Vrolijke aankopen: HEMA blik vol geluk & Action knutselspullen

 • 16 april 2017
 • 42 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Een echte shopaholic ben ik niet, maar ik vind het wel leuk om zo nu en dan leuke dingen te scoren. Laatst vond ik dat ik wel een paar vrolijke aankopen had verdiend na een week hard werken. Met die missie ging ik naar HEMA en Action. Op zo’n moment kan ik vaak minutenlang staren naar alle mooie spullen om uiteindelijk met een paar kleine dingen thuis te komen. Uiteindelijk koos ik bij HEMA voor een blik vol geluk en vielen er bij Action een paar knutselspullen in mijn mandje. In deze shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

Hema een blik vol geluk

HEMA: een blik vol geluk

Laat ik beginnen met mijn favoriete aankoop. Al een tijdje geleden viel mijn oog op dit blik vol geluk van HEMA. Hoe leuk is die naam alleen al? Onder het mom “Dit past perfect bij mijn blog!” vond ik dat ik mijn zuurverdiende geld wel aan dit blikje mocht uitgeven. Het blikje zelf vond ik qua vormgeving en kleur al erg leuk. Maar er zitten dus ook 50 kaartjes in met inspirerende spreuken over geluk. Sommige spreuken zetten je echt aan het denken; andere zijn vooral grappig of geven je net even een positieve vibe. Kijk zelf maar…

Hema een blik vol geluk

Hema een blik vol geluk

Hema een blik vol geluk

Ik moet zeggen dat ik even twijfelde of ik het blikje zou kopen. “Goh, wat moet je daar nu mee?”. Daar bedacht ik dus een plan voor. Ik heb na de foto’s voor dit artikel het blikje weer netjes afgesloten. Elke ochtend ga ik er een kaartje uit halen om daar bewust die dag bij stil te staan. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen even gecharmeerd is van dit soort quotes, maar ik vind zo’n doordenkertje zelf wel een vrolijke manier om de dag te beginnen. Ik ben nu al benieuwd welk kaartje ik morgenochtend uit het blik zal halen. Voor een blik vol geluk van HEMA betaalde ik €5,-.

Helaas kon ik het blik vol geluk niet in de HEMA-webwinkel terugvinden. Misschien is het tijdelijk alleen nog in de echte winkels verkrijgbaar.

Action shoplog washi tape

Action washi tape

Mijn verzameling washi tape is nog vrij bescheiden, terwijl ik dit zulk leuk spul vind om mee te werken. Dit setje met 4 rollen kon ik onmogelijk laten liggen. De vrolijke kleurtjes deden het ‘m! Leuk om notitieboekjes en agenda’s mee te versieren, om enveloppen mee dicht te plakken of om op mijn knutselwerk te gebruiken. Voor dit setje van 4 rollen betaalde ik € 0,79.

Action resin ornamenten

Action resin ornamenten

Action resin ornamenten

Voor ornamenten van resin (een soort onbreekbaar gips) heb ik een groot zwak. Vooral als ze een mini-formaat hebben en daardoor alleen al schattig zijn om te zien. Bij Action vond ik vier verschillende verpakkingen met dit soort resin ornamenten, namelijk in de thema’s strand, liefde, verjaardag en baby. Ik nam van alle varianten een of meerdere pakjes mee. Ben je benieuwd wat je met dit soort figuurtjes kunt doen? In deze DIY gebruikte ik een paar engeltjes van resin. Ik betaalde trouwens per pakje met 8 figuurtjes €0,93.

action 3d pearl paint

Action 3D pearl paint

Nog een knutselaankoop bij Action waren deze flesjes met 3D pearl paint. Je kunt hiermee zelf vloeibare parels maken, die – eenmaal opgedroogd – net op plakparels lijken. Ik moet toegeven dat je wel goed je best moet doen om echt ronde parels uit de tubes te krijgen, maar oefening baart kunst. De pearl paint is verkrijgbaar in verschillende kleuren in setjes van drie. Per setje betaal je €0,95.

Via deze weg wil ik jullie trouwens hele fijne Paasdagen toewensen! Geniet ervan!

Houd jij ook van gelukswijsheden of spreuken? Of heb je daar juist niets mee? 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. jonna@burgertrutjes 16 april 2017 op 6:24 am - Beantwoord

  Leuke spulletjes van de Hema! Ik was er gister ook even en had bijna hetzelfde potje gescoord!

  • Romy 16 april 2017 op 9:38 am - Beantwoord

   Wat toevallig! Ik kan je het blikje zeker aanraden! Ook leuk voor de blogfoto’s 😉

 2. Lisette 16 april 2017 op 6:43 am - Beantwoord

  Ik vind het wel leuk die spreuken. Net zoals die vragen op de pickwick theezakjes. Je denkt er dan toch even overna.

 3. Susan 16 april 2017 op 7:24 am - Beantwoord

  Wat een schattig blik! Fijne Pasen!

 4. Marije 16 april 2017 op 8:43 am - Beantwoord

  Oooh nieuw washi tape bij de Action ?. Daar word ik blij van. En die ornamenten zijn ook leuk.

  Leuke spulletjes heb je geshopt!

 5. Maaike 16 april 2017 op 8:57 am - Beantwoord

  Dat blik is echt leuk! Ik kan ook op pinterest heel erg blijven hangen in het lezen van dat soort quotes.
  Ook een fijne Pasen toegewenst!

 6. Darina 16 april 2017 op 9:07 am - Beantwoord

  Dat blik is ontzettend leuk! Ik hou van quotes!

 7. Sylvia 16 april 2017 op 9:22 am - Beantwoord

  Leuk blik ik hou er wel van! Toch weer iets om bij stil te staan inderdaad. Vooral om je dromen waar te maken moet je wel eerst wakker worden. Heel mooi Leuke washi tape ook! ? fijne paasdagen

  • Romy 16 april 2017 op 9:39 am - Beantwoord

   Ja precies! Die vragen vind ik ook zo leuk. Even een doordenkertje en meteen een leuk gespreksonderwerp 🙂

  • Romy 16 april 2017 op 9:39 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne Pasen toe 🙂

  • Romy 16 april 2017 op 9:40 am - Beantwoord

   Ja, dat soort quotes zijn zo leuk om te lezen en om even bij stil te staan 🙂 OP Pinterest kijk ik er ook graag naar. Fijne Paasdagen!

  • Romy 16 april 2017 op 9:40 am - Beantwoord

   Ja, mooie quote is dat hè? Ik vond hem ook heel goed gevonden 🙂 Fijne Paasdagen!

 8. Benthe 16 april 2017 op 10:21 am - Beantwoord

  Wat gaaf die quotes ?! Van dat soort doordenkertjes kan ik zo geïnspireerd raken. En leuke creatieve spulletjes van de Action, wat een fijne prijsjes ?!

  • Romy 16 april 2017 op 2:09 pm - Beantwoord

   Ja, zo leuk om elke dag zo’n doordenkertje te pakken! Ik word er ook helemaal blij van! 🙂

 9. Irene 16 april 2017 op 11:11 am - Beantwoord

  Dat blik wil ik ook hebben! Superleuk! En mooi om af en toe eens stil te staan en na te denken. Dat doe ik veel te weinig.

 10. Mariska 16 april 2017 op 12:27 pm - Beantwoord

  Volgens mij heb ik dat blikje vol geluk ook zien staan bij het Hema filiaal hier op het dorp. Ziet er leuk uit en leuk als je elke dag zo’n kaartje eruit neemt. Word je toch iets bewuster denk ik 🙂

  • Romy 16 april 2017 op 2:15 pm - Beantwoord

   Ja precies! Het is wel een mooi ochtendritueeltje zo, elke keer een kaartje pakken 🙂

 11. Evelyne 16 april 2017 op 1:07 pm - Beantwoord

  Ik vind spreuken wel leuk, maar ga ze niet speciaal aankopen (ieder zijn ding!). Maar je foto’s zijn wel heel mooi! Toppie 😉

 12. Claire 16 april 2017 op 1:40 pm - Beantwoord

  Ahh je vindt altijd van die leuke dingen! Ik bedenk me net hoe leuk zo’n DIY quotebakje is voor Moederdag. Of eventueel 50 leuke herinneringen of 50 leuke foto’s of dingetjes. Ahhhh ik voel een DIY aankomen haha. Thanks voor de inspo!

  • Romy 16 april 2017 op 2:17 pm - Beantwoord

   Wauw, superleuk idee om zelf zoiets te maken! Wel foto’s van het resultaat maken, hè? Ik ben zó benieuwd 🙂

 13. wendy 16 april 2017 op 2:50 pm - Beantwoord

  Leuk blikje, sommige teksten zou je kunnen gebruiken op zelfgemaakte kaarten.
  De tape is leuk en de gipsfiguurtjes zijn geweldig, ik denk dat ik er ook voor ga kijken vooral voor de geboorte figuurtjes mijn buurbrouw is zwanger en kan er misschien een leuke kaart mee maken. Maar ook de andere figuren zijn leuk. De 3 d paerl verf ga ik ook voor kijken ben er heel benieuwd na. Dank dat je zoveel leuke spulletjes laat zien krijg ermee allemaal leuke knutselideen. Dus bedankt romy.
  Gr. Wendy

  • Romy 16 april 2017 op 11:15 pm - Beantwoord

   Leuk idee! De quotes zouden het inderdaad ook op kaarten goed doen.
   Wat leuk om te horen dat je door mijn artikel wat knutselideeën kon opdoen! Die gipsfiguurtjes zijn inderdaad ideaal voor een zwangerschaps- of geboortekaart. Heel veel winkel- en knutselplezier!

 14. Johanne 16 april 2017 op 3:45 pm - Beantwoord

  Ha, dat blikje past inderdaad perfect bij je blog! Leuk zeg! Ik ga deze week ook kijken of ik ‘m kan vinden daar. Vind het altijd wel fijne inspiratie. En Hema is sowieso liefde.

 15. Astrid 16 april 2017 op 3:48 pm - Beantwoord

  Wat een mooie aankopen! Dat blikje met die kaartjes vind ik echt leuk. Tenminste, ik ben dol op inspirerende quotes. Ga je ook af en toe bloggen ove rje quote-of-the-day? Zou ik wel leuk vinden.

 16. Irene 16 april 2017 op 4:13 pm - Beantwoord

  Oooh die vormpjes zijn leuk! Daar ga ik een keer voor kijken denk ik 🙂 En zo’n blikje heb ik ook maar dan van een tijdje geleden. Vind dat er wel echt heel mooie uitspraken bij zitten!

 17. Mike 16 april 2017 op 5:47 pm - Beantwoord

  Wat een leuke aankopen. Zeker de quotes, daar kan je echt lang bij blijven hangen.

 18. Klaske 16 april 2017 op 6:26 pm - Beantwoord

  Wat is dat blikje tof, zeg! Zeker als je elke ochtend zo’n quote leest, sta je er toch even bij stil. Mooi! En ja, liefde voor washi tape. Naar mijn idee kun je daar nooit genoeg van hebben! 😉

  • Romy 16 april 2017 op 11:16 pm - Beantwoord

   Ja, Hema is echt geweldig! En wat leuk dat je ook naar het blikje gaat kijken. Ik werd vanochtend al blij van mijn eerste geluksquote van de dag 🙂

  • Romy 16 april 2017 op 11:17 pm - Beantwoord

   Ja, het lijkt me zeker leuk om af en toe inspiratie te halen uit de quotes voor een artikel op mijn blog. Met de quote die ik vandaag uit het blikje haalde, heb ik al een leuk idee voor een artikel 🙂

  • Romy 16 april 2017 op 11:18 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk dat je zo’n blikje ook hebt! Er zitten inderdaad zoveel mooie quotes tussen. Ik ben er helemaal blij mee!

  • Romy 16 april 2017 op 11:18 pm - Beantwoord

   Haha, precies! Mijn voorraadje washi tape kan niet groot genoeg zijn 🙂

 19. Saskia 16 april 2017 op 8:41 pm - Beantwoord

  Oh leuk dat blik geluk! Die ga ik ook aanschaffen, heb het oude blik van de HEMA ook nog.

 20. Danique 17 april 2017 op 11:07 am - Beantwoord

  Wat leuk dat blik vol geluk! Erg goed om iedere dag bij stil te staan. Ik ben benieuwd naar de pearl paint!

 21. Anouk 17 april 2017 op 8:55 pm - Beantwoord

  Leuk! Zo’n blokje zou ik overigens totaal vergeten haha

 22. Suzanne | Reading Traveller 18 april 2017 op 9:08 am - Beantwoord

  Wat een leuk blik! Ik zag hem een tijdje geleden in de winkel liggen. Leuk idee van jou om elke dag een kaartje te pakken, dat werkt vast 🙂

 23. Maaike 19 april 2017 op 12:37 am - Beantwoord

  Leuke aankopen 😀 En die blik van de Hema is super cute <3

 24. Vivian 20 april 2017 op 5:27 pm - Beantwoord

  Dat blik vol geluk is zo leuk! Ik heb ook nog de oude variant, maar vind deze leuker. Ga er binnenkort ook iet mee doen, al weet ik nog niet wat haha. En OOOHH die washitape-rolletjes, die MOET ik hebben want ze zijn zooo leuk!

  • Romy 20 april 2017 op 8:00 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook een variant van het blik vol geluk hebt. Ik zag de oude op een andere blog en vond die er ook erg leuk uitzien. Sowieso is het echt een leuke manier om bij mooie wijsheden stil te staan, dat blikje 🙂

Recente blogs

Hoe maak je van je dromen een succes?

6 maart 2017|Persoonlijke groei|

Gisteren kon ik op een mwah-dagje wel een positieve boost gebruiken. Op zo'n dag is er één ding dat mij altijd goed doet: dromen. Hoe kun je die positieve boost immers beter realiseren dan met een blik op de toekomst? Of je nu droomt van een romantisch huwelijksaanzoek of van een gloednieuwe iPhone, dromen zijn waardevol en houden ons staande. Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar hoe maak je van een droom daadwerkelijk een succes? In dit artikel deel ik een paar simpele stappen om mee aan de slag te gaan.

35 dingen om te doen als je alleen bent

8 december 2016|Lifestyle, Zelfliefde|

Gisteren zwaaide ik mijn broertje uit op Schiphol, omdat hij voor drie maanden naar Barcelona vertrekt. Ook mijn andere broertje woont sinds kort doordeweeks niet meer thuis. Even biggelde er een traan over mijn wang gisteren. Nu ben ik het grootste deel van de tijd alleen thuis, terwijl mijn broertjes aan de andere kant van het land en aan de andere kant van Europa zitten. Hoe vermaak ik mezelf dan alleen? Daarom leek het me een goed idee om een lijstje op te stellen met 30 dingen die je kunt doen als je alleen bent.