weetjes over vaker vrolijk winactie

Het is tijd voor een feestje! Nee, geen discofeestje met cocktails die tot in de vroege uurtjes geserveerd worden. Het is tijd voor een virtueel feestje op mijn blog. Omdat afgelopen vrijdag mijn 1000e blogartikel op Vaker Vrolijk is verschenen, wilde ik eens stil staan bij 27 feitjes over mijn blog die je misschien nog niet kent. Maar natuurlijk is een feestje niet compleet zonder een kleine traktatie. Ik strooi niet alleen met 27 wetenswaardigheden, maar geef ook een leuk prijzenpakketje weg aan één gelukkige winnaar. Doe je mee?

Wist je dat…

 1. de naam Vaker Vrolijk drie jaar geleden spontaan in me opkwam toen ik wat aan het spelen was met letters en woorden? De naam Vaker Vrolijk won het voor mij uiteindelijk van Liever Positiever, wat ik ook wel leuk vond klinken.
 2. …ik sinds het begin van mijn blog al 259.000 unieke bezoekers heb mogen verwelkomen?
 3. …mijn blog heel vaak wordt gevonden op mijn artikel over mijn ervaringen met Tinder (een app die ik inmiddels al lang niet meer gebruik!)?
 4. …mijn twee best gelezen artikelen de artikelen zij over leuke dingen om te doen op zondag en over leuke dingen om alleen te doen zijn?
 5. …twee artikelen die ik zelf het meest spannend vond om te plaatsen, mijn artikel over steunkousen en mijn artikel over “anders zijn” zijn?
 6. …ik er stiekem weleens van droom om een boek te schrijven dat in het straatje van mijn blog past? Iets over positiever in het leven staan, jezelf durven zijn en leren dat je goed bent zoals je bent. Inclusief een heleboel Vaker Vrolijk-gedichten. Wie weet komt het er nog eens van!
 7. …ik helemaal niet zo handig ben met social media? Op Facebook en Instagram doe ik vaak maar wat, juist omdat ik er op die manier zelf het meeste plezier uit haal.
 8. …mijn meest trouwe bezoekers mijn ouders zijn? Al vanaf het allereerste begin.
 9. …ik vaak goed nadenk over welk artikel ik op welke dag plaats? Ik probeer bijvoorbeeld nooit twee diepgaande artikelen achter elkaar te plaatsen. Zo’n artikel wissel ik liever af met iets luchtigers.
 10. …ik regelmatig in de zoekwoorden van mijn blog duik? Niet zozeer om strategische redenen, maar vooral omdat ik vaak moet lachen om de nogal bijzondere zoektermen die ik soms tegenkom. ‘polleroth camera’ bijvoorbeeld, maar ‘hoe wordt een ginger bruin’ (nou, in mijn geval gewoon niet!) vond ik ook een leuke.
 11. …ik weleens denk een geniaal nieuw blogidee te hebben om er vervolgens via mijn eigen zoekfunctie achter te komen dat ik over dat onderwerp al eens een artikel heb geschreven? Oeps!
 12. …ik heel wat blogartikelen tijdens mijn busrit van huis naar werk en terug heb geschreven?
 13. …ik altijd een Word-document open heb staan op mijn laptop om plotselinge ideeën in te noteren? En dat dat Word-document nog nooit leeg is geweest?
 14. …bloggen voor mij ook vaak gelijkstaat aan schrappen? Het kom weleens voor dat de conceptversie van een artikel 1600 woorden is en dat ik het uiteindelijk tot 900 woorden beperk?
 15. …ik het soms lastig vind om dingen níet te kunnen delen op mijn blog, bijvoorbeeld omdat ze nog geheim zijn of te persoonlijk zijn om te delen?
 16. …ik alleen maar blog op mijn laptop, omdat ik hele lappen tekst typen op mijn telefoon een ware crime vind?
 17. …de artikelen waarin ik de meeste tijd steek vaak de overzichten van leuke producten zijn? Ik ben dan úren aan het zoeken naar leuke producten, om over het maken van de collages daarna nog maar te zwijgen.
 18. …ik mijn artikelen haast nooit in één keer schrijf? Meestal schrijf ik eerst een conceptversie, moet ik het daarna even laten bezinken om er vervolgens met een kritische blik en een virtuele rode pen nog eens naar te kijken.
 19. …ik nog nooit een oud artikel heb verwijderd, ook al staan er zeker wel artikelen online die in mijn ogen geen hoogstandje zijn? Ik vind het juist leuk om mijn eigen groei te kunnen terugzien.
 20. …mijn blog ook onderdeel is van mijn onderneming, omdat ik zo nu en dan een zakcentje overhoud aan samenwerkingen?
 21. …ik bewust geen advertenties op mijn blog heb staan, omdat ik er (nog) niet van overtuigd ben dat dat meer oplevert dan dat het frustratie kost?
 22. …ik weleens op straat ben herkend door mijn blog en dat toch wel heel bijzonder vind als doodgewoon meisje uit de Randstad? (Mocht je me ooit zien lopen, spreek me gerust aan. Vind ik leuk!)
 23. …ik lijstjesartikelen als deze stiekem nog altijd het meest geweldig vind om te schrijven?
 24. …ik mensen die ik net heb leren kennen vaak pas later over mijn blog vertel? Niet uit schaamte, maar omdat mijn blog best wel persoonlijk is en ik liever wil dat diegene me eerst in het echt beter leert kennen.
 25. …ik ooit een artikel op rijm heb geschreven op 5 december en daar stiekem nog steeds trots op ben?
 26. …ik al mijn foto’s zelf maak, behalve de foto’s waar ik op sta – die zijn bijna allemaal door mijn ouders van mij gemaakt? Dankjulliewel, pap en mam!
 27. …ik me haast geen leven zonder bloggen meer kan voorstellen, en in mijn ogen héél veel aan mijn blog te danken heb?

Vaker Vrolijk-winactie!

Oké, 27 feitjes dus! Maar bij een blogfeestje hoort natuurlijk ook een cadeautje voor jou als bloglezer. Of beter gezegd, voor één gelukkige bloglezer. Ik geef namelijk een klein cadeaupakketje weg met allerlei spullen waar je (hopelijk) net zo vrolijk van wordt als ik.

weetjes over vaker vrolijk winactie

Het prijzenpakketje

Wat er in het prijzenpakketje zit? Nou, wat je hierboven ziet dus! Ik heb er een pakketje voor echte creabea’s (in de dop), notitieboekjesfans. structuurjunkies en liefhebbers van kleurrijke spullen van gemaakt. Er zit onder andere een pakje met de mooie Aqua Markers van Action bij, twee toffe planners van Anne Sara en daarnaast nog veel meer. Het parfum (van Kruidvat) en de douchegel van Balea zijn overigens dierproefvrij.

Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder een reactie achter en geef aan dat je kans wilt maken op de prijs.
 • En laat eventueel weten welk feitje jij nog niet over mijn blog wist? Vind ik leuk!
 • Volg me via minimaal één kanaal: via e-mail, Bloglovin, Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Iedereen uit Nederland en België mag deelnemen aan de winactie. Je kunt meedoen t/m 15 juni 2019. Op 16 juni 2019 trek ik een willekeurige winnaar en ontvangt diegene een mailtje. Natuurlijk gebruik ik je mailadres alleen om contact met je op te nemen als je hebt gewonnen. Je houdt er geen SPAM-mails of ongewenste nieuwsbrieven aan over.

Doe je mee?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Else-Marie 9 juni 2019 op 7:53 am - Beantwoord

  Ja ik doe mee! Eigenlijk was het eerste feitje meteen nieuw voor mij. Ik wist niet hoe de naam van de blog ontstaan was. En… gelijk heb je. Vaker Vrolijk is een leuke naam 🙂

  • Lilianne 11 juni 2019 op 8:41 am - Beantwoord

   Ik wist niet dat je een echte BN’ r bent gewoorden. Als ik je zie ik spreek je graag aan. Dat vind ik ook leuk. Wat een mooi winactie voor een creabea als ik., ik doe graag mee.

 2. Ilona Wielinga 9 juni 2019 op 7:57 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! Ik doe ook zeker mee met de winactie. De meeste van de feitjes wist ik ook nog niet, dus erg leuk om te lezen. Ik vind het zelf ook altijd heerlijk om eens in mijn zoekresultaten te duiken.

 3. Jan 9 juni 2019 op 8:14 am - Beantwoord

  Iedere dag is er weer een leuke verrassing !

  Graag doe ik mee.

 4. Ling 9 juni 2019 op 8:14 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. Veel dingen wist ik niet. Je blog is heel vrolijk en ik volg je al op Facebook. Leuk pakketje trouwens.

 5. Erika van Koert 9 juni 2019 op 8:15 am - Beantwoord

  Heel leuk! Ik doe graag mee . Ik volg je pas een paar maanden dus ik kon alle feitjes nog niet 🙂

  • Anne 11 juni 2019 op 4:36 am - Beantwoord

   Ik doe graag mee! De meeste feitjes wist ik nog niet, te beginnen met hoe de naam van de site is ontstaan, leuk om te lezen!

 6. Odetta 9 juni 2019 op 8:16 am - Beantwoord

  Ik wist niet dat jouw ouders de meeste foto’s hebben gemaakt voor jouw blog, maar de foto’s zien er gelikt uit, heel erg mooi!
  Maar inmiddels ben ik een trouwe volger van jouw blog geworden! Ook heel erg leuk en genereus van je om een winpakketje cadeau te doen!

  • Romy 9 juni 2019 op 9:36 am - Beantwoord

   Superleuk dat je meedoet! Dankjewel voor je reactie! 🙂
   Overigens maken mijn ouders alleen de foto’s waar ikzelf op sta 😉 De andere foto’s heb ik allemaal zelf gemaakt.

 7. Wat een leuk lijstje om op deze manier terug te kijken. Ik vind vooral dat je enorm gegroeid bent. Zowel je blog als jij als schrijfster. Volgens mij kan je enorm genieten van het schrijven en dat straal je ook uit!

  • Romy 10 juni 2019 op 8:57 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie! Dankjewel daarvoor! 🙂

 8. Ellen Stegeman 9 juni 2019 op 8:23 am - Beantwoord

  Hi Romy,
  Leuke feitjes! Moet zeggen dat er best veel nieuw is voor mij. Wil je ook bedanken voor alle mooie en vrolijke artikelen! Met jouw blog begin ik mijn dag elke dag vrolijk 🙂
  Ik doe graag mee met de winactie. Onwijs leuk pakket!

 9. Jantine 9 juni 2019 op 8:37 am - Beantwoord

  Goedemorgen, Romy,
  Voor jou ook een weetje over mij: ik begin (bijna) iedere dag met het lezen van jouw blog (ook al reageer ik lang niet altijd…) Een vrolijk begin van de dag!
  Ik wist nog niet hoe je op de naam was gekomen, en dat je niet snel aan nieuwe mensen vertelt over je blog.
  Ik vind het top hoe kwetsbaar jij je hier durft op te stellen, knap! En je artikelen zijn altijd prettig om te lezen.
  Ik loot graag mee.
  Fijne Pinksteren.
  Groetjes
  Jantine

  • Romy 10 juni 2019 op 9:03 am - Beantwoord

   Dat is nog eens een geweldig leuk weetje. Een mooi compliment! Dankjewel voor je mooie woorden over mijn blog 🙂
   Voor jou ook een goede Pinkstermaandag!

 10. Janne 9 juni 2019 op 8:39 am - Beantwoord

  Ik doe graag ook mee <3
  Ik vind feitje 21 het leukst eigenlijk. Het is zo fijn dat jouw blog geen advertenties bevat. Ik vind het een goede keuze van jou.
  Ik weet niet zeker of ik je blog ergens volg, maar ik weet wel dat de site op al m'n apparaten in m'n favoriete bookmarks staat, en dat ik iedere dag wel even een kijkje neem (of meerdere zelfs, als het een artikel is dat me aan het denken heeft gezet!).
  Ik hoop dat je nog lang en gelukkig door zult bloggen! Liefs van Janne

  • Romy 10 juni 2019 op 9:09 am - Beantwoord

   Wat een mooie woorden en een onwijs lieve reactie! Dankjewel! <3
   Ik waardeer je reacties enorm 🙂

 11. Naomi 9 juni 2019 op 9:18 am - Beantwoord

  Wat een leuke feitjes! Er zitten een heleboel herkenbare tussen; vooral die over bloggen is schrappen. En ook die over je blog ‘verzwijgen’ voor anderen. Ik heb zelfs mijn familie nog niet op de hoogte gebracht van het bestaan van mijn blog.
  Supergave winactie. Deze creabea doet heel graag mee!

  • Romy 10 juni 2019 op 9:10 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je een aantal van de feitjes herkent! En leuk dat je meedoet aan de winactie 🙂 Ik waardeer je reacties steeds enorm.

 12. Yvonne 9 juni 2019 op 9:28 am - Beantwoord

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je via email pinterest en facebook feitjes 17 ( vind ik zelf ook heel erg leuk) en 24 ( vind ik heel begrijpelijk) wist ik nog niet. En ik hoop dat feitje 6 er gaat komen. Een boek zou ik heel leuk vinden.

 13. Jorinde 9 juni 2019 op 9:46 am - Beantwoord

  Super leuke weetjes en om te zien waar je blognaam vandaan is gekomen! Heel tof. Op naar de volgende 1.000 blogs. ? Enne, ik doe graag mee met je winactie!

 14. Darina 9 juni 2019 op 9:54 am - Beantwoord

  Heel leuk om deze weetjes over jouw mooie en inspirerende blog te lezen. Ik doe graag mee aan de winactie.

 15. Marcelina de Boer 9 juni 2019 op 10:23 am - Beantwoord

  Ik doe heel graag mee! 🙂 Ik wist het feitje over ‘5 december’ nog niet en ik vond het ook leuk om te lezen hoe je blog is ontstaan! Ik heb alle feitjes met veel plezier gelezen ;). Trouwens: je pakketje is echt geweldig ?. Kan ik goed gebruiken bij m’n nieuwe baan in het onderwijs.

 16. Joyce Rozema 9 juni 2019 op 10:33 am - Beantwoord

  Super leuk!! Ik doe heel erg graag mee aan deze gave winactie! ? deze leuke spulletjes en krijg nu al ideeën waar ik het voor kan/ga gebruiken als ik zou winnen ☺️

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik de meesten of niet wist, maar ik vond het wel heel erg leuk om te lezen.

  Ik volg je al een hele tijd op instagram (twinmomjoyce) en ik vind je instagram zooo leuk uitzien altijd met al die leuke en vrolijke kleurtjes.
  En dat je niet veel handigheid hebt met social media is helemaal niet te merken hoor! ?

  • Romy 10 juni 2019 op 9:11 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je dat social-mediafeitje niet herkent bij mij. Dat is toch een mooi compliment 🙂 Leuk dat je meedoet aan de winactie!

 17. Rianne 9 juni 2019 op 11:50 am - Beantwoord

  Wat grappig om die feitjes te lezen! Ik merk dat ik oprecht vrolijk wordt van jouw kleurrijke blog
  En wat een leuk pakket geef je weg! Ik doe heel graag mee, want ik ben toch wel flink creabea 😉
  Ik volg je naast bloglovin nu ook op Pinterest en Instagram

 18. Jolijn 9 juni 2019 op 11:55 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je 1000ste post! Op naar de volgende 1000…? Om feitje 10 moest ik erg lachen 🙂 En wat lief dat je ouders alle foto’s maken waar jij zelf op staat. Doen ze goed 😉 Natuurlijk doe ik ook graag mee aan je winactie: zo’n vrolijk pakketje wil iedereen wel hebben. Fijne pinksterdagen!

 19. Giovanna Jansen 9 juni 2019 op 12:03 pm - Beantwoord

  Wat een leuke feitjes! Heel leuk om een kijkje achter de schermen van jouw blog te krijgen.
  En wat leuk dat je met het idee speelt om een boek te schrijven! Moet je zeker doen!!
  Ik ben wel nog benieuwd naar hoe het je lukt om elke (doordeweekse)dag een blog te plaatsen, naast een fulltime baan. En dan met zulke leuke, uitgebreide en goed verzorgde blogs ook nog. Vind ik echt reuze knap. 🙂

  • Romy 10 juni 2019 op 9:17 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie, zeg! Dankjewel 🙂 Ik denk dat het me vooral lukt om het te combineren doordat ik veel tijd in het openbaar vervoer aan mijn blog kan besteden en er ’s avonds en in het weekend vaak nog even voor zit. Maar hét advies heb ik niet echt 😉

 20. Irene 9 juni 2019 op 12:23 pm - Beantwoord

  Zo leuk, zo’n lijstje met weetjes! 😀 Ik schrijf tegenwoordig ook veel van mijn stukjes onderweg naar mijn werk op de trein. Super handig. Ik werk trouwens net een jaar bij mijn huidige werkgever en buiten twee collega’s weet ook niemand dat ik een blog heb. Ook niet omdat ik me schaam maar omdat ik me toch altijd een beetje ‘zorgen’ maak over wat mensen van mijn schrijfsels vinden :p
  Super lief trouwens dat je zo’n mooi pakket weggeeft! Ik doe graag mee!

  • Romy 10 juni 2019 op 9:19 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat jij ook vaak in het openbaar vervoer aan je blog werkt! En ik snap wel dat je niet aan al je collega’s over je blog vertelt. Op mijn werk weten de mensen met wie ik direct samenwerk het wel, maar ik ga het ook niet aan iedereen op de afdeling vertellen 😉

 21. Sue 9 juni 2019 op 12:40 pm - Beantwoord

  Gefeliciteeeeerd!! 1000 blogs alweer en nog veel te gaan. Een aantal feitjes wist ik al wel als trouwe lezer maar leuk om meer over je te lezen!! En natuurlijk doe ik mee met de winactie! ??

 22. Myrthe Wilkens 9 juni 2019 op 2:17 pm - Beantwoord

  Wauw zeg, je 1000ste blogbericht. Ik heb er veel van gelezen maar reageren doe ik niet zoveel. Meestal lees ik er een paar achter elkaar omdat ik er niet elke dag aan denk of tijd voor heb. Ik wordt er wel altijd blij van en het helpt me ook nog om blij te worden van de kleine dingen in het leven ? want dat vergeet ik nog wel eens. Leuk om deze keer te lezen hoe jij je blogberichten vorm geeft. Wat een werk zit er dan in, veel meer dan je door hebt. Ga vooral lekker zo door want dan kunnen wij mee blijven genieten van jouw leuke blogberichten, oh en ik volg je ook nog op instagram dus missen kan ik je niet ?. En ook ik doe mee met de winactie, voor mezelf maar ook voor mijn dochters, die houden ook van kleur en vrolijkheid.
  Lieve groetjes Myrthe

  • Romy 10 juni 2019 op 9:24 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie over mijn blog! Wat mooi om te horen dat je mijn blog met plezier leest en er blij van wordt 🙂 Daar doe ik het voor!

 23. Marian B 9 juni 2019 op 2:28 pm - Beantwoord

  1000 blogs, dat is een hele prestatie! Gefeliciteerd! Leuk om te lezen die feitjes, ben weer veel te weten gekomen. Lief dat je zo’n leuk pakketje gaat weggeven, ik loot natuurlijk graag mee.

 24. Laurine 9 juni 2019 op 3:14 pm - Beantwoord

  Ik herken mezelf heel erg in wat je zegt over dat je nieuwe mensen die je leert kennen nog niet meteen vertelt over je blog. Ook al is je blog openbaar voor de hele wereld, voelt het plots toch heel persoonlijk als mensen die in het echte leven kent het ook lezen. Ik kies er dus meestal ook voor om mensen pas later over mijn blog te vertellen, wanneer het spontaan ter sprake komt.

  • Romy 10 juni 2019 op 9:25 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat jij er op dezelfde manier in staat als ik met het vertellen over je blog aan anderen. In mijn directe omgeving weet iedereen het wel, maar bij nieuwe mensen vind ik het toch fijn om het pas na een tijdje te delen. Het voelt dan inderdaad opeens heel persoonlijk of zoiets.

 25. Nathalie 9 juni 2019 op 3:32 pm - Beantwoord

  Ik wist alle feitjes niet. Aangezien ik de laatste tijd niet veel tijd heb, heb ik sommige artikels van jou in een to do lees lijstje gestopt. Ik vond het leuk om ze te lezen. Ik vind het ook leuk als ik zou winnen, want die stiften komen erg van pas bij het kunstwerk wat ik aan het maken ben.

 26. Esther 9 juni 2019 op 3:38 pm - Beantwoord

  Ik heb je blog pas dit jaar ergens leren kennen en ik vind je artikelen zo leuk dat ik dagelijks terug kom. Tijdens rustige momenten op het werk word ik altijd vrolijk van je site.
  Ik vind je ook zo normaal overkomen en de meeste dingen die ik lees zijn ook onherkenbaar. Ook op je Instagram.
  Enne, pssst iets winnen is altijd leuk!

  • Romy 10 juni 2019 op 9:26 am - Beantwoord

   Wat een mooie complimenten en een lieve reactie! Dankjewel! En leuk dat je meedoet aan de winactie!

 27. Lissanne 9 juni 2019 op 4:18 pm - Beantwoord

  Superleuk, ik doe graag mee!
  Ik heb net een hoop posts van je gelezen en ik vroeg me echt wel een beetje af hoe je aan je blognaam was gekomen….. Daar heb ik nu antwoord op! Je blog voelt echt supergezellig, alsof ik met een vriendinnetje zit te kletsen.

  groetjes!

 28. Anouk 9 juni 2019 op 4:42 pm - Beantwoord

  Wat een geweldige feitjes, heerlijk om wat achtergrond te lezen over je blog!

 29. Yvonne 9 juni 2019 op 7:53 pm - Beantwoord

  Ha wat toevallig zeg, mijn artikel met 100 dingen om in je eentje te doen is ook mijn best gelezen artikel (of eigenlijk niet toevallig dus, blijkbaar zijn er heel wat mensen op zoek naar inspiratie op dat vlak :P). Ik doe trouwens niet mee met de winactie, meer kans voor iemand die het echt graag wil winnen 🙂

  • Romy 10 juni 2019 op 9:27 am - Beantwoord

   Ha, wat leuk! Blijkbaar zijn tips voor dingen om alleen te doen inderdaad iets waar veel mensen behoefte aan hebben 😉

 30. Anita te Gussinklo 9 juni 2019 op 8:40 pm - Beantwoord

  leuk om deze feitjes te lezen, je 2 best gelezen artikelen en de 2 artikelen die je het meest spannend vond (wat ik me goed kan voorstellen) Ik geniet altijd erg van je blog en oop dat je nog lang door mag gaan.
  Ik gun je ook echt een ander podium, bv een column in een blad.
  Graag loot ik mee naar dit leuke pakket, want daar word je toch wel heel vrolijk van.

 31. zwartraafje 9 juni 2019 op 10:33 pm - Beantwoord

  Jaren geleden maakte ik een hele lijst met blog-inspiratie. Vervolgens werd het een spreadsheet met meerdere tabs waaronder een archief per jaar, een planning en ideetjes gesorteerd volgens genre blogposts. Dat bestand lijkt nog steeds langer te worden in plaats van korter en dat terwijl ik toen ik bijna 13 jaar geleden begon met mijn blog vreesde dat ik binnen de kortste keren niet meer zou weten waarover te schrijven. Mijn wens voor jouw blogverjaardag is dat je met veel plezier mag blijven bloggen en nooit zonder inspiratie komt te zitten. Net als bij jou zijn lijstjes trouwens mijn favoriete blogposts om samen te stellen. Ik ben dan ook een heuse listomaniac.

  • Romy 10 juni 2019 op 9:35 am - Beantwoord

   Wauw, dat doe je goed! Aan inspiratie ook bij jou zeker geen gebrek, zo te horen. Leuk hoor 🙂 Wat blijft het samenstellen van lijstjes toch ook leuk. Ik kan daar echt van genieten als lijstjesmeisje.

 32. Nikita 10 juni 2019 op 10:51 am - Beantwoord

  Ik ben een trouwe volger, ik lees elke dag je blog. Maar zelfs voor mij waren heel veel feitjes nieuw. Wel heel leuk om te lezen! Zo leer ik je blog nog beter kennen. Dat je ouders de meeste van de foto’s waar jij zelf op staat maken, dat wist ik wel. Je hebt dat al eens verteld. Dat doen ze wel goed trouwens, ik vind je foto’s altijd top! En jouw eigen foto’s vind ik ook altijd top. Ik snap trouwens wel dat je niet meteen je blog blootgeeft. Iemand in het echt leren kennen is altijd toffer dan iemand digitaal via een blog te leren kennen. Zelf geef ik mijn blog ook niet zo bloot. Niet uit jouw reden. Ik ben wel trots op mijn blog, maar toch is er iets dat me tegenhoudt. Ik en altijd bang dat het toch niet goed genoeg is. Dat ik faal als blogger, mijn schrijfstijl helemaal niet goed is en mijn blog barslecht is. Geen goede gedachten natuurlijk, maar ik leer ze wel af. Ik heb ondanks de liefde jaren heel veel kritiek gehad op mijn eigen tekenstijl, terwijl ik van de week eindelijk tevreden was met wat ik aan het tekenen was. Maar ook op andere gebieden daalt mijn perfectionisme. Het is niet weg, het is naar een gezonder niveau aan het zakken. Dus dat is heel fijn! Ik doe ook mee aan de winactie trouwens, maar het grootste cadeau voor mij is dat ik elke dag kan uitkijken naar een nieuw artikel. Dat is mij zoveel meer waard. Hoewel de creatieveling in mij er stiekem wel naar uitkijkt om te experimenteren met die Aqua Markers. Haha, ik ben en blijf iemand die graag creatief is natuurlijk. Ik hoop (zoals ik deze week al vaker zei in een reactie) dat ik nog vele jaren van je mooie blogartikels mag genieten! <3

  • Nikita 10 juni 2019 op 10:53 am - Beantwoord

   Ik was een ding vergeten te vermelden in mijn lof en volle enthousiasme: ik volg je op Instagram, Facebook, Bloglovin en Pinterest. Twitter heb ik ook een account op, maar daar ben ik niet meer actief op. Daar volg ik eigenlijk zo goed als geen enkele blogger denk ik. Het is echt te lang geleden dat ik dat heb opengetrokken eigenlijk…

  • Romy 12 juni 2019 op 8:42 am - Beantwoord

   Wauw, hoe lief is deze reactie (net als al je reacties trouwens!). Het is een cadeautje om te lezen dat je mijn blog met plezier leest en zo trouw elke dag een kijkje komt nemen. Dankjewel daarvoor!
   Enne, jouw kritische gedachten over je eigen blog zijn echt nergens voor nodig. Je doet het hartstikke goed en jouw blog is het waard om gedeeld te worden met anderen. Hopelijk kun je die onterechte kritische gedachten steeds meer loslaten, net als het met het tekenen. Wat zal dat geweldig bevrijdend voelen! 🙂

 33. Anna 10 juni 2019 op 11:51 am - Beantwoord

  Wat een leuke feitjes, ik vind dit soort artikelen altijd leuk om te lezen! Haha, ik doe ook niet aan advertenties, dat is me de frustratie niet waard :p. En wauw, wat vind ik het toch knap dat jij zoveel inspiratie hebt om elke dag een artikel te plaatsen. Petje af! 😀