuilgaat die wat bling bling wel kan waarderen, koos ik daarnaast voor zwarte statementoorbellen. Leuk voor een feestje of chique gelegenheid! Ik ben tot nu toe erg te spreken over de prijs en kwaliteit van de oorbellen. Ook de levertijd viel me mee. De oorbellen worden vanuit Duitsland verstuurd en ik had ze binnen 5 werkdagen in huis.

Van Happiness Boutique mag ik als extraatje een kortingscode aanbieden. Met de code ‘vakervrolijk‘ krijg je 10% korting op bestellingen boven €19. Die korting geldt tussen 23 februari en 23 maart 2019. (Ik verdien zelf overigens niets aan die code. Het is alleen een extraatje voor mijn lezers.)

sportarmband

Sportarmband van Action

Ja hoor, daar is spuit elf weer! Volgens mij hebben tegenwoordig de meeste hardlopers wel zo’n sportarmband om. En ik ondertussen maar elke keer mijn telefoon thuis laten of onhandig in mijn hand vasthouden. Totdat ik ontdekte dat ik voor €2,- nooit meer last daarvan heb dankzij deze sportarmband van Action. Inmiddels loop ik dan ook net als heel wat andere hardlopers met zo’n hip ding om mijn arm rond. Ideaal, joh! Daar had ik eerder aan moeten beginnen.

roze jurk met kant van zara

Roze jurk met kant

In Valencia heb ik niet bepaald tassen vol kleding bij elkaar geshopt, maar deze roze jurk kon ik onmogelijk in de Spaanse stad achterlaten. Hij heeft mijn favoriete kleur, de kanten details waar ik zo dol op ben en een zwierige rok. Ik ben fan! Absoluut een favoriet tot nu toe, die ik met plezier heb gedragen.

salcura crème voor droge huid

Salcura Bioskin-producten

In de herfst en winter is mijn huid altijd extreem droog. Ik heb dan vaak last van schilfers op mijn neus en voorhoofd. Daarom ontving ik van een pr-bureau een paar crèmes van het merk Salcura speciaal voor de gevoelige of extreem droge huid. Ik gebruikte zelf de afgelopen weken vooral het DermaSerum (links op de foto) en die is me zeker niet tegenvallen. De crème ruikt wel wat muf, maar heeft een fijn effect. De schilfers verdwijnen niet volledig, maar mijn huid voelde wel al snel zachter en gezonder aan. De producten van Salcura zijn overigens niet op dieren getest.

springfield portemonnee groen

Portemonnee van Springfield

In Valencia deed ik welgeteld twee aankopen. Naast het jurkje trakteerde ik mezelf namelijk op deze betaalbare portemonnee van Springfield. Ik zocht al een tijdje een nette maar fleurige portemonnee en dit exemplaar voldeed aan beide eisen. Ik heb niet veel groene items liggen, maar toch wist ik direct bij het zien van deze portemonnee dat ik daar de nieuwe eigenaar van moest worden. Dat ik daar achteraf nog even blij mee ben, blijkt wel uit het feit dat de portemonnee nu al een plekje in dit artikel heeft verdiend.

Wat was jouw favoriete product van de afgelopen tijd?

De oorbellen en Salcura-producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening over producten niet.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 23 februari 2019 op 8:05 am - Beantwoord

  Wat een mooie favorieten! Je hebt mooie aankopen gedaan in Valencia! Ik vind het ook altijd leuk om woonprogramma’s te bekijken en zien hoe mensen hun huis hebben ingericht.

  • Romy 23 februari 2019 op 6:56 pm - Beantwoord

   Ja, leuk is dat, he?! Ik vind het ook altijd leuk om bij anderen binnen te kijken, zelfs als het een bouwval is ?

 2. Marije 23 februari 2019 op 8:15 am - Beantwoord

  Ooh dat roze jurkje is to die for. Past helemaal bij jou. De witte chocolade shampoo zag ik gisteren ook al bij iemand voorbij komen. Volgende keer toch eens naar kijken.

  • Romy 23 februari 2019 op 11:52 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben ook zó blij met het jurkje. En die shampoo is zeker een aanrader als je een keer bij DM bent. Volgens mij heb ik er ook niet meer dan 1 euro voor betaald 🙂

 3. Yvonne 23 februari 2019 op 8:58 am - Beantwoord

  Ik hou van shoppen bij de drogist in Duitsland! Leuk als je dan zo’n shampoo of ander product vindt dat je verrast 🙂

  • Romy 23 februari 2019 op 11:53 pm - Beantwoord

   Absoluut! Het is echt een feestje om bij de Duitse drogisten voor weinig geld unieke producten te kopen. Als ik door mijn shampoos uit Duitsland heen ben, moet ik misschien maar eens terug naar Duitsland 😉

 4. Shirley 23 februari 2019 op 9:04 am - Beantwoord

  Leuk je aankopen uit Valencia. Dat zijn twee mooie herinneringen aan je weekendje weg.

 5. Saskia 23 februari 2019 op 9:36 am - Beantwoord

  Wat een leuke favorieten deel je hier! Tnx voor de tip van Budget Home, ziet er leuk uit!

 6. Hermien - KouweKleren 23 februari 2019 op 9:55 am - Beantwoord

  Ik snap dat jij helemaal verslingerd kunt raken aan woonprogramma’s op dit moment. Mocht je nog ruimte hebben voor een extra woonverslaving, dan tip ik The Great Interior Design Challenge, een soort Heel Holland Bakt voor amateur interieurontwerpers. Superbrits en heel erg leuk. Wij zijn thuis ook meteen aan de slag gegaan.

  • Hermien - KouweKleren 23 februari 2019 op 9:55 am - Beantwoord

   Te vinden op Netflix trouwens!

  • Romy 23 februari 2019 op 11:54 pm - Beantwoord

   Oh, dat programma klinkt helemaal leuk! Echt wat voor mij, denk ik zo. Dankjewel voor de tip! Ik ga morgen meteen een aflevering kijken 🙂

 7. Marcelina 23 februari 2019 op 10:07 am - Beantwoord

  Leuk om je favorieten te lezen! Ik ben ook fan van de makelaars serie haha. Ik heb toevallig een “favorieten” ingepland voor volgende week 🙂 spoiler: er komt iets van Vaker Vrolijk in terug ☺️ meer verklap ik niet!

 8. Lianne 23 februari 2019 op 10:27 am - Beantwoord

  Leuke favorieten! Oh wauw ik ben ook helemaal fan van dat jurkje <3 die shampoo van DM heb ik ook gekocht maar hij staat nog klaar om uit te proberen. Ik ben benieuwd, maar als jij er al als niet-chocoladeliefhebber wel fan van bent moet het goed komen! 🙂

  • Romy 23 februari 2019 op 11:54 pm - Beantwoord

   Oh, wat leuk en lief! Je maakt me helemaal nieuwsgierig 🙂

  • Romy 23 februari 2019 op 11:55 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dit jurkje was voor mij ook liefde op het eerste gezicht. De combinatie van roze en kant is gewoon altijd goed 🙂
   Wat leuk dat jij deze shampoo ook hebt! Ik weet zeker dat je hem héérlijk zult vinden.

 9. Nikita 23 februari 2019 op 10:56 am - Beantwoord

  Mijn favorietjes zijn vooral mijn nieuwe sneakers die ik heb overgekocht van Irene. Ik krijg een instant energieboost als ik ze aan mijn voeten zie. Ook mijn bloejse deze week was ik zo blij! Hij was nieuw, ik denk dat ik hem in de solden heb gekocht. Het is een wit bloesje met simpele zwarte vlindertjes op. Onderaan hangen nog twee strookjes stof om tot een strikje te binden waardoor het er nog eens superschattig uitziet ook! Over die chocolade, ik moest lachen. Mijn zusje kocht voor kerst een douchegel met cacao-geur. Telkens als ik gedouched heb, ruikt onze hele badkamer naar chocolade en krijg ik zin in chocolademelk. Soms grappig hoe goed ze die geuren kunnen nabootsen.

  • Romy 24 februari 2019 op 12:05 am - Beantwoord

   Ik zag je sneakers op Instagram en ze zijn inderdaad zó leuk. Ik kan me voorstellen dat je daar helemaal blij van werd. Jouw blouse klinkt ook geweldig trouwens. En volgens mij ook helemaal jouw stijl! 🙂
   Ik moest wel lachen om je opmerking over de cacaodouchegel van je zusje. Dat soort geuren kunnen inderdaad ook andere neiging oproepen 😉

 10. Mariska 23 februari 2019 op 1:19 pm - Beantwoord

  Dat Instagram account kende ik nog niet dus ben die direct gaan volgen 🙂 ben wel benieuwd wat daar allemaal voor leuks op komt te staan. As we speak ben ik ook met Pinterest bezig, maar dan om het zakelijk in te zetten en te kijken wat het best werkt. Heb er nog een ebook van gekocht ook, dus heel interessant.

  • Romy 24 februari 2019 op 12:06 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je dat account ook bent gaan volgen. Zeker een aanrader voor leuke, vaak onverwachte, koopjes! En gaaf dat je volop bezig bent met Pinterest, juist ook voor zakelijk gebruik. Veel leesplezier alvast met het e-book!
   Overigens heeft Dionne van Diolifestyle een inspirerend Pinterest-account, waarop ze ook veel tips voor Pinterest (van haarzelf en van anderen) pint. Misschien kun je daar ook wat mee 🙂

 11. Jeanine 23 februari 2019 op 3:02 pm - Beantwoord

  Oehh die Happy Boutique oorbellen zijn zo gaaf! Ik hou van dit soort oorbellen. En ze passen perfect bij dat roze jurkje!

  • Romy 24 februari 2019 op 12:07 am - Beantwoord

   De oorbellen en het jurkje zijn inderdaad wel een leuke match 🙂 Ik ben er ook helemaal blij mee!

 12. Evelien 27 februari 2019 op 9:49 pm - Beantwoord

  Makelaars met een missie is leuk hé! Mijn moeder en ik kijken dat altijd samen als ik bij m’n ouders ben. Oh en Pinterest, dat is echt een verslaving hier hoor.. ik blijf urenlang pinnen soms ??‍♀️ Soms zelfs als ik allang hoor te slapen, lig ik nog te pinnen in bed.. sssttt!

  • Romy 2 maart 2019 op 12:34 am - Beantwoord

   Haha, heerlijk toch! Pinterest is ook gewoon heel verslavend (en soms ook gewoon onwijs handig en inspirerend). Wat leuk dat jij ook gek bent op Makelaars met een Missie. Ik vind het zó jammer dat het seizoen nu voorbij is, want ik keek het trouw elke avond met plezier.

Recente blogs

Goed geslaagd! | Mijn aankopen op Koningsdag 2018

28 april 2018|Lifestyle|

Niets zo leuk als op Koningsdag struinen over de vrijmarkt op zoek naar tweedehands koopjes. Ook dit jaar ben ik weer goed geslaagd in mijn zoektocht naar leuke Disney-dvd's, mooie kleding en onverwachte gouden vondsten. Ook dit jaar was ik weer op de vrijmarkt in Amstelveen te vinden en kwam ik met een tas vol spullen thuis. Met dit keer onder andere een kussen voor mijn toekomstige bank en een lila teddy coat om verliefd op te worden. Benieuwd naar mijn vondsten? Ik laat ze je in dit artikel zien.

Is het al zover? | Mijn leukste vooruitzichten voor de herfst

29 augustus 2018|Persoonlijk|

Terwijl ik in mijn hoofd nog onder een parasol in Italië geniet van het zomerweer, komt de herfst toch echt steeds dichterbij. Ik geniet graag nog even van het laatste restje zomer, maar ben ook alvast plannen aan het maken voor het komende herfstseizoen van warme truien, thee en dekentjes. Hoewel ik graag nog even doe alsof het zomerjurkjesweer (oké, met een jasje eroverheen!) is, duurt het vast niet lang meer voordat de herfst zijn intrede doet. Gelukkig heb ik genoeg om naar uit te zien! Dit zijn 12 leuke plannen voor de herfst waar ik nu al naar uitzie.

Vaker Vrolijkheid #15: perforators, goed nieuws en het rijmvirus

15 december 2017|Persoonlijk|

Mijn blije lijstje opstellen van de afgelopen weken was absoluut geen probleem. Er zijn genoeg mooie, leuke en vooral vrolijke momenten geweest om deze editie van Vaker Vrolijkheid mee te vullen. Zo waren mijn broertje en ik beiden goednieuwsbrengers deze week, brak ik mijn hoofd over het meervoud van 'perforator' en presenteerde ik vol trots een paar zelfgemaakte onderzetters. Lees snel verder voor editie 15 van mijn rubriek Vaker Vrolijkheid.