Ik ben jarig & ik trakteer! (winactie)

25 mei 2017 | Lifestyle, Persoonlijk | 88 reacties

Sommige mensen zeggen dat je verjaardag steeds minder bijzonder wordt naarmate je ouder wordt. Ik ben duidelijk niet een van die mensen, want nog elk jaar vind ik het geweldig om jarig te zijn. Ik vind het altijd een mooie mijlpaal als ik weer een jaar bij mijn leeftijd kan optellen en geniet er echt van om dat met familie en vrienden te vieren. Maar ook op mijn blog wil ik graag een feestje vieren. Wie jarig is, trakteert. Ik heb dan ook een kleine giveaway voor één gelukkige winnaar klaar staan. Maar ik zou ik niet zijn als ik eerst nog even iets vertel over hoe ik mijn verjaardag vandaag vier.

romy vaker vrolijk verjaardag

Hoe vier ik mijn verjaardag?

Wat een mazzelkont ben ik dat ik precies op een vrije donderdag jarig ben. Dat is weleens anders geweest, want mijn hele studietijd ben ik jarig geweest tijdens toetsweken, tentamens of zelfs op de dag van mijn eindexamen Frans. Niet dat ik toen zielig was, hoor! Maar dat maakt het wel extra feestelijk dat ik nu in mijn eerste werkweek jarig ben op mijn eerste echte vrije dag. Normaal vier ik mijn verjaardag in het weekend voor familie, maar nu doe ik dat dus gezellig op de dag zelf. Mijn opa’s en oma’s komen vandaag langs en een paar ooms en tantes met twee nichtjes. Een gezellig clubje dus en hopelijk kunnen we samen lekker in het zonnetje bijkletsen.

Tijd voor een winactie

Maar goed, genoeg over mij. Op je verjaardag hoor je natuurlijk ook anderen op iets te trakteren. Dat doe ik vanmiddag op taart, maar dus ook op iets leuks op mijn blog. Al een tijdje volg ik Anouks blog en zo kwam ik terecht in haar leuke en vrolijke webshop Post & Papier vol leuke hebbedingen voor iedereen die blij wordt van notitieboekjes, schrijfgerei, mooie kaarten en creatieve dingen. Ik bestelde een aantal producten uit haar webshop. Anouk was zo lief om er nog een paar kaarten uit de zomercollectie en een stickervel bij te doen. Ik hoop dat jullie net zo vrolijk worden van deze prijs als ik.

winactie vaker vrolijk verjaardag

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je kans maken op dit leuke pakketje? Meedoen is heel simpel! Iedereen met een adres in Nederland of België kan meedoen. Je hoeft alleen maar het volgende te doen:

 • ♥ Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft dat je meedoet.
 • ♥ Volg Vaker Vrolijk via Bloglovin.
 • ♥ Volg Vaker Vrolijk via Facebook.

That’s it. Ik zou het ook leuk vinden als je me volgt via Instagram of Twitter, maar dat is niet verplicht. Op 1 juni ontvangt de winnaar een mailtje.

Oké, ik ga nu lekker genieten van het zonnetje én van mijn verjaardag. Ik wens jullie ook een heerlijke Hemelvaartsdag toe!

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

88 Reacties

 1. marije

  Gefeliciteeeeerd! Maak er een geweldige dag van.

  Antwoord
 2. Wendy (B)

  Proficiat!
  (Ik kan niet meedoen omdat ik geen Facebook heb)

  Antwoord
 3. Sylvia

  Hiep hiep hoera gefeliciteerd???? maak er een heerlijke dag van!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Dat moet zeker lukken!

   Antwoord
 4. Susan

  Ah gefeliciteerd!! Ik doe mee met de winactie :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En leuk dat je meedoet :)

   Antwoord
 5. Danique

  Gefeliciteerd! Geniet van deze mooie en zonnige dag <3. Wat een prachtig pakketje, ik doe zeker weten mee!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat moet zeker lukken met dit weer <3

   Antwoord
 6. Yanine

  Hartelijk gefeliciteerd! Hele fijne dag gewenst vandaag! :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat helemaal goed komen :)

   Antwoord
 7. Sofie

  Heee Romy, gefeliciteerd hoor! Ik waag ook een kans, leuk pakketje!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je felicitatie :) En superleuk dat je meedoet!

   Antwoord
 8. Sija

  Van harte gefeliciteerd lieve Romy en nog vele jaren erbij! <3 Geniet lekker van vandaag, ik hoop dat het zonnetje de hele dag voor je zal schijnen :) Ik ben een notitieboek verslaafde dus je hebt mijn hart sneller laten kloppen met deze winactie, haha! Ik doe zeker mee :) Liefs, Sija

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie en felicitatie! <3 En superleuk dat je meedoet met de winactie! Liefs!

   Antwoord
 9. Irene

  Van harte gefeliciteerd lieve Romy!! ???
  Ik doe graag mee met de winactie!

  Antwoord
 10. Neverdullmoments

  Gefeliciteerd Romy! Wat een heerlijke dag om jarig te zijn :D Ik/wij doen ook mee, leuke actie!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Ja, ik bof zo met deze dag, zeker met dit zonnetje erbij :)

   Antwoord
 11. Josephine

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren gewenst! Je hebt helemaal gelijk hoor, ik geniet ook nog elk jaar van mijn verjaardag. En mijn oma, die 88 geworden is, vond het ook nog elk jaar een feest. Dus volgens mij ligt het gewoon aan de jarige zelf en niet aan het aantal kaarsjes op de taart. ;)
  Ik hoop dat je een hele leuke en zonnige dag hebt. Veel plezier!

  Natuurlijk doe ik ook graag mee aan je superleuke winactie. Wat leuk dat je trakteert! Ik volg je via Facebook, Bloglovin en Twitter.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! En wat goed om te horen dat ik niet de enige ben die nog zo geniet van verjaardagen :)

   Antwoord
 12. Johanne

  Van harte gefeliciteerd Romy! Geniet van je dag! Het is nu al lekker buiten ?. En ik doe mee. Superleuke spulletjes!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, het zonnetje schijnt al :) Ik had me geen beter weer kunnen voorstellen!

   Antwoord
 13. Jamie

  Hartelijk gefeliciteerd! Maak er een geweldige dag van, dat moet wel lukken met dit weer ♥
  Ik doe mee met de winactie, volg je natuurlijk op bloglovin & facebook!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat zeker goed komen :)

   Antwoord
 14. Babs

  Van harte gefeliciteerd! En wat een heerlijk weer heb je ervoor uitgekozen!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, echt hè? Het is zulk lekker weer vandaag om jarig te zijn :)

   Antwoord
 15. Esmee

  Joeee van harte gefeliciflapstaart! Een hele leuke, mooie en vooral gezellige dag gewenst! Ik volgde je al overal, dus hierbij mijn comment: Ik doe ook heel graag mee met de winactie! Wat een superleuke spulletjes!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! En wat leuk dat je meedoet :)

   Antwoord
 16. Darina

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee, wat een mooi pakketje!

  Antwoord
 17. Sandra

  Gefeliciteerd lieve Romy! Fijn dat je eindelijk een keer op een vrije dag jarig bent, zonder toetsen haha. En het is ook nog eens prach-tig weer! Beter kun je niet treffen hoor. Maak er een mooie dag van!
  Ik doe heeeel graag mee! Wat een súper toffe dingen ga je weggeven zeg. Ik ben helemaal enthousiast, hihi! Ik vind die prints van die boekjes allemaal zo gaaf. En die pen dan, té schattig! Word er helemaal vrolijk van! Ik volg je overal al, ofcourse. :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik bof echt zo met deze dag! Ik heb er heerlijk van genoten vandaag :) Superleuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 18. Iris

  Hee lieve Romy,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Het is inderdaad een hele mooie dag om jarig te zijn. Iedereen is vrij en het is ook nog eens heel lekker weer!
  Geniet ervan! Xxx

  Antwoord
  • Romy

   Ja, het was echt een heerlijke dag om jarig te zijn :) Ik heb ervan genoten! Dankjewel voor je felicitatie!

   Antwoord
 19. Loes

  Gefeliciteerd! Een heerlijke dag om jarig te zijn!

  Antwoord
 20. Linda

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Romy! Ik wens je een hele fijne dag toe en wat bijzonder dat je het met jouw opa’s en oma’s viert!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik bof echt dat mijn opa’s en oma’s allemaal nog leven. Het blijft bijzonder om mijn verjaardag met hen te kunnen vieren.

   Antwoord
 21. Liset - Beautydagboek

  Gefeliciteerd! Fijn dat je nu op een vrije dag jarig bent, ideaal! Een gezellige dag gewenst en geniet ervan.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ik heb inderdaad lekker genoten :)

   Antwoord
 22. Dinja

  Gefeliciteerd! En inderdaad leuk dat je nu lekker een vrije dag (mét mooi weer) hebt ;)
  Ik doe heel graag mee aan je leuke winactie, ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op Facebook en Instagram!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, dat mooie weer is al een cadeautje op zich :) Het was een heerlijke dag.

   Antwoord
 23. Claire

  Happy birthday lieve Romy! Wat toevallig ook dat het net een vrije dag is. Leuk dat iedereen dan langs kan komen om je verjaardag samen te vieren, vooral op zo’n mooie zonnige dag. Ik hoop dat je flink verwend wordt :) Ik doe natuurlijk mee met de winactie, wat een super vrolijke items!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je superlieve reactie! Ik heb een heerlijke dag gehad :) Leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 24. Cindy

  Hieperdepieperdepiep Hoera!!
  Het is inderdaad veel leuker om op een (extra) feestdag jarig te zijn! Zo was ik dit jaar op goede vrijdag jarig…dat gaf inderdaad een extra feestelijk gevoel!
  Mij hoef je niet mee te tellen voor je leuke prijs want wij zien je straks gezellig.
  Een fijne dag en een dikke kus!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En het was hartstikke gezellig :) Leuk dat jullie erbij waren en bedankt voor alle leuke cadeautjes!

   Antwoord
 25. Jeanine

  Van Harte gefeliciteerd met je 24e. Je verjaardag vieren is toch altijd een feestje, ik deel je mening. Vind het ook altijd weer leuk.

  Wat een leuke cadeautjes geeft je weg. Mijn notitie-blog-boekje is bijna vol. Dus ik houd me aanbevolen.

  Fijne zonnige dag gewenst!
  Groetjes, Jeanine.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je felicitatie en leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 26. Yara

  Happy bday! Doe graag mee, wat een leuke spullen! Kan ik mooi gebruiken als ik aan de universiteit mag starten volgend jaar :).

  Antwoord
 27. Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een gezellige dag van met je familie en geniet van het zonnetje!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Het was een heerlijke, geslaagde dag :)

   Antwoord
 28. Kaylin

  Gelukkige verjaardag :D Ik doe graag mee met de winactie :)

  Antwoord
 29. Eline

  Er is er één jarig, hoera, hoera! Van harte gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee met de win-actie (de prijs is super leuk en ook nog eens heel erg praktisch, yay!). Ik volgde je al op Bloglovin’ maar nu ook via Facebook.

  Liefs, Eline

  Antwoord
  • Romy

   Superleuk dat je meedoet! En dankjewel voor je felicitatie :)

   Antwoord
 30. Rukiye

  Hai, Romy gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe ook mee met de win-actie…

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 31. Sara | MevrouwMiauw

  Van harte gefeliciteerd lieve Romy. Ik wens je een hele fijne dag. Ik vind het pakketje echt geweldig maar ik doe te weinig met notitieboekjes. Daarom gun ik het iemand anders. Ik ben wel al jaloers op diegene want die poezenpen is echt amazing.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Ja, die poezenpen vond ik ook zó leuk!

   Antwoord
 32. Evelyne

  Gelukkige verjaardag! xxx Geniet van vandaag samen met je familie en vrienden! Ik doe graag mee aan deze winactie, ziet er mij heel tof uit om dit te mogen ontvangen ;) Ik volg je al overal ;)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En hartstikke leuk dat je meedoet met de winactie :)

   Antwoord
 33. Michelle

  Van harte! Het is een prachtige dag om jarig te zijn. Geniet ervan!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, het is echt een feestje om jarig te zijn op een vrije en lekker warme dag :)

   Antwoord
 34. Laurine

  Gefeliciteerd! Geniet van je dag! En een leuke foto van je trouwens! ;)

  Antwoord
  • Romy

   Wat lief! Dankjewel!

   Antwoord
 35. Saskia

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag<3 Dat je maar een super fijne dag hebt!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! <3 Dat is helemaal goed gekomen :)

   Antwoord
 36. Anita te Gussinklo

  Hieperdepiep Hoera, van harte Gefeliciteerd Romy.
  Wat een heerlijke zonnige dag had je vandaag.
  Ik doe graag mee aan de winactie en volg je via alle genoemde kanalen.

  Antwoord
 37. Luna

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Toen ik op school zat was ik altijd jarig in de meivakantie. Dat resulteerde dan in twee keer mijn verjaardag vieren. In de vakantie thuis en voor de vakantie altijd op school. Ik koos altijd vóór, want dan was ik al lekker een keer “jarig” geweest.
  Graag doe ik ook mee aan je winactie!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat twee keer je verjaardag kunnen vieren is dan inderdaad wel een fijn voordeel van jarig zijn in de meivakantie. Heerlijk om zo eigenlijk net iets langer jarig te zijn :)

   Antwoord
 38. Josine

  Hieperdepiep hoera! Van harte meis, hopelijk heb je genoten. Liefs, Josine

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Ik heb een heerlijke dag gehad :)

   Antwoord
 39. Pauline

  Van harte gefeliciteerd! Wat was het een prachtige dag om jarig te zijn :)
  Ik doe graag mee aan de winactie!

  Antwoord
 40. Bente

  Whoeps, 1 dag te laat maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe niet mee met de winactie maar hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad gisteren. Moet haast wel met dat heerlijke weertje en de vrije dag!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Ik heb echt een heerlijke dag gehad, zeker met dit lekkere weer erbij!

   Antwoord
 41. Marian B

  Nog van harte gefeliciteerd! Je had er mooi weer bij, het was vast een geslaagde dag. Leuke spulletjes geef je weg, maak graag een kansje.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik bofte echt heel erg met dit heerlijke weer :)

   Antwoord
 42. Mirthe

  Hee Romy, ik hoop dat je een heerlijke zonnige dag hebt gehad! Ik doe graag mee aan de winactie want het Is echt een leuk pakket geworden (en ik ga je snel liken op Facebook, hoewel ik je echt al lang volg op Bloglovin heb ik dat kennelijk nooit gedaan!)

  Antwoord
 43. Sharon de Ridder

  Gefeliciteerd nog! Ik hoop dat je een stralende dag hebt gehad :) Wat een leuke traktatie heb je; ik doe graag mee!

  Antwoord
 44. Anouk

  Nog van harte! Ik ben benieuwd wie je blij gaat maken met het pakketje :)

  Antwoord
 45. Sarah

  Van harte gefeliciteerd! En waw, wat een prachtige spullen! Mijn volgende verjaardagskaarten ga ik daar kopen, sowieso!

  Antwoord
 46. Sabrina

  Ik ben een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! Heerlijk op een vrije dag!
  Ik doe graag mee voor dit onwijs gezellige setje ??
  Volgde je al op Facebook en bloglovin!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs