Het is weer zover: tijd om een paar favoriete producten op mijn blog in de spotlights (én confetti) te zetten. Vandaag laat ik je 6 producten zien die de laatste tijd mijn hart hebben gestolen. Nou ja, bij wijze van spreken dan. Laten we het erop houden dat het producten zijn die ik de laatste tijd met plezier gebruik. In deze editie zet ik onder andere een vrolijk tijdschrift in de spotlights, maar ook twee producten die van mij een wandelende kokosnoot maken. Benieuwd met welke producten ik nog meer blij ben? Lees dan snel verder.

kruidvat coconut shea butter body butter

Kruidvat coconut shea butter body butter

Sinds ik bij The Body Shop een parfum met kokosgeur op de kop heb getikt, heb ik een zwak gekregen voor alles wat naar kokos ruikt. Toen ik erachter kwam dat Kruidvat ook een body butter met kokosgeur heeft, kon ik deze dan ook niet laten liggen. Ik betaalde maar €2,49 voor een heerlijk ruikende en goed voedende body butter. Deze is echt een feestje om aan te brengen. Grappig detail: toen ik laatst door de winkel riep, zei een man tegen een andere man “Goh, wat ruikt het lekker naar kokos.” Toen ik vervolgens een stukje verder weg was: “Oh, dat is zij!”. Gelukkig maar dat ik niet de enige ben die deze geur wel kan waarderen.

kruidvat koksonoot shampoo

Kruidvat kokos shampoo

Tja, je houdt van kokos of je houdt er niet van. Ook deze kokos shampoo van het Kruidvat-huismerk viel zomaar in mijn mandje. Deze kostte maar €0,75 (normaal €1,-) voor een fles van 500 milliliter. Echt een koopje en de geur is heerlijk. Ik gebruikte hiervoor al een andere shampoo uit deze lijn van Kruidvat en was daar erg over te spreken. Va de Kruidvat kokos shampoo vind ik de geur net iets lekkerder. Echt weer zo’n shampoo waarbij je de hele dag aan je haren blijft ruiken. Yum!

the master perfumer amber

The Master Perfumer Amber eau de toilette

Oké, het lijkt nu bijna alsof ik aandelen heb van Kruidvat. Maar nee, ik heb gewoon mijn Kruidvat-cadeaukaart goed besteed aan een paar producten waar ik echt fan van ben. Op verschillende blogs las ik goede verhalen over de parfumlijn The Master Perfumer van Kruidvat. Deze parfums zijn vegan en ze zijn verkrijgbaar in handige flesjes die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen. Ideaal voor een lange (werk)dag! Ik kocht twee flesjes, maar de geur Amber is absoluut mijn favoriet. Het is een heerlijk zomers en fruitig luchtje. Voor een flesje betaal je €3,49 bij Kruidvat. Dit parfum is ook verkrijgbaar in een groter flesje, maar dat vond ik iets minder makkelijk mee te nemen.

flow magazine
flow magazine extra boekje

Flow Magazine

En nu even een heel ander product: een tijdschrift. De lieve Claire had me een pakketje gestuurd voor mijn verjaardag en daar zat onder andere Flow Magazine in. Ik vind dit altijd een geweldig tijdschrift, alleen al vanwege de boekjes en knutselspullen die je er vaak bij cadeau krijgt. Zo zit het notitieboekje hierboven gratis bij het nieuwste nummer van Flow. Ook het tijdschrift zelf is bij mij goed voor uren leesplezier. Er staan interessante psychologische artikelen in, maar ook wooninspiratie en leuke interviews om door te lezen. Altijd fijn voor een zonnige middag of voor de rit van werk naar huis!

flutter setje pincet vijl nagelschaartje
flutter setje pincet vijl nagelschaartje

Etui met nagelvijl, schaartje en knipper 

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn oom en tante deze leuke etui met ‘gereedschap’ voor je nagels. Op zich is dat misschien niet echt bijzonder, maar de vrolijke etui doet het ‘m voor mij. Al die schattige dieren met vleugels  en de mooie roosjes… Dat fleurt iets simpels als een nagelsetje al meteen heel erg op. Dit setje neem ik nu met plezier overal mee naartoe in mijn tas.

sandisk sd-kaart 32 gb

SanDisk 32 GB SD-kaart

Nog een niet heel fotogenieke favoriet is mijn nieuwe SD-kaart met een geheugen van 32 GB. Of nou ja, eigenlijk is dit product natuurlijk juist heel fotogeniek, omdat ik hem vol kan schieten met nieuwe foto’s. Deze SD-kaart kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag, omdat mijn SD-kaarten van 8 GB tegenwoordig om de haverklap vol zijn. Nu kan ik eindelijk weer naar hartenlust foto’s maken zonder steeds van kaartje te hoeven wisselen. Yes!

Wat is jouw favoriete product van de afgelopen tijd?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Susan 4 juni 2017 op 8:14 am - Beantwoord

  Die kokos body butter is heerlijk! Mooi lijstje heb je.

 2. Lisette 4 juni 2017 op 8:15 am - Beantwoord

  Jaa de shampoo van Kruitvat is inderdaad heerlijk! De afgelopen periode heb ik weer veel nagellak gebruikt. Dat vind ik altijd erg leuk. Straks mag ik het niet meer op helaas ivm mijn werk.

  • Romy 4 juni 2017 op 7:18 pm - Beantwoord

   Wat jammer dat je op je werk geen nagellak mag gebruiken. Ik ben de laatste tijd ook weer helemaal into de nagellak 🙂

 3. marije 4 juni 2017 op 8:21 am - Beantwoord

  De Flow is wat mij betreft altijd goed. De kokos body butter ziet er heerlijk uit.

 4. Maaike 4 juni 2017 op 8:43 am - Beantwoord

  Ohhh fijn zo’n groot sd kaartje! Ideaal! Ik heb er eentje van 16. Maar zet het beeldformaat van foto’s op mijn camera een standje lager als ik foto’s voor mijn blog ga maken. Ik verklein ze immers toch altijd, en zo is de kaart wat minder snel vol.

 5. Darina 4 juni 2017 op 9:12 am - Beantwoord

  De kokos butter vind ik ook zo fijn! De shampoo wil ik ook eens gaan proberen.

 6. Sija 4 juni 2017 op 9:26 am - Beantwoord

  Oh ik ken je kokos verslaving, haha! Zo’n heerlijke geur! De Flow is inderdaad een top tijdschrift waar ik me ook uren mee kan vermaken. <3

 7. Melissa 4 juni 2017 op 9:43 am - Beantwoord

  Wat een fijne favorieten, lekker afwisselend ook! Haha grappig verhaal van die mannen met die kokos! Ik ben ook dol op Flow.

 8. Jeanine 4 juni 2017 op 10:08 am - Beantwoord

  Prachtig dat die man dat zei. Kokos is wel echt zomers, lekker geurtje. En ik moet geloof ik maar eens naar het kruitvat, leuke spullen hebben ze daar. Leuke tips.

  • Romy 4 juni 2017 op 7:19 pm - Beantwoord

   Dat is een slimme tip inderdaad! Mijn blogfoto’s zijn vaak redelijk groot, terwijl ik ze toch altijd naderhand weer verklein. Ik ga dat ook eens proberen 🙂

  • Romy 4 juni 2017 op 7:19 pm - Beantwoord

   Ja, kokos is altijd goed! Ik had ook al een flesje kokosparfum en begin echt verslaafd te raken aan die geur 🙂

  • Romy 4 juni 2017 op 7:20 pm - Beantwoord

   Ja, ze hebben echt fijne producten bij Kruidvat de laatste tijd. Ik kreeg voor mijn verjaardag een bon van Kruidvat en heb die goed besteed aan al deze fijne producten 🙂

 9. Linda 4 juni 2017 op 10:25 am - Beantwoord

  De grote SD kaarten zijn super handig, daar ga je zeker veel plezier van hebben! De body butters van het Kruidvat vind ik ook heerlijk ruiken (hier zit nog zo’n kokos en tropische geuren fan!) en voor nu vind ik ze prima, in de winter voeden ze mijn droge huid helaas niet voldoende. Ik ga hem zeker even checken in de winkel!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:21 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat jij ook dol bent op kokos en tropische geuren. Jammer dat de body butter van Kruidvat in de winter niet heel goed zijn werk doet. Maar voor de zomer is hij inderdaad heerlijk! Ik vind de body butter met kokosgeur echt een heerlijke aanrader.

 10. Romy 4 juni 2017 op 10:55 am - Beantwoord

  Ik hou altijd zo van je kleurrijke artikels! Ik wil het nieuwe Flow magazine nog halen, superleuk dat er nu een boekje bij zit. Ik word vaak zo vrolijk van alle goodies bij de Flow haha. En dat etuitje is super schattig en fotografiewaardig 😉 Oh en ik heb ook echt een nieuwe sd kaart nodig, ik heb er nu 8 met allemaal weinig opslag (niet echt handig haha).

 11. Claire 4 juni 2017 op 11:11 am - Beantwoord

  Wat een leuke favorieten! Toevallig heb ik de conditioner van die kokosshampoo. Hij ruikt echt zo lekker. Fijn dat je zo blij bent met het Flow magazine. En een extra SD kaart is zo handig! Ik heb er ook standaard eentje in mijn portemonnee.

 12. Sandra 4 juni 2017 op 11:18 am - Beantwoord

  De Flow is zó leuk! Ik koop het nooit omdat ik het altijd zo prijzig vind, maar toch zou ik het weer een keer moeten doen. Er staan altijd zo veel van die leuke dingen in! En als je alleen al naar het tijdschrift kijkt word je al blij, hihi. Die kokos body butter lijkt mij trouwens heer-lijk. Love de geur van kokos! 🙂

  • Romy 4 juni 2017 op 7:21 pm - Beantwoord

   Haha, 8 geheugenkaartjes? Dan zit je in ieder geval nooit zonder geheugen voor foto’s, maar ik kan me voorstellen dat je dan soms even niet meer weet welk kaartje je moet hebben 😉 Dankjewel voor je lieve compliment!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:22 pm - Beantwoord

   Oh, is er ook een conditioner van de kokosshampoo? Ik geloof dat ik deze week nog een keer naar Kruidvat ga om die ook te halen 🙂 En ideaal om altijd een extra sd-kaartje bij de hand te hebben. Je weet maar nooit!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:23 pm - Beantwoord

   Ja, zeker doen, een keer de Flow kopen! Soms moet je jezelf gewoon even iets leuks gunnen 🙂 En de Flow is het geld meer dan waard!

 13. jonna@burgertrutjes 4 juni 2017 op 11:20 am - Beantwoord

  Ik hou van de geur van kokos, deze bodybutter en shampoo ga ik snel eens proberen. Thanks voor de tip!

 14. Danique 4 juni 2017 op 12:21 pm - Beantwoord

  Ik heb die body butter ook, maar dan in een andere geur. Ik ben niet zo’n fan van kokos. Heel schattig dat etuitje!

 15. Babs 4 juni 2017 op 1:11 pm - Beantwoord

  Flow magazine vind ik ook zo een mooi blad! De kokos shampoo heb ik ook een keer gekocht, prima shampoo.
  Mijn favoriet is momenteel een shampoo van Grahams, niet vanwege de geur maar helpt zo goed tegen jeuk op mijn hoofd!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:25 pm - Beantwoord

   Dat klinkt als een hele fijne shampoo! Wat goed om te horen dat je er zoveel baat bij hebt tegen de jeuk!

 16. Josephine 4 juni 2017 op 1:32 pm - Beantwoord

  Dat parfum lijkt me wel interessant! Ook leuk, zo’n nieuw nageletuitje met een mooie print. Ik vind meestal alleen saaie. 😛 Mijn favoriete nieuwe aankoop is een smartphone in een prachtig donkerroze etui. En ik heb alles zelf ingesteld, overgezet en technisch uitgeplozen zonder data kwijt te raken. #bestweltrots 😀

 17. Johanne 4 juni 2017 op 2:14 pm - Beantwoord

  Oeh, die coconut shea butter klinkt heerlijk. Ben ook echt fan van de geur van kokos. Die shampoo heb ik ook ooit gehad trouwens, vooral voor die prijs heel fijn! Ga binnenkort maar weer eens naar de Kruidvat haha, ook voor dat geurtje!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:25 pm - Beantwoord

   Wauw, wat knap dat je zelf alles hebt ingesteld en overgezet en dat zonder data kwijt te raken. #goedbezig! Heel veel plezier met je smartphone en de mooie etui eromheen!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:26 pm - Beantwoord

   Haha, leuk om te horen! Ik was blij verrast toen ik laatst door Kruidvat liep en met al deze producten thuiskwam. Heel vriendelijk geprijsd en zo fijn in gebruik allemaal!

 18. Evelyne 4 juni 2017 op 3:40 pm - Beantwoord

  Mmm de geur van coconut, I like! Ja, die SD-kaartjes raken snel vol. Ik heb er 3: 1 van 8GB, 1 van 16GB en 1 van 32GB 🙂

 19. Patricia 4 juni 2017 op 3:52 pm - Beantwoord

  Oh ik ben benieuwd naar de body butter en shampoo van kokos. Voor die prijs kun je het niet laten. Even langs de kruitvat dan maar?

 20. Irene 4 juni 2017 op 4:46 pm - Beantwoord

  Jaa die body butter is geweldig! En ik ben ook fan van die geurtjes. Ik heb Absolute Iris en Oriental Summer en die ruiken ook geweldig goed. De jouwe wil ik ook wel een keer ruiken! En dat nageletuitje is super cute!

  • Romy 4 juni 2017 op 7:27 pm - Beantwoord

   Oriental Summer heb ik ook inderdaad en die is ook heerlijk! Absolute Iris ken ik niet. Snel maar weer eens naar Kruidvat om daar ook eens aan te ruiken 🙂

 21. Neverdullmoments 4 juni 2017 op 7:22 pm - Beantwoord

  Haha, heerlijk die kokosanekdote in de Kruidvat! 😀 Leuk lijstje, ik ga binnenkort ook even aan die parfum ruiken!

 22. Joanne 4 juni 2017 op 8:00 pm - Beantwoord

  ohhh die etui is echt te leuk!

 23. Dinja 4 juni 2017 op 8:21 pm - Beantwoord

  Fijne favorieten zeg! Ik ben ook wel weg van de kokosgeur, ik heb een haarmasker/ conditioner van Action die naar kokos ruikt!
  Die 32 gb sd-kaart gebruik ik ook, hij werkt echt heel fijn. Ik was altijd bang met 2x 16gb kaartjes dat ik nooit genoeg ruimte heb voor tijdens een vakantie.

  • Romy 5 juni 2017 op 12:05 am - Beantwoord

   Wat heerlijk dat je een conditioner hebt met deze geur! En de sd-kaart lijkt mij ook vooral voor vakanties superhandig. Ik kan dan nooit genoeg geheugen hebben 🙂

 24. Pauline 5 juni 2017 op 12:48 am - Beantwoord

  Wat een fijne cadeautjes! Goede tip, kokosshampoo van Kruidvat, ga ik ook eens uitproberen. The master perfumers parfums zijn echt mijn favoriet van begin af aan, vooral de cherry blossom, ken je die al?!
  Op de Flow heb ik een abonnement gekregen voor mijn verjaardag, iedere x weer genieten! Ik ben dit x ook zó blij met de prints en het boekenboekje!

  • Romy 5 juni 2017 op 9:41 pm - Beantwoord

   Oeh nee, Cherry Blossom ken ik nog niet. Je maakt me heel nieuwsgierig. Ik ga daar ook eens aan ruiken binnenkort 🙂 Wat ontzettend leuk trouwens dat je een Flow-abonnement hebt gekregen voor je verjaardag. Echt een cadeautje om nog lange tijd van te genieten!

 25. Mariska 5 juni 2017 op 8:07 pm - Beantwoord

  Als je van veel fotograferen houdt dan is zo’n Sd kaart van 32gb echt wel heel erg handig 🙂

 26. Odetta 6 juni 2017 op 6:53 am - Beantwoord

  Mijn favorieten zijn: een tubetje haarmasker met zijde van de trekpleister, pads met groene thee en biotine om de ogen te reinigen van trekpleister, mijn favoriete geuren zijn Poême van Lancome en Femme van Hugo Boss (bloemige geuren), verslaafd aan de lipbalsem van Labello (watermelon, glanst heel mooi subtiel in de kleur roze), diadermine reinigingsdoekjes, chocolade van Rousseau (een winkelketen voornamelijk in Limburg) en mandarijnen schepijs uit een pot van AH.

  • Romy 6 juni 2017 op 6:28 pm - Beantwoord

   Wat een lange lijst met mooie favorieten! Vooral die twee producten van Trekpleister lijken me wel wat. Ik ben heel benieuwd naar het haarmasker met zijde.

 27. Jessica J. 6 juni 2017 op 11:57 am - Beantwoord

  Hoe gruwelijk schattig is die nageletui?! ♥ Ik moet The Master Perfumer nog steeds gaan besnuffelen, maar ik moet van mezelf eerst m’n solid perfume van Lush opmaken!

 28. Kimberly 6 juni 2017 op 4:51 pm - Beantwoord

  Ik zoek nog een nieuwe shampoo en die kokos shampoo lijkt me erg lekker! Ik ben benieuwd 😀 En dat nagelsetje is zooo leuk!! Wat schattig zeg!

 29. Maxime 6 juni 2017 op 6:06 pm - Beantwoord

  Mooi lijstje! Helaas, kan ik de shampoo van Kruidvat niet hebben en wordt mijn haar touw..

Recente blogs