Action kaart10 6

Favorieten maart 2018 | Roze parfum, lipsticks & lekker bakkie!

 • 27 maart 2018
 • 34 Reacties
Categorieën: Lifestyle

De maand maart is alweer bijna ten einde. Hoog tijd dus om mijn favorieten van maart te delen! Dit zijn een aantal producten en andere leuke dingen die wat mij betreft een plekje in de spotlights verdienen. In dit favorietenartikel deel ik onder andere een aantal roze items (hoe kan het ook anders!) en twee producten waarmee ik mijn lippen van een vrolijk kleurtje voorzie. Maar ook een politieserie waarvoor ik thuis blijf, mag niet in dit artikel ontbreken, net als een mooie aanbieding die ik eigenlijk veel eerder had moeten ontdekken.

the body shop eau de toilette japanese cherry blossom strawberry kisses

 • The Body Shop Cherry Blossom Strawberry Kisses eau de toilette. Over dit heerlijke parfum zou ik bijna een heel artikel kunnen schrijven. Ik heb alleen al genoeg foto’s gemaakt van het mooie, roze flesje om 20 blogartikelen mee te vullen. En het parfum ruikt ook nog eens heerlijk zoet! Ik ben wel 3x langs The Body Shop geweest om aan dit luchtje te ruiken, totdat ik het parfum echt niet meer kon weerstaan en het uiteindelijk toch kocht. Mijn beste parfumvondst tot nu toe, zeker ook omdat het luchtje lang blijft hangen.
 • Mijn out-of-bed-look. Laatst ging ik uit tijdnood met natte haren naar bed, waardoor ik met een vogelnest op mijn hoofd weer wakker werd de volgende ochtend. Ik had geen tijd om meer te doen dan mijn haren kammen en mijn kapsel een beetje nat maken, maar vervolgens kreeg ik die dag meerdere complimenten over mijn kapsel. En ik moet toegeven: mijn kapsel zat best leuk en ik had opeens veel meer slag in mijn haar. Die niets-meer-aan-doen-look is dan ook een stiekeme favoriet!

aveda feed my lips rose jicama review

 • Aveda Feed Your Lips-lipstick. Een dierproefvrij en natuurlijke lipstick met pepermuntsmaak en -geur? Ja, het bestaat! Deze lipstick van Aveda in de kleur ‘Rose Jimica’ kreeg ik laatst in een perspakketje en ik ben er nogal mee in mijn nopjes. Het is een mooie nude-kleur die perfect is voor elke dag en die gelukkig ook op een gelijkmatige manier en niet al te snel slijt. Niets geen clownsmond dus als je net iets hebt gedronken. Wel zo fijn voor iemand als ik die regelmatig vergeet om haar lipstick bij te werken.
 • Smeris. Ik heb een zwak voor Nederlandse politieseries, ook al zullen sommige series waarschijnlijk in het niet vallen bij de grote Netflix-klassiekers. Toch vind ik de serie Smeris zeker een aanrader. De serie is heel anders dan de meeste politieseries die ik kijk, vooral door de fijne dosis humor die erin is verwerkt. Dat kan ook bijna niet anders met onder andere Jeroen van Koningsbrugge als hoofdpersonage. De uitzendingen worden op dit moment uitgezonden bij NPO, maar zijn ook via Tvblik.nl terug te kijken.

favorieten greenbook

 • Mijn leuke, duurzame en handige GreenBook. Vorige week schreef ik al enthousiast over mijn duurzame notitieboek (het GreenBook) dat ik mocht testen. Wat een feestje was en is dat! Ik maak dankbaar gebruik van mijn uitwisbare notitieboekje en het is een extra stimulans om vooral lekker te kladderen zonder dat mijn perfectionisme om de hoek komt kijken. »Klik hier voor mijn review.
 • Mijn kortingsvondst als Spuit Elf. Ik heb weer eens onder een steen geleefd, hoor. Ik reis al bijna een jaar elke dag op en neer naar mijn werk met verschillende bussen, maar kom er nu pas achter dat er zoiets als een busabonnement bestaat voor alle bussen in de regio Amstelland. En dat me dat dus zo een paar tientjes reiskosten per maand scheelt. Beter laat dan nooit, hè?! Anyway, ik heb dus meteen een abonnement voor een maand genomen en wil dat een paar maanden gaan proberen. Ons ben zûnig als typische Nederlander!

jane irredale lip fixation review

jane irredale lip fixation review

jane irredale lip fixation review

jane irredale lip fixation review

 • jane iredale Lip Fixation. Over lipgloss ben ik normaal vrij sceptisch (lees: haren die aan je lippen blijven plakken!), maar over deze lipgloss van jane iredale ben ik zeker enthousiast. Deze dierproefvrije lipgloss bestaat uit een donkere tint ‘lip stain’ en een lipgloss met subtiele glitters. De lipgloss plakt niet en ik heb ook niet het gevoel dat er iets vervelends op mijn lippen zit. Verder vind ik het een mooie, opvallende kleur voor bijvoorbeeld een feestje. De lipstick blijft niet heel lang zitten en slijt helaas niet heel mooi. Maar zolang je regelmatig een make-upcheck doet (note to self!), is dat op zich geen probleem.
 • LinkedIn. De laatste tijd probeer ik actiever te zijn op LinkedIn. Mijn gegevens waren altijd wel netjes geüpdatet, maar verder verwaarloosde ik mijn profiel een beetje. Tot nu dus! Ik las een aantal artikelen over LinkedIn en ben daar enthousiast mee aan de slag gegaan. Ook probeer ik actiever connecties toe te voegen. Je weet maar nooit wat het je oplevert! Dus mocht je mij willen toevoegen als connectie, schroom niet 🙂 Je kunt mijn LinkedIn-profiel vinden door op het LinkedIn-icoon naast mijn blogartikelen te klikken.

sieradenworkshop beadazzled armband

 • Sieradenworkshop. Alweer een paar weken geleden volgde ik een workshop sieraden maken met Lianne. Wij deden dit bij de winkel Beadazzled in Amsterdam. Zelf vond ik de workshop wel vrij prijzig (€35,-), maar dan heb je ook wat! Het was erg leuk om een keer iets nieuws te proberen. Ook ben ik blij met het resultaat. De armband is anders dan anders, maar door het roze toch helemaal mij.
 • Mooie maar te dure trenchcoat. Al een tijdje zoek ik voor de zomer een mooie trenchcoat in een opvallende kleur. Mijn oog viel een paar weken geleden op dit mooie exemplaar van Top Vintage (#nospon!). Liefde op het eerste gezicht! Alleen jammer dat de jas nogal prijzig is, waardoor ik hem toch maar niet heb gekocht. Maar ik sluit niet uit dat de jas over een tijdje misschien alsnog in mijn virtuele winkelmandje belandt.

clipper groene thee met citroen

 • Een lekker bakkie! Op kantoor zijn de theesmaken na onze verhuizing nog een beetje schaars. En wat doe je dan als theeliefhebber? Dan neem je gewoon je eigen smaakjes thee mee! Ik trakteerde mezelf dan ook op deze groene thee met citroen van Clipper. Een vrij prijzig doosje voor €2,50. Maar hé, dan heb je ook wel iets om ultiem van te genieten, zelfs als ik in alle vroegte op het werk zit!

Wat is jouw favoriete product van dit moment?

De lipstick en lipgloss heb ik ontvangen van een pr-bureau.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Hennie 27 maart 2018 op 6:13 am - Beantwoord

  Jaaaa, die geur van The Body Shop is erg lekker. Vrolijk geurtje ook. Past bij jou! Prachtige gloss van Jane Iredale heb je. Ik ben ook dat merk aan het testen en ben net als jij enthousiast!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:05 am - Beantwoord

   Wat leuk dat jij ook producten van jane iredale aan het testen bent! Ik ben heel benieuwd naar jouw artikel 🙂

 2. Marije 27 maart 2018 op 6:24 am - Beantwoord

  Ik vind de clipper Aloe Vera thee erg lekker. Leuk lijstje!

 3. Darina 27 maart 2018 op 6:43 am - Beantwoord

  De geur van de Body Shop lijkt mij zo lekker! Mooie favorieten!

 4. Nikita 27 maart 2018 op 7:13 am - Beantwoord

  Een Romy-lijstje weer! Zou je mij dit lijstje geven zonder naam en tekst wist ik nog altijd dat jij hem had samengesteld. Die thee is duur trouwens, maar alleen al voor de verpakking zou ik hem kopen. Die zakjes zijn zo schattig!!!

  Mijn favoriet van maart is geen voorwerp of product maar een besef. Wel eentje dat me verder helpt. Ik besefte deze maand namelijk hoeveel mensen er om mij geven en me steunen. Voor stage had ik een lastige week door stress en perfectionisme. En op woensdag had ik mijn vertrouwenspersoon aangesproken en hij had me volledig gekalmeerd zodat ik in de namiddag rustig kon werken. En tijdens stage had ik een dipje in de eerste week, mijn nichtje gaf me een peptalk en mijn vriend ook. De vrijdag voor stage nam ik met veel pijn afscheid van mijn vrienden in de klas omdat ik ze ging missen en ze zeiden dat ze mij ook gingen missen. Mijn zusje is er altijd voor me. Jij bent er altijd voor me. Het zijn in periodes als deze dat je dat beseft. Maart, de maand van het besef 🙂

 5. Iris - Thebeautymagazine.nl 27 maart 2018 op 7:55 am - Beantwoord

  Haha wat grappig van je kapsel! Ik heb ook een parfum van TBS maar dan de groene met de geur van vijgen. En die vind ik ook erg lekker!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:08 am - Beantwoord

   Haha, wat leuk om te horen dat je mijn lijstje bijna meteen herkende als een typisch Romy-lijstje 🙂
   En die theeverpakking is inderdaad alleen al een feestje om te zien. Je betaalt er wel wat voor, maar dan heb je ook wat.

   Wat een prachtige favoriet benoem jij trouwens! Tegen zo’n onwijs waardevol besef, juist in de lastige tijd die je nu met stage meemaakt, kan geen enkele mooie aankoop op! Zo fijn om te horen dat je ook een aantal welverdiende peptalks hebt gekregen om er weer tegenaan te kunnen. Dat én het besef dat er mensen voor je zijn, is meer waard dan wat dan ook 🙂

  • Romy 28 maart 2018 op 12:08 am - Beantwoord

   Oeh, je maakt me heel nieuwsgierig naar die geur! Sowieso vind ik de parfums van The Body Shop bijna altijd wel lekker ruiken 🙂

 6. Sofie 27 maart 2018 op 8:11 am - Beantwoord

  Wat een mooie lipgloss bij je! Die thee lijkt me ook lekker 😉

 7. Maaike 27 maart 2018 op 9:15 am - Beantwoord

  Je maakt mij enthousiast om binnenkort weer eens naar de Body Shop te gaan. Ik kwam er heel vaak en kocht veel al geurtjes en bodylotion. Maar nu kom ik er niet meer zo vaak omdat ik niet zo vaak meer in de stad te binden ben. Hoogste tijd dus. Ik ga straks eerst eens kijken of ze wellicht een webshop hebben, dat zou ideaal zijn!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:10 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je binnenkort ook een kijkje wilt nemen bij The Body Shop. Ze hebben inderdaad ook een webshop 🙂 Ook ideaal! Voor parfum wilde ik alleen toch liever naar een echt winkelfiliaal, zodat ik de geurtjes zelf kon proberen. Ze hebben inmiddels aardig wat varianten te koop, dus het is alleen al een feestje om aan alle geurtjes te snuffelen 🙂

 8. Irene 27 maart 2018 op 9:24 am - Beantwoord

  Die jas van top vintage is echt iets voor jou! En ik hou ook van Clipper thee! Inderdaad wel prijzig, maar ik kan het er wel nog aan geven omdat ik het echt lekker vind. Ben eigenlijk wel benieuwd naar dat geurtje van TBS. Een roze flesje is altijd wel goed 🙂

 9. Sija 27 maart 2018 op 9:39 am - Beantwoord

  Wat een leuke favorieten! Die lipstick van Aveda lijkt me super mooi! Ik heb nog steeds niet het parfum van The Body Shop geroken, elke keer maak je me zo nieuwsgierig hihi. Ik ben ook van plan om met LinkedIn bezig te gaan, dus ik ga je alvast even toevoegen! 😀

  • Romy 28 maart 2018 op 12:11 am - Beantwoord

   Absoluut! Dat luchtje is zó lekker en ook zó mooi! Het trok direct mijn aandacht toen ik het de eerste keer zag 🙂
   En Clipper is zo’n lekker merk voor thee. Ik vind het een perfecte verwentraktatie voor mezelf om de theezakjes van Clippermee te nemen naar het werk.

  • Romy 28 maart 2018 op 12:12 am - Beantwoord

   Haha, dat parfum moet je zeker een keer ruiken, hoor! 🙂 Het ruikt zo lekker!
   Superleuk dat je me gaat toevoegen op LinkedIn 🙂

 10. Loes 27 maart 2018 op 9:44 am - Beantwoord

  Wat een leuke favorieten! Zo’n leuke ontdekking, die net uit bed-look, haha! Ideaal als je wat weinig tijd hebt ook.

 11. Josephine 27 maart 2018 op 10:37 am - Beantwoord

  Die thee van Clipper is lekker, ja! En dat parfumflesje is prachtig, je zou het bijna alleen al daarom kopen. Ik ben benieuwd naar je foto’s. 🙂

  Soms vind ik mijn haar ook leuker als ik er nog niets mee gedaan heb, maar omdat je dan het gevoel hebt dat iedereen dat kan zien (?!) haal ik dan toch maar een kam doorheen. Jammer, eigenlijk. 😉

  • Romy 28 maart 2018 op 12:13 am - Beantwoord

   Zeker weten! Ik kon het flesje alleen al vanwege het mooie uiterlijk ervan niet laten staan 🙂
   Haha, herkenbaar wat je zegt over je haar. Ik merk ook dat mijn haar vaak meteen al minder leuk zit als ik er een kam doorheen haal, maar het voelt toch een stuk minder verzorgd wanneer ik met ongekamde haren de deur uit zou gaan 😉

 12. Anna 27 maart 2018 op 10:38 am - Beantwoord

  Wat een hoop favorieten! Die parfum lijkt mij ook zo heerlijk. Die lipstick ziet er prachtig uit! Grappig, met zulke series heb ik dan weer niks haha :p En soms zit mijn haar ook het best wanneer ik er niks aan doe, ideaal!

 13. Marloes 27 maart 2018 op 11:10 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke foto’s heb je weer gemaakt 🙂 Mijn favoriet van maart waren denk ik chocoladekoekjes. Ik ben nooit zo’n zoetekauw maar deze maand waren ze niet veilig bij mij, haha. Soms kan je ineens zo’n trek hebben in iets.
  LinkedIn ben ik zelf ook niet echt een ster in, ondanks dat ik het al een aantal jaar heb. Maar kan ook zeker goede dingen opleveren! Zoals mijn huidige traineeship waar ik nog steeds erg blij mee ben.

 14. Anna 27 maart 2018 op 11:19 am - Beantwoord

  Ik ben normaal geen geuren meisje, maar dat parfum ga ik zeker even “besnuffelen” in de winkel haha! Liefs

  • Romy 28 maart 2018 op 12:15 am - Beantwoord

   Wat tof dat je je traineeship hebt gevonden via LinkedIn! Toch maar weer goed bewijs dat een LinkedIn-profiel je inderdaad mooie dingen kan opleveren 🙂
   Die chocoladekoekjes klinken heerlijk. En zo’n verslaving op z’n tijd mag best, toch?! Haha!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:15 am - Beantwoord

   Haha, leuk om te horen! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt 🙂 Ik vond het parfum zelf echt onweerstaanbaar.

 15. Saskia 27 maart 2018 op 12:19 pm - Beantwoord

  Wat een leuke favoriete! Ik heb toevallig een nieuwe parfum gescoord bij de Kruitvat die echt heerlijk is. Super fijn, hij ruikt naar een andere geur die ik graag wilde hebben maar dat was een merk voor een hoop €’s 😉 Ik ben dus een blij ei!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:16 am - Beantwoord

   Oeh, dat luchtje klinkt goed en wat een prijsje ook! Ik ben zelf ook gek op de lijn The Master Perfumer van Kruidvat en op de parfums van Catch & Shine. Heel betaalbaar, maar toch heel lekkere luchtjes 🙂

 16. Charel 27 maart 2018 op 2:09 pm - Beantwoord

  Je ziet er zo mooi uit! Prachtige lipkleur! Ik doe nog niet aan linkedin, ik mocht echt maar eens daar mee aan de slag!

 17. Johanne 27 maart 2018 op 3:11 pm - Beantwoord

  Die lipgloss staat je supermooi! Ben zelf ook altijd een beetje huiverig daarvoor, juist om al dat geplak. Maar deze klinkt heel goed. Heb je toegevoegd op LinkedIn hoor 😉 we doen ook nog best wel hetzelfde (communicatie/tekst) dus dat is alleen maar logisch!

  • Romy 28 maart 2018 op 12:20 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik was ook echt blij verrast door de lipgloss 🙂
   Leuk dat je me op LinkedIn hebt toegevoegd. We zijn volgens mij een perfecte LinkedIn-match met onze gelijke beroepen, dus wie weet hebben we nog eens wat aan elkaar als contact in ons netwerk 🙂

 18. evelien 27 maart 2018 op 4:07 pm - Beantwoord

  De theetjes van clipper zijn ontzettend lekker! En het parfum van the body shop is zo lekker, ik draag hem zowat elke dag. <3
  Liefs,
  Evelien

 19. Linda 27 maart 2018 op 5:49 pm - Beantwoord

  Het flesje van TBS is echt heel erg fotogeniek, dat merkte ik zelf ook al met foto’s maken! De lipstick vind ook prachtig, wat een kleur <3 En stiekem ben ik natuurlijk ook wel erg benieuwd geworden naar jouw out-of-bed-look, zeker omdat je er zoveel complimentjes over hebt gekregen! 🙂

  • Romy 28 maart 2018 op 12:21 am - Beantwoord

   Absoluut! Dat parfum is zo mooi en Instagramwaardig. Ik ben er helemaal weg van.
   Haha, wie weet laat ik mijn out-of-bed-look nog een keer zien. Ik heb toevallig afgelopen week wel een stukje van mijn haar laten knippen, maar nog steeds lijkt het alsof er net iets meer slag in mijn haar zit wanneer ik er zo min mogelijk aan doe 🙂 Ideaal!

 20. Hilly Nicolay 31 maart 2018 op 9:02 am - Beantwoord

  Leuk, roze maakt blij:)

  Het parfumflesje is zo mooi, daarvoor zou je het het al kopen.

  Ik heb een zwarte trenchcoat, zou zeker nu een andere kleur kopen.
  Ik doe er maar een kleurige sjaal bij:)

  Lentegroet,
  Hilly

  • Romy 1 april 2018 op 12:58 am - Beantwoord

   Een zwarte trenchcoat met een gekleurde sjaal staat ongetwijfeld ook erg mooi 🙂
   Leuk om te horen dat jij ook gek bent op roze! Dat parfumflesje had inderdaad ook alleen al door zijn uiterlijk mijn hart gestolen.

Recente blogs

10 leuke uitjes in Noord-Holland op mijn bucketlist

11 januari 2019|Op reis|

Nederland ontdekken is een van mijn favoriete bezigheden. Tien vakanties per jaar is nergens voor nodig als je beseft hoeveel mooie plekken Nederland ook al rijk is. Alleen al "mijn" provincie Noord-Holland telt heel veel geweldige bestemmingen voor een dagje uit. Omdat lijstjes me motiveren om daadwerkelijk leuke plannen te maken voor een dagje uit in eigen provincie, stelde ik een mini-bucketlist op met 10 leuke uitjes in Noord-Holland. Het zal mij benieuwen welke van deze uitjes ik dit jaar zal beleven!

Millennialkwesties | Over keuzestress en té veel opties hebben

11 april 2018|Persoonlijke groei|

"Millenials". Het is een term die ik steeds vaker hoor. Ook ik behoor met mijn geboortedatum in 1993 tot deze groep. En Wikipedia liegt er niet om waar ik als millenial allemaal mee zou kunnen kampen. Stress, burn-out en te hoge verwachtingen van mezelf bijvoorbeeld. Hoog tijd om me op mijn blog in een paar millenialkwesties te verdiepen! Wat ervaar ik daar nu van? Met vandaag de eer aan millenialkwestie #1 om het spits af te bijten: keuzestress. Als millenial moet je al jong kiezen tussen talloze studies en minstens zo veel banen en heb je tegelijkertijd de uitdaging dat "alles zou kunnen". Het gevolg? Keuzestress! Maar hoe zit dat dan precies? En wat ervaar ik daarvan?