Over het algemeen ben ik niet echt een luxepaard. Alhoewel ik wel standaard de “dure” pindakaas koop en een paar meubels heb die nogal aan de prijs waren, doe ik verder zelden aankopen die een aanslag op mijn spaarrekening zijn. Wel kan ik er echt van genieten om lange tijd te sparen voor iets moois met een flink prijskaartje. Als ik het dan eindelijk koop, voelt dat echt als een cadeautje. In deze high-end wishlist deel ik 9 wat duurdere aankopen die voor (misschien) ooit op mijn wensenlijstje staan. Zo high-end zijn ze overigens niet. Spoiler: een sportauto of supersonische televisie staat er niet tussen.

high-end wish list
 1. Ted Baker-sneakers. Ik heb een groot zwak voor het merk Ted Baker met zijn prachtige zachte kleuren en bloemenmotieven. De kleding van dit merk is alleen nogal aan de prijs, zelfs in de sale. Deze schoenen met een prijskaartje van € 130,- zijn wat dat betreft iets betaalbaarder, maar toch niet zo vriendelijk geprijsd dat ik ze acuut koop. Wie weet doe ik mezelf alsnog een keer zo’n paar schoenen cadeau als ik iets te vieren heb.
 2. Nieuwe iPhone 11 mét goede camera. Mijn huidige telefoon (de iPhone 6S) is sinds een tijdje een barst rijker en maakt ook niet bepaald denderende foto’s. Als ik mijn camera niet bij me heb, vind ik het soms best jammer dat mijn telefoon niet eens in de buurt komt van de kwaliteit van een compacte camera. Ik ben dan ook aan het sparen voor een nieuwe telefoon mét goede camera. Ik zag bijvoorbeeld dat de iPhone 11 prachtige foto’s maakt omdat deze met twee lenzen is uitgerust en veel betere lenzen heeft. De iPhone 11, onder andere verkrijgbaar via Vodafone, is ook nog eens in een gezellig mintgroen kleurtje te verkrijgen. Ik ga me nog maar eens verdiepen in de specificaties en dan kijken welke telefoon het wordt. In de tussentijd spaar ik vrolijk door.
 3. SMEG-waterkoker. Ik heb op dit moment een roze waterkoker staan die ook niet bepaald goedkoop was, maar de waterkokers van het merk SMEG spannen met hun prijs van € 149,- de kroon. Toch blijf ik ze ontzettend mooi vinden. Wie weet haal ik dit mintgroene exemplaar of zijn lichtblauwe broertje nog een keer in huis. Een mooi spaardoel!
 4. Een blauwe (!) keukenmachine. Een keukenmachine hebben lijkt me de ultieme luxe. Ik geloof dat ik nogal beïnfluenced ben door een aantal andere bloggers, die me wisten te overtuigen dat dit nogal dure ding niet in mijn keuken mag ontbreken. Ik las dat je er bijvoorbeeld noten mee kunt fijnmalen, zelf hummus kunt maken en dit ding zelfs het werk kunt laten doen voor je pastasaus. Dat klinkt me als muziek in de oren, met als kanttekening dat ik dan natuurlijk wel heel graag de blauwe variant wil. Eerst nog maar even sparen!
 5. Een gekleurde winterjas. Deze mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Ik ben alleen nogal kieskeurig wat winterjassen betreft. Een paar jaar geleden kocht ik voor mezelf mijn favoriete winterjas ooit. Die ga ik ook dit jaar met veel plezier dragen. Wel zou ik er graag een tweede, iets meer kleurrijk, exemplaar bij willen. De rode swing coat van Top Vintage hierboven vind ik bijvoorbeeld helemaal het einde. Beetje jammer alleen dat dit soort jassen haast nooit onder de € 100,- te koop zijn.
 6. Een 50mm-lens (maar dan de F/1.4-variant). Mijn huidige 50mm-lens en ik zijn alweer een jaar of drie onafscheidelijk. Bijna al mijn foto’s maak ik met deze lens. Ik zou mijn foto’s graag een kleine upgrade geven door voor de iets professionelere variant van de 50mm-lens te gaan, die nog mooiere foto’s maakt. Sparen geblazen! De prijs van € 279,- is niet mis.
 7. Grof gebreid plaid. Deze plaid staat al zo lang ik me kan herinneren op mijn verlanglijst. Meer dan € 200,- kost hij en ik heb nog nergens een voordeligere variant gevonden. Zelfs met zelf breien kom je op een flink bedrag uit. Wie weet komt dit plaid er toch nog eens van. Voor nu doe ik het met mijn (ook fijne) Action-plaid van een tientje.
 8. Pip Studio-dekbedovertrek. Al sinds ik de sleutel van mijn huis kreeg, droom ik van een Pip Studio-dekbedovertrek. Maar liever nog dan dat zou ik dromen ónder mijn eigen Pip Studio-dekbedovertrek. Helaas zijn ze met een prijs rond de € 150,- niet bepaald vriendelijk geprijsd. Maar wie weet mag ik toch nog eens mijn bed met zo’n dekbed opmaken als ik mezelf wat leuks gun. Ik weet zeker dat het perfect bij mijn oudroze slaapkamer zou passen.
 9. Nieuwe laptop. En ten slotte iets wat op dit moment het hoogst op mijn high-end wishlist staat: een nieuwe laptop. Mijn huidige laptop heeft een oververhitte ventilator, heeft flinke kuren met opslaan en heeft talloze beschadigingen zonder dat het ding ooit ergens van af is gekukeld. Ik moet me maar eens verdiepen in de opties voor een vervanger, want zeker voor mijn onderneming en blog is een goed werkende laptop geen overbodige luxe.

Wat staat er op jouw high-end wish list?

De link naar Vodafone is gesponsord.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Imke 24 oktober 2019 op 7:07 am - Beantwoord

  Woow voor het dekbedovertrek zou ik het geld er niet voor over hebben. Dan zou ik eerder voor de jas of schoenen od de aparaten gaan. Al zou dat dekbedovertrek supermooi in jouw interieur staan 😉

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:24 pm - Beantwoord

   Ja, dat dekbedovertrek is wel echt heel prijzig. Ik vrees dat dat hem voor mij ook niet wordt totdat het flink afgeprijsd is 😉 Toevallig heb ik mezelf dit weekend wel een mooie, ook wat prijzige, winterjas cadeau gedaan. Dat voelde echt als een aankoop die het geld meer dan waard is.

 2. Naomi 24 oktober 2019 op 7:28 am - Beantwoord

  Die plaid vind ik heel duur, maar ja, hij is ook wel heel erg leuk! Verder vooral fan van het dekbedovertrek en de waterkoker.
  Op mijn lijstje staat op dit moment een nieuw bed. En ja, ik ben een beetje bijzonder, want ik heb spaargeld zat, maar ik maakte er toch een aparte digitale spaarpot voor aan ?.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:25 pm - Beantwoord

   Haha, prijzig is dat plaid zeker. Ik vrees dat ik daar het geld nooit echt voor over zal hebben 😉
   Juist leuk trouwens dat je voor je nieuwe bed speciaal aan het sparen bent. Zoiets maakt de aankoop uiteindelijk nog veel leuker dan als je het bed meteen zou kopen.

 3. Sanne 24 oktober 2019 op 7:34 am - Beantwoord

  Dit zijn inderdaad de aankopen die even pijn kunnen doen aan de portemonnee, haha. Ik zie al die gekleurde keukenapparatuur zo in jouw keuken staan! Blijf SMEG ook heel tof vinden, maar inderdaad… Zo duur! Ik heb gisteren een groot deel van mijn spaargeld doorgesluisd naar de notaris voor de aankoop van een huis, dus echt dure aankopen stel ik voorlopig eventjes uit. Op de wishlist: een uitbouw en nieuwe keuken. Ook wel high end te noemen denk ik!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:26 pm - Beantwoord

   Ha, dat is nog eens een leuke besteding van je spaargeld! Je krijgt er vast jarenlang woonplezier voor terug. Een uitbouw en keuken klinken ook niet verkeerd trouwens. En ook niet goedkoop helaas 😉

 4. Darina 24 oktober 2019 op 8:16 am - Beantwoord

  Mooie items maar zeker wel aan de prijs. Op dit moment gaan mijn centjes ook naar een nieuwe keuken, een stukadoor en een nieuwe bank 🙂

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:27 pm - Beantwoord

   Een heel goede besteding van je spaargeld zo te horen! Je krijgt er vast een heel mooie verbouwde woning voor terug 🙂

 5. Tineke 24 oktober 2019 op 8:27 am - Beantwoord

  Liefde voor dat dekbed, die is zo mooi!
  Liefs

 6. Audrey 24 oktober 2019 op 8:37 am - Beantwoord

  Ooo, die jas is echt helemaal Romy! Van zo’n plaid heb ik wel eens workshops gezien, waarvoor je dan inderdaad 90/100 euro betaalt dacht ik. Dat is op zich wel een leuke en gezellige manier om er zelf eentje te krijgen.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:28 pm - Beantwoord

   Klopt, die workshops zijn nog best een leuke manier om zelf zo’n plaid in elkaar te knutselen voor iets minder geld dan de nieuwprijs. Het lijkt me overigens nog best wel een flinke klus om echt zo’n groot plaid te maken. Ach, wie weet waag ik me er toch nog eens aan 🙂

 7. Meaghan 24 oktober 2019 op 9:34 am - Beantwoord

  Leuk lijstje! Ik snap wel dat je voor al die dingen aan het sparen bent. Vooral die schoenen van Ted Baker zijn geweldig (maar ik vind dat merk sowieso heel mooi) en die jas zou je ook prachtig staan. Zo te horen ligt de prioriteit bij de laptop, aangezien je dat wel dagelijks gebruikt lijkt me, is het handig om een goed functionerende laptop te hebben.
  Momenteel staat er niks op mijn high-end wishlist. Ik spaar voornamelijk voor mijn uitzet, maar hoe deze er precies uit gaat zien, weet ik nog niet. Ik zet in elk geval maandelijks braaf geld opzij!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:29 pm - Beantwoord

   Helemaal waar, een laptop is op dit moment mijn prioriteit. Voorlopig houdt mijn laptop het nog wel vol, maar het zou wel fijn zijn als ik over een paar maanden van de kuren van deze laptop verlost ben dankzij een beter werkend exemplaar.
   Leuk dat jij alvast flink aan het sparen bent voor je uitzet! Altijd handig om wat geld apart te hebben staan voor als je over een tijdje op jezelf wilt gaan wonen 🙂

 8. Sofie 24 oktober 2019 op 9:46 am - Beantwoord

  Die waterkoker ?
  Ik ben ook wel tevreden van de foto’s van mijn iPhone 7plus. Maar de 11 is vast nog beter! Ik neem ze tweedehands over dus even wachten tot het nog eens nodig is en de kans zich voordoet 🙂

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:30 pm - Beantwoord

   Een telefoon tweedehands kopen is ook een goed idee! Daar zit ik ook weleens aan te denken. Scheelt heel wat geld en is nog goed in het kader van duurzaamheid ook 🙂

 9. bychristiana 24 oktober 2019 op 10:04 am - Beantwoord

  Jaaaaa, de SMEG waterkoker! Hij is ZO mooi. Wij hadden een klein gelukje, want we kregen deze cadeau bij de aankoop van een SMEG koelkast, wat overigens ook een rib uit mijn lijf was. Maar echt doorsparen hoor, totdat hij in je keuken staat. Zeker leuk voor theeleuten zoals wij.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:30 pm - Beantwoord

   Wauw, dat is nog eens een leuk cadeautje bij de koelkast, die SMEG-waterkoker. De koelkasten van dat merk vind ik ook helemaal het einde trouwens. Wie weet ooit 😉

 10. Mara 24 oktober 2019 op 10:16 am - Beantwoord

  Bij plaid denk ik aan katten haha. Ik had zelf een sprei gehaakt van 2.5mx2.5m, binnen 2 weken hadden m’n katten hem kapot gesabbeld 🙁 Hopelijk is jouw poezie niet zo vernietigend met dierbare spulletjes.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:31 pm - Beantwoord

   Haha, oh jee! Dat is nogal zonde van het plaid. Misschien moet ik het dan toch maar voor de zekerheid bij mijn Action-plaid van een tientje houden in plaats van in een duur gebreid exemplaar te investeren 😉 Alhoewel Pippa tot nu toe braaf van mijn Action-plaid afblijft.

 11. Iris 24 oktober 2019 op 10:22 am - Beantwoord

  Wat een geweldig lijstje! De waterkoker en de Kitchenaid wil ik ook wel! Alleen al omdat ze geweldig in de keuken staan. Haha

 12. Jessica J. 24 oktober 2019 op 10:34 am - Beantwoord

  Ik wil ook zó graag een KitchenAid, alleen is onze keuken er nu écht te klein voor. En die winterjas is zó mooi! Ik hou wel van die retro-uitstraling.

 13. Lenneke 24 oktober 2019 op 10:40 am - Beantwoord

  Een Apple Watch. En getatoeëerde wenkbrauwen. Hahaha.

 14. Rachel 24 oktober 2019 op 10:56 am - Beantwoord

  Een keukenmachine is echt een toppertje! ik heb er een stuk goedkoper gescoord op de wehkamp van Bosch! Staat een video van online op mijn kanaal.. echt een heel fijn ding en zo’n stuk minder duur dan de gemiddelde keukenmachine.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:32 pm - Beantwoord

   Wat handig dat Bosch ook keukenmachines uitbrengt en dan voor een iets vriendelijker prijsje dan merken als SMEG. Ik ga eens een kijkje nemen op internet (en bij jouw video) 🙂

 15. Jenn 24 oktober 2019 op 11:35 am - Beantwoord

  Leuke dingen, maar ik geef hier eigenlijk weinig om 😛 Het duurste wat op dit moment op mijn wishlist staat zijn een Cameo plotter en PMU voor mijn wenkbrauwen. Die grove wol zie ik trouwens wel eens op Wish voorbij komen. Als je zelf breien overweegt is dat misschien een voordeligere optie.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:33 pm - Beantwoord

   Slim! Zelf breien met wol van Wish klinkt inderdaad als een goede en meer betaalbare optie dan zo’n plaid kopen voor meer dan €200. Dank je voor de tip!

 16. Nikita 24 oktober 2019 op 11:56 am - Beantwoord

  Ik ben net als jij aan het sparen voor een nieuwe telefoon en ben al aardig op dreef. Ik dacht ook aan een abonnement, maar dat is maandelijks afbetalen. Als mijn gezondheid het laat afweten, heb ik geen inkomen meer. Dus voor mij is dat gewoon geen optie. Ik wilde eerst voor de iPhone XR gaan. Maar toen ik vanmorgen jouw blogpost las, stond ik er bij stil. De XR heeft geen dubbele camera en ik maak net als jij best wel veel foto’s met mijn telefoon. Dus ik ga denk ik ook voor de iPhone 11. Ik twijfelde nog tussen die twee, maar nu ik die camera-optie bekijk is de 11 wel verleidelijker. Ook duurder, maar ik ben wel voorzichtig met mijn telefoon en voorzie hem van een veilig hoesje. En trouwens, als ik al zo lang werk mag ik mezelf best een beloning gunnen vind ik. Maar dat is niet voor direc.t. Mijn telefoon nu werkt nog prima, maar hij loopt al eens vast, ik heb vaak ruimte tekort op mijn telefoon. De batterij laat het ook al eens afweten. En ook, ik heb twee jaar een iPhone gehad en al die tijd een iPad mini (dit wordt wel heel opschepperig zo, maar dat is niet de bedoeling) en ik merk ook gewoon dat ik het besturingssysteem van Apple gewoon veel logischer in elkaar vindt zitten. Ook de emoji’s zijn een pak mooie vormgegeven. Voor alleen de emoji’s zou ik natuurlijk geen dure telefoon kopen, maar dat is een kleine bijzaak. De hoofdredenen zijn wel bovenstaande haha. Maar zoals ik al zei, het is nog niet voor nu. Eerst nog een beetje sparen. Daarnaast wil ik ook gaan sparen voor een duurder tekentablet en die is echt drie keer zo duur als een iPhone. Maar tekenen is mijn passie, ik doe niks liever. Dus ik weet zeker dat elke eurocent die naar die tablet gaat het waard zal zijn. Voorlopig doe ik het prima met mijn beginnersmodel trouwens. Maar ik wil wel op een dag gaan ‘upgraden’ naar een professioneler model. Maar dat is toekomstmuziek. Eerst die iPhone

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:38 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over de iPhone 11! Als je houdt van fotograferen met je telefoon, is dat volgens mij echt een goede optie. Je hebt helemaal gelijk trouwens dat je jezelf best eens een mooie beloning mag gunnen, alleen al vanwege alle harde werken waarmee je het geld bij elkaar hebt gespaard. Dat geldt ook voor de tekentablet. Juist het feit dat je er hard voor werkt en lang moet sparen om het geld bij elkaar te krijgen, maakt dat die aankoop straks extra speciaal en fijn zal aanvoelen als je hem daadwerkelijk in je handen hebt.

 17. Johanne 24 oktober 2019 op 11:59 am - Beantwoord

  Ik heb net een paar maanden geleden een iPhone 8Plus aangeschaft, dus ik baal een beetje dat die 11 nu net uitkomt, haha. Dat ding maakt zulke mooie foto’s! Alle dingen op je lijstje wil ik stiekem ook wel. Maar vind vooral de jas een echte Romy-jas. Zou je heel erg mooi staan!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:39 pm - Beantwoord

   Ha wat tof dat je een nieuwe telefoon hebt! Wel balen inderdaad dat de iPhone 11 nu net uit is, maar volgens mij heb je met de iPhone 8Plus ook al een top ding in huis 🙂
   De jas heb ik trouwens na het plaatsen van het artikel besteld, maar bleek helaas niet te passen. Bummer! Gelukkig heb ik inmiddels een mooi (stiekem ook niet heel betaalbaar) exemplaar als alternatief gevonden dat wél past 🙂

 18. Lianne 24 oktober 2019 op 2:05 pm - Beantwoord

  Op een laptop en een telefoon moet je nooit bezuinigen, maar voor de rest zijn al die spullen helaas nogal prijzig. Ja, mooie spullen zijn nu eenmaal duur 😉 Op dit moment ben ik mijn spaargeld aan het stoppen in onze reis naar Japan. Daarna willen we ooit een nieuwe keuken. Zo’n SMEG-waterkoker en zo’n blauwe keukenmachine lijken me dan ook wel een mooie investering!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:41 pm - Beantwoord

   Haha, ja, toch jammer dat mooie spullen soms erg prijzig zijn. Alleen al daarom zullen veel van deze producten vast niet snel mijn huis halen, maar dromen mag altijd 😉 Een laptop en telefoon (en in mijn geval een camera/lens) zijn het geld inderdaad wel meer dan waard. Het is zonde als je een laptop van een paar honderd euro koopt die het na een tijdje alweer begeeft. Zeker als blogger of schrijver natuurlijk 🙂
   Gaaf dat je flink aan het sparen bent voor jullie Japanreis. Dat kan haast niet anders dan een geweldige en onvergetelijke reis worden met zo’n mooie bestemming.

 19. Claire 24 oktober 2019 op 2:55 pm - Beantwoord

  Wat een mooi lijstje! Ik zou ook heel graag een nieuwe smartphone willen kopen. Ik heb nu de iPhone 7 en hoewel deze prima is, is de kwaliteit van de camera een stuk minder. Op zich prima voor Instagram e.d. maar ik gebruik liever mijn spiegelreflex. Ik vind alleen iPhone’s zo duur geworden! Ik ben bang dat ik daardoor niet nog een keer een iPhone koop. Trouwens die SMEG-waterkoker is echt prachtig. Nooit gedacht dat ik enthousiast zou worden van een keukenapparaat haha.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:42 pm - Beantwoord

   Toch jammer inderdaad dat iPhones niet bepaald goedkoop zijn. Ik denk er ook aan om misschien in plaats van een iPhone een Huawei te nemen. Die maken ook mooie foto’s en zijn wel een heel stuk betaalbaarder.
   Gaaf hè, die waterkoker van SMEG? Ik vind hem ook zó mooi (en lekker vrolijk).

 20. Tamara 24 oktober 2019 op 3:24 pm - Beantwoord

  Wat een toeval, die licht blauwe SMEG waterkoker heb ik staan! Al jaren was ik verliefd op de SMEG waterkoker van mijn tante, en toen ze een cooker kreeg in haar nieuwe keuken, werd ik bekroond tot nieuwe eigenaar. Superlief, want ik vond het echt teveel geld om hem zelf te kopen. Ik snap als geen ander dat precies dit item op je lijstje staat.

  Dat roze plaid vind ik ook echt geweldig, ik zie mezelf al helemaal zitten op de bank met een kopje thee. De prijs maakt hem alleen wel wat minder aantrekkelijk.
  De jas & schoenen passen helemaal bij jouw stijltje, het zal je prachtig staan!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:43 pm - Beantwoord

   Oh wat gaaf zeg dat je de waterkoker van SMEG in je keuken hebt staan! Echt een heel lief cadeau van je tante!
   Het roze plaid zie ik ook al helemaal op mijn bank liggen. Toch jammer dat er zo’n flink prijskaartje aan hangt. Misschien moet ik dan toch maar eens zelf aan het breien slaan.

 21. N8W8 24 oktober 2019 op 4:56 pm - Beantwoord

  Zo ’n zelfde soort plaid heb ik van de week in het lichtblauw zien liggen of bij Primark of bij Søstrene Grene (aan de kant van de Dam), allebei gevestigd op de Nieuwendijk in Amsterdam. Geen idee van de prijs, sorry. En aangezien je een knutselliefhebster bent moet je ook meteen de “Doe het zelf catalogus van Søstrene Grene meenemen. Gratis. Erg leuk!
  Let wel op: bij Primark als zowel Søstrene Grene is het overzicht van de webwinkel totaal niet compleet.
  En nee, ik werk bij geen van beide firma’s. K heb ook totaal geen binding met ze.
  Succes!

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:44 pm - Beantwoord

   Ah wat goed om te weten! Dank je wel voor de tip van het plaid. Ik ga eens kijken bij Primark en Sostrene Grene. Zou leuk zijn als ik het plaid een stuk betaalbaarder zou kunnen scoren dan het exemplaar op de foto.

 22. Mirjam 24 oktober 2019 op 8:04 pm - Beantwoord

  Mooie items! Dat dekbedovertrek past wel precies bij jou en ook zo’n winterjas vind ik echt wat voor jou (voor zover ik je dan ken, haha ;-)) Ik denk altijd dat ik alles heb en dat er niks op mijn verlanglijstje staat, maar toch koop ik weer meer dan genoeg dingen. Er zijn altijd wel weer nieuwe boeken die ik hebben wil. Oh, en een auto met cruise control, maar daar heb ik de komende 5 jaar geen geld voor, denk ik 😉

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:45 pm - Beantwoord

   Haha, heel herkenbaar! Ook ik heb al heel wat en ben gelukkig over het algemeen een dankbaar mens, maar toch staat er stiekem altijd wel iets op mijn prijzige wish list 😉
   Hopelijk komt jouw auto met cruise control er ook nog eens van. Gelukkig is een boekenwishlist iets minder prijzig 😉

 23. Suzanne 24 oktober 2019 op 9:30 pm - Beantwoord

  Wat een leuke items! Ik spaar op dit moment voor een nieuwe camera, altijd zo’n flinke uitgaven!

 24. Anna 25 oktober 2019 op 11:07 am - Beantwoord

  Super leuk om te lezen! Dat dekbed is zo mooi en vrolijk, wie weet vind je ooit een iets goedkopere variant :D. Ik ben ook aan het sparen voor een nieuwe laptop, mijn MacBook heb ik alweer 5 jaar en hij is gemaakt in het jaar 2012. Binnenkort zullen er geen updates meer worden uitgegeven voor mijn MacBook en dan ben ik eigenlijk genoodzaakt om een nieuwe te kopen :(.

  • Romy 29 oktober 2019 op 8:53 pm - Beantwoord

   Ah wat balen zeg dat je door het gebrek aan nieuwe updates bijna verplicht bent om een nieuwe laptop te kopen. Dat blijft toch een flinke uitgave.
   Ik hoop ook dat ik nog eens een betaalbare variant van dit dekbed weet te vinden. En in de tussentijd duim ik hard dat er nog eens een flinke sale komt, waardoor ik het dekbed iets voordeliger op de kop kan tikken.

 25. Giovanna Jansen 26 oktober 2019 op 9:59 am - Beantwoord

  Wat een prachtige jas! Echt jouw stijl. Ik ben toevallig ook opzoek naar een tweede winterjas erbij, liefst ook met wat kleur, dus voel mij wel helemaal geïnspireerd. 🙂
  Voor een nieuwe laptop wil ik ook gaan sparen, degene die ik nu heb is (eigenlijk al heel lang) aan vervanging toe.

  • Romy 29 oktober 2019 op 10:19 pm - Beantwoord

   Leuk dat ik je een beetje kon inspireren met mijn jas in dit lijstje. Ik ben heel benieuwd voor welke jas jij uiteindelijk gaat. Top Vintage is zeker een aanrader wat mij betreft als het op jassen aankomt 🙂

 26. Els 27 oktober 2019 op 4:03 pm - Beantwoord

  Wow, die winterjas! In love! Zo was ik eens in outlet Roermond. Zag een mooie jas… 500 euro. Toch maar teruggehangen. Die nieuwe iphone staat ook wel op mijn lijstje maar ik denk dat ik toch de oude van mijn vriend neem. Vind het ook weer iets hebben, als zonde van mijn geld :-).

  • Romy 29 oktober 2019 op 10:36 pm - Beantwoord

   Wat jammer dat aan die mooie jas zo’n flink prijskaartje hing. Hopelijk komt hij nog eens in de sale.
   Wel begrijpelijk hoor dat je liever de iPhone van je vriend overneemt. iPhones zijn nieuw helaas niet goedkoop.