aaa 1 2

IJ-hallen shoplog | Mijn bescheiden buit van zaterdag

 • 12 juni 2018
 • 42 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Afgelopen zaterdag besloot ik last-minute om ’s ochtends vroeg naar Amsterdam-Noord af te reizen. Vroeg opstaan op zaterdagochtend, wie doet dat nu vrijwillig? Tja, voor een bezoekje aan de IJ-hallen kom ik zelfs voor dag en dauw nog enthousiast mijn bed uit! Dit keer bleef mijn buit bij de IJ-hallen vrij bescheiden, maar er gingen toch een aantal aankopen mee naar huis. Zo kocht ik de perfecte bloemige sneakers, heb ik er nu een knalrode jurk bij en vond ik twee leuke boeken waarvan ik niet kan wachten om ze te lezen.

ij-hallen aankopen vans met bloemen

 

Vans met bloemen

Eigenlijk ben ik niet echt een sneakermeisje. Ik vind sneakers leuk voor anderen, maar heb zelf vooral schoenen met een hakje in mijn kast staan. Toch werd ik direct enthousiast toen ik deze fleurige Vans zag staan. Het bloemenmotiefje is helemaal mijn ding en door de bruine veters ogen ze toch ook een beetje stoer. Op deze sneakers breng ik graag nog heel wat zomerse dagen door. En dat voor maar €10, terwijl ze eruit zien als nieuw. Grappig detail is dat mijn broertje gek is op dit merk en ik hem trots vertelde “Ik heb Vans”. Zijn interpretatie (“fans” met een ‘f’) gaf die uitspraak alleen onbedoeld meteen een heel andere (iets arrogantere) betekenis…

ij-hallen shoplog river island rok met bloemen

River Island-rokje met bloemen

Nu ik toch al in de bloemensferen was, kon ook dit leuke rokje met bloemen niet in een kraam bij de IJ-hallen achterblijven. Ik werd direct vrolijk van de opvallende bloemenprint. Zo’n rokje met een strakke taille vind ik altijd erg mooi staan, maar het was met name de fleurige print die mij ervan overtuigde om deze rok mee naar huis te nemen. Ik hoop hem deze zomer nog vaak te kunnen dragen, bij voorkeur in combinatie met mijn melkflessen blote benen op een zomerse dag.

ij-hallen shoplog rode jurk

Knalrode jurk met zakken

Knalrood is niet lelijk. Hoop ik althans! In mijn kledingkast is nauwelijks een spoortje rood te bekennen, maar deze mooie knalrode jurk heeft zijn plekje in mijn kast wat mij betreft meer dan verdiend. Het is een vrij chique jurk voor bijvoorbeeld naar kantoor, maar met als grappig detail dat er grote zakken aan de zijkanten zitten. Daardoor ziet de jurk er net iets anders uit dan anders. Kijk, daar houd ik van!

ij-hallen aankopen masterclass ondernemen

 

Masterclass Ondernemen – Annic van Wonderen

Verder kwam ik stomtoevallig dit boek van Annic van Wonderen tegen met als titel Masterclass Ondernemen. Het toeval wil dat ik net sinds een maand mijn eigen onderneming heb, dus Annics tips komen goed van pas. Ik volg haar YouTube-kanaal al een tijdje met heel veel plezier, maar heb nog nooit over haar succesverhaal gelezen. Ik moet toegeven dat ik vaak een beetje sceptisch ben bij “Ik begon met niets en schopte het tot een miljoenenbedrijf”-verhalen. Maar ook zonder de ambitie te hebben om zelf een enorm bedrijf te starten, kan ik vast wel inspirerende tips over ondernemen uit dit boek halen. Voor €2,00 kon ik het boek in ieder geval niet laten liggen.

ij-hallen aankopen on top anna nooshin

On Top  – Anna Nooshin

Het boek ‘On Top’ van Anna Nooshin sluit perfect aan op het vorige boek. Ook Anna Nooshin, een bekende vlogger en inmiddels ook presentactrice, deelt haar tips om online je eigen business op te starten. Ook hiervoor geldt dat ik absoluut niet de ambitie heb om honderdduizenden volgers op social media te hebben. Ambities heb ik zeker wel, maar die liggen heel ergens anders. Maar wie weet heb ik toch wat aan de ervaringen en kennis die Anna deelt in dit boek. Voor €2,00 wilde ik het boek graag een kans geven. Bovendien vind ik Anna Nooshin heel leuk overkomen en was ik alleen al daarom benieuwd naar haar succesverhaal.

Mijn bescheiden buit was het vroege opstaan op zaterdagochtend al met al meer dan waard. Ik ben flink in mijn nopjes met deze aanvullingen op mijn kleding- en boekenkast.

Lees jij weleens boeken van succesvolle ondernemers? 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Marije 12 juni 2018 op 6:28 am - Beantwoord

  Oooh je Vans .. die zijn geweldig!

  Leuke dingen heb je weer geshopt.

 2. Neverdullmoments 12 juni 2018 op 6:42 am - Beantwoord

  Leuke buit weer! Dat jurkje is echt leuk met die zakken! Ik heb het boek van Annic gelezen, ik was heel nieuwsgierig hoe zij haar pad heeft afgelegd, ik vond het wel interessant 🙂

  • Romy 12 juni 2018 op 7:30 am - Beantwoord

   Klinkt goed! Ik ben zelf ook heel benieuwd naar het boek van Annic. Ik vind het sowieso een heel inspirerende vrouw 🙂

 3. Darina 12 juni 2018 op 6:43 am - Beantwoord

  Wat een mooie items heb je gekocht! Ik heb het boek van Annic gelezen en ik heb er wel wat praktische tips uit kunnen halen en ik raakte er ook wel meer gemotiveerd door 🙂

  • Romy 12 juni 2018 op 7:31 am - Beantwoord

   Mooi om te horen dat je wat aan het boek van Annic van Wonderen hebt gehad! Ik ben er ook heel erg benieuwd naar. Ik vind Annics vlogs altijd erg leuk. Aan de ene kant heeft ze heel wat bereikt, maar aan de andere kant is ze ook gewoon zichzelf gebleven en komt ze heel vriendelijk over 🙂

 4. Tineke 12 juni 2018 op 7:14 am - Beantwoord

  Je hebt goede aankopen gedaan, prachtige bloemenprintjes en een hele leuke jurk. Die boeken zijn ook zeker de moeite waard.
  Liefs

  • Romy 12 juni 2018 op 7:39 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben ook onwijs blij met mijn aankopen 🙂

 5. Larissa 12 juni 2018 op 7:22 am - Beantwoord

  Wat ben je goed geslaagd! Ik ben heel benieuwd naar het boek van Annic, ga je er nog over bloggen?

  • Romy 12 juni 2018 op 7:40 am - Beantwoord

   Ja, lijkt me leuk om over het boek te bloggen binnenkort 🙂 Ik heb wel nog een stapel boeken liggen en een klein tijdgebrek om ze allemaal te lezen, maar op zich is een review een goede stok achter de deur om toch binnenkort een begin te maken in dit boek 🙂

 6. Josephine 12 juni 2018 op 7:59 am - Beantwoord

  Wat een ontzettend leuk rokje! Die zou ik zeker ook gekocht hebben! (Net als de jurk, trouwens). Leuk dat je deze boeken op de kop het getikt, al zijn hun verhalen inderdaad wel een beetje intimiderend! Zelf heb ik eens The Million Dollar Blog van Natasha Courtenay-Smith cadeau gehad. Miljoenen verdien ik niet met mijn hobby-blog, maar ik heb er wel veel van geleerd.

  • Romy 12 juni 2018 op 5:47 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je ook zo enthousiast bent over het rokje en de jurk ? Dat boek klinkt ook interessant! Zolang je zelf een beetje realistisch bent in je eigen verwachtingen (als in: niet per se miljoenen willen binnenslepen) geloof ik zeker dat je veel van dit soort boeken kunt leren.

 7. Els 12 juni 2018 op 8:04 am - Beantwoord

  Bescheiden, best veel gekocht en wat ene leuke dingen! Vooral je rokje!

  • Romy 12 juni 2018 op 7:05 pm - Beantwoord

   Haha, mijn buit is inderdaad nog niet zo bescheiden 😉 Ik ben in ieder geval heel blij met mijn aankopen.

 8. Anna 12 juni 2018 op 8:20 am - Beantwoord

  Wat een super leuke aankopen! Die boeken lijken me ook heel erg leerzaam 😀

 9. Sandra 12 juni 2018 op 8:40 am - Beantwoord

  Jaaa hoor, ze heeft weer leuke dingen er uit weten te pikken! Hoe doe je dat toch altijd? Haha! Die twee boeken wil ik ook heel graag nog een keer lezen. Ben er erg benieuwd naar! Hoe dan ook, het zullen allebei inspirerende boeken zijn denk ik. Leuk dat je eens sneakers hebt gekocht! Ik heb nog nooit deze soort van Vans gezien. Tof hoor! Die rok vind ik ook helemaal Romy en die jurk is ook mooooooi. Gave aanwinsten hoor!

  • Romy 12 juni 2018 op 7:06 pm - Beantwoord

   Haha, geen idee eigenlijk hoe ik vaak zulke leuke dingen weet te vinden. Gewoon vaak een bezoekje brengen aan tweedehands winkels en aan de IJ-hallen, denk ik 😛
   Dankje voor je leuke en enthousiaste reactie op mijn aankopen! Ben er zelf ook helemaal blij mee en ik kan niet wachten om de boeken te gaan lezen.

 10. Maaike 12 juni 2018 op 8:41 am - Beantwoord

  Jeetje, je hebt weer goede zaken gedaan zeg! Wat ik mij toevallig nu afvraag, kun je schoenen en kleding daar ook passen? Of heb je gewoon altijd geluk dat het allemaal ook goed zit? Die fans zijn echt heel leuk!

  • Romy 12 juni 2018 op 7:09 pm - Beantwoord

   Zeker een goede vraag! Vaak vinden verkopers het geen probleem als je iets bij het kraampje past, maar zelf doe ik dat alleen met schoenen of met kleding die ik over mijn outfit kan aantrekken (bijvoorbeeld blazers). Schoenen pas ik gewoon op het hoekje van een kraampje, natuurlijk nadat ik even heb gevraagd of dat mag. Rokjes en jurkjes koop ik eerlijk gezegd vaak op de gok en houd ik alleen even voor. Het scheelt dat ik een vrij standaard maat (maat 34 of 36) heb, waardoor ik kleding in die maten bijna altijd wel pas. En mocht een jurkje toch niet goed zitten, dan ben ik natuurlijk vaak maximaal 4 euro lichter of kan ik er iemand anders weer blij mee maken 😉 Maar tot nu toe is het eigenlijk nog niet voorgekomen dat ik iets achteraf gezien niet paste.

 11. Loes 12 juni 2018 op 10:15 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen geshopt! Ben benieuwd hoe je die schoenen gaat combineren! En die boeken lijken me heel tof.

  • Romy 12 juni 2018 op 7:13 pm - Beantwoord

   Dankje! Ik ben ook helemaal blij met mijn nieuwe aankopen 🙂 De Vans heb ik trouwens gisteren gecombineerd met de rode jurk uit deze shoplog in combinatie met een spijkerjasje en een huidskleurige panty. Ik vond het best een leuke en fleurige combinatie zelf 🙂

 12. Nikita 12 juni 2018 op 10:23 am - Beantwoord

  Er was twee weekenden op een rij rommelmarkt en ik en mijn zusje zijn wat vroeger opgestaan om erheen te gaan en ik heb een hele mooie buit te pakken. Ik laat ze nog wel eens zien. Het bloesje dat ik aanheb vandaag komt er ook van en hij was maar drie euro. Zo heb ik nog koopjes gedaan hoor. Jouw koopjes zijn ook leuk! Die schoenen zijn geweldig. Alleen blijf ik een Converse-liefhebber. Sorry haha! Dat jurkje is heel tof, echt iets voor jou ook!

  • Romy 12 juni 2018 op 7:14 pm - Beantwoord

   Ik ben nu al heel benieuwd naar je aankopen van de rommelmarkt. Het blouseje klinkt als een onwijs goede vondst, zeker voor dat geld. Zelf ben ik ook gek op Converse-sneakers trouwens, maar deze van Vans vond ik stiekem ook wel heel leuk 🙂

 13. Lianne 12 juni 2018 op 12:46 pm - Beantwoord

  Ohhh dat rokje! <3 Als we samen waren gegaan dan werd het denk ik vechten wie hem kreeg haha! Die boeken lijken me erg leuk 🙂 Had er nog nooit van gehoord, maar altijd handig om inspiratie op te doen van andere girlbosses!

  • Romy 12 juni 2018 op 7:15 pm - Beantwoord

   Haha, dat rokje is inderdaad ook wel helemaal jouw stijl 🙂 Ik ben er zó blij mee! Ik kan zelf ook niet wachten om de boeken te gaan lezen. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord en er schijnen best fijne tips voor zzp’ers in te staan 🙂 Ik ben benieuwd!

 14. Laura 12 juni 2018 op 2:26 pm - Beantwoord

  Echt allemaal leuke dingen gescoord! Ik heb daar nooit het geduld voor om allemaal kraampjes af te zoeken haha.

  • Romy 13 juni 2018 op 1:22 am - Beantwoord

   Haha, het vergt inderdaad wel wat geduld om langs alle kraampjes te gaan. Zelf vind ik dat juist heerlijk om te doen 🙂 Ik vind het echt zo’n ontspannen uitje.

 15. Jeanine 12 juni 2018 op 3:52 pm - Beantwoord

  Je hebt echt super leuke items gekocht! Wat ontzettend fleurig allemaal. Die jurk vind ik heel erg mooi.
  Benieuwd wat je van de boeken vind die je kocht, ik ben er over aan het twijfelen om ze ook te kopen.

  • Romy 13 juni 2018 op 1:25 am - Beantwoord

   Ik werd ook zo blij van al deze aankopen en kan niet wachten om de boeken te gaan lezen. Wie weet ga ik er nog eens een artikel over schrijven 🙂 Dan kun je daarin lezen wat ik van de boeken vond.

 16. Charel 12 juni 2018 op 4:41 pm - Beantwoord

  Fleurig allemaal om te zien Romy! Het boek van Anna heb ik ook al 2 keer gelezen, heel inspirerend!

 17. Susan 12 juni 2018 op 5:08 pm - Beantwoord

  Leuk dat rokje! Ben benieuwd wat je van de boeken vindt.

 18. Lieke 12 juni 2018 op 5:18 pm - Beantwoord

  Dat bloemenrokje is leuk!

 19. Margo 12 juni 2018 op 6:24 pm - Beantwoord

  Ben heel benieuwd hoe deze jurk je staat en hoe je hem gaat combineren. Denk dat de kleur je geweldig staat!

  • Romy 13 juni 2018 op 1:25 am - Beantwoord

   Wat leuk dat jij dat boek van Anna Nooshin ook hebt gelezen! Ik ben ook benieuwd wat ik ervan vind.

  • Romy 13 juni 2018 op 1:26 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie op de jurk 🙂 Ik heb hem toevallig gisteren aangetrokken naar mijn werk in combinatie met een spijkerjasje, een lichte panty en de Vans met bloemenprint. Vond het zelf wel een leuke, vrolijke outfit zo 🙂

 20. Anna 12 juni 2018 op 8:54 pm - Beantwoord

  Ik ben heel erg benieuwd naar dat boek van Annic! En wat een geweldige prijzen! Ik weet waar ik heen ga aankomende week haha!

  • Romy 13 juni 2018 op 1:27 am - Beantwoord

   Ja, wat een koopjes, hè?! Ik was er ook flink mee in mijn nopjes. De markt bij de IJ-hallen is trouwens vaak 1x per maand een weekend, dus helaas staan ze er volgend weekend net niet. Maar je kunt altijd de agenda op hun website in de gaten houden. Daar staat vast de volgende markt wel in 🙂

 21. Minke 12 juni 2018 op 10:13 pm - Beantwoord

  Ik heb het boek #girlboss ooit gekocht, maar heel eerlijk gezegd nooit gelezen. Heb wel de netflix serie gekeken, maar ik heb gehoord dat de schrijfster van het boek daar niet helemaal achter stond. (Ben even haar naam vergeten…)

  Ik vind je kleding echt super leuk! EN DIE SCHOENEN! 😮

  • Romy 13 juni 2018 op 1:28 am - Beantwoord

   Wat leuk dat je dat boek hebt liggen! Ik ben stiekem ook wel benieuwd of het wat is, net als de serie trouwens.
   Dankje voor je leuke en enthousiaste reactie 🙂

 22. Esmeralda 14 juni 2018 op 11:08 am - Beantwoord

  Oeh die boeken lijken mij ook heel interessant! Ik ben nu bezig in Babe, you got it. Ook een ondernemersboek met 23 girlboss ervaringen.

  • Romy 14 juni 2018 op 10:14 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je dat boek aan het lezen bent! Ik heb daar ook al veel goede verhalen over gehoord. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt 🙂

 23. Saskia 16 juni 2018 op 8:49 pm - Beantwoord

  Leuke spullen! Zijn niet echt mijn soort boeken, maar ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden!

Recente blogs

Winkelen in Düsseldorf | Wat heb ik gekocht?

26 oktober 2018|Lifestyle|

DM, Rossman, Müller? De Duitse drogisterijen zijn inmiddels bijna een begrip geworden in de blogwereld. Ondanks dat ik geen beautyblogger ben die precies weet wat de ene body lotion van de andere onderscheidt, heb ik wel een zwak voor smeersels en fijne verzorgingsproducten. Mijn vriendin Diana wist mij nóg enthousiaster te maken om een keer samen te winkelen in Düsseldorf. Zaterdag was het dan zover! De wekker stond om half zes, maar de gezellige dag en volle tassen waren het vroege opstaan meer dan waard. Ik laat je graag mijn vele aankopen zien.