27 feitjes over Vaker Vrolijk + WINACTIE

weetjes over vaker vrolijk winactie

Het is tijd voor een feestje! Nee, geen discofeestje met cocktails die tot in de vroege uurtjes geserveerd worden. Het is tijd voor een virtueel feestje op mijn blog. Omdat afgelopen vrijdag mijn 1000e blogartikel op Vaker Vrolijk is verschenen, wilde ik eens stil staan bij 27 feitjes over mijn blog die je misschien nog niet kent. Maar natuurlijk is een feestje niet compleet zonder een kleine traktatie. Ik strooi niet alleen met 27 wetenswaardigheden, maar geef ook een leuk prijzenpakketje weg aan één gelukkige winnaar. Doe je mee?

Wist je dat…

 1. de naam Vaker Vrolijk drie jaar geleden spontaan in me opkwam toen ik wat aan het spelen was met letters en woorden? De naam Vaker Vrolijk won het voor mij uiteindelijk van Liever Positiever, wat ik ook wel leuk vond klinken.
 2. …ik sinds het begin van mijn blog al 259.000 unieke bezoekers heb mogen verwelkomen?
 3. …mijn blog heel vaak wordt gevonden op mijn artikel over mijn ervaringen met Tinder (een app die ik inmiddels al lang niet meer gebruik!)?
 4. …mijn twee best gelezen artikelen de artikelen zij over leuke dingen om te doen op zondag en over leuke dingen om alleen te doen zijn?
 5. …twee artikelen die ik zelf het meest spannend vond om te plaatsen, mijn artikel over steunkousen en mijn artikel over “anders zijn” zijn?
 6. …ik er stiekem weleens van droom om een boek te schrijven dat in het straatje van mijn blog past? Iets over positiever in het leven staan, jezelf durven zijn en leren dat je goed bent zoals je bent. Inclusief een heleboel Vaker Vrolijk-gedichten. Wie weet komt het er nog eens van!
 7. …ik helemaal niet zo handig ben met social media? Op Facebook en Instagram doe ik vaak maar wat, juist omdat ik er op die manier zelf het meeste plezier uit haal.
 8. …mijn meest trouwe bezoekers mijn ouders zijn? Al vanaf het allereerste begin.
 9. …ik vaak goed nadenk over welk artikel ik op welke dag plaats? Ik probeer bijvoorbeeld nooit twee diepgaande artikelen achter elkaar te plaatsen. Zo’n artikel wissel ik liever af met iets luchtigers.
 10. …ik regelmatig in de zoekwoorden van mijn blog duik? Niet zozeer om strategische redenen, maar vooral omdat ik vaak moet lachen om de nogal bijzondere zoektermen die ik soms tegenkom. ‘polleroth camera’ bijvoorbeeld, maar ‘hoe wordt een ginger bruin’ (nou, in mijn geval gewoon niet!) vond ik ook een leuke.
 11. …ik weleens denk een geniaal nieuw blogidee te hebben om er vervolgens via mijn eigen zoekfunctie achter te komen dat ik over dat onderwerp al eens een artikel heb geschreven? Oeps!
 12. …ik heel wat blogartikelen tijdens mijn busrit van huis naar werk en terug heb geschreven?
 13. …ik altijd een Word-document open heb staan op mijn laptop om plotselinge ideeën in te noteren? En dat dat Word-document nog nooit leeg is geweest?
 14. …bloggen voor mij ook vaak gelijkstaat aan schrappen? Het kom weleens voor dat de conceptversie van een artikel 1600 woorden is en dat ik het uiteindelijk tot 900 woorden beperk?
 15. …ik het soms lastig vind om dingen níet te kunnen delen op mijn blog, bijvoorbeeld omdat ze nog geheim zijn of te persoonlijk zijn om te delen?
 16. …ik alleen maar blog op mijn laptop, omdat ik hele lappen tekst typen op mijn telefoon een ware crime vind?
 17. …de artikelen waarin ik de meeste tijd steek vaak de overzichten van leuke producten zijn? Ik ben dan úren aan het zoeken naar leuke producten, om over het maken van de collages daarna nog maar te zwijgen.
 18. …ik mijn artikelen haast nooit in één keer schrijf? Meestal schrijf ik eerst een conceptversie, moet ik het daarna even laten bezinken om er vervolgens met een kritische blik en een virtuele rode pen nog eens naar te kijken.
 19. …ik nog nooit een oud artikel heb verwijderd, ook al staan er zeker wel artikelen online die in mijn ogen geen hoogstandje zijn? Ik vind het juist leuk om mijn eigen groei te kunnen terugzien.
 20. …mijn blog ook onderdeel is van mijn onderneming, omdat ik zo nu en dan een zakcentje overhoud aan samenwerkingen?
 21. …ik bewust geen advertenties op mijn blog heb staan, omdat ik er (nog) niet van overtuigd ben dat dat meer oplevert dan dat het frustratie kost?
 22. …ik weleens op straat ben herkend door mijn blog en dat toch wel heel bijzonder vind als doodgewoon meisje uit de Randstad? (Mocht je me ooit zien lopen, spreek me gerust aan. Vind ik leuk!)
 23. …ik lijstjesartikelen als deze stiekem nog altijd het meest geweldig vind om te schrijven?
 24. …ik mensen die ik net heb leren kennen vaak pas later over mijn blog vertel? Niet uit schaamte, maar omdat mijn blog best wel persoonlijk is en ik liever wil dat diegene me eerst in het echt beter leert kennen.
 25. …ik ooit een artikel op rijm heb geschreven op 5 december en daar stiekem nog steeds trots op ben?
 26. …ik al mijn foto’s zelf maak, behalve de foto’s waar ik op sta – die zijn bijna allemaal door mijn ouders van mij gemaakt? Dankjulliewel, pap en mam!
 27. …ik me haast geen leven zonder bloggen meer kan voorstellen, en in mijn ogen héél veel aan mijn blog te danken heb?

Vaker Vrolijk-winactie!

Oké, 27 feitjes dus! Maar bij een blogfeestje hoort natuurlijk ook een cadeautje voor jou als bloglezer. Of beter gezegd, voor één gelukkige bloglezer. Ik geef namelijk een klein cadeaupakketje weg met allerlei spullen waar je (hopelijk) net zo vrolijk van wordt als ik.

weetjes over vaker vrolijk winactie

Het prijzenpakketje

Wat er in het prijzenpakketje zit? Nou, wat je hierboven ziet dus! Ik heb er een pakketje voor echte creabea’s (in de dop), notitieboekjesfans. structuurjunkies en liefhebbers van kleurrijke spullen van gemaakt. Er zit onder andere een pakje met de mooie Aqua Markers van Action bij, twee toffe planners van Anne Sara en daarnaast nog veel meer. Het parfum (van Kruidvat) en de douchegel van Balea zijn overigens dierproefvrij.

Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder een reactie achter en geef aan dat je kans wilt maken op de prijs.
 • En laat eventueel weten welk feitje jij nog niet over mijn blog wist? Vind ik leuk!
 • Volg me via minimaal één kanaal: via e-mail, Bloglovin, Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Iedereen uit Nederland en België mag deelnemen aan de winactie. Je kunt meedoen t/m 15 juni 2019. Op 16 juni 2019 trek ik een willekeurige winnaar en ontvangt diegene een mailtje. Natuurlijk gebruik ik je mailadres alleen om contact met je op te nemen als je hebt gewonnen. Je houdt er geen SPAM-mails of ongewenste nieuwsbrieven aan over.

Doe je mee?

Volg:
Deel:

89 Reacties

 1. Else-Marie
  9 juni 2019 / 07:53

  Ja ik doe mee! Eigenlijk was het eerste feitje meteen nieuw voor mij. Ik wist niet hoe de naam van de blog ontstaan was. En… gelijk heb je. Vaker Vrolijk is een leuke naam :)

  • Lilianne
   11 juni 2019 / 08:41

   Ik wist niet dat je een echte BN’ r bent gewoorden. Als ik je zie ik spreek je graag aan. Dat vind ik ook leuk. Wat een mooi winactie voor een creabea als ik., ik doe graag mee.

 2. 9 juni 2019 / 07:57

  Wat een leuk artikel! Ik doe ook zeker mee met de winactie. De meeste van de feitjes wist ik ook nog niet, dus erg leuk om te lezen. Ik vind het zelf ook altijd heerlijk om eens in mijn zoekresultaten te duiken.
  Ilona Wielinga blogde over…Een aantal animaties die ik maakte

 3. Jan
  9 juni 2019 / 08:14

  Iedere dag is er weer een leuke verrassing !

  Graag doe ik mee.

 4. Ling
  9 juni 2019 / 08:14

  Leuk om te lezen. Veel dingen wist ik niet. Je blog is heel vrolijk en ik volg je al op Facebook. Leuk pakketje trouwens.

 5. Erika van Koert
  9 juni 2019 / 08:15

  Heel leuk! Ik doe graag mee . Ik volg je pas een paar maanden dus ik kon alle feitjes nog niet :)

  • Anne
   11 juni 2019 / 04:36

   Ik doe graag mee! De meeste feitjes wist ik nog niet, te beginnen met hoe de naam van de site is ontstaan, leuk om te lezen!

 6. Odetta
  9 juni 2019 / 08:16

  Ik wist niet dat jouw ouders de meeste foto’s hebben gemaakt voor jouw blog, maar de foto’s zien er gelikt uit, heel erg mooi!
  Maar inmiddels ben ik een trouwe volger van jouw blog geworden! Ook heel erg leuk en genereus van je om een winpakketje cadeau te doen!

  • Romy
   Auteur
   9 juni 2019 / 09:36

   Superleuk dat je meedoet! Dankjewel voor je reactie! :)
   Overigens maken mijn ouders alleen de foto’s waar ikzelf op sta ;) De andere foto’s heb ik allemaal zelf gemaakt.

 7. 9 juni 2019 / 08:17

  Wat een leuk lijstje om op deze manier terug te kijken. Ik vind vooral dat je enorm gegroeid bent. Zowel je blog als jij als schrijfster. Volgens mij kan je enorm genieten van het schrijven en dat straal je ook uit!

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 08:57

   Wat een lieve reactie! Dankjewel daarvoor! :)

 8. Ellen Stegeman
  9 juni 2019 / 08:23

  Hi Romy,
  Leuke feitjes! Moet zeggen dat er best veel nieuw is voor mij. Wil je ook bedanken voor alle mooie en vrolijke artikelen! Met jouw blog begin ik mijn dag elke dag vrolijk :-)
  Ik doe graag mee met de winactie. Onwijs leuk pakket!

 9. Jantine
  9 juni 2019 / 08:37

  Goedemorgen, Romy,
  Voor jou ook een weetje over mij: ik begin (bijna) iedere dag met het lezen van jouw blog (ook al reageer ik lang niet altijd…) Een vrolijk begin van de dag!
  Ik wist nog niet hoe je op de naam was gekomen, en dat je niet snel aan nieuwe mensen vertelt over je blog.
  Ik vind het top hoe kwetsbaar jij je hier durft op te stellen, knap! En je artikelen zijn altijd prettig om te lezen.
  Ik loot graag mee.
  Fijne Pinksteren.
  Groetjes
  Jantine

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:03

   Dat is nog eens een geweldig leuk weetje. Een mooi compliment! Dankjewel voor je mooie woorden over mijn blog :)
   Voor jou ook een goede Pinkstermaandag!

 10. Janne
  9 juni 2019 / 08:39

  Ik doe graag ook mee <3
  Ik vind feitje 21 het leukst eigenlijk. Het is zo fijn dat jouw blog geen advertenties bevat. Ik vind het een goede keuze van jou.
  Ik weet niet zeker of ik je blog ergens volg, maar ik weet wel dat de site op al m'n apparaten in m'n favoriete bookmarks staat, en dat ik iedere dag wel even een kijkje neem (of meerdere zelfs, als het een artikel is dat me aan het denken heeft gezet!).
  Ik hoop dat je nog lang en gelukkig door zult bloggen! Liefs van Janne

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:09

   Wat een mooie woorden en een onwijs lieve reactie! Dankjewel! <3
   Ik waardeer je reacties enorm :)

 11. 9 juni 2019 / 09:18

  Wat een leuke feitjes! Er zitten een heleboel herkenbare tussen; vooral die over bloggen is schrappen. En ook die over je blog ‘verzwijgen’ voor anderen. Ik heb zelfs mijn familie nog niet op de hoogte gebracht van het bestaan van mijn blog.
  Supergave winactie. Deze creabea doet heel graag mee!
  Naomi blogde over…Boekenpraat: Zondagskind (Judith Visser)

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:10

   Wat leuk om te horen dat je een aantal van de feitjes herkent! En leuk dat je meedoet aan de winactie :) Ik waardeer je reacties steeds enorm.

 12. Yvonne
  9 juni 2019 / 09:28

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je via email pinterest en facebook feitjes 17 ( vind ik zelf ook heel erg leuk) en 24 ( vind ik heel begrijpelijk) wist ik nog niet. En ik hoop dat feitje 6 er gaat komen. Een boek zou ik heel leuk vinden.

 13. 9 juni 2019 / 10:23

  Ik doe heel graag mee! :) Ik wist het feitje over ‘5 december’ nog niet en ik vond het ook leuk om te lezen hoe je blog is ontstaan! Ik heb alle feitjes met veel plezier gelezen ;). Trouwens: je pakketje is echt geweldig ?. Kan ik goed gebruiken bij m’n nieuwe baan in het onderwijs.
  Marcelina de Boer blogde over…Review van de Canon Selphy CP1300

 14. 9 juni 2019 / 10:33

  Super leuk!! Ik doe heel erg graag mee aan deze gave winactie! ? deze leuke spulletjes en krijg nu al ideeën waar ik het voor kan/ga gebruiken als ik zou winnen ☺️

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik de meesten of niet wist, maar ik vond het wel heel erg leuk om te lezen.

  Ik volg je al een hele tijd op instagram (twinmomjoyce) en ik vind je instagram zooo leuk uitzien altijd met al die leuke en vrolijke kleurtjes.
  En dat je niet veel handigheid hebt met social media is helemaal niet te merken hoor! ?

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:11

   Wat leuk om te horen dat je dat social-mediafeitje niet herkent bij mij. Dat is toch een mooi compliment :) Leuk dat je meedoet aan de winactie!

 15. Rianne
  9 juni 2019 / 11:50

  Wat grappig om die feitjes te lezen! Ik merk dat ik oprecht vrolijk wordt van jouw kleurrijke blog
  En wat een leuk pakket geef je weg! Ik doe heel graag mee, want ik ben toch wel flink creabea ;)
  Ik volg je naast bloglovin nu ook op Pinterest en Instagram

 16. Jolijn
  9 juni 2019 / 11:55

  Gefeliciteerd met je 1000ste post! Op naar de volgende 1000…? Om feitje 10 moest ik erg lachen :) En wat lief dat je ouders alle foto’s maken waar jij zelf op staat. Doen ze goed ;) Natuurlijk doe ik ook graag mee aan je winactie: zo’n vrolijk pakketje wil iedereen wel hebben. Fijne pinksterdagen!

 17. 9 juni 2019 / 12:03

  Wat een leuke feitjes! Heel leuk om een kijkje achter de schermen van jouw blog te krijgen.
  En wat leuk dat je met het idee speelt om een boek te schrijven! Moet je zeker doen!!
  Ik ben wel nog benieuwd naar hoe het je lukt om elke (doordeweekse)dag een blog te plaatsen, naast een fulltime baan. En dan met zulke leuke, uitgebreide en goed verzorgde blogs ook nog. Vind ik echt reuze knap. :)
  Giovanna Jansen blogde over…5 Ideeën voor Instagram Stories

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:17

   Wat een lieve reactie, zeg! Dankjewel :) Ik denk dat het me vooral lukt om het te combineren doordat ik veel tijd in het openbaar vervoer aan mijn blog kan besteden en er ‘s avonds en in het weekend vaak nog even voor zit. Maar hét advies heb ik niet echt ;)

 18. 9 juni 2019 / 12:23

  Zo leuk, zo’n lijstje met weetjes! :D Ik schrijf tegenwoordig ook veel van mijn stukjes onderweg naar mijn werk op de trein. Super handig. Ik werk trouwens net een jaar bij mijn huidige werkgever en buiten twee collega’s weet ook niemand dat ik een blog heb. Ook niet omdat ik me schaam maar omdat ik me toch altijd een beetje ‘zorgen’ maak over wat mensen van mijn schrijfsels vinden :p
  Super lief trouwens dat je zo’n mooi pakket weggeeft! Ik doe graag mee!
  Irene blogde over…Day Zero Project | Update 16

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:19

   Leuk om te horen dat jij ook vaak in het openbaar vervoer aan je blog werkt! En ik snap wel dat je niet aan al je collega’s over je blog vertelt. Op mijn werk weten de mensen met wie ik direct samenwerk het wel, maar ik ga het ook niet aan iedereen op de afdeling vertellen ;)

 19. Sue
  9 juni 2019 / 12:40

  Gefeliciteeeeerd!! 1000 blogs alweer en nog veel te gaan. Een aantal feitjes wist ik al wel als trouwe lezer maar leuk om meer over je te lezen!! En natuurlijk doe ik mee met de winactie! ??

 20. Myrthe Wilkens
  9 juni 2019 / 14:17

  Wauw zeg, je 1000ste blogbericht. Ik heb er veel van gelezen maar reageren doe ik niet zoveel. Meestal lees ik er een paar achter elkaar omdat ik er niet elke dag aan denk of tijd voor heb. Ik wordt er wel altijd blij van en het helpt me ook nog om blij te worden van de kleine dingen in het leven ? want dat vergeet ik nog wel eens. Leuk om deze keer te lezen hoe jij je blogberichten vorm geeft. Wat een werk zit er dan in, veel meer dan je door hebt. Ga vooral lekker zo door want dan kunnen wij mee blijven genieten van jouw leuke blogberichten, oh en ik volg je ook nog op instagram dus missen kan ik je niet ?. En ook ik doe mee met de winactie, voor mezelf maar ook voor mijn dochters, die houden ook van kleur en vrolijkheid.
  Lieve groetjes Myrthe

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:24

   Dankjewel voor je lieve reactie over mijn blog! Wat mooi om te horen dat je mijn blog met plezier leest en er blij van wordt :) Daar doe ik het voor!

 21. Marian B
  9 juni 2019 / 14:28

  1000 blogs, dat is een hele prestatie! Gefeliciteerd! Leuk om te lezen die feitjes, ben weer veel te weten gekomen. Lief dat je zo’n leuk pakketje gaat weggeven, ik loot natuurlijk graag mee.

 22. 9 juni 2019 / 15:14

  Ik herken mezelf heel erg in wat je zegt over dat je nieuwe mensen die je leert kennen nog niet meteen vertelt over je blog. Ook al is je blog openbaar voor de hele wereld, voelt het plots toch heel persoonlijk als mensen die in het echte leven kent het ook lezen. Ik kies er dus meestal ook voor om mensen pas later over mijn blog te vertellen, wanneer het spontaan ter sprake komt.
  Laurine blogde over…Bullet journal | Juni

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:25

   Leuk om te horen dat jij er op dezelfde manier in staat als ik met het vertellen over je blog aan anderen. In mijn directe omgeving weet iedereen het wel, maar bij nieuwe mensen vind ik het toch fijn om het pas na een tijdje te delen. Het voelt dan inderdaad opeens heel persoonlijk of zoiets.

 23. Nathalie
  9 juni 2019 / 15:32

  Ik wist alle feitjes niet. Aangezien ik de laatste tijd niet veel tijd heb, heb ik sommige artikels van jou in een to do lees lijstje gestopt. Ik vond het leuk om ze te lezen. Ik vind het ook leuk als ik zou winnen, want die stiften komen erg van pas bij het kunstwerk wat ik aan het maken ben.

 24. Esther
  9 juni 2019 / 15:38

  Ik heb je blog pas dit jaar ergens leren kennen en ik vind je artikelen zo leuk dat ik dagelijks terug kom. Tijdens rustige momenten op het werk word ik altijd vrolijk van je site.
  Ik vind je ook zo normaal overkomen en de meeste dingen die ik lees zijn ook onherkenbaar. Ook op je Instagram.
  Enne, pssst iets winnen is altijd leuk!

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:26

   Wat een mooie complimenten en een lieve reactie! Dankjewel! En leuk dat je meedoet aan de winactie!

 25. 9 juni 2019 / 16:18

  Superleuk, ik doe graag mee!
  Ik heb net een hoop posts van je gelezen en ik vroeg me echt wel een beetje af hoe je aan je blognaam was gekomen….. Daar heb ik nu antwoord op! Je blog voelt echt supergezellig, alsof ik met een vriendinnetje zit te kletsen.

  groetjes!

 26. 9 juni 2019 / 19:53

  Ha wat toevallig zeg, mijn artikel met 100 dingen om in je eentje te doen is ook mijn best gelezen artikel (of eigenlijk niet toevallig dus, blijkbaar zijn er heel wat mensen op zoek naar inspiratie op dat vlak :P). Ik doe trouwens niet mee met de winactie, meer kans voor iemand die het echt graag wil winnen :)
  Yvonne blogde over…Boekreview: Altijd Scherp. Manage je energie, niet je tijd

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:27

   Ha, wat leuk! Blijkbaar zijn tips voor dingen om alleen te doen inderdaad iets waar veel mensen behoefte aan hebben ;)

 27. Anita te Gussinklo
  9 juni 2019 / 20:40

  leuk om deze feitjes te lezen, je 2 best gelezen artikelen en de 2 artikelen die je het meest spannend vond (wat ik me goed kan voorstellen) Ik geniet altijd erg van je blog en oop dat je nog lang door mag gaan.
  Ik gun je ook echt een ander podium, bv een column in een blad.
  Graag loot ik mee naar dit leuke pakket, want daar word je toch wel heel vrolijk van.

 28. 9 juni 2019 / 22:33

  Jaren geleden maakte ik een hele lijst met blog-inspiratie. Vervolgens werd het een spreadsheet met meerdere tabs waaronder een archief per jaar, een planning en ideetjes gesorteerd volgens genre blogposts. Dat bestand lijkt nog steeds langer te worden in plaats van korter en dat terwijl ik toen ik bijna 13 jaar geleden begon met mijn blog vreesde dat ik binnen de kortste keren niet meer zou weten waarover te schrijven. Mijn wens voor jouw blogverjaardag is dat je met veel plezier mag blijven bloggen en nooit zonder inspiratie komt te zitten. Net als bij jou zijn lijstjes trouwens mijn favoriete blogposts om samen te stellen. Ik ben dan ook een heuse listomaniac.

  • Romy
   Auteur
   10 juni 2019 / 09:35

   Wauw, dat doe je goed! Aan inspiratie ook bij jou zeker geen gebrek, zo te horen. Leuk hoor :) Wat blijft het samenstellen van lijstjes toch ook leuk. Ik kan daar echt van genieten als lijstjesmeisje.

 29. 10 juni 2019 / 10:51

  Ik ben een trouwe volger, ik lees elke dag je blog. Maar zelfs voor mij waren heel veel feitjes nieuw. Wel heel leuk om te lezen! Zo leer ik je blog nog beter kennen. Dat je ouders de meeste van de foto’s waar jij zelf op staat maken, dat wist ik wel. Je hebt dat al eens verteld. Dat doen ze wel goed trouwens, ik vind je foto’s altijd top! En jouw eigen foto’s vind ik ook altijd top. Ik snap trouwens wel dat je niet meteen je blog blootgeeft. Iemand in het echt leren kennen is altijd toffer dan iemand digitaal via een blog te leren kennen. Zelf geef ik mijn blog ook niet zo bloot. Niet uit jouw reden. Ik ben wel trots op mijn blog, maar toch is er iets dat me tegenhoudt. Ik en altijd bang dat het toch niet goed genoeg is. Dat ik faal als blogger, mijn schrijfstijl helemaal niet goed is en mijn blog barslecht is. Geen goede gedachten natuurlijk, maar ik leer ze wel af. Ik heb ondanks de liefde jaren heel veel kritiek gehad op mijn eigen tekenstijl, terwijl ik van de week eindelijk tevreden was met wat ik aan het tekenen was. Maar ook op andere gebieden daalt mijn perfectionisme. Het is niet weg, het is naar een gezonder niveau aan het zakken. Dus dat is heel fijn! Ik doe ook mee aan de winactie trouwens, maar het grootste cadeau voor mij is dat ik elke dag kan uitkijken naar een nieuw artikel. Dat is mij zoveel meer waard. Hoewel de creatieveling in mij er stiekem wel naar uitkijkt om te experimenteren met die Aqua Markers. Haha, ik ben en blijf iemand die graag creatief is natuurlijk. Ik hoop (zoals ik deze week al vaker zei in een reactie) dat ik nog vele jaren van je mooie blogartikels mag genieten! <3

  • 10 juni 2019 / 10:53

   Ik was een ding vergeten te vermelden in mijn lof en volle enthousiasme: ik volg je op Instagram, Facebook, Bloglovin en Pinterest. Twitter heb ik ook een account op, maar daar ben ik niet meer actief op. Daar volg ik eigenlijk zo goed als geen enkele blogger denk ik. Het is echt te lang geleden dat ik dat heb opengetrokken eigenlijk…

  • Romy
   Auteur
   12 juni 2019 / 08:42

   Wauw, hoe lief is deze reactie (net als al je reacties trouwens!). Het is een cadeautje om te lezen dat je mijn blog met plezier leest en zo trouw elke dag een kijkje komt nemen. Dankjewel daarvoor!
   Enne, jouw kritische gedachten over je eigen blog zijn echt nergens voor nodig. Je doet het hartstikke goed en jouw blog is het waard om gedeeld te worden met anderen. Hopelijk kun je die onterechte kritische gedachten steeds meer loslaten, net als het met het tekenen. Wat zal dat geweldig bevrijdend voelen! :)

 30. 10 juni 2019 / 11:51

  Wat een leuke feitjes, ik vind dit soort artikelen altijd leuk om te lezen! Haha, ik doe ook niet aan advertenties, dat is me de frustratie niet waard :p. En wauw, wat vind ik het toch knap dat jij zoveel inspiratie hebt om elke dag een artikel te plaatsen. Petje af! :D
  Anna blogde over…Verhuisupdate #2 | Een inkijkje in mijn nieuwe studio!

  • Romy
   Auteur
   12 juni 2019 / 08:37

   Dankjewel voor je lieve compliment! <3

 31. Barbara
  10 juni 2019 / 12:10

  Wat een leuk lijstje! Ik kende de meeste weetjes nog niet, leuk om je zo weer wat beter te leren kennen :)
  De naam vind ik perfect bij je blog passen, het lezen van de blogs maakt mij ook Vaker Vrolijk :)

  Natuurlijk doe ik ook graag mee aan de winactie! Wat een ontzettend leuk pakket! Ik volg je op Facebook en Instagram

 32. Berna
  10 juni 2019 / 13:57

  Allereerst van harte gefeliciteerd, wat een ontzettend mooie mijlpaal & je mag echt trots zijn op jezelf. Wat ik nog niet wist van de blog was dat je doelbewust weg blijft van advertenties, dit getuigt naar mijn mening van ongekleurdheid en toewijding.

  Maak heel graag kans op het schitterende prijzenpakket!

 33. sheri
  10 juni 2019 / 13:59

  leuk lijstje met feitjes zeg. 1000 blogs is dan ook wel grandioos.
  wat een enig pakket, ik ding graag mee en volg op instagram.

 34. Merel
  10 juni 2019 / 20:06

  Gefeliciteerd met je 1000 artikelen! Je bezorgt ons dagelijks wat leesplezier, dankjewel daarvoor. Ik zou graag meedoen met je winactie. En om je vraag te beantwoorden: het feitje wat me het meest verraste is dat je een boek wilt schrijven, ergens natuurlijk ook geen verrassing met jouw schrijf genen, maar wel heel erg leuk! Hopelijk gaat het er ooit (of liever nog binnenkort) van komen, dan zou ik het boek zeker kopen.

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2019 / 23:45

   Wat een lief berichtje! Dankjewel! Wie weet komt dat boek er nog eens van :) Zou ik zelf in ieder geval wel heel tof vinden!

 35. 10 juni 2019 / 21:19

  Nog een keer gefeliciteerd met je 1000e blog! Nou … welk feitje ik nog niet wist … eigenlijk wist ik er een heleboel nog niet ;-) Al had ik wel zo’n vermoeden dat je lijstjes leuk vond om te delen. Dat vind ik zelf namelijk ook ;-) Je artikel over Anders zijn heb ik snel even gelezen en wat herkenbaar! Ik hoop dat je dat boek ook echt gaat schrijven, want het lijkt me een boek dat ik wil lezen!
  Mirjam blogde over…Friday Fun #12 5 memes die je aan het schrijven zetten

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2019 / 23:44

   Dankjewel voor je leuke en ook lieve reactie! Heerlijk zijn lijstjes ook hè?! Ik word er altijd blij van om ze te maken of bij anderen te lezen ;)

 36. 10 juni 2019 / 23:50

  Wauw, wat tof! Gefeliciteerd met alweer je 1000ste post! Ik wist niet dat je eerst bijna een andere naam had voor je blog, nu wel, erg leuk om de feitjes te lezen :-)
  Ik doe zeker weten mee met deze winactie!! <3 En ik volg je sowieso al een tijd lang op je kanalen.

 37. Nadine Rozeman
  11 juni 2019 / 05:10

  What den mooie prijs. Ik zou deze graag willen winnen,zodat ik de prijs met een paar collega’s van mij kan delen.

 38. 11 juni 2019 / 07:02

  Leuke blog & leuke prijs, dus ik doe graag mee ^-^

  Groetjes Fenny

 39. wilmsen anita
  11 juni 2019 / 08:27

  ik doe graag mee

 40. Iris
  11 juni 2019 / 10:25

  Leuk artikel. Mooie naam voor je blog wordt je direct vrolijk van!
  Ik loot mee

 41. Renilda
  11 juni 2019 / 10:26

  Nice! Interessant artikel? ik doe graag mee met deze leuke win actie!

 42. Nelly
  11 juni 2019 / 11:34

  Ik word hier zeker vrolijk van en doe graag mee.

 43. Pascale
  11 juni 2019 / 11:51

  Leuke blog hier word ik VROLIJK van. :-) Doe heel graag mee aan deze leuke actie!

 44. Lies
  11 juni 2019 / 13:56

  Wat leuk en vrolijk! Alle feitjes zijn nieuw voor mij, omdat een vriendin de pagina met me deelde en ik je blog nu heb leren kennen. Ik doe heel graag mee!

  • Katrien
   14 juni 2019 / 16:14

   Wat mooi van je dat je geen oude artikels wijzigt of verwijdert en juist trots bent op je groei en veranderingen die je door de jaren heen hebt doorgemaakt. Dat maakt jouw blog zo boeiend en authentiek. Ook prachtig dat je ouders zo dichte fans zijn! Leuk pakketje waar ik heel vrolijk van zou worden mocht ik het in de bus krijgen ☺

   • Romy
    Auteur
    16 juni 2019 / 09:07

    Wat een lieve reactie! Dankjewel! En inderdaad wel heel bijzonder dat mijn ouders mijn blog zo trouw lezen :)

 45. Yvonne D.
  11 juni 2019 / 19:04

  Ik heb je blog pas vorige week ‘ontdekt’, dus voor mij zijn alle feitjes nog nieuw!
  Maar ook ik maak graag kans! Super gaaf pakketje! Vooral de crea-dingen vind ik heel erg leuk!
  Ik ben je nu gaan volgen op Instagram (@yvonnuh2) en Twitter (@YDrenth).

 46. Nynke B
  12 juni 2019 / 07:48

  Leuk, ik doe mee! Ik wist niet dat je herkend werd op straat. Net een echte BN-er ;-)

 47. lottie
  12 juni 2019 / 08:50

  SUPER LEUK!
  Het feitje dat ik nog niet wist en over verbaasd ben is dat je ouders je trouwste volgers zijn! ;-)

 48. 12 juni 2019 / 12:21

  Super leuk om deze feitjes/weetjes over je blog te lezen. Vind dit altijd zo leuk om bij anderen te lezen of juist zelf te maken zulke lijstjes… Een hoop wist ik al maar zeker niet alles. Ik sla de winactie even over en ben benieuwd wie de uiteindelijke winnaar gaat worden :-)

  • Romy
   Auteur
   13 juni 2019 / 19:18

   Ja, lange leve lijstjes met feitjes! Zowel om op te stellen als om bij anderen te lezen :) Daar geniet ik ook altijd van.

 49. anita kempenaers
  12 juni 2019 / 13:13

  doe graag mee voor dit mooie pakketje, de naam van uw blog zegt genoeg, alles heeft een vrolijk tintje

 50. Alet
  12 juni 2019 / 18:53

  Ik ben vandaag pas voor het eerst op je blog aan beland. Super leuk en vrolijk blog. Ik kende je nog niet en het blog over je anders voelen vind ik herkenbaar en bijzonder. Ik wist niet dat je het zo spannend vond maar ik kan het me helemaal voorstellen. Ga zo door met je blog!

 51. 12 juni 2019 / 21:06

  erg leuk deze actie op je blog dus ik doe graag mee

 52. Will
  12 juni 2019 / 21:35

  Wat een leuk pakketje!
  Ben weer eens, na lange tijd weer op je blog en zie deze leuke winactie.
  Ik ben een verzamelaarster van notitieboekjes en die zitten er gelukkig ook bij.
  Zitten zoveel leuke spulletjes in, zelfs een lekkere parfum.
  Je hebt een leuke blog, vind ik altijd knap om altijd maar weer onderwerpen te vinden.
  Zou het zelf echt niet kunnen. Proficiat !!
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en zou graag mee willen doen.

 53. Anita H.
  12 juni 2019 / 22:02

  Ik maak heel graag kans op deze prijs!

 54. Ayla
  13 juni 2019 / 08:30

  Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie.
  Feitje 16 wist ik nog niet maar vind ik wel begrijpelijk.

 55. m chen
  13 juni 2019 / 15:03

  Mooi pakket, ik doe mee!

 56. Sarla
  13 juni 2019 / 15:34

  Hoi,

  Ten eerste wat een toffe website!! Lekker kleurrijk daar word ik idd wel vrolijk van.

  Ik lig met griep op bed. Maar zou het heel leuk vinden om het kado te winnen voor mijn allerbeste crea vriendin. Zo hebben we mekaar leren kennen. En appen regelmatig om mekaar op de hoogte te houden van onze nieuwe aanwinsten die we zelf gemaakt hebben. En de laaste nieuwtjes op crea gebied.

  Groetjes!!

 57. Pauline
  13 juni 2019 / 19:35

  Ik kende je website nog niet, maar oh wat is ie leuk!

 58. Sharon v Bregt
  13 juni 2019 / 20:57

  IK doe graag mee voor dit hele vrolijke pakket. Gezellig voor thuis met mijn lieve meiden en kleine knul. Het feitje wat ik niet wist is: 2. ik sinds het begin van mijn blog al 259.000 unieke bezoekers heb mogen verwelkomen?
  Jeetje wat een aantal! Dat is toch echt een prestatie!

 59. Anneliese de Waal
  15 juni 2019 / 14:58

  Dat je pas later aan mensen verteld over je blog ???? Groetjes Anneliese

 60. Sevda
  15 juni 2019 / 21:38

  Wat een vrolijk pakket!!! Ik maak heel graag kans. Ik wist niet dat je een artikel op rijm hebt geschreven, wat knap!
  Ik ga heel hard duimen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge