Vrolijke aankopen: HEMA blik vol geluk & Action knutselspullen

Een echte shopaholic ben ik niet, maar ik vind het wel leuk om zo nu en dan leuke dingen te scoren. Laatst vond ik dat ik wel een paar vrolijke aankopen had verdiend na een week hard werken. Met die missie ging ik naar HEMA en Action. Op zo’n moment kan ik vaak minutenlang staren naar alle mooie spullen om uiteindelijk met een paar kleine dingen thuis te komen. Uiteindelijk koos ik bij HEMA voor een blik vol geluk en vielen er bij Action een paar knutselspullen in mijn mandje. In deze shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

Hema een blik vol geluk

HEMA: een blik vol geluk

Laat ik beginnen met mijn favoriete aankoop. Al een tijdje geleden viel mijn oog op dit blik vol geluk van HEMA. Hoe leuk is die naam alleen al? Onder het mom “Dit past perfect bij mijn blog!” vond ik dat ik mijn zuurverdiende geld wel aan dit blikje mocht uitgeven. Het blikje zelf vond ik qua vormgeving en kleur al erg leuk. Maar er zitten dus ook 50 kaartjes in met inspirerende spreuken over geluk. Sommige spreuken zetten je echt aan het denken; andere zijn vooral grappig of geven je net even een positieve vibe. Kijk zelf maar…

Hema een blik vol geluk

Hema een blik vol geluk

Hema een blik vol geluk

Ik moet zeggen dat ik even twijfelde of ik het blikje zou kopen. “Goh, wat moet je daar nu mee?”. Daar bedacht ik dus een plan voor. Ik heb na de foto’s voor dit artikel het blikje weer netjes afgesloten. Elke ochtend ga ik er een kaartje uit halen om daar bewust die dag bij stil te staan. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen even gecharmeerd is van dit soort quotes, maar ik vind zo’n doordenkertje zelf wel een vrolijke manier om de dag te beginnen. Ik ben nu al benieuwd welk kaartje ik morgenochtend uit het blik zal halen. Voor een blik vol geluk van HEMA betaalde ik €5,-.

Helaas kon ik het blik vol geluk niet in de HEMA-webwinkel terugvinden. Misschien is het tijdelijk alleen nog in de echte winkels verkrijgbaar.

Action shoplog washi tape

Action washi tape

Mijn verzameling washi tape is nog vrij bescheiden, terwijl ik dit zulk leuk spul vind om mee te werken. Dit setje met 4 rollen kon ik onmogelijk laten liggen. De vrolijke kleurtjes deden het ‘m! Leuk om notitieboekjes en agenda’s mee te versieren, om enveloppen mee dicht te plakken of om op mijn knutselwerk te gebruiken. Voor dit setje van 4 rollen betaalde ik € 0,79.

Action resin ornamenten

Action resin ornamenten

Action resin ornamenten

Voor ornamenten van resin (een soort onbreekbaar gips) heb ik een groot zwak. Vooral als ze een mini-formaat hebben en daardoor alleen al schattig zijn om te zien. Bij Action vond ik vier verschillende verpakkingen met dit soort resin ornamenten, namelijk in de thema’s strand, liefde, verjaardag en baby. Ik nam van alle varianten een of meerdere pakjes mee. Ben je benieuwd wat je met dit soort figuurtjes kunt doen? In deze DIY gebruikte ik een paar engeltjes van resin. Ik betaalde trouwens per pakje met 8 figuurtjes €0,93.

action 3d pearl paint

Action 3D pearl paint

Nog een knutselaankoop bij Action waren deze flesjes met 3D pearl paint. Je kunt hiermee zelf vloeibare parels maken, die – eenmaal opgedroogd – net op plakparels lijken. Ik moet toegeven dat je wel goed je best moet doen om echt ronde parels uit de tubes te krijgen, maar oefening baart kunst. De pearl paint is verkrijgbaar in verschillende kleuren in setjes van drie. Per setje betaal je €0,95.

Via deze weg wil ik jullie trouwens hele fijne Paasdagen toewensen! Geniet ervan!

Houd jij ook van gelukswijsheden of spreuken? Of heb je daar juist niets mee? 

Volg:
Deel:

42 Reacties

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 09:38

   Wat toevallig! Ik kan je het blikje zeker aanraden! Ook leuk voor de blogfoto’s ;)

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 09:39

   Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne Pasen toe :)

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 09:39

   Ja precies! Die vragen vind ik ook zo leuk. Even een doordenkertje en meteen een leuk gespreksonderwerp :)

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 09:40

   Ja, dat soort quotes zijn zo leuk om te lezen en om even bij stil te staan :) OP Pinterest kijk ik er ook graag naar. Fijne Paasdagen!

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 09:40

   Ja, mooie quote is dat hè? Ik vond hem ook heel goed gevonden :) Fijne Paasdagen!

 1. 16 april 2017 / 10:21

  Wat gaaf die quotes ?! Van dat soort doordenkertjes kan ik zo geïnspireerd raken. En leuke creatieve spulletjes van de Action, wat een fijne prijsjes ?!

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 14:09

   Ja, zo leuk om elke dag zo’n doordenkertje te pakken! Ik word er ook helemaal blij van! :)

 2. 16 april 2017 / 12:27

  Volgens mij heb ik dat blikje vol geluk ook zien staan bij het Hema filiaal hier op het dorp. Ziet er leuk uit en leuk als je elke dag zo’n kaartje eruit neemt. Word je toch iets bewuster denk ik :)
  Mariska blogde over…Favoriete douche producten van dit moment

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 14:15

   Ja precies! Het is wel een mooi ochtendritueeltje zo, elke keer een kaartje pakken :)

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 14:16

   Dankjewel! Wat een mooi compliment :)

 3. 16 april 2017 / 13:40

  Ahh je vindt altijd van die leuke dingen! Ik bedenk me net hoe leuk zo’n DIY quotebakje is voor Moederdag. Of eventueel 50 leuke herinneringen of 50 leuke foto’s of dingetjes. Ahhhh ik voel een DIY aankomen haha. Thanks voor de inspo!
  Claire blogde over…Update: hoe gaat de duurzame kleding challenge?

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 14:17

   Wauw, superleuk idee om zelf zoiets te maken! Wel foto’s van het resultaat maken, hè? Ik ben zó benieuwd :)

 4. wendy
  16 april 2017 / 14:50

  Leuk blikje, sommige teksten zou je kunnen gebruiken op zelfgemaakte kaarten.
  De tape is leuk en de gipsfiguurtjes zijn geweldig, ik denk dat ik er ook voor ga kijken vooral voor de geboorte figuurtjes mijn buurbrouw is zwanger en kan er misschien een leuke kaart mee maken. Maar ook de andere figuren zijn leuk. De 3 d paerl verf ga ik ook voor kijken ben er heel benieuwd na. Dank dat je zoveel leuke spulletjes laat zien krijg ermee allemaal leuke knutselideen. Dus bedankt romy.
  Gr. Wendy

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 23:15

   Leuk idee! De quotes zouden het inderdaad ook op kaarten goed doen.
   Wat leuk om te horen dat je door mijn artikel wat knutselideeën kon opdoen! Die gipsfiguurtjes zijn inderdaad ideaal voor een zwangerschaps- of geboortekaart. Heel veel winkel- en knutselplezier!

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 23:16

   Ja, Hema is echt geweldig! En wat leuk dat je ook naar het blikje gaat kijken. Ik werd vanochtend al blij van mijn eerste geluksquote van de dag :)

 5. 16 april 2017 / 16:13

  Oooh die vormpjes zijn leuk! Daar ga ik een keer voor kijken denk ik :) En zo’n blikje heb ik ook maar dan van een tijdje geleden. Vind dat er wel echt heel mooie uitspraken bij zitten!
  Irene blogde over…Ik ging winkelen (shoplog)

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 23:18

   Oh wat leuk dat je zo’n blikje ook hebt! Er zitten inderdaad zoveel mooie quotes tussen. Ik ben er helemaal blij mee!

 6. Astrid
  16 april 2017 / 15:48

  Wat een mooie aankopen! Dat blikje met die kaartjes vind ik echt leuk. Tenminste, ik ben dol op inspirerende quotes. Ga je ook af en toe bloggen ove rje quote-of-the-day? Zou ik wel leuk vinden.
  Astrid blogde over…Lichtpuntjes #1

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 23:17

   Ja, het lijkt me zeker leuk om af en toe inspiratie te halen uit de quotes voor een artikel op mijn blog. Met de quote die ik vandaag uit het blikje haalde, heb ik al een leuk idee voor een artikel :)

 7. Mike
  16 april 2017 / 17:47

  Wat een leuke aankopen. Zeker de quotes, daar kan je echt lang bij blijven hangen.

 8. Klaske
  16 april 2017 / 18:26

  Wat is dat blikje tof, zeg! Zeker als je elke ochtend zo’n quote leest, sta je er toch even bij stil. Mooi! En ja, liefde voor washi tape. Naar mijn idee kun je daar nooit genoeg van hebben! ;)
  Klaske blogde over…Duurzaam leven als student: het kan!

  • Romy
   Auteur
   16 april 2017 / 23:18

   Haha, precies! Mijn voorraadje washi tape kan niet groot genoeg zijn :)

 9. 16 april 2017 / 20:41

  Oh leuk dat blik geluk! Die ga ik ook aanschaffen, heb het oude blik van de HEMA ook nog.

 10. Suzanne | Reading Traveller
  18 april 2017 / 09:08

  Wat een leuk blik! Ik zag hem een tijdje geleden in de winkel liggen. Leuk idee van jou om elke dag een kaartje te pakken, dat werkt vast :)
  Suzanne | Reading Traveller blogde over…Waar Pasen echt over gaat

 11. 19 april 2017 / 00:37

  Leuke aankopen :D En die blik van de Hema is super cute <3

  • Romy
   Auteur
   20 april 2017 / 20:00

   Wat leuk dat je ook een variant van het blik vol geluk hebt. Ik zag de oude op een andere blog en vond die er ook erg leuk uitzien. Sowieso is het echt een leuke manier om bij mooie wijsheden stil te staan, dat blikje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge