Dat ik regelmatig een ware kluns ben, staat als een paal boven water. In het dagelijks leven, maar zeker ook als blogger. Ik heb dan ook al heel wat bloopers begaan in de afgelopen jaren, waarvan sommige zelfs héél regelmatig terugkeren. Oeps! Dat varieert van onhandige foutjes in teksten tot technische problemen en onhandige poses als ik flatlayfoto’s maak. Zin in een portie leedvermaak? Ik deel 9 blunders waar ik me als blogger regelmatig schuldig aan maak.

blunders als blogger blogbloopers
 1. Foutje, bedankt! Juist omdat ik neerlandica ben en werk voor een Talenplatform en als tekstschrijver, laat ik niet graag taalfoutjes aan mijn kritische oog ontsnappen. Ik vind het dan ook redelijk gênant als er per ongeluk toch een foutje doorheen glipt. Die ene keer dat ik ‘ligt’ schreef als ‘licht’ bijvoorbeeld. Ik weet het maar aan het feit dat ik dat artikel na 12 uur ’s nachts aan het schrijven was, waardoor mijn talige vermogens niet optimaal waren…
 2. De niet-zo-perfecte foto. Tijdens mijn korte en niet al te professionele outfitshoots gaat er heus meer mis dan goed. Geen probleem, want dat levert in ieder geval het nodige lachvoer op. Bij het selecteren van foto’s voor mijn outfitposts moet ik vaak eerst de nodige mislukte foto’s ertussenuit filteren. Ogen dicht, verwaaide kapsels en houdingen waarvan ik me nog steeds afvraag hoe ik ooit mijn ledematen in die houding heb weten te krijgen.
 3. Hoe oud ben ik ook alweer? Ik plaats dagelijks een artikel op mijn blog, maar vergeet nogal eens om de standaard pagina’s op mijn blog te checken op onwaarheden. Zo ben ik in mei 25 geworden, maar stond er in mijn introductiestukje zeker tot september nog dat ik 24 was. Ook kwam ik pas na een paar maanden tot de ontdekking dat op mijn ‘Over mij’-pagina nog mijn oude baan stond. En ik me iedere keer maar voornemen om het echt aan te passen!
 4. “Je ziet een beetje geel!” Ik heb een tijdje een laptop gehad waarbij de beeldscherminstellingen niet helemaal klopten. Het gevolg? Al mijn bewerkte foto’s vielen geelachtig uit, omdat de foto’s er op die laptop pas oké uitzagen als ik de kleuren warmer maakte. Pas bij de aanschaf van mijn nieuwe laptop ontdekte ik dat er helemaal niets klopte van de kleuren. Mijn gezicht zag namelijk wat geel op alle foto’s. Oeps! Ik ben nog steeds oude foto’s aan het aanpassen, zodat ik er niet meer uitzie alsof er iets mis is gegaan met de zelfbruiner.
 5. Technische struggles. Techniek en ik zijn niet altijd een match made in heaven. Zeg maar gerust: bijna altijd niet. Zo is Instagram Stories voor mij een grote ontdekkingstocht. Laatst verscheen er opeens een datum op mijn foto en had ik geen idee hoe ik die weg moest krijgen. Ik heb daar dus maar heel subtiel tekst overheen geplaatst. En mocht je een keer dubbele enters of slordige tekstuitlijning ontdekken op mijn blog, dan komt dat meestal ook omdat mijn technische skills het even lieten afweten.
 6. Een powerbank als beloning. Als pas gestarte blogger voelde ik me 2 jaar geleden totaal vereerd toen een opdrachtgever met mij wilde samenwerken. Dat ik enkel een powerbank kreeg voor het schrijven van een leuk artikel dat bij mijn blog zou passen, maakte me niet uit. Goede onderhandelaar, hoor! Drie uur werk voor een product met een waarde van €1,50 dat ook bij Action ligt. Gelukkig bleek het meteen een wijze les te zijn!
 7. Ongewenste voorbijgangers en onhandige fotografeerhoudingen. Tegenwoordig ga ik weleens op tafel staan om flatlays te maken. Dat werkt makkelijker, maar ziet er natuurlijk enigszins bijzonder uit als er net mensen langs het raam lopen. Oeps! Ik hoop nog altijd dat de overbuurvrouw niet toevallig net naar buiten kijkt. Het zal vast een bijzonder gezicht zijn om mij daar voor het raam te zien staan met mijn camera naar beneden gericht.
 8. Oud nieuws! Ik heb heel wat conceptartikelen klaarstaan, die ik ooit een keer wil afmaken. En of ik die een keer afmaak? Ja hoor. Echt wel. Heus waar! Ahum, laat ik daar maar niet bij vertellen dat ik in januari ontdekte dat ik mijn artikel over tips voor leuke kerstfilms nog niet had geplaatst. Ach, het is natuurlijk voordat je het weet alwéér kerst.
 9. Netwerken als een pro. Nou ja, bijna dan! Online kan ik mezelf prima promoten, maar met vreemden over mijn blog praten vind ik toch wel een ding. Als mensen me vragen waarover ik blog, moet ik hen vaak een antwoord schuldig blijven. “Over alles wat ik leuk vind”, floept er vaak uit mijn mond, waarna mensen zich vaak afvragen of zij dan morgen ook op mijn blog zullen staan. Zo vind ik het weleens ongemakkelijk als bekenden mijn blog blijken te lezen. Niet dat ik me ergens voor schaam. Maar dan vraag ik me toch even af “Wat heb ik vandaag ook alweer op mijn blog geplaatst?”.

Bonusblooper! En raad eens: juist tegelijk met dit artikel over blogbloopers had ik per ongeluk ook een ander artikel ingepland voor vanochtend. Alsof het zo had moeten zijn…

Herken jij een (of meerdere) van deze blogbloopers?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 9 januari 2019 op 6:41 am - Beantwoord

  Leuk om te lezen. De technische struggles zijn ook wel op mij van toepassing. En omdat ik niet altijd elke dag post, “vergeet” ik het weleens op de dag zelf, geen ramp natuurlijk, maar toch 🙂

  • Romy 9 januari 2019 op 8:23 am - Beantwoord

   Ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je je “post-dagen” soms door elkaar haalt als je niet elke dag een blogartikel plaatst. Inderdaad geen ramp gelukkig! 🙂

 2. Marije 9 januari 2019 op 6:54 am - Beantwoord

  Techniek en ik zijn geen vrienden en ik heb idd ook wel eens iets in concept staan wat ik vergeet te posten wat dan niet meer van toepassing is.

  • Romy 9 januari 2019 op 8:24 am - Beantwoord

   Gelukkig ben ik niet de enige die daar last van heeft 😉

 3. bychristiana 9 januari 2019 op 7:48 am - Beantwoord

  Haha, dat stukje over die datum op een foto in instastories!!! Dat had ik eergisteren nog. Nooit eerder gehad en opeens: ‘FLOEP’ een datum! Why? Ik kreeg hem ook niet weg, hahaha;-) En de Behind the scenes bij het schieten van outfit foto’s zijn ook altijd leuk om te lezen. Ik heb nog wel een paar heel idiote foto’s van mezelf met opgetrokken wenkbrauwen, dat ik net in de lach schiet of dat ik met uitgestoken handen naar de fotograaf (tot nog toe altijd Andre) kom lopen om te checken ‘of de instellingen wel goed staan’. Ik zei natuurlijk vorig jaar al dat ik nieuwe blogplannen had en vanaf volgende week ga ik dan echt outfits shooten met een professionele fotograaf, dat zal vast wat ‘smoother’ gaan;-)

  • Romy 9 januari 2019 op 8:26 am - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die met die datum zat te stoeien. Ik heb nu ontdekt dat je de datum uit je Stories kunt vegen, maar bij mij staat hij vaak net buiten beeld in plaats van dat ik de datum helemaal heb weggegooid. Oftewel, je ziet nog net een stukje van één cijfer. Goed bezig! 😉
   Die bizarre outfitfoto’s van achter de schermen zijn stiekem achteraf wel grappig. Ik zie de foto’s waarop je met uitgestoken handen staat, al helemaal voor me.

   Wel heel tof trouwens dat je binnenkort outfits gaat shooten met een professionele fotograaf. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat 🙂

 4. Carolien 9 januari 2019 op 8:28 am - Beantwoord

  Heerlijk artikel en heel erg herkenbaar. Vooral puntje 3, 8 & 9 gebeuren mij ook!

 5. Jacqueline 9 januari 2019 op 8:35 am - Beantwoord

  O ja, allemaal wel herkenbaar!
  En dat van die nog niet aangepaste leeftijd werd ik heel pijnlijk tijdens een radiointerview aan herinnerd…

  • Romy 9 januari 2019 op 9:22 am - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die niet zo handig is met dat soort feitjes up-to-date houden 😉 Ik kom er ook meestal achter doordat andere mensen me er een paar maanden na mijn verjaardag op wijzen.

 6. Yvonne 9 januari 2019 op 8:53 am - Beantwoord

  Hahahaha, het viel me al op dat er 2 nieuwe artikelen van je in de feed stonden en ik klikte dus via Bloglovin’ eerst op dat andere artikel. Typisch idd 😀 Maar joh, als dit je ergste bloopers zijn. Allemaal nog goed te overzien hoor!

  • Romy 9 januari 2019 op 9:21 am - Beantwoord

   Haha, het was wel heel toevallig dat ik die blooper net vandaag heb begaan. Alsof het zo had moeten zijn! Gelukkig was ik vroeg wakker, dus ik heb het artikel maar meteen offline gehaald en voor een paar dagen later ingepland 😉 Gelukkig zijn dat soort dingen de ergste bloopers nog niet inderdaad.

 7. Veerlez 9 januari 2019 op 8:58 am - Beantwoord

  Zo herkenbaar allemaal, ik heb helaas te vaak spelfoutjes. Ik omarm al mijn fouten maar en publiceer liever iets dan niets. En soms inderdaad ook een artikel teveel op 1 dag haha

  • Romy 9 januari 2019 op 9:23 am - Beantwoord

   Haha, goed om te weten dat ik niet de enige ben die weleens iets te enthousiast artikelen inplant 😉 En spelfoutjes horen er soms ook helaas bij. Als je tien- of zelfs honderdduizenden woorden per jaar schrijft, zit daar vast altijd wel een keer een typo of spelfout bij.

 8. Simone 9 januari 2019 op 9:57 am - Beantwoord

  Oh haha ik heb ook vaak een te oude ‘over mij’-pagina er op staan. Gelijk even een reden om dit nu snel te checken haha!

  • Simone 9 januari 2019 op 10:01 am - Beantwoord

   Goed dat ik het dus even heb gecheckt, want er stond nog in dat we gaan trouwen… Oepsie! Thanks voor je reminder dus 🙂

   • Romy 9 januari 2019 op 4:28 pm - Beantwoord

    Haha, ben blij dat ik niet de enige ben die soms vergeet om oude informatie te updaten ?

 9. Giovanna Jansen 9 januari 2019 op 10:11 am - Beantwoord

  Haha leuk en herkenbaar hoor! Bij mij gaat het bij punt 1 nog wel eens mis als ik snel, snel, snel nog even een post wil plaatsen, op het moment dat ik eigenlijk naar mijn werk moet bijvoorbeeld. Te snel typen en geen tijd om na te lezen is een slechte combinatie. ?

 10. Judith 9 januari 2019 op 10:13 am - Beantwoord

  hahaha ik ga helemaal stuk! zo leuk dat je dit deelt 🙂

 11. nikitamaes 9 januari 2019 op 10:24 am - Beantwoord

  Als ik spelfouten maak, is het meestal door te snel te typen. Ik laat de spellingscontrole meestal mijn artikel herlezen, maar die haalt ook niet alle foutjes weg natuurlijk. Of soms maak ik gewoon fouten, net als iedereen. Hoort erbij. Verder vergeet ik wel eens een artikel in te plannen, de laatste tijd ben ik gewoon te moe om te bloggen. Hoort er ook bij. Maar dat komt wel weer terug.

  • Romy 9 januari 2019 op 4:30 pm - Beantwoord

   Haha, juist in dat soort snelle artikelen willen inderdaad nog wel eens foutjes sluipen. Alleen al daarom probeer ik sinds kort meer vooruit te werken. Een paar dagen later een artikel nalezen helpt bij mij vaak al ?

   • Giovanna Jansen 9 januari 2019 op 4:56 pm - Beantwoord

    Met vooruit plannen voorkom je dit inderdaad bijna altijd wel, zeker met na een paar dagen nalezen. Dat is er bij mij de laatste tijd weer een beetje bij ingeschoten. Dan wordt het spontaan ‘last minute’. Het gevalletje van “haastige spoed…” is daarop dan vaak van toepassing. ?

  • Romy 9 januari 2019 op 4:31 pm - Beantwoord

   Foutjes zijn nooit het grootste probleem, toch?! Dat hoort er inderdaad bij. Doe rustig aan en hopelijk heb je dan over een tijdje weer meer tijd om rustig te bloggen.

 12. Laurine 9 januari 2019 op 10:42 am - Beantwoord

  Haha ik herken -helaas- een heleboel puntjes uit dit lijstje! Ik kan echt uren prutsen om een technisch foutje juist te krijgen, wat dan achteraf heel simpel bleek te zijn. Ik heb nog veel te leren op dat gebied, haha. En ik snap helemaal wat je bedoelt met het aanpassen over cruciale informatie op de ‘algemene pagina’s ‘ van je blog, dat heb ik ook heel vaak! Maar ach, daar leer je dan ook weer van!

  • Romy 9 januari 2019 op 4:33 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig zijn dit soort foutjes en ingewikkelde technische dingen in ieder geval leerzaam ? Wel knap dat je helemaal in dat soort technische foutjes duikt, ook al kost het wat moeite. Dat doorzettingsvermogen is ook wat waard, toch?!

 13. Lizzy 9 januari 2019 op 10:43 am - Beantwoord

  Haha, sommige van deze bloopers zijn zo herkenbaar! Vooral het schrijven van artikelen en deze dan nooit afmaken. Ik heb een lange lijst van blogs die ik nooit heb afgemaakt en sommige daarvan zijn nu ook helemaal niet meer relevant. Zo zonde eigenlijk. Ook nog gefeliciteerd met je nieuwe lay-out trouwens. Ik vind het heel mooi geworden 🙂

 14. Anna 9 januari 2019 op 10:43 am - Beantwoord

  Haha, wat een heerlijk artikel, zo herkenbaar! :p Zo leuk geschreven <3 Ik moet ook echt eens wat oude pagina's gaan aanpassen, haha, oeps!

 15. Josephine 9 januari 2019 op 11:45 am - Beantwoord

  Ha, best herkenbaar allemaal. Vooral mijn eerste foto’s zijn wat minder dan ik nu, twee jaar later, zou willen. En taalfoutjes blijven pijnlijk voor de taalfanaat. Vooral als je iets wel vijf keer over hebt gelezen, en er blijkt toch een foutje te zijn blijven hangen. Oeps!

  Voor de techniek heb ik gelukkig hulp van mensen die er meer verstand van hebben. 🙂

  Oude pagina’s update staat ook op mijn eeuwige to-do lijst…

  • Romy 9 januari 2019 op 10:02 pm - Beantwoord

   Inderdaad! Juist als je een grote passie voor taal hebt, is zo’n taalfoutje extra balen. Maar ja, het overkomt natuurlijk iedereen weleens en zou misschien juist eng zijn als we tien- of honderdduizenden woorden zouden hebben gepubliceerd zonder ooit een foutje te maken 😉
   Wat fijn dat je mensen hebt die je helpen met de techniek achter je blog! Ik ben ook blij dat ik voor echt lastige vragen vaak wel bij mijn hostingbedrijf of de maker van mijn thema terecht kan. Anders zou ik vast nog veel meer technische bloopers begaan 😉

 16. Anja - Minimalist Dutchie 9 januari 2019 op 11:57 am - Beantwoord

  Moest wel grinniken om je verhaal – en sommige dingen herken ik inderdaad ook wel. Die taalfoutjes hè, dat je dan denkt: hoe heb ik eroverheen kunnen lezen…

  Leuke nieuwe cover + basiskleur trouwens. Een stukje professioneler weer!

  • Romy 9 januari 2019 op 9:54 pm - Beantwoord

   Haha, oeps! Dat zijn ook gewoon niet dingen waar je meteen aan denkt als je jarig bent 😉
   Ik baal ook altijd flink als er ook maar één klein foutje in een artikel staat, juist omdat ik er altijd drie keer op check. Aan de andere kant, we schrijven heel wat woorden voor onze blog, dus eigenlijk is het zo’n ramp nog niet als we een keer een foutje maken dat we later zelf ontdekken 🙂

  • Romy 9 januari 2019 op 9:55 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment over mijn header! Ik ben er ook heel blij mee 🙂
   En inderdaad, sommige taalfoutjes zijn wel heel ernstig, haha. Toen ik schreef “licht” in plaats van “ligt”, schrok ik wel even flink van mezelf, haha.

 17. Johanne 9 januari 2019 op 2:45 pm - Beantwoord

  Haha, ik heb laatst ook maar weer mijn leeftijd aangepast op m’n blog. Er stond nog steeds dat ik 31 was, terwijl ik inmiddels alweer bijna 33 ben. Oeps! En ooooh, dat van die taalfoutjes. Bij mij gebeurt het ook te vaak dat ik in een artikel zeur over mensen die slecht schrijven, of schrijf over het belang van goede grammatica op een blog en dat dan JUIST DAAR drie fouten in zitten. Oh, verschrikkelijk is dat!

 18. Lianne 9 januari 2019 op 3:03 pm - Beantwoord

  Herkenbaar! Oh ik haat het als ik laterna toch ergens een foutje in een tekst ontdek! Vaak typ ik dan te snel waardoor ik het niet eens zie. Haha, volgens mij heb ik er jou inderdaad nog ooit op gewezen dat je leeftijd niet goed was terwijl je allang jarig was geweest! Haha, al doende leert men (maar soms niet heus)!

  • Romy 9 januari 2019 op 9:49 pm - Beantwoord

   Haha, dat met de leeftijd op mijn blog is een foutje dat ik al jaren maak. Op mijn scrapblog heb ik volgens mij zelfs een keer op mijn verjaardag ontdekt dat ik mijn leeftijd het hele jaar daarvoor nooit had aangepast en dus al 2 jaar achterliep 😛 Maar wie weet heb ik dit jaar op mijn verjaardag wel mijn lesje geleerd 😉

 19. Irene 9 januari 2019 op 4:41 pm - Beantwoord

  Haha oh dat laatste puntje! Oudejaarsavond. Mijn mama voor iedereen: Irene, vertel eens over je blog! Mijn god echt waar, ik vind dat zo ambetant! Ik schaam me ook niet maar ik ben soms wat bang dat mensen het niet echt begrijpen ofzo. Kreeg wel hele leuke reacties gelukkig 🙂 En ik betrapte mezelf er vandaag op dat ik ‘gemeeld’ schreef in plaats van ‘gemaild’ :p

  • Romy 9 januari 2019 op 9:44 pm - Beantwoord

   Vooruit plannen is ook niet altijd even makkelijk. Ik heb dat lange tijd niet gedaan en doe het nu sinds een tijdje weer en merk nu pas hoe fijn het is. Ook bij mij sluipen foutjes er vaak eerder in als ik last minute iets wil doen, dus ik herken het probleem 😉

  • Romy 9 januari 2019 op 9:48 pm - Beantwoord

   Haha, dat zou ook echt een foutje voor mij zijn! Als ik moe ben wanneer ik aan een blogartikel werk, ga ik soms opeens fonetische foutjes maken, haha.
   Herkenbaar hoor van de ongemakkelijkheid als iemand naar je blog vraagt. Ik vind het vaak ook gewoon heel lastig uitleggen wat ik precies doe als blogger, in ieder geval aan mensen die niet precies weten wat bloggen inhoudt 😉

 20. Evelyne 9 januari 2019 op 5:02 pm - Beantwoord

  Ik herken het schrijven van kleine foutjes wel. Zo sluipt er wel eens een foutje in een tekst die ik schrijf voor de vzw of een visitekaartje. Zo liet ik onlangs visitekaartjes maken en wanneer iemand ze in handen kreeg en luidop las kon ik eerst mijn ogen niet geloven. Honderden keren had ik het herlezen en toch zag je dat ene foutje niet. Wanneer je druk bezig bent met datgeen te schrijven of ontwerpen/maken dan merk je zo’n foutjes amper op. Dus nu staat er op het visitekaartje van de vzw, secrataris ipv secretaris *oeps*

  • Romy 9 januari 2019 op 9:43 pm - Beantwoord

   Oeps! Kan gebeuren, toch! Het is net wat je zegt: juist als je ergens middenin zit en een tekst heel vaak leest, lees je vaak over een foutje heen. Zelf check ik mijn teksten om die reden vaak liever een of een paar dagen later opnieuw. Dan kijk ik er met een frisse blik naar en zie ik dat soort foutjes opeens wel.

 21. Mariska 9 januari 2019 op 6:33 pm - Beantwoord

  Haha, ik vind dit soort artikelen altijd wel leuk om te lezen! 🙂

 22. Evelien 9 januari 2019 op 7:46 pm - Beantwoord

  Hahaha #5 is zo schattig. Je moet de datum vast ‘pakken’ met je vingers en naar beneden slepen, dan verschijnt er een prullenbak-icoontje en daar kun je hem ‘in droppen’. #6 vind ik echt schandalig van dat bedrijf! Ze moesten zich echt diep schamen.
  Ik herken wel wat bloopers hoor, heb ze zelf ook genoeg gehad in de afgelopen 8 jaar! Maar al doende leert men 🙂

  • Romy 9 januari 2019 op 9:39 pm - Beantwoord

   Haha, dankjewel voor de uitleg! Ik ga het de volgende keer meteen even proberen 😉 Ik ben echt een newbie wat Instagram Stories betreft.
   Wat gaaf trouwens dat je al 8 jaar blogt. Een hele tijd! Gelukkig zijn feiten altijd een leerschool inderdaad en maken ze het leven soms stiekem ook een stuk leuker en luchtiger.

 23. noor 9 januari 2019 op 8:48 pm - Beantwoord

  Op Twitter stond iets van: ook na de feestdagen in feeststemming? Ik heb 9 tips!

  Maar onder bovenstaande tekst stond dan een link naar jouw blog van het desbetreffende artikel en daar staat ‘7 tips’ haha ?

  Ik dacht ‘hey, dat doet me denken aan deze post!’ haha 🙂

  • Romy 9 januari 2019 op 9:36 pm - Beantwoord

   Haha, betrapt! Die zou ook mooi in dit rijtje passen inderdaad. Ik ga het artikel meteen even aanpassen trouwens 😉 Dankjewel voor de tip!

 24. Mirjam 10 januari 2019 op 8:07 am - Beantwoord

  Superleuk om te lezen en ja … ik dacht gistermorgen al dat er iets niet helemaal goed was gegaan en vond het erg grappig 🙂 Dat heb ik ook weleens gehad. Ook had ik een paar weken geleden een artikel voor januari geschreven, in december. Maar in plaats van 2019 had ik 2018 aangevinkt. Ik snapte maar niet waarom het artikel niet tussen mijn geplande posts stond. En ongemakkelijke houdingen tijdens het fotograferen komt me bekend voor, ik ben altijd blij als ik klaar ben met de foto’s en niet in het ziekenhuis ben beland omdat ik zo nodig op een stoel met wieltjes moest staan voor die ene perfecte foto.

  • Romy 10 januari 2019 op 9:49 pm - Beantwoord

   Haha, dat is ook een typische fout die ik zo had kunnen maken. Ik heb ook weleens per ongeluk een blogartikel een paar uur later ingepland dan anders, waarna ik op zondag wakker werd en me afvroeg waar mijn blogartikel was gebleven. Het is toch wat, dat inplannen 😉
   Oh jee, foto’s maken op een stoel met wieltjes klinkt inderdaad wel een tikkeltje riskant 😉 Ik heb het zelf ook weleens gedaan, maar zorg er de laatste tijd toch maar voor dat ik op stabiele oppervlakken sta. Ik ken mezelf, haha.

 25. Jessica J. 10 januari 2019 op 12:50 pm - Beantwoord

  Romy, je bonusblooper, haha! De kers op een grappige taart! 😀 Ik heb me weleens afgevraagd waarom m’n ingeplande artikel niet verschenen was. Goh, misschien had ik het geen jáár in de toekomst moeten inplannen. 😀

  • Romy 10 januari 2019 op 9:58 pm - Beantwoord

   Haha, het had gewoon zo moeten zijn met die extra blooper 😛 Ik moest er zelf ook hard om lachen toen ik het gisterochtend ontdekte.
   Jouw blooper is ook grappig trouwens. Een jaar in de toekomst plannen is inderdaad net iets te veel van het goede, haha.

 26. Zo simpel is dan geluk 10 januari 2019 op 4:47 pm - Beantwoord

  Ja, hier herken ik er wel een aantal van hoor!

 27. Haydée 10 januari 2019 op 5:06 pm - Beantwoord

  Haha, die gele foto’s zijn wel grappig, en gênant als je het ontdekt! 😀 Die aanbieding van die powerbank heb ik ook gehad! Het scheelt dat ik geen smartphone heb (en ik dus vond dat ik hier niet over kon schrijven), maar het was inderdaad geen zo’n geweldige deal. 😉

  • Romy 10 januari 2019 op 10:03 pm - Beantwoord

   Oh jee, dat bedrijf met de powerbanks was blijkbaar hardleers 😉 Goed dat jij nee hebt gezegd! Bij mij is het alweer een tijdje geleden, maar tegenwoordig zou ik er gelukkig iets anders instaan dan toen 😛

 28. Els 12 januari 2019 op 5:22 pm - Beantwoord

  Herkenbaar hoor! En die powerbank… sommige bedrijven, grrrr. Ik heb dat gehad met telefoonhoesjes.